Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Informacje NoC, Jericho, Pope, Shore...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Na sam początek wiadomości z Night of Champions:

W dark matchu Morrison pokonał Teda DiBiase. Przyczyniła się do tego Maryse, przypadkowo policzkując swojego chłoptasia.

Michelle McCool pokonała Melinę i stała się pierwszą w historii Unified Divas Championką.

Mówiąc o kolejnych first time'ach, Daniel Bryan zdobył swój pierwszy tytuł w WWE pokonując Miza w walce o pas US.

Dolph Ziggler kolejny raz pokonał Kofi'ego. Vickie znów próbowała mu pomóc, jednak Dolph odciągnął ją od Kingstona.

The Hart Dynasty straciło pasy tag. Zostali potraktowani dość nie miło, zostali odliczeni jako pierwsi przez braci Uso. Nowymi mistrzami został świeży tag team Rhodes/McIntyre.

PWInsider potwierdza, jakoby NoC była ostatnią galą Chrisa Jericho, który został niemile potraktowany odpadając z walki jako pierwszy po zaledwie paru minutach walki.

legendary--2010.jpg

:arrow: Film z Johnem Ceną, "Legendary" zarobił $162,569. WWE planuje jak najszybciej wydać to na DVD bo ponoć przynosi to więcej zysków.

:arrow: Odpowiedź Matta Hardy'ego na pogłoski o jego opuszczeniu WWE:

WWE może i jest na mnie wściekłe od tygodnia, ale jak wiecie nadal tu jestem. Pomyślcie przez chwilę. To nie jest takie proste jak myślicie. A co do sprawy z Jeffem.. nie martwcie się. Wszystko będzie OK.

:arrow: Rating ostatniego Superstars? 0.69 przy 721,000 oglądających.

:arrow: Wierzcie lub nie, ale Hell in a Cell już za 2 tygodnie! W związku z tym WWE zamierza nagrać w ten poniedziałek dwa RAW, więc karta na to PPV powinna być znana już jutro. Dodatkowo znamy już dwie walki, które odbędą się na tym RAW.

Sheamus vs Orton o pas WWE

Cena vs Barret z NEXUS jako lumberjackami.

:arrow: Jeszcze jedna mała wzmianka o Noc. Bez spoilerów. Jeden z fanów napisał, że Ted DiBiase zadebiutował z nowym theme songiem.

:arrow: Wpis z twittera Jericho:

Wygląda na to, że był to mój ostatni występ.. jutro mam wolny dzień. Strony internetowe już przemówiły! Ale co tam! Jadę do Calgary!

dinero.jpg

:arrow: W TNA mało się dzieje, jednak jest jedna mała informacja. PWTorch.com twierdzi, że The Pope ostatnio czymś podpadł zarządowi. Podobno jest to podobna sytuacja jak poprzednio w WWE. Podobno gdy otrzymuje jako taki push, do głowy uderza mu woda sodowa.

:arrow: Jeff Hardy ma zadebiutować na Bound for Glory z nowym theme songiem. Więcej wkrótce..

:arrow: Nie zdziwiło Was, że ostatnio coraz rzadziej widzimy Roba Terry'ego? Podobno często się spóźniał i wychodził przed końcem tapingu. Ja tam się cieszę.

jersey_shore_wrestling_tna.jpg

:arrow: Ostatnia wiadomość. Jeżeli oglądaliście ostatnie impekty, mogliście zobaczyć promo nowej stacji Shore. (Rob Eckos i Becky Bayless, nowe nabytki z indysów) Mają zadebiutować na jednym z najbliższych impektów. Kojarzy Wam się z czymś nazwa Shore? Dokładnie tak. Serial z MTV - Jersey Shore. Właśnie na tym mają opierać się ich gimmicki.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Może wam się wydawać krótko, jednak od teraz newsy będą ukazywały się codziennie. Stad tak mała ilość, wiadomości z tylko jednego dnia.

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kacpios

2

• SweetChinMusic

1

• Koksik

1

• August

1

Top użytkownicy w tym temacie

No tak, czyli seria wywiadów z Johnem Ceną się sprawdza. Legendary ma zdominować poprzednie produkcje WWE Studios, co już nabiera rozpędu. Tutaj tylko co do Dark Matchu podczas NoC:

Przypadkowo spoliczkowała :D ? Oby tak tego nie odebrał DiBiase... Maryse się przy nim marnuje! Powinna znowu dostać push i title shot na jakiś główny pas. I koniec z Tedem ma być :P

Co do sytacji Matta w WWE, to na jutro przygotowałem trochę więcej informacji na ten temat. W chwili obecnej jest on blisko TNA i tyle. Nie owijam w bawełnę, ale póki co te walki to nuda... Widać, że WWE nas nie słucha. DiBiase i nowy theme song? Może coś na styl... I'm Singiel? ew. I don't have Maryse? :D Jak dla mnie powinien odziedziczyć theme po swoim ojcu i już. No i właśnie tak wygląda sytuacja Terry'ego w TNA - nie jest wesoło. Z moich ostatnich informacji wynika, że ma wiele wpadek i to regularnie. To byłoby chyba na tyle, dzięki za newsy, już jutro moje. Osobiście jestem ciekaw jak sprawdzi się ten system :D

W razie czego spoiler dla Pro:

Ty jednak musisz udac się na terapię odwykową. Mogę byc twoim terapeutą, który wybije Ci z głowy Maryse :D .

