Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE bez Jericho, 3 edycja NXT, TNA/WWE DVD, WM 27 i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

lunavachon.jpg

:arrow: Znane już są wstępne powody śmierci Luny Vachon. Ustalono, że przy ciele byłej wrestlerki WWF znaleziono pudełko z mocnymi lekami przeciwbólowymi. Dodatkowo było rozrzucone wiele tabletek. Policja wstępnie ustaliła motyw, że Diva popełniła samobójstwo, a motywem jest jej niedawno spalony dom z całym dobytkiem.

:arrow: Chodzą pogłoski, iż WWE jest zainteresowane zakontraktowaniem wrestlerki sceny niezależnej. Jest nią The Amazon i zawodniczka ta mierzy ponad dwa metry. Nie wyklucza się, iż wrestlerka podpisała już kontrakt.

:arrow: Były wrestler WWE, a obecnie RoH Shelton Benjamin założył oficjalne konto na Twitterze. Poczynania gwiazdy będzie można śledzić teraz pod adresem http://twitter.com/sheltyb803 .

:arrow: Michael Cole oraz Shawn Michaels wybrali się niedawno na ryby. Oto jedno ze zdjęć z ich połowów, więcej można ujrzeć pod adresem http://www.prowrestlingscoops.com/article/285033844.php .

3.jpg

:arrow: Kolejnym wrestlerem na celowniku WWE jest Alex Koslov. Był to przeciwnik Alberta Del Rio na ostatnim SmackDown!. W rzeczywistości jest to gwiazda federacji AAA.

:arrow: Znana jest następna walka na DVD High Flyers. Ma nią być Sting vs Great Muta. Walka ta jest z odcinków WCW w Japonii w 1991 roku.

:arrow: Shawn Michaels poinformował na swoim Twitterze, że nie był obecny na 900-setnym odcinku Monday Night Raw. Powody nie są znane, ale dodatkowo HBK odmówił ostatnio roli w dwóch filmach.

:arrow: Można już słyszeć potencjalne nazwiska uczestników 3 edycji NXT. Tym razem w programie wystąpią tylko kobiety. A oto lista uczestniczących kobiet oraz mentorek:

• Naomi Knight (Pro: Kelly Kelly)
  • Maxine (Pro: Alicia Fox)
  • AJ Lee (Pro: Primo)
  • Aksana (Pro: Goldust)
  • Jamie Keyes (Pros: The Bella Twins)
  • Aloisia (Pro: Vikcie Guerrero)

:arrow: TNA Wrestling kontaktuje się z federacją AAA. Podobno federacji Dixie Carter zależy na zakontraktowaniu jednej z gwiazd tejże federacji, a mianowicie chodzi tu o Zorro. Wrestler ten miałby w późniejszym czasie założyć tag-team z Hernandezem.

:arrow: W ubiegłą niedzielę, na WWE House Show odbyła się niemiła scena. Po rzuceniu koszulki przez Johna Cenę doszło do bójki pomiędzy fanami. Fani ci zostali wybrowadzeni z hali a kilkoro dzieci miało lekkie obrażenia.

:arrow: Większe gwiazdy rosteru iMPACT! narzekają, że grupa ECW dostaje za duży push. Mówią, że to strata czasu i że powinno się promować młode gwiazdy federacji bo jest ich wiele.

:arrow: Mickie James ponownie napisała na Twitterze, że chciałaby występować w TNA Wrestling. Jednak była Diva WWE powiedziała również, że nie zamierza rezygnować z kariery muzycznej i ma zamiar robić jedno i drugie. Dodała również, że w federacji Dixie Carter jej plan pracy byłby mniej napięty.

