Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hardy bez kontraktu, James w TNA, The Miz, SvR 11 i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

1.jpg

:arrow: To jest właśnie nowy wygląd Matta Hardy'ego. Tutaj nie widać tego, ale komentarze mówią, że nie ma już on długich włosów. Dodatkowo słucha rad naszym userów siedząc na siłowni i dbając o kondycje i wygląd zewnętrzy. Dodatkowo chyba już oficjalnie można powiedzieć, że WWE zerwało z nim kontrakt.

:arrow: The Miz pokazał się w najnowszym wydaniu WWE Magazine. Pojawił się on również w The Wrestler, Inside Wrestling. Ma on się również pojawić na okładce Pro Wrestling Illustrated, w której to gazecie będzie mówił o chociażby Johnie Cenie.

:arrow: Planuje się większy push dla Alexa Rileya. Były FCW Champion aktualnie ma story jako pomocnik i wysłannik Miza. Jednak prawdopodobnie będzie już niebawem odgrywał lepszą rolę na Raw.

:arrow: W najbliższą sobotę Bret Hart będzie podpisywał swoją autobiografię na hali Madison Square Garden.

:arrow: Ostatnio Matt jest na topie, na Twitterze. Każdy z jego fanów zadaje pytania o jego przyszłość. To samo chyba tyczy się naszej strony, bardzo dużo komentarzy odnosie tego wrestlera.

:arrow: Rey Mysterio aktualnie odpoczywa od WWE. Dlatego właśnie nie widać go ostatnio zbyt często w TV. Każdy wrestler musi kiedyś wypocząć, a Rey już niebawem pojawi się w ringu.

tyler_black_feature_cropped.jpg

:arrow: Tyler Black pojawił się w WWE po zakończeniu się kontraktu z ROH. Dostał on ofertę z tej federacji oraz między innymi od TNA Wrestling. Powodem podpisania kontraktu z WWE było jednak namówienie go przez Evana Bourne'a.

:arrow: CM Punk został oficjalnie nowym prowadzącym programu WWE NXT. Zadebiutował on już w tej roli na poprzedniej gali.

:arrow: Oto zauktalizowane usługi WWE Classics OnDemand:

* Best of WWF Vol 9 Coliseum Home Video

* Macho Madness: The Ultimate Collection Randy Savage DVD część 5 i 6

* Over the Limit 2010

* Championship Wrestling Mid Atlantic 4/21/82

* NWA WCW na TBS 7/25/87

:arrow: Beth Phoenix oraz Mickie James w swoim oficjalnym oświadczeniu oznajmiły swoje rozczarowanie na temat Unified Diva's Championship. Chodzi tu głównie o przejście na emeryturę pasa Women's, który tak wiele dla nich znaczył

Total Nonstop Action Wrestling

mickie-james-wwe.jpg

:arrow: Mickie James jest oficjalnie wrestlerką TNA Wrestling! W ostatnich dniach spotykała się z Dixie Carter odnośnie jej kontraktu. Jak widać wszystko to było bardzo owocne. Mówi się, że pojawi się ona w ciągu najbliższych tygodni zadebiutuje.

:arrow: Dixie Carter powiedziała, że na Scotta Halla wraz z nowym kontraktem czeka atrakcyjne dla wrestlera story (to taka dopiska do ostatnich newsów).

:arrow: Motor City Machine Guns udzielało ostatnio wywiadu dla Hectora Guerrero. Pojawi się on w TNA En Español. Jednak jest on również dostępny na stronie TNAWrestling.com.

Scena niezależna i inne

Tim-Sylvia.jpg

:arrow: Tim Sylvia zadebiutuje 25 września w pro wrestlingu. Odbędzie się to w Inoki Genome Federation podczas gali w stolicy Japonii, Tokio.

:arrow: Oto karta na Dragon Gate USA, które odbędzie się w Chicago, 25 września:

* Bryan Danielson vs. YAMATO

* Dragon Kid vs. Shingo

* Masato Yoshino & Naruki Doi vs. Mike Quackenbush & Jigsaw

* Open The Freedom Gate Champion BxB Hulk vs. Akira Tozawa

* Chicago Street Fight: Jimmy Jacobs vs. Jon Moxley

* CIMA vs. Ricochet

* Four Way Freestyle: Chuck Taylor vs. Drake Younger vs. Johnny Gargano vs. Rich Swann

Planuje się jeszcze włączyć: Gran Akuma, Brodie Lee oraz Samuray Del Sol.

