Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zebranie oficjelni WWE, Chyna w szpitalu, sytuacja Matta

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

matt-hardy.jpg

:arrow: Matt Hardy to już teoretycznie wrestler rosteru iMPACT!. Były tag-team champion stwierdził, że najprawdopotobnie po odejściu z WWE, podpisaniu kontraktu z TNA zabaczymy go na gali w Berlinie. Ostatnio to Matta pada masa pytań od fanów, chociażby na Twitterze. Dodatkowo został on odsunięty z walki na House Show i zastąpiony MVP.

:arrow: Przedsprzedaż biletów na WrestleManię 27 rozpocznie się już 13 listopada.

:arrow: Ostatnio podczas rozmów pomiędczy oficjelami WWE była mowa o feudzie Ortona z Mizem. Była również mowa o wypromowaniu nowych mistrzów tag-team. WWE powoli również przystawia się do walk na WM27. Heelturn Johna Ceny jest już potwierdzony w 90%, a wrócił pomysł do jego feudu z Mizem. Jednak dla Vince'a liczy się również biznes.

:arrow: Mówi się również o zmianie jednego z komentatorów w NXT. Główne typy to Grisham, Washington, bądź powrót Byrona Sextona (czyżby Vince widział były avek Bugiego?).

skip-sheffield-wwe-nxt.jpg?w=450&h=450

:arrow: Słabo wygląda również sytuacja Skipa Sheffielda. Przeszedł on niedawno pozytywnie operację, ale jego powrót jest planowany przez lekarzy dopiero w lutym. Wrestler jednak wypowiedział się, że jeśli wszystko przeszłoby pomyślnie to wróciłby już pod koniec roku.

:arrow: Są już pierwsze typy na Hall of Famerów 2010. Wymawiane są takie sławy jak Jim Ross, Ron Simmons, Arn Anderson, Lex Luger, którzy są znani z występów z WCW. Niepewnym nazwiskiem jest Sting, który jeżeliby nie podpisał kontraktu z TNA to dołączyłby do tej klasy.

:arrow: WWE planuje wzmocnić dywizję tag-teamów w federacji. Po gali Night of Champions zaplanowano 'rozbicie' zunifikowanych pasów na dwa rostery. To z pewnością zmieniłoby statut tych pasów w WWE.

:arrow: Consequences Creed znajduje się pod gimnickiem Xavier Woods w rozwojówce WWE. Jego wizerunek w porównaniu do TNA został całkowicie zmieniony. Jednak plany co do jego osoby nie są znane.

:arrow: WWE ciągle planuje coś na linii Bryan - Kaval. Ostatnio VK McMahon odrzucił propozycję ich wspólnego tag-teamu. Teraz nową ideą jest ich feud. Jednak jedyny problem to odzielne rostery.

Total Nonstop Action Wrestling

desmond+wolf.jpg

:arrow: Niestety najprawdopodbniej Desmond Wolfe nie pokaże się w ringu w ciągu najbliższych miesięcy. Powodem jest kontuzja, która wykluczyła go już ze swojej walki podczas TNA No Surrender.

:arrow: Mimo ostatnich spięć pomiędzy Kevinem Nashem, a zarządem TNA Wrestling wrestler ten nigdzie się nie wybiera. Jak widać atmosfera ucichła, bo Nash przestał już pisać negatywne rzeczy o federacji.

:arrow: TNA iMPACT! będzie już do oglądania na angielskich kanałach. Ostatnio akcje stacji Bravo wykupiła firma zainteresowana emitowaniem gali. TNA jednak traktuje to jako zagranie taktyczne. Jeżeli produkt by osiągnął wysoką oglądalność, to była by możliwość emitowania w jednych z kanałów telewizji Sky.

Scena niezależna i inne

:arrow: Big Japan Pro Wrestling wróci w 2011 roku do USA. Taką informacje potwierdzili oficjele federacji. Dodatkowo planuje się współpracę z chociażby Combat Zone Wrestling.

:arrow: CZ Wrestling planuje również powrót jednego z turnieji. Wstępnie szacuje się, że będzie to 'Best of the Best'.

