Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hogan w szpitalu, ślub Jarretta, NXT bez Aloisi, Angle, Cena

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Ta wiadomość mnie zadowoliła, więc zasłużyła na pierwsze miejsce. Otóż najprawdobodobniej Kaval & Bryan to nie przypadek. WWE ma plany co do tej dwójki. Mówi się o połączeniu ich i wykorzystaniu Title Shotu Kavala za wygraną w 2 edycji NXT przeciwko Hart Dynasty o ich pasy tag-team.

:arrow: Powodem zmiany tag-teamu w jednej z walk na No Surrender był brak dyscypliny. Złym zachowaniem popisał się Brutus Magnus, Desmond Wolfe wraz z Chelsea byli przygotowani na tą galę. Magnus powiedział jednak, że London Brawling mieli powód do opuszczenia PPV i nie zrezygnują z pasów tag-team.

35497965.jpg

:arrow: Podczas walki Kurta Angle na No Surrender, doznał kontuzji. Mianowicie jedno z żeber wypadło mu ze stawu, po walce jednak lekarz natychmiastowo interweniował i żebro jest na swoim miejscu. Warto wspomnieć, że Kurt walczył z tym urazem i stworzył znakomie widowisko.

:arrow: Bo zwolnieniu z WWE, Serena przyjmuje prace i pojedyńcze występy w federacjach niezależnych.

:arrow: Na przyszłym Raw, po raz pierwszy od 3 lat ujrzymy tzw. 'ruletkę'. Raw Roulette będzie polegać na niczym innym jak losowaniu stypulacji oraz uczestników walki.

:arrow: James Henry Neidhart został aresztowany za posiadanie narkotyków. Jednak po wpłaceniu kaucji 100 tys. $ wyszedł, jest on byłym wrestlerem WCW, WWF oraz ojcem Nataly'i.

:arrow: Rob Terry, Hernandez oraz The Sandman nie poddali się ostatniemu testowi antykoncepcyjnemu. Dodatkowo na czynności spóźnił się Mr. Anderson.

1.jpg

:arrow: Karen Angle oraz Jeff Jarrett to oficjalnie małżeństwo. Takie wiadomości można zobaczyć już w internecie, póki co jednak zdjęcia nie zostały ujawnione. Umieściła je Karen Angle na swoim Twitterze, jednak ten jest prywatny.

:arrow: Aloisia została usunięta z NXT3 przez jej samą mentorkę Vickie Guerrero. Teraz będzie ona miała nowego żółtodzioba, czyli Kaitlyn. Powody mogą być dwa, zarząd WWE uznał że tak naprawdę Aloisia nie potrafi walczyć, ale doszła również informacja o jej zdjęciach erotycznych w internecie. Dostępne są one TUTAJ, jednakże wchodzicie na własne ryzyko porażenia gałek ocznych.

:arrow: Jeden z członków SES doznał zerwania mięśnia klatki piersiowej. Joey Mercury będzie musiał przejść operację, a po tej niestety kilkumiesięczną przerwę.

:arrow: Pogrzeb Luny Vachon odbył się w sobotę. Uroczystość pogrzebowa miała miejsce na byłym ranczu zmarłego dawno Andre the Gianta. Jest plan, aby podobnie jak u legendy WWF rozssypać prochy divy po całej posiadłości. Andre the Giant był ojcem chrzestnym Luny.

:arrow: Katie Lea Burchill jest bliska podpisania kontraktu z TNA Wrestling. Podobno wywarła ona dobre mniemanie na Dixie Carter i reszcie zarządu federacji.

14.jpg

:arrow: Shelton Benjamin zapytany przez jednego z fanów na Twitterze o to, jak zostać wrestlerem odpowiedział, że poza intensywnymi treningami potrzebna jest dobra znajomość polityki sportowej.

:arrow: Na gali organizowanej przez Northeast Wrestling walczyć będzie Bryan Danielson. Jego przeciwnikem będzie nie kto inny jak Shelton Benjamin, a sama gala odbędzie się 1 października.

