Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Showtime #8

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

showtime2.png

Na gali rozbrzmiewa theme WCE, Crush autorstwa Megadeth. Zaczynamy ósme WCE Showtime!

Jim Ross:Panie i Panowie,witam po raz kolejny na gali WCE Showtime która jest już ósma w ciągu naszej historii.To widowisko będą dla Państwa komentowali...

Paul Hayman:Hayman.Paul Hayman i

Jim Ross:I Ross.Jim Ross.Dzisiaj szykuje się bardzo interesująca gala,sam General Menager WCE powiedział na swoim twitterze że za te 5$ kibice nie powinni obejrzeć tej gali,gdyż będzie rewolucyjna.Co o tym myślisz Paul.

Paul Hayman:Nie wiem to sie okaże,wiesz że Pan Flair lubi kłamać.Jednak w końcu to ostatnia gala przed PPV.

Jim Ross:Czekaj Paul...Słyszysz to co ja to theme Johna Ceny,co on tu robi??

Paul Hayman:Walczy.

john-cena-wallpapers-182.jpg

My Time is Now!

John Cena:Fani Wrestle Championship Entertainment pewnie czekają tylko, co po tym co stało się dwa tygodnie temu powie John Cena! A co zrobi John Cena? Zaproponuje temu pajacowi walkę na Wrong side of hell! Nie pozwolę sobie na to, by jakiś pajac, który osiągnął tyle, tylko dlatego że jest zięciem Vinca McMahona kpił sobie z twarzy tej pieprzonej federacji! Skończyła się ulga, w tej chwili skończyła się gra, Triple H 26 października zostanie ośmieszony w taki sposób, że będzie jak najszybciej chciał wrócić skąd przyszedł! Jego dupa zostanie skopana tak szybko, że stare dupsko Vinca McMahona nie zdąży się obrócić by zobaczyć ten wyczyn!W tym dniu John Cena nie będzie już zwykłym cukierkowym Johnem Ceną. W tym dniu John Cena rozwali łeb Triple H'a do takiego stopnia, że ten będzie chciał jak najszybciej znaleźć się w miejscu, gdzie nie będzie mógł mnie spotkać! Po tej walce "the Game" nie będzie nazywany kilkakrotnym mistrzem świata, tylko będzie zapamiętany jako człowiek "nochal"... tak będzie wyglądał Triple H dwa tygodnie po starciu ze mną:(na titatronie pokazuje się twarz Triple H'a, z dużym opuchniętym nosem, a publiczność zaczyna się śmiać) Tak, z niego teraz śmieje się cały świat, a co dopiero będzie w niedziele! A wszystko dlatego, że zmierzymy się w stypulacji, do której nochal nie będzie chciał już wracać, jeżeli w ogóle będzie w stanie jeszcze się poruszać o własnych siłach. Ale nie, wielki Hunter udowodni całemu światu kim to on nie jest, co on w życiu nie osiągnął, co on to nie zrobi Cenie, ile to on tytułów nie zdobędzie. Tak było gdzie indziej, ale nie w Wrestle Championship Entertainment! To nie miejsce dla Triple H'a, tutaj nie osiągnie nic, tutaj nikt mu nie pomoże, tutaj zostanie pokonany przez Cene, tak jest John Cena pokona Triple H'a na Wrong Side of Hell w T....

WWE-Smackdown-Triple-H-Shelton-MVP_1202294.jpg

Time To Play the Game!

(Triple H zdenerwowany zmierza w stronę ringu, po czym wchodzi do niego, natomiast Cena spokojnie siada sobie w narożniku)

Triple H: Obaj przez chwilę wymieniają się wzrokiem, po czym Triple H zaczyna mówić: Cena, Cena, nikt nie słucha już Ciebie, bo ciągle mówisz to samo. Pieprzysz o skończeniu gry, pieprzysz o tym że mnie pokonasz, a ja nawet się na tę walkę nie zgodziłem i.... nie zgadzam się nadal.(słychać głośne booooooo, a John Cena rozgląda się po kibicach i się uśmiecha) To że jestem lepszy, udowodniłem dwa tygodnie temu i nie będe drugi raz robił tego samego. Era Johna Ceny zakończyła się w WWE, teraz John Cena jest nikim, a ja czy tu, czy tam, nadal stanowię tą grę! Ale wiem czemu próbujesz być taki dobry jak ja. Jesteś po prostu zazdrosny tego, co w życiu osiągnąłem, jakie legendy wrestlingu pokonałem, ja jestem zapamiętany jako ten, który walczył jak równy z równym z takimi jak Shawn Micahels, The Rock, Stone Cold Steve Austin, Ciebie natomiast John ludzie pamiętają jako maszynę do nabijania pieniędzy, jako bohatera dzieci, jako....(Cena schodzi z narożnika, podchodzi do Triple H'a i mówi: ) hola hola hola..Po pierwsze: Nikt Cię tutaj nie zapraszał. Po drugie: Wchodzisz sobie i jeszcze bezczelnie przerywasz moje wywody. Po trzecie, nikogo nie obchodzi twoje zdanie, jak widać boisz się stanąć ze mną w walce po raz kolejny, ale i tak zrobisz to jeszcze raz, po czwarte mam dla Ciebie pewną niespodziankę. Chce Ci pokazać jak na prawdę wyglądasz( John Cena wyciąga z kieszeni jakiś gumowy czerwony nos, i zakłada go sobie, a publiczność nie może powstrzymać się od śmiechu..) Jesteś pośmiewiskiem całych stanów zjednoczonych, a ty jeszcze wchodzisz sobie tutaj bezczelnie, przerywasz mi w tak pięknej chwili, jaką jest przedstawienie stypulacji walki na PPV, na którym Cię zmiażde?

Triple H: Cen.

John Cena: Zamknij się wreszcie! John Cena vs Triple H Wrong Side of Hell T....( w tym momencie Cena uderzył Triple H'a mikrofonem) Cena okłada Triple H w narożniku, po czym wynosi go na Attitude Adjustment! Jednak Game uwalnia się, i przygotowuje się do pedigree!Lecz John Cena unosi go i mamy Attitude Adjustment!

John Cena:Three Stages Of Hell!: Normal Match, Submission match....Steel Cage Match, żeby było fajniej, zwycięzca tej walki zostaje pretendentem do World Tittle na przyszłym WCE PPV!

{Kamera przenosi się do szatni, gdzie znajdują się Cm Punk, Goldberg oraz Daniel Bryan.Cm Punk wstał i mówi do Bryana}

CM Punk: Daniel Bryan. Dostajesz wielką szansę. Jeżeli dziś nie zdobędziesz tytułu, nie będziesz godzien by należeć do nas. Dziś twój wielki dzień, albo pas, albo nic. Goldberg próbuje coś powiedzieć, jednak nic z tego, bo Punk odrazu mu przerywa: Nie ty tu jesteś od gadania w tej badziewnej federacji, ty jesteś po to by kierować ludzi w naszą stronę. Straight Edge nigdy nie polegnie, pamiętaj Bryan! My pozostaniemy mistrzami Tag Team, ty natomiast Continental Championem, jeżeli nie osiągniesz celu, nigdy więcej Ci nie pomogę. Aha, mam dla Ciebie Goldberg zadanie

{ W tym momencie Cm Punk każe wyjść każdemu z szatni i zamknął ją by nikt nie mógł się dowiedzieć o co mu chodzi.}

Jim Ross:Paul musisz przyznać że ciekawie się zaczął ten Showtime.Ciekawe co Punk knuje.

