Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SWC (Supreme Wrestling Challenge) ShowDown.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

92f35dea2e.png

Gdy opadł już dym wywołany przez fajerwerki, gdy rozbrzmiał już theme gali, uderza muzyka Erica Bischoffa, który zmierza wolno w stronę ringu przy okazji witając się z fanami. Widać, że jest podekscytowany. Otrzymał już mikrofon i zaczyna mówić.

Eric_Bischoff__Monday_Night_Mayhem_archives_.jpg

Bischoff: Witajcie, SWC Universe! To nasza pierwsza gala, ale zaczynamy z wielkim 'boom'. Nasza gala ShowDown sprawi, że już nigdy nie będziecie chcieli oglądać wrestlingu w innej federacji. Obiecuję. Pewnie chcecie poznać skład jakieś walki? Spokojnie. Zdradzę wam, że zaczniemy z tag teamową akcją! Tak jest! W pierwszej walce wystąpią.. Curt Hawkins i Vance Archer! (boo!) A ich przeciwnikami będą Heath Slater i Darren Young! (mały cheer) Podoba Wam się to? Wiedziałem. A teraz powitajcie naszego ring announcera! Tony Chimel! (Tony wchodzi na ring i serdecznie wita się z general managerem) Dziś odbędzie się pierwsza walka, która wyłoni pretendenta o pas International! Już wszystko przygotowane, ale zapomniałem o jednym.. Main Event! Będzie to specjalna walka! Bischoff Concept Match! 6 osobowy battle royal! Jednak eliminacja odbywa się nie przez wyrzucenie z lin, a przez pinfall! Kolejny zawodnik wchodzi co 3 minuty. Cała walka trwa 20 minut. Wygrywa ten kto ostatni zaliczy pinfall! Wspaniały pomysł, wiem, w końcu jest mój. Zapomniałem powiedzieć o co będzie toczyć się ta walka. Christian, Miz, Kurt Angle, CM Punk i Claudio Castagnoli zmierzą się w walce o.. miejsce na PPV - No Excuses, w walce o pas SWC! Dobra czas już zacząć walczyć! Dziękuje za bardzo miłe przyjęcie i zapraszam na pierwszą walkę! (Bischoff opuścił ring jeszcze raz przybijając piątki fanom. Gdy już miała rozbrzmieć muzyka Hawkinsa i Archera do ringu wszedł.. Christian!)

normal_28.jpg?v=106400

Christian: SWC Universe! Słyszeliście kogo Eric wymienił na pierwszym miejscu? Mnie. (cheer!) Dlaczego mnie? Ponieważ jestem głównym faworytem do zwycięstwa i do zostania pierwszym w historii SWC champem. Jednak w tej walce jest wielu innych gości na przykład.. (I came to play!)

The-Miz.jpg

Miz: Kogo miałeś na myśli Christian? Mnie? Pewnie tak, ponieważ jestem obecnie najlepszym wrestlerem w biznesie! (boo!) Dokładnie, nie przesłyszeliście się. Wiesz Christian, jeszcze nigdy nie spotkaliśmy się one on one. Szkoda, bo z pewnością dałbym sobie z Tobą radę i udowodnił wszystkim, że zasługuję na bycie mistrzem świata.

Christian: Proszę Miz, przestań gadać! Nie widzisz, że usypiasz tych ludzi? (cheer!) I wiesz co, przygotowałem dla Ciebie parę punktów odnośnie Twojej wypowiedzi. Po pierwsze - nie jesteś najlepszy. Po drugie - mi nie jest szkoda, że nigdy wcześniej się nie spotkaliśmy. Walka z kimś takim jak Ty? Nie dziękuje, nie chcę doznać kontuzji. Po trzecie - jedyna osoba o której można mówić 'future SWC champ' to ja! Christian! Because that's.. (publiczność mówi razem z nim) HOW I ROLL! (w tym momencie Miz atakuje Christiana mikrofonem i wykonuje swoją starą akcję 'Reality Check'.)

Miz: To samo zrobię z resztą szatni SWC i z uczestnikami Main Eventu. Why? Because I'm the Miz and I'm.. AWESOME!

Don West: Mocny początek ShowDown, a teraz pierwszy raz witają się z państwem..

Excaibur: Excalibur..

