Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Spoilery NXT i SD, JBL o Mizie, new look Madison Rayne..

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

904c1fcc9e.png

:arrow: Na początek coś co lubicie najbardziej.. spoilery! NXT:

Mamy nowego komentatora, a został nim.. CM Punk! Gdy program dobiegał końca, SxE Savior stwierdził, że zostaje tu na dłużej.

Co do komentatorów, to powrócił Michael Cole. Powiedział, że bez niego ten show byłby jeszcze bardziej denny.

Obie konkurencje - "Musical Chairs Challenge" i "Talk-To-Talk Challenge" - wygrała AJ Lee. Gratulujemy.

:arrow: Spoiler again! Smackdown.

Podczas gdy Kane przemawiał w ringu, wokół niego pojawili się druidzi z trumną, w której był.. Paul Bearer! Później standardowo zgasło światło, pojawił się Taker i nawiązał się brawl. Po wszystkim grabarz ukłonił się Bearerowi. Nice.

61499_1611230605679_1383669430_1604325_7877666_n.jpg

:arrow: Kolejny wpis z twittera Jericho na temat NoC -> "heelowie kłamią! nie ważne co mówiłem, ta stypulacja nie była oficjalna! zmądrzejcie!" Co do Chrisa, to WWE zamierza go wykorzytać na WrestleManii 27. Jednak teraz Jericho wyrusza na europejski tour ze swoją grupą Fozzy.

:arrow: Rating RAW osiągnął 2.8 przy 3,930,000 oglądających.

:arrow: JBL udzielił wywiadu dla Right After Wrestling, jednym z ciekawszych tematów był jego sposób traktowania nowych federacji:

Czy źle traktowałem Miza? Tak! Wszyscy chcą gadać o mnie o moim 'znęcaniu się'. Tak robiłem to. Jednak gdy ja zaczynałem zdarzało się to dużo częściej. Jednak dziś nie ma to miejsca, dzisiejsze WWE jest całkiem inne od tego z przeszłości. Jednak myślę, że to co robiłem (dla) Miza(owi) pomogło mu. Dzięki mnie jest tak dobrym heelem jak dziś.

:arrow: Walki nagrane na najbliższe Superstars:

Goldust vs. William Regal i The Bella Twins vs. Alicia Fox & Jillian Hall.

:arrow: Oficjalny theme HiaC to - Atom Smash: Sacrifice.

http://www.youtube.com/watch?v=jY9cmDinMZY

4e7fb4f7c4.png

:arrow: Matt Hardy chce by federacja zwolniła go już w tym tygodniu. Jednak władze wciąż zastanawiają się nad tą decyzją.

:arrow: Dixie Carter zastanawia się nad ponownym sprowadzeniem do federacji Scotta Halla. LOL.

:arrow: Mr. Anderson właśnie podpisał długoterminową umowę z federacją. Powodzenia na BfG.

:arrow: Pod tym adresem możecie zobaczyć nowe fotki Madison Rayne. (nowe = nowy wygląd)

http://www.tnawrestlingnews.com/images/ ... ideshow.pl

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

• SweetChinMusic

1

• Droopi

1

• Yaoohoo

1

Top użytkownicy w tym temacie

Spoiler ze smacka:

takie coś było potrzebne. Teraz feud braci stanie się dużo lepszy niż był, mam taką nadzieje. Wolałbym jednak, żeby Barrer stał po stronie młodszego braciszka, bo tak zwycięstwo takera pewne.

Dobrze, że Chris jednak nie odchodzi, mówiłem w poprzednich njusach, że w taki sposób się z nim nie pożegnają. Wróci niebawem, może wygra Royal Rumble, już jako Face. No nie wiem, pożyjemy zobaczymy. Słaby rating Raw, ale to podobno przez NFL, jak nie, to Vincent zrób coś, żeby tak nie było :D Hardziak niech idzie do braciszka, i tak więcej poza tag team championship(no właśnie, żegnajcie MCMG) u nich nie osiągnie. Co do innych niusów o TNA, to się nie wypowiadam, szczególnie na temat tego drugiego, bo nie chce "urazić" fanów tejże federacji.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

SPOILER z tego co działo się na ostatnim Raw (wiadomości odnośnie przyszłości Chrisa Jericho):

Podobno Randy Orton poczęstował Chrisa punt kickiem, a to oznacza kilkumiesięczną "kontuzję" Y2J-a. Najważniejsze że Chris zostaje.

Rating Raw słaby, ale może wyjdzie to Vincowi na dobre :) . Matt cos spieszy się do tego TNA. Pewnie będziemy w niedalekiej przyszłości oglądac team braci grubasków. Hall w TNA? Znowu? To są chyba jakieś jaja.

Troszkę krótko, ale to taki słaby dzień chyba ;) .

No najważniejsze, że Chris nie szykuje jakiejś specjalnie długiej przerwy. Jak było wcześniej mówione spodziewałem się go najwcześniej na Summer Slam, ale to tylko powód do radości. Raiting jakoś nie za duży, ale to przez jak to już zostało powiedziane NFL. Co do Superstars to nic szczególnego i chyba żadnej interesującej walki nie będzie. No Anderson zostaje na dużej to dobrze. Mattowi się śpieszy do TNA? Po co wiele więcej nie osiągnie tam jeśli będzie w tej formie.

Najważniejsze jest to, że Chris zostaje :D . Może wróci na Royal ale mam nadzieję, że nie jako face, bo poprostu uwielbiam go jako heela. Matt w TNA szczerze mówiąc jakiś wielkich sukcesów mu tam nie wróże no może jak to Sebu napisał oprócz tag team championship z Jeffem. A Hall ? ...

Mało newsów ale dzięki ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...