Paul Hayman:Może po prostu chce z Goldbergiem oko w oko szklane herbaty.

Jim Ross:Na pewno jednak teraz przed nami warzniejsza rzecz walka o Continental Championa,coś na co wszyscy czekamy już tyle czasu,ciekawe czy Mistico uda się obronić ten pas,ostatnio jest w słabej formie.

Lilian Garcia:Panie i Panowie przed nami walka do jednego przypięcia o tytuł WCE Continental Champion on the World!!Jako pierwszy na ring wejdzie,pochodzący z Las Vegas w stanie Nevada..Ważący 86 kg i mierzący 178 cm wzrostu...Daniel Bryan!!

Daniel-Bryan-Nxt-Superstar-3.jpg

{The Final Countdown}

Lilian Garcia:I jego przeciwnik.Pochodzący z Mexico City w Meksyku.Ważący 75 kg i mierzący 170 cm wzrostu.Obecny WCE Continental Champion!!Panie i Panowie oto Mistico!!!

mistico04.JPG

Gong! Walka szybko rozpoczęta od klinczu, panowie "poprzytulali" się trochę, po czym odsunęli sie kilka kroków. Bryan próbuje clothesline, jednak Mistico schyla się, odbija się od lin i mamy High Elevation Hurricarana!1..oczywiście Daniel szybko odkopuje. Znowu obaj stoją i wymieniają się wzrokiem. American Dragon uderza rywala dwa razy łokciem, po czym próbuje irish whip do narożnika, jednak mamy kontre i to brian jest w narożniku, ale szybko wyskakuje z niego wykonując salto w tył nad przeciwnikiem! Mistico biegnie na rywala, ale Daniel wykonuje Belly to Belly back Suplex!1..Kick Up. Bryan szybko podnosi Luchadora, seria punch'ów, irish whip i armdrag!Mistico wstaje szybko, znów biegnie na Bryana, ale znów Armdrag! Continental Champ siada na macie, Bryan odbija się od lin i próbuje uderzyć rywala kolanem, jednak ten robi unik i Roll up!1..Danielson szybko odkopuje. Obaj wstają i równocześnie wykonują na sobie dropkick!...Chwilę leżą, po czym Daniel wstaje jako pierwszy, a Mistico wyślizguje się z ringu.. Wstaję powoli, a pretendent do tytułu odbija się od lin, wykonuje suicide dive!Jednak Mistico szybko się odsuwa, a Bryan uderza głową w bande!Mistrz wchodzi do ringu, opiera się o liny, czeka aż rywal podniesie się i wyskakuje robiąc slingshot rame! Wchodzi szybko na bandy, znów czeka aż Danielson się podniesie...Flyning clothesline!.. Luchador podnosi Daniela, wrzuca do ringu i próbuje przypiąć:1....2..kick up! Mistico odbija się od lin i wykonuje kilka leg dropów i podnosi rywala. Irish whip, kontra, Mistico odbija się od lin i wykonuje Flyning headscissors!1..2...Danielson znów odkopuje! Mistico jednak próbuje jeszcze raz:1..2..znów tylko 2! Mistico kłóci się z sędzią, a po chwili wchodzi do narożnika.. Bryan jednak przeturlał się do lin i kopną w nie, a mistrz Continental spada na czułe miejsce! Brian po chwili odpoczynku wchodzi w narożnik na którym znajduje się rywal, uderza kilka razy i mamy belly-to back superplax!1...2...Kick Up!mistrz kontynentalny na środku ringu, więc Dragon wchodzi szybko do narożnika... Flyning headbut!1..2...Mistico odkopuje!

Jim Ross:Na początku przeważał Mistico, ale jednak to Daniel Bryan jest teraz bliski wygranej!

Paul Hayman:Nie tak prędko Jim!Mistico to znakomity wrestler, nie bez powodu jest continental championem, nie przegra tak łatwo!

Daniel Bryan zdenerwowany podnosi do góry Mistico i mamy backbracker!Mistico ciągle w tarapatach. Bryan przechodzi do headlocku, ściska z całej siły, Luchador nie potrafi się wydostać z tego chwytu. Publiczność wspiera go klaszcząc, jednak jak narazie nie przynosi to rezlutatów. Mistico jednak uderzył daniela kilka razy łokciem, wstał, odbił się od lin, uniknął Big Boota i fantastyczna hurricarana, która posyła rywala na linki! Odbija się od lin i... Tiger Feint Kick! Daniel chwieje się teraz na nogach, Mistico wyskakuje z trzeciej liny, jednak pretendent do tytułu łapie go w powietrzu za ręke i Lebell Lock! Daniel Bryan może zostać nowym Continental Championem!mistrz kontynentalny w poważnych tarapatach, nie może wytrzymać! Próbuje dojść do linek, Bryan ściska z całej chwili, jednak mistrz złapał się linek! Bryan jednak nie chce puścić swojego submissiona, więc sędzia odlicza!1...2...3...4...Daniel puszcza luchadora, ale przeciąga go na środek ringu i chce odliczyć 1..2..Kick Up! Danielson zdenerwowany, kłóci się z sędzią, a Mistico szybko wykonuje Roll up!1...2...Daniel odkopuje!! Mistico jednak wciąż leży, a Bryan kopie go kilkakrotnie w klatkę piersiową. Chwilę potem podnosi go, mamy Irish whip, Continental Champion odbija się od lin i wykonuje Rolling Yoshi Tonic!1...2...Kick up!Mistico zdenerwowany, nie wierzy że ta walka jeszcze się nie zakończyła!

Paul Hayman:Tym razem to Mistico jest bardzo bliski wygranej, jednak Daniel nie chce opuścić swojej stajni, więc nie daje się przypiąć!

Jim Ross:Ja wierze, że poznamy nowego mistrza!

Mistrz kontynentalny chce podnieść Daniela, ale Bryan widząc że sędzia obrócił głowę na chwilę, wykonał low blow!1..2....Kick Up! Bryan pinuje jeszcze raz. 1..2..Lecz i tym razem nic z tego!...Bryan już bardzo zmęczony, wchodzi w narożnik i czeka aż rywal się podniesie..Po dziesięciu sek. Mistico wstaje, a Bryan skacze wykonując missile dropkick! znów przypina!1....2......to wciąż za mało!Bryan podnosi rywala i wykonuje back suplex. Chwilę później dokłada t-bone suplex i znów chce przypiąć. 1..2...Kick up!!! Bryan podnosi Mistico, lecz ten uderza go kilka razy łokciem i teraz panowie wymieniają się pięściami, tą "wojne" na pięści wygrywa Bryan, Irish whip do narożnika, lecz Mistico wyskakuje z niego i robi crossbody!1...2...Kick Up!... Obaj teraz leżą chwilę, bo są już wyczerpani. Mistico jednak wstaje jako pierwszy, chwilę później Bryan, ale nie opłaciło mu się to, bo Mistico wykonuje LA MISTICA!LA MISTICA! to już musi być koniec! jednak, akcja ta została wykonana przy samych linach i Bryan szybko dotyka ręką lin! Mistico po prostu nie wierzy w to co się stało... Cały zdenerwowany przeciąga przeciwnika i chce przypiać;1..2..Kick Up! to nie prawdopodobne! Mistrz kontynentalny wychodzi z ringu, nie wiadomo w jakim celu... bierze pas. Chwilę później wchodzi do ringu i uderza nim Danielsona! Sędzia przerywa walkę!

