Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE By Xeb

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

3 WWE RAW Po Reformie!

W.Szaranowicz: Witają się z państwem... Włodek Szaranowicz

J "Szczena" Gmoch: Oraz Ja.

W.Sz: Myślisz, że wiedzą kto to Ja?

J.G: Czy ktoś ma tak niepowtarzalny akcent jak ja?

W.Sz: A no taaa...

J.G: Ale to mówisz o tym czy nie? Bo już się tak napaliłeś, że myślałem, że to bez wstępów powiesz..

W.Sz: No masz rację po pierwsze chciałbym zacząć od kilku Breaking Newsów.. The Miz i John Morrison zrezygnowali z prowadzenia Dirt Sheet i raczej ich nie zobaczymy przez pewien czas powodem jest atak ECW na ostatnim Raw. Planowany jest też dziś jeden giga powrót i dwa mniejsze zatrudnienia.

J.G: Teraz ja! A no i jeszcze dziś poznamy OFICJALNEGO GM'a RAW!

[ Oh, Oh Shawn ]

HBK idzie w stronę ringu z pasem Mistrzowskim.. I przybija piątki fanom..

J.G: Hmmmm.. Ciekawe jakby to było Oh, Oh Jacek..

HBK ma w ręce mikrofon.

HBK: Jak wiecie na pierwszym Raw wygrałem walkę o bycie prezesem a zarazem generalnym managerem tego show, ale sprawy się pokomplikowały przez to, że zdobyłem ten pas.. Więc będę musiał.. Zrezygnować z pasa..

[ Publika krzyczy HBK,HBK,HBK ]

HBK: A może mam zatrudnić drugiego managera tylko kim on będzie? Może The Rock? Publiczność szaleję.. Może Stone Cold Steve Austin? Znowu wrzawa.. A może inna ikona? Na razie nie mam do tego głowy.. Ale dziś dowiecie się kto będzie nowym generalnym managerem. HBK schodzi z ringu, ale nagle z trybun wyskakuję Orton! Tak, to The Legend Killer!! Podbiega do HBK'a i mamy R.K.O!!!! RKO!

Orton: Ten pas będzie mój! mój! mój!

Randy zaczyna szaleć szykuję nam się Punt Kick publika buczy HBK powoli się podnosi.

[ Are You Ready? ]

Triple H biegnie do band i powala Ortona Spinebusterem.. A zaraz po tym idzie Pedigree.. HHH pomaga wstać HBK i idą za arenę.

W.Sz: Oj będzie się działo.. A teraz zapraszam państwa na walkę Battle Royal o UIC. A w walce zobaczymy takie gwiazdy jak.. Chris Jericho.. Rey Mysterio.. Evan Bourne.. Matt Hardy.. MVP.. Chavo Guerrero! Oraz... El Mistico!

J.G: O szkoda, że nie ma Khaliego.. Na kogo stawiasz?

W.Sz: No myślę, że wygra Rey on z tym pozytywnym nastawieniem może namieszać.. Ale biorę pod uwagę tego cwanego lisa.. Chrisa Jericho..

J.G: Majaczysz wygra Marella..

W.Sz: Ale on nie walczy..

J.G: Aha..

GONG!

[ Rozbrzmiewa theme Kane.. ]

Wszyscy zawodnicy stojący w ringu zwrócili się w stronę rampy..

Kane: Nie, nie, nie do walki dochodzi jeszcze The Big Red Monster KANE! Jak to ma być, żeby czerwony potwór nie miał pasa? [ demoniczny śmiech ]

