Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Hell in a Cell 2010 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE Hell in a Cell

Hell_in_a_Cell_(2010).jpg

03 Października 2010

Dallas Texas, American Airlines Center

Theme song: "Sacrifice" by Atom Smash

Oficjalna karta

WWE Championship

Hell in a Cell Match

15762544

Randy Orton © vs. Sheamus

World Heavyweight Championship

Hell in a Cell Match

15803026

Kane © vs. The Undertaker (with Paul Bearer)

Singles Match

15762558

John cena vs. Wade Barrett

:arrow:Jeśli Wygra Barrett to John Cena dołączy do Nexus, a jeśli John Cena wygra Nexus zniknie.

WWE United States Championship

Triple Threat Submissions Count Anywhere Match

15801068

John Morrison vs. Daniel Bryan © vs. The Miz

WWE Unified Divas Championship

Singles Match

15898282

Michelle McCool © (with Layla) vs. Natalya
  • Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

2

• SweetChinMusic

2

• Kacpios

2

• Zaq123

1

Top użytkownicy w tym temacie

Więc ja zaczne tą dyskusję :)

Orton vs Sheamus: Hmm szczerze nie jestem zachwycony tą walką ponieważ walczyli już na Royal Rumble i na Summer Slam i obie walki mi się nie podobały, przysypiałem troche :D Jednak to Hell In a Cell Match więć może coś z tego wyjść i oby ta walka wypaliła, możliwe że the miz wkońcu wykorzysta kontrakt.Może będzie miał rewanż z Brayanem przegra wkurzy się i wykorzysta :D

Cena vs Barrett: Ogulnie nic by mnie w tej walce nie zachwycało gdyby nie to że jak cena przegra dołąńczy do Nexus, i tu kolejne pytanie czy przejdzie ten długo oczekiwany Hell Turn ??? no ale możliwe że cena wygra i będzie po Nexusach ale w to wątpie. żeby moje słowa się sprawdziły

1 walka - nic ciekawego, czekam aż ich feud się skończy bo jakoś mi się nie podoba. Jedyne na co patrzę podczas ich walk to te emocjonujące RKO ! A ogólnie to nie podobają mi się ich walki nie wiem czemu :D Ja ogólnie przy WWE przysypiam a nie tylko przy ich walkach...

2 walka - no może być ciekawie, ale i Cena nie przejdzie Heel turnu i nie dołączy do Nexusa, ani Nexus się nie rozpadnie. Mogę się założyć, że walka zakończy się No Contest, jakiś Double Count out, albo coś w tym stylu... Na double pinfall nie liczę nawet bo wwe na to nie wpadnie, tylko chyba WWE nie wie że istnieje taka możliwość. Po walce nie ma się czego spodziewać, oni są tylko sławni, jeden bardziej drugi mniej... Ale żaden z nich nie potrafi dobrze walczyć, a więc nie możemy spodziewać się tutaj czegoś ciekawego

Liczę na walkę Undertaker vs Kane w jakiejś mrocznej stypulacji bo podobno na SD powrócił Paul Be-coś tam, ten dzikus z urną...

dop. patryniu/ Używaj opcji edytuj (upomnienie)... Następnym razem będzie gorzej ;)

Po walce nie ma się czego spodziewać, oni są tylko sławni, jeden bardziej drugi mniej... Ale żaden z nich nie potrafi dobrze walczyć, a więc nie możemy spodziewać się tutaj czegoś ciekawego

Ja już normalnie nie wiem, czego wy kurna chcecie. Cena ostatnio dużo poprawił się w ringu i gdyby nie to, że przez większość walki przegrywa, byłoby wręcz bardzo dobrze. Chcę tylko zaznaczyć że do jego Movesetu doszły takie akcje jak dropkick i....Gutwrench suplex! Barret też nie jest jakimś kaleką w ringu, więc walka jeżeli będzie dobrze zabookowana, może wyjść zajebiście. Chciałbym zrobić porównanie, ale mnie niektórzy zjadą, więc się powstrzymam. Jak Cena na topie źle, jak HHH na topie źle, Jak Orton na topie źle, jak Rudy na topie źle, jak Barret na topie źle. Danielson będzie na topie źle. Piszemy list, by wszystkich do Total Nonstop oddali, tam zrobią z nimi co trzeba :lol

Na double pinfall nie liczę nawet bo wwe na to nie wpadnie, tylko chyba WWE nie wie że istnieje taka możliwość

Ta, nie przychodzi im to w ogóle do głowy, coś ty, w CT pracują przedszkolaki :roll:

