Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Joe Ryan kontuzjowany, Nowe Talenty wFCW, Kaval na SD i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: WWE zrezygnowało z pomysłu aby zwycięzca NXT dostawał kontrakt z WWE, bo i tak większość gwiazd tam występujących w końcu pojawia się w głównym rosterze. Więc od teraz za zwycięstwo w NXT nagrodą będzie walka na PPV o dowolny pas.

02.jpg

:arrow: Joe Ryan na swoim Twitterze napisał, że po gali PWG Battle of Los Angeles doznał kontuzji ramienia. Lekarz powiedział mu, że nie może występować przez 30 dni.

:arrow: Na stronie FCW dodano trzy nowe talenty. Bradda Madoxxa, Caylee Turner i Kevina Hackmana.

Madoxx jest byłym OVW Heavyweight Championem, który to tytul zdobył jako Brent "Beef" Wellington. Podpisał kontrakt rozwojowy w lipcu. Turner to tak naprawde Christian Crawfor, młodsza siostra byłej WWE Divas Championki Alicii Fox. Podpisała kontrakt w lato po kilku występach. Hackamn nazywa się naprawde Andrew Leavine i podpisał kontrakt z WWE w zeszłym miesiącu.

:arrow: Oto ranking PWI Top 50 Womens Wrestler's w Ameryce Północnej:

1. Michelle McCool

2. Angelina Love

3. Mercedes Martinez

4. Cheeleader Melissa

5. Eve Torres

6. Madison Rayne

7. Beth Phoenix

8. Mickie James

9. MsChif

10. Maryse

11. Tara

12. Sara Del Rey

13. Gail Kim

14. Awesome Kong

15. Madison Eagles

16. Sarita

17. Alicia Fox

18. Taylor Wilde

19. Daffney

20. Hamada

21. Velvet Sky

22. ODB

23. Nikki Roxx

24. Jillian

25. Portia Perez

26. Kelly Kelly

27. Rain

28. Angel Orsini

29. Natalya

30. Serena Deeb

31. Nicole Matthews

32. Amber O'Neal

33. LuFisto

34. Daizee Haze

35. Allison Danger

36. Layla

37. Kellie Skater

38. Tiffany

39. Jennifer Blake

40. Jazz

41. Melissa Coates

42. Cat Power

43. Malia Hosaka

44. Cherry Bomb

45. April Hunter

46. Jessicka Havok

47. Brittany Force

48. Naomi Night

49. Cindy Rogers

50. Roxie Cotton

:arrow: Gwiazda boksu Floyd Meayweather Jr., który wystąpil na Wrestlemanii 24 został aresztowany. Mówi się, że za kradzież ale bardziej prawdopodobne, że zostął zatrzymany za znęcanie się nad matką swoich dzieci.

:arrow: Christopher Daniels wypowiedział się o zwycięstwei Kavala w NXT. Mówił o tym, że Low-Ki wygrał, bo zarząd poszedł za głosem fanów, którzy głosowali na niego w ankiecie na WWE.com. Tu cytuje "Spółka oczekuje czegoś więcej od tych facetów. Ponieważ fani ich kochają firma mów OK jeśli jesteś tak dobry to pokaż nam co masz!". (Jeśli pomyliłem się w tłumaczeniu to mnie poprawić, bo nie ukrywam sprawiła mi ta wypowiedx lekki problem :P)

401px-Davey_Richards_in_05.jpg

:arrow: Davey Richards na iPPV RoH Glory by Honor IX oficjalnie juz ogłosił, że jednak nie odchodzi na emeryture i podpisał nowy kontrak z RoH dzięki czemu po roku 2010 będziemy widywać go dalej w wrestlingu. Jim Cornette powiedział, że Davey dostanie w grudniu na Final Battle Title Shot na RoH World Championship.

:arrow: Kaval jest już oficjalnie na SmackDown. Jego profil można znaleźć na WWE.com.

:arrow: Po tym jak Jim Neidhart został aresztowany jego profil zniknął z działu alumni na WWE.com. Nie ma tam też już profilu Luny Vachon.

:arrow: Była diva WWE Mickie James wciąż zaprzecza, że podpisała kontrakt z TNA.