GONG! x2

Zawodnicy widać, że podzielili się na grupy.. Bourne, Mistico, Rey i Chavo w środku a Kane, MVP, Jericho, Hardy stoją naprzeciw nich.. Poszli.. Zawodnicy z środka wykonali Hurricanranę każdy na swoim rywalu.. Kane, MVP, Chris i Matt stoją teraz przy linach.. A Chris jest bliski wypadnięcia teraz te dwie grupy ruszają na siebie do środka i Ci wykonuję Clothesline Ci Big Booty.. Tylko jeden zawodnik się wyróżnił El Mistico.. Który wykonał strasznie szybki Inverted Headlock Backbreaker na Montelu ten padł jak porażony prądem.. A Mistico zaczął tauntować podniósł MVP mamy Irish Whip,a le MVP kontruję Sholder Block po czym od razu odbicie od przeciwnej liny i mamy BAAAALIN! MVP tauntuję przysuwa Mistico do lin wchodzi na drugą linę, ale podbiega Evan Bourne i Enzughuri i mamy MVP za ringiem! Evan się odwraca, ale Kane go łapię do Chokeslamu!! Nie! Mistico podbiega kopnięcie w brzuch Kane i mamy Suplex! Ale Kane nie wypada! Kane ląduję kręgosłupem na narożniku.. i mamy odbicie od lin Evan i Mistico ładuję w Kane Drop Kicki a ten zsuwa się na kark z narożnika.. Uff trzeba przyznać, że nie ładnie to wyglądało.. Jericho krzyczy do Matta, żeby ten go chronił bo to on Y2J jest najlepszy i nie może on być bitym przez jakiś hipokrytów.. Matt mówi, że OK podbiega do Chrisa chcę na nim wykonać Clothesline, ale Chris przerzuca go za siebie i Matt jest już też za ringiem a Chris mu macha.. Ale w ringu jest jeszcze 6 zawodników.. Chris Jericho rusza na Mysterio, ale The Master OF Six One Nine podcina Chrisa a ten wpada na Codebreaker od Mistico.. Chrisowi zaczyna krwawić nos.. Podbiega Evan odbija się od lin i Monsault na Chrisa.. Evan wchodzi na 3 linę, ale Kane uderza w liny i poza ringiem znajduję się już Evan.. NIE! Evan nie dotknął ziemi! Wciągnął się do góry staję na ringu,ale za linami.. Podbiega Kane wymierza podbródkowy, ale mamy unik! Ręka Kane przechodzi nad głową Evana. Evan uderza barkiem w brzuch Kane, ale ten go wtedy łapię i wykonuję SUPLEX, ale nie! Przecież nad głową Evana są liny! I w ten sposób Kane wykonał zabójczą akcje! Ale Evan nie spada upada jeszcze tak, że wisi między linami. Kane jest wściekły bierze rozpęd chcę wbiec takim niskim Big Bootem w Evana, ale mamy Splash! od Chavo.. Kane pada.. A Chavo zapina mu headlock.. Kane jest wściekły strzepuję Chavo, Guerrero pada Kane biegnie do niego z zamiarem Running Clothesline, ale Chavo się schyla i El Mistico ładuję w rozpędzonego Kane DropKick'a. i Kane pada.. Chavo tauntuję przy linach, ale podbiega do niego Chris Jericho z jednym zamiarem wyrzuceniem Chavo.. Ale Chavo to zauważa przechodzi mu pod ręką. Wbiega w niego.. I oboje się zderzają.. Tak, tak widać, że mieli pomysł na akcje.. Choć wyszedł z tego Double Shoulder Block. Mistico podbiega do Chrisa i mamy Buldog.. Chris się podnosi i Splash od Reya.. Ale co się dzieję znikąd pojawia się Evan Bourne i wykonuję Hurricanranę na Kane który szykował się do Chokeslamu czając się za Reyem.. Mistico, Rey, Evan stoją zwróceni naprzeciw Kane a ten czeka który wykona pierwszy ruch.. Podbiega Evan i mamy podbródkowy Evan się odwraca a tam Y2J i Codebreaker.. Mistico podbiega z Reyem ale obaj złapani do Double Chokeslamu wykonanego i do tego Y2J wchodzi na 3 liną i Monsault! Jericho podchodzi z cwaniackim uśmiechem do Kane i mówi, że świetnie to załatwił i uratował Kane z presji.. Kane patrzy się z litością na Chrisa i wykonuję na nim Chokeslam.. Wszyscy zawodnicy leżą a Kane stoi nad nimi i demonicznie się śmieję.. Mistico się podnosi i mamy Sidewalk Slam.. Ah Kane jest na fali podnosi się Evan Bourne i mamy Running Clothesline i ten Air Bourne wypada za ring.. Nie podnosi się znów! Który raz on już to robi?! On jest genialny, ale kiedy tylko się odwrócił Kane to zakończył Big Bootem. Ale Kane się odwraca mamy Splash od Chavo! Kane tylko lekko nagina liny nie wypada, ale podczas Splasha łapię Chavo i wykonuję na nim Sidewalk slam.. Rey Mysterio wiję się aż w końcu doczołgał się do narożniku.. Ale natychmiast Kane w niego wbiegł Mysterio zmiażdżony w narożniku.. Kane się odwraca, ale z przeciwległej liny biegnie do niego Mistico! Mistico złapany przez Kane, ale co on robi?! Cóż za zabójczy kołowrotek.. Mamy! Mamy! La MIstica!! Kane się zwija z bólu..A Mistico wyję do publiki i nie ma zamiaru puszczać..

W.Sz: Teraz to ja nie wiem kogo bardziej boli..

