Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE Night of Champions 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV WWE Night of Champions 2010. A oto walki:

1.

Intercontinental Championship

Singles Match

Kofi Kingston vs Dolph Ziggler

2.

Singles Match

CM Punk vs Big Show

3.

United States Championship

Singles Match

The Miz vs Daniel Bryan

4.

WWE Womens & Divas Championships Unification

Lumberjill Match

Melina vs Michelle McCool

5.

World Heavyweight Championship

No Holds Barred Match

The Undertaker vs Kane

6.

WWE Tag Team Championship

Turmoil Match

The Hart Dynasty vs The Uso Brothers vs Evan Bourne & Mark Henry vs Drew McIntyre & Cody Rhodes vs Vladimir Kozlov & Santino Marella

7.

WWE Championship

Six Pack Challenge Elimination Match

Chris Jericho vs Sheamus vs Randy Orton vs Edge vs John Cena vs Wade Barret

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Yaoohoo

1

• Zaqu7

1

• Luks

1

Top użytkownicy w tym temacie

Zdecydowanie 6 pack. Boli tylko takie potraktowanie Chrisa. Ale.. cieszy wygrana Ortona. Pas wrócił do domu.

PS. Nie trzymajcie się tak mocno tej reguły trzy zdania. Chyba w takim temacie można napisać krótką odpowiedź. Bo po co rozwijać się nad czymś, co każdy z oglądających temat widział/wie.

Ja daję głos na Six Pack Challenge Elimination Match.Pojedynek niezły nie powiem na pewno najlepszy ze wszystkich.Zawiodłem się na walce Kane vs Undertaker No Holds Barred Match.Ssał strasznie a końcówka do przewidzenia.Reszta pojedynków lepiej nie mówić.Drugą walką która przypadła mi do gustu to Intercontinental Championship Ziggler vs. Kingston.Nie mam pojęcia dlaczego :D .Dobrze że Orton wygrał pas mu się należał.No i to tyle.

Orton to chyba z 7 RKO wykonał!

Bez przesady...Wykonał pięć RKO:Sheamus 1x, Jericho 1x ,Barret 1x oraz 2x Nexus.Nie ekscytuj się tak ;) .

paparoach.png

18659.png

Bez przesady panowie, właśnie przed chwilą obejrzałem NoC'kę i powiem, że ten Six Pack Challange był średniay i nie uznam jej za walkę tego PPV. Również walkę za US, choć Bryan tam był to i tak dużo nie pokazał, więc ta walka również odpada. Zagłosował bym na walkę div ale...się wstydzę, więc głosuje na walkę Taker'a z Kane'm. Dało się tą walkę spokojnie oglądać, a smaczkiem tej walki było to, że była No Holds Barred. :D

ahfo.png

luba_049.png

Pewnie większość osób zagłosuje na 6 pack chalenge ale ja zagłosowałem na pojedynek miza z bryanem . Ten pojedynek jakoś mi się wyjątkowo podobał . Nie wiem czy mi się to tylko wydaje ale miz poczynił postępy w ringu . I nareście stracił pas co praktycznie otwiera mu droge do ME wreście bo uważam miza za bardzo solidnego wrestrela .

Głos leci na ME. Co prawda walka nie zachwycała poziomem ale żadna nie zachwycała a tu się chcoiaż coś działo. Kane z Takerem ssali na maksa, najgorsza walka gali, Miz z Bryanem zrobili dobrą walke od momentu kiedy Miz przesał męczyć rękę Bryana czyli gdzieś od połowy ale za to wynik mnie bardzo zawiódł, TT walki były za krótki. Na wyróżnienie zasługuje jeszcze IC, moim zdaniem najlepsza walka w ich wykonaniu ale mam ogromną nadzieje że ostatnia.