A kiedy było to w ogóle potrzebne? Moim zdaniem ani razu. Ja bym takiego rezultatu nie chciał, chce albo Ceny w Nexus, albo koniec nexus, inne rozwiązania by mnie jedynie wkurwiły. To że takie coś zobaczyłeś w ... nie znaczy, że tutaj musi być to samo :|

Edytowane przez Gość
Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Cena ostatnio dużo poprawił się w ringu i gdyby nie to, że przez większość walki przegrywa, byłoby wręcz bardzo dobrze

No to co napisał SCM to jest prawda... Bardzo się poprawił... Wręcz trzeba przyznać że dropkick wychodzi mu doskonale, wysoko się wybija, i wkońcu coś robi w tym ringu... Jeszcze mu zostało, to żeby nie obrywał na początku, tylko odrazy wziąć się do walki :D

Mogę się założyć, że walka zakończy się No Contest, jakiś Double Count out, albo coś w tym stylu...

No i może troszkę tego co napisał Mr.Radoslav,

Napewno Nexus się nie rozpadnie, a Jasiek nie przejdzie Heel Turna, walka zakończy się tak samo jak zwykle, jest pomiędzy tymi dwoma wrestlerami.

Nexus wkroczy i zacznie sie.... Chyba że się mylę, ale raczej nie. ;)

Dobra coś dawno nie odpowiadałem w takich dyskusjach, więc jestem i czas opowiedzieć coś o walkach, a więc:

Orton vs Sheamus - tu szczerze mówiąc stawiam na Randalla, po pierwsze za to, że czas trzymania pasa przez Sheamus'a się skończył, a Trajplak jakoś nie wraca to sobie trochę dłużej poczekamy aż Sheamus zdobędzie pasik. Po drugie pod kątem takiego marka mogę powiedzieć, jakoś iż ja ogladałem HiaC 09 to Randy jest nawet dobry w takich stypulacjach i coś dobrego może nam pokazać. No ale z kolei wtedy był heel'em, więc mógł więcej pokazać, a ten jego gest do publiki jak nie udało mu się przerzucić podestu do ringu. To mnie rozwaliło xD, będę to jeszcze długo wspominał. Więc na koniec zakładam, że zwycięzcą zostanie Randy Orton.

Wade Barret vs John Cena - no podziwiam Cene za to, że dodał parę akcji do swojego move-set'u. Wreszcie ma dropkick, ciekawe co będzie dalej...Szkoda, że walka jest pod stypulacją singles match, bo pewnie wtedy do walki przyłączy się Nexus, no trudno. Akurat tutaj masz mieszane uczucia odnośnie zwycięzcy. Z jednej strony jestem za Wade'm, bo słyszałem, że Jan ma 90% przejść heel turn, więc dołączenie do Nexus'a na to by wskazywało. Lecz z drugiej strony jestem za Ceną, bo jakoś nie widzę go w Nexus'ie i jakby to Jan mógł przegrać walkę z Barret'em przecież on go nienawidzi. Poza tym nie widzi mi się aby Nexus miał się rozpaść. Hm...tutaj obstawiam, że wygra jednak John Cena.

dop. patryniu/ Luba no wkońcu napisałeś :) Pisz częściej, masz do tego talent :8

ahfo.png

luba_049.png

• 2 tygodnie później...

Randy Orton vs Sheamus

Jak dla mnie tutaj, sprawa jest jasna. Nie wyobrażam już sobie Sheamusa z pasem. Ortonowi szykuje się dobre story z feudem i bez pasa to nie byłoby to samo. Rudy dostał już push i mam nadzieję, że już zarząd się trochę opamięta. Za dużo tego na początek... Cena, Triple, Nexus i teraz jeszcze Randy. Nie, nie takiej zabawy być nie powinno. Randy'emu już niebawem w drogę wkroczy Miz i będzie się działo. Mam nadzieję, że na dobre.

Kane vs Undertaker

Paul Bearer... osoba, która powinna zaświadczyć na tej gali o wygranej Takera. Myślę, że i tak po tej gali feud z Kanem nie zgaśnie. Ale przydałaby się zmiana mistrza dla dodatkowego podsmaku. Dodatkowo planuje się wielki występ dla Takera na WM27, może i to jeszcze długo, ale jak dla mnie teraz powinno się zacząć jakieś story. Pas będzie dodatkowym rarytasem i myślę, że to wypali.

John Cena vs Wade Barrett

Nie chcę za dużo zdradzać, ale ostatnio czytałem pare anglojęzycznych artykułów na temat tej walki. Chcę heel turnu Ceny, ale nie pod postacią dołączenia do Nexus. Z kolei grupa Barretta, bez Skipa to już porażka. Zero talentu jak dla mnie. Sami wypychacze. Jednak jestem ciekaw co będzie z Triplem... powrót? Ciekawe...