CZW100910ShowGraphic.jpg

:arrow: Znane już są wstępne walki na galę CZW 'It's Always Bloody in Philadelphia', a są to:

Homicide vs Sami Callihan

CZW World Jr Heavyweight Championship

Adam Cole© vs AR Fox

Road to Redemption

Devon Moore vs Danyy Havoc

Junior Challenge Match

Jonathan Gresham vs Alex Colon

:arrow: Oto promo walki Lesnar vs Velasquez podczas UFC 121:

:arrow: Chyna została przewieziona wczoraj do szpitala w skutek zatrucia alkoholem. Nie jest pewne jednak, czy była Diva WWE nie przesadziła z ilościami, co się nie raz jej zdarzyło.

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• elo3856

1

• Kacpios

1

• Gathaspar

1

Top użytkownicy w tym temacie

Matt w TNA? Już mówiłem co o tym sądze. Ale jeszcze raz to powiem - NIE! Matt powinien siedziec w siłowni i pic hurtem Slim Coffee, a nie pchac się do wrestlingu, ile razy to można powtarzac! Czy te TNA mnie wogle słyszy? Jak już mówiłem na heel turn Ceny jestem bardzo pozytwnie nastawiony, pewnie jak i wszyscy. NXT nie oglądam, więc komentator mi wisi. Feud Kaval vs Brayan? Ciekawe, ale który z nich miałbybyc facemm a który heelem? Szkoda że Desmond będzie pauzował, moze po kontuzji dostanie w końcu coś co mu się należy. Współpraca BJW i CZW to najlepsze co może się przydarzyc dla tej federacji. Jeśli chodzi o kartę na It's Always Bloody in Philadelphia, to zapraszam do mojego topicu :)

Znów powraca sprawa z heel-turnem Johna. Vinca udało się chyba przekonac bo wiem, że jeśli nadarzyła się propozycja turnu to McMahon kręcił nosem. Ehhh... już widzę te zdziwione minki dzieciaków, którym gały z orbit chcą wyleciec :D .

Ostatnio na NXT widzieliśmy niezadowolenie i w konsekwencji "odejście" Michaela Cole-a. Obstawiam że zastąpi Go Byron Saxton.

Nie ma się co spieszyc z powrotem Skipa, ponieważ taka kontuzja niewyleczona może jeszcze dac o sobie znac w przyszłości. Niech wyleczy się do końca i będzie miał przynajmniej spokojną głowę.

Najpierw unifikacja pasów tag team, a teraz znów połączenie? Niech oni się wreszcie zdecydują czego chcą. Pomysł ten jest niezły, ale trzeba sklejac jakieś tagi.

Jestem na tak jeśli chodzi o feud na linii Kaval - Bryan. Chciałbym turnu Kavala, a to że walczą w innych rosterach to nie jest wielka przeszkoda. WWE zawsze coś wymyśli, jest przecież tyle opcji.

No współpraca BJW z CZW to pomysł dobry i obojga fedkom wyjdzie to na dobre.

Jedni mówią że Chyna przesadziła z alkoholem, a drudzy że zażyła za dużo środków nasennych. Tak czy inaczej powinna się leczyc...

Newsy dobre i długie. Bardzo dobrze Pro, że podzieliłeś niusy na WWE, TNA i scenę niezależną. Napewno to duży plus jeśli chodzi o przejrzystośc. Dzięki :t_up: .

Skoro heelturn... To może zobaczymy Cenę w Nexus?! O_O Swoją drogą, mogliby dać HBK-a do Hall of Fame :< Ponad 20 lat kariery (i to jakiej!) to nie jest byle co. Osobiście chciałbym, by Kaval zdobył pas IC, bo na WHC raczej nie ma szans :D

Z prądem rzeki płyną tylko zdechłe ryby...

Matt w TNA...Hmm tylko po co :?: To Jeff będzie faworyzowany nie Matt.Robi wielki błąd.Może myśli że w Total Nonstop Action nastąpi reaktywacja Hardyz Boys.Naiwniak :).Feud Ortona z Mizem jakoś do mnie nie przemawia.Można się domyślać że na jakimś PPV Mick wejdzie i wykorzysta walizeczkę i w ten sposób zacznie się konflikt.Ja bym wznowił Storyline John vs Randy w tym że Jaś będzie robił za heela...no właśnie ta jego sprawa z tym heel turnem jakoś nie chcę mi się wierzyć że Vince o tak sobie zawiesi "Terminatora" a w jego miejsce postawi Johna jako członka Nexus(tak prawdopodobnie będzie).W każdym razie feud z Mizem to dla mnie porażka.Co do komentatorów z NXT nie mam zdania bo nie oglądam.Hall Of Fame 2010...gdzie do jasnej ciasnej jest Shawn Michaels :?::!:To że się pokłócił z McMahonem to ma oznaczać że sobie go tak oleją.No nie może być.Mam nadzieje że to się zmieni.Ta sprawa z TT dla mnie nie wypał.Niedługo WWE z Heavyweight Championem będzie zunifikowane.Tak samo jak pasy Div.Bryan vs Kaval byłoby nieźle ale bardziej odpowiada mi Daniel vs The Miz. Co do kontuzjowanych zawodników życzę szybkiego powrotu do zdrowia.Z tą stacją..nie mam pojęcia co o tym sądzić choć jestem ciekaw jak to TNA wykombinuję.O Scenie Niezależnej się nie wypowiem bo to nie mój temat.Z tą sprawą z piciem..Chyna nie wielbłąd wypić musi :).

