Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Życzenia urodzinowe.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No co ja mogę jeszcza powiedzieć, mogę tylko dodać to swoje STO LAT :)

Najlepszego dla Tomiego :8

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

132

• fanfanfan

130

• Turej

107

• Tuptuś

84

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Ciemny

dziekuje wszystkim za zyczenia. Postaram sie od czasu cos sensownego napisac.

A teraz z innej polki:

Bazant wszystkiego najlepszego wpadaj od czasu do czasu na forum.

MichelleMcCool01.gif

• 2 tygodnie później...

Być może nie ma on tutaj dużego kontaktu ze wszystkimi, ale napisał już ponad 500 postów, więc chyba życzenia złożyć mu trzeba. Wszystkiego najlepszego Pangawer, pisz częściej i udzielaj się w SB trochę ;)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• 3 tygodnie później...

No to wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów, których niestety nie ma już z nami na forum. Wiem, że prawie nikt ich nie pamięta, ale życzenia złożyć trzeba ;) No i jest oczywiście swiroos, którego już napewno większość zna, jemu też życze najlepszego, kasy, fajnych dupek i czego on tam jeszcze chce :)

Rated-R Superstar !

Moim zdaniem życzenia dla ILL'a, pomimo tego że jest teraz adminem na innym forum, się należą, bo napisał tutaj 4000 postów, był adminem roku, i choc nigdy z nim nie pisałem, to zyczę mu 100 lat! Wszystkiego najlepszego również dla swiroosa ;)

Wszystkiego najlepszego FIZ. Udzielaj się na BGZ, pisz mądrze i przy okazji wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku!!! Furę prezentów pod choinką i jeszcze więcej kasy :P.

Dobra należy też podziękować,więc Droops dzięki za życzenia jeszcze dla Pro bo też mi wysłał i ogólnie Dzięki i Wesołych Świąt :)

Dzisiaj urodziny obchodzi WojtASR i z tego miejsca życzę mu wszystkiego najlepszego i powodzenia w życiu. Myślę, że warto podziękować w tym momencie za regularne pisanie postów o wysokim poziomie inteligencji. Komentujesz newsy oraz udzielasz się w co niektórych dyskusjach, co się ceni. Mam nadzieję, że będziesz wpadał na te forum jeszcze dłużej, bo potrafisz postawić na swoim i wyrazić swoje zdanie.

No tak Sto0o0o0o Lat! :D Obyś częściej wpadał na to forum i siedział na nim bardzo długo. Powodzenia :lol

No to ja klasycznie: /dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności,

pieniędzy

a i jeszcze pieniędzy

i zapomniałem jeszcze o pieniądzach :D

i zebyś nas często odwiedzał

Życzy szymix :D

A dziś swoje urodziny obchodzi jeden z naszych moderatorów, jeden z moich ulubionych "internetowych kumpli", kolega z pracy, że się tak wyrażę. Najlepszy z bukerów Wrestle Championship Entertainment - Tomasz! Nie będzie tutaj zdrufek, czy sto latkuf, bo to rzeczy pewne i wymieniane przy każych życzeniach. Ja od siebie chciałbym życzyć Tobie, byś nie poddawał się i nadal wytrzymywał z Tuptusiem, byś pisał więcej na forum, a nie tylko tam gdzie WCE. Z tych spraw prywatnych, to żebyś w totka wygrał i zbudował główną siedźbe WCE, byś jakąś dupeczkę fajną znalazł, a jeżeli już masz, to żeby się Wam powodziło. Jeszcze raz - Wszystkiego najlepszego :)

Rated-R Superstar !

TOmeq tez moj kumpel wiec i jemu zyczenia zloze. Otoz, dziadu, najlepszego ci zycze w nadchodzacym 2011 roku, aby twoja obecna niechec do alkoholu przeminela z wiatrem, bo nieopijanie urodzin i imienin Sylwestra sa autentycznymi grzechami (w szczegolnosci w twoim przypadku), abys dalej kontunuowal swietna prace w WCE, bo dzieki tobie ten fed sie wybil, abys pokazal wreszcie swoje oblicze, czego sobie w zyciu zapragniesz, i takie tam...

Happy birthday to you

TOmeq stary **uju :8

You will want to lick some woman's breast

After I wish you all the best =))

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

T0meq! :P Wszystkiego najlepszego i czego tam Tobie potrzeba. Życzę Tobie, aby nadal chciało się siedzieć tu z tymi wszystkimi przypałami i dzielnie bookować WCE, bo jest zajebiście. Mam nadzieję, że jeszcze sporo lat wytrzymasz z Tuptusiem oraz Sebu (sory za dzieci) no i z póki co początkującym Xebem. Pilnuj ich tam i zaciskaj pasa w budżecie WCE oraz pokuś się jeszcze na jakieś pasy. Tak poza BGZ to żebyś spełnił swoje marzenia i żebyś dobrze spędził tego sylwestra z pociśniętym lachonem :D Żyj sto lat!

Dobra, Tomek NAJLEPSZEGO! No wiesz spełnienia marzeń, długiego życia i bla bla :8 No żeby WCE wytrzymało jeszcze długo, żebyś pisał jeszcze lepsze walki z bookerami, z którymi się męczysz :) MAm radę weź jakieś tabelki czy coś, albo nie podeślę Ci moją heroinkę to wytrzymasz. Zobacz ja się całkiem nieźle trzymam :)

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Jest taki dzień, w którym i Tomek ma urodziny (kurde to aż dziwne :P) No więc człowieku wszystkiego co najlepsze, dużo kasy, dużo zdrowia, fajnej laski i co tam sobie jeszcze życzysz, a na BGZ to byś mógł częściej zawitać, porozmawiać :P Nie no siedź tu z nami jak najdłużej, udzielaj się mądrze (to chyba niemożliwe :P) no i bookuj nasze kochane WCE jak najdłużej bo bez Ciebie to może być straszna lipa aż boję się o tym pomyśleć. No to Tyle i oczywiście Sto Lat!

Ps specjalnie dla Ciebie coś co lubisz :P (otwórz nie wstydź się xD)

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Ren Narita i Oleg Boltin zapewnili sobie awans do kolejnej rundy New Japan Cup 2026. Druga noc turnieju odbyła się w Korakuen Hall w czwartek. Narita pokonał Taichi, a Oleg rozprawił się z El Phantasmo. W drugiej rundzie czekają ich starcia: Narita vs. Satoshi Kojima oraz Oleg vs. HENARE, zaplanowane na 12 marca. Kojima i HENARE to jedni z tych, którzy otrzymali bye w pierwszej rundzie. 55-letni Kojima wszedł do turnieju w ostatniej chwili jako zastępstwo za kontuzjowanego Tomohiro Ishii.
    • KyRenLo
      Walka Pań. Thekla vs. Kris: Karta na teraz w obrazku:
    • KyRenLo
      Danhausen ma pojawić się na najbliższym Smackdown. Ciekawe, czy wzorem czerwonej tygodniówki nie rzuci, aby przypadkiem klątwy na Drew. Zobaczymy:  
    • KyRenLo
      Gabe Kidd/David Finlay/Clark Connors podpisani oficjalnie w AEW: Tutaj można dodać, że Panem w środku było również zainteresowane WWE: Były zawodnik AEW Danhausen dołączył do WWE:
    • MattDevitto
      Niestety, ale dla Japończyków wygląda to coraz gorzej. I ja wiem, że współpraca z AEW, że jest jeszcze CMLL, ale sam roster New Japan z roku na rok przyjmuje obraz nędzy. Jak się tak zastanowić to oprócz zawodników z Japonii jedynym łakomym kąskiem dla federacji zagranicznych pozostał ZSJ...Jego odejście byłoby dla mnie podobnym ciosem jak strata AJ Stylesa przez TNA ponad dekadę temu. Niby wszystko idzie dalej, ale masz przylepioną łatkę drugiej ligi. Co gorsza - słabnący roster to tylko jeden
  • Dodaj nową pozycję...