Lilian Garcia:Winner This Match:Daniel Bryan by DQ, and Steel Continental Champion Mistico!

{Daniel krwawi, jednak Mistico nie zamierza rezygnować i jeszcze raz mamy La Mistica! Mistico zdenerwowany wychodzi z ringu, krzycząc do Daniela:"to jest moje!"}

Jim Ross:Kto by się spodziewał takiego przebiegu sytuacji??

Paul Hayman:Na pewno nie Evan który miał już prawie zdobyty ten tytuł.

http://www.youtube.com/watch?v=FfgXsr1oFO8

flair-gloat_288x288.jpg

{Kamera pokazuje rampę na której jest rozwinięty czerwony dywan.Przy wejściu na ring stoi dwóch ochroniarzy.Na ringu jest rozłożona nowa czerwona mata z niebieskim napisem Wooo,na niej stoi złoty stół,filiżanki i kawa,na kanapie obok stołu siedzi wygodnie Pan Flair z mikrofonem w dłoni.}

Ric Flair:Wooo.Witam was kochani na najlepszym Poniedziałkowym Show w histori ludzkości.Wiele dni siedziałem przy papierkowej robocie w moim biurze,po to aby Showtime był najlepszy na świecie,po to abyście widzieli to co macie teraz przed sobą.W obecnej chwili w mojej federacji wszystko jest perfekcyjne,mam najlepszych wrestlerów,najlepszych pracowników,najlepszy sprzęt no i wreszcie...Mam najlepszą publikę!!Wooo!!Wooo!!{Wielki Cheer}.Dziękuje,dziękuje.jednak nie można przecież ciągle pracować,trzeba się zrelaksować przy filiżance kawy{Flair bierze do drugiej ręki},trzeba porozmawiać z ludźmi którzy mają podobne poglądy do moich i właśnie siedząc przy kawie w moim biurze wpadłem na genialny pomysł.Skonsultowałem to z moją asystentką którą serdecznie pozdrawiam ale przechodząc do rzeczy postanowiłem zrobić wam mały przerywnik od tych wszystkich walk,agresji,emocji i porozmawiać tutaj na tym ringu z ludźmi których podziwiacie,szalejecie na ich widoku,tak tak mam zamiar rozmawiać z pracownikami WCE!!W moim nowych programie który będziecie widywać co ShowTime!!Ale jako on się nazywał...Woooo!!Nie nie to szło tak.Woo!!Dokładnie,wspaniale już pamiętam a więc słuchajcie wszyscy bo nadchodzi!!Wooo F*N Show!!{Ogromny Cheer}.Dokładnie wiem że lubicie takie rzeczy,ale kogo można by wziąć na pierwszego gościa do naszego Woo F*N Debiutu!?Mamy w rosterze tyle wspaniałych gwiazd w Mistico,Morrison,Rhodes,Bryan,Austin i wiele innych.Jednak jest jedna rzecz którą ostatnio rozmawiają wszystkie media.Piszą o tym w każdej prestiżowej gazecie jak Pro-Wrestling Information,WreslePower czy nawet SuperLucha2000.Wszyscy mówią o jednym o rewolucji w WCE!!O czymś co dzieli małe federacje od potęg tego biznesu.Otóż WCE zostało podzielone na dwa obozy,dwa miasta,dwa brandy,mój ulubiony któremu jestem wierny do końca czyli Showtime i nowy rewolucyjny CrashDay który miał już swój debiut,jednak na pewno nie każdy z was wie czym się różni to widowisko od naszego poniedziałkowego show,szczerze mówiąc sam nie wiem za dużo o nim,jednak znam tylko jedną osobę która może nam to wyjaśnić.Jest to człowiek który zobowiązał się być taki jak ja,oczywiście nikt nie jest tak perfekcyjny jak ja jednak ma on duże doświadczenie w tej branży i ma respekt w moich oczach.Pewnie wiecie już o kogo chodzi jednak ci co niewiedzą to już was nie trzymam w emocjach.Panie i Panowie,dzieci które nas oglądają i wkrótce zastąpią nasze gwiazdy,oto on!!General Menager,drugiego brandu WCE,CrassshDaaay!!Bret Hart!!Wooooo!!Woooo!

bret-hart-hitman-hart.jpg

{Na chali rozlega się theme CrashDay a znim wchodzi powoli Bret Hart}

{Na ringu Flair uściskuje dłoń swojemu gościowi i wita go}

Ric Flair:Proszę usiądź Bret i oficjalnie witam cię w Wooo F*N Show!!Wooo!Bret a więc przechodząc do sedna sprawy,a więc czym jest CrashDay??Słyszałem że ma być to coś nowego,coś co nas zadziwi,nie powiem jest tam kilka utalentowanych gwiazd ale wasza pierwsza tygodniówka niczym mnie nie zaskoczyła.

Bret Hart:Kilku??Kilku jeśli dla ciebie Hulk Hogan,Mr.Kenedy,Mick Foley czy Rob Van Dam to nie sa gwiazdy to przepraszam cię ale chyba coś ci się poprzestawiało w głowie.Wiem wiem w ShowTime był pierwszą galą WCE i jest niby lepsze ale to tylko pozory,CrashDay to nowe widowisko które dopiero nabiera na silie i może i prawda,nasz debiut nie był zbyt udany,jednak początki bywają trudne.Czym jest CrashDay?CrashDay to kompletne odbicie lustrzane ShowTime,Coś co od czasów ECW Hardcore TV nie było w telewizji,co oczywiście nie oznacza że będziemy podrabiać ECW,nie nie to będzie coś o wiele lepszego,dużo akcji,dynamiki i coś czego od zawsze brakowało w WCE!!Krwi,może nie jestem legendą jak Mick Foley,jednak co nieco wiem takich walkach.Moim celem jest stworzenie czegoś nowego,żeby każdy człowiek nieważne w jakim wieku oglądając to na żywo czy relacje w telewizji staną zacisną pięść i powiedział że WCE jest jedyną federacją która dba o swoich fanów.

Ric Flair:{Mówi po cichu z uśmiechem na twarzy}Hehe możenia.{Nagle wyższym tonem} Ok,ok a więc CrashDay to widowisko z marzeniem o kochającej publice ale,ale niestety takie mażenie ma 10000 innych federacji dlaczego akurat wam miało by się to udać.Posłuchaj wiem że nie lubisz jak ktoś kłamie a więc powiem ci sczerze wasze gwiazdy są do dupy.{Pierze łyk kawy i mówi lżejszym tonem} Rob Van Dam gwiazda ECW obecnie o wiele słabszy zawodnik,Mick Foley lata świetności ma już za sobą i wątpię żeby powróciły,Mr.Kenedy którego silną stroną jest tylko darcie ryja nie no bez takich i kto tam jeszcze został.A i jest i nasz heros,Amerykański heros Hulk Hogan,on jeszcze żyje??{sala wybucha śmiechem}Sorry lubię Hulka ale jego lata minęły i powinien tak jak ja zając się czymś co ma jakiś sens,czymś w czym jest dobry ale to nie moja sprawa.Chcesz poznać prawdziwą przyszłość tego biznesu?Kogoś kto naprawdę przynosi zyski i pokazuje stale wyskoi poziom?Kogoś kto jest młody i pełen sił?Akurat mam takich dwóch zawodników w moim interesie,którzy stanowią najlepszych z najlepszych i to dzięki nim te Show jest takie a nie inne.{Bierze kolejny łyk} A więc drobi Bret'cie powitaj moją pierwszą gwiazdę Johna Morrisona!!

john-morrison-30.jpg?w=450&h=344

{John wchodzi arogancko na ring}

Ric Flair:Witaj John napijesz się czegoś?