Jericho w między czasie łapię Chavo i wykonuję na nim Vertical Suplex.. A kiedy Chavo wstaję mamy Belly To Belly Suplex za ring.. i znowu Chris pokazuję papa.. Już tylko mamy ich czterech Mysterio się zbiera, ale rusza na niego rozpędzony Kane, ale mamy unik i Mysterio Drop Kickiem z miejsca wbija Czerwonego Potwora w narożnik i podnosi go na 3 linę, ależ to wygląda.. Ofiarnie.. Ale udało mu się Rey odbija się od lin i łapię Kane nogami za szyję BIG HURRICANRANA.. Kane pada niczym trup a na Reya rusza rozpędzony Chris, ale Rey go przeskakuję, Chris wbija się w narożnik podbiega do niego Rey i wbiega po nim skacze i ląduję Leg Dropem! Ależ akcja! Ależ forma.. Chris wstaję już po omacku i wbiega w niego El Mistico spearem! Y2J! Wypada! Mistico i Rey ruszają na Kane, Rey minimalnie za szybko znalazł się przy Kane więc ten go odbił, ale Mistico wykonał Hurricanranę i wyczerpany Kane wpadł na drugą linę Mistico i Mysterio wzięli rozpęd.. I Double 6 - 1 - 9! Kane pada nie to już koniec wielkiej czerwonej maszyny.. Mistico i Mysterio wykonują na Kane duble irish whip i biegną za nim kiedy Kane się odbiję wpadają w niego z Kopniakami i Kane wypada w ringu zostaję Mistico i Mysterio.. Mistico jest przy samych linach biegnie na niego Mysterio,, Splash.. Mistico wypada! Nie! Nie! łapię się liny wciąga Mysterio tauntuję, ale nie słyszy gongu kiedy się odwraca.. Zostaję odepchnięty od lin i Hurricanrana od Mistico! Mysterio wypada! Definitywnie!

GONG!!!

W.Sz: Haha Mistico UIC Championem!

J "Szczena Gmoch: Ciekawe czy w Bravosport będzie jego plakat..

W.Sz: Zabierzcie go.. A teraz zapraszamy na drugą walkę.. Również o pas.. A i chciałbym dodać, że dziś każda walka będzie o pas lub o coś.. Nie ma walk o pietruszkę i w jakiejś stypulacji ciekawej stypulacji. Tak więc zapraszam państwa na walkę o Xeb Championship.. A w tej walce zmierzą się..

[ Oh, Oh Shawn ]

HBK wchodzi z mikrofonem w ręce..

HBK: Póki piastuję jeszcze posadę menadżera tego show. Mam do powiedzenia kilka słów a po pierwsze zwolnienia.. Zwalniam braci USO powodem jest to, że nic nie pokazali w ostatnim czasie. A zatrudniamy oficjalnie do brandu Raw: El Mistico, Rey Mysterio, Kofi Kingston, Ted Dibiase, Cody Rhodes.. Big Show, Albert Del Rio.. Pierwsza dwójka już debiutowała a reszta debiutuję teraz! W starciu o Xeb Championship w stypulacji.. Electrified Steel Cage Match.. A i dojdzie jeszcze zawodnik nie zapowiedziany przeze mnie..

[ S.O.S ]

Boom,Boom Kofi wchodzi do klatki..

[ Theme Teda ]

Ten pewnym krokiem wchodzi na ring i staję patrząc się na Kofiego jakby ten zabił mu matkę..

[ Song Coddyego ]

Ten przybija piątki fanom.. A lustro które zostało mu pokazane do dashing kopnął w nie a te pękło czyżby jakaś zmiana?

[ Weeeeeeee ]

Big Show idzie na ringi przybija piątki młodym fanom a na jednego założył swoją czapeczkę..

[ Nutka Alberta ]

A on nieoczekiwanie wchodzi nie wjeżdża i sam bez swojego komentatora, ale z ręcznikiem na szyi tylko jeden mały fakt może dziwić.. Ma garnitur..

Del Rio: Dziś nie walczę.

i wychodzi..

[ AWESOME I CAME TO PLAY! ]

The Miz zmierza na ring tauntując i wchodzi do klatki..

GONG!!

