Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV TNA No Surrender 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie będziemy wybierali najlepszego wrestlera PPV TNA No Surrender 2010, a oto nominowani:

Ktoś Inny - wybór należy do was ;) Nie oglądałem tego więc tym razem jest nowy system głosowania. Post = GŁOS.

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Droopi

1

• Turej

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

Zdecydowanie, bez żadnych wątpliwości głos na Kurta Angle'a. Moim zdaniem pokazał że mimo swojego wieku wciąż jest najlepszym wrestlerem świata. Razem z Hardym zrobili walke kwalifikującą się do miana najlepszej walki roklu (no gdyby nie zakończenie) ale nie ma co ukrywać że togłównie dzięki Kurtowi. Hardy też pokazał się z dużo lepszej strony niż ostatnio ale do Angle'a mu daleko. A jeszcze jak się okazało że w połowie walki Kurtowi żebro wypadło ze stawu. I zupełnie nic nie było po nim widać. Wielki szacunek. Moim zdaniem nie było na tym ppv niekogo kto by mógł z nim konkurowac w tym głosowaniu ;]

Głos oczywiście na Kurta! Po raz kolejny pokazał w jak wysokiej formie się znajduje. Pomimo kontuzji doprowadził tę potyczkę(jedną z najlepszych w tym roku) do końca. Nie można powiedzieć, że dokonał tego sam, ale Hardy'emu jeszcze sporo brakuje. Tym niemniej postawa Jeffa bardzo wpłynęła na ocenę Angle'a. Mam nadzieję, że Kurt trafi do ME BFG i zdobędzie w pełni zasłużony tytuł. 8)

Warta odnotowania jest również postawa Bucks'ów. Bardzo bym chciał by ich postaci przez dłuższy czas były prowadzone jak w PWG. Federacji przydadzą się heele dysponujący taaką techniką.

Tu nie ma co się zastanawiać. Najlepszy na No Surrender był oczywiście Kurt Angle. Jego walka był wyśmienita. Pomimo poważnej kontuzji walczył dalej i to jaki czas. Nie miaęłm jeszcze przemieszczonego żebra, ale wyobrażam, albo nie wyobrażam jaki to musi być ból. Wielki szacun dla niego :!: Akcje były świetne nie tylko z jego strony, ale uważam, że w jego walce i na całej gali PPV był najlepszy. Jak wiemy jest on bardzo doświadczony i potrafi stwarzać takie widowisko. Kurt jeszcze raz podziwiam cię za tą walkę mimo bólu :)

Szczerze mówiąc to Sabu bardzo zasysał w swojej walce. Jakoś ta jego forma mineła, bo było widać, że nawet moonsault z trzeciej liny mu nie wyszedł. Cóż wiem tyle, że on wrestler'em tego PPV nie będzie. Moim kandydatem może być AJ Styles, bo to było genialne aby widelcem pokonać Marzyciela. Lecz jak w newsach się dowiedziałem, że Kurt doznał kontuzji, to było niezłe zdziwnie, a do tego wtedy jeszcze świetnie walczył. Teraz można Hardemu jeszcze jeden zarzut dać do sądu pt. "Kontuzja Kurt'a". Oddał bym głos na Kurt'a ale same Anioły w odpowiedziach mi się nie podobają, więc głos mój idzie na TV champ'a. AJ Styles!

ahfo.png

luba_049.png

Zastanawiałwem się między składem MCMG, Generation Me oraz Kurtem Angle. Po krótkim namyśle wybrałem jednak Kurta. Pokazał że mimo wieku nadal jest w wysokiej formie, a ponadto trzeba Go pochwalic za niesamowitą wolę walki oraz prawdziwe serce do wrestlingu. Chodzi mi o to, że od pewnego momentu walki podobno wybił żebro ze stawu. Nie wiem nawet kiedy dokładnie się to stało ponieważ mimo bólu potrafił to rewelacyjnie ukryc. Wielki szacunek dla wielkiego wrestlera :) .

No cóż ankietka dobiegła końca, więc czas na podsumowanie:

1. Kurt Angle

2. A.J. Styles

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
  • Dodaj nową pozycję...