:arrow: A tutaj karta Dragon Gate USA na 26 września w Milwaukee:

* BxB Hulk, Masato Yoshino & Naruki Doi vs. Shingo, YAMATO & Akira Tozawa

* Bryan Danielson vs. Jon Moxley

* Dragon Kid vs. Mike Quackenbush

* Jigsaw vs. Gran Akuma

* CIMA vs. Chuck Taylor

* Drake Younger vs. Johnny Gargano

* Planuje się jeszcze włączyć: Jimmy Jacobs, Jigsaw, Arik Cannon, Brodie Lee oraz Kyle O'Reily.

:arrow: Oto prezentuję oficjalny trailer do gry WWE SmackDown! vs. RAW 2011:

http://www.youtube.com/watch?v=2yXGX4oZivM

dghklhgfdsdfgjk.jpg

:arrow: Powyżej oficjalna okładka do gry SmackDown vs Raw 2011. Jest to kanadyjka edycja, dlatego widnieje na okładce Bret Hart, Edge oraz The Undertaker.

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• defsztar

1

• Brem

1

• Piledriver1674325991

1

• August

1

Top użytkownicy w tym temacie

Mi szkoda roche ze teraz i matt hardy odchodzi z wwe. Co do ryliego do bedzie dobry ruch bo to jest w miare dobry zawodnik.

Tyler Black chcialbym go zobaczyc jak najszybciej w wwe;), a co do resty nie mam zdania.

evemagazinemarch121kopi.th.png

Never Give Up

Matt :applause: widać posłuchałeś mnie i pijesz Slim Cofee. Zobaczysz, że wyjdzcie ci to na zdrowie. Jeszce pare takich fotek i zmienie całkowicie zdanie o tobie :D Na push dla Rileya jestem na tak. Tyler w WWE... Nie wiem czy to było dobre posunięcie z jego strony, chociaż trzeba się rozwijać. Zobaczymy, mam tylko nadzieję że nie zrobią z niego jobbera. Oczywiście dla CM Punka nie ma żadnego storyline'a no to wsadzamy go byle gdzie. Super. Mickie James w TNA? Po co? Mają już tam wiele utalentowanych kobiet, które występują w TV raz na 2 miesiące. James pogrąży je całkowicie. TNA jest już coraz głupsze. Zwalniają Halla po to żeby go za parę miesięcy zatrudnić. Powiedziałbym trzyliterowe słowo, ale by mnie zhejtowali więc to przemilcze. SvR 11 z trailerów i gampelayów jest boskie, zobaczymy jak to będzie w praktyce.

Kacpios: wstawilbym tu jeden obrazek, pewnie wiesz jaki bo go tu czesto uzywaja ale nie chce mi sie szukac. Widac ze nie wiesz co to nawiazanie do poprzedniego postu, wiec ten twoj dopisek byl niepotrzebny. jak chcesz kogos jechac to znajdz sobie jakiegos 619 bo dzisiaj kolejny raz masz cos do mnie o jakies gowno. Amen

Edytowane przez Gość

Tak na początek...

Mi szkoda roche ze teraz i matt hardy odchodzi z wwe. Co do ryliego do bedzie dobry ruch bo to jest w miare dobry zawodnik.

Tyler Black chcialbym go zobaczyc jak najszybciej w wwe;), a co do resty nie mam zdania.

Podobno masz 15 lat... Znam kilka osób dużo młodszych od Ciebie, którzy zdołaliby nasmarowac tutaj o wiele, wiele więcej. Jeśli nie masz zdania, to albo nie pisz, albo spamuj sobie na WF.

A teraz coś ode mnie.

Matt teraz chce pocwiczyc, żeby nabrac formy i zrzucic parę kilo. Ciekawe czy w TNA będzie starał się utrzymac formę, czy to tylko takie zagranie z jego strony. Z pushu dla Rileya może wyniknąc wiele dobrego. Wraz z Mizem będą rządzic na Raw... i kto wie? Może Alex pomoże wykorzystac już niedługo walizkę Mizowi. Możliwe że nawet będzie feudowac z Bryanem o pas US. W najbliższych tygodniach przekonamy się co planuje WWE. Punk na NXT, no tak. WWE nie ma na niego pomysłu, więc będzie szalał jako komentator. Po wyleczeniu kontuzji przez Mercurego pewnie będziemy świadkami ostatecznego rozpadu SES. Napwno jakis feud i zobaczymy co dalej. Pas kobiet był bardzo prestiżowym tytułem, co potwierdza fakt, iż istniał chyba od 1956 roku. Nie dziwi mnie więc rozczarowanie ze strony Beth i James. Pozostając przy Mickie wiedziałem że niedługo pojawi się w TNA. Tim Sylvia we wrestlingu? No trochę to dziwnie brzmi. Mam nadzieję że jakoś sobie poradzi bo w końcu wrestling i MMA to dwie inne bajki. W każdym razie życzę powodzenia na nowej drodze kariery :P .