Daniel Bryan vs John Morrison vs The Miz

Bryan za nic nie straci tak szybko pasa... Zauważono jego wybitność i umiejętności i powinno się je docenić. To jest prawidłowy mistrz. Walka zapowiada się na najlepszą. Zawodnicy o wspaniałych umiejętnościach.

Druga rzecz, to sprawa Morrisona. Miał być push, a jest draka. O ile dobrze pamiętam kontuzja jest poważna i co? Będzie walczył? Oby ktoś z dwójki DiBiase... i Zack Ryder. To kolejny zawodnik warty pushu. Mam nadzieję, że walka będzie taka na jaką się zapowiada.

Michelle McCool vs Natalya

Natalya?! WTF?! No sory, ale ja póki co jej nie widzę z tym pasem. Jak wygra to będzie śmieszne. Chociaż z drugiej strony pas by trafił na Raw... tam są na mój gust Divy równie godne tytułu. No, ale cóż Michelle ze swoimi umiejętnościami jak na panią powinna wygrać i takie jest moje zdanie. WWE nie może pozwolić na rozłam LayCool. Razem mają wpaniały speeche i oby tak trzymały.

Ogółem to czemu tak mało walk ? A tym bardziej stypulacji Hell in a Cell ?

Czas na moją opinie.

Walka nr1 to kolejne nudne starcie Sheamus kontra aRKejOł i aż sie prosi o Miza i mam nadzieje, żę CT usłyszy moje wołanie. Walka bedzie nudna, same punche i kicki, potem klołzlajn, jeszcze jeden, powerslam, DDT i już ma być aRKejOł, ale nagle Sheamus kontruje potem w jakiś dziwny sposób otrzyma aRKejOł i zostanie odliczony. Jedno jest pewne, co kolwiek by sie nie stało Orton nie przegra tej walki, chociaż ja wole Rudego jako mistrza :|

Taker vs Kane

Kane w bardzo dobrej formie, Taker w conajwyżej przeciętnej, ale mamy legendarnego menagera Takera więc może być ciekawie. Licze na dobrą walke, bo oni w tej stypulacji potrafią walczyć, a i może to być walka wieczoru, ponieważ specjalnie dla Takera na ten feud jest "osłabiana" era PG, więc może zobaczymy krew! Co do wyniku to bardzo cięzko wytypować, bo obaj pod koniec kariery bedą dostawać ogromny push, jednak wydaje mi sie, że to starcie wygra Taker, lub... Jeśli spoiler od Sebu sie sprawdzi, to może wygrać Kane i bardzo ciekawe starcie na Survivor Series.

John Cena vs Wade Barett

Nie jest to chyba walka w klatce, więc nexus może interweniować. Nie pasuje mi tu zwycięstwo Baretta, bo Cena nie może z nim przegrać, chyba, że właśnie przez Nexus. Nie pasuje mi tu też zwycięstwo Ceny, bo Nexus troche jeszcze powinien potrzymać. Tak jak już ktoś wyżej napisał widzi mi sie zakonczenie feudu na SS, a ta walka powinna sie zakonczyć No Contest, lub podwójnym wyliczeniem.

Div nie oglądam więc nie wypowiem sie w tej sprawie.

No i wisienka na torcie czyli walka o pas Stanów Zjednoczonych no i właśnie co z Morrisonem? Czy ta kontuzja naprawde taka poważna, czy jakoś da rade wystąpić i walczyć? Mam nadzieje, że uda mu sie wykurować, bo bez niego poziom walki może sie wyraźnie obniżyć. Generalnie rzecz biorą mamy tu trzech bardzo dobrych wrestlerów , brak każdego z nich to osłabienie walki o te 30%. Może i Miz nie jest wybitnym technikiem, ale walki potrafi kręcić dobre, zwłaszcza z Johnem, który walki kręci genialne. No i mamy jeszcze legendarnego American Dragona! Walka powinna (mam taką nadzieje) obfitować w piękne akcje techniczne, dobrą dramatugie no i emocje...lub totalnie ją oleją i bedzie to najgorsza walka gali. Co do wyniku obstawiam American Dragona no i mam nadzieje feud z Morrisonem o to jakże ważne trofeum, o ile zdrowie Morrisonowi na to pozwoli, a mam nadzieje, że tak sie stanie :)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Dobra PPV Jutro a ja się jeszcze nie wypowiedziałem.Po kolei jak zwykle od najlepszych do najbardziej kaszaniarskich.