The Miz od razu pcha Kofiego na klatkę a tego niemiłosiernie kopię prąd.. Kofi pada.. Big Show jest atakowany kickami przez Teda i Codyego, Showowi powoli uginają się nogi a Ted i Cody łapię go za szyję i mamy DDT!! Show pada.. Cody jednak natychmiast rzuca się na Teda i seria kicków! Punchy Ted się osuwa jest odbijany i wpada wprost na klatkę która jest pod dużym napięciem a Kofi się podnosi czai się za Mizem, ale Miz go zauważa i wykonuję Running Clothesline... Kofi pada mam PIN 1..2 tylko dwa.. Ale to nie koniec bowiem The Miz wykonuję kolejny Running Clothesline i zapina Headlock.. Zapięty, ale po chwili puszcza bo widzi, że Cody na niego rusza rozpędzony i mamy Big Boot na Codym The Miz dominuję w ringu.. Kofi się podnosi i mamy Reality Check! PIN 1..2..3 Kofi odpada.. A Miz tauntuję, ale kiedy cieszy się od tyłu uderzeniem w kark atakuję go Cody Rhodes.. Miz pada a na Codyego wpada Ted i wpycha go na elektryczną klatkę.. Cody leży na ziemii Ted się odwraca i Showstooper!! Od Big Showa!! PIN 1..2.. Nie ma! Miz przerywa liczenie? Tylko jaki on ma w tym cel? Big Show wściekły rusza na Miza, ale ten go podcina.. I Show twarzą wali w klatkę która jest pod napięciem.. Prąd wyłączony, Cody biegnie żeby wejść, ale Miz łapię go i wynosi nad siebie.. Gorilla Press Slam! Wykonana Cody pada.. A Miz podbiega do Teda i wykonuję na nim Full Nelson Facebuster.. Odbicie od lin i Leg Drop! Ted leży a Miz do niego podchodzi bardzo spokojnie i arogancko..

W.Sz: A niech go skarcą taka arogancja!

J.G: Mam Ci przypomnieć Białystok 89?

Miz łapię za nogi Teda i zapina Sharpshooter zapięty! Trzyma! Ale podnosi się Cody strasznie przy tym sapiąc więc Miz to słyszy, Więc szybko puszcza Sharpshooter i mamy katapultę na Codyego.. Ted i Cody lądują na klatce i w tym samym momencie prąd się włącza i Ted oraz Cody są skopani.. A Miz tauntuję po raz kolejny a za nim podnosi się Show, ale bardzo powoli i przy podnoszeniu złapał klatkę! I pada... Można powiedzieć, że jak porażony prądem.. A Miz czeka aż Ted się podniesie Ted się podniesie a Miz nie no haha cóż za arogancja nawet nie z biegu wykonuję sobie od tak Reality Check.. I mamy PIN 1..2..3 Ted Dibiase odpada.. A Miz pokazuję, że ten pas będzie jego.. Nie to jest naprawdę co on robi.. Big Show powoli się podnosi.. a Miz ziewając podchodzi i wykonuję Big Boot.. OMG! Show pada, ależ ma dzień Miz.. Cody wstaję biegnie na Miza, ale Miz przechodzi mu pod rękę odbija się od przeciwnej liny i Running Clothesline.. Po czym mamy Irish Whip w narożnik.. Miz bierze rozpęd i jego firmowy Corner Clothesline.. A Cody osuwa się, Mizanin podchodzi do Showa i uderza go kilka razy w twarz po czym irish Whip i Belly To Belly Suplex Show pada.. Zero nic nie pokazał w tej walce.. A Miz wchodzi na szczyt klatki powoli bardzo powoli ta pewność siebie albo świdczy o tym jaki jest głupi albo naprawdę jest AWESOME.. Miz na szczycie klatki i Flying Clothesline na Codyego!! Ależ takiego Miza jeszcze nie widziałem On się zachowuję jak zwykle arogancko i zarozumiale, ale tym razem fani skandują jedno.. Miz, Miz, Miz, Miz, Miz, Miz.. A Miz bierze mikrofon z narożnika i krzyczy... Hello Im Awesome!! Po czym go odrzuca.. Podchodzi do Codyego i Pinuję 1...2...3 Cody wypada z tej gry.. Został Show i Miz.. Miz podbiega do Showa wykonuję Ripe Hang Buldog. Prąd jest wyłączony... Show powoli się podnosi, ale Miz już wspina się po klatce, ale kiedy zauważył, że Show się podnosi skoczył i Missile Drop Kick.. Show pada.. A Miz wspina się, ale nagle rezygnuję schodzi i wchodzi na środek ringu.. Show mozolnie się podnosi, ale jednak Miz jakby na niego czekał, ale nie Baseball Slide.. Miz tauntuję a publika wprost szaleję Show wchodzi na ring a Miz go kopię w brzuch i DDT o liny.. Show ponownie pada.. Jakbyś my oglądali z Replaya.. Show w końcu wchodzi, ale zamroczony Miz stoi przed nim odbija się od lin, ale nie biegnie spokojnie podchodzi do Showa i mamy Mizard Of Oz.. i PIN.. 1..2..3!! Nowym a zarazem pierwszym Xeb Championem jest The Miz!