John Morrison:Będę miał ochotę to sobie wezmę sam.Zresztą po co ja tu przyszedłem żeby udowodnić jakimś dwóm starcą że jestem najlepszy...Chyba wszyscy o tym wiedzą,ani ty Flair nie możesz się ze mną równać ani żaden inny kapeć.

Ric Flair:Trochę kultury chłopcze i nie zapominaj dzięki komu tutaj jesteś.

John Morrison:Dzięki sobie,zresztą po co ja będę się tłumaczył się jakiemuś dziadkowi.

Ric Flair:Chłopcze osiądź lepiej gdyż nie po to tu siedzimy żeby się kłócić lecz dyskutować,to dwie inne rzeczy jak byś nie wiedział.Drugi wrestlerem który zaraz dołączy do nas będzie twój rywal John.. Tak tak właśnie Wade Barrett.Wooo!!Woo!!

wwe-nxt-wade-barrett-2.jpg

{Wade wchodzi na ring i siada na kanapie na przeciwko Johna}

Ric Flair:Oto i oni przyszłość mojego brandu,dziś zawalczą o najważniejszą rzecz w swoim krótkim życiu.Najprawdopodobniej będzie to ich najtrudniejszy i najlepszy występ w całej karierze.Walka o pierwszego mistrza wagi ciężkiej.Tak pamiętam jak sam go wygrałem po raz pierwszy to było coś ale te czasy już minęły i trzeba żyć teraźniejszością.

{John wyrywa mikrofon Ric'owi}

John Morrison:Oddaj to starcze.Nie rozumiesz że nikogo nie interesuje kim byłeś ani kim jesteś.Każdy ci powie że tematem numer jeden jestem ja,John Morrison,pierwszy mistrz wagi ciężkiej.Do tego tytułu dzielą mnie tylko sekundy,bo walka nie będzie za długa.Teraz powinienem przygotowywać się w mojej szatni do tej walki ale siedzę tu z jakimiś dziadkami i debilem w marynarce który niema pojęcia czym jest prawdziwy wrestling.

Wade Barrett:Nazwałeś mnie debilem??

John Morrison:Nie powiedziałem to Allaha oczywiście.Człowieku czy ty wiesz na jakim świecie żyjesz,nic do ciebie nie dociera,ani to że jesteś debilem ani to że jestem od ciebie lepszy a ty się niepotrzebnie oszukujesz.

{Wade podnosi filiżanka kawy}

Wade Barrett:Posłuchaj pajacyku,przychodzisz tu i gadasz sam do siebie,monologi już nie są modne,nikt nie lubi słuchać o tobie i o twoich osiągnięciach które istnieją tylko w twojej fantazji.Jesteś zerem

John Morrison:Jestem zerem??W takim razie kim jesteś ty??

John nagle szturcha Wada i wylewa na niego całą kawę następnie oddaje mu kilka potężnych ciosów w twarz i rzuca go na kanapę,siada na niego i dalej okłada,Hart szybko zsuwa się z ringu,jednak Morrison dalej potężnie uderza Barrett dookoła,kanapa się przewraca a John podnosi rywala i idzie z nim do narożnika uderza kilka razy jego głową o narożnik jednak ten się uwalnia,odpycha go i wykonuje croosbody.Flair próbuje przerwać tą walkę,krzyczy "stop!!stop!!" jednak bez efektu.Wade podnosi go,jednak ten się uwalnia,łapie głowę Wada pod ramię i wykonuje DDT na stół który się łamię,na ring wbiegają ochroniarze i odciągają obu panów.Hart stoi za ringiem z mikrofonem i mówi.

Bret Hart:Brawo,proszę o oklaski.Oto przyszłość Show time,oto to w jakim kierunku zmierza to show.Menager który nie potrafi opanować swoich podopiecznych,zero kultury,to jest wrestling??Jakieś żarty??Nie mam zamiaru na to dłużej patrzeć.

{Bret wychodzi,w tym czasie Flair podbiega do lin i wykrzykuje}

Ric Flair:Stój!!Natychmiast się zatrzymaj rozkazuje ci!!To nie tak...To wszystko nie tak miało być.Proszę zostań!!Ku**aa!!Nie to wszystko wasza wina,kim wy jesteście,nie potraficie godnie reprezentować swojego brandu,upokorzyliście mnie i wszystkich wrestlerów w tej federacji i co macie na swoje usprawiedliwienie??No słucham?Dalej!

{Obaj stoją bez słowa}

Mam nadzieje że wasza walka dzisiaj szybko minie gdyż nie mam ochoty oglądać takich nieudaczników jak wy ale uwierzcie mi,zapamiętacie że takiej legendy jak ja niemożna ośmieszać.A teraz wynocha,no na co jeszcze czekać,wynocha.

Jim Ross:A zapowiadało się tak interesująco.

Paul Hayman:A nudziłeś się??

Jim Ross:No nie ale Pan Flair ma trochę racji,Showtime powinno się reprezentować w lepszy sposób.

Paul Hayman:Jim do cholery to jest wrestling i tu się liczą emocje których na pewno nie zabraknie w naszym Main Eventcie,na pewno każdy woli oglądać takie sytuacje niż nudne walki.

Jim Ross:A ty co wolisz oglądać takie rozróby czy wywiad który przeprowadza Chelsea??

Paul Hayman:Znasz moją odpowiedz.

{Kamera przenosi się do studia gdzie stoi Chelsea i Layla}

2vsqexc.jpg

Chelsea:Witam wszystkich fanów WCE.Nazywam się Chelsea i przeprowadzę dla państwa wywiad z nową osobowością w WCE,jest ich kilka i mają podobno cel pokazać WCE że panie również potrafią się bić.Panie i Panowie tą osobą będzie pierwsza diva w WCE!!Layla!!

Layla:Witam

Chelsea:Layla co cię skłoniło do przejścia z WWE,właśnie do WCE??

Layla:W mediach słyszałam wiele rzeczy o tej federacji,wielu moich przyjaciół postanowiło tu występować i robić genialne show.Przeszłam do federacji jednak nie sama lecz z moją przyjaciółką Michelle której nie może z nami dziś być,jednak nie martwcie się,już niedługo oprócz panów w Showtime zobaczycie piękne,silne,mądre Divy które dołączyły do federacji.

Chelsea:Wspaniale tego rzeczywiście mi brakowało w tej federacji,jednak kiedy będzie wasz pierwszy pojedynek,na PPV czy może na jakimś ShowTime??

Layla:Oczywiście,rozmawiałam już o tym z Panem Flairem wczoraj,spodziewałam się nawet że dostanę dzisiaj walkę,jednak nasz General Menager podobno zaplanował coś specjalnego i powiedział że mój debiut i Michelle będzie już na następnym ShowTime.Podobno mam być w drużynie z Michelle jako LayCool przeciwko jeszcze jednej divie której tożsamość jest nieujawniona a więc będzie ciekawie,muszę przyznać że lubie walki 2 vs 1 a razem z Michelle McCool to będzie czysta przyjemność.

Chelsea:A więc jak widzisz przyszłość dywizji Pań w tej federacji?