Najlepszą walką NOC według mnie jest Six Pack Challenge Elimination Match. Szczerze mówiąc żadna walka mnie nie porwała, ale ta jednak pokazała przynajmniej minimum przyzwoitości. Najpierw odpada Jericho. Totalny brak słów... No i cóż, zwycięstwo Ortona i pewnie będziemy miec jego feud z Mizem w najbliższym czasie. Miz vs Bryan też walka nie zachwyciła, ale do najgorszych zaliczyc jej nie można, tak samo zresztą jak rywalizację Kingstona z Zigglerem. Po pojedynku Takera z Kanem myślałem że rozpierniczę kompa. Ogromny niewypał... a tak na nich liczyłem. O pozostałych walkach pozwólcie że się nie wypowiem.

Tutaj zagłosowałem bez zastanowienia na walkę o pas WWE. Bardzo długa walka i bardzo ciekawa. Pojawiło się Nexus i co mnie bardzo zdziwiło, że tak szybko odliczono Jericha i można powiedzieć że odpadł na początku walki bo to była chyba 5 minuta walki. Ładnie rozwalili te barierki i podobała mi się współpraca Shaemusa i Edga. No niezły Tag Team byłby z nich. Myślę, że ta walka jak najbardziej zasługiwała na walkę wieczoru PPV. Tak nawiasem to ta gala była bardzo ciekawa :D

Najlepsza walka NoC to według mnie Six Pack Challenge Match o pas WWE. Walka długa i toczona w dobrym tempie. Bardzo zaskoczyło mnie to, że pierwszy i tak bardzo szybko odpadł Chris Jericho. Myślałem, że jeśli ma to być jego ostaynie PPV w WWE to dadzą mu się jakoś wyróżnić. Totalnie zdominował ten pojedynek Orton, który zdobył pas i wykonał nie 1 lub 2 , ale aż 5 RKO. Ogólnie gala wyszła przeciętnie.

ksgj.png

Głos na WWE Womens & Divas Championships Unification :P . Nie sądziłem, że do tego dojdzie, ale to była jedyna potyczka którą obejrzałem z przyjemnością. Co by nie mówić Divy(w aspekcie wyglądu) to jedna z nielicznych bardzo mocnych stron WWE. Jeśli chodzi o jakość starcia to było słabe, tak jak reszta walk. Bardzo zawiodłem się na postawie Daniela, widać, że stara się dopasować swój poziom do reszty ekipy :( . Nie chce się denerwować pisząc o reszcie potyczek. Pozdrowienia dla osób, którym takie PPV się podobają :t_up::P

Głos leci na walkę o pas WWE. Wiem może była średnia i myślałem, że dadzą Chrisowi trochę więcej czasu, a nie po kilku minutach. Jeszcze jeden aspekt chodzi mi o wynik :| . Wiem Orton pokazał wiele, ale liczyłem na jakąś świeżość typu Wade czy może Edge. Bo ostatni rok było ciągle Randy, Cena, Batista no i Sheamus. No bez przesady liczyłem, że może dla odmiany ktoś inny dostanie ten pas, ale nie, musiał to być ulubieniec publiczności. jeszcze nie dawno bym to napisał o Jasiu :D . No ale to była najlepsza walka według mnie.

• Styl:  Jasny

Ja zagłosowałem na Six Pack Elimination Challenge. Bez wątpienia była to najlepsza walka tego PPV, które swoją drogą ssało niemiłosiernie :t_down: sporo się spodziewałem po walce Daniel'a z Miz'em, a na plusa zasługuje ostatnie 2 min, bo tylko wtedy coś się działo.Ale moim największym rozczarowaniem był niewątpliwie WHC Match - miałem wielkie nadzieje, ale jednocześnie i obawy co do tego matchu. Niestety obawy okazały się uzasadnione. Niestety wg mnie to jedna z kandydatek do najgorszej walki roku (mimo że jestem fanem obu zawodników) Match był po prostu żałosny. Mam nadzieję, że na HIAC się panowie poprawią. A co do mojego głosu - walka była średnia, a sposób z jakim pożegnał się z nią Jericho pozostawiam bez komentarza :t_down: Mimo to trochę się działo. Wade wyeliminował John'a :applause: wielki krok naprzód w ich feudzie :t_up: Mam nadzieję że wreszcie dojdzie do Heel turnu Ceny. Świetny był Randy - 5x RKO - aż dziw że z jego barkiem jest OK :D. Podsumuwując glos na Six Pack Elimination Challenge, mimo że nie powaliła, ale trzymała jednolity poziom.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Zagłosowałem na Six Pack Elimination Challenge.To zdecydowanie najlepsza walka tego PPV.Szkoda,że Cena nie wygrał.