:arrow: Na Twitterze również John Cena odpowiedział na pytanie jednego z fanów. Pytający był ciekaw, czemu John Cena nie chciałby zostać mentorem w NXT. Cena jakby żartując z samego siebie odpowiedział "Moją propozycję odrzucono. Wydaje mi się, że pro w NXT musi wykonywać przynajmniej dwie akcje."

:arrow: Al Ovadia to nowy szef do spraw marketingu w TNA. Współpracował on kiedyś z takimi korporacjami jak chociażby Sony Pictures, lub Twentieth Century. Ostatnio miał również kontakty z NBC.

:arrow: Oto możliwe walki na Bound For Glory:

• Kurt Angle vs Mr. Anderson
  • Jeff Hardy vs The Pope
  • Rob Van Dam vs Abyss
hulk_hogan.jpg

:arrow: Hulk Hogan został ponownie przewieziony do szpitala. Spowodowane to było odnowieniem się bólu kręgosłupu. Hulk bywa czasem ograniczony w ruchu.

:arrow: Christina Crawford jest jedną z nowych twarzy sceny niezależnej. W rzeczywistości natomiast jest to siostra Divy WWE, Alici Fox.

:arrow: Kurt Angle ma jeszcze roczną umowę z TNA Wrestling. Wrester ma zamiar wypełnić swój kontrakt i mimo ostatnich urazów oraz drobnych kontuzji nie zamierza rezygnować z udziału w walkach.

:arrow: Gwiazda sceny niezależnej, Sexy Star za udział w Dark Matchu iMPACT'u musiała zapłacić 1000 $. Wrestlerka AAA nie jest jednak pierwszą, która musiała to robić.

:arrow: Wczoraj swoje 46-e urodziny obchodził Raven, 40-e Lodi, a The Great Kabuki 62. Również wczoraj były WCW World Heavyweight Champion, David Arquette obchodził 39 lat.

Bobby-Lashley.jpg

:arrow: Były WWE Champion, Bobby Lashley znajdzie się w nowym wydaniu gry MMA od EA Sports.

:arrow:http://twitter.com/_SgtSlaughter to oficjalne oraz nowe konto Sgt. Slaughter'a na Twitterze.

:arrow: John Cena zapytany przez jednego z fanów, co chciałby osiągnąć jeszcze w WWE odpowiedział: "Chciałbym zakończyć streak Undertakera na Wrestlemanii."

:arrow: Dziś Jeff Hardy stanie przed Sądem Najwyższym, postawione mu zarzuty to:

• Posiadanie Felony oraz kokainy.
  • Handel Feloną.
  • Zamiar redystrybucji Felony.
  • Zażywanie oraz/lub dystrybucja narkotyków w mieszkaniu.
  • Posiadanie akcesoriów do produkcji narkotyków.

Ogółem niezła kiszka, oby miał znakomitego adwokata.

:arrow: USA Today prowadziło niedawno rozmowy co do WWE Films. Zaproszeni byli John Cena, Big Show oraz Triple H. Wszyscy trzej stawili się w programie.

Tak przy okazji, chciałbym pogratulować wszystkim nowym VIP'om.

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

2

• mateusz199670

1

• Luks

1

• Piledriver1674325991

1

Top użytkownicy w tym temacie

Co prawda ciesze się z występu Generation Me, ale z drugiej strony szkoda London Brawling... Sytuacja Magnusa mnie nie obchodzi, ale Desmond zasłużył sobie przynajmniej na regularne występy na PPV, jeśli tak bardzo nie chcą Go w ME.

Test antykoncepcyjny??? =)) tak na serio to testowanie Roba można sobie darować, na bank jest na jakimś cyklu, szkoda czasu na potwierdzanie tego.

A propos Benjamina to już nie mogę się doczekać Jego występów na scenie niezależnej. Tam powinny trafiać takie talenty!