Randy Orton © vs. Sheamus

Tutaj cudów nie będzie ale nie będzie też najgorzej.Randy na 100% walkę wygra choć Sheamus na pewno "Tanio skóry nie sprzeda".Dodatkową Atrakcją jest stypulacja Hell In The Cell.W końcu chciałbym zobaczyć walkę na szczycie krat dawno tego nie widziałem choć wiem że to jest mało prawdopodobne ale całkiem możliwe.Kto wie może właśnie w tym pojedynku spełnię swoje marzenia :).Aha co do The Miza sądzę że na tej gali jeszcze nie użyje swojego "Brefcase".Dla mnie jest jeszcze za wcześnie na jej wykorzystanie aczkolwiek na następnym PPV Bragging Rights byłaby mile widziana.Zobaczymy jak to będzie.Głos na Randiego of course.

Druga "Najciekawsza walka jutrzejszego wieczoru.Większość uważa że przejdzie upragniony przez niektórych osób Heel Turn ale ja się nie do końca z tym zgadzam.Po pierwsze Vince na początku nie był za bardzo optymistycznie nastawiony to tej nagłej zmiany Ceny.W końcu jednak się zgodził ale powiedział jasno że do Wrestlemanii nadal będzie uważany przez niektórych osób "Terminatorem , aczkolwiek ja uważam że Nasz Jaś zrobił duże postępy.Widać lekko poszerzony Move Set szczególnie niezapomniany Drop Kick wykonany chyba dwa tygodnie temu lecz nie jestem do końca pewien.Ale wracając bliżej do pojedynku.Walka moim zdaniem zakończy się No Contest.Może to być Double Pin zdarzały się takie przypadki.Może podwójne wyliczenie poza ringiem.Wszystko się może zdarzyć ale wiem na pewno a raczej nie sądzę że ten pojedynek wyłoni zwycięzce.

Dzieci do lat 12 niech nie oglądają tej walki, bo ich ulubieniec przechodzi do Nexusa.

Jeżeli to miał być dowcip to cholernie Ci się nie udał.Jestem ciekaw gwiazdorze ile Ty masz lat pisząc "Takie coś". :thinking:

Tutaj również ciekawy pojedynek.Moim zdaniem ujrzymy tutaj początek końca grzecznego i seksownego Morrisona.Sądzę że w tym pojedynku będzie współpracował z Mizem i Heel Turn rozpoczęty.Moim zdaniem wygra Daniel Bryan.Nie dawno przecież WWE dało mu pas więc trochę głupia sprawa by nastąpiła.Chociaż nie pojęte są ścieżki naszego VInca kochanego ;) będę powtarzał to do końca mojego życia :).

Kane vs Undertaker

Po zupełnie nieudanym pojedynku w stypulacji No Holds Barred Match jestem na ten mecz nastawiony bardzo negatywnie.Nie ma co osądzać póki się nie zobaczy.Plusem tej walki jest stypulacja stworzona specjalnie dla The Undertakera.Widziałem świetne pojedynki z Jego wykonaniem więc tutaj mam nadzieje że też coś zobaczę godnego mej uwagi.Pas wygra Deadman tak sądzę.Ciekawe czy i tutaj pojawi się Paul Bearer.Myślę że tak skoro ma mu towarzyszyć do zakończenia swojej kariery która podobno ma nastąpić po Wrestlemanii XXVII ale nic nie wiadomo.Tak czy siak obstawiam Undertakera.

Natalya?! WTF?! No sory, ale ja póki co jej nie widzę z tym pasem.

Zgodzę się z Tobą Pro w 100%.Nie wyobrażam sobie Natalii z pasem.Uważam ze gdyby tak jednak nastąpiło rozpad Hart Dynasty gotowy.Ale to nie o tym.Pojedynek i tak przewinę więc obstawiam te dwie panie Michelle McCool z Laylą byle tylko nie Natalya.

Podsumowując może być nieźle aczkolwiek dobrze też nie jest.Dwa dobre pojedynki jeden średni a kolejne dwa nazwę "Niewypałami".Nie ma co narzekać..chociaż.

Ogółem to czemu tak mało walk ? A tym bardziej stypulacji Hell in a Cell ?