:arrow: A tu kto dostał największy pop, a kto największy heat na House Showie RAW w Toronto:

Największy Pop:

Edge

Chris Jericho

Randy Orton

Hart Dynasty

Goldust

Największy Heat:

Nexus

The Miz

Alicia Fox

:arrow: A tu spoiler z RoH Glory by Honor IX:

Roderick Strong pokonał RoH World Championa Tylera Blacka i został nowym mistrzem! Jak wiemy jest to spowodowane podpisaniem kontraktu Tylera z WWE. Po walce Roderick został zaatakowany przez powracającego do federacji ostatnio zwolnionego z TNA Homicide'a. W najdłuższej walce gali Kings of Wrestling pokonali World Greatest Tag team. Eddie Edwards obronił sój pas w walce z Daivarim. Kenny King pokonał Jay'a Briscoe ale za to Mark Briscoe pokonał Rhett Titusa. Embassy pokonało Grizzly Redwooda i Ballz Mahoneya. Była gwiazda TNA Christopher Daniels wygrał z dwukrotnym RoH World Championem Austinem Ariesem. Oprócz tego zobaczyliśmy Double Chin Match gdzie Colt Cabana i PWG World Tag Team Champion El generico pokonali Kevina Steena i Steve'a Corino.

To na tyle. Takie krótkie newsy ale nic ciekawego przez ostatnie dwa nic się nie działo. A z wcześniejszych rzeczy wszystko dał Prototype :)

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

1

• Droopi

1

• mateusz199670

1

• Zaq123

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Ta decyzja WWE to była już chyba tylko formalność. Title Shot jest oczywisty, a z NXT prawie połowa z nich powinna trafiać do głównych brandów. Joe Henning, Alex Riley i Low Ki to według mnie przyszłe gwiazdy federacji. W PWI 50 widziałbym jedynie dwie zmiany (takie oczywiste) - Layla na pewno wyżej i Maryse mogłaby trochę oczek tam wskoczyć w górę. Meayweather aresztowany i co dalej... wiadomo że zapłaci kaucję z kosmosu a to będzie 1% jego codziennych zarobków, a myślałem że jak ktoś ma Tripla jako ochroniarza jest spoko. WWE powinno iść za głosem fanów, bo to często oni wiedzą więcej od niektórych osobowości z zarządu. Nie zdziwiłbym się, a nawet bym chciał żeby wygrał Alex Riley. Jericho i Edge duży pop... ciekawe co tam się działo. Dzięki za newsy Bugi :)

Podzielam zdanie Pro, że zapaśnicy z NXT (przynajmniej częśc) powinna trafiac na Raw lub SD. I tak gdyby przegrali to wielu z nich trafiłoby do któregoś z brandów.

PWI 50 to dla mnie jakiś żart, a tak wogóle, to gdzie jest Melina?

Floyd aresztowany za kradzież lub za znęcanie się nad żoną? Sięgając do innych zródeł wyczytałem, że pobił opiekunkę swych dzieci. Już sam nie wiem co jest grane...

Mam jakieś dziwne przeczucie że jednak za niedługo Mickie James dołączy do rosteru TNA. Zobaczymy, ale to pewnie kwestia czasu.

Newsy krótkie, ale wiem że mało się dzieje ;) .

Nie ma Meliny bo w tym roku mało walczyła. Dwa pierwsze miejsca -> ;*. O reszcie już powiedziano. Wspomnę jeszcze, że bardzo miło zaskoczyła mnie pierwsza walka Kavala w głównym rosterze. Oby tak dalej i może IC title w zasięgu.

Najważniejszy dla mnie jest ten ranking kobiet ;) i nawet znalazła się w niej Naomi z NXT , ale trochę rozczarowały mnie dalsze miejsa Layly i Natalii , ale 1 miejsce chyba zasłużone dla Michelle. Jestem ciekawa czy Kaval dostanie w najbliższym czasie tittle shot , pewnie zakończy się ten słaby feud Zigglera z Kofim i wtedy Kaval zacznie feud z Zigglerem o pas IC. Mickie James powinna wrócić do WWE , ale to już jest nierealne , a szkoda bo bardzo ją lubiłam kiedy tam była , zwolniono ją za kariere muzyczną , a Chris do teraz jeszcze występuje choć prawdopodobnie opuści WWE. Wcale się nie dziwie czemu Edge , Chris i The Hard Dynasty dostali taki heat wkońcu to kanadyjczycy ;)

laylau.jpg

Ja się zastanaiam nad pewną rzeczą . WWE i tak ma już przepełniony roster a i tak większość z nxt trafi do WWE więc skoro nowych osób przybywa to czy WWE nie powinno zwalniać niektórych zawodników którzy i tak nic w WWE nie osiogną ale to tylko takie moje przemyślenie . Ogólnie to nic ciekawego się nie wydarzyło po za rankingiem div . Michel znalazła się chyba na pierwszym miejscu tylko dlatego że w tym roku ochajtała się z Undertekerem no ale to już tak jest w tym biznesie .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...