Cena jest dla siebie zbyt surowy, przecież wykonuje z pięć =)) , od tytułu "Pro" jest tak daleko jak Lech Free od tytułu mocnego piwa :P

Oby Kurt pozostał w firmie jak najdłużej(w granicach rozsądku oczywiście), jest jednym z najjaśniejszych punktów TNA.

Trzymam kciuki za Jeffa, zakończenie takiej kariery przez coś takiego byłoby prawdziwą tragedią, tym bardziej, że wciąż może wiele wnieść do świata Wrestlingu.

Dzięki za newsy :t_up:

Na początku chce powiedzieć, że Cene na prawde jako "normalnego" człowieka, można lubić. Ma dystans do siebie i za to go cenie :) Angle mam nadzieje, narazie nie odejdzie, jeszcze może wiele pokazać. Jak już Mercurego nie będzie, to można wywnioskować, że już na 100% mamy bo SES, i chyba niestety feud Punka z Gallowsem :( Co do słów ceny na temat Undertakera...Mam nadzieje, że tego nie zrobi, chociaż ta walka przyciągnęła by na prawdę wiele, wiele widzów, żeby tylko nie wygrał Cena. Hardy w ostatniej walce, zrobił na mnie wrażenie, mam nadzieje że wywinie się z tego wszystkiego :) Dzięki za newsy.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Pierwsze co by mnie cieszyło to Kaval i Brayan w tt , tutaj zdradzę coś co do mojej gali co pisze ;p , nawet w nich już jest walka gdzie ci zawodnicy walczą razem i nie myslałem , ze wwe moze pomyslec i tak zrobic . To byłoby dobre połączenie . Kaval szybki , technik , potrafi i uderzyc i skoczyc i założyć subbmision , daniel brayan jeden z lepszych techników , jedne z lepszych dzwigni .. No marzenie normalnie . Mam nadzieje , ze Angel zawalczy jeszcze , że nawet po koncu tego kontraktu zostanie jeszcze , bo może nie ma tej formy co kiedyś , ale i tak ma jeszcze niezłą . Jeff hardy mysle , że się wywinie i zobaczymy go jeszcze , bo chetnie zawsze ogladam jego walki .

Zacznijmy od połączenia Kavala i Bryana w tagu. Myślę że to bardzo dobry pomysł, ale ciekawe kiedy WWE na dobre podejmie się jego realizacji. Daniel ma walkę na NOC o pas US z Mizem. Przypuścmy że Go wygra i co... gdyby zdobyli pas tag teamowy to jeden z pasów znów byłby szmacony (w sumie teraz nie jest inaczej).

Nie miałem jeszcze czasu na obejrzenie No Surrender, ale wszyscy chwalą Kurta za to, że mimo bólu dzielnie doprowadził walkę do końca i za to należą mu się słowa uznania.

Widac że Cena ma niesamowity dystans w stosunku do własnej osoby i chwała mu za to. Chciałby jeszcze przerwac streak Undertakera, ale bez przesady... to są marzenia nieosiągalne :P .

Taa... Jeff stanie dziś przed Sądem Najwyższym. Moim zdaniem powinien ponieśc konsekwencje tego, co zrobił i mówi się trudno. Odsiedzi swoje i tyle.

Dzięki za newsy :D .

Pierwsze co skomętuje to przypuszczenia że Bryan i Kaval stworzą TT niby dobrze ponieważ dywizja TT trochę by się odświeżyłą ale z drugiej to wolałbym żeby Bryan zdobył pas US a kaval IC . Kurt to niezły twardziel walczył z kontuzją a naawet niebyło po nim tego widać . Fajnie że następne Raw będzie miało ciekawe stypulacje to trochę odświeży czerwony brand . Testy antykoncepcyjne chyba powino być antydopingowe to mnie rozwaliło . Johna ringowego nie lubie ale John zwykłu człowiek jest całkiem spoko ma poczucie humoru dystans do siebie nie gwiazdorzy jak Orton . Mam nadziej że Jeff nie pójdzie do więzienia bo jego kariera by się wtedy skończyłą a nawet go lubie i byłaby to wielka strata dla wrestlingu . Ok to tyle odemnie .

