Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zła sytuacja Matta, Lashley o przyszłości, Y2J, MVP i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

matt-hardy.jpg

:arrow: WWE jest bardzo bliskie rozwiązania umowy z Mattem Hardym. Federacja starała się uniknąć takiej sytuacji, po odejściu do TNA Jeffa. Jednak ostatnio Matt skrytykował (przypuszcza się, że to) CM Punka publikując swoje video w internecie oraz źle określając wrestlera. Hardy jest w obecnie w bardzo złej sytuacji.

:arrow: Chodzą słuchy, iż istnieje konflikt na linii TNA - Kevin Nash. Jego ostatnie wpisy na Twitterze są dostępne tutaj: http://twitter.com/realkevinnash .

:arrow: Team 3D (Devon, Brother Ray) są już wolnymi wrestlerami. Ich kontrakt z TNA Wrestling dobiegł końca, ale nadal pomagają młodszym wrestlerom wybić się w federacji.

:arrow: Ric Flair oraz Hulk Hogan mimo bycia u konkurencji ukażą się w nowym DVD WWE. Tytuł to "Top 50 Superstars of All-Time" i jak sama nazwa wskazuje ukaże on 50 najlepszych gwiazd wrestlingu. Nie tylko z WWE i federacji powiązanych.

:arrow: Matt Hardy został odesłany do domu podczas tourne WWE po Europie. Podczas pobytu w Anglii wrestler odbył rozmowę przed swoją walką, w której ostatecznie nie brał udziału. Wyższe osobowości w federacji stwierdziły, iż gwiazda nie wytrzumuje kondycyjnie.

jennifer-mcdaniel-hulk-hogan.jpg

:arrow: Hulk Hogan po wyjściu ze szpitala podzielił się z prasą dalszymi planami w życiu. Ma on zamiar ożenić się z Jennifer McDaniel, z którą widnieje na powyższym zdjęciu.

:arrow: 22 listopada w Orlando zapowiada się 'wojna' pomiędzy dwoma największymi federacjami wrestlingu. Monday Night Raw konkurować będzie z iMPACT!'em.

:arrow: Zarząd WWE planuje już w listopadzie ustalić nieoficjalnie walki na WrestleManię 27-ą. Z powodu, iż w kalendarzu jest gala Money in the Bank, to spekuluje się na temat czy nie zrezygnować z tej walki na WM-ce.

:arrow: Rehabilitacja Beth Phoenix przebiega pomyślnie - taką właśnie wiadomość opublikowała na swoim Twitterze. Diva nie ma jeszcze pojęcia kiedy w końcu pojawi się w ringu. Przypuszcza się, że będzie to w ciągu góra dwóch miesięcy, jednak nic nie jest pewne.

:arrow: W ciągu najbliższych paru tygodni, MVP pojawi się z nowym enterance theme. Może to oznaczać nowy gimnick, który najwyraźniej niedługo przybierze Montel.

WWE-superstar-Ezekiel-Jackson-2.JPG

:arrow: Po kontuzji mięśnia czworogłowego, na Raw wraca Ezekiel Jackson. Potwierdza to jego wygrana walka z Zackiem Ryderem podczas Dark Matchu ostatniego Monday Night Raw.

:arrow: Pojawiły się plany, aby w WWE paru zawodników przeszło turny. Przypuszcza się, że wśród jednym z nich jest nie kto inny jak John Cena. Obecnie nie są to wiadomości potwierdzone.

:arrow: Po ostatnim Raw również dowiedzieliśmy się kto będzie szóstym uczestnikiem Six Pack Challange podczas gali WWE Night Of Champions. Po wygranej podczas gali, Jericho został przywrócony do tejże walki. Może to oznaczać, że Y2J liczy się w rywalizacji o pas WWE i nie jest wykluczone jego pozostanie w federacji.

:arrow: Również Steve Austin bierze udział w produkcji filmowej. Tytuł filmu to 'Hunt to Kill' i jest filmem przygodowym. Oficjalny trailer jest dostępny tutaj i jak widać Stone Cold jest znakomicie zgrany ze swoją postacią.

:arrow: Przed ostatnim NXT została nagrana walka Kane vs Undertaker. Najprawdobodobniej będzie to jednak tylko Dark Match. Również oficjalnie potwierdzono, że Main Eventem SmackDown! 25 września będzie również walka 'braci'.

bobby%20lashley%202.jpg

:arrow: Bobby Lashley zapytany o swoją przyszłość z wrestlingiem odpowiedział: "Jeszcze się nie zdecydowałem, aby definitywnie zakończyć z wrestlingiem. Ostatnio napływa do mnie wiele ofert z chociażby Japonii. Jestem naprawdę bardzo zainteresowany lekkim powrotem do tej rozrywki." Już nawet zapowiedział swoją obecność na gali IGF, w walce Bobby Lashley & Bob Napp vs Kendo Kashin & Tamon Honda.

:arrow: Poniżej trochę patologii w WWE podczas jednego z House Show'ów:

:arrow: Wczoraj swoje 81 urodziny obchodził Maurince Vachon, natomiast we wtorek Angelina Love skończyła 29 lat. Również wczoraj Theo Long skończył 63 lata. Również w ostatnim tygodniu swoje urodziny obchodzili: Paul Heyman (45), a zmarły już Adrian Adonis skończyłby 56 lat.

:arrow: Sytuacja Chrisa Jericho i sytuacji umowy z WWE wciąż milczy. Y2J wystąpi na Night of Champions, ale powiedział że federacja leży w rękach takich wrestlerów jak Morrison, czy Sheamus.

:arrow: Na płycie WWE SummerSlam jest dodatek, w którym to Daniel Bryan mówi o swoim powrocie do WWE i nie tylko. Gwiazdor mówi również o jego występach na scenie niezależnej.

john-cena-wallpapers-124.jpg

:arrow: Oto wypowiedź Johna Ceny po zapytaniu o dalszą karierę Chrisa Jericho w WWE: "Chris to gwiazda wielkiego formatu i jest jednym z najlepszych wrestlerów WWE. Na temat jego dalszej kariery nie znam jakiś szczegółów. On sam wie najlepiej, co chciałby robić w przyszłości, ale w WWE zawsze będzie miał swoją reputację."

:arrow: WWE Royal Rumble 2011 odbędzie się 30-ego stycznia w Kansas City.

:arrow: Poniżej oficjalny trailer filmu Knucklehead, w którym to wystąpi Big Show. Trailer według mnie jest na prawdę wart obejrzenia, jak można zauważyć jest to komedia. Big Show jako gigant jest wykorzystany w 100%. Polecam.

http://www.youtube.com/watch?v=ODhibwsN_1U

Od przyszłego tygodnia newsy wkraczają w trochę nowy wymiar publikacji. Niektórzy już mają informacje na ten temat, lecz pozostałym wystarczy chyba tylko czekać.

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

2

• SweetChinMusic

1

• Koksik

1

• Piledriver1674325991

1

Top użytkownicy w tym temacie

Bardzo szkoda że Y2J nie ma tego kontraktu bo jeżeli by odszedł to raw będzie takie puste ... Nawet Cena mu pochlebia. A ten filmik lajtowy :P Jeżeli chodzi o zlikwidowanie z Wmki Money in the Bank to trochę szkoda. Zawsze lubiłem te walki a przecież walizkę nie zawsze musi zdobyć jakiś wrestler, który wchodzi do ME tylko jakiś dziadek tak jak np. Kane po jakiś dobry feud. Dzięki za newsy. W tym tygodniu są one bardzo dobre :D

Matt Hardy powinien zostać zwolniony dawno dawno temu i mam nadzieje że tym razem to nie plotka. Jest on w WWE kompletnie zbędną postacią, jego ostatni niby feud Hardy Christian vs. Rhodes McIntyre był totalnie nudny i zupełnie bez sensowny... Na dodatek Hardy moim zdaniem nigdy nie był nadwzyczajny w ringu a teraz jest tragiczny...

Hmmm Money in the Bank jest w sumie tradycją WMki ale z drugiej strony 3 walizki na rok to troche za dużo. Nie wiem czy dobrym pomysłem było robienie ppv MitB. Wolałbym żeby wymyślili coś innego a walke o walizke zostawili na WMce.

Oby Beth jak najszybciej wróciła do pracy. Jest zdecydowanie jedną z najlepszych div.

Bardzo się ciesze że Ezekiel wraca, może nie jest on jakims mistrzem ringskilli ale ja tam zawsze go lubiłem. Oby mieli jakiś fajny pomysł na jego powrót i dalszą droge, np kontynuacja feudu z Christianem.

Nie wiem jak to będzie jesli Cena przeszedłby heelturne ale myśle że to bardzo dobry pomysł. Cena super bohater juz się wszystkim znudził i zaczął denerwować. Już nawet publiczność nie jest po jego stronie, ostatnio w czasie walki z Orton wyraźnie była po stronie Vipera a nawet podczas walki z Mizem dwa tygodnie temu "Let's go Cena" było bardzo wyraźnie przeplatane równie głośnym "Cena sux".

Newsy jak zwykle świetne :t_up:

Matt powinien odejść z WWE jest dobrym wrestlerem ale bardziej psuć się nie da takiego talentu już dawno powinien być w TNA a nie męczyć się z Drewem.

No w końcu TNA VS WWE to było nieuniknione.

Tradycyjne mitb ma już swoje ppv ale powinno być nadal kontynuowane na Wm'ce choćby dlatego że to już swoją historie i nie powinno się skończyć.

No Ezekiel Jackson powraca ale niestety nie spodziewam się za specjalnego pop i niestety skończy skończy jak Christian i Hardy mam nadzieje że będzie feud z Christianem i jakiś storyline ale niestety patrząc na to okiem realisty od razu można się spodziewać cichej kariery.

No turny przydałby się dla ... Cenie znudził się wszystkim ale nie znowu ten raper bo mi się nie specjalnie podobał a jeśli chodzi o resztę to jeszcze dla Heatha i Justina Gabriela to pewne oni są urodzonymi faceami jako heale się średnio spisują.

Newsy świetne!

• Styl:  Jasny

W sumie nie tęskniłbym za Mattem, gdyby odszedł. Zaczyna mnie trochę drażnić. Wg mnie w ringu nie pokazuje nic ciekawego. Ale życzę mu tego, co dla niego najlepsze :) To samo tyczy się Kevina Nasha. Nie mogłem patrzeć na jego walki, już od czasów, gdy rozpoczynałem przygodę z TNA.

Jestem ciekaw listy tych 50 najlepszych. Ciekawe, kto będzie na 1. miejscu. :)

Mam nadzieję, że Beth szybko wróci. Swoją drogą, Tamina była sprowadzona by (podobno) zastąpić Beth. A tymczasem nie widujemy jej za często.

Temat turnu Ceny wraca jak bumerang :) Oby to doszło do skutku.

Trailer filmu z Big Showem świetny :) Myślałem, że padnę, gdy zarwał to łóżko :D

Sytuacja Matta nie jest najlepsza, ale czy ja wiem czy lepiej by mu było w TNA... Poza Hardy Boys niewiele osiągnie nawet w TNA, ale zawsze lepsze pasy TT niż jakiś daremny feud z drewnem...Jedyne za co mi go szkoda to to, że w TNA znowu bedzie w cieniu swojego brata, a wg. mnie Matt jest dobrym wrestlerem, tylko musiałby troche schudnąć.

Słowa Chrisa mnie bardzo ucieszyły. Po pierwsze jednak jest cień nadziei, że ŁajTuDżej nie rozstanie sie z WWE, ale cieszy mnie, że powiedział, że przyszłością federacji Vinca jest John Morrison, bo on jak nikt inny zasługuje na push, zwłaszcza, że teraz jest z walki na walke coraz lepszy :)

Fajnie by było jakby MVP dostał gimnick rapera i może team z JTG, lub Ceną, który by przeszedł heel turn? Brakuje mi takiego głośnego rapera w tej federacji, który by wszystkich dissował i miał sie za lepszego, dlatego mam nadzieje, że Cena wróci do tego gimnicku i przejdzie w końcu heel turn. Wczoraj oglądałem powtórkę SS na ESC i jak Nexus obijało na końcu Cene było widać dosyć wielki banner "Cena suck".

Ezekiela nigdy nie lubiłem, jakoś mnie nigdy nie przekonywał do siebie i myśle, że pokręci sie wokół IC/US, a może nawet zajobbuje, raczej mu wielkiej przyszłości nie wróże, ale zobaczymy...

Fajnie było by znów zobaczyć Lashley'a, ale w "barwach" WWE, co jest zresztą całkiem realne, czyżby obijanie sie "naprawde" było zbyt nudne?

Newsy jak zwykle dobre, dzięki :t_up:

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Matt powinien odejść z WWE jest dobrym wrestlerem ale bardziej psuć się nie da takiego talentu już dawno powinien być w TNA

Ta, tam będzie kolejnym odpadkiem. Za pewne będzie super Hero Main Eventerem i WHC... Wy k***a zapewne nawet tego TNA nie oglądacie, tylko na każdym kroku gadacie, że tam byłoby każdemu lepiej. Wyślijcie tam jeszcze Kavala, Danielsona, Bourna, Edga, Jericho, Nexus, The Miza, Swaggera, Cm Punka, a potem narzekajcie, że w WWE tylko Cena i Cena :|

No w końcu TNA VS WWE to było nieuniknione.

Ty chyba nawet nie wiesz o co tu chodzi. Po prostu Impact i Raw, będą nagrywane w tym samym mieście, a ty pewnie myślisz że WWE zrobi wjazd na Tienej. :applause:

Ja tam za grubaskiem tęsknić nie będe, bo i tak wiem że prędzej czy później jego młodszy brat wróci do Vinca( choć na pewno już nie będzie miał takiego pushu). Turny? Słyszałem, że CT ciągle myśli nad Ceną, jednak w dalszym ciągu miesza się w to wszystko sam Vince, który uuważa że mu się to nie opłaci. Turn Trutha by się cholernie przydał, nie lubię go, chociaż wiem że jako takie umiejętności ringowe ma. Mam nadzieje, że Y2j jednak nie odejdzie, i to on będzie jednym z zawodników którzy przejdą face-turn. Najbardziej prawdopodobną opcją, wydaje się być jednak MVP, bo ten jego nowy Theme jest taki heelowski :lol Dzięki za newsy tato ;)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Hmm.... Może i dobrze, że Matt odejdzie.WWE i tak nic nie straci.Turny zawodników :thinking: może być ciekawie, choć chciałbym zobaczyć Jasia heelowskiego, a i tak to się nie stanie.M.V.P na stówe heel.

Turn Trutha by się cholernie przydał, nie lubię go, chociaż wiem że jako takie umiejętności ringowe ma.

Wyjąłeś mi to z ust :P Chciałbym żeby Chris jeszcze trochę został w WWE i może by zdobył jakiś pas, ale słyszałem, że wyrusza w trasę koncertową i dupa.A tak wracając do Matta to pewnie już w ogóle skończy swoją karierę.Do żadnego tienej nie pójdzie.Bubba i D-Von mogą dołączyć do dablju dablju i, choć w ogóle mi teraz do WWE nie pasują.Ezekiel po kontuzji wraca.... Hmm może go spush***ja, ale to mało prawdopodobne.

Dzięki za newsy braciszku. :t_up:

No kurde szkoda mi tego Matta. Możliwe że nie wyrabia kondycyjnie, ale ja bym wolał, żeby jednak został w WWE i dali mu szansę. Myślę, że jest utalentowany i jakby bardziej popracował to myślę, że WWE mogłoby być z niego dumne.

Matt Hardy został odesłany do domu podczas tourne WWE po Europie. Podczas pobytu w Anglii wrestler odbył rozmowę przed swoją walką, w której ostatecznie nie brał udziału.
Hahaha =)) No ciekawe... Był ale go nie było. Nieźle wymyślili. No i nieźle ludzi w bambuka robią :lol No myślę, że co do Hulka to dobrze, ze chce sobie znów życie ułożyć. Gratuluję, ale wolę nie zapeszać :D I po co ta cała walka między WWE a TNA. Wiadomo przecież dobrze, że WWE zmiażdży TNA, ale ja i tak zobaczę sobie iMPACT i RAW. Nie podoba mi się ten pomysł z osobną galą MiTB. Ta walka powinna tylko i wyłącznie odbywać się na wrestlemani tak jak to było kiedyś, a nie wymyślać... Mam nadzieję, ze MiTB odbędzie się na WM 27. No to nam Beth Phoenix się kuruje :D Tylko ciekawe czy powróci jako heel czy face, Ja bym ją osobiście wolał jako heel'a, bo na face mi nie pasuje. Nowy gimmick dla MVP? No nie wiem, możliwe że byłoby ciekawie. Nowy theme jeżeli to jest ten co słyszałem jest świetnym kawałkiem. Zobaczymy... Cena jako heel? Jestem jak najbardziej i całościowo na tak. Ja zacząłem tak bardziej się interesować jak Jasiu był już facem, ale widziałem na YT jak zachowywał się jako heel. Myślę, ze to byłby dobry pomysł, tylko co wtedy z zarobkami WWE? Oto jest pytanie...Co do Jericha to wątpię żeby wygrał pas, ale w federacji możliwe że zostanie. Nie wiem co dalej z Chrisem może być WWE, ale mam nadzieję, że szybko nas nie opuści...

No to chyba na tyle z mojej strony i przede wszystkim dziękuję za newsy :D

Matt powinien odejść z WWE jest dobrym wrestlerem ale bardziej psuć się nie da takiego talentu już dawno powinien być w TNA a nie męczyć się z Drewem.

Oj, też muszę to skomentowac... Powiedz mi, co ty widzisz w Matt-cie? Jakiż to talent w nim wyszukujesz? Jeśli mi powiesz to jeszcze możemy o tym podyskutowac. Tak jak powiedział SCM:

Wy k&*%$a zapewne nawet tego TNA nie oglądacie, tylko na każdym kroku gadacie, że tam byłoby każdemu lepiej.

To prawda... Niektórzy patrzą na innych zapewne nie oglądając danej federacji i niemając własnego zdania. Jeśli ktoś dla przykładu powiedziałby Ci shawn, że Drew w ostatnich dniach prezentuje się świetnie to, mam wrażenie że przy odpowiedniej okazji mówiłbyś to samo... Teraz u niektórych panuje taka moda na najeżdżanie... ahhh :| .

Ciekawe czy przy okazji debiutu MVP-iego z nowym themem zacznie się powoli zmieniac jego wizerunek. Jako raper myślę że sprawdziłby się, a na dodatek jeżeli przeszedłby heel-turn to byłoby super.

Mamy powrót Ezekiela. Ciekaw jestem tego, czy WWE ma na niego jakiś plan. Rzutem na taśmę zdobył ECW Championship zostając ostatnim i zarazem najkrótszym posiadaczem tego tytułu. Może więc WWE ma coś dla niego w zanadrzu.

Ciekaw jestem tego, czy Bobby pożegna się na dobre z MMA. Zanotował niedawno temu pierwszą porażkę i może Go to zniechęciło do tego sportu. Teraz chce pokazac się w Japonii, no cóż... powodzenia.

Poniżej trochę patologii w WWE podczas jednego z House Show'ów

Jakiej patologii :P . Widac że niektórzy w WWE mają świetny humor. Ale Ryjek się wystraszył =)) .

Trailer filmu z Big Showem jest bardzo zabawny. Nie miałem okazji zobaczyc Showa w roli aktora, a widac że beka może byc tu niezła. Muszę jakimś sposobem zdobyc ten film.

Dzięki za newsy. Czekam z niecierpliwością na tę nowośc :) .

Talentu? Matt Hardy ma jakiś talent? On powinien iść na jakiś fitness, dbać trochę o linie, a nie walczyć w ringu, bo to naprawdę ohydnie wygląda!W TNA oczywiście na 100% będzie World Heavyweight Championem. Jeżeli Matt Hardy jest dobrym wrestlerem, to walka Mark Henry vs Great Khali jest 5-starem. A ten Matt niech sobie idzie, schudnie, i wróci do wrestlingu.

Nie wiem co takie laski widzą w takich dziadkach. Beth Phoenix - nie wracaj, prosze! Chcę oglądać divy, nie strongwomenki! No nawet dobrze że Jackson wrócił, może jakiś push? Oczywiście na powrót Lashleya jestem na t.. nie. Odnosi sukcesy w MMA, niech tam zostanie. Mysterio ma niezłego stracha. Trailer filmu z Big Showem genialny, ubaw po pachy =)) Musze obejrzeć ten film

postanowiłem i ja wtrącić swoje 3 grosze... Matt jest totalną klapą w ringu, naprawdę porusza się wolno, ma maleńko ciosów i już od roku (walki cm punk vs matt po wywaleniu jeffa) jego starcia to nuuuuuuuuuuuuuuda... i tu zaskoczę wszystkich - mimo to i tak go lubię... sam nie wiem dlaczego

TNA i WWE w jednym mieście - szkoda, bo wwe ma większą przebitkę, a TNA ma naprawdę zajefajnych młodych wrestlerów, tag teamy tna miażdżą te z wwe; marzy mi się, że TNA będzie górą, ale wiadomo, że na pewno nie;

MITB - oby na WM pozostały

Heel Turn - jakby Jasiu powrócił do heelowania to by naprawdę odmieniło wiejskie raw; MVP też się nadaje, miło by też było R-Trutha zobaczyć wreszcie w roli "jakiejś określonej" a nie tylko WHATS UP? które mnie wk***wia

Hulkowi życzę wszystkiego dobrego

Ezekiel Jackson - temu panu też przydałaby się odmiana; na ECW był postacią wiodącą - na RAW wróżę mu że PRZEPADNIE jak większość z rosteru isidablju

Y2J - oby jak najdłużej w WWE, jak musi niech zrobi sobie przerwę, ale jakoś nie widzę go w innej federacji, a tym bardziej wuwue bez niego

Big Show jako Happy Giant bawi mnie i na SD, i w trailerze filmu - trzeba to będzie zobaczyć

Matt... Ciężka sprawa jak dla mnie to powinien wziaść sie za siebie i schudnąć a dopiero potem brać sie za wrestling. Chociaż jego walki są nudne, brak pomysłu na niego i gdyby odszedł to za bardzo bym nie tęskniła. A w TNA ta sytułacja mogłaby się powtórzyć.

Turny to świetny pomysł szczególnie jeśli chodzi o MVP i Cene to było by jakieś odświerzenie dla nich ;)

Ezekiel powraca to dobrze ale wątpie żeby był jakiś konkretny pomysł na niego...

Mam wielką nadzieję, że Chris'a będę mogła jeszcze chwilę w ringu pooglądać. Wiadomo, że kiedyś ktoś będzie go musiał zastąpić ale dla mnie i tak jest najlepszy na świecie w tym co robi :D

A trailer z Big Showem całkiem fajny, film też może być całkiem niezły :D

Thx na nwesy

Talentu? Matt Hardy ma jakiś talent?

A owszem Matt ma jakiś talęt . Nie mówmy że Matt jest totalnym beztalęciem i że ma 5 ciosów tak jak Cena . Oczywiście Matt teraz jest bez kondycji ale kiedyś w ringu był całkiem niezły a wręcz można powiedzień że nawet dobry . Wiem że teraz jest modne jechanie starszego Hardego ale gdyby rzucił ten tłuszczyk to w ringu by jeszcze coś nam zaprezentował . Ja tam wierze że Matt po przejściu do TNA (jest to bardzo prawpodobne ) spali tą nieprzyjemną dla oka oponke i razem z Jeffem stworzą TT . Oczywiście to są tylko moje przypuszczenia . A co do reszty newsów to ten nowy film z big showem może być całkiem śmieszny a o powrocie do ringu Ezekiela nie mam zdania .

A owszem Matt ma jakiś talęt . Nie mówmy że Matt jest totalnym beztalęciem i że ma 5 ciosów tak jak Cena . Oczywiście Matt teraz jest bez kondycji ale kiedyś w ringu był całkiem niezły a wręcz można powiedzień że nawet dobry . Wiem że teraz jest modne jechanie starszego Hardego ale gdyby rzucił ten tłuszczyk to w ringu by jeszcze coś nam zaprezentował . Ja tam wierze że Matt po przejściu do TNA (jest to bardzo prawpodobne ) spali tą nieprzyjemną dla oka oponke i razem z Jeffem stworzą TT . Oczywiście to są tylko moje przypuszczenia .

Modne jechanie na Hardego? No nie wiem :P Jeszcze nie dawno dostałem minus do reputacji za to że mówiłem że go nie lubie :P I to od moderatora :P Ale mniejsza o to, w każdym razie nie sądze żeby panowała moda ma jechanie Hardego. Moim zdaniem jest wręcz przeciwnie, panuje tendencja do wychwalania Hardego mimo tego że jest naprawde beznadziejny. Ja osobiście nie moge patrzeć nawet jak on chodzi na swoim nogach bez kolan a jego walki prawie zawsze przewijam mimo że naprawde prawie nigdy tego nie robie. Może i wszyscy mówia że jest gruby no bo jest i cięzko mówić inaczej ale i tak podkreślają na każdym kroku że powinien iść do TNA bo WWE go szmaci a tam zostanie doceniony. Z czym też się nie zgadzam. Jeśli by się naprawde tak stało że Matt przejdzie do TNA to na 99.9999999% zobaczymy reaktywacje Herdy Boyz, może nawet zdobęda pasy TT i to tyle. Matt i tak będzie dalej w cieniu brata i będzie miał w miare dobrą pozycje puki Jeffowi sie nie znudzi TagTeamowanie tak jak to było w WWE. Wtedy Matt zniknie. A co do zrzucenia oponki w TNA potrząc na Jeffa to raczej będzie odwrotnie :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...