W.Sz; Zmiażdżył rywali..

J.G: Ta racja..

[ Theme Khaliego ]

Khali wchodzi i trzyma kartkę w ręku.

Khali: Chcę Wam przedstawić nowy pas.. A tym pasem będzie.. Pas którego zdobyć będzie mógł zawodnik ponad 115kg... WHC - World Heavyweight Championship.. A posiadaczem tego pasa będę j..

[ Oh, Oh, Shawn... ]

HBK: A posiadaczem tego pasa będzie zwycięzca naszej dzisiejszej walki.. W stypulacji.. Punjabi Prison Match.. Pomiędzy.. Greatem Khalim vs Big Show vs Undertaker vs Kane i naszym nowym nabytkiem.. Batistą!

[ I Walk Alone!!! ]

Batista tauntuję i wchodzi do klatki a za nim reszta gigantów..

GONG!

Underataker i Kane patrzą na siebie zgodnie, ale Kane rusza na Takera i wykonuję klasyczne podbródkowe po czym Sidewalk Slam.. Show wymienia z Khalim serie ciosów, ale Khali w końcu kopię Showa w brzuch i wtedy Khali wykonuję DDT.. OMG! Kane idzie w stronę Batisty, ale ten to widzi więc jest gotowy klincz raz przeważa Kane raz Batista.. Kane w końcu wykonuję Irish Whip mozolnie szykuję się do Big Boota, ale Batista z prędkością światła wykonuję running clothesline.. Undertaker się podnosi.. Idzie do Big Showa.. Który nadal leży niczym sparaliżowany na ringu.. Chcę założyć Hells Gate, ale kiedy tylko się schyla Khali atakuję go Big Bootem i Undertaker pada.. A Kane do niego doskakuję i obija jego kończyny jednak Undertaker podnosi się w swoim stylu i otrzymuję od Kane "jego" DropKick.. Kane się odwraca i Spinebuster!!! Batista przypływ adreanliny Batista szaleję w ringu, ale biegnie na niego Khali i mamy drugi Spinebuster.. Batista wsadza Khaliego między nogi i Batista Bomb!! Wykonane! Ale Batista też pada!! Wszyscy leżą a Big Show się podnosi i zaczyna wspinać po pierwszej bambusowej klatce. Ale podchodzą do niego Kane i Undertaker, Taker przy pomocy Kane go wynosi i Gorilla Press Slam! Ale w powietrzu jeszcze zmutowany Codebreaker od Batisty.. Show pada,, Jak ścięty to już dla niego jest koniec, koniec.. Ale pas nadal jest na szali.. Kane łapię znienacka pod Chokeslam Deadmana! Ale Demon z Doliny Śmierci też go łapię pod Chokeslam.. Obaj się trzymają pod swój finisher! Ale, żeby było tego mało Batista klepię w ramię Kane i mamy double SPEAR!! Ależ akcja, ależ Batista.. Znowu taunt! Batista szaleję w ringu, ale czemu On nie wychodzi z klatki? Batista łapię Kane za głowę chcę go rzucić o klatkę, ale kiedy się odwraca stoi za nim Undertaker! I seria podbórkowych Taker jest wściekły.. A Batista po którymś z serii podbródkowych pada.. A Phenom odbija się od lin i mamy Leg Drop! Taker szykuję się d Chokeslamu.. Ale otrzymuję od Khaliego klapsa w plecy.. Taker się pochyla i otrzymuję drugiego.. Khali odbija się od lin i Big Boot.. Big Show zaczyna się ruszać.. Lecz Kane to zauważa i mamy Vertical Suplex.. Ring chyba tego nie wytrzyma.. 500kg na ringu.. Jest przecież i to 500kg lata w te i we wte.. Show jest największą ofiarę tego matchu o ile nie dnia.. Przecież jeszcze ten mecz z Mizem.. Kane stoi.. Nad Showem.. Ale podbiega Batista i pcha Kane na klatkę, klatka sie ugina.. A Batista prosi o otworzenie jednej z przegród ta zostaję mu otworzona,.. Ale chcę z tego skorzystać również Big Show.. Ale Show nie mieście się w przegrodzie!! Przegroda zatkana Batista się śmieję i zaczyna wspinać po klatce.. Ale zauważa to Kane który w niesmowicie szybkim tempie wspiął się na jedną klatkę i skoczył na drugą skoczył z taką siłą czy ja wiem czy on skoczył on w nią wpadł z powietrza i za słabo się złapał!! OMG!! OMG!! Kane spada, ale Batista przez siłę uderzenia też zlatuję.. Obaj leżą przed drugą klatką.. Undertaker wie, że musi teraz szybko coś zrobić więc pokazuję aby druga przegroda została mu otworzona sędzia mówi, że jeszcze 10 sekund wściekły Taker wspina się, ale Khali okazuję się sprytniejszy czeka na otwarcie klatki.. Przegroda się otwiera.. Taker jest w połowie nie wie co zrobić za to Khali doskonale wie Big Boot w klatkę.. Taker spada! A Khali wspina się po klatce jest już prawie na samy szczycie.. Schodzi! Great Khali New And First WH Champion!!