Layla:Federacja jest bardzo pozytywnie nastawiona do płci przeciwnej.Jestem bardzo zadowolona z atmosfery,Pan Flair to bardzo mądry człowiek i wie na czym polega wrestling dla tego też zatrudnił nas.

Chelsea:Uważasz że Pan Flair powinien wprowadzić pas przeznaczony dla Dywizji Div??

Layla:Oczywiście jednak wiem że na razie jest nas za mało,jednak to się na pewno zmienić w najbliższym czasie.

Chelsea:Dzięki za wywiad i życzę powodzenia w pierwszej walce za dwa tygodnie.

Jim Ross:Bardzo interesujące,panie w WCE jestem jak najbardziej na tak.Jednak teraz przed nami druga walka na Showtime czyli CM Punk vs Stone Cold Steve Austin.

Paul Hayman:Ty ale czego Punk i Goldberg wchodzą z mikrofonami.

Jim Ross:pewnie mają nam coś do powiedzenia.Znowu...

{CM Punk i Goldberg wchodzą na ring.Goldberg trzyma w rękach jakiś zamknięty karton}

CM Punk:Witam was kochani,jesteście czyści??Mam nadzieje.Przez kilka ostatnich moich miesięcy próbowałem zrealizować pewien cel,który miał być tylko dla waszego dobra.Jednak próbowałem go zrealizować poprzez walkę,wieloma bitwami z moimi przeciwnikami którzy mieli nieco inne poglądy.Jednak pomyślałem sobie,Punk po co??Po co ta walka,ludzkość i tak nigdy nie przejrzy na oczy,prędzej czy później sami zginą,poprzez różne choroby,rak płuc czy inną cholerę.A więc róbcie sobie co chcecie,od tej pory przyjmę to i zrozumiem.Na poprzednim ShowTime nie jaki Stone Cold Steve Austin obiecał że napije się piwa.Haha zabawne,muszę przyznać że gdyby mnie do tego zmusił byłbym upokorzony.Jednak dzisiaj pokaże wam że nawet ktoś taki jak ja czysty człowiek potrafi wypić jedno piwo dla dobra pokoju.Steve zakończymy tą wojnę i symbolicznie,podkreślam symbolicznie napijmy się zimnego piwa.Mam tu coś specjalnego pewnie zastanawiacie się co jest w tym kartonie.Otóż w tym kartonie mam kilka puszek dobrego niemieckiego piwa prosto z Berlina.A więc jak Steve napijemy się.Chyba nie odmówisz,bo nie będę ukrywał że czuł bym się zawiedziony.

{Goldberg otwiera karton,wyjmuje dwa kufla i nalewa do nich piwa}

hqdefault.jpg

{Nagle słychać dźwięk rozbitego szkła i theme Austina który zmierza na ring}

Steve Austin:No cóż takich rzeczy się nie odmawia.

{Steve jest już przy ringu gdy nagle nad jego głową CM Punk przechyla kufle i wylewa całe piwo na niego}

CM Punk:Hah jaki głupek,Goldberg widziałeś go.Chyba nie myśleliście że ja te głupoty mówie na powarznie.Używki to zło!!Rozumiesz Steve!!Zło!!

{Rozwcieczony Austin wbiega na ring i atakuje CM Punka}

Jim Ross:Woww no i zaczynamy jakże efektownie,Punk to chyba mistrz prowokacji.

Paul Hayman:Chyba mistrz robienia sobie krzywdy,widzisz wyraz twarzy Stone Colda,on chyba nie jest zadowolony.

Jim Ross:Masz racje ale znam już CM Punka kilka lat i wydaje mi się że na pewno jakoś z tego wybrnie.

Paul Hayman:Marzenia dobra rzecz,jednak fakty mówią same za siebie,szykuje się wielka rozróba w wykonaniu Stone Colda!

Sędzia bije w gong i odgania Goldberga za liny.Austin daje kilka chopów w klatkę piersiową Punka i osłabia go.Teraz akcja przenosi się do narożnika SCSA uderza kila razy głową CM Punka o narożnik,następnie opiera go o niego i uderza nogą w jego brzuch,obecny mistrz tag teamów zwija się z bólu.Austin robi kilka kroków wstecz i szykuje się najwyrazniej do speara,biegnie jednak w ostatniej chwili jego ofiara odskakuje i Stone Cold uderza o narożnik.CM Punk jeszcze szybko odbija się od lin i wykonuje droopkick prosto w Austina.CM dusi rywala sędzia odlicza do czterech i w ostaniej chwili i pokazuje jak by nic się nie stało.Punk wkłada Austina na na narożnik,sam wchodzi na pierwszy stopień i mamy suplex.Próba przypięcia 1..2... nie Steva odskakuje,CM patrzy z niedowierzaniem,szarpie sędziom i próbuje mu wmówić że było jednak trzy,kompletnie nie zwraca uwagi na rywala który właśnie się podnosi.Steve odwraca Punka i mamy spinebuster'a!!Steve dostaje nagły zastrzyk adrenaliny,szybko podnosi rywala i wykonuje Vertical suplex'a,zaraz znowu go podnosi i kolejny suplex,teraz próba przypięcia 1...2..,jednak w ostatniej chwili CM Punk uwalnia się i zakłada dzwignie na rękę rywala.Czy Austin odklepie,CM jednak widzi że tak nie wygra i powoli podnosi zawodnika z Teksasu,układa sobie Austina szykując nam jakąś akcje,no i mamy.Nie trzeba było długo czekać i mamy od CM Punka pięknego Neckbreaker'a!Pank jednak teraz chce być bardziej pewny zwycięstwa i wchodzi na narożnik,tak i mamy frog splash.Próba przypięcia jednak nadal tylko sędzia dolicza do dwóch.Punk przydusza nogą szyje Austina o liny,jednak w odpowiednim momencie przestaje,widać że Austin jest już strasznie zmęczony tą walką i zsówa się z ringu.Wrestler z Chicaga chwilę się śmieje,następnie odbija się od lin i mamy Suicide Dive przez drugą linę prosto na Stone Colda który pada na ziemię.Punk podnosi rywala i kładzie go szyją na przeciwko narożnika,bierze rozpęd i próbuje kopnąć go w szyje jednak ten się odsówa i CM Punk się blokuje pomiędzy narożnikiem.Steve szybko wykorzystuje sytuację i wykonuje DDT,trafiając głową Punka w narożnik.Punk niespodziewanie zaczyna krwawić,jednak na legendzie z teksasu nie robi to wrażenia szybko wsówa go na ring.Austin podnosi rywala i ostatecznie wykonuje Texas piledriver!!1....2... nnie

Paul Hayman:Jak on to wytrzymuje.Niesamowite widowisko musisz to przyznać Jim,Stone Cold z walki na walkę ma coraz lepszą formę.

Jim Ross:Racja,już dawno nie widziałem go w takiej formie.

Paul Hayman:Racja jest teraz może nie w złotym wieku ale ma dobry rok w federacji.

Jim Ross:Ciekaw czy ją wygra??