Jeśli nie masz zdania, to albo nie pisz, albo spamuj sobie na WF.

Tekst Dnia =)) .

Matt :applause: widać posłuchałeś mnie i pijesz Slim Cofee

Skończ już z tym Slim Koffie bo to jest żałosne.Matt widać że wziął się za siebie.Jakiś tam sześciopak wyszedł więc może nie będzie tak z nim źle jak przypuszczałem.Ale nadal myślę że przejście do Total Nonstop Action to nie jest dobre rozwiązanie.TO dobrze że Alex dostanie większego pusha.Nareszcie WWE wzięło się za młodych i to porządnie.Nie dziwi mnie fakt że na koncie Matiego pełno spamów.Fani są ciekawscy czego innego się tu nie spodziewać .Ciekawe jak CM Punk poradzi sobie w roli Komentatora NXT.Muszę to zobaczyć.Black w WWE.Ciekawe że rozmowa z Evanem miała takie znaczenie że zdecydował się na federację Vince zamiast TNA.Mickie James powraca.Fajnie będzie znowu ją oglądać.Zastanówmy się jaki dadzą jej Gimmick :thinking: .Silva do wrestlingu się pcha a to niespodzianka ale czy sobie poradzi dowiemy się już niebawem.Co do Rostetu widziałem już wcześniej na WWE.com.Już nie mogę się doczekać kiedy to cudo wyjdzie.Aha jeszcze jedno.Bret kompletnie nie pasuję do tej okładki :D.Dzięki za Newsy Pro.

paparoach.png

18659.png

No no no Matt mnie zaskoczył tym, że wziął sie za siebie, może nawet poćwiczył i zrobi postępy w ringu :shock: W końcu znowu będzie w jednej federacji ze swoim bratem i jak chce sie tam wybić i być kimś więcej niż tylko tym gorszym bratem to musi sie poprawić, ale jak widać wziął sie za siebie i jeśli ten zapał sie utrzyma to dobrze mu wróże, zresztą Ja osobiście lubie starszego Hardysa, nie wiem czemu, ale zawsze wolałem go od młodszego brata, może po prostu go rozumiem, bo sam jestem starszym bratem :D

Push dla Rileya :thinking: niby dobry pomysł, ale gdzie oni go chcą wcisnąć? Pas WWE oblegany, nie ma szans. Przy pasie US teraz siedzi Danielson i mam nadzieje będzie miał porządny feud z Morrisonem, co by obu mogło wprowadzić do zasłużonego main eventu, zwłaszcza Morrisona, który jest idealnym materiałem na największą supergwiazde federacji, bo jako heel jest świetny przy micu, ma genialną technike i umi sie sprzedać publiczności. Szans dla młodych upatrywałbym raczej na SD!, ale tam też sie zrobiło ciasno.

Rey odpoczywa... jakoś za nim nie tęsknie, więc może jeszcze dłuuuuugo odpoczywać.

No i kolejny uznany w świecie Indy technik w "barwach" Vinca. Nie jest ich tam za dużo? Wiem, że "stara gwardia" zaczyna sie tracić, ale ich już tam wcale dużo nie zostało, więc wkrótce rostery mogą być przepełnione świetnymi, młodymi zawodnikami, a przy głównych pasach i tak bedzie Cena, Orton, czy Sheamus i znowu będzie narzekanie...

Punk moim zdaniem powinien zakręcić sie wokół pasa IC, co by zwiększyło prestiż tego pasa, a i Punk by miał jakiś tytuł na który zasługuje, a tak kupa...Zamiast tego bedzie komentował NXT.

Mickie w TNA wreszcie oficjalnie, bo dość długo sie o tym mówiło, a za każdym razem zaprzeczała, a i tak to żadna niespodzianka. Fajnie bedzie ją oglądać w ringu i możę nawet sciągne kilka impactów :D

Pierwszy i jak narazie jedyny pogromca Pudziana we wrestlingu :?: I niech mi ktoś jeszcze powie, że wrestling to jeden wielki teatr wymagający jedynie dobrego grania swojej roli...

Aha i dzięki za Newsy.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Matt Hardy wygląda dobrze, widać że siłownia mu służy. The Miz'a teraz promują w kolorowych czasopismach, nie dziwie się wkońcu wygląda dobrze :P Ciekawe jak będzie wyglądać jego wypowiedź na temat Johna Ceny, pewnie tak:

- John Cena is loser and I am Aaaaawwwwweeeeesssssooooommmmmeeeee! (oczywiście żartuje, bo osobiście bardzo lubie Miza)

Push dla Rileya jak najbardziej moim zdaniem to osoba, która na to zasługuje. W końcu będzie miał szanse coś osiągnąć, bo jako "przydupas" Miz'a to za dużo nie osiągnie gdyż wiadomo, że Mizanin woli zagarnąć tytuły dla siebie(wiadomo, że to kwestia bookerów, ale dziwnie by to wyglądało). CM Punk w roli prowadzącego raczej będzie się dobrze sprawował, ale i tak na pewno na każdą galę będzie sprowadzał squad SES. Widać, że chwilowo nie mają co zrobić ze straight edge.