J.G: Jest mój idol wygrał..

W.Sz: Tak gratulacje a teraz czas na prezentacją nowego pasa mistrzowskiego.. Pasa WWE...

[ Are You ready? ]

Wchodzi na ring Dx.. Stoją w ringu... Triple H wchodzi na narożnik..

Triple H: Are You Ready?!!!!

Wrzawa..

Triple H: No I Say AREEE YOUUUUU READY!???!?!?!??!?

Publiczność głupieje jak małpy w zoo..

Triple H: Rozumiem a czy chcecie zobaczyć nowy pas mistrzowski?!

Wrzawa ponownie..

Na hali gaśnie światło.. Po hali szaleję zielone diody.. Nagle w środku ringu.. Wielki obłok zielonego dymu.. i... Zapalają się światło a Dx stoi z takimi pasami na biodrach: 0181657f40.jpg

[ Theme Dx a oni schodzą z hali ]

W.Sz: Haha a teraz zapraszamy państwa.. Na przedostatnią walkę zapraszamy...

J.G: Teraz! Będzie to walka 1 vs 1 o Raw Championship.. Pomiędzy..

[ Na titantronie pojawia się Abraham Washington ]

A.W: Walka o ten pas jest odwołana a pas zawieszony.. Zamiast tego ujrzycie 1 vs 1 Hardcore Battle Royal Match.. Pomiędzy..

[ Rob Van Dam The Whole Fucking ... ]

Rob Van Dam wchodzi na ring..

A.W: Walka odbędzie się o Hardcore Championship.. Pomiędzy... RVD a Ravenem..

[ Theme Ravena ]

GONG!!

Raven podaję rękę Robowi i wychodzi z ringu. 1...2...3...4...5...6...7....8...9...10!!

[ Theme Roba ]

W.Sz: A więc mamy nowego mistrza.. A teraz zapraszamy państwa na Maine Event.. Royal Romble.. Ze wszystkimi zawodnikami rosteru.. Dla niektórych jest to któraś walka dziś, ale oni nadal mają chęci na pas więc nic nie stoi przeciw temu.. Zwycięzca zostanie #1 Conteder do pasa.. WWE.. A walkę zacznie Rob Van Dam i Raven..

GONG!!

Rob klaszczę do Raven i sam wychodzi przez górną linę.. Raven stoi sam.. I czeka na następnego rywala potakując do Roba.. No i mamy kolejnego.. Zack Ryder.. Zack biegnie i Big Boot.. Raven pada.. Ale drugie odbicie od lin i Raven schyla się.. Zack wpada na liny odbija się i Reverse Facebuster od Ravena.. Zack pada a Raven go odbija od lin i Shoulder Block.. KANE! Kolejnym zawodnikiem jest Kane warto zauważyć, że Kane ma bandaż na żebrach.. Kane wchodzi na ring a Zack go uderza w bandaż.. Kane się zwija a Raven z Zackiem łączą siły odbijają Kane od lin i Double Big Boot Kane wypada.. A Zack mu coś arogancko gestykuluję, więc Raven go wyrzuca.. Na ring wbiega Tyson Kidd i clothesline.. Raven pada Tyson tautnuję wchodzi na narożnik, ale Raven kopię w liny, lecz Tyson nie wypada za ring tylko do środku ringu.. I mamy następnego.. Ted Dibiase.. Wbiega staję w narożniku blisko Tyson, Raven na niego biegnie i dobule clothesline na Ravenie.. i Hart Attack! W wykonaniu Tysona i..... Teda.. Raven pada.. We Ballin.. Biegnie MVP.. Rusza na niego Tyson, ale mamy Shoulder Block.. Tysona pada odbicie od lin i BAAAAALIN! Tyson zwija się z bólu a MVP czeka, chcę wykonać Play Maker.. Ale wbiega w niego Raven i Scoop Slam na MVP ten pada.. Raven złapany przez Teda pod Dream Street i mamy wykonane! Raven pada, ale Ted jest zaatakowany Big Bootem przez Tysona i wypada.. Evan Bourne!!! Wbiega na ring rusza na niego Tyson i Drop Kick.. Tyson pada, ale momentalnie wstaję uderza w rękę Evana ten się odwraca i kick w brzuch.. Evan ustawiony pod DDT! Ale nie! Evan przerzuca przez siebie Tysona.. Tyson ląduję za linami już chcę uderzyć od tyłu Evana, ale MVP wykonuję Big Boot i Tyson ląduję za ringiem.. Na ringu już jest Matt Hardy który z wielką wściekłością i pasją atakuję MVP uderza go okłada dziko.. Wykonuję SIde Effect jest na fali i jest wściekły.. MVP próbuję wykonać jakąś kontrę, ale w nagrodę otrzymuję Twist Of Fate.. Matt wywala MVP za ring.. A ten obolały tam leży. Matt nie czeka rusza już do Evana ten próbuję się bronić, ale otrzymuję serie ciosów w nos.. jest wbity w narożnik i mamy Suplex..