Jak widac Matt jest o krok od opuszczenia WWE i bardzo dobrze. Z Jeffem jest ok? Trochę w to wątpię, takie odkładanie sprawy nic nie da i ja twierdzę że za kilka miesięcy już nie będzie ok.

Spoiler z NOC:

Szkoda że Chris już praktycznie na 100% opuszcza WWE. Dobiła mnie jeszcze ta szybka eliminacja. Nawet nie zdążyłem się rozkręcic i przyznam że łezka w oku się zakręciła. Powodzenia Chris... Zawsze będziesz najlepszy na świecie w tym, co robisz.

Kurczę, oby nie było z Pope-m tak, jak z Mattem w WWE. Bardzo Go lubię, ale w sumie to On powinien nad sobą popracowac żeby nie było problemów.

Nie bardzo jestem przekonany do tego nowego pomysłu z newsami, ale z czasem zobaczymy jak będzie się to wszystko prezentowac. Myślę jednak że jak na jeden dzień Pietrek przygotował przyzwoitą paczkę za co trzeba podziękowac :) .

No fajnie że newsy będą codzinie nie będe musiał wchodzić na atti . No ale przejdźmy do rzeczy . Matt w Tna :thinking: A co jeśli jego brata wsadzą za kratki chociaż w to wątpie ale załózmy że Jeff ląduje w więzieniu reaktywacja hardyz boys nie następuje i co wtedy robi Matt ? Zakładając że Jeffa zamkną to Matt znowu będzie jobował tylko w innej federacji . Ja tam lubie Dibiasego i mam nadziej że wkrótce dostanie jakiś większy push (bo dostanie od federacji jakiegoś śmiesznego paska nie można raczej nazwać pushem ) No to chyba na tyle co mam do powiedzenia w tym temacie .

Cóż trzeba się przyzwyczaić do nowej formy Newsów.Chrisa zeszmacili totalnie.

Mógłby spokojnie odpaść po Edge'u Barttecie nawet po Sheamusie.

Szkoda że go już nie będzie.WWE spada na psy traci takiego zawodnika.Eh szkoda gadać.The Pope'owi też już w główce się po przewracało od tego pushu.Niech nad sobą pomyśli.Te DVD jakoś mnie nie przekonuję.Ciągle tylko ta kasa się liczy...żałosne.Za 2 tygodnie Hell In The Cell nieźle.Przed Bound Of Glory.Trochę śmieszne 2 PPV tak z rzędu :) Niepojęte są ścieżki VInca Naszego :).Ciekawy jaki to theme song Jeffa bo ten co teraz ma jakoś mi nie przypadł do gustu.Nowa stacja zobaczymy jak to wyjdzie.Aha Superstars niestety jak tak dalej pójdzie zostanie zdjęte z Anteny.Niestety bo tam Jobbowani w głównych brandach zawodnicy mogą pokazać na co ich stać.No nic koniec dzięki ze Newsy Pietrek i powodzenia życzę.Chris Nigdy Cię nie zapomnimy ;) .

paparoach.png

18659.png

Chris, Chris, Chris... Wrestler, który potrafił rozkręcić duże widowisko, lecz ostatnimi czasami WWE odłożyła go sobie w bok.Rzadko mu Codebreaker dobrze wychodził :8 No cóż WWE traci jednego z najlepszych wrestlerów.O Popie się nie wypowiem, bo tak dość często jest, że gdy dostaną push to palma im odbija.Hell in a Cell za dwa tygodnie :thinking: Hmm... Wszystkie jak dotąd theme'y Hardasa mi się podobały więc może i ten mi się spodoba :) Nooo Superstars, schodzi już nie na psy tylko na kojoty :D Dzięki za newsy i czekam na jutrzejsze :)

Chris Nigdy Cię nie zapomnimy ;)

