Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kto zdobędzie pas WWE Championship?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

19 września odbędzie się Six Pack Challenge Match na gali Night of Championships.W tym meczu stawką będzie WWE Championship ,posiadany obecnie przez Sheamusa.Do rywalizacji oprócz mistrza staną :

- John Cena

- Edge

- Wade Barrett

- Chris Jericho oraz Randy Orton.

Ostatnio mecz w tej stypulacji odbył się na NoC 2009.Każdy z tych zawodników ma dość spore szanse na ten pas.Dla każdego z nich wiele on znaczy i moim zdaniem dadzą dość dobry pojedynek o niego.A kto według was ma największe szanse na ten pas?Dokładnie uzasadnijcie swoje zdanie.

Zapraszam do ankiety!

Potrwa ona do 19 września!

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• undertaker124

2

• Turej

1

• Ulicznik Xeb

1

• 19kami10

1

Top użytkownicy w tym temacie

Zagłosowałem w ankiecie na Ortona , należy mu się ten pas , a co do tematu jak dla mnie nie potrzebny ...

Oceniamy ta walke w dyskusji o NOC 2010 i po co drugi raz to samo pisac ? :)

Głos leci na Ortona. Powód jest prosty. Sheamus już wystarczająco długo trzymał pas, Cena nie zdobędzie bo miał przed rudym tytuł. Jericho odchodzi z WWE, Barett na mistrza może być, ale jakos mi się nie wydaję, że pokona tych wszystkich terminatorów RAW. Edge nie prowadzi w obecnym momencie ciekawego feudu i w tym okresie nie pasuję mi na mistrza. Może gdzieś w okolicach TLC, a Orton i dawno nie miał pasa i ma mocną pozycję u szefa i jest zapowiadany do ME Hell In a Cell, więc na 80% on dla mnie wygra.

DEAD MAN WALKING

mój głos na Rudego. Powód? The Miz. Rudy musi potrzymać pas, dopóki Miz nie straci US, żeby mógł wykorzystać walizke, Miz chciałby feud z Jaśkiem, a takiej prośby WWE zleceważyc niemoże, rudy traci pas na HIAC na rzecz walizki i na rewanzu wchodzi trajpel mszczac sie na rudym, a do koryta dochodzi janusz i feuduje z Mizem.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Mój głos poleciał na Edgea. Ponieważ ostatnio jest pomijany, więc tym razem dostanie pas. Po feudje trochę z Rudym potem straci pas na rzecz Ceny i Miz z walizką. Choć ostatnio słyszałem, że mają go przenieść na SD z czego się ciesze, bo tam mi się lepiej podoba i brakuję ludzi do ME,ale to nie znaczy, że nie może dostać pasa WWE. Liczę, że tym razem to będzie EDGE.

Mój głos z kolei poleciał na Wade'a. Jest to bardziej moje zyczenie aniżeli prawdziwa wiara, ale dlaczego nie??? Szkoda byłoby dyby nie wykorzystał swojego title shota, a zwycięstwo w takim matchu na bank podniosłoby jego prestiż jak i prestiż Nxt i Nexus.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Jak dla mnie wygra Randy Orton lub Jericho . Dadzą pas Ortonowi , bo mu się nalezy i to jedyny legend killer lub Jericho , bo chcą zeby nadal był wwe . A zresztą jest wiele rozwiązać , mogą zostawic u sheamusa aby go nadal promować , roznie .

Ostatecznie głos daje na ortona . :)

No kurcze nie wiem. Zagłosowałem na Edga choć sam nie wiem. Jak na dzisiejszy dzień pasuje mi Edge. Niby taki cichy w tej walce, ale zazwyczaj tak jest, że cichy i najmniej spodziewany wygrywa. Cena odpada, nie ma szans. To byłaby wtedy przesada. Orton... To on mi też pasuje na zwycięzcę walki i przyszłego mistrza, ale jak pisałem jak na dzień dzisiejszy myślę, że Edge ostatecznie wygra. Barett... Nieee, za młody, choć Sheamusem było podobnie, ze parę miesięcy w WWE i już miał WWE Championa. Ale Wade to nie Sheamus i wątpię żeby wygrał. Sheamus na stówę straci pas, także on nie wygra tej walki o pas. Został jeszcze nam Jerico, ale także w to wątpię. Nie ma możliwości wstawienia spoilerów, ale ja myślę, że on nie wygra. Czyli tu w tej ankiecie zagłosowałem na Edga bo jak na dzień dzisiejszy on mi pasuje na mistrza.

Zagłosowałem na Johna Cene. Tak samo jak Jonh619Orton że WWE nie da mu pasu . A John Cena nie ma już pasu 2 miesiące więc pewnie dlatego wwe da mu ten pas bo ludzie uwielbiają Cene z pasem. wolałybym żeby wygrał orton ale stawiam na Jaśka

Ta ankieta jest już chyba wymyślona na siłę.. =)) Ale jak już to powiedziałem to i skomentuję. Więc tak moim zdaniem pas zdobędzie.. Wade Barret ma do wykorzystania tittle shot więc musi go wygrać teraz. Bo kiedy indziej? Chyba, że jakieś długie story, ale w końcu zdobył by pas. Kłótnia u NeXuS i potem wszyscy z Nexus by się jeszcze bardziej wypromowali tym razem na tle pasa mistrzowskiego. I po tej gali niestety Bye Y2J.

Ta ankieta jest już chyba wymyślona na siłę.

Tak jak na siłę są zakładane twoje dyskusje. A tak naprawdę to ankieta jest dobra. Zrozum, że nie tylko ankiety typu "coś tam, coś tam najlepsze w historii" są dobre. Właśnie takie ankiety związane z czasem teraźniejszym są moim zdaniem lepsze. Rozejrzyj się po innych portalach (nie tylko związanych z wrestlingiem) i zobaczysz, że tam są właśnie ankiety związane z tym co będzie niedługo lub z tym co właśnie jest i czemu nie może być tak na BGZ-cie, gdzie ankiet związanych z historią jest aż za dużo. A tak poza tym w dziale z ankietami powinny być właśnie takie proste, przyjemne tematy. Od filozoficznych tematów jest dział z dyskusjami Xeb.

Sorry, ale po prostu nie mogłem się powstrzymać.

DEAD MAN WALKING

zagłosowałem na Rendyego Ortona ale znając WWE pewnie będzie to Jasio.Dobry by był momęt na wykorzystanie walizki przez Miza

Bandit

Orton powinien wygrać ponieważ od jakiegoś czasu już stara się zdobyć pas.

Cena jest poprzednim posiadaczem więc raczej go znów nie dostanie.

Gdyby wygrał Wade Barett wtedy nexus mogło by się rozpaść ;]

Jericho odchodzi więc pasa nie zdobędzie