*** Backstage****

Y2J który idzie korytarzem.. i rzuca się na niego Randy Orton!! R.K.O!!! i seria uderzeń krzesłem.. Chrisa zabierają sanitariusze.. A Randy idzie spokojnie jak gdyby nigdy nic korytarzem..

A na ringu Matt Hardy dalej okłada Evana, lecz już czai się za nim Raven, Matt się odwraca chcę się odbić od lin.. A tam już na niego czekał Drop Kick od Ravena.. A na ring spokojnym krokiem zmierza Undertaker.. Ale z trybun wyskauję Orton z drutem i mamy R.K.O!! A Drut jest obwijany w szyję Takera.. Orton dusi go nim.. Taker traci przytomność!! A Takera zabierają lekarze.. Orton znika w publiczności. A na ringu.. Hardy powoli się zbiera, puka w ramię Ravena i hurricanrana w wykonaniu Matta! A Raven ląduję za ringiem.. Na ring biegnie CM Punk! Wbiega na ring i podbiega do Matta, ale Matt jest na to gotowy tylko, że nie spodziewał się od razu clothesline który otrzymał od Punka.. Matt się zbiera, ale otrzymuję Buldog! Matt pada na matę..

*** Backstage***

Spokojnie R - Truth idzie, ale za rogiem jest Randy Orton.. I Chair Shoot.. R - Truth pada.. I otrzymuję kilka ciosów baseballem.. i Punt Kick... Orton prowadzi jakąś właśną eliminacje?! Truth jest kolejnym który nie pojawi się dziś w walce.. A kamera pokazuję HBK chodzącego na palcach i patrzącego ze strachem w każdy kąt.. Nagle drzwi jednej szatni się otwierają.. HBk szykuję Sweet Chin Music, ale to tylko Triple H i teraz już razem idą.. Ale spotykają... ORTONA!! Ktory otrzymuję SCM!

Triple H; Ej jak go zabiłeś to weź coś z nim teraz zrób..

HBK: ee..

