Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #10 by Luba

Temat pracy: Your Night of Champions

Termin oddania: 19 wrzesień (niedziela) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: praca musi ukazywać wrestlera który twoim zdaniem zdobędzie tytuł na owej gali.

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

___________________________________________________________________________________________

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1

randysotw.jpg

Praca #2

edged.jpg

Praca #3

johncenasotw.png

Praca #4

54bdb3286f.png

Praca #5

sotwinyourhouse.png

Praca #6

chrisjericho.png

Praca #7

ortonforsotw.png

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 3] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 4] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 5] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 6] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 7] - twoja ocena - twój komentarz

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Rejden

1

• Tuptuś

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

[Praca 1] W porównaniu do innych prac praca słaba, za duży chaos no i napis nie za ciekawy 3-

[Praca 2] Ciekawe tło, ale tylko tło jest ciekawe reszta na minus 2+

[Praca 3] Oj Proto chciałeś być śmieszny, no może trochę wyszło, ale praca do bani :P2

[Praca 4] SotW Ciekawe tło ładny schludny napis wszystko pasuję mimo, że nie ma kolorków to 5

[Praca 5] Ciekawa praca ale napis nie czytelny :( i nie podoba mi się to coś po prawej stronie 4

[Praca 6] Signature of the Week nie rozumiem czemu Verty są dopuszczalne :/ dużo pracy to tutaj nie ma 3-

[Praca 7] ZiuteX :?: Pusta praca no i napis mógłby być lepszy 3

[Praca 1] - 3+ - No praca taka przeciętna, można nawet powiedzieć, że słaba ale nie jest aż tak źle.

[Praca 2] - 5+ - No ta praca mam nadzieję, ze wygra. Świetny cień, przechodzi na taki brąz nie wiem jak to się nazywa ale jest super. Wszystko ładne, estetyczne no Awesome!!!

[Praca 3] - 2 - Totalna klapa. Też coś mi się wydaję, że chyba coś ci nie wyszło z żartem. Widziałem już to przerobione zdjęcie z Ceną, także za dużo roboty nie miałeś, tylko tło. Tutaj niby Divas Champion a nad napisem z pasem WWE... Słabo

[Praca 4] - 4- - No ta praca nie jest zła, ale też nie jest świetna. Jest dobra. Ładne cienie tła, napisek wymiata, ale jest taki mało widoczny trochę. Ale praca jest OK

[Praca 5] - 3 - Nie podoba mi się ta praca. Słaby pomysł, ale dałem wysoką dość ocenę, bo widać, że się trochę napracowałeś. Słaby i mało widoczny napis przez to złoto. Ale praca może być.

[Praca 6] - 4 - Praca jest bardzo dobra, ale dałem 4 bo napis według mnie psuje całą pracę. Słaby napis, ale możliwe że pasuje do tła, ale trochę za jasny. Fajny pomysł z tym tłem. No Super ale nie jest najlepszą pracą w tym SotW'cie

[Praca 7] - 2 - Według mnie najgorsza praca w tym SotW'cie. Nie widać co jest napisane. Co oznacza ten napis. Za ciemna część tła a potem nagle taka jasna. Słaba praca, słabiutko.

[Praca 1] - 3+ - Dobre efekty oraz wtopienie. Jednak trochę w tym chaosu i ogółem napis nie pasuje. Ale praca ładna :P

[Praca 2] - 3- - Ogółem mi się nie podoba. Wygląda monotonnie i w sumie to nic się ciekawego nie dzieje.

[Praca 3] - 4- - Tutaj domyślam się chyba, że autor miał na myśli pomysłowość. Nawet fajnie wyszło, tylko z wykonaniem gorzej i 2x Cena? :)

[Praca 4] - 5+ - Poprostu SotW!!! Znakomite wtopienie, napis i wgl. Szkoda tylko, że czarno-biała bo byłoby 6. ;)Czy mógłbym po zakończeniu tego turnieju wziąć tą pracę na sygnaturę.Nie znam autora ale bardzo proszę :5 .

[Praca 5] - 4+ - Również bardzo ładna praca. Ale jak ktoś to kiedyś określił - napis 'oczojeb'. I ogółem mało zrobione poza postacią, która jest dobrze wtopiona.

[Praca 6] - 2+ - Napis oraz gra światła - to chyba wszystko... Może napis to plus i jakieś wyróżnienie, że vert :D

[Praca 7] - 1+ - Pusto... postać nawet, nawet wtopiona. Napis nie jest zbyt czytelny i ta cała otoczka to chyba porażka :(

Ogółem SotW na bardzo dobrym poziomie :t_up:

paparoach.png

18659.png

1. 4 Pracka całkiem fajna, wygląda badzo dobrze ale jest taka jakaś nie porywająca po prostu, nie wyróżnia się niczym.

2. 3- Fajne tło ale słabe wtopienie

3. 3 Pomysł fajny, wykonanie przeciętne

4. 5- Bardzo fajna, wygląda bardzo profesjonalnie tylko mi osobiście brakuje jakiegokolwiek koloru

5. 5 Moim zdaniem najlepsza pracka tylko ten chiński znaczek takie nie wiadomo po co

6. 4 Wygląda ładnie ale chyba nie wymagała za wiele pracy

7. 2+ Chyba najsłabsza, jak dla mnie za mało w niej jest po prostu

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Praca 1 - 3+ - Praca fajna, postać dobrze wtopiona, napis fajny choć nie zachwyca, praca byłaby na 5 ale jest tak przekontrastowana że aż oczy bolą...

Praca 2 - 2 - Nie podoba mi się, wygląda to jakby były nałożone na siebie dwie tekstury, na to Edge, Rated R logo i napis, który ssie na maksa....

Praca 3 - 1+ - Prototype? Praca ssie, Cena źle wtopiony, o napisie nie będę już nic mówił, ten plus na zachętę.....

Praca 4 - 4+ - Widać że Pietrek. Od razu powiem że się nie postarał, praca jest fajowa ale nie zachwyca, fajne tło, napis też niezły, no i wtopienie, ogólnie fajne ale nie zachwyca...

Praca 5 - 4 - Wszystko ekstra pięknie, tylko zastrzeżenia do dwóch rzeczy, napis ssie i nie idzie go odczytać to po pierwsze, po drugie nie podoba mi się tło.

Praca 6 - 4 - Fajne, co prawda z renderem, który jest CZARNOBIAŁY! Dobry napis, tło proste i dobrze, ale brak ramki i żadnego kombinowania z renderem co boli. Ogółem mówiąc praca na plus.

Praca 7 - 2+ - PUSTO! Za pusto tu jest, napis mógłby być lepsiejszy, i jeszcze to wtopienie. Jedyne co mi się podoba to efekt tego "ognia" za Rendim i to wszystko...

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Sorki za przedłużenie głosowania ale ostatnio coś nie ogarniam.

:D

Praca 1 - Średnia Głosów: 3.45

Praca 2 - Średnia Głosów: 3.10

Praca 3 - Średnia Głosów: 2.50

Praca 4 - Średnia Głosów: 4.75

Praca 5 - Średnia Głosów: 4.10

Praca 6 - Średnia Głosów: 3.45

Praca 7 - Średnia Głosów: 2.30

Ladies and gentlemen... zwycięzca SotW #10: Pietrek i jego praca z Randy'm Orton'em!

54bdb3286f.png

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...