Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Hell in a Cell 2010 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ogólnie karta nadaje się na papier toaletowy. Jedna ciekawa walka ale słaba stypulacja. Zaczne może od tych najmniej ciekawych pojedynków.

Sheamus vs Orton

No to, że Sheamus jakieś tam bardzo przeciętne umiejętności w ringu ma nie zmienia tego, że z Ortonem nawet Davey Richards nie zrobił by dobrej walki. Mam szczerą i wielką nadzieje, że Sheamus wygra ta walke, bo Randy z pasem to dla mnie dużo gorszy pomysł niż Cena z pasem. Moim zdaniem walka może zakończyć się az na cztery różne sposoby. Najmniej prawdopodobny lecz mnie by usyfakcjonował to próba RKO ale nie udana i Bicycle Kick. Randy odliczony, a Sheamus zaczyna się cieszyć, a wtedy od tyłu dostaje walizką i jeszcze Skull Crushing Finale od Miza na walizkę. Tam pewnie orton się włączy ale dostanie Skull Crusing Finale. Gong jeszcze jeden finisher dla Sheamusa od Miz i mamy nowego mistrza oraz face turn Celtic Warriora. Druga opcja to to samo tylko bez Miza ale to jest to bardzo mało prawdopodobna opcja. Dalej to wygrana Ortona i Miz z walizeczką po czym feud tych panów. To mnie by uszczęśliwiło ale bardziej prawdopodobna opcja to normalne zwycięstwo Ortona i pokazanie jakim to jest terminatorem i jak to wykonuje 20 RKo na jedną gale z czego wychodzi mu jedno..... Walka będzie nudna i nie ciekawa. Zwycięsca raczej pewny czyli Randy "Rozpitalacz Karier" Orton :(

Tak samo mało ciekawa walka, którą wsadze do jednego wora to Undertaker vs Kane. Yyyy Taker jeśli zdobędzie pas to to będzie obraza wszystkich mistrzów, bo on już nie daje rady. Moim zdaniem w końcówce walki zdrada Bearera (w końcu ostatnio jak odchodził to Taker zalał go betonem) i zwycięstwo Kane'a po czym walka na Bragging Right i jakimś cudme wygrana Takera niestety i Cascket lub Buried Alive na Survivor Series gdzie Taker przegrywa i wraca w lutym żeby zawalczyć na swojej ostatniej Wrestlemanii i tma przegrać. Co do walki to mam wielką nadzieje, że choć trochę stypulacja uratuje pojedynek i wyjdzie z tego coś, a nie to co się po nich spodziewam czyli nic. Może i Kane jest w dobrej formie ale z ato Taker w tragicznej i tu nie ma szans na pojedynek na poziomie. Większość walki t będzie poprostu obijanie się punchami i obijanie o klatke.

No to teraz te trochę ciekawsze walki aczkolwiek dalej jak dla mnie nudnawe. Pierwsza to walka div czyli Natalya vs Michelle McCool. Tu wynik jest pewny i nie daje szans Natalii, która walczyła w tym roku dwa razy w ringu, w którym jest gorsza od McCool, która jakaś świetna też nie jest. Zastanawiam się tylko dlaczego to Michelle cały czas walczy na PPV jakby nie mogli dać szansy Layli, która jak dla mnie jest dużo bardziej utalentowana. Na pewno wygra Michelle i obroni pas. Pewnie zobaczymy też pewnie jakiś zalążek rozpadu Lay-Cool. W tym samym rzędzie postawie walkę Ceny z Barrettem, która ma może fajną stypulacje ale są tylko dwa wyjścia jak dla mnie. Po pierwsze No Contest po drugie zwycięstwo Barretta. Wygrana Ceny nie wchodzi w gre, bo WWE straci dużo kasy na koszulkach jeśli teraz Nexus się rozpadnie. Właśnie przez słabą sprzedaż także możliwe jest zwycięstwo Barretta po czym Cena miałby na sobie koszulke Nexusa dzięki czemu zaczęłaby się ona sprzedawać, a do tego spokojnie będzie można wymyślić fajny storeline. Walka na 100% będzie nudna, bo ani Cena ani Barrett w ringu nie potrafią za dużo i jedynym ciekawym aspektme pojedynku może być to czy Cena pokaże jakiś nowy moves. Może wykręci 720 Splash?? =))