Popieram... :(

A ja to bym na waszym miejscu nie mówił odrazu że Chris skończył karierę, tylko poczekał bym do Raw. Wy już odrazu wszystko przesądzacie, a tak na prawdę nie wiadomo jak to do końca jest. Czy WWE jest aż tak tępe, by kończyć karierę takiego wrestlera w taki sposób? No nie sądze. Te wszystkie wpisy twitterowskie bla bla bla, to jest tylko internet, który prawdy mówić nie musi. Ja jestem niemal pewny, że jeszcze Jericho nie raz zobaczymy, więc nie martwcie się odrazu :) Mnie to tam cieszy, że HIAC za 2 tygodnie. Pewnie dostaniemy walkę w Klatce pomiędzy Szejmasem a Ortonem. Ceniak zmierzy się z Barretem, a dalej? A dalej to się zobaczy. Ze smacka pewnie Kane vs Taker dojdzie, no zobaczymy co jeszcze wymyślą. Superstars.. nie wiem po co to komu, jest ono zupełnie zbędne, zysków nie przynosi, po kija im to? dzięki za newsy Pierdek ;)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

WWE Champion Randy Orton to face Chris Jericho next week

His losing streak persisting, Chris Jericho is lashing out. After threatening to reveal the identity of the anonymous Raw General Manager, Jericho was confronted by new WWE Champion Randy Orton. The Viper challenged Jericho to a match the following week, stating that if he wins, he’s confident he won’t have to see Jericho’s face again “for a long, long time.” Jericho agreed to the match, claiming he’s made a career out of “embarrassing people who underestimate me.”

Słit ma rację.Cytat ze strony WWE.Com.Widzimy że za tydzień Chris będzie jeszcze na Raw choć można wnioskować że na ostatnim.Jeśli przegra odejdzie i nie zobaczymy go przez dłuuugi czas.Szkoda ale zawsze ten jeden Raw.

paparoach.png

18659.png

Szkoda mi Y2J'a. Lubie oglądać akcje w jego wykonaniu mam nadzieję, że jeszcze go zobaczę.

Co do "Legendary" to widziałem tylko trailer, ale wydaje mi się, że film jest bardzo dobra. Jak nadarzy się okazja to z chęcią go obejrzę.

Na temat NoC to jestem zadowolony z Morrisona. Szkoda mi trochę Kingstona, bo wcześniejsze walki z Dolphem Ziggler'em przegrywał przez "bertę"(<- Vicki)

johnmorrisone.jpg

2363.jpg 24523.gif 24610.jpg 34029.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Ian McCord Pierwsza runda inauguracyjnego turnieju UNIVERSE CUP odbyła się na gali UNIVERSE MAGIC 2026 9 marca w legendarnym Shinjuku FACE w Tokio. Na karcie znalazły się 4 mecze pierwszej rundy z udziałem przedstawicieli federacji zrzeszonych w WRESTLE UNIVERSE: Pro Wrestling NOAH, DDT, Michinoku Pro, ZERO1, BASARA, Ganbare Pro, Uptown oraz MONDAY MAGIC. Pierwszy mecz turnieju UNIVERSE CUP zakończył się zwycięstwem Sanshiro Takagiego z DDT nad Great Mummy z MONDAY MAGIC po Stunnerze po
    • Grok
      Po występach w obu federacjach Swerve Strickland stawia na model wynagrodzeń w AEW, uważając go za lepszy od tego, co oferuje WWE. Strickland udzielił wywiadu dla Baller Alert przed galą AEW Revolution, zdradzając, że jego kontrakt obowiązuje jeszcze przez 3-4 lata. Podoba mu się podejście AEW i Tony'ego Khana do negocjacji z wrestlerami – traktują ich jak prawdziwych sportowców. Uważa też, że wypłaty w AEW są po prostu lepsze niż w WWE, bo są „gwarantowane”. Strickland został zwolniony
    • Grok
      Gwiazda Lucha Libre AAA podobno wyleciała po incydencie z fanem na niezależnym show. Bodyslam.net i Lucha Blog donoszą, że Nino Hamburguesa został zwolniony z AAA po tym, jak walnął fana łokciem w trakcie walki we wtorek. Wideo z incydentu obiegło media społecznościowe – nagranie pokazuje, jak Hamburguesa trafia fana trzema lżejszymi łokciami, po czym solidnie go praży. Według raportu Lucha Blog, inni wrestlerzy dowiedzieli się o zwolnieniu Hamburguesy w piątek. Hamburguesa z ciężk
    • Kaczy316
      Standardowo zaraz po WM, czyli praktycznie w okresie gdzie szansa na odebranie złota mistrzowi po WM jest bardzo nikła, szkoda Zayna w takiej sytuacji, znowu poleci do odstrzału jak na Royal Rumble.
    • KyRenLo
      Wymienić Grace na Iyo. Dać trzem Paniom (Tiffy/Giulia/Iyo) odpowiednią ilość czasu i mamy szansę na bardzo elegancki pojedynek. Pamiętam, że Iyo i Giulia miały walczyć w walce 1vs. 1 na jednym z odcinków Smackdown, ale walka finalnie została zamieniona na starcie Ripley vs. Giulia. Iyo to idealna kandydatka, a i tak na WM powinna coś dostać dla siebie, więc byłby to na teraz chyba najlepszy wybór. Steph vs. Liv:
  • Dodaj nową pozycję...