Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE Night of Champions 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie będziemy wybierali najlepszego wrestlera PPV WWE Night of Champions 2010, a oto nominowani:

Daniel Bryan - zdobył pas i zmusił do poddania się Miz'a.

Kane - pokazał, że jest lepszy od brata i wygrał walkę via TombStone.

Randy Orton - niech będzie za wygraną w Six Pack Challange.

Ktoś Inny - według waszego uznania (tą opcje musisz uzasadnić, bo inaczej nie będzie brana pod uwagę)

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• mateusz199670

1

• Kacpios

1

• sashi10

1

Top użytkownicy w tym temacie

Mam dylemat pomiędzy Ortonem a Danielem.Randy ostatnio zgarnia pusha niesamowitego.Bylem pewny że walkę Six Man Elimination wygra kto inny.A tu taka miła niespodzianka.Kane odpada bo Jego pojedynek z "bratem" ssał pałeczkę niestety :|.Wybór mój idzie na Bryana.Miła niespodzianka Pierwsze PPV i od razu zdobycie pasa Untied States Championship.Przeszedł z Ring Of Honor więc Vince musiał mu jakoś wynagrodzić.Swoją drogą widok załamanego Miza bezcenny.Głos leci na Daniela i graty dla Niego za niezły debiut :).

paparoach.png

18659.png

również miałem dylemat kogo wybrać czy Randy'ego który dał świetny pokaz w Six Pack Challenge czy Bryana który w świetnej walce pokonał Miza i zgarnął Pas US...no ale jednak głosiwo oddałem na Bryana..Bardzo fajna walka z Miz'em podobała mi się wogóle uważam że Feud jest dość dobry nie zanudza mnie.. Dobra walka trzymała w napięciu no i kapitalna końcówka Miz Klepie w mate jak szalony ;p Akurat spodziewałem się po cichu że Miz jednak obroni no ale dobrze że jednak Daniel Bryan w swoim debiucie tak zaszalał i to on Zgarnął Pasiwo;p Oby WWE go dalej pushowało bo Warto :)

Chris_Jericho_Banner_by_Cre5po.jpg

Ja tak samo jak mój przedmówca miałem dylemat między Bryanem a Ortonem . Z jednej strony Orton jest teraz bardzo pushowany no ale z drugiej Bryan wrócił do WWE i odrazu zdobył pas U.S .No cóż można wybrać tylko 1 więc głos leci na Bryana bądź co bądź ale jest dużo lepszym wrestrelem od Ortona a tak po za tym zwycięstwo Ortona było dość oczywiste zresztą wygrana Bryana też . No ale wracając do gównego tematu Bryan zasłużył sobie na to zwycięstwo na NoC i jestem bardzo zadowolony z jego wygranej .

Mój głos leci na Ortona. W sumie nie pokazał nic nadzwyczajnego ale jakby nie patrzeć na tej gali nikt nie pokazał nic nadzwyczajnego więc głos na Ortona z braku innego wyboru... Na Danielsona nie zagłosuje bo bardzo mnie jego zwycięstwo rozdrażniło... Koleś który jeszcze nigdy nie wygrał walki singlowej ani w NXT ani już na Raw i od razu pas... Nie dość że ucierpiał na tym wizerunek i wiarygodnośc Miza bo jak to teraz będzie wyglądało jak Miz wykorzysta walizke? Że teoretycznie Bryan powinien być WWE Championem. Poza tym moim zdaniem push taki natychmiastowy nie zasłużony. Walka Kane z Takerem tragiczna. Drugie miejsce dałbym Zigglerowi bo mimo że ich walki sa już nudne ta była chyba jedną z lepszych.

