Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Chris Jericho w Calgary, Goldust na NOC, Ślub Otungi i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow:Legendarny Tag Team The Bushwackers został dodany do działu alumni na WWE.com.

:arrow:Roderick Strong i Eddie Edwards połączą siły na Pro Wrestling NOAH's 4th NTV Cup Jr. Heavyweight Tag Team League Tournament od 15 października do 30 października.

:arrow:Następne dwa tapingi RoH będą nagrane 1 października i 2 października w Filadelfii. Zapowiedziani sa już Roderick Strong, Chris Hero, Claudio Castagnoli, Steve Corino, Colt Cabana, Christophers Daniels (tylko jednej nocy), Dark City Fight Club oraz Mike Bennet.

:arrow:Jak już jesteśmy przy RoH'u to podobno HD NET czyli telewizja emitująca tygodniówki federacji jest bardzo zadowolona z rozwoju RoH.

davey3.jpg

:arrow:Zawodnik RoH Davey Richards będzie regularnie występował w New Japan Pro Wrestling. W kontrakcie z Ring of honor ma zapisane, że może występować w wielu innych federacjach niezależnych.

:arrow: W chwili obecnej RoH nie planuje przenosić Final Battle, które odbędzie się 18 Grudnia na Hammerstein Ballroom. Mówiono o tym spowodu małych problemów z halą Grand Ballroom ale przenoszenie gali do Hammerstein zostało uznane przez federacje za nieopłacalną inwestycje.

:arrow:Jeff Jarrett w przyszlym tygodniu będzie w Meksyku w celu podpisania umów z wrestlerami federacji AAA.

:arrow:TNA's Best of the Asylum Years ukaże się już 21 września.

:arrow:W przyszłości w RoH do tytułu Rodericka Stronga czyli RoH World Title głównymi pretendentami mają być Homicide, Davey Richards i Christopher Daniels.

:arrow: Nie jest potwierdzone czy Charlie Haas i Shelton Benjamin wrócą do pracy w Ring of Honor na dłużej.

:arrow:Oto parę komentarzy MVP na temat 3 sezonu NXT:

"3 sezon NXT jest straszny"

"Będe zadowolony jak wszystkie odpadną"

A na sugestie jednego z fanów, że jedna z ROOKIE Diva mogłaby zostać drugą Lita odpowiedział tak "Co z aniesamowita obraza Lity", "Lita jest cały czas świetna. Te laski?? Lita?? Nie w tym życiy!"

Chris_Jericho_458338a.jpg

:arrow:Wydaje się, że Chris jericho nie będzie w Indianapolis na RAW w Indianapolis dzień po Night of Champions. A to z tego powodu, że na Twiterze zauważył, że tego dnia będzie z przyjacielem w Calgary.

:arrow:WWE Royal Rumble 2011 odbędzie się 30 Stycznia w Missouri, Kansas City.

:arrow:A tu spoiler dwóch bardzo prawdopodobnych walk na WWE PPV Hell in A Cell, które odbędzie się 3 października w Dallas w Texasie w American Airlines Center.

Kane vs The Undertaker

Randy Orton vs Sheamus

Oprócz tego reklamowany na PPV jest Chris Jericho.

:arrow:W oficjalnej karcie Night of Champions widnieje walka Michelle McCool vs Melina więc raczej takie starcie zobaczymy. Jak pamiętamy na SmackDown Layla wściekła powiedziała, że nie będzie towarzyszyć Michelle.

:arrow:W następny czwartek odbędzie się House Show TNA gdzie najważniejszym wydarzeniem będzie pojedynek Ric Flair vs Kurt Angle! House Show odbędzie się w Oklahoma City, a w spoilerze cała karta:

Ric Flair vs Kurt Angle

Aj Styles vs Samoa Joe

TNA Tag Team Champions Motor City Machine Guns vs Beer Money

Grudge Elimination Knockouts Match: Velvet Sky vs Madison Rayne

Zapowiedziani na show zostali także: Jeff Hardy, Matt Morgan, Douglas Williams, Brian Kendrick, Kazarian i Eric Young.

goldust.jpg

:arrow: Goldust przedwczoraj na Twiterze napisał, że ma stawić się na Night of Champions! Mówi się, że zostanie zaangażowany w Tag team match....

:arrow: Data rozprawy Jeffa Hardyego została znów przełożona. Tym razem ma stawić się w sądzie 25 października.

:arrow:Jennifer Hudson i David Otunga zapowiedzieli, że wezmą w tym roku ślub w Chicago. Hudson powiedziała, że po ślubie wrócą do Chicago. Przeprowadzili się do Tampy na Florydzie gdy otunga podpisał kontrakt z FCW.

:arrow:Shad Gaspard i Abraham Washington dalej mają kontrakty z WWE i doszkalają się na Florydzie. Mówi się, że Washington lada dzień wróci do pracy.

Ostatnie newsy w takiej formie i z tego co mi wiadomo od jutra ruszamy trochę inaczej.

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• mateusz199670

1

• Lontek

1

• Brem

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Ostatnio z Alumni znika wiele byłych gwiazd i legend. Chociażby takie osoby, które zmarły, lub zostały aresztowane za ćpanie, dziwki itp. nie mają już tam swojego działu. Myślę, że WWE nie powinno po jednym takim czynie tego robić. Przecież oni pracowali przez tyle lat dla ich dobra. Chociażby Flair, Hogan, czy Angle. Czyli jak widać współpraca AAA z TNA jest już chyba pewna. Według mnie obie federacje skorzystają na wzajemnych wymianach.

Skoro Chris Jericho nie stawi się na Raw po NoC jest jak dla mnie w 100%, że nie wygra pasa WWE! Chyba taki pyszałkowaty mistrz powinien się pochwalić swoją zdobyczą... odejście jest blisko. Ciekawe jak to się odbędzie.

Tutaj co do Hell in a Cell, czyli 100%-owy wygrany NoC:

Sheamus będzie chciał rewanż na tej gali o pas WWE, który na NoC zdobędzie nie kto inny jak Orton. I tak zakończy się push Rudego.

Goldust na pewno nie będzie walczył na NoC o TT... z kim? Tatsu - porażka, Regal - komedia... pewnie chodzi o jakieś przygotowania, w udział nie wierzę. Czyli Hardy jednak ma znakomitego adwokata.

Washington lada dzień w pracy... czyli po NoC poznamy GM'a Raw! (Według mnie :P ) Jeżeli to się sprawdzi, to może być ciekawiej niż Long na SD!. Co do Shada to nie wiem co ma tam do szkolenia... niech wraca na Raw! Jackson powraca i mamy piękny feud, bądź idealny tag-team.

• Styl:  Jasny

Komentarze MVP bardzo ciekawe. Pod względem umiejętności ringowych są niczym. Jednak 1 lub 2 mogłyby trafić jednak do głównego rosteru. Mogłyby odświeżyć jakoś segmenty z divami.

Mam nadzieję, że Chris zostanie w WWE. Jednak zapowiedź, że go nie będzie na Raw, niepokoi mnie.

Ale skoro jest reklamowany na Hell in the Cell, to kto wie?

Mam nadzieję, że Laycool nie rozpadnie się. Segmenty z nimi były zazwyczaj bardzo dobre.

Goldust na NoC? Jeśli trafi do walki TT, to mam nadzieję, że nie z Yoshim Tatsu. Może jakiś comeback?

Jeff Hardy: neverending story...

Ciekawe, gdzie i kiedy zobaczymy Abrahama Washingtona.

W pełni zgadzam się z HD NET w kwestii rozwoju ROH. Ich roster staje się coraz lepszy, oby tylko Haas z Benjaminem pozostali w federacji na baaaardzo długo. A pojawienie się Homicide'a było wprost genialnym podsumowaniem Glory By Honor. Oby było więcej takich momentów :roll: . Ogromne propsy dla Davey'ego Richards'a, on jest dla mnie definicją prawdziwego Pro Wrestlera!

Ciekawe czy w końcu dojdzie do rozprawy Jeffa :D . Wolałbym by było już po wszystkim, On pewnie też :lol

Goldast na PPV :D

Dzięki za newsy :t_up:

Bardzo chciałbym dalszej współpracy Benjamina i Haasa z ROH. Myślę że tam na ten moment będzie im najlepiej.

MVP skrytykował NXT 3, bardzo ciekawe. Jeszcze wszystkich div w akcji nie widziałem, ale Naomi jest już moją pretendentką do zwycięstwa.

Napewno Layla będzie chciała się wmieszac w walkę na NOC i tym samym zobaczymy rozpad LayCool. To jest prawie pewne.

Goldust w tag team matchu. A może Złoty będzie walczył w Dark Matchu. Jeśli jednak nie, to napewno zobaczymy coś w stylu 3 Way Tag Team Match. Tatsu z pewnością bdzie jego tag team partnerem.

Teraz skieruję słowa do Jeffa Hardyego - "Co się odwlecze, to nie uciecze" :).

Podczas gdy rozpoczynał się pierwszy sezon NXT mówiono, że Otunga wezmie ślub w czasie gali. Teraz mówią że w Chicago. W tyłkach się im już przewraca :P . Mimo wszystko życzę najlepszego :) .

Dzięki za newsy i czekam na te w tajemniczym, nowym wymiarze ;) .

dop. Pro: To już nie jest tajemniczy wymiar, wystarczy się zapoznać z przeklejonym tematem w dziale 'Nowości'.

Według mnie oznacza to jedno Chris nie będzie mistrzem wwe :( ponieważ nowy mistrz chyba zawsze pojawiał się na następnej tygodniówce. No szkoda chyba że to jakaś zasłona dymna w co jednak wątpię. Kurczę korci mnie jak nie wiem żeby otworzyć ten spoiler przed NOC :8 Goldust w meczu Tag teamowym? O rly? Według mnie to chyba jakiś dark match a nie o pasy TT. Newsy jak zwykle super i dzięki ! :thumb:

Zgodze się z Dropsem Shelton to bardzo utalętowany zawodnik i dobrze że znalazł się w Roh bo tam będzie miał okazje pokazania woich prawdziwych umiejętności a nie okrojonego movsetu tak jak to w WWE . Nxt 3 nie oglądam pewnie dlatego że są tam same divy a one mnie nudzą . Goldas ma się stawić na NoC zaskakujące może będzie walczył w TT z kimś :thinking: Newsy spoko i nie mam więcej nic do dodania .

W sumie to troche zgadzam się z MVP, jak i z tym co mówił Cole na ostatniej gali NXT. Z jednej strony zgadzam się że divy powinny się też wykazać w umiejętnościach poza ringowych ale ilośc tych wyzwań i ich poziom jest straszny. Joke Challenge? To było bardziej niz żałosne... Jak juz tańczyły to mogłyby coś tam pokazać a to ani dobre ani seksowne nie było, większość się po prostu bujała albo smiała a Kaitlyn zrobiła z siebie idiotke. Poziom walk też jest słabiutki jak to divy zresztą. Umiejętności ringowe zdecydowanie najlepsze ma Naomi ale co to jest najmniej ładna ze wszystkich, najlepszym środkiem między umiejtnościami, urodą i charyzmą jak narazie moim zdaniem jest AJ Lee.

Mam nadzieje że wyjazd Jeff wiąrze się z jak najszybszym pojawieniem się w TNA nowych twarzy, zwłaszcza czekam na Zorro i jego TT z Hernandez'em.

Oj mam coraz większe przeczucie że ta cała niewiadoma dotycząca kontraktu Jericho, miliardy plotek na ten temat może się skończyć wielkim zaskoczeniem. No ale już jutro będziemy wiedzieć wszystko :P

Świadczyłoby to jednoznacznie że Orton wygra jutro, czytałem gdzieś też że została zapowiedziana walka tych dwóch na jutrzejsze Raw co już w ogóle potwierdzałoby zwycięstwo Ortona.

Mam nadzieje że nie zobaczymy Goldusta w ringu.. Byłoby to bardzo głupie posunięcie. NoC to jakby nie patrzeć gala z historią, tradycją i renomą, moim zdaniem nie powinni szmacić takiej gali wpychaniem w nią tego pajaca... Może niech jeszcze z Hartami walczą Santino z Kozlovem... Jeżeli rzeczywiście Goldust miałby stanąc w ringu to jedyna opcją jaką tu widze jakiś Triple albo nawet Fatal Four Tag Team ale to i tak byłoby głupie.

Hmm info o Abrahamie może sugerować że zostanie on ujawniony może nawet na dzisiejszej gali lub ew. na jutrzejszym Raw. A Shad niby w czym się doszkala? Jego zniknięcie było głupie, niczym go nie wyjaśnili. Niech wraca jak najszybciej ale nie w roli jobbera.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...