No właśnie dlaczego tak mało Walk.Nie raz zwykła tygodniówka ma więcej pojedynków niż to PPV.Na dodatek kolejny błąd ze strony WWE.Gala zwie się Hell In The Cell a co mamy w karcie:?: Tylko dwa mecze o takiej stypulacji.Koszmar.Zresztą jak zwykle.Zmieniłbym w cholerę tą nazwę bo ssie mocno i niepotrzebnie ludziom nadzieję robią.Szkoda naprawdę szkoda.

paparoach.png

18659.png

A powiedz mi Kacper, czy wytrzymałbyś 5 hell in a cell matchy pod rząd? Ja na pewno nie. hell in a cell PPV promowane jest jako PPV, na którym Hell in A Cell Match'e są Main Eventami. Stypulacja ta, została by już do końca zeszmacona, bo i tak nie jest teraz najlepiej. Divy w hell in a Cell? Walka o pas US w HIAC? W tej stypulacji, kończyło się wiele fantastycznych feudów(Np. Shawn Michaels vs Triple H, ich starcie trwało 45 minut :shock: ). Po nieudanym pojedynku na NOC, bracia zrobią co mogą, by pokazać ze wciąż potrafią. Obstawiam Takera, ale mam taką cichą nadzieje,że Bearer zdradzi Takera, marzyć zawsze można :lol Cene z Barrretem, chętnie obejrzał bym w Hiac Matchu, myślę że dali by chłopaki radę. Ta walka interesuje mnie strasznie, bo niezależnie od wyniku, na Raw będzie się działo. Ortona i Szejmasa przewine, nie wytrzymam 20 minut kopania i uderzania się o klatke..

A i jeszcze jedno. Rok temu na HIAC było aż 8 walk i jaki był tego skutek? Walka Cm Punka i Takera trwała 10 minut, a była przecież Hell in a Cell Match'em. Myślę, że byłoby dobrze, jakby doszła max.6 walka. Hell in a Cell match kojarzy mi się z długim 30 minutowym pojedynkiem i takie też starcie między braćmi chce zobaczyć( jak mówiłem Orton i Sheamus mnie nie interesują)..

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Sporo już zostało w tej dyskusji powiedziane, więc zapewne w wielu kwestiach będę się powtarzał.

Orton vs Sheamus

Walka w klatce i chyba tyle dobrego. Ogólnie lubię walki z udziałem Ortona, ale do spółki z Szajbusem już kilka razy zrobił kaszaniaste walki, więc nie wydaje mi się, żeby i tu była jakaś rewelacja. Jedyne co może się ciekawszego zdarzyć to Punt Kick Ortona i jakiś mały odpoczynek od Szajbusa. Zwłaszcza po ostatnim kopniaku dla Jericho... Ale nie wiem czy dobrze kojarzę, on aktualnie jedzie na trasę koncertową z Fozzy i to chyba dlatego mu przerwę dają. A co do Miza... Mogą wycwaniakować i tak, że walizki użyje dopiero na WMce i to byłoby najciekawsze rozwiązanie :D

Cena vs Barret

Również rewelacji bym się nie spodziewał, chyba, że nagle olśni Barreta. W sumie mogliby ich w klatkę wsadzić - z jednej strony to jakieś tam małe zabezpieczenie przed resztą nexusa, a i może by się coś ciekawszego działo niż w standardowej walce. Stypulacja niby fajna, ale nie wyobrażam sobie, żeby Nexus odszedł... Chcę jeszcze kilka razy zobaczyć jak się nabijają z Wendy's Slatera :) Co do wyniku - byłoby ciekawie zobaczyć Cenę w Nexusie, który cały czas chodzi i mówi: 'Tak Wade, masz całkowitą rację', 'Co jeszcze mogę dla Ciebie zrobić Wade?' :D

Undertaker vs Kane

Hmm... Dawno już nie widziałem, żeby Taker wygrał tak szybko jak z Punkiem na ostatnim SD. Jak widać spora w tym rola Bearera, więc najpewniej z cudowną siłą wygra Undertaker. Chociaż Kane jest w na tyle dobrej formie, że mogą kontynuować jego push i dalej trzymać go z pasem. Albo zrobić hecę i jakiś myk managera, że Taker zostanie zdyskwalifikowany. Ogólnie kto by w tej walce nie wygrał i tak pewnie feud będzie kontynuowany. Mam jedynie nadzieję, że Taker nie będzie jakoś trzymał pasa do WMki, bo to trochę nudne by było, gdyby nagle znowu zaczął się pojawiać jedynie na PPV, a na tygodniówkach go nie było...

Miz vs Morrison vs Bryan

Ciekawa stypulacja muszę przyznać, że wymyślili to nieźle. Tylko dziwnym trafem jest wymyślona wybitnie pod Bryana, bo pozostała dwójka nie jest wybitnymi submissionowymi specami. Wygra Bryan, ale mam nadzieję, że w ruch pójdą krzesła itp. A co do heel turnu Morissona - jestem za - na raw jest dużo face'ów z którymi może wykręcić dobre walki.

McCool vs Natalya

Nie oglądam Div, więc nie mam pojęcia, ale najpewniej wygra McCool. A później może feud z [...] Laylą, o jeden pas ;]

Bardzo mało walk. Mam nadzieję, że powtórzą chociaż z ostatniego SD mecz MVP vs Ziggler, bo inaczej to kaszana totalna. I mogliby wsadzić Cenę z Barretem do klatki...