Don West: I Don West. Jak już mówiłem. Doszło do pierwszej kłótni - pomiędzy Mizem i Christianem którzy zmierzą się w naszym Main Evencie razem z czterema innymi zawodnikami.

Excalibur: Dokładnie tak Don. A teraz czas na to o czym mówił Eric. Pierwsza walka w histori Supreme Wrestling Challenge. Oddajemy głos Tony'emu.

CURT HAWKINS and VANCE ARCHER vs HEATH SLATER and DARREN YOUNG

Tony Chimel: Pierwsi w drodze na ring, ważący razem 491 funtów.. Curt Hawkins i Vance Archer! A ich przeciwnicy to..

..ważacy razem 272 funty, Heath Slater i Darren Young!

Zawodnicy są już na ringu. Rozpoczynają Hawkins i Slater. Są do siebie dość podobni, walka powinna być wyrównana. Podchodzą do siebie.. zwarcie. Silniejszy jest Curt i odpycha przeciwnika do narożnika. Mimo krzyków sędziego odpycha Heatha, a potem mocno kopie go w brzuch. Następne podbiega, szybko powala przeciwnika i atakuje z serią wściekłych uderzeń. Wstają, irish whip i shoulder block od Hawkinsa. Pierwsza próba pinu. Kończy się na 1 count. Hawkins zakłada headlock a fani klaszczą by pomóc Slaterowi. Ten powoli wstaje.. punch w brzuch.. odbija się od lin i cross body. Szybko podbiega do lin, znów się odbija i dropkick. Mamy pin. 1..2.. kick out. Slater złapał przeciwnika i podchodzi z nim do swojego narożnika. TAG! Slater trzyma Hawkinsa wykonuje backbreaker, a Young skacze i leg drop! To było bolesne. Znów próba przyłożenia. 2 count. Darren próbuje zapiąć pełnego nelsona i wykonać swój finisher. Curt jednak nie daje się podrzucić i razem z oponentem wpadają na sędziego. Hawkins to wykorzystał i wykonuje low blow na Darrenie. Obaj zapaśnicy leżą na środku ringu, powoli dochodzą do swoich narożników.. DOUBLE TAG! Vance ma świeże siły, jest pierwszy raz na ringu. Mocny clothesline dla Slatera i big boot dla Younga stojącego na apronie. Sprawdza czy aby na pewno Darren nie ma już nic do powiedzenia. To chyba będzie koniec. Archer podrzuca swojego przeciwnika i wykonuje swoje inverted DDT! Teraz TAG! Curt tylko na to czekał, wchodzi na trzecią linę i Heat Seeker! (elbow drop) Próba przypięcia. 1..2.. Darren Young przerywa pin! Jednak wykrzesał z siebie resztki sił i pomógł partnerowi. Teraz mamy wszystkich czterech na ringu. Punch za punch, cios za cios. Slater i Young są już za ringiem, a ich przeciwnicy coś planują. Archer stoi przy linach, Hawkins na niego nabiega.. high cross body za ring. Curt wtacza, Slatera na ring. Heath jest bezsilny. Hawkins pilnuje Younga za ringiem, a w centrum akcji Vance Archer szykuje się do wykonania crucifix powerbomba. Jednak za kwadratowym pierścieniem, Darren wykonał Hawkinsowi swój finisher (full nelson into a facebuster) i szybko biegnie na ring by pomóc partnerowi. Slater się wyswobodził, trzyma przeciwnika jak na neckbreaker i mamy kombinację: spear + neckbreaker. Darren oddala się do narożnika, a Young pinuje. 1..2.. kick out. Heath czai się na przeciwnika i będzie chciał wykonać swoją akcje kończącą. Vance już wstał, Slater skacze, jednak Archer złapał się lin i nic z tego. Łokieć dla Darrena w narożniku i big boot dla Slatera. Hawkins wbiega na ring i staje przy linach by pilnować Younga, a Archer poraz drugi wykonuje snap inverted DDT. Cover. 1..2..3!

Tony Chimel: A oto zwycięzcy Curt Hawkins i Vance Archer!

Don West: Coś czuję, że rywalizacja pomiędzy tymi dwoma tag teamami jeszcze trochę potrwa.