Matt się podnosi a Punk.. Szykuję GTS.. Matt wyniesiony, ale wyszarpuję się.. Punk się odwraca i Dropkick od Evana... Punk wypada... A Matt szybko wyrzuca nieczego nie spodziewającego się Evana.. Na ring biegnie Kofi Kingston.. Matt biegnie na niego, ale Kofi go przeskakuję, Matt się odwraca i Trouble In Paradise!! Matt pada jak ścięty.. A Kofi szykuję Boom Boom Leg Drop.. Ten też wykonany.. Ale na ring biegnie już Alebert Del Rio.. Lecz na dzieńdobry otrzymuję Drop Kick od Kofiego.. i pada a Matt się powoli podnosi, lecz Kofi tego nie widzi.. Albert, Kofi chcę go kopnąć, ale Albert łapię nogę.. Enzughuri! Del Rio wypada.. No długo to on nie powalczył.. A na ring idzie powoli widać, że kontuzjowany Big Show.. Czy on nie powinien dać sobie spokoju?! Big Show wchodzi, ale z miejsca otrzymuję double Drop Kick i wypada.. i na co mu to było.. Kofi chcę podać rękę Mattowi ten ją przybija i..... wykręca... Kofi się wiję.. Ale nie umie wyrwać uścisku.. Matt go pcha na liny.. Kofi wypada, ale jeszcze jest w ringu.. Stoi tylko za linami... Więc Matt.. NIE! Kofi go uderza, ale Matt się schyla i od razu atakuję go z barka i Kofi wypada.. Na ring biegnie Rey Mysterio.. Rzuca się na Matt'a odrazu Hurricanarana! Matt pada na ring a Rey wchodzi na 3 liną i wykonuję Splash!! A na ring pędzi Jeff Hardy! Stoją z Mattem i patrzą się na siebie.. Po czym odchodzą łapią Mysterio.. I zakladają double Ankle Lock!! Mysterio zwija się z bólu.. Ale biegnie już na ring El Mistico!! Ktory wykonuję Hurricanranę na Jeffie.. I Jeff WYPADA!! Rey zwija się zbólu a Mistico wykonuję serie efektownych latających akcji na M. Hardym! Hardy pada wyczerpany a na ring pędzi Cody Rhodes!! Pan Rhodes rzuca się na Mistico!! i okłada go serią punchy.. Po czym wykręca mu rękę.. i niz tego ni z owego mamy Cross Rhodes.. Rzuca Mistico w Reya.. I obaj zamaskowani zawodnicy wypadają! Cody jest na fali.. Rusza na Matta który próbuję odzyskać sioly w narożniku, ale, ale Matt się odsuwa Cody wpada w stalowy narożnik i upada jakby mu nogi podcięli.. Matt wchodzi na 3 liną i Moonsault! Cody leży.. Matt też pada.. A na ring biegnie Sheamus.. Cody się podnosi, żeby się obronić, ale dostaję Bicycle Kick... Cody wyniesiony do Celtic Cross za ring!! Cody wypada!! A na ring zmierza Great Khali z pasem WHC, ale co się dzieję?! Za nim wyskakuję Batista i zrzuca go z rampy Khali spada a Batista podnosi jego pas!! I krzyczy, że to jego własność i, że pas będzie wcześniej czy później jego!! Ale raczej wcześniej!! Po czym uderza kilka razy Khaliego pasem w twarz.. Khali niezdolny do walki.. A Batiste pas WWE nie interesuję.. W ringu dwóch, dwóch się jeszcze pojawi a pierwszym z nich będzie.. The Miz.. The Miz biegnie rozpędzony na Matta który stoi przy linach.. Wyrzuca go! Ale nie Matt jest jeszcze w ringu tylko, że za linami. Robi wślizg od dołu w nogi Miza a ten upada! Miz się podnosi, ale biegnie na niego Sheamus z Bicycle Kickiem! Lecz Miz robi unik.. i noga Sheamusa przewieszona przez liny a Mr. Awesome go wyrzuca.. Ale Matt od razu spycha Miza!! Na ring biegnie Orton.. Który atakuję Neckbreakerm Matt pada! Orton szykuję R.K.O!!! Ale Matt to zauważa i w odpowienim momencie strzepuję z siebie żmije.. Mamy Big Boot na Ortonie a kiedy On się podnosi mamy Twist Of Fate!! Orton pada w bezruchu.. A Matt wchodzi na 3 linę!! I mamy Swanton Bomb!! Orton leży i wygląda jakby balował całą noc!! Irish Whip.. Big Boot i Orton wypada!!

W.Sz: OMG!! OMG! Powstrzymał żmiję!! Matt Hardy #1 Conteder for WWE Championship!! OMG!!

J.G: Już się tak nie podniecaj!! Tym czasem żegnamy się z państwem, ale zanim skończymy to show.. Jeszcze coś..

[ Oh, Oh Shawn!! ]

HBK wchodzi z mikrofonem na środek tingu..

HBK: Gratuluję Matt.. A teraz jak mówiłem przedstawię Wam nawoego GM'a a będzie nim...

[ My Time Is Now!! ]

HBK: John Cena...

W.Sz: Żegnają się z państwem Włodzimiesz Szaranowicz.. i...

J.G: Jacek " Szczena " Gmoch..

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• John_Cena_FU

1

• TeCktoN

1

• Ulicznik Xeb

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Przeczytałem . Jacek jest nie do wyjebania . ;p Szkoda , że tak mało bs .. Tego własnie brakuje , nie pasuje mi robienie z miza gwiazdy , bo to twoj ulubieniec i kali whc ? o fuck :P Walki są dość dobre , ale przyznam , że poprzednia gala była lepsza . Tą mogę ocenić gdzieś na 7/10

Pas Xeb Championship będzie trafiał do tych których lubię, więc pas jest jego. I jakbym robił z niego gwiazdę to by zmiótł wszystkich w RR :) // Xeb

nie musisz każdego posta edytowac i się tlumaczyc . To było tylko moje zdanie .

Przeczytałem. Mi również podoba się gala , ale według mnie jest za dużo pasów : UC , WHC , Xeb , Raw , WWE , Hardcore - zmniejszył bym ich ilość do maxymalnie 3-4 i dzięki temu mogła by być większa rotacja zawodników w walkach o nie. Popieram poprzedniego kolegę w tym , że troszkę mało backstage ale ogólnie jest bardzo dobrze 8/10