Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Infernal Gate Wrestling by Mr.Radoslav - INFO, NEWSY

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

122lroh.png

Prezes: Mr.Radoslav

Arena: Infernal Gate Zone (Los Angeles)

Roster:

Jay Briscoe

Mark Briscoe

Alex Shelley

Chris Sabin

Kevin Steen

El Generico

Christopher Daniels

Colt Cabana

Davey Richards

Karl Anderson

Scott Lost

Necro Butcher

Aero Star

Alex Koslov

Jack Evans

Hernandez

Konan

Homicide

LA Park

Liger

Mistico

Dos Caras Jr.

Pasy mistrzowskie:

IGW Heavyweight title - brak

IGW International title - brak

IGW Tag Team title - brak

Na sam początek chciałbym powiedzieć... Witam ! Są to moje ostatnie diary, nie będzie słomianego zapału tak jak z NGW, WWE z mojego punktu widzenia... Słomianego zapału nie miało być także z WWE - fala zmian by Mr.Radoslav, ale los chciał abym nie dał tej gali... Po prostu, była już gotowa na jutro i mi się usunęła, nie wiem jak, nie wiem czemu ? Może nie zapisałem albo coś ? Ale jak coś mi się usunie to nie chcę robić tej samej rzeczy po raz drugi. Pozdrawiam !

2e4metv.png

Singles Match

Christopher Daniels vs Bryan Danielson

Triple Theart Match

Mistico vs Aero Star vs Dos Caras Jr.

IGW Tag Team Titles

Tag Team Match

LAX vs Motor City Machine Guns vs Briscoe Bros

#1 Contender Match to International title

No DQ Match

Jack Evans vs Alex Koslov

#2 Contender Match to International title

Singles Match

Kevin Steen vs "Bom Bom Bom" Colt Cabana

TLC Match (zwycięstwo poprzez pinfall)

Shelton Beniamin vs Jeff Hardy

------------------------------------------

Nie jestem w stanie określić terminu gali, ponieważ walk jest trochę więcej niż zawsze, a chcę napisać dobrą galę.

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Mr.Radoslav

2

• Yao

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

No roster całkiem dobry.Wiem że oglądasz indy co nieco i masz trochę wiedzy a więc powinno być dobrze.Co do karty to ciekawa,pierwsza walka jak dla mnie powinna być Main Eventem,ciekawe jak ci wyjdzie potyczka pomiędzy Danielsem a Danielsonem.Walka Lucha też dobra jednak Aero Star jakoś mi nie pasuje do Mistico i Carasa ale nie takie rzeczy widziałem w Lucha Libre :).Walka o TT genialna,jestem fanem braci Briscoe a więc walka z MCMG i LAX na pewno mnie zainteresuje.Jack Evans i Alex Koslov strzał w dziesiątkę sam miałem dać taki pojedynek w GRW :).Kevin Steen vs "Bom Bom Bom" Colt Cabana też bardzo dobrze dobrani wrestlerzy,jednak wiem że walki z Cabanom jakoś trudno się piszę(przynajmniej ja tak mam).Main Event też ciekawy ale jak mówiłem w karcie są lepsze walki.Widzę że szykuje się jakiś kolejny 10/10 klasyk w booking zone.A teraz pytanie to będą tygodniówki czy iPPV,osobiście polecam to drugie.

#SmartFanZone

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

To będą iPPV, ponieważ nie mam czasu na tygodniówki i to jeszcze jakieś doskonałe + każda po 6/7 walk :) Jak mówiłem, chcę zrobić coś wspaniałego. Hardy'ego i Beniamina dałem do walki wieczoru bo oni raczej nie są w rosterze tylko to są jednorazowe występy, jednak myślę nad dodaniem do rosteru Sheltona, ale to dopiero za niedługo. Cieszę się, że ekspert od indy mnie chwali :D Zabieram się do pisania i czekam na twoje GRW :D

Dodano:

Newsy:

:arrow: Aero Star na treningu odniósł kontuzji i nie wystąpi w swojej walce na First Episode of IGW... Jednak odbędzie się walka Mistico vs Dos Caras Jr.

:arrow: Krążą plotki o zwolnieniu z WWE Evana Bourne'a, jeżeli do tego by doszło to Matt Sydal (Evan Bourne), podpisał by kontrakt z IGW. Bourne napisał na twitterze, że nie będzie przyjmował zaproszeń na pojedyncze gale tylko chce podpisać stały kontrakt.

:arrow: Na trybunach podczas gali First Episode of IGW zasiądzie Matt Hardy, Gregory Helms oraz Shannon Moore ! Odbędzie się licytacja. Zwycięzca dostanie bilet obok Hardy'ego, a osoba która przyjedzie z nim dostanie bilet na miejsce obok Moore'a.

:arrow: Gala First Episode of IGW będzie transmitowana na HDNet. Federacja póki co nie myśli o wydawaniu tygodniówek, ponieważ nie ma zbyt dużo pieniędzy na tygodniówki itd.

:arrow: The Miz został nowym WWE Championem po tym jak wykorzystał walizkę Money in the Bank na Night of Champions na Edge'u który zgarnął tytuł. Obecny mistrz to The Miz !

:arrow: Wystąpienie na FE of IGW Jeffa Hardyego oraz Sheltona Beniamina jest jednorazowe, jednak ten drugi w przyszłości być może dołączy do rosteru IGW, a Hardy powiedział, że woli skupić się na TNA.

:arrow: Co do jednorazowych występów... Bryan Danielson od października będzie oficjalnie wrestlerem IGW, jednak będzie także jednorazowo występował w RoH, CHIKARZE i innych federacjach Indy.

:arrow: Batista zawalczy z Mariuszem Pudzianowskim na KSW 14: Dzień sądu ! Na trybunach we Wrocławskiej Atlas Arenie zasiądą gwiazdy WWE które będą dopingowały Batiste... Jednak czy przebiją oni polskich fanów Pudziana ?