Tim Sylvia jako wrestler :shock: Jeśli podpisze kontrakto to IGF wzbogaci się o kolejnego technika(w końcu to typowy zawodnik mma). Tylko czy będzie dobrze sprawdzał się w tej roli? SvR 2011 po trailerze wygląda naprawde dobrze ma tylko jescze nadzieję, że wyjdzie wersja na PSP gdyż ową konsolkę posiadam.

johnmorrisone.jpg

2363.jpg 24523.gif 24610.jpg 34029.png

Wooow, nie no jestem pod wrażeniem Hardego. Sylwetke poprawił naprade imponująco, jeżeli w równym stopniu wziął się za umiejętrności ringowe może zaskoczyć :P Jeszcze jakby zaczął używac kolan przy chodzeniu to już w ogóle by było super :P

Push dla Rileya jak najbardziej zasłużony i oby to nie była plotka. Chłopak jest świetny zarówno w ringu jak i przy micu więc szkoda byłoby go długo marnowac jako przydupasa który od wszystkich musi obrywać. Najchętniej widziałbym to tak że jak już Miz wykorzysta walizke to każe Rileyowi iść po US i feud z Bryanem. I po feudzie Miz maiłby WWE Champa a Alex US i by byli ustawieni :P

Dobrze że Rey ma przerwe bo był już nudny a tak odpoczniemy troche od niego i będzie może lepiej odbierany. Pewnie na HitC zobaczymy w końcu walke Del Rio z Christianem i po zakończeniu tego feudu który oczywiście wygra Alberto powrót Mysterio.

Z jednej strony CM Punk w NXT to tak jakby nie było na niego pomysłu i lekkie zeszmacenie. Ale myśle że jego pojawienie się ma inny cel. NXT3 jest tak bezdennie głupie że musileli zrobić coś by ratować to show. Najciekszą postacią NXT3 jest bez dwóch zdań Cole więc może gdy dołączy do niego Punk razem troche podwyższą poziom programu.

O TAAAAK :D Mickie James w TNA :D Super wiadomość. Już się nie moge doczekać jej pojawienia się. Napewno zostanie wmieszana w feud BP bo to jedyne co się dzieje w dywizji Knockouts tylko ciekawe po której stronie się opowie.

Scott Hall... Czy Dixie jeszcze nie widzi że przyszłością jej federacji są młodzie, utalentowani zawodnicy a nie dziadki... Zresztą pewnie jeżeli wróci Hall będzie on próbował opamiętać Nasha i zobaczymy feud The Band. Tyle że walki w tym feudize będą bardzo słaaabe.

Sylvia jako wrestler :| Hmmm że tak powiem z gęby na heela nadaje się idealnie :P No ciekawe co z tego wyniknie.

Edytowane przez Gość

Powrot do cwiczen i odejscie z WWE Matta mnie cieszy. TNA sciagam rzadko, glownie WWE, ale teraz bedzie kolejny powod do czestszego sciagania TNA. Mam nadzieje, ze wraz z nowym umiesnionym cialem Mattowi powroci troche szybkosci, ktora niestety stracil wraz z powiekszeniem brzucha :D Moze cos z bratem razem porobia w TNA? ^^

Swoja droga... zawsze mnie zastanawialo co oni pokazuja tak palcami... :thinking:

Podobnie jak poprzednicy rowniez jestem zadowolony z pushu dla Rileya. Milo, ze biora sie za tych mlodszych. Jeszcze jakby co jakis czas ktorys mlody i nowy wrestler mial wejscie do ME jak to mial Shamus.

Co do CM Punka - widzialem ostatnie NXT i musze przyznac, ze styl jego komentarzy i odzywek mi sie bardzo podobal. Mam nadzieje, ze zostanie do konca tej edycji, choc rowniez mam nadzieje, ze ubierze sie jakos normalnie nastepnym razem, bo wielka brazowa marynarka + gacie to nie byl ladny widok =))

Powrot Mickie do wrestlingu mnie cieszy. Zawsze lubilem Mickie i rowniez jestem ciekawy jej gimmnicku. Mam nadzieje, ze ktos dajacy newsy da znac, w momencie gdy Mickie zadebiutuje - bede wiedzial kiedy sciagnac TNA :P

I jak zwykle dobra robota z newsami :) Te codzienne newsy to naprawde swietna rzecz :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...