Kaval&Bryan to marzenie... chcociaż Harci jako jeden z niewielu tag-teamów chyba ciągle by z nimi feudowali. Za mało w tym wszystkim pola do manewru... USOS? Curt&Vince? Ja w tym nic nowego (czyt. dobrego) nie widzę. Już więcej dzieje się w TNA, gdzie to London Brawling powinni dostać jeszcze szansę na pasy tag-team. Kurta za taką twardą postawę powinni docenić, wraz z Hardym stworzyli perłę dla oczu. Raw Roulette... to może być coś. Może i dużo w tym rozrywki, ale przynajmniej zapowiada się bardzo ciekawie i zapewne zabawnie. Gratulacje dla Jarretta, jestem ciekaw co jeszcze zdziała w świecie wrestlingu. Nie może zapomnieć o rodzinie, bo może się to źle skończyć. Kaitlyn to zbawienie! Gdyby siedziała tam Aloisia to nie ryzykowałbym oglądania NXT3. Teraz to co mnie kusi to AJ Lee, piękność i moc w ringu. No widać, chyba plany SES się kończą. Zostali tylko CM i Gallows, którzy chyba długo nie przetrwają... Joey ma warunki na jakiś pożądny tag-team na SmackDown!. Ah ten Hulkster... same kłopoty, ale oby wrócił do zdrowia, powinien zrezygnować z czynnego wrestlingu. Taka wypowiedź co do Takera od Ceny... cóż liczy się podejście, zobaczymy jak będzie w rzeczywistości.

No to tak:

Kaval i Danielson w jednym teamie. Niby fajnie, jakby nie jedna rzecz- Tag Teamy WWE leżą w gównie i jeden dobry team nic nie wskóra. Druga nie zbyt dobra wiadomość to to, że jak będą w Teamie to Kaval pewnie wykorzysta swój title shot na pasy Tag Team, które są nic nie warte, a przecież teoretycznie może walczyć nawet o WHC/WWE, więc wolałbym, żeby Kaval przeszedł do niebieskiego brandu. Co do Kurta to wierze, że sie z kontuzją szybko upora, bo stoczył ostatnio świetną walke i spokojnie mógłby jeszcze kilka lat walczyć. Wiadomo, że Chris jakoś musi sie dostać do NoC, więc pewnie na Raw Roulette (chyba tak to sie pisze) stoczy np. walke rewanżową z Morrisonem, lub jakoś sie dostanie do tej walki, bo to w końcu Jericho... chociaż nie miałbym nic przeciwko jakby do tej walki dali Morrisona. Punka teraz pewnie czeka feud z Gellowsem co ostatecznie zakończy historie Straight Edge Society, szkoda mi Merkurego, bo dopiero wrócił, a już kontuzja :( Hogana jakoś nigdy nie lubiłem, ale źle sie nikomu nie życzy, więc mam nadzieje, że sie wywinie, ale niech sie za bardzo do wrestlingu już nie miesza, bo Hulkmania minęła bezpowrotnie i hulk już nie jest potrzebny. Mam też nadzieje, że Jeffóś ma naprawde dobrego adwokata, bo wrestling by bardzo dużo stracił bez niego, tym bardziej, że w tym roku tyle świetnych wrestlerów z różnych powodów zakonczyło kariere, a Dżeffa bardzo lubie, bo umiejętności mu nie brak.

aa i dzięki za newsy :t_up:

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Kaval i Bryan jako tag team :thinking: Niezły pomysł, ale czy potrzebny. Nie lepiej dać im pasy np. US, IC. Kiedy stworzą tag team tak naprawde nie będą mieli z kim walczyć, bo jak napisał Piledriver "tag teamy w WWE leżą w gównie".Wydaje mi się, że rozpad SES jest już prawie pewny. Nie ma sensu tego dalej ciągnąć. Mam nadzieję, że nie wsadzą Dżefa, bo wtedy jego kariera może być skończona.