:arrow: Oto zbiór DVD, które w najbliższym czasie ma zamiar wydać TNA oraz WWE:

• WWE Summerslam
  • TNA Best Of The Asylum Years
  • WWE Chris Jericho
  • WWE's Highest Flyers
  • WWE Night of Champions
  • TNA Wrestling's Greatest Moments
  • WWE Smackdown: 2010 Season
  • WWE Hell in a Cell
  • WWE Studios Knucklehead
  • WWE The John Cena Experience
  • TNA Hardcore Justice
  • TNA Triple Threat Vol. 4
  • WWE Bragging Rights
  • WWE 100 Craziest Moments
  • WWE Bobby Heenan
chris-jericho.jpg

:arrow: Na Raw Chris Jericho oznajmił, że w przypadku nie wygrania walki Six Pack na Night of Champions, opuści WWE. Jednoznacznie wskazuje to na brak podpisania kontraktu przez Y2J'a. Wrestler niedługo wyjeżdża w trase koncertową, a poza tym chciałby spędzać więcej czasu z rodziną.

:arrow: Y2J napisał również na swoim Twitterze, że dostał propozycję występu w amerykańskiej edycji 'Tańca z gwiazdami', jednak odmówił uczesnictwa. Swoją drogą w polskiej edycji tego programu, gdyby ktoś nie wiedział ujrzymy niesamowitego Andrzeja Gołotę, czyli powtórka z rozrywki Pudziana.

:arrow: Skip Sheffield doznał kontuzji kostki. Złamanie to jest na tyle poważne, że wrestler nie wystąpi przez ponad 4 miesiące. Było to podczas House Show Raw w Honolulu, przez co Skip nie wyleci na tourne do Japonii.

:arrow: Ostatnio można było zauważyć, że MVP staje się raperem. Gwiazdor jednak zaprzeczył na swoim Twitterze jakiejkolwiek zmany gimnicku.

:arrow: W spoilerze widnieje wygrany 2 edycji NXT. Dodatkowo szykuje nam się coś na styl Nexus vs Raw. Jednakże tym razem wrestlerzy z 2 edycji programu mieliby feudować ze SmackDown!. Jednak to jeszcze nic pewnego.

Kaval

:arrow: W sobotę swoje 26 urodziny obchodziła Diva WWE, Eve Torres. Ponadto w niedzielę, synowie Rikishi'ego, czyli Jimmy i Jay Uso skończyli 25 lat.

:arrow: Istnieje małe podobieństwo, że Dudley Boys powrócą do WWE. Wynika to z tego, iż w TNA wygasa kontrakt Team'u 3D. Jednak WWE póki co nie jest zbytnio przekonane do zatrudnienia Devona oraz Brother Raya. Jest to spowodowanem niechęci do siebie jednego z pracowników w federacji.

:arrow: John Cena wygrał ostatnio swój setny pojedynek w tym roku. Wliczając w to oczywiście różnorakie House Show'y oraz Dark Matche.

:arrow: Na następną Wrestlemanię jest zapowiadana hitowa walka. Jak informuje serwis F4WOnline.com ma odbyć się walka unifikująca pasy IC, USA, WWE oraz WHC. Już teraz na galę WWE NoC jest zapowiadany mecz unifikujący pasy Div oraz Women's.

CZW091010ShowGraphic.jpg

:arrow: Oto uaktualniona karta na galę pamięci Chrisa Casha. "Down With The Sickness 2010: A Tribute to Chri$ Ca$h", gala będzie miała miejsce w Arenie w Filadelfi, a datą jest 10 sierpnia.

CZW World Heavyweight Championship

Jon Moxley © vs. Scotty Vortekz

Aerial Assault Ladder Match

Chuck Taylor vs. Ricochet vs. Facade vs. AR Fox vs. Alex Colon vs. tHURTeen

CZW World Tag Team Title Tournament - Round 1

Team Macktion vs. Irish Driveby

:arrow: Najprawdopodobnie Dark Matchem najbliższego SmackDown! jest walka Undertaker vs Kane.

:arrow: Alberto Del Rio dostał od WWE kontrakt rozwojowy. Podobno zarząd jest bardzo zadowolony z poczynań nowej gwiazdy niebieskiego brandu.

:arrow: Na koniec jeszcze ciepłe słowa od VK McMahona o Johnie Cenie. "John jest szczery i w 100% sobą. Jest ponadprzeciętnym i lojalnym człowiekiem. Kieruje się swoimi zasadami i jest pewną rodzaju indywidualnością".