Ogólnie newsy dobre.Nie będzie tak źle z tym harmonogramem jak przypuszczałem na początku.Będzie dobrze :).Dzięki :t_up: .

paparoach.png

18659.png

Matt w Tna jak dla mnie bez większego sensu ponieważ pewnie teraz reaktywują Hardyz Boys ale jak to się skończy to co Matt będzie robił w TNA ? Znowu będzie jobował tylko będzie za to dostawał mniej kasy ( wątpie że TNA da mu więcej kasy niż WWE . A pomysł feudu miza z ortonem nawet mi się podobo lubie obu Miz jest fenomenalny na micku i mógby wyjść bardzo ciekawy feud . Ja jakoś wątpie w hell turn Johna Ceny Vince za dużo kasy by stracił chociaż wwe ma już nowego baby face którym jest Orton więc hell turn ceny jest teorytycznie możliwy . Fanem Skipa nie jestem ale życze mu jak najszybszego powrotu do zdrowia . Szkoda że Desmond Wolfe ma kontuzje bo ostatnio bardzo go polubiłem zaczełem oglądać jego walki z roh i muszę przyznać że Wolfe na prawde ma talęt . Sceny nie zależnej nie skomętuje bo za krótko ją oglądam i jeszcze wogle nie kojaże wrestrelów którzy w tych federacjach występują .

Ja też nie rozumiem co Matt widzi w tym TNA. Chociaż z drugiej strony w WWE i tak nie ma co szukać, a zawsze lepiej mieć jakieś mniej ważne pasy, ale je mieć, niż być nikim. TNA napewno duuuuużo zyska na Hardy Boys, pytanie tylko czy bedzie to to samo co kiedyś :?: Matt musiałby zrzucić pare kilo, bo bez tego Hardy Boys może znacznie zaniżyć poziom w porównaniu do WWE.

Heel Turn Ceny wg. mnie na 100% bedzie. Jestem tego pewny, bo zobaczyłem wczoraj sklep WWE i teraz jest tam więcej gadżetów z Ortonem niż z Ceną, więc mają już maszynke do trzepania kasy. Wydaje mi sie, że nastąpi to na Road to WrestleMania i w końcu doczekamy sie starcia Cena vs Deadman, co zapewne zgromadzi ogromną publiczność.

Jednak feud Miza z Ortonem już mnie tak nie cieszy. Cena jest znacznie wyraźniejszą postacią i gdyby Miz z Ceną feudował mogło by być ciekawie, natomiast przy feudzie z Ortonem pewnie każda konfrontacja bedzie sie konczyła aRKejOł...

Ciekawie by było zobaczyć Stinga jako WWE hall of famera, tym bardziej, że on chyba nigdy w tej federacji nie wystąpił...

Podoba mi sie pomysł ze wzmocnieniem tag teamów. Rozbicie znowu pasów na dwa brandy napewno zaowocuje zwiększeniem i to znacznym liczby tag teamów. Kto wie, może znów zobaczymy Brothers of Destruction...

Feud Daniela z Kavalem napewno byłby ciekawy, ale wydaje mi sie, że jednak troche na niego poczekamy, bo Bryanowi szykuje sie chyba feud z innym niedocenianym, aczkolwiek świetnym wrestlerem...

TieNej sie specjalnie nie interesuje, fedkami niezależnymi zresztą też, więc ich nie skomentuje.

Ten pomysł z codzienną porcją newsów póki co sie sprawdza i mam nadzieje, że tak zostanie. Dzięki za te newsy :t_up:

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...