A powiedz mi Kacper, czy wytrzymałbyś 5 hell in a cell matchy pod rząd? Ja na pewno nie. hell in a cell PPV promowane jest jako PPV, na którym Hell in A Cell Match'e są Main Eventami.

Wszystko o ok ale po co WWE nazywa takie PPV skoro z góry wiadomo że nie wszystkie mecze będą tą samą stypulacją to byłoby totalnie bez sensu.Vince mógłby wymyślić jakąś bardziej oryginalną nazwę a nie brać z stypulacje z ME.Co do na przykład gdyby był mecz pod stypulacją Falls Count Anywhere to nazwa Gali będzie brzmieć WWE PPV Falls Count Anywhere :?: Dla mnie to byłaby totalna kpina.Czy Armageddon był aż taki zły pod względem nazwy :?: Mógłby spokojnie widnieć jako nazwa tejże gali i nie byłoby żadnego problemu

Divy w hell in a Cell? Walka o pas US w HIAC?

Z Divami to może przesadziłem ale co w tym złego że o pas United States mogą walczyć w "Kratach".Może to nie jest Main Eventowy pas ale każda walka dodawałaby pewnego smaczku.Daniel Bryan vs. The Miz For The US Championship Hell In The Cell Match...Czy to nie brzmi pięknie.Dla mnie nie ma w tym nic złego.

Po nieudanym pojedynku na NOC, bracia zrobią co mogą, by pokazać ze wciąż potrafią.

Sebastian...obyś miał rację :).

W tej stypulacji, kończyło się wiele fantastycznych feudów(Np. Shawn Michaels vs Triple H, ich starcie trwało 45 minut :shock: )

Ehh....Przypomniałeś mi piękne czasy Sebciu :P.Walka ta odbyła się chyba na Ostatniej Gali Bad Blood 2004.To się nazywał Main Event.Shawn Michales....zawsze Cię będę pamiętał :).

paparoach.png

18659.png

Randy Orton vs Sheamus

Zwycięstwo Ortona jest prawie pewne. Mam nadzieję że mecze w klatce będą trzymały poziom bo to jest nie byle jaka stypulacja. Oby ten pojedynek tylko nie przynudzał bo szczerze ostatnio pojedynki z udziałem Sheamusa już mnie strasz nie denerwowały. Było praktycznie zero akcji. Jakiś clothesline, pin, irish hammer, pin i tak wkoło. Cóż jeszcze możnaby napisac. Napewno w jakimś stopniu wykorzystanie walizki przez Miza jest możliwe, choc jestem prawie pewny że to stanie się dopiero na Survivor Series lub ewentualnie na TLC.

Undertaker vs Kane

Wszędzie to piszę, więc i tutaj to zrobię. Powrót Bearera to był strzał w dziesiątkę. Paul można powiedziec swoim przybyciem wyleczył całkowicie Takera ze swojego niedomogu. Undertaker będzie walczył ze swoim "bratem" w meczu który sam stworzył. Mam nadzieję że to będzie coś wielkiego, to musi byc coś wielkiego, tym bardziej że strasznie obydwaj zawiedli mnie na NOC. Tam też spodziewałem się dobrej walki, ale niestety możnaby tamto coś nazwac żenadą. No cóż, nie wolno nikomu nic wypominac, tylko trzeba patrzec w przyszłośc. Choc wszystko wskazuje na Takera, to i tak możebyc różnie.

Daniel Bryan vs The Miz vs John Morrison

Ciekawa stypulacja walki nas czeka. Też liczę bardzo na ten pojedynek. Tutaj zaś wszystko wskazuje na wygraną Daniela. Pas trzyma tylko dwa tygodnie, więc raczej nie powinien Go tak szybko stracic. Miz pewnie będzie miał do pomoy Rileya, który będzie mógł legalnie wtrącac się w walkę ponieważ pojedynek toczony będzie na zasadach No DQ. Morrison niespodziewanie znalazł się w tej walce i zobaczymy jak potoczy się z nim sytuacja. Niektórzy mówią że na tej walce nastąpi jego turn, ale ja niechciałbym takiego rozwiązania. Czuję z drugiej strony że pomiędzy Johnem a Danielem szykuje się feud. W roli heele szczerze mówiąc bardziej pasowałby mi Bryan. On zawsze pasował mi na czarny charakter. Jest też możliwośc feudu na linii Miz - Morrison, ale spójrzmy na to realnie - to już było, więc to raczej absurdalna opcja. Miejmy nadzieję że tutaj chłopcy też pokażą się z dobrej strony.

Ciekawe są waruni tej walki, ale boję się o zakońcenie. Dużo osób uważa że pojedynek zakończy się No Contest czy jakoś podobnie. Ja niestety obawiam się tego samego. Gdyby jednak tak się nie stało to chciałbym wygranej Barretta. Gdyby to jednak wygrał Cena nie byłoby najgorzej bo również bylibyśmy świadkami ciekawego zdarzenia. Nie ma się tu co rozpisywac, ale mówię - byle nie No Contest czy coś w tym stylu.

Tu może byc naprawdę różnie. Z jednej strony LayCool trzymają już długo pas, a z drugiej strony taki szybki push dla Natalyi. Myślę że to jednak Michelle ma większe szanse, ale kto wie?

W karcie widnieje tylko pięc walk. Coś mało, pewnie jakiś pojedynek zostanie jeszcze dodany przynajmniej jeden. Gdybym miał obstawiad najpewniejszą dodaną walką byłoby strarcie pomiędzy Reyem Mysterio a Alberto Del Rio. Czegoś innego na horyzoncie nie widac.

Walka raz w tą, raz w tą i obrona pasa przez Ortona. Zasłużył na pas i wątpie aby WWE odebrało mu go już po miesiącu.

Orton trzyma pas dwa tygodnie, a nie miesiąc ;).

Dzieci do lat 12 niech nie oglądają tej walki, bo ich ulubieniec przechodzi do Nexusa.

Ciekawe ile ty masz lat? Sądząc po twoich błędach w pisowni i treści wypowiedzi zachodzisz pod 3 klasę szkoły podstawowej. Zacytowałem akurat ten kawałek ponieważ jest to dobra okazja na powiedzenie Ci czegoś. Gościu, jesteś fałszywy. Przypominasz mi zbanowanego już John619Orton-a, który zachowywał się podobnie. Zaryzykowałbym zakład że lubisz Johna Cenę na którego tak nawalasz. Pewnie zadajesz sobie pytanie dlaczego napisałem że jesteś fałszywy, no nie? A to dlatego, że widziałem dwa Twoje, całkiem różniące się od siebie posty w "Przedstaw się". Jestem tak zbulwersowany bo brzydzę się takimi ludzmi, którzy są poprostu hipokrytami. Tak na przyszłośc - jeśli chcesz żeby Ciebie szanowano, to Ty szanuj innych.

Przepraszam wszystkich za odbiegnięcie od tematu, ale musiałem to z siebie wyrzucic, tym bardziej że swoją wypowiedzią i zachowaniem sprowokował mnie do tego.

Na początek musze powiedziec że ogromnie się ciesze że przerwa miedzy NoC a HitC jest taka krotka bo nie wytrzymałbym całego miesiąca z tą paskudną tapetą :P

Orton vs Shemaus

Walka prawie napewno wygrana przez Ortona. Rudy pas miał bardzo długo, co prawda bardzo dobrze się z nim prezentował ale starczy juz tego. Z reszta to jest rewanż a rewanże prawie zawsze kończą się zwycięstwem nowego mistrza, w sumie nie kojarze żebym kiedykolwiek widział żeby się tak nie stało. No i Orton trzyma pas od 2 tygodniu a wątpie żeby po takim mega pushu maił go tak szybko stracic. Z drugiej strony jednak jest Miz ze swoja walizą i mam przeczucie że to może już być ten czas. Po przegraniu walki o US Miz będzie musiał odreagować. Orton będzie ledwo żywy po starciu w klatce, Miz z Rileyem go dobiją i mamy nowego mistrza. Tylko po tak przeogromnym pushowaniu Ortona teraz mało wiarygodne były walki jego z Mizem który przegrywa z rookim jeśli miałyby być wyrównane a musiałoby tak być. Co do samej walki to nie spodziewam się po niej nic ciekawego a wręcz przeciwnie. Może troche ją uratuje stypulacja ale to że walka będzie w klatce nie podwyższy ringskilli obu panów.

Kane vs Taker

Po koszmarnej walce na NoC chyba już gorzej być nie może więc mam nadzieje że sie postarają i zobaczymy w miare fajne widowisko. Powrót Baerera był świetnym pomysłem, super pasującym do storylinu. Walke teoretycznie powinien wygrać Taker, w końcu odzyskał moce i w ogóle. Ja osobiście zdecydowanie wolałbym żeby to jednak Kane zatrzymał pas. Głupio by było gdyby po takim pushu, takim zarzekaniu się że teraz on będzie dominującym bratem itd itp wszystko wróciło do normy. Ale raczej niestety wróci.

Bryan vs Miz vs Morrison

Stypulacja jest typowo pod Bryana i nie ma opcji żeby tego nie wygrał. Miz w ogóle nie wchodzi w gre z oczywistych powodów a Morrisona nie kojarze żeby kiedykolwiek zakładał jakiś submission. Pas zatrzyma Bryan i zobaczymy prawdopodobnie feud z Morrisonem. Z jednej strony to dobrze bo chciałbym heelturnu Johna ale z drugiej bez sensu że Morrison zamiast iśc do przodu i siedzieć w ME stoi w miejscu albo nawet się cofa. Walka będzie pewnie bardzo dobra. I Daniel i John maja ponadprzeciętne umiejętności i napewno sa w stanie zrobić świetą walke. Miz też ostatnimi czasy poprawił się bardzo w ringu więc nie powinien bardzo zaniżac poziomu walki. Sopdziewam się że będzie to najlepsza walka gali.

Cena vs Barrett

Troche szkoda że jest to zwykły single mecz. Teoretycznie Ceny nie da się w takiej sytuacji pokonać, zwłaszcza że Nexusi nie moga się mieszac bo przegrają. Chociaż z drugiej strony jakby nie patrzeć Cena nie jest już takim Terminatorem jak jeszcze pare miesięcy temu. Dał się odklepac Edgowi po paru minutach walki wczesniej w jakiejś grupowej wyeliminował go Gabiriel. Jeszcze niedawno było to wszystko nie do pomyślenia więc może i jest możliwe czyste zwycięstwo Barrett'a. Wysoce prawdopodobne jest tez niestety no contest, double count out, jakieś zamieszanie z sądzią i podwójne odliczenie czy coś takiego. Moim zdaniem walka albo nie będzie miała roztrzygnięcia albo Nexusi chociaż odwrócą uwage Ceny i Wade wygra no albo czego bym chciął najbardziej WWE nas zaskoczy i Cena przegra czysto. Zwycięstwa Ceny nie przewiduje bo Nexusi jeszcze napewno nie znikną.

Michelle vs Natalya

Natalya jeszcze pasa nie dostanie ale licze na kontynucje feudu i póxniejsze odebranie mistrzostwa LayCool. Obawiam się tylko czy gdy nasze mistrzynie stracą pas nie będzie to jednoznaczne z ich rozpadem czego bardzo bym nie chciał. Ta która nie będzie brała udziału w walce będzie miała pretensje do tej który pas straciła i koniec LayCool. Ale to tymbardziej nie stanie się teraz bo bardziej by mi pasowało do wszystkiego jakby to Layla straciła pasy a nie Michelle. Walka może byc cąłkiem dobra jak na divy.

Musi jeszcze coś dojśc i będzie to albo jak napisał Droops Del Rio vs Rey chociaz nie wiem czy to nie za wcześnie albo co mi się wydaje bardziej prawdopodobne Ziggler vs MVP bo w końcu ich walke o pas na SD przerwało Nexus. No albo walka o TT Championship tylko nie wiem z kim, oby nie znowu z Hartami.

Sheamus vs Orton

Myślę, że wygra Orton. Mecze Sheamusa faktycznie były dość drętwe.Nie było na co popatrzec.Oby Miz nie zrealizówał kontraktu i Randy Orton będzie jeszcze troche mistrzem. Zasłużył na pas i mam nadzieję , że nie odbiorą mu go po niespełna miesiącu.

Undertaker vs Kane

Ten pojedynek na Night of Champions był nudny ledwo obejrzałam go do końca. Mam nadzieję, że gorzej już nie będzie bo chyba być nie może. Obstawiam Undertakera. Dla mnie jest on mistrzem nawet bez pasa. POjawienie sie Paula Bearera może wróżyc tylko jedno, że Undertaker wygra pas Na HiaC.

John Cena Vs Wade Barret

Nie wiem czego się spodziewać mam nadzieję, że to będzie dobra walka i, że się nie przeliczę.Myślę że Cena Wygra i Neźus się rozpadnie, ale nie chciałabym tego. Ciekawie byłoby obejrzeć Cenę jako członka Nexus.

hmmm. Wszyscy zawodnicy mają takie same szanse. Ale wątpie żeby już po miesiącu odebrali pas dla Brayana.

Michelle vs Natalya

wtf? Natalya moim zdaniem nie ma szans na ten pas. Jeszcze za wcześnie. Nie widzę jej w roli mistrzyni.Ale nie takie rzeczy się zdarzały. Byle nie z Hartami bo oni już mieli szansę. Może Dudebusters?

Myślę, że dojdzie jeszcze jakiś pojedynek bo mało tych walk. Może o Pasy TT?