No i najciekawsza walka gali, która powinna stac na wysokim poziomie ale za to stypulacje zwalona i to strasznie. Submission gdzie tylko Bryan używa Submissionów, a Miz i Morrison najwyżej headlock założą i niby mają tu szanse. Jeśli walka nie będzie polegała w 90% na zakładaniu dźwigni to jest wielka szansa na walkę roku WWE. Morrison i Danielson to wielkie umiejętności ringowe, a Miz jak to Miz coś tam w ringu potrafi i ja ma świetnych przeciwników to nie zamula. Najpewniej zakończy się Lebell Lockiem na Morrisonie i Brayn się cieszy, aż w końcu John wraca z krzesłem i heel turn, a Miz wykorzystuje walizkę :) Jeśli booking walki nie będzie zwalony to mam pewność, że walka zarxxuje i podniesie poziom gali.

No to tyle co do walk, które już są w karcie. jest ich 5 więc trochę za mało. Ostatnio tyle walk na PPV WWE było na Bragging Rights 2009 gdzie jednak był jeden Iron Man czyli dużo czasu zajęła jedna walka. Tu czegoś takiego nie ma więc bardzo możliwe, ż ezobaczymy jedną lub dwie walki więcej. Tu napisze jakie według mnie możemy zobaczyć walki na tym PPV możemy zobaczyć:

Alberto Del Rio vs Rey Mysterio

Feudują już trochę i taka walka jakby dostali 15 minut mogłąby świetnie wyjsć, a Alberto mógłby wreszcie pokazać pełnie umiejętności. Rey ostatnio wrócił na SmackDown więc czemu nie?? Jest duża szansa, że zobaczymy taką walke i mam na to nadzieje.

Tag Team Turmoil Match (Rhodes i McIntyre vs Usos vs Borune i Henry vs Hart Dynasty vs Dudebusters)

Tu byłoby zwycięstwo Rhodes i McIntyre'a w pierwszych dwóch walkach po czym porażka z Hartami i w ostatnim pojedynku tamci mogą już wykonać Hart Attack ale Croft uwalnia się i Tyson trafia w Smitha po czym Barreta wchodzi na ring Roll Up i nowi mistrzowie oraz rozpad Hartów. Mieli podobno wzmacniać dywizje TT więc walka o te pasy raczej w takiej czy innej formie znajdzie się na PPV więc może zamiast tego zobacyzmy Rhodes i McIntyre vs Dudebusters lub Hart Dynasty?? Tu jest wiele możliwych wyjść dla WWE.

Dolph Ziggler vs MVP

Mieli tam jakiś zalążek feudu na SmackDown tydzień temu ale z tej walki raczej wyszłoby nudne widowisko i właściwie jest ona nie potrzebna i większe prawdopodobieństwo, że jej nie zobaczymy niż to, że ją zobaczymy.

Edge vs Jack Swagger

Zaczęli feud na SmackDown i to razme z face turnem Edga i możliwe, że zobaczymy taką walke coby jak dla mnie było wielkim miłym zaskoczeniem, bo obaj w ringu dużo potrafią i Edge może nie jest w dobrej formie to Jack spokojnie wycisnął by z niego niezłą wlake na przyzwoitmy poziomie.

Ogólnie gala jakiś tma potencjał ma ale raczej nie będzie to jakieś super świetne PPV. A do tego po co robić PPV z nazwą jakiejś stypulacij skoro 90% walk na tej gali odbywa się w innych stypulacjach?? To jest dla mnie bezsensu i nie zdziwie się jeśli to PPV zniknie z kalendarza PPV WWE.

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

2

• SweetChinMusic

2

• Kacpios

2

• Zaq123

1