Austin podnosi Punka i odbija od lin,ten szybko nadziewa się na big boot'a w wykonaniu Colda,który teraz tountuje swoją dominacje.Publika szaleje,a Steve jeszcze bardziej ją podgrzewa gdyż włąsnie rzuca Punkiem o narożnik,to musiało zaboleć.Seve idzie do wrestlera z Chicago i uderza go kilka razy,jednak niespodzieanie do narożnika podchodzi Goldberg i łapie z głowę Austina następnie uderza nią w głowę swojego tag team partnera.Punk szybko wykorzystuje zamroczenie rywala i wchodzi na drugi stopień narożnika,chwila tountowanie i mamy efektowne Croosbody na matę.Punk ma już ostatnie siły,jednak jeszcze nie odlicza,podnosi rywala i go do DDT,ten jest tak zamroczony że daje się ustawić rywalowi bez trudu,jednak w ostaniej chwili do Austina znowu powracją siły i wyrywa się i mamy Catapult'e proste z Teksasu.Publiczność stała z miejsc,jednak Steve pokazuje że to ostatnie momęty tej walki i otwiera sobie piwo.Bierze kolejne piwo i daje sędziemu,ten się sprzeciwia i nie chce go wziąć,jednak Austin go praktycznie zmusza do tego celu.Po chwili namysłu sędzia idzie do narożnika odwrócony plecami i potajemnie pije zimne piwo.Austin oblewa powoli piwem rywala który skacze jak diabeł bojący się wody święconej.Jednak niespodziewanie za lin wybiega Goldberg i wykonuje spear na rywalu.Sędzia nic nie widzi gdyż jest zajęty inną sprawą,Goldberg znowu wychodzi za liny i woła sedziego,ten raptownie się odwraca i widzi jak Punk przypina leżącego Stone Colda.1...2...3.. tak CM Punk wygrywa to starcie.

Lillan Gracia:Panie i Panowie walkę wygrywa poprzez przypięcie.CM Punk!!

Zostaje na ringu i wyśmiewa się z rywala,następnie go podnosi razem z Goldbergiem,łapie i mamy Go to sleep!!Ale co to nagle gasną światła a w tle słychać odgłosy silnika motocyklu.Nikt niewie co się dzieje,nagle widać światłą od motoru i trochę oświetloną wychodzącą z niego osobę,która wchodzi na ring,dalej nic nie widać.Nagle światłą się zapalają i widzimy na ringu Undertakera który trzyma za gardła CM Punka i Goldberga następnie wykonuje Duble Chokeslam!!!Obaj padają potężnie na matę.Undertaker i Stone Cold otwierają sobie piwo i odwiedzając następnie motorem z areny.

Paul Hayman:Niesamowite.Już dawno nie widziałem tak dobrej gali a najlepsze jeszcze przed nami.

Jim Ross:Masz racje już nie mogę doczekać się Main Eventu.

{Kamera przenosi się do szatni Johna Ceny,który stoi zapatrzny na szafkę ze swoimi pamiątkami,medalami i płytami.}

{Po chwili słychać pukanie w drzwi,John nie odwracając się pyta}

John Cena:Kto tam??

???:To ja John.Nick Blaze z obsługi,kazałeś przynieść jedzenie do pokoju.

John Cena:Ahh tak.Mówiłem ci przecież Nick żebyś nie pukał tylko wchodził,co do jedzenia połuż je na stole zaraz sobie zjem,tylko szkończe coś robić.

Nick Blaze:Oczywiście.

{Do pokoju wchodzi osoba z obiadem zapakowany w kartonowe opakowanie,jednak okazuje się że nie jest to Nick Blaze tylko Triple H,który pocichu wchodzi do pokoju i kładzie na stole}

{Następnie otwiera,co ciekawe zamiast jedzenia w środku znajduje się młotek który Hunter bierze}

Triple H:Smacznego John!

Następnie podbiega do Ceny i zaczyna go dusić młotkiem,John się krzyusi i gdy już prawie mdleje Hunter go puszcza i ogłada młotkiem.Triple H podnosi rywala i uderza jego twarzą o ścianę,twarz Ceny zaczyna intensywanie krwawi,jednak HHH nie przestaje ataku.Zaczyna obijać odwiecznym rywale o wszystkie szafki w efekcie demolując cały pokój.Z półki na której leżą pamiątki Triple H bierze płytę winylową Johna i rozbija mu o głowę,następnie z jego zeszytu wyrywa jedną kartkę po czym łapie rywala i zaczyna po kolei w karzdym miejscu podcinać go bardzo mocno tą że kartką.Hunter szuka kolejnych przedmiotów wokół siebie,w końcie znajduje śmietnik który zakłada Johnowi na głowę.Następnie bierze składane krzesło i uderza kilka razy rywalowi w głowę.John strasznie krzyczy z bólu

Triple H:Game Over??Game Over John?! Nie to dopiero początke!!Krzycz i tak cię zniszcze!

Triple H uderza jeszcze kilka razy Johnem o sciany po czym wychodzą na korytarz,gdzie stoi pełno pracowników WCE którzy nie wiedzą co się dzieje,Triple H uderza w daleszym ciągu o ściany rywalem,jednak teraz kuca i zaczyna gryz Johna w jego rozcięte czoło.Ten krzyczy o pomoc której nie dostaje.Hunter odchodzi na chwilę od Johna i bierze kanister z benzyną,poczym rozlewa na stół,teraz wyciąga zapałki i go podpala.Triple H podchodzi do rywala i idzie z nim w kierunku stołu.Jest już przy stole,chwilę tountuje i mamy powerbomb na płonący stół,przy okazji John też się podpala i krzyczy,

Triple H:Gorąco ci John!!Gorąco!!Jesteś nikim John rozumiesz!!

Hunter bierze szybki rozpęd i biegnie w kierunku okna przed którym jest wielki basen.Biegnie i wyrzuca rywala przez okno,z drugiego piętra prosto do basenu,słychać tylko wielki huk i obraz z kamery się urywa.

DON'T TRY THIS AT HOME

http://www.youtube.com/watch?v=qTt2zt-aGsM

Jim Ross:To było straszne.Chyba najgorsza rzecz jaką widziałem.

Paul Hayman:To ty jeszcze mało widziałeś.

Lillian:Panie i Panowie.Czas na Main Event dzisiejszego Showtime'u!!W walce wieczoru zobaczymy pojedynek do jednego przypięcia której stawką będzie tytuł WCE World Havywight Champion on the world.Jako pierwszy na ring wejdzie,pochodzący z Los Angeles w stanie California!!Ważący 101 kg i mierzący 185cm wzrostu!!Panie i Panowie przed wami "The Monday Night Delight"

morrison.jpg

Paul Hayman:John nie wygląda na zadowolonego i chyba będzie chciał skończyć tą walkę jak najszybciej.

Jim Ross:Masz racje jednak chyba tylko kibice chcą by ta walka się nigdy nie skończyła.

wwe-nxt-wade-barrett-2.jpg

Lillian:I jego przeciwnik pochodzący z Manchesteru w Anglii!!Ważący 120kg i mierzący 196cm wzrostu.Panie i Panowie przed wami Wade Barrett!!

Jim Ross:Wade niema wcale lepszego humoru,to oznaka że walka może być zdecydowanie brutalna i zacięta.

Paul Hayman:Zgadzam się z tobą w 100 procętach.Jednak co zaważy w tej walce zręczność i szybkość Morrisona czy jednak wzrost i siła Wade'a Barretta??

Jim Ross:No wiesz w wrestlingu nigdy nic nie wiadomo,jednak wydaje mi się że siła zawsze była ważniejsza w tej branży.

Paul Hayman:Mam nieco inne poglądy,moim zdaniem to jednak szybkość jaką bez wątpienia pokaże w tej walce John Morrison,zawarzy o losach tego pojdynku.