Proszę o komentarze.

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

2

• Turej

1

• Brem

1

• angelss131674325989

1

Top użytkownicy w tym temacie

Pro, ta The Amazon, to właśnie jest rookie od Vickie Guerrero :) A propo tego Koslova. Niezły cheer zebrał na Smackdown :P Jestem przeciwny unifikacji US Championship i IC Championship, jednak jeżeli chodzi o unifikacjie WWE i WHC, jestem jak najbardziej za.. Fedracji jest potrzebny jeden, najważniejszy pas, a co najważniejsze Cena nie miałby go co 2 miesiące, bo lista pretendentów była by strasznie długa.. Y2J Nie ochodź :!::D Co do spoilera:

Hura!! I niech mi tu Bugi pierdolnie teksta ze szmaceniem Kavala, to mu chyba coś zrobie :D

Dięki za newsy ;)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

No wielkie dzięki za newsy. Szkoda Chrisa, bo WWE bez niego to nie to samo, ale cóż jak widać ma inne rzeczy na głowie i liczę, że jeśli odejdzie do po kilku miesiącach powróci w wielkim stylu. W NXT same kobiety ciekawe jak to wyjdzie podoba mi się, że dali sznanse terenowania kilku wrestlerom. Wątpie, aby Dudley Boys zrobili tam swoje niech się trzymają TNA, bo jeszcze tam mogą fajną walkę zrobic. Co do unifikacji do się zdziwiłem, bo jeśli będzie jeden główny pas to na, którym brandzie to potem jeden zostanie bez głównego pasa zwłaszcza, że chcą pozostałe połączyć. Dużo płyt ma zamiar wyjść już nie mają na czym zarabiać. Walka o koszulke Ceny ciekawe czy ktoś z tych dzieciaków zrobił Attitude Adjustment :D I na koniec wszystkim wszystkiego najlepszego i sukcesów :D

No dziśiaj newsy są długie i mam nadzieję Ciekawe ;)

Ok to zaczynamy, Te zdjęcia z wypadu na ryby, są całkiem niezłe, szczególnie jak Shawn trzyma w ręcę rekina czy co to jest :8

Już się nie mogę doczekać tych nowych wideo o których Protek napisał.

Napewno będzie nam brak Jericho, bo nie wierzę w to żeby on właśnie wygrał na Night of Champions. :shock:

Mógłbym tak jeszcze, długo ale mi się nie chce :D

Patryniu na moje to są tuńczyki tylko takie nie za duże, ale głowy nie dam :P

Zacznijmy od najstraszniejszej wiadomości- Jericho nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Mam nadzieje, że zdobędzie wygra ten pas. A teraz wróćmy do realnego świata- może bedzie tak, że Y2J zrobi sobie przerwe, zakończy tą trase koncertową, spędzi troche czasu z rodziną i powróci na Royal Rumble jako 30 i wygrywając to starcie, prawdopodobnie byłby facem jak by tak sie stało, ale ważne, że by powrócił.

Hehe dobry pomysł z tą koszulką ceny, bo 10 sie pobije, jeden ją zdobędzie to inni z zazdrości pójdą do sklepu i kupią sobie taką samą, w końcu to Terminator! Rio mi sie zaczyna podobać, tygodniówki wole oglądać na ESC, ale na tym sroproraw fajnie sie pokazał, brakowało mi DżejBieLa.

yeyeye w końcu wygrał ktoś kto na to najbardziej zasługiwał, mam nadzieje, że Kaval zdobędzie pas. bo Wade'owi sie nie uda raczej

Teraz coś o pasach. Moim zdaniem to jest zły pomysł. Dlaczego? Proste- ten pas bedzie krążył na lini Cena-Orton-Sheamus-Tryplak, ew. Miz

Żeby zwiększyć prestiż pasów wystarczyło by zrobić ciekawe feudy o te pasy, z większą ilością osób w nie zamieszane, a nie robić z Ortona legende wrestlingu, na co nie zasługuje.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