KD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      AEW Collision na żywo dzisiejszego wieczoru z Tucson Arena w Tucson, Arizona. AEW World Tag Team Championships będą na szali w starciu, w którym FTR (Dax Harwood i Cash Wheeler) bronią pasów przed The Rascalz (Zachary Wentz i Dezmond Xavier). The Rascalz wywalczyli sobie shot na tytuł, pokonując FTR w eliminacyjnym meczu dwa tygodnie temu. FTR czeka też obrona tytułów z The Young Bucks na Revolution – o ile wyjdą z tego epizodu jako mistrzowie. Konosuke Takeshita skrzyżuje rękawice z Claudio
    • Grok
      Kevin Knight zostaje w AEW. Fightful Select donosi, że Knight niedawno przedłużył kontrakt z federacją. Na początku 2025 roku podpisał jednoroczny deal, ale nowy jest wieloletni. Knight jest wysoko ceniony w firmie. Knight, lat 29, zaczął karierę w pro wrestlingu jako Young Lion, dołączając do NJPW w 2020 roku i trenując w dojo firmy w LA. W trakcie pobytu w NJPW teamował się z KUSHIDĄ, z którym dwukrotnie trzymali IWGP Junior Tag Team titles. W styczniu 2025 roku Knight odszedł z NJPW i
    • Grok
      WWE prezentuje NXT Vengeance Day z Performance Center w Orlando. Na gali zaplanowano pięć walk. Joe Hendry broni NXT Championship przed Ricky Saintsem. Hendry celuje w drugą udaną obronę pasa, który zgarnął w ladder matchu w odcinku NXT z 3 lutego. Poprzednio obronił tytuł przed Jacksonem Drake'iem w odcinku z 10 lutego. Tatum Paxley zmierzy się z Izzi Dame o NXT Women’s North American Championship. Dame odebrała pas Thei Hail dwa miesiące temu na New Year’s Evil i niedawno obroniła go w t
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland TJPW zawitała do Shin-Kiba 1st RING na galę Prelude to Grand Princess, zaledwie kilka tygodni przed samym wielkim wydarzeniem. W głównym starciu Yuki Arai wysłała jasny sygnał ostrzegawczy do Miu Watanabe przed ich walką o Princess of Princess Title, zmuszając mistrzynię do poddania się. Na poprzedniej gali TJPW First Sparkle Watanabe zmusiła Arai do poddania się za pomocą backbreaker submission. Tym razem w Shin-Kiba 1st RING obie zawodniczki ponownie stanęły naprzeciw
    • Grok
      TNA Wrestling nagrało w piątek walki na nadchodzące odcinki Impactu. Po czwartkowym odcinku live Impact z Gateway Center Arena w College Park w Georgii TNA Wrestling tapowało serię walk telewizyjnych – zaraz po show i ponownie w piątek wieczorem. Spoilery z 5 marca znajdziecie tutaj. Poniżej te z 6 marca. Sprawdzone dzięki PWInsider, WrestlingHeadlines.com i raportom fanów. Spoilery z tapingów TNA Impact TV z 6 marca 2026 r.: The Hardys (Matt Hardy i Jeff Hardy) pokonali Sinner i Saint
  • Dodaj nową pozycję...