Excalibur: No tak. Już w pierwszej walce pokazali na co ich stać. Brawo.

Don West: A teraz oddajmy głos naszej pięknej Ashley, która rozmawia z..

tumblr_l4wx9d5TB41qbitluo1_400.jpg

Ashley Valence: Witam Was wszystkich. Dziś moim pierwszym rozmówcą będzie - 'The All-American American' Jack Swagger. Powiedz nam, czego oczekujesz po dzisiejszej walce wieczoru.

JACK_SWAGGER_02152010jg_0006.jpg

Jack Swagger: Moim zdaniem to oczywiste, że największe szanse mam ja. Pokonałem już wielu gości duuuużo lepszych od nich, więc.. czego miałbym się obawiać? Angle? Christian? Miz? Punk? I.. ten gość którego nazwiska nie potrafię wymówić. Jedno jest pewne. Uczestnictwo Jacka Swaggera w Main Evencie? Ocena gali + 2. Szykujcie się na ostry łomot w stylu All-American.. AMERICAN!

Teraz kamera pokazuje nam Evana Bourne'a, który szykuje się do walki, która odbędzie się.. już teraz!

EVAN BOURNE vs JIMMY JACOBS vs KENNY OMEGA

Tony Chimel: Czas na kolejny pojedynek! Będzie to Triple threat match o No#1 contendera do walki o pas SWC International! Najpierw, pochodzący z St. Louis, Missouri, ważący 183 funty, Eeevaaan, „Air” Booouuurnee!

Uderza „Born to Win”, a Bourne wychodzi na rampę, wśród cheeru fanów, a potem idzie w stronę ringu, przybijając im piątki. Już na miejscu, wchodzi na trzecią linę i wykonuje swój charakterystyczny taunt.

Excalibur: Bourne for the win! Sądzę, że Evan da radę i wygra tą walkę.

Don West: Musi pokonać dwóch rywali, sądzę, ze nie da rady.

Tony Chimel: A jego przeciwnikiem będzie, pochodzący z Grand Rapids, Michigan, ważący 169 funtów, Jimmyy Jaacobs!

Jacobs, przy brzmieniu swojego themu i wśród buczenia kibiców, pewnie zmierza na ring, gdzie czeka już Bourne. Evan wyciągnął w jego kierunku ręke, ale Jimmy tylko się zaśmiał. Bourne lekko poczerwieniał.

Excalibur: Znam Jacobsa. Będzie próbował wygrać za wszelką cenę.

Tony Chimel: A ich przeciwnikiem będzie, pochodzący z Winnipeg, Manitoba, w Kanadzie, ważący 200 funtów, Kennyy Omegaaa!

Omega uśmiechnięty biegnie w stronę ringu, od czasu do czasu przybijając piątku fanom. Na miejscu uścisnął dłoń Bourne’a i spojrzał gniewnie na Jacobs’a.

Don West: A jego znasz?

Excalibur: Oczywiście! To ...

Sędzia każde zabić w gong – zaczynamy! Trójka wrestlerów chodzi dookoła, wciąż namierzając cel. Po chwili zastanowienia, Kenny i Evan rzucili się na Jacobsa, obijając go, i wprawiając publikę w lepszy humor. Jimmy był obijany, ale zdołał wyślizgnąć się z ringu i wziąć oddech. Omega i Bourne spojrzeli sobie w oczy, po czym przybili piatki i złapali się w klincz. Siłową próbę wygrał Omega, spychając rywala do narożnika – tam wykonał na nim kilka chopów, który odczuł Evan, a na które publika zareagowała gromkie „oooo”

Don West: Omega wykorzystał swoją siłę i zepchnął Evana do narożnika. Dobre posunięcie, ma szanse na zwycięstwo.

Excalibur: Stwierdzasz na początku walki, że ktoś może wygrać?

Sędzia odciąga Kenny’ego, co wykorzystuje Bourne, podbiegając do stojącego na apronie Jacobsa i wykonując mu european uppercut, po czym suplex do ringu. Air Bourne przystąpił do pinu, ale sedzia nawet nie zdążył klepnąć w matę – pin przerwał Omega. Złapał Evana, zrobił mu irish Whip o liny a potem powalił go spinning heel kickiem! Tymczasem wstał już Jimmy. Zaszedł Omegę od tyłu... Low Blow! Publika zaczęłą intensywnie buczeć na Jacobsa, który tylko się uśmiechnął. Bourne był na nogach – Jimmy to zauważył i ruszył w jego stronę, chcąc powalić go clothesline’m. Evan jednak zręcznie uniknął rywala, i kiedy ten się odwrócił, wykonał na nim inverted hurricanranę!