Dzięki za newsy :t_up:

ksgj.png

Dobra ja się wypowiem.Z tym Tag Teamem to nie głupi pomysł.Hart Dynasty w roli mistrzów to pomyłka całkowita.Choć strata Title Shota o pretendenta do tytułu WWE Unified Tag Team Championship zamiast wycelować wyżej to też coś jest nie na miejscu.Dlatego też + uzupełnia -.Moje zdanie w tej sprawie jest neutralne.Co do braku dyscypliny..nie mam zdania.Pokłócili się czy coś.Też ludzie.Kurt niech szybko wraca do zdrowia.Nie oglądałem co prawda walki na No Surrender nie oglądałem ale dziś mam zamiar obejrzeć.Sądzę że pojedynek mu się udał.Zresztą jak każdy.Tak nawiasem mówiąc myślałem że to Sabu siedzi na tej kanapie.Z tym ręcznikiem Kurt strasznie mi go przypomniał :) .Serenka niech sobie pracy poszuka.Kto szuka ten znajdzie.Ciekaw jestem tej całej Ruletki na Raw.Kolejny powód aby dalej oglądać Monday Night Raw. Rob Terry, Hernandez i The Sandman nie poddali się ostatniemu testowi antykoncepcyjnemu.Czyżby się czegoś bali :thinking: .Życzę Jarretowi szczęścia i udanego miesiąca miodowego.Co do tej Aloisi zdania nie mam bo NXT nie oglądam, choć urodą nie grzeszyła.Monstrum.Mercury niech wraca do zdrowia.Luna Vachon..szczerzę mówiąc to jej nie znałem.Ale szacunek jakiś tam się należy.Panie świeć nad Jej duszą.Świetna odpowiedź Sheltona.Trafił w sedno sprawy.Co do Jasia wypowiedzi nie wiem z czego tu się śmiać.Świetnie siebie podsumował.Hoguś do zdrówka wracaj szybciutko lecz Total Nonstop Action zostaw już w spokoju.Już wystarczająco sobie u mnie nagrabił(Zmiana 6-kątnego ringu).Kurt jeszcze na roczek zostanie w TNA.Oby został w niej jak najdłużej.Wszystkim zawodnikom życzę spełnienia marzeń no i przede wszystkim zdrówka.Lashey trochę się wypromuję na nowym produkcie EA Sports gdyż to będzie murowany hit.

Chciałbym zakończyć streak Undertakera na Wrestlemanii."

=)) .Choć boję się że to właśnie John zakończy karierę Deadmana.Jeff mam nadzieję że wierzysz w Boga.Przydałby Ci się.Ale trzymam za Niego kciuki, choć dla mnie sprawa jest przegrana.To tyle.Dzięki za Newsy Pro ;). (Wywiązałem się z obietnicy :P)

paparoach.png

18659.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Ja odniose się tylko do słów Ceny o streaku na westlemanii . Jak on wygrałby z Undertakerem to byłaby to obraza nie tylko dla fanów wrestlingu ale też dla HBK . On po dwóch wielkich walkach nie pokonał Undertakera a Cena po swojej nudnej i przewidywalnej walce miałby to zrobić? Jak on to zrobi to chyba przestanę oglądać WWE

Na początek thx za newsy. Bardzo dobrze że Kaval ma wykorzystać title shota o TT, możne to rozrusza dywizje tagów. Mam nadzieje ze London Brawling mogą jeszcze wystąpić o tt titles bo sa dobrzy. Wielki podziw dla Kurta ze mimo kontuzji miał sile walczyć. "testowi antykoncepcyjnemu" chyba antydopingowego. To już najprawdopodobniej koniec SES, a szkoda bo chciałbym by walczyli o TT. Cena żartowniś =)) przecież on umie aż 10 akcji =)) . Jeff ciężko będzie ci się wybronić lepiej znajdź dobrego adwokata :t_down:

Troche po czasie ale byłem z dala od cywilizacji a newsy tak dobre że szkoda by było nie skomentować.