Wydaje mi się że troche zbyt subiektywnie tworzysz te ankiety z gal :P Walk było więcej niż 3. Ale to tylko takie małe spostrzeżenie :P

Głos leci na Daniela Bryana. Tak jak mówi Brem, na gali ogólnie nic ciekawego się nie działo i żaden z zawodników jakoś nie wyróżnił się spośród innych. Sporo ludzi zagłosowało na Ortona, ale Bryan zdobył swój pierwszy pas w WWE i to właśnie On powinien wznieśc się na wyżyny tego biznesu.

Wiekszosc glosow oddanych jest na daniela bryana. Ja swoj oddaje na Ortona! Doceniam to ze Danielson wygral swoj pierwszy pas w WWE i gratuluje mu tego. Ale Randy... Randy wykonał jesli sie nie myle 7 Rko w swojej walce i bede to wszedzie pisal. Dla mnie to niesamowite! Orton wyeliminował 3 z 5 osób w tej walce i zasłużył na zwycięstwo. Niewiadomo co bvy bylo gdyby nie nexus ktorzy wyeliminowali Cene. Ale nie obchodzi mnie to. Orton byl w tej walce fenomenalny i zasłużył na pas WWE.

Po przeczytaniu Twojej wypowiedzi wywnioskowałem, że ty chyba nie dokońca wiesz na czym polega wrestling. Wiesz, Randy jest bardzo dobrym wrestlerem choc nie pałam do niego sympatią. Orton jest niesamowity bo wykonał 7 RKO! =)) . I co, to jest twój jedyny argument. Patrzysz tylko na liczbę finiszerów? Jeżeli np. Big Show wykonał 10 KO punchy to zagłosowałbyś na niego? Przepraszam... poniosło mnie...

No zastanawiałem się dość długo czy wybrać Daniela czy Ortona. Lecz po długich zastanowieniach zagłosowałem jednak na Ortona. I to z wielu powodów. Owszem Daniel wygrał swój pierwszy pas w WWE, ale w swojej karierze to ma ich już trochę na koncie. Wygrał walkę i pokonał The Miza, ale ja jednak zagłosowałem na Ortona. No akcje ładne walił (Tak w ogóle o akcjach to Cena zrobił Droopkick =)) ) Wracając do Ortona. W końcu po tak długim czasie Orton znów ma pas. Muszę się przyznać, ze gdy odliczono Cene trochę się ucieszyłem , bo nie chciałem aby on zdobył ten pas. Najlepsze co zrobił Orton na NoC to chyba te Oh F*ck na końcu =)) To było wspaniałe xD

Ha ha, ja nie zagłosowałem na żadnego Randalla, ani na Bryan'ka. Mój głos polazł na Michelle McCool, a czemusz to? To proste, byłem pewny, że pas wygra Melina ale strasznie się ucieszyłem jak Michelle go dostała, teraz LayCool będzie zawaliste. Zdobyły pasy, niszczą wszytskie divy, mua. Świetnie. :D

ahfo.png

luba_049.png

No problem miałem jak większość, Orton czy Bryan. Lecz po zastanowieniu głosik leci na nowego US champions :D . Nie powiem, ale walka była ciekawa jedna z lepszych na tym ppv, jedynym jej minusem była pewna wygrana Daniela. Jednak to mnie nie zraziło i według mnie zaprezentował się najlepiej ze wszystkich. Co do Ortona to też nie można mu nic zarzucić lecz jak dla mnie po prostu lepszy okazał się Daniel Bryan.

Jak większość miałem dylemat między Bryan'em i Orton'em. Ostatecznie wybrałem Daniel'a. On i Miz stworzyli naprawde dobre widowisko. Szkoda tylko, że wygrana Bryan'a była pewna już przed samą galą. No, ale Miz przecież nie może trzymać pasa w nieskończoność. Gratulacje dla Bryan'a za zdobycie pierwszego pasa w WWE.

ksgj.png

• 2 tygodnie później...

Podsumowanie głosowania:

1. Daniel Bryan

2. Randy Orton

3. Michelle McCool

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
  • Dodaj nową pozycję...