Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowa Generacja WWE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

12 Września 2010 r. - Niedziela

Dzień jak codzień. Wstałem jak zawsze późno o godzinie 10:30. Zaspany zrobiłem sobie śniadanie i wypiłem kubek kawy. Postanowiłem włączyc swojego laptopa i zobaczyc co się dzieje w moje ukochanej federacji WWE. Była już godzina 12:00. Postanowiłem włączyc swoją konsole PS3 i zagrac w SmackDown vs. Raw 2010. Podczas jednej z walk, zadzwonił telefon. Spauzowałem i poszedłem odebrac. Okazało się, że to prezes WWE Vince McMahon. Chciał się umówic na spotkanie, jak zapytałem o co chodzi, to powiedział, że to nie jest rozmowa przez telefon. Zapytałem o miejsce, date i godzine. Powiedział, że dziś o 16:30 koło ''Smartszopu''. Kiedy była już godzina 16:30, poszedłem na umówione miejsce. Vince już na mnie czekał. Podszedłem do niego i się przywitałem. Po przywitaniu zapytałem się co ma mi do powiedzenia, a on zapytał się czy nie mam ochoty prowadzic WWE. Na początku mnie zamurowało. Po chwili bez chwili namysłu odparłem: ''tak!''. Vince się uśmiechnął i powiedział: ''Od jutra zaczynasz!''. Także się uśmiechnąłem, a po chwili pożegnałem. Kiedy wróciłem do domu, była 18:00. Oglądałem WrestleManie XXV. Kiedy skończyłem, była 22:00. Kładłem się wtedy spac.

13 Września 2010 r. - Poniedziałek

Dzisiejszego dnia punkt 8:00 byłem ubrany, najedzony i umyty. Dzisiaj Los Angeles będzie gościło Raw. O godzinie 11:30 byłem już w hali. Przywitałem się z pracownikami oraz z personelem medycznym. Zostałem oprowadzony przez Jerryego Lawlera. Po oprowadzeniu mu podziękowałem i poszedłem do swojego biura. Kiedy byłem w biurze, spojrzałem jakich zawodników mam do dyspozycji dzisiejszego wieczoru. Oto oni:

Alicia Fox

Brie Bella

Chris Jericho

Darren Young

Daniel Bryan

David Hart Smith - Unified Tag Team Champion

David Otunga

Edge

Evan Bourne

Eve

Ezekiel Jackson

Gail Kim

Goldust

Heath Slater

Jey Uso

Jillian Hall

Jimmy Uso

John Cena

John Morrison

Justin Gabriel

Mark Henry

Maryse

Michael Tarver

Natalya

Nikki Bella

Primo

Randy Orton

R-Truth

Santino Marella

Sheamus - WWE Champion

Skip Sheffield

Ted DiBiase

The Great Khali

The Miz - United States Champion, RAW Money In The Bank

Triple H

Tyson Kidd - Unified Tag Team Champion

Vladimir Kozlov

Wade Barrett

William Regal

Yoshi Tatsu

Zack Ryder

Po ocenieniu każdego zawodnika kompletnie zapomniałem o obiedzie. Wyłączyłem laptopa i poszedłem coś zjesc. Była już godzina 16:00. Kiedy zjadłem było już 16:15. Poszedłem zobaczyc jak idą przygotowania do dzisiejszej gali. Było jeszcze troche do dopracowania. Po tym poszedłem do gabinetu słuchac muzyki. Kiedy skończyłem była godzina 18:00. Postanowiłem pójsc na ring i ocenic przygotowania. Wszystko było już gotowe. Teraz tylko poczekac na fanów. Rozmawiałem z Chrisem Jericho na temat kontraktu. Chris wyrażał chęc przedłużenia kontraktu. Poszliśmy do mojego gabinetu, gdzie Jericho podpisał kontrakt na 2 lata. Byłem zadowolony. Była godzina 19:00. Stwierdziłem, ze trzeba zaczynac.

Monday Night RAW, Los Angeles

Tradycyjnie zaczyna się od efektownych fajerwerków. Po chwili słychac już muzykę Zacka Rydera, który idzie z mikrofonem w stronę ringu.

J.L: Co on ma do powiedzenia ?

Zack Ryder: Woo Woo!

Zack Ryder: Słyszeliście ? Mamy nowego prezesa WWE!

Zack Ryder: Mimo, że jest prezesem, ja go kompletnie nie znam! W ogóle, czy on ma jakiekolwiek doświadczenie ?

Słychac muzykę Shawna97

Shawn97: Coś Ci nie pasuje ? Nie masz się do czego przyczepic ?

Zack Ryder: Wszystko jest w porządku, ale nie ma tu przeciwnika godnego mnie.

Shawn97: Zobaczymy..

M.C: Ciekawe z kim Zack Ryder się zmierzy..

J.L: Tego dowiemy się za chwile..

We Ar One..

J.L: To piosenka Nexusa !!!

M.C: Tak, to oni!

J.L: Spójrz na mine Zacka Rydera!

Nexus otacza ring. Wchodzi do niego tylko Heath Slater, to chyba z nim zmierzy się Ryder.

I gong! Doszło do zwarcia, z którego wyszedł zwycięsko Slater. Slater od razu wykonuje Zackowi Flapjack! Od razu pin.. 1. 2.. nie ! Slater odbija się od lin i nadział się na Big Boota!

Zack Ryder bierze Heatha Slatera. Seria 10 uderzeń w narożniku. Ryder wykonuje Slaterowi Skoupslam.

Ryder zaczyna się popisywac przed fanami. Heath Slater podbiega do Rydera odwraca go i Belly to Belly Suplex !!Heath sygnalizuje Sweetnes i tak jest ! Od razu próba pinu.. 1.. 2.. 3.. !! Heath Slater triumfuje zwycięstwo. Ale co to?! Nexus wchodzi na ring! Otaczają Zacka Rydera to może znaczyc jedno.. Zaczyna sie ! Nexus niszczy po prostu Zacka! Lider Nexusa, Wade Barrett wynosi Rydera pod The Wasteland.. i tak sie dzieje! Teraz pokazuje, aby Justin Gabriel wszedł na narożnik. Szykuje się 450 Splash.. Tak jest ! Teraz The Nexus idzie pewnie do szatni, a Zack Ryder leży poobijany na ringu.

Zwycięzca: Heath Slater

Mark Henry & Yoshi Tatsu vs. The Usos

Czeka nas kolejna walka! Tym razem to starcie Tag-Teamowe, gdzie zmierzą się Yoshi Tatsu w Tag-Teamie z Markiem Henrym zmierzą się z bracmi Uso. Wszyscy czterej są już na ringu. Zaczynają Yoshi Tatsu i Jimmy Uso. Zaczyna się od szybkiej wymiany ciosów, w której wygrał Yoshi Tatsu. Tatsu teraz wykonuje na Jimmy'm Uso Belly To Back. Próbuje pinu.. 1.. 2.. nie ! Yoshi Tatsu zmienia się z Markiem Henrym. Jimmy Uso jak spojrzał na World Stronges Man'a od razu zmienił się ze swym bratem, Jey'em. Mark Henry odbija Jey'a Uso od lin i Powerslam!! Mark Henry podnosi Jey'a Uso i ciska nim w narożnik. The Sexual Chocolate bierze rozbieg i.. Body avalanche! Jey Uso leży poobijany na środku ringu. Mark Henry odbija się od lin i.. Running Splash! World Strongest Man wykonuje zmiane z Japończykiem, Yoshim Tatsu. Tatsu szykuje się do Roundhouse kick.. I tak jest ! Teraz wystarczy przypiąc.. 1.. 2.. 3.. !! Yoshi tatsu wraz z Markiem Henrym triumfują zwycięstwo ! Wracamy po przerwie..

Zwycięzcy: Mark Henry & Yoshi Tatsu

Zapowiedź walki wieczoru

Dzisiejszą walką wieczoru będzie walka pomiędzy Johnem Ceną, który ostatnio jest w formie, pomiędzy ostatnimi czasy olewający wrestling, Chrisem Jericho, ale to po nadchodzących walkach. Nie możecie oderwac się od telewizorów! Starcie John Cena vs. Chris Jericho przed nami !

Evan Bourne vs. The Miz

Aweeeeeeeeeeeeeeeeeesome,I Came To Play do ringu wychodzący mistrz US, The Miz. Jest już na ringu. Jego dzisiejszym przeciwnikiem będzie znany nam lotnik, Evan Bourne, który jest już w ringu. Zaczynają od krótkiej rozmowy. W końcu Miz atakuje Evana potężnym uderzeniem w twarz. Bourne stoi na nogach, lecz jest oszołomiony. Dropkick od Mizanina i posałał Bourne'a na deski. The Miz podnosi Evana ii.. Discus punch. Bourne znów na deskach. Miz wchodzi na narożnik. Czeka aż Bourne sie podniesie. Evan na nogach. Co zrobi Miz ? Springboard bulldog!!Evan Bourne jest w świecie Miza. Miz wrzuca Bourne'a w narożnik. Bierze rozbieg i.. Swinging corner clothesline. Miz bierze Evana Bournea pod Skull-Crashing Finale, ale Bourne się uwalnia i.. Roundhouse kick. Widac po Evanie, że jest naprawdę już zmęczony. Teraz Bourne chce kopnąc Miza, lecz ten łapie lewą noge Evana. Bourne wykonuje Enzuigiri!! Evan wchodzi na narożnik! Sygnalizuje Air Bourne. Evan jest już w locie! The Miz się odsuwa ! Bourne wita się z matą! Miz bierze Evana pod Skull-Crashing Finale i.. tak jest! Teraz Miz próbuje przypiąc! 1.. 2.. 3.. !! The Miz odnosi kolejne zwycięstwo! Podnosi swój pas i walizke Money In The Bank w geście zwycięstwa!

Zwycięzca: The Miz

Randy Orton vs. Wade Barrett

I hear voices in my head...

Randy Orton w drodze na ring. Zmierzy się dziś z Wadem Barrettem, który jest już na ringu. Słyszymy gong. Randy jak zawsze na początku walki jest wpatrzony w rywala. Barrett zaczyna od mocnego uderzenia. Orton na deskach. Barrett odbja się od lin i próba leg dropu, ale Randy się odsunął! Wade biegnie na Ortona i.. Powerslam! Randy próbuje liczyc.. 1.. 2.. nie ! Randy szykuje się do RKO ii.. tak jest ! 1.. 2.. nie ! Obaj są już naprawdę zmęczeni. Orton bierze swojego przeciwnika za liny. Szykuje się Bulldog.. i tak jest ! Kolejna próba pinu.. 1.. 2.. nie ! Wade Barrett nie zamierza poddac się tak łatwo.Randy odbija się od lin i nadział się na Big Boota. Teraz Lider Nexusa wynosi The Legend Killera pod The Wasteland.. iii... tak jest !! 1.. 2.. nie ! Obaj są bardzo zmęczeni.. Randy Orton wykonuje swemu przeciwnikowi Irish Weep w narożnik. The Viper bierze rozbieg.. ii.. Barrett się odsuwa ! Wade próbuje wykorzystac błąd Ortona.. 1.. 2.. nie ! Wade Barrett wyrzuca swojego przeciwnika za ring, a on sam zaczął się popisywac. Randy Orton wszedł na ring tak aby nie widział Wade. Jest za nim! Czeka aż się odwróci.. Odwrócił.. i... RKO!! Teraz próba pinu.. 1.. 2.. 3.. !!! Randy Orton wyszedł zwycięzko z tego starcia!

Zwycięzca: Randy Orton

Sheamus vs. Edge

Obaj zawodnicy są już na ringu. Doszło do zwarcia, w którym wygrał Sheamus. Celtic Warrior od razu wykonuje Vertical Suplex od razy liczy.. 1.. 2.. nie ! Teraz Edge przejmuje inicjatywe. Missile Dropkick od Edge'a. Edge szykuje się do Spear'a, ale Sheamus był przytomny i zszedł z ringu. Edge poszedł za Sheamusem i otrzymał Bicycle Kick!! Sędzia odlicza 1.. 2.. 3.. 4.. 5.. 6.. 7.. 8.. 9.. i weszli! Mało brakowało, aby była podwójna dyskwalifikacja. Obaj są zmęczeni. Sheamus wstaje wcześniej. Próba pinu.. 1.. 2.. nie ! Sheamus ma pretensje do sędziego, a Edge gotów do Spear'a,ale Sheamus znowu schodzi z ringu. Tym razem wraca wczesniej.

Ale co to?!! Słyszymy theme Batisty! tak ! to on! Biegnie w strone ringu.. i.. Spear dla Edge'a! Sheamus biegnie na Batiste i Spinebuster!! Teraz Batista bierze mikrofon..

Batista: Dzisiejszej walki wieczoru nie będzie !

Batista: Weliminowałem Chrisa Jericho na dłuższy okres

Dumny z siebie Batista idzie ku wyjściu..

Batista: Aha, jeszcze jedno. Powracam ! I to ja zastąpię Chrisa Jericho w Six Pack Challenge'u

Po tym show byłem zmęczony, więc szybko pojechałem do domu się wyspac.

Pierwszy raz piszę diary więc proszę oto by oceny nie były aż tak negatywne.

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Shawn97

2

• patryniu

1

• Koksik

1

• Artx1674325948

1

Top użytkownicy w tym temacie

2. Federacje mogą prowadzić userzy od rangi Jobber.

U Ciebie jakoś jobbera nie widzę. Czyli nie możesz pisać. :|

Ogólnie co do gali to walki bardzo krótkie i w dodatku jak na RAW jest ich bardzo mało.

DOWN: Przestańcie spamować! On nie ma prawa pisać gal i dostawać komentarzy!

Edytowane przez Gość

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

John619OrtonI co z tego że 5 walk to jest nawet dobrze, że pięć, ale za to strasznie krótkie... Nie powiem nic dobrego, bo dobrze nie jest, ale ćwicz i dodawaj a walki same będą robiły się dłuższe.

Shawn97, poczytaj sobie regulamin. Popracuj sobie troszkę na forum, zdobądź Jobbera i sobie pisz :)

A co do gali, żeby nie było że spam, Pracuj, pracuj, nie jest dobrze, rozpisz się troszkę. Ale najpierw zdobądź rangę Jobbera.