Zaczne od czegoś co mnie bardzo zastanawia:

Trzymam kciuki za Jeffa, zakończenie takiej kariery przez coś takiego byłoby prawdziwą tragedią,
Hardy w ostatniej walce, zrobił na mnie wrażenie, mam nadzieje że wywinie się z tego wszystkiego
Jeff hardy mysle , że się wywinie i zobaczymy go jeszcze , bo chetnie zawsze ogladam jego walki .
Mam nadziej że Jeff nie pójdzie do więzienia bo jego kariera by się wtedy skończyłą a nawet go lubie i byłaby to wielka strata dla wrestlingu .
Mam też nadzieje, że Jeffóś ma naprawde dobrego adwokata,
Mam nadzieję, że nie wsadzą Dżefa
Jeff mam nadzieję że wierzysz w Boga.Przydałby Ci się.Ale trzymam za Niego ciuki
Jeff ciężko będzie ci się wybronić lepiej znajdź dobrego adwokata

Hmm no ja rozumiem że Jeff jest świetnym wrestlerem, jest przez większość bardzo lubiany, ma miiony fanów i owszem może to i byłaby duża strata dla TNA jak i całego wrestlingu no ale... Gdyby jeszcze chodziło o samo posiadanie to rozumiem. Ale produkcja i handel to już zupełnie co innego... Moim zdaniem jeżeli oczywiście te oskarżenia są prawdziwe powinnien iść do więzienia jak każdy inny dealer a nie wywinąc się bo jest popularny...

Taa... Jeff stanie dziś przed Sądem Najwyższym. Moim zdaniem powinien ponieśc konsekwencje tego, co zrobił i mówi się trudno. Odsiedzi swoje i tyle.

Dobrze że chociaż jeden trzeźwo myśli :P

TT Kavala i Bryana średnio mnie cieszy... Napewno byliby dobrym teamem chociaż WWE mogłoby ich zeszmacić i zrobić z nich takich dwóch maluszków robiących świetne walki ale zawsze i tak przegrywających. Pozatym może jeszcze nie na NoC ale pewnie na koljenym ppv Bryan już odbierze pas Mizowi co w sytuacji gdyby rzeczywiście mieli te pasy sprawiłoby że pas US znów by praktycznie nie istniej. Pozatym nie lubie Bryana a Kavala uwielbiam więc miałbym mieszane uczucia do tego teamu, nie chciałbym też żeby Kaval zmarnował swój titleshot na Hartów...

Genration Me z MCMG napewno zrobili dużo lepszą walke niz by to zrobili London Brawling ale za to feud raczej nie byłby ciekawy dlatego mam nadzieje że Wolfe i Magnus tylko odwlekli w czasie to ten storyline.

Dla Kurta ogromny szacunek. Prez kilkanaście minut walczył z wypadniętym żebrem, nic nie było po nim widac i mimo to zrobił jedną z najlepszych walk roku jeżeli nie najlepszą.

Niewiem czy ta ruletka wypali :P Obawiam się że będzie tak słabo jak było wtedy gdy widzowie decydowali o stypulacjach itd. Obym się mylił ;]

Terry i Sandman w sumie mi nie robia za bardzo ale oby się nie okazało że Hernandez ma cos na sumieniu bo bardzo by mi go było szkoda gdyby musiał opuścić TNA. Chociaż ostatnio i tak go tam niestety nie ma...

Koniec SES jest juz raczej pewny. Zwolnienie Sereny, kontuzja Joe. Zresztą już na zesżłym SD (tego jeszcze nie widziałem więc nie wiem czy coś było dalej) GTS dla Gallowsa był znaczący.

Ceny przrywający streak...? Moim zdaniem byłoby to najgorsze posunięcie WWE w historii świata wrestlingu...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...