No, ja się nie dziwię, ze popełniła samobójstwo... Ja nie miałem takiej sytuacji i nigdy nie chcę mieć, ani nikomu tego nie życzę, ale trzeba żyć dalej i się nigdy nie poddawać. R.I.P

Co do możliwe że nowej divy w WWE. Ona mogłaby chodzić z Great Khalim =)) Fajnie by to wyglądało. Znalazł by swoją miłość =)) Ale tak na poważnie. Ciekawe z kim będzie miała feud. Może z Vickie? =)) Nie no fajnie byłoby żeby WWE miało w federacji kobietę olbrzyma. A ja już Shelton Benjamin mam na Twitterze :D Shawn MIchaels i MIchael Cool na rybach... No ciekawe, ciekawe czy złowili jakiegoś wieloryba albo coś. Ale na jednym zdjęciu może jestem głupi, ale ta ryba to chyba rekin :shock: No coś ostatnio WWE sprowadza samych młodzików do federacji. No i tak dalej, czyżby kolejna jakaś rewolucyjna era w WWE? Ciekawe, ciekawe :lol No co do zwycięscy na NXT sezonu 2

od razu wiedziałem, ze tylko on może wygrać. Od początku Kaval dawał z siebie wszystko żeby wygrać. I się mu to udało. Wierzyłem w niego i byłem z nim cały czas. Tylko toco zrobili na koniec, nie było potrzebne... Wygrał WWE mogło mu się dać nacieszyć, a nie wymyślać jakieś pierdoły. Nexus 2?! Nie chce już powtórki z rozrywki. Kaval wygrał i tylko on idzie do RAW albo SD! Takie ejst moje zdanie na ten temat. Powodzenia Kaval w WWE!!!

A co do Mentorów w 3 sezonie. No Kelly :twisted: Super, same divy i siostrzyczki są. No będzie gorący sezon :twisted: Mickie James chce iść do TNA... Hmmmm.... No nie wiem. Ja bym ja tam wolał, żeby wróciła do WWE, ale to chyba niemożliwe. No WWE bez Jerica będzie całkowicie inne. Tyle lat, to będzie coś takiego jak z HBK. Ale trudno, należy mu się odpoczynek, trochę rodziny no i koncerty :D Y2J w tańcu z gwiazdami... Ciekawe jak mu idzie z tańcem, myślę, że jest dobry. Chciałbym zobaczyć MVP jako rapera. Powtórka z rozrywki od Johna Ceny. Ale myślę, ze by inaczej wyglądał i prezentował jako raper od Johna. Ale trudno, nie będzie raperem, ale czy zostanie heelem to jeszcze nie wyjaśnione. Ciekawe co się stanie ze SD i Raw gdy zunifikują te pasy wszystkie. Nie będzie już po równo bo będą tylko 4 pasy. Choć może po 2. Ale nie będzie równego podziału... Bo jedne są ważniejsze a inne słabe. Zobaczymy jak to będzie. No McMahon tak mówi o Johnie, chyba mu kasy musiał dużo zarobić =))

Dzięki za długie i ciekawe newsy. Pozdrawiam :D

Edytowane przez Gość

Nie wiem czy zatrudnianie The Amazon to najlepszy pomysł, będzie taką kobiecą wersją Khaliego... Obejrzałem przed chwilą kilka jej walk i jej moveset ogranicza się do closelinów, chopów i bodyslamów... No dodatek jej markowanie przyjmowania ciosów jest jednym z najgorszych jakie w życiu widziałem :P

Wątpie żeby NXT dla samych kobiet był dobrym pomysłem. To będzie chyba strasznie nudne i mega słabe. Przynajmniej dobrze że jest ich mniej, szybciej się skończy. No i po co tam Primo i Goldust... Ich zawodniczki będą ograniczone tak jak Kaval i nie będą mogły normalnie walczyć w TT.

Zorro jest fajny, mogą stworzyć z Hernandezem fajny TT no i wreszcie może jakiś push dla tego drugiego bo na chwile obecna TNA strasznie go marnuje.