Jim Ross:To się okaże ja nadal sądzę że Wade pokaże nam dziś kawał dobrego wrestlingu pomimo iż jego szybkość nie jest najlepsza,to jednak jego Spinebustery nadal bolą.My tu gadu gadu a zaraz zacznie się walka.

Paul Hayman:o właśnie sędzia bije w gong zaczynajmy.

Obaj zawodnicy krążą wokół siebie,jednak na pierwszy ogień biegnie zawodnik z LA,który łapie rywala za rękę i zakłada dzwignie.Na Barrett'cie nie robi to wrażenia i szybko się uwalnia,odbia od lin Morrisona,jednak ten w ostatniej chwili prześlizguje się Wadowi przez nogi,wskakuje na drugą linę i Croosbody 1.... nie Wade się wyrywa i szybko podnosi,łapie rywala i mamy zwarcie które od początku dominuje Baretta,idzie z Johnem do narożnika gdzie daje mu prosto w brzuch kilka kopniaków po czym rzuca "Pysznością poniedziałkowej nocy" o matę i spotaniczie próbuje go przypiąć 1...2 nie John ma zbyt dużo siły żeby wygrać.Morrison szybko zsówa się za ring,Wade idzie spontanicznie za nim,jednak ten w ostatniej chwili wchodzi na niego i ta historia powtarza się jeszcze trzy razy,Morrison najwyrazniej chce zmęczyć rywala,ten ostatecznie wchodzi na ring i czeka na rywala który ostatecznie decyduje się wrócić i walczyć.Wade nie czeka dlugo i zaczyna kolejne zwarcie które niespodziewanie wygrywa i wykonuje neckbreakera!!Mimo iż akcja wygląda efektownie,publika wygwizduje Johna.Morrison nie robi sobie nic z tego i szybko odbija się od lin i dostajemy leg droop prosto z ulic Los Angeles.Teraz kolejna próba przypięcia 1... nie nie tak tego nie wygra Wade zdecydowanie odskakuje i szybko podnosi się,wpada w furie i oddaje serie ciosów z których połowa nie trafia.John szybko uwalnia się z tej sytuacji wykonując droopkick,Barrett pada na matę a John szybko wskakuje na drugą linę i wykonuje Moonsault,1...2...trrr nie Wade w ostatniej chwili się uwalnia.John nie jest zadowolony z takiego rezultatu i szybko podnosi rywala i uderza go kilkoma low kickami,następnie wskakuje na linę i odbijając się od niej wykonuje DDT.Coś niesamowitego.Teraz jeszcze szybko wskakuje na narożnik i wykonuje Starship Pain'a jednak Wade odsówa się i John pada na twardą matę.

Paul Hayman:To wygląda naprawdę boleśnie.Współczuje mu,

Jim Ross:Ciekawe czy Wade wykorzysta tą okazje i przejmie inicjatywę.

Paul Hayman:Chyba niema innego wyjścia.

Wade podnosi rywala i odaje mu potężny cios w twarz swoją wielką pięścią,następnie wpada w furie i zaczyna serię ciosów w twarz rywala jak zawodowy bokser,w pewnym momęcie oddaje cios krytyczny i John pada.Wade ma teraz dużo czasu by wejść na narożnik,co właśnie wykonuje.Trochę to trwa ale jest już na szczycie i szykuje się do skoku,chwila tountu i mamy frog splash i kolejne przypięcie 1...2....trzzz nie nie nie!!John się wyrywa i walka trwa dalej,wśród uczestników gali nikt nie wierzy w to co widzi,ta walka powinna już się skończyć jednak prawda jest inna i gramy dalej.Wade szybko podnosi rywala i idzie z nim w stronę narożnika,kolejny raz go na niego wsadza.Jednak John próbuje się uwolnić uderzając go w głowę.Wade chyba nic nie czuje i bez problemu wchodzi na drugi stopień narożnika.Morrison dalej próbuje się uwolnić,po chwilu udaje się mu to i rzuca z narożnika rywala o kilka metrów,następnie sam szybko ustawia się do skoku i mamy piękny droopkick z narożnika na Wada który pada na matę.Próba przypięcia 1...2...trrr nie Wade łąpie się liny.John wstaje ale co??Raptownie podbiega do lin i wyklina jakiegoś fana który kibicuje jego rywalowi,Wade jest już na nogach widzi że jego rywal go niewidzi.Wykorzystuje szybko sytuacje i biegnie w jego kierunku i już jest przy nim ale cooo!!!Morrison w ostatniej chwili spontanicznie wykonuje Nitro Blast'a!!Niesamowite,Barretta pada a w tle słychać nawet oklaski od publiki co jest nowością w tej walce.John chyba sam nie wierzy w to co się dzieje,jednak długo się nad tym nie zastanawia i biegnie do przypięcie 1....2....trzzz nie Wade odskakuje.Jak on to robi??Jednak to nie koniec Wade wykonuje coś niesamowitego,coś czego jeszcze nigdy nie wykonywał,łapie Morrisona za nogę i wykonuje Angle Lock!!!John krzyczy z bólu próbuje się złapać lin jednak Wade go odciąga,John chyba się poda.Jednak nie owraca się na plecy i odpycha nogami rywala który odbija się aż od lin,Morrison szybko wstaje i wykonuje droopkick,Barretta pada.Niesamowite,teraz znowu próbuje przypiąć swojego przeciwnika 1...2...trzzzz nie nie co on wyprawia.Podczas gdy sędzia chce już odliczyć do końca sam puszcza rywala i pokazuje publice że tak nie chce zakończyć tej walki.Łapie teraz przeciwnika i zakłada mu anaconda vise!!!Czy ten odklepie,całą sala krzyczy Wade,Wade!!Jednak ten ma już coraz mniej siły i zaraz chyba zemdleje.Powoli przymierza się do odklepania.Jednak w ostatniej chwili zachowuje zimną krew i uwalnia się,teraz to on dominuje na Johnem któremu oddaje kilka ciosów,po czym podnosi i odbija od lin,ten bez zastanowienia się odbija i nadziewa się na Chokeslam od Wada!!

Jim Ross:Myślałem że Wade już się nie uwolni od anakondy założonej przez Johna Morrisona.

Paul Hayman:A jednak,najwyrazniej John był za słaby żeby przedrzymać do konica tą akcje,jednak nie oszukujmy się to John jest tak naprawdę zwycięzcą tej walki gdyż bez problemy mógł odliczyć rywala.

Jim Ross:To prawda mógł ale za błędy trzeba płacić a nowego mistrza wagi ciężkiej zobaczymy dopiero po ostatecznym gongu.

Wade poraz kolejny podnosi przeciwnika i zaczyna zwarcie które oczywiście wygrywa bez trudu on.Wade ustawia się do dogodnej pozycji i mamy powerbomb,zaraz po nim próba przypięcia 1...dwww nie mamy rope break i sędzia przerywa odliczanie.Po Barrettcie widać już zmęczenie co jest bardzo złą oznaką dla niego.Daje wastać rywalowi i w tym czasie tountuje do publiczności która skanduje jego imie.John próbuje zaskoczyć Wada z rozbiegu,jednak ten go zatrzymuje i zaczyna kolejne zwarcie,jednak John tym razem nie daje za wygraną i cały czas się wierci nie dając wykonąć rywalowi żadnej poważnej akcji.Po chwili widzimy coś niesamowitego,John Morrison używa swoich wszystkich sił i wykonuje piękny suplex powalając 120to kilowego mężczyzne na matę.Z radości jeszcze ignorancko pluje na twarz rywala pokazując mu że to on jest górą w tej walce.Teraz szybko wbiega na narożnik i wykonuje Springboard moonsault'a prosto na rywala.Publika wygwizduje Johna który właśnie przechodzi do odliczania rywala 1...2.. nie nikt niewie jak Wade to robi ale jakimś cudem odskakuje.

