Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE PPV - Wrong Side of Hell - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WCE Pay - Per - View presents - Wrong Side of Hell

b6c484e220.jpg

Partnerzy :

kfc-logo.png
thqkopia.png

26 września

Miami, Floryda

godz. 21:00

Oficjalna piosenka :

Fozzy - Grail

Karta :

World Heavyweight Championship - Wade Barrett vs John Morrison vs Cody Rhodes

chrisvsrockvsmiz.png

Triple Threat Elimination Match for WCE Championship - Chris Jericho © vs The Rock vs The Miz

foleyvsshad.png

No Holds Barred Match for Hardcore Championship - Shad Gaspard © vs Mick Foley

tagvstag.png

WCE Tag Team Championship - CM Punk & Goldberg © vs "Stone Cold" Steve Austin & The Undertaker

cenavstripleh.png

Three Stages of Hell - John Cena vs Triple H

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• T0meq

1

• mlody293

1

• Ulicznik Xeb

1

Top użytkownicy w tym temacie

Co jest dziochy?! Największa gala września a w oficjalnej dyskusji cisza?! Co to ma być!?

Triple Threat Elimination Match for WCE Championship - Chris Jericho © vs The Rock vs The Miz

No to będzie pojedynek po pierwsze jestem zdrowo zszokowany i zdziwiony czemu? Bo walczę w tej walce! Ponadto strasznie mnie kręci stypulacja a szczególnie efekt który jest w niej zwany "ELIMINATION" czyli będzie ciekawie osobiście uważam, że jak któryś z tej trójki wypadnie to na pewno od tak sobie nie pójdzie.. Więc jeśli Rock wypadnie coś porobi takiego for peoples żeby było śmiesznie za ringiem i zaraz wejdzie i wykona Rock Bottom albo coś innego.. Natomiast jeśli wypadnie ktoś z dwójki Chris, Mike to będzie sajgon.. Bo Ci zawodnicy na pewno nie pogodzą się z porażką i może się wywiązać regularna bijatyka.. Lecz jest jeszcze jeden aspekt .. Mianowicie pan Save Us nie pojawia się na backstage więc na niego nie liczę w tej walce.. A i na myśli wypada = zostaję spinowany. Myślę, że będzie jakiś na początku koszmar czyli dużo chaosu jak to w takich walkach chyba, że ma Cię jakiś inny pomysł.. Myślę, że wygra... NIKT! Bo wjedzie pan Matt Twardy. I coś namiesza.. Albo Foley? Może Destination? Może ktoś pomoże Chrisowi? NIE! kto by pomagał panu który Cię zwyzywa.. Poza tym jak się jest najlepszym w tym co robi to wiesz trudno, żeby ktoś Ci pomagał :D Osobiście nie mogę się doczekać i liczę i to mocno, że walka nie zawiedzie i Miz coś powie coś w stylu jak na początku swojej walki na CD.

Uła tu będzie No Contest tu musi być taki wynik chyba, że wygrana Foleya kurde nie wiem walka jak i stypulacja przysporzy sporo ekscytujących momentów. Myślę, że walka nie zawiedzie ponieważ powiem tak są tam dwaj zawodnicy a szczególnie Mick z którym można w ringu wymyślić wszystko. A więc będzie na pewno, na pewno ciekawie.. I Mr. Socko czy Mocko teraz przez tego mojego skarpeciaka mnie się mylą :D Ale osobiście myślę, że wygra Mick. Shad trzyma strasznie długo pas Hardcore. I w ogóle ostatnio mały ruch w okół tego pasa więc myślę, że to Mick wygra.

WCE Tag Team Championship - CM Punk & Goldberg © vs "Stone Cold" Steve Austin & The Undertaker

Hahahahahhah i teraz to mam rozdwojenie jaźni.. Punk i Goldberg im trzeba odebrać pasy.. SCSA i Taker im nie można dać pasów.. Szczególnie myślę to teraz bo ani Ci ani Ci nie wiedzą co to BS. NIe ładnie Punk nie ładnie. Chociaż tu też bym liczył na interwencję jakiegoś tagu który zniweczy danie pasów tym osobnikom albo może dojdzie jakiś TT do tej walki? Może jakiś przepraszam za określenie z pupy wzięty? Bo Punki i Goldbergi już nie mogą mieć tego pasa no nie mogą już po prostu nie mogę tego znieść. Ale jak to wymyślicie to tylko wasza sprawa. I jeszcze zależy jak to będzie do tego 26, tak 26? Będzie wyglądać na BS bo wiem, ze jak Sebie się chcę to zrobi. I to tak, że wam szczena opadnie więc liczę, że to nie będzie walka taka w której bookerzy będą musieli pocić twarze strasznie bo Wy nie da Cię im jakiejś pomocy na BS :|

Eee Cena wygra. I będzie krew. I Hardcore.

A co do reszty czynników widzę, że gala powinna się nazywać Chris Jericho :D Na plakacie Jericho theme Jerichowy :8 Nie no żartuję oczywiście, ale ciekaw jestem co tam jeszcze wymyślicie choć sam mam dwa typy jeszcze na walkę na pewno taka walka:

Zwycięzca tego turnieju vs pewnie finalista

Bryan vs Mistico o pas

I na pewno Kennedy&Batista vs Mistrzowie TT.

O ile Animalek nie wkroczy z Assholem podczas CD.

Ta walka będzie bardzo emocjonująca. Ale myślę, że napewno wygra Chris Jericho. Moim zdaniem za mało trzyma pas i po miesiącu nie może go stracić. No, ale to nie ja jestem bookerem. Ja widze to tak, że Miz odlicza Rocka i oni sami zostają. Chris jest przygotowany do finishera, Miz odwraca się i Codebreaker. A może być tak jak napisał Xeb. Przecież do federacji po krótkiej przerwie wrócił Matt Hardy. I coś czuję, że będzie walczył o pas WCE. Zobaczymy jak to będzie. ;)

Tutaj na 100 % wygra Mick Foley. Jakoś wolę Micka Foleya jako mistrza Hardcoru. Walka będzie bardzo dobra no i oczywiście z hardcorem. :D

Tutaj stawiam na Austina i Takera. CM Punk i Goldberg nie powinni posiadać tych pasów już na SSE. Jednak obronili je i to jest ważne. Jednak na WSoH na bank ich stracą. Chociaż jakoś nie widzę SCSA i Takera z pasami tt.

Tutaj wynik jest nieważny. Oby była dobra walka. Dla mnie może wygrać i Cena i HHH. To jest obojętne.

Co do innych walk, które mogą się pojawić na gali to może będzie walka o pas Wagi Ciężkiej. Okaże się. ;)