Zgadzam się z gwaizdami TNA że ECW ma za dużo czasu i jest to nie do końca potrzebne. Fajnie że zrobili Hardcore Justice ale moim zdaniem powinien to być jednorazowy występ i tyle, po co im kontrakty, w TNA i tak jest za dużo zawodników i wiele naprawde wartościowych młodych wrestlerów w ogóle się nie pokazuje. Zwłaszzca że większośc ECW nie wiele pokazuje w ringu. A zresztą i tak nie walczą tylko chodzą całą grupą i leją się z Fortunes...

Mickie James ciągle pisze że chce do TNA ale czy TNA się jakkolwiek wypowiedziało w tym temacie? :P Ale chętnie bym ją zobaczył w federacji Dixie, może w końcu u Knockouts zaczęło by się coś dziac poza kręgiem BP. W ogóle nie rozumiem co tam się teraz dzieje z pasami TT... Od kąd ten nie wiadomo w ogóle skąd wzięty i z jakiej racji w ogóle pretendujący do pasów TT Wilde i Hamady zdobył pasy ani razu się nie pokazały na Impaccie... Ale to nie na temat :P

No myśle że odejście Jericho jest w tym momencie już niemal pewne. Raczej nie ma możliwości by zdobył on pas. Ale mysle też że prawie na pewno jeszcze go zobaczymy, zrobi sobie po prostu przerwe i może dobrze bo i tak jest ostatnio bardzo niedoceniany i marnowany a jak mu dadzą wielki powrót to napewno z wielkim pushem.

Bardzo mi szkoda Sheffielda, nie licząc Barretta był on jedyną indywidualnie ciekawą postacią w Nexus, mam nadzieje że wymyślą jakiś fajny sposób powrotu a nie uznają że po rozpadzie Nexus już nie ma dla niego miejsca.

Jeżeli rzeczywiście mają zamiar zrobić NXT2 vs SD to byłoby to najgłupsze posunięcie ostatnimi czasy. Generalnie inwazja Nexus na Raw była mega fajna i od tego momentu w Raw zaczęło się coś dziać konkretnego ale powtarzanie tego samego scenariusz na SD jest bez sesnu... I co znowu wszyscy nagle staną się heelami i będą robić demolki? A szefem SD byłby Mysterio? Bez sensu to by było... Już mogliby wymyslić coś nowego...

Nie wiem po co 3D mieliby wracać do WWE. Nie są tam raczej potrzebni a w TNA dobrze sobie radzą i tam pasują.

Nie sądze żeby unfikacja pasów WWE z WHW i IC z US były dobrym pomysłem. Pasy Div jak najbardziej, div jest mało i nie potrzebują dwóch pasów ale męskich zawodników jest na tyle dużo że 4 pasy to jak najbardziej odpowiednia liczba. Byłoby wtedy mnóstwo feudów o nic które nie są tak ciekawe jak te o pasy. No w którym brandzie byłby główny pas? No chyba żeby zrobili tak że wszystkie największe gwiazdy i ME wrzucić do Raw gdzie będzie główny pas a mniejsze żeby się wypromowały na ME do SD gdzie będzie ten drugi pas. Ale tak czy siak uważam że to zły pomysł.

Na początek skometuje najważniejsze dla mnie informacje: Chris, dlaczego? Byłeś dla mnie jedynym promyczkiem dobra na raw, nie odchodź proszę! Na poważnie, to już nie mam powodów dla których mam oglądac raw. Dudleye, wy mi tego nie róbcie, zostancie w TNA. Chociaż, taki transfer odbudował by trochę dywizje tagów w WWE, która przechodzi ogromny kryzys. Tak więc nie wiem co o tym sądzic. Moze by ich jakos dobrze wykorzystali?

No i o to chodzi! Tak trzymac WWE! Oby tylko nie dostał title shota na Intercontinental

Większe gwiazdy rosteru iMPACT! narzekają, że grupa ECW dostaje za duży push. Mówią, że to strata czasu i że powinno się promować młode gwiazdy federacji bo jest ich wiele.

