Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

A, więc tak czy warto dalej ciągnąc ten sotw. Ja z chęcią bym go dalej prowadził ale jakos nie dostaje dużo prac, no jeśli chodzi o poprzednie tygodnie to jest dobrze ale akurat w tym, jest piątek i nie mam żadnej pracy? Co to jest, jeszcze do tego dochodzi głosowanie. Mówie abyście głosowali, a wy nic. Jedynie z trzy osoby zagłosują, co to ma być? Jak jest One vs One to kązdy głosuje aby nabić sobie posta, a tu nikt dlaczego? Wiec postanowiłęm zrobić ankietę czy warto dalej ciągnąć ten konkurs. Wybierzcie jedną opcje z poniższych:

-Bedę aktywnie uczestniczył w sotw jako grafik

-Będę aktywnie uczestniczył w sotw, jeśli chodzi o głosowanie

-Nie ogarniam grafiki i mam gdzieś ten cały dział

Zapraszam do głosowania i udzielania opinni poniżej. :5 Głosowanie potrwa tydzień.

Zapraszam do Dyskusji!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

4

• CezarMVP

1

• Rejden

1

• Turej

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Nie wiem skąd ci do głowy przyszło żeby zamknąć SotW, jeśli chodzi o mnie zagłosowałem na Bedę aktywnie uczestniczył w sotw jako grafik, ale może się zdarzyć, że nie będę miał czasu żeby zrobić prace więc będę oceniał.I wcale dużo osób nie głosuję w One vs One :(

No dobra, będę brał udział w SotW, a jak nie będę miał czasu na zrobienie pracy, to przynajmniej zagłosuje ;D

11956.png

pfksygna.png

A ja zaznaczyłam że ' będę aktywnie uczestniczyła jeśli chodzi o głosowanie'. Szczerze mówiąc od pewnego czasu próbuję coś kombinować z grafiką, ale niestety nie wychodzi więc nie będę dodawać jakiś badziewi. Póki co postaram się oceniać ;) .

No moze dużo osób nie głosuje ale na pewno więcej niż na sotw, poza tym u ciebei raz udało się osiągnać wynik 13 odpowiedzi (oczywista dzięki mnie :lol ), a w sotw jeszcze nigdy u mnie tak nie było. Co z tym zamykaniem sotw, no nawet mi nie przyszło do głowy, no może w ostatczności ale więcej osób musi głosować, a ten temacik jest po to aby dowiedzieć się ile osób będzie głosować, a ile robić pracę.

ahfo.png

luba_049.png

Bedę aktywnie uczestniczył w sotw jako grafik, a jakżeby inaczej :P Z reguły przesyłam jakiś szmelc do ocenienia. No może trochę w początkowych miałem zastój, ale teraz regularnie coś przesyłam. Nie widzę poważnego powodu do zamknięcia SotW. To świetna zabawa, w której graficy konkurują. Osobiście sam dziwię się braku komentarzy, jak to ma miejsce i w BotW. No ale taki los, może teraz ten temat coś poruszy (oby). Twardym trzeba być. No i właśnie na najnowsze SotW też swoją pracę wysłałem...

A Ty, jeśli to czytasz to komentuj jeżeli udziału nie brałeś. Dziękuję ;)

Będę uczestniczył jako grafik - ale co z tego że będziemy uczestniczyli jako graficy skoro prawie nikt nie będzie tego oceniał. Wg mnie powinniśmy przeprowadzić zapisy na Sotw, kto chce brać udział itp, a w tej ankiecie powinny być dwie opcje - będę aktywnie głosował i nie mam zamiaru się w to bawić.... Ale uważam że powinniśmy prowadzić Sotw, jak nie dla userów to dla przyjemności i rywalizacji grafików. Także, Sotw musi zostać :)

Ja się zupełnie na grafice nie znam, nie wiem za bardzo ile wysiłku kosztuje stworzenie takiej a ile takiej pracy, dlatego troche głupio mi je oceniać. Ale wiem za to co mi się podoba z co nie :P Jesli to wystarczy jak najbardziej moge prace oceniać, i taką tez odpowiedź zaznaczyłem.

Ja ostatnio nie mam czasu więc odpadam robie cos raz na jakis czas i to wszystko . ;/ A jedno co to zgodze sie z urbanem .. Nie robimy pracy na sotw , bo i tak oceniaja je z 2-3 osoby i po co to robic ? dla siebie . . . Dlatego ja narazie nie bede uczestniczyl , szkoda mi czasu , a zrobienie pracki to tez nie 5 minut .

/Zastanowie się jeszcze wogóle czy tu bede zagladal , bo forum sie sypie przez niektore osoby..

Edytowane przez Gość

No to się cieszę, że parę osób już odpowiedziało. Oczywiście mogą również głosować ci (chodzi mi o sotw) którzy w ogóle nie znają się na grafie (np.Brem). Ważne czy praca ci się podoba, chodzi o rezulatat końcowy, a nie o ile czasu spędziłeś przy robieniu. Co do ciebie Ptk. to jak już nie możesz robić prac, to przynajmniej aktywnie głosuj, zawsze możesz zacząć od poprzedniego sotwu.

ahfo.png

luba_049.png

Ja na pewno będe głosował, bo raczej udziału jako grafik nie będe brał, bo ostanio prac nie robie wogule.

Ja jestem za tym, aby został ale ja będę tylko głosował prac jak na razie dodawać nie będę, ale myślę, ze ten sotW to dobry pomysł i trzeba go zostawic :D

Jasne, że będę wykonywał pracki. Co prawda teraz temat mi nie podchodzi, ale.. jest jeden warunek, większa ilość głosów. Skoro na tym forum jest tylu użytkowników to głos musi oddać na pewno więcej niż 4-5 osób. Tyle ode mnie.

No dobra panie i panowie, a więc będziemy dalej ciągnąc sotw. Teraz możecie się cieszyć, liczę na więcej prac na sotw i również dużo osób głosujących. Temat zamykam. :)

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
    • KPWrestling
      KPW ARENA 32 SPRAWIEDLIWOŚĆ I PRAWO 13.03.2026 Wstęp 17:00, Start 18:00 KLUB NOWY HAREM 81-342 Gdynia, 3 Maja 28 Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie! https://www.youtube.com/watch?v=faPFQq8Od4INajlepsi polscy zawodnicy, goście z zagranicy, wielkie emocje, duża doza szaleństwa – rozrywka na najwyższym pozio
    • MattDevitto
      Już chyba wiem kto otworzy show w ringu
    • Kaczy316
      Triple H i niespodzianki, więc jak to jest w jego zwyczaju szykujmy się na najzwyklejsze show na świecie i mega przewidywalne, więc Gunther kończy karierę AJ'a, Drew broni tytułu z Samim w czystej walce, Pianek powraca i wygrywa RR Match, a Roman wbija z nr. 30 i też wygrywa RR Match  
  • Dodaj nową pozycję...