Don West: Dobry ruch, ale stwierdzam, iż na Jacobsa to za mało

Evan wchodzi na narożnik – czy spotkanie zakończy się już teraz? Air Bourne wykonuje swój taunt przed wykonaniem finishera... I zostaje zrzucony przez Omegę! Wypadł za ring! To musiało boleć... Kenny tymczasem podnosi, czy też, pomaga wstać swojemu rywalowi będącemu w ringu... Ex-Hadouken! To musi być to! Jednak Omega poczuł się nie usatysfakcjonowany – wszedł na narożnik... 450° Splash! NIE! Jacobs zdołał się odsunąć i Kenny z dużym impetem wylądował na macie! Ależ to musiało boleć!

Excalibur: Holy crap! Jacobs pomimo zmęczenia zdołał sie odsunąć! I co teraz powiesz, panie-kibicuję-Omedze?

Don West: Uh, on wygra.

Sędzia zaczął liczyć – doliczyl do sześciu i na ring wszedł Bourne. Z tego, co można było wywnioskować po jego ruchu, bolały go plecy, ale był zdolny do walki. Podniósł Omegę, uniósł rękę w górę... Here it is Driver! Evan przystąpił do pinu: 1...2...3! Nie! Kenny w ostatni chwili odkopał! Nearfall! Bourne , zirytowany, wszedł na narożnik... Czy będzie Shooting Star Press? TAK! Connects! Evan przystępuje do pinu, to jest to! 1...2... Jacobs przerywa! Niesamowite, Jimmy znalazł w sobie siłę i zdołał przerwać pin! Evan, już zdenerwowany, wstał... Roll-up by Omega on Air-Bourne! 1...2... Jacobs przerywa! Teraz to Jimmy przeważa – podnosi Evana do pozycji na suplexa, ale nie widzi, jak chwiejąc się, wstaje Omega... Spear! Spear!

Excalibur: Speeeeaaaar! Co za emocje! Jacobs i Bourne runęli niczym wieża z klocków, kiedy zabierze się środkową część – Omega wiedział, co zrobić!

Don West: I DLATEGO sądzę, że wygra!

Kenny przystępuje do pinu na Bournie: 1... 2... 3! Nie! Kolejny Nearfall! Omega, zdenerwowany, zaczął kopać Bourne’a. Nie zauważył, że tuż za nim podnosił się Jacobs. Jimmy, kiedy już wstał, popukał Omegę w plecy. A kiedy ten się odwrócił... Contra Code! Senton! It must be it! 1...2... Bourne przerywa! Jacobs, z furią rusza na Bourne, ale ten wykonuje gut kick... Here it is Driver! Evan wyrzuca rywala z ringu, po czym podnosi Omegę i wchodzi z nim na narożnik. To oznacza tylko jedno... CYCLORAMA! Bourne szybko podnosi się, i tauntuje, pomimo zmęczenia. Szybko wchodzi jeszcze na narożnik... Shooting Star Press! To jest to! 1...2...3! Mamy zwycięzcę!

Tony Chimel: Oto zwycięzca! Evan Bourne!

evan-bourne%5B1%5D.jpg

Don West: Coś podobnego! Jednak ten często niedoceniany przez wielu, niewielki gabarytowo.. Evan Bourne wygrał! Znów przenosimy się na backstage, do..

Ashley Valence: Są ze mną Straight Edge Society. Punk co myślisz o pomyśle naszego GM'a na dzisiejszy main event?

188763_512x288_generated.jpg

CM Punk: Nieważne jaki typ walki wybierze. Nieważne z kim będę musiał się zmierzyć. Pewne jest, że zostanę już poraz czwarty! Straight Edge, world heavyweight championem! (W tym momencie, przez backstage przeszli BDK, a Claudio Castagnoli szturchnął barkiem Punka.) Zrób to jeszcze raz. Kim wy w ogóle jesteście? Armia Krzyża?

0.jpg

Claudio Castagnoli: Otóż my to (wykonują swój znak) Bruderschaft des Kreuzes. Mnie już znasz, a to Ares i Lince Dorado. Pamiętaj, że ja również wezmę udział w walce wieczoru i nie bądź taki pewien, że to akurat Ty wyjdziesz z niej zwycięsko!

Luke Gallows: Mam pomysł. Mniej gadania, więcej robienia. Co Ty na to, ja i Joey kontra Ares i ten tygrysek. Jeszcze dziś!

Lince Dorado: Nazwij mnie tak jeszcze raz.. łysy.. (liderzy grup powstrzymują partnerów i udają się do swoich pokojów by przygotować się do walki.)

VIP LOUNGE

Tony Chimel: Szanowni państwo proszę o gromkie brawa. Na arenę wejdzie.. M! V! P!

MVP4_display_image.jpg?1277274435

MVP: Witam wszystkich! Oto moje VIP Lounge. Miejsce gdzie.. big things poppin', little things stoppin'. Usiądźcie wygodnie, poczujcie się jak na tych sofach stojących w ringu. Pewnie wielu z was dziwi, że kogoś takiego jak ja nie ma w walce wieczoru. Wiecie co.. mnie też to dziwi! Myślałem, że tu w SWC nie spotkają mnie takie rzeczy jak w.. ekhm.. wiecie gdzie. Ale wiecie co? Może już czas zaprosić mojego gościa. 'Dashing' Cody Rhodes.

MVP: Widaj Cody. Maseczka już wsiąkła? Wyciąłeś wszystkie włosy z nosa?

screen-shot-2010-07-26-at-20-30-15.png?w=406&h=253

Cody Rhodes:Gadaj zdrów, ale ja nadal będę wiedział, że nie ważne jak będziesz się starał, nigdy nie będziesz w żadnym stopniu taki jak ja.. DASHING!

MVP: Okej.. (pod nosem) Gay alert! A co myślisz o tym, że zaden z nas nie walczy na dzisiejszym show. W końcu jesteśmy młodymi gwiazdami z perspektywami. Jeżeli wiesz o czym mówię.

Cody Rhodes: Po pierwsze. Nie jestem w tej samej lidze co Ty! To ja jestem prawdziwym MVP w SWC, Montel! Przepraszam, ale taka jest prawda. Dlaczego dziś nie walczymy? Taka osoba jak ja musi się przystosować do nowego otoczenia. Wiesz ile czasu musiałem stracić by wyglądać tak jak teraz?

MVP: Nie wiem, to jest nieważne, ponieważ i tak fani dobrze wiedzą kto prowadzi tutaj grę! (cheer!)

Cody Rhodes: Na Twoim miejscu uważał bym na słowa, ponieważ pomijając mój wygląd, mogę komuś srogo dokopać..

MVP: Nie jesteś sam Cody. Fani zgromadzeni tutaj wiedzą na co stać MVP. Oni przychodzą tu dla mnie, nie dla Ciebie. Sorry, ale taka jest prawda. Możesz mówić o tym, jaki to nie jesteś przystojny, chwalić się osiągnięiami ojca. Lecz prawdą jest, że nie pokonałbyś mnie nawet w grze Smackdown vs Raw! (cheer!) Ha?

Cody Rhodes: Widzicie tą twarz, ludzie? Widzicie? Możecie tylko o tym pomarzyć, bo żaden inny człowiek w tym mieście, w tym kraju, na całym świecie nie będzie tak.. 'dashing' jak ja. Jaką masz odpowiedź na to Montel?

MVP:Wiesz co, koniec gadania, ja jestem już gotowy na akcję.. (na arenę wychodzi Eric Bischoff)

Eric Bischoff: Tak więc postanowione, tak? Za tydzień na kolejnym ShowDown. MvP vs Cody Rhodes. Co wy na to? (cheer!) Powodzenia panowie.

Excalibur: Patrz co się dzieje w ringu Don! MVP to wykorzystał, big boot dla Cody'ego, którzy już jest w narożniku ustawiony na finisher MVP. Bierze rozbieg.. jednak Rhodes kontruje, łapie przeciwnika za głowę.. Cross Rhodes! Nie, kolejna kontra i to MVP wykonuje 305.

Don West: Bardzo ładne zagranie ze strony Portera. Czekajmy na więcej w przyszłym tygodniu. A teraz pora sprzątnąć ten bałagan w ringu bo czeka na nas..

SES (LUKE GALLOWS and JOEY MERCURY) vs BDK (ARES and LINCE DORADO)

Tony Chimel: Pierwsi w drodze na ring, ważący razem 482 funty, Straight Edge Society, Luke Gallows i Joey Mercury!

Tony Chimel: A ich przeciwnicy, ważący razem 400 funtów, członkowie Bruderschaft des Kreuzes.. Ares i Lince Dorado!

Walka już się rozpoczęła. Pierwsi w ringu 'Ci mniejsi', czyli Mercury i Dorado. Próba sił, z której jednak nikt nie wychodzi zwycięsko. Widać, że obaj nie są z tego zadowoleni i znów mamy zwarcie. Tym razem Joey wepchnął przeciwnika do narożnika, jednak później oddala się i nonszalancko patrzy na Lince'a. Chce pokazać, że czuje się dziś silny. Widocznie rozwścieczyło to Dorado, który odbił się od lin i powalił przeciwnika clotheslinem. Jeszcze jeden, a następnie wyskok i dropkick. Vintage AJ Styles. Szybko podbiega do narożnika, jest już na trzeciej linie. Spogląda na przeciwnika i wysokie cross body. 1.. Mercury przerolowuje. 1..2.. kick out. Wrestlerzy wstają, a publiczność jest pod wrażeniem ich umiejętności.

Excalibur: Typowy początek walki dla zapaśników ich gabartyów.

Don West: Wiesz Ex.. ja jednak czekam na ostrą rozwałkę ze strony Gallowsa.

W międzyczasie gdy nasi komentatorzy ucięli sobie pogawędkę Lince wykonał szybki tag ze swoim partnerem Aresem. Ten jest już w ringu i mocny shoulder block. Teraz zakłada swój headlock of doom! Opanował ten chwyt do perfekcji. Joey wystawia rękę do góry i oczekuje zmiany z Lukiem. Część fanów klaszcze.. Mercury jest coraz bliżej.. mocny kop dla przeciwnika i TAG! Gallows z big bootem dla Aresa. Następnie forearm smash dla Lince'a przy apronie. Już w ringu łapie przeciwnika w bear hug i bardzo mocno sciska chwyt. Nastepnie bardzo mądrze zmienia pozycje na fallaway slam i rzuca przeciwnikiem. Sam też to odczuł, jednak szybciej jest na nogach. Odbicie od lin i leg drop. 1..2.. kick out.

Don West: Tego właśnie oczekiwałem od Gallowsa. Czysta siła. Widziałeś ten fallaway slam?

Excalibur: Rzeczywiście imponujący.

Luke Gallows znów próbuje z leg dropem, lecz tym razem nie trafia. Dzięki temu Ares mógł się zregenerować i mamy TAG! Wbiega Lince Dorado! Zamaskowany wrestler wykonuje mocny chop i Gallows jest już w narożniku. Później wskakuje na niego i seria punchy. 1 - 2 - 3 - 4 - 5.. a teraz frankensteiner! Niezła akcja. Dorado pozostał na narożniku, szykuje się nam high risk move. Jednak Mercury to zauważył, strącił Lince'a, który spadł na tą część działa, której ból na pewno nie pomoże w dojściu do pełni formy. Joey wykonuje TAG! i jest już w ringu. Seria szaleńczych stompów a następnie elbow drop. Teraz podnosi przeciwnika, inverted atomic drop, odbicie od lin i lariat! 1..2.. kick out. Będzie chciał wykończyć przeciwnika, który już ledwo stoi na nogach. Odbija się od lin i próba Virginia Neck Tie (running hangman's neckbreaker). Czeka na przeciwnika.. już! Podbiega, jednak Dorado przekręca to w backslide. 1..2.. kick out. Wstał szybiej i wykonuje szaleńcze DDT! Joseph zamroczony kładzie się na linach, a Dorado? Tiger feint kick.

Don West: Shades of Rey Mysterio!

Excalibur: Booyaka, Booyaka! He does it better!

Szykuje się do swojego finishera, Lynxsaulta! (no handed, springboard moonsault) Jednak wybrał złą stronę ringu. Gdy miał już nogi na linach strącił go Gallows. Do zaklinowanego w linach Dorado szybko podbiegł Mercury i wykonał swój markowy neckbreaker! 1..2..3! Ares już wbiegał, jednak nie zdążył przerwać pinu. Ares wykonał Money Maker na Josephie! (double underhook piledriver) Do akcji od razu wkroczył Gallows, mocny kop w brzuch a następnie mocny clothesline. W ringu totalny brawl a na arenę wychodzą Peligro Abejas, czyli El Generico i Paul London z megafonem.

Paul London: Nie wiem, czy nie zauważyliście, ale nikogo nie obchodzi wasze starcie! (cheer!) Po drugie nie wybrano jeszcze pretendentów do pasów tag team. Naszym zdaniem nie ma innego tag teamu, który zasługiwałby na to bardziej niż my. Tak więc walczcie do woli, wiedzcie jednak, że właśnie teraz przemówili do Was przyszli, a zarazem pierwsi w histori SWC tag team.. (wśród fanów widać wyłaniających się Briscoe Brothers z mikrofonami)

Jay Briscoe: Tag team champions, the Briscoe Brothers! (cheer!, bracia są już przy ringu) Nie bądźcie tacy pewni. Nie jesteście jedynym tag teamem który ma chrapkę na to mistrzostwo. Wiecie dlaczego zasługujemy na to bardziej? Nie? To patrzcie. (bracia wchodzą na ring i dołączają do brawlu, podobnie postępują London i Generico. Po chwili na arenie pojawia się Easy - E.)

Eric Bischoff: Panowie! Dość! Mam pomysł. Za tydzień dwa starcia wyłonią pretendentów do pasów tag! BDK vs the Briscoes! SES vs Peligro Abejas! Oba to tag team tornado matche! Powodzenia!

Don West: Kolejna wspaniała wiadomość od naszego GMa! Przed nami przedostatnia walka, która wyłoni drugiego pretendenta do pasa International. Oddajemy głos Tony'emu!

Tony Chimel: Teraz czas na walkę wieczoru! 6 man, Bischoff Concept Match! Pierwszy w drodze na ring, z Pittsburga w Pennsylvanii! Ważący 240 funtów! Kurt! Angle!

Tony Chimel: Kolejny w drodze na ring, pochodzący z Chicago, Illinois. Ważący 225 funtów. Straight Edge Savior! C! M! Punk!

Zaczynają. Ciekawe który z zawodników będzie trzeci? Angle podchodzi do walki spokojnie, a po Punku widać, że bardzo zależy mu na wykorzystaniu tej szansy. Zwarcie, z któego obronną ręką wychodzi Kurt. Headlock takedown i Punk jest na macie. Powoli wstaję, mamy irish whip od Angle'a.. shoulder block. Przeskakuje nad przeciwnikiem, znów odbija się od lin.. ale teraz Punk atakuje barkiem! Jednak nic z tego! Angle ściska go w swoich rękąch i piękny overhead belly to belly suplex nagrodzony brawami. Olympic Gold MEdalist namawia przeciwnika, żeby zaatakował. CM naciera, a Kurt wykonuje tilt a whirl backbreaker! Pierwsza próba przyłożenia. 1..2.. kick out. Angle zakłada kolejny chwyt i wykonuje german suplex.

Don West: Oho! Trzy minuty minęły, kto będzie następny?

Excalibur: Podejrzewam, że będzie to..

Christian błyskawicznie wbiega do ringu. Kurt miał już wykonać drugi z rzędu german suplex, jednak porozumiał się z Christianem. Angle zapina pełnego nelsona, a Christian atakuje z serią ciosów. Następnie irish whip i ładny podwójny hip toss. Jak narazie ich współpraca układa się znakomicie. Ale już są pierwsze zgrzyty. Do pinu pochodzi Christian. 2 count. Angle'owi się to nie spodobało i mamy wymianę ciosów! Prawy za prawy! Irish whip i calf kick od.. CM Punka dla Kurta! Angle sturlał się z ringu, a Punk rzucił przeciwnika do narożnika. Podbiega.. shining wizard! Potężne kolano. Dokłada bulldoga i pin! 1..2.. kick out. Gdy chciał podnieść Christiana, Captain Charisma obronił się i wykonał inverted DDT. Szybko wchodzi na narożnik i chce wykonać cross body. Nagle.. Punk błyskawicznie wstaje, łapie oponenta w powietrzu i wykonuje GTS! 1..2.. Kurt przerywa liczenie. W ringu trzech nieprzytomnych zawodników, a czwarty?

Excalibur: Zaraz dojdzie czwarty zawodnik! Szykujcie się!

Claudio Castagnoli! Od razu rzucił się na CM Punka! Seria stompów, a następnie wyrzuca go za ring. Są już na ringside, szykuje się do wykonania Ricola Bomb.. trafia! To musiało boleć. W ringu Christian zdążył przyszykować się do Killswitcha.. engaged! 1..2..3! Captain Charisma zdobywa pierwszy fall! Wyrzuca Kurta za ring, a sam wykonuje na niego cross body. Jednak chyba nie widział, że za ringiem Claudio wykonał swojego finishera na Punku, a teraz są już w ringu i mamy pin! 1..2..3! To już drugi fall! A jeżeli już wspominamy o liczbach to zaraz na ring wejdzie piąty zawodnik.

Don West: Obecnie za zwycięzce można uznać Castagnoli'ego, ale ten zawodnik z pewnością zamiesza.

Jack Swagger! Jednak nie spotkał nikogo w ringu. Punk wymienia ciosy z Claudio, a Christian z Kurtem. Jack wywołuje na ring Angle'a. Zawodnicy są nieco zmieszani, jednak Kurt wchodzi do kwadratowego pierścienia. Swagger wykonuje kilka pompek, a Kurt nie pozostaje mu dłużny. All American, American wykrzykuje coś o tym, że to on jest lepszą wersją Olympic Gold Medalista i nonszalancko go odpycha. Jednak po chwili Kurt powala przeciwnika w iście zapaśniczym stylu. Chce wykonać german suplex.. jednak obaj wpadają na sędziego, a Jack wykonuje low blow! Angle leży przy narożniku, biegnie już tam Swagger i.. jego markowy już splash! Widać, że liderzy swoich stajni nie są już zbyt zainteresowani walką. Walczą wśród naszych fanów. Christian regeneruje siły, a Swagger.. wykonuje Gutwrench Powerbomb! Strzał w dziesiątkę! 1..2..3! Aktalnie za wygranego można uznać..

Don West: Jacka Swaggera! To mój faworyt.

Excalibur: Don, nie zapominaj o ostatnim.. ale nie najgorszym..

The Miz! Jednak nie biegnie w stronę ringu, tylko.. atakuje Christiana! Mocne kopnięcie. Chwyta go za głowę.. Skull Crushing Finale? Nope. Russian leg sweep na barierki od Captaina Charismy. Widać, że odpuszcza Miza i biegnie na ring. Będzie walczył do samego końca. Clothesline'ami powala obu przeciwników. Łapie za głowę jednego, drugiego.. podwójne DDT? Nie! Double suplex! Kurt wyrzuca Swaggera za ring i czai się na Angle Slam. Christian wstaje.. Angle Slam! Ale do ringu wbiega Miz! Clothesline! Teraz Skull Crushing Finale. Nie pinuje Kurta, tylko Christiana! 1..2.. Swagger przerywa. Zostały dwie minuty do końca walki, pozycja Swaggera wydaje się być bezpieczna. Nagle Miz wyciągnął krzesło i uderza Christiana! To przekreśla jego szanse na wygraną jednak chyba nie oto mu chodzi. Dlaczego atakuje akurat Christiana? Jack rozgląda się, nie wydaje się by ktoś mógł mu jeszcze zagrozić. Wchodzi na narożnik, czas dobiega końca. Spogląda na Kurta i pokazuje mu, że to on jest obecnie najlepszym wrestlerem na ziemi.

001.jpg

Don West: Wielkie emocje za nami! Pierwsza gala SWC dobiegła końca.

Excalibur: Trzeba przyznać, było wspaniale. Żegnają się z państwem Excalibur i..

Don West: Don West! Dobranoc!

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie