Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #10 by Luba

Temat pracy: Your Night of Champions

Termin oddania: 19 wrzesień (niedziela) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: praca musi ukazywać wrestlera który twoim zdaniem zdobędzie tytuł na owej gali.

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

___________________________________________________________________________________________

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1

randysotw.jpg

Praca #2

edged.jpg

Praca #3

johncenasotw.png

Praca #4

54bdb3286f.png

Praca #5

sotwinyourhouse.png

Praca #6

chrisjericho.png

Praca #7

ortonforsotw.png

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 3] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 4] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 5] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 6] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 7] - twoja ocena - twój komentarz

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Rejden

1

• Turej

1

• Tuptuś

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

[Praca 1] W porównaniu do innych prac praca słaba, za duży chaos no i napis nie za ciekawy 3-

[Praca 2] Ciekawe tło, ale tylko tło jest ciekawe reszta na minus 2+

[Praca 3] Oj Proto chciałeś być śmieszny, no może trochę wyszło, ale praca do bani :P2

[Praca 4] SotW Ciekawe tło ładny schludny napis wszystko pasuję mimo, że nie ma kolorków to 5

[Praca 5] Ciekawa praca ale napis nie czytelny :( i nie podoba mi się to coś po prawej stronie 4

[Praca 6] Signature of the Week nie rozumiem czemu Verty są dopuszczalne :/ dużo pracy to tutaj nie ma 3-

[Praca 7] ZiuteX :?: Pusta praca no i napis mógłby być lepszy 3

[Praca 1] - 3+ - No praca taka przeciętna, można nawet powiedzieć, że słaba ale nie jest aż tak źle.

[Praca 2] - 5+ - No ta praca mam nadzieję, ze wygra. Świetny cień, przechodzi na taki brąz nie wiem jak to się nazywa ale jest super. Wszystko ładne, estetyczne no Awesome!!!

[Praca 3] - 2 - Totalna klapa. Też coś mi się wydaję, że chyba coś ci nie wyszło z żartem. Widziałem już to przerobione zdjęcie z Ceną, także za dużo roboty nie miałeś, tylko tło. Tutaj niby Divas Champion a nad napisem z pasem WWE... Słabo

[Praca 4] - 4- - No ta praca nie jest zła, ale też nie jest świetna. Jest dobra. Ładne cienie tła, napisek wymiata, ale jest taki mało widoczny trochę. Ale praca jest OK

[Praca 5] - 3 - Nie podoba mi się ta praca. Słaby pomysł, ale dałem wysoką dość ocenę, bo widać, że się trochę napracowałeś. Słaby i mało widoczny napis przez to złoto. Ale praca może być.

[Praca 6] - 4 - Praca jest bardzo dobra, ale dałem 4 bo napis według mnie psuje całą pracę. Słaby napis, ale możliwe że pasuje do tła, ale trochę za jasny. Fajny pomysł z tym tłem. No Super ale nie jest najlepszą pracą w tym SotW'cie

[Praca 7] - 2 - Według mnie najgorsza praca w tym SotW'cie. Nie widać co jest napisane. Co oznacza ten napis. Za ciemna część tła a potem nagle taka jasna. Słaba praca, słabiutko.

[Praca 1] - 3+ - Dobre efekty oraz wtopienie. Jednak trochę w tym chaosu i ogółem napis nie pasuje. Ale praca ładna :P

[Praca 2] - 3- - Ogółem mi się nie podoba. Wygląda monotonnie i w sumie to nic się ciekawego nie dzieje.

[Praca 3] - 4- - Tutaj domyślam się chyba, że autor miał na myśli pomysłowość. Nawet fajnie wyszło, tylko z wykonaniem gorzej i 2x Cena? :)

[Praca 4] - 5+ - Poprostu SotW!!! Znakomite wtopienie, napis i wgl. Szkoda tylko, że czarno-biała bo byłoby 6. ;)Czy mógłbym po zakończeniu tego turnieju wziąć tą pracę na sygnaturę.Nie znam autora ale bardzo proszę :5 .

[Praca 5] - 4+ - Również bardzo ładna praca. Ale jak ktoś to kiedyś określił - napis 'oczojeb'. I ogółem mało zrobione poza postacią, która jest dobrze wtopiona.

[Praca 6] - 2+ - Napis oraz gra światła - to chyba wszystko... Może napis to plus i jakieś wyróżnienie, że vert :D

[Praca 7] - 1+ - Pusto... postać nawet, nawet wtopiona. Napis nie jest zbyt czytelny i ta cała otoczka to chyba porażka :(

Ogółem SotW na bardzo dobrym poziomie :t_up:

paparoach.png

18659.png

1. 4 Pracka całkiem fajna, wygląda badzo dobrze ale jest taka jakaś nie porywająca po prostu, nie wyróżnia się niczym.

2. 3- Fajne tło ale słabe wtopienie

3. 3 Pomysł fajny, wykonanie przeciętne

4. 5- Bardzo fajna, wygląda bardzo profesjonalnie tylko mi osobiście brakuje jakiegokolwiek koloru

5. 5 Moim zdaniem najlepsza pracka tylko ten chiński znaczek takie nie wiadomo po co

6. 4 Wygląda ładnie ale chyba nie wymagała za wiele pracy

7. 2+ Chyba najsłabsza, jak dla mnie za mało w niej jest po prostu

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Praca 1 - 3+ - Praca fajna, postać dobrze wtopiona, napis fajny choć nie zachwyca, praca byłaby na 5 ale jest tak przekontrastowana że aż oczy bolą...

Praca 2 - 2 - Nie podoba mi się, wygląda to jakby były nałożone na siebie dwie tekstury, na to Edge, Rated R logo i napis, który ssie na maksa....

Praca 3 - 1+ - Prototype? Praca ssie, Cena źle wtopiony, o napisie nie będę już nic mówił, ten plus na zachętę.....

Praca 4 - 4+ - Widać że Pietrek. Od razu powiem że się nie postarał, praca jest fajowa ale nie zachwyca, fajne tło, napis też niezły, no i wtopienie, ogólnie fajne ale nie zachwyca...

Praca 5 - 4 - Wszystko ekstra pięknie, tylko zastrzeżenia do dwóch rzeczy, napis ssie i nie idzie go odczytać to po pierwsze, po drugie nie podoba mi się tło.

Praca 6 - 4 - Fajne, co prawda z renderem, który jest CZARNOBIAŁY! Dobry napis, tło proste i dobrze, ale brak ramki i żadnego kombinowania z renderem co boli. Ogółem mówiąc praca na plus.

Praca 7 - 2+ - PUSTO! Za pusto tu jest, napis mógłby być lepsiejszy, i jeszcze to wtopienie. Jedyne co mi się podoba to efekt tego "ognia" za Rendim i to wszystko...

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Sorki za przedłużenie głosowania ale ostatnio coś nie ogarniam.

:D

Praca 1 - Średnia Głosów: 3.45

Praca 2 - Średnia Głosów: 3.10

Praca 3 - Średnia Głosów: 2.50

Praca 4 - Średnia Głosów: 4.75

Praca 5 - Średnia Głosów: 4.10

Praca 6 - Średnia Głosów: 3.45

Praca 7 - Średnia Głosów: 2.30

Ladies and gentlemen... zwycięzca SotW #10: Pietrek i jego praca z Randy'm Orton'em!

54bdb3286f.png

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• CzaQ
      W listopadzie byłem na divach - trafiłem na laske 650zł/h śliczna azjatka, ale i tak wolałbym zrobić Mine  
    • Grok
      Tony Khan twierdzi, że pożegnalny mecz Sting'a na AEW Revolution 2024 pobił „wszystkie rekordy biznesowe”. Khan udzielił wywiadu dla TMZ Sports przed AEW Revolution w niedzielę w Los Angeles. W rozmowie przypomniał, jak dwa lata temu na tej gali Sting i Darby Allin pokonali Young Bucks w jego ostatnim meczu. „AEW Revolution kilka lat temu było ostatnim starciem Sting'a, meczem pożegnalnym jednej z największych legend wrestlingu wszech czasów, Sting'a” – powiedział Khan. „Sting i Darby zali
    • PpW
      Już 11 Kwietnia, PpW Ewenement Wrestling powraca do Teatru Komuna w samym Centrum Warszawy, z galą Hardcore Wrestlingu - Jeszcze Jedno 🔥🔥🔥 Największa i najważniejsza gala roku - Ledwo Legalne 6, jest już tuż za rogiem, a Jeszcze Jedno, to ostatnia prosta przed tym wydarzeniem. Ostatnia okazja żeby powyjaśniać sobie co i jak i powiedzieć lub pokazać sobie, no cóż… jeszcze jedno! 🤩🤯 Na gali możecie spodziewać się tego, z czego PpW słynie najbardziej - latających krzeseł, pękających stołów, u
    • KyRenLo
    • KyRenLo
      Sam turn wyszedł bardzo dobrze. Podobało mi się.  Coś za coś. Może teraz walka będzie słabsza (I tak pewnie nie byłaby jakaś wybitna), ale chociaż dostaniemy program z krwi i kości. Moim zdaniem będzie to zdecydowanie lepsze w oglądaniu niż zwykła rywalizacja fejsów.
  • Dodaj nową pozycję...