Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Życzenia urodzinowe.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Montoya, wszystkiego najlepszego. Sukcesów wszędzie gdzie się da i spełnienia najskrytszych marzeń :). Wiem że jesteś Xpert'em Of The Divas, ale mimo to może raz za czas napiszesz jakiegoś posta w innym miejscu niż w dziale div :P. Zaglądaj na BGZ regularnie i jeszcze raz najlepszego :D.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

132

• fanfanfan

130

• Turej

107

• Tuptuś

84

Top użytkownicy w tym temacie

No to najlepszego Montoya. Dzięki za wszystkie fotki z Divami, ale przydało by się żebyś się gdzieś indziej udzielił :P Niech Ci się w życiu wiedzie :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Montoya, Badziewiasz i The Ioot Dziko, czy ja sie tam zwiesz....Wszystkim wam zycze wszystkiego naj, duzo zdrowia, szczescia, forsy i jeszcze raz pomyslnosci, a zebyscie przesadzili z jakims tam trunkiem jakiego zamierzacie obalac i mieli pelno lasek typu Ashley Valance tanczacych na rurze, by wam umilic czas :P. Poza tym spelnienia marzen i powodzenia w zyciu :).

ps. Jak ciezko sie pisze bedac tak narypanym jak Rusek na strazy granicznej Kaliningradu =)) .... NIc tylko co chwile "nazdarovya" z rodzinka co chwile :P.

Edytowane przez Gość

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• Styl:  Jasny

Sto Lat i żebyś nam się więcej udzielał na forum i wrzucał coraz to ładniejsze kobitki, wszystkiego najlepszego ;)

• Reputacja:   1

Wszystkiego najlepszego, duzo zdrowia, szczęścia, kasy i jak powiedział Rejden wrzucaj coraz to ładniejsze kobitki :)

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Wszystkiego najlepszego Montoya! Popieram moich przedmówców, wrzucaj jak najlepsze panie (ps. te +18 też :thumb: ). Tak ogółem to życzę, tego co Ci potrzeba :)

Co ja mogę jeszcze napisać? :D Wszyscy napisali co trzeba, no może jeszcze dodam że jesteś najlepszym dodawaczem fotek Div :D

No i życzę Ci, żebyś był jeszcze lepszy. Wszytkiego Najlepszego:t_up:

Większego zboczeńca tutaj nie ma :D Sto lat, wszystkiego najlepszego i czego tam chcesz

Dzięki wielkie wszystkim za życzenia :applause: Co do częstszego udzielania to postaram się czasem coś skrobnąć :t_up:

Wszystkiego najlepszego badziewiarz mimo, że mnie nie znasz to Ja znam cię od strony świetnego grafika i chciałem ci złożyć życzenia :P (może to dziwnie brzmi, ale ważne, że Ja wiem o co chodzi) jeszcze raz Sto Lat :)

IOOT_DZIKO tobie również życzę wszystkiego najlepszego miło był by gdybyś znowu zaczął się udzielać :) Sto Lat ;)

• 3 tygodnie później...

Dziś urodziny obchodzi nasz globalny moderator - tomo. Wszystkiego najlepszego, już 33 lata :P Życzę Ci, żebyś napisał gdzieś od czasu do czasu(np. w niusach jak montoya :D) i czasem napisał coś w dyskusji od Brema( w których znów słabo). Jeszcze raz - Najlepszego!

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Również życzę Ci tomo wszystkiego NAJ. Mimo tego, że pewnie mnie słabo kojarzysz, to oczywiście takiej osobistości wypada złożyć życzenia. Tak jak napisał już Sebu mam nadzieję że chociaż raz na "ruski rok" napiszesz coś w jakiejś dyskusji ponieważ już tutaj dawno nic nie bazgrałeś :P. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego :).

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Tomo. W szczególności więcej czasu na to forum, bo Global Experts muszą wygrać ten wrestling quiz. :D Poza tym dużo szczęcia, zdrowia i radości itp. :P

ahfo.png

luba_049.png

• Reputacja:   1

Sto lat! Sto Lat! Niech żyje, żyje nam! Sto Lat! Stówka Tomo, życzę wszystkiego co najlepsze, fajnych dupek (choć już pewno masz żonkę :D) dużooooooooooooo forsy no i oczywscie wszystkiego co sobie zażyczysz, jeszcze raz sto lat :D

Ps. Mały dodatek :P

http://www.youtube.com/watch?v=--LBI2PLjc0

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Stu Lat tomo i kurde udzielaj się może coś :) Wszystkiego najlepszego ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Karta WrestleManii 42 może pobić rekord pod względem liczby meczów z dywizji kobiet – więcej niż jakakolwiek inna WrestleMania w historii. WrestleVotes raportuje, że w WWE creative rozważany jest pomysł z co najmniej sześcioma meczami kobiet rozłożonymi na dwie noce WrestleManii. Z nich pięć jest już dość solidnie zaplanowanych. Poprzedni rekord liczby kobiecych meczów na WrestleManii należy do edycji z czasów pandemii COVID – WrestleManii 36 z 2020 roku. Na WrestleManię oficjalnie ogłoszono j
    • Grok
      Mustafa Ali początkowo nie był na karcie gali WWE Night of Champions 2023 — ale wysoki rangą saudyjski urzędnik rządowy ostatecznie załatwił mu spot na tym wydarzeniu. W podcaście na żywo Insight with Chris Van Vliet Ali opowiedział, jak doszło do jego walki z Guntherem na majowej gali w 2023 roku. Ali poleciał do Arabii Saudyjskiej na obowiązki medialne przed PPV i gadał z gościem, o którym nie miał pojęcia, że to wysoki rangą saudyjski urzędnik. Ten facet potem poprosił Vince'a McMahona, żeb
    • Kaczy316
      Sporo, całkiem sporo, szczególnie patrząc, że ostatnie 3 WM'ki miały 13 walk(nie licząc tych, które powstały w trakcie trwania WM typu Snoop Dogg/Pat McAfee vs Miz, cash in Priesta, Orton vs Hendry) więc jest to większa liczba i można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione.   To samo co w poprzedniej sytuacji, można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione i dobrze.
    • KyRenLo
      Kolejny dzień i kolejne ploteczki dotyczące WrestleManii: Pojedynki Pań:  Ja tam popieram w pełni.
    • MattDevitto
      Akurat dla Finlaya czas w NXT byłby czasem straconym - to gotowy produkt tu i teraz. Może nie w ME, ale na pewno w każdym rosterze będzie wartością dodaną. Szkoda, że New Japan traci kolejną ważną postać swojego rosteru.
  • Dodaj nową pozycję...