Paul Hayman:To już robi się nudne ileż razy można odskakiwać po takich obrażeniach.

Jim Ross:Jeśli cię to nie interesuje to wyjdz.

John jednak się nie podaje i poraz kolejny odbija się od lin a następnie dobija rywala legdroopem.Po chwili namysły podnosi Wada i co dziwne zaczyna pojedynek od zwarcia,wygrywa je i idą w kierunku narożnika co ciekawe John idzie tyłem do narożnika,co on knuje.Waskakuje na drugi stopień dalej trzymając rywala zwarciu,z narożnika skacze na liny od których się obija i mamy Diving DDT.Teraz John pokazuje publice charkterystcznymi gestami że to koniec walki,wskakuje na narożnik i wykonuje swój finisher Starship Pain!!!I odlicza raz....dwa...trzzz ale co!!Nagle wbiega Cody Rhodes i uderza Johna w twarz krzesłem i przerywa odliczanie.Cody jednak na tym nie poprzestaje i wbiega na ring a następnie uderzając kolejny raz krzesłem byłego tag team partnera.Cody niema żadnych litości dla Johna,tak długo zadręcza go uderzeniami aż pada,teraz Rhodes pokazuje Wadowi żeby przytrzymał mu rywala.Wade jednak odmawia współpracy,Cody mówi że nic nieszkodzi po czym od niego odchodzi.Jednak niespodziewanie odwraca się i Wade Barrtta dostaje potężnego chair shoota w głowę,po czym pada na matę.To się najwyrazniej nie podobało publice jednak,przy kolejnym ciosie w kierunku Johna publika znowu dopinguje Cody'ego.Ten zaś idzie z Morrisonem do narożnika,daje mu uśiąść na macie a głowę opiera o ochraniacze narożnika,potem przed głową rywala ustawia krzeszło.Publika szaleje a ten odbija się od line,jednak w ostatniej chwili nadziewa się na big boota od Wada który teraz okłada rywala.

{Na chali słychać theme Rica Flaira}

Ric Flair:Stop!!Mówie stop,gdzie jest ochrona,gdzie jest ta cholerna ochrona!!Słyszycie mnie,tak mówie do całej trójki!!Walka zostaje przerwana i żaden z was nie zdobędzie dziś tego mistrzostwa.To co wybrawiacie jest chańbą dla wrestlingu.Brzydzę się jak na was patrzę.Pownienem przerwać tą walkę i nie dać wam więcej szans na walkę o ten pas.Jednak muszę i proszę nie zadawać pytań czemu.Mimo tego przymusu,zrobie dla was piekło na ziemi i zapamiętacie je do końca życia.Jesteście pasożytami,debilami i głupcami,nie pro-wrestlerami a już na pewno nie wrestlerami z WCE!!Ci amatorzy z Crashday teraz się z nas śmieją zapewne,jednak teraz sam jestem świadom że muszę do federacji wprowadzić więcej dyscypliny.Po waszym zachowaniu jakie dziś zobaczyłem,skończyły się dobre czasy Pana Flaira,teraz zaczną się ciężkie czasy,surowe treningi staną się normą a każdy wybryk będzie karany zwolnieniem!!Rozumiecie!!Jeśli będzie trzeba to wszystkich was zwolnie a wasza trójka jest w czołówce a więc miejcie się na baczności.

John Morrsion:Aleeee...

Ric Flair:Żadne ale,tak jest i będzie.John nie będę z tobą dyskutował bo jesteś gnojkiem i nikim więcej w tej federacji!!To ja jestem General Menagerem i należy mi się szacunek i posłuszeństwo!!Wooooo!!!Woooo!! Rozumiecie wszyscy to moja federacja,moje zasady a wy jesteście moją własnością.Na kolejnym PPV organizowanym przez naszą federację chcę zobaczyć pożądną walkę,która mnie zachwyci i chcę wreście zobaczyć mistrza wagi ciężkiej!!Walka będzie toczona jako Triple Threat match!!Rozumiecie!!Wade Barretta vs John Morrison vs Cody Rhodes!!Wooo!! I lepiej żebyście nie zniszczyli tej walki bo wszystkich was zwolnie i pas dostanie jedna osoba,którą będę ja!!Woooo!!Wooo!!A teraz wszyscy wynocha,głusi jesteście wynocha!!No już wypad!!Na co jeszcze czekacie,wynoście się bo zaraz wasz wszystkich zwolnie.Wooo!!Wooo!

Jim Ross:Wow cóż za emocje zapowiada się ciekawe PPV,jednak my już się z państwem żegnamy i zapraszamy na kolejne gale z pod marki WCE!

Paul Hayman:Nie zapomnijcie też wykupić naszej gali Wrong Side of hell w systemie PPV.A więc żegnają się z Państwem Paul Hayman.

Jim Ross:I Jim Ross.Do zobaczenia.

#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

1

• SweetChinMusic

1

• Rejden

1

• Piledriver1674325991

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Sory, że tak późno komentuje, ale musiałem to na spokojnie przeczytać, chociaż i tak całych walk nie czytałem.

Gala bardzo dobra, przede wszystkim mnóstwo bardzo dobrych segmentów. Zdarzały sie błędy ortograficzne, ale chyba każdy je czasem robi, więc nie bede sie czepiał. Mogła być ta jedna walka. Po prostu tak dużo gadania, że walki zeszły na drugi plan, a w końcu były dwie walki o pasy! Chociaż podobało mi sie to gadanie :D No i walka Triple vs Cena na Wrong Side of Heel to nie bedzie tylko walka o pietruszke, ale o miano pretendenta do głównego pasa :shock: Fajnie, że jest o co walczyć bo Cena z Triplem robią największy rozpiździel (i nie chodzi mi tu o to, że sam w tym feudzie uczestnicze) Gala moim zdaniem bardzo dobra, jedynie można było zamienić kolejność pierwszej walki z drugą, bo w końcu pierwsza walka to była walka o pas, a druga o pietruszke, chociaż podobał mi sie wjazd Takera :D

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

• Styl:  Jasny

No i to mnie się podoba, nie czytałem całego, ale to co już przeczytałem wystarczy.Walki takie przeciętne, ale w sumie to na tygodniówkach walki powinny takie być, żeby można było zaskoczyć na PPV.Segment Cena vs HHH co raz bardziej mi się podoba, ale chyba kogoś poniosło pisząc o ataku Huntera na Cenie.Walka o miano pretendenta :thinking: no to jest dobre rozwiązanie :twisted: .Jest troszkę błędów ortograficznych, ale będzie lepiej ;) mam nadzieje, oceniam to wszystko na mocne 7\10 pokażcie na co was stać na PPV :D !!Aha i te obrazki... poszukajcie lepszych bo np na Stone Colda nie da się patrzeć, Triple H jest z pasem warto by było to poprawić...

• Styl:  Klasyczny

Wiem że mniej walk, ale już tłumacze czemu. Po prostu na tygodniówkach chcemy bardziej skupić się na storylinach, by na PPV stworzyć zajebiste walki. Na Showtime będziemy skupiać się bardziej na story, a nie na pojedynkach. Rejdenie, pokażemy na co nas stać, nie bój się ;)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg