Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

psycho ones promo .

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

kamera ukazuje nam niespodziewanie ( jak na tą technologie ) jakiś typowo nadmorski krajobraz . lato w najzajebistszym tego suowa wydaniu , podejrzewam , ze to jakaś majorka albo costa brava .

8) anywayz : jesteśmy na plaży , kamera ukazuje wschodzące suonce , morze spokojnie szumi ( nie tylko morze ... ;d ) , na plaży nie ma żywej duszy . jak to o 5 rano , w sumie . obraz zaczyna przesuwać się do przodu , po chwili skręca w prawo , widzimy schody zrobione z kamienia , a odrobine dalek , obok parkingu domek , taki w styu dzisiejszych , wyluzowanych i peunych hajsu domków jednorodzinnych gwiazd , co je pokazują na mtv base . a propos parkingu : widzimy na nim takie statki , że jesteś jak ' o kurwa ! ' , obok lśniąco biauego porshe carrera 911 turbo s , czarnego jak noc chevroleta corvette , pieprzonego czarno zielonego kawasaki ninja ( jechaueś takim ? to żałuj . :] ) i wypakowanego pieprzonym chromem lincolna navigatora stoi mercedes actross stylizowany na heineken mobile . na drugim planie , wyuączając ogród , gdzie za jakimś żywopuotem bystre oko może zauważyć pokaźny stos butelek po procentowych trunkach nie dla dzieci , widać jednopiętrowy domek , ścina którą widzimy jest pokryta oknami od poduogi po sufit ( takimi oknami , że wszystko jest jasne , takimi , żebym mógu oglądać świt nad miastem , zresztą nie wiem jaki świt bo wstaje o szesnastej .. 8) :D ) jednak zasuony uniemożliwiają puszczenie żurawia dośrodka . nagle jedno z balkonowych drzwi otwiera się do wewnątrz , zasuona na chwile powiewa , widzimy luksusowo urządzone wnętrze , jakieś sofy z biauej skóry , stół mocno zastawiony pustymi butelkami , gdzieniegdzie jakieś kufle , szklanki , widać jakąś panne , która widocznie bardzo się zmęczyua w nocy bo śpi sobie na środku barku ... jednak na niewiele pozwala nam postać , która wychodzi z domku zasuaniając za sobą zasuone . kamera rusza powoli w strone postaci , która przemyka dróżką pomiędzy drzewkami , po chwili rozpoznajemy w niej kogoś , kogo pewnie co drugi z Was sie spodziewau ... :] psycho , idąc powoli i troche jakby od niechcenia .... :] klika na pilot , odzywa się beep w ciężarówce ... biauy wychodzi na podjazd , dopiero teraz widzimy go w cauej okazauości , począwszy od biauych adidasków dchouse model ' psycho one ' z czarnymi , delikatnymi dodatkami po bokach , przez biaue oczywiście skarpetki , biaue , szersze spodenki koszykarskie nike'a , których znaczek oczywiście iwdać z odleguości 8 kilometrów - laaansss przez dużo s . ;d dalej śnieżnobiaua koszulka rozpięta na trzeci guzik od lacoste ( którego logo też jakby niechcąco przez chwile zwraca uwage wszystkich ... :twisted: :> ) rozmiar xxl , wyżej , co jest lekkim szokiem dla wszystkich : biauy nie ma maski ale nie tak szybko , nie da sie go rozpoznać a to za sprawą śnieżnobiauej czapki ny devils , którą psycho ma nasuniętą na guowe aż do okularków alpina magic biauego koloru . spod czapki wyglądają cienko uplecione dreadziory , biauy ma na szyi gruby , złoty łańcuch , na którego końcu możemy zobaczyć grubego , zuotego splifa , na ręku zuoty roleks za duży o conajmniej jeden numer swobodnie dyndający na nadgarstku wuja psycho , który właśnie ładuje sopbie świeżego jointa do ust , sięga do kieszeni po zippo , pstryka i zaciąga się specyfikiem ... przystaje na chwile i wypuszcza dym nad guowe po czym spogląda w kamere , która w tej chwili zatrzymuje sie jakieś 3 metry od niego .

psycho < z dużą dawką arogancji > - guess whoz back , slutz . < zaciąga się jointem > big dick daddy ridin with hiz big , sick caddy .. < śmiech , akcentuje > cooo jest , śmiecie !?

biauy otwiera drzwi actrossa od strony kierowcy , wsakuje na pierwszy stopień po cyzm dusząc jakiś przycisk uwalnia blokade w chłodni . zeskakuje ze schodka , otwiera jedną z części chuodni po czym wyciąga zimną butelke , z której unosi się charakterystyczny dymek . swoim zuotym wisiorem otwiera butelke pstryukając kapsel gdzieś nad swoją guowe ( pokazując tym samym jakie ma poszanowanie do swoich buyskotek i hajsów ) po czym pociąga łyka zimnego heineksa . charakterystycznie się rozciąga po czym zamyka chłodnie .

biauy < akcentuje > - finally .. powraca ten wredny skurwiel , o którym wszyscy pamiętają , którego wypatrują i wyszukują w googlach 100 razy na minute , za którym tęsknią matki , żony i kochanki , pieprzony szef wszystkich szefów , najlepszy z najlepszych , co chce Wam wpieprzyć . i potraktuj to jak ostrzeżenie , jak sugestie , zebyś z tyłu guowy zainstalowau sobie dodatkowe oczy , a najlepiej monitoring przestrzenny i wynajmij sobie z ośmiu goryli do ochrony swojej bandy i swojej wrednie obejszczanej przeze mnie mordy bo wyglądasz jakby ktoś na Ciebie nasrau na rzadko albo ugotowauy Ci sie jajka na twardo bo tłukua Cie matka latarką ... i sie nastaw na hardkor . :] i jeszcze na koniec to przestań zgrywać przy mnie twardziela bo masz pizde jak ściera , ej dobra już styknie na teraz . < odwracając sie > acha .. i mam dobrą wiadomość . ja , biauy i wredny skurwiel , co każdy przy nim jest mauym i śmiesznym durniem .. 8) to tylko początek , beforeparty tak zwane . już niedługo zobaczysz coś tak przejebanego , że zaniemówisz na 2 tygodnie , a z wrażenia nie trafisz sobie w dupe . soon . :twisted: < odchodząc , unosi środkowy palec w góre > wyskocz ze mną .. < agresywnie > to Ci zrobie dziwko terror !

psycholiciouz znika za zasuoną , a Ty zastanawiasz sie o czym ten gość mówił wogle !?

ewf : nie rób tego nigdzie . 2oo7 .

biaue kreski i znaki zastrzeżone .

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

mu 1 odpowiedź