Święta racja. Dostaliście Hardcore Justice, i starczy, wasz czas minął, dowidzenia.

=)) Bójka o koszulke, żałosne

NXT 2 vs Smackdown? Nie prosze, odgrzewany kotlet, który dla mnie już pierwszego razu tak bardzo nie smakował. jestem na nie.

Unifikacja pasów? Nie przy takim rosterze! Chyba że szyukują się spore zwolnienia, to może i dobry pomysł.

Uła Amazon czyli jednak nie muszą byś same laleczki? :o Ryby... NIe ma to jak adrenalina :D Ciekaw jestem NxT Div i to bardzo :) Tak myślałem czy kiedyś się oto lali ahahhaha Jasiu prowadzi do wojn na świecie!Mówiłem, że Chris sobie odpuści, ale nie po co się mnie słuchać :P A MVP kolejny jobber :/

Nie......

Czekamy na WM :D A co do łączenia pasów jest na tak, ale jak pasy będą lotne. No niech mi tylko Aleberto nie zwalniają :evil:

Mam nadzieję, że Jericho nie odejdzie z WWE, bo to będzie duża strata. Ale niestety dużo wskazuje na to, że tak będzie :( Jestem ciekaw jak wypadnie NxT z Diva'mi :thinking: Jeśli Vince mówi o Cenie takie słowa to ten napewno prędko nie zejdzie z Main Eventer'a. Za niedługo napewno dostanie jakiś pas, potem go straci i tak będzie się to ciągło.

Co do zwycięzcy 2 sezonu NxT:

Bardzo się cieszę. Nie za bardzo wierzyłem zwycięstwo Kaval'a. Myślałem, że będzie z nim tak samo jak z Bryan'em. Teraz mam nadzieję, ze dostanie jakiegoś title shot'a.

Dzięki za newsy :t_up:

ksgj.png

• Styl:  Jasny

Szkoda, że prawdopodobnie odejdzie Chris. Bez jego prom, to już nie to samo.

Nie dziwie się decyzji Shawna, oraz Chrisa, co do Tańca z Gwiazdami. Jak chce spędzić czas z rodziną, to przecież nie będzie tańczył :)

Jestem ciekaw, czy to wszystkie divy w NXT 3. Zawsze było 8 zawodników. Ale widocznie WWE przewidziało, że poziom walk, będzie słabszy i skrócili NXT. Chyba, że ktoś jeszcze dojdzie. Ale kto mógłby być pro? Zostały Melina, Eve, Jillian, Maryse, Natalya, Rosa i Tiffany. Jeśli miałbym wytypować 3 nazwiska to wziąłbym Natalye, Rose (praktycznie nie widywane) oraz kogoś z dwóji Eve/Maryse. Ale skoro na WWE.com jest już galeria zdjęć, to są już wszystkie.

Pozostając przy NXT 3. Byłem przekonany, że jeśli AJ Lee będzie w NXT, to zmienią jej ringname. Każdy wie o co chodzi :)

Szkoda mi Skipa. Na początku NXT wręcz mnie odrzucał , ale jako członek Nexus rozwinął się. Był wyróżniającą się postacią w Nexus.

Cieszę się, że Kaval wygrał. Ale nie podobał mi się atak na końcu NXT. Odczuwam dziwne wrażenie déjà vu. Nie wiem, czy to wypali. Ciekawy mógłby być faceturn Nexus i feud z Nexus 2.0. Ale zobaczymy, czy nie był to tylko jednorazowy atak.

Zdziwiło mnie jedno. Co miało znaczyć, te zaatakowanie Percy'ego przez Alexa Rileya? Najpierw wykonuje na nim sit-down bodyslam, a chwilę później razem z nim atakuje Kavala. Albo coś przeoczyłem, albo coś tu nie gra.

Unifikacja pasów cieszy mnie średnio. Co do Div jestem przekonany na 100%, główne pasy mogą być, ale IC i US muszą pozostać! Smackdown zostało by bez ważnego pasa?

No ciekawe czy Alex Koslov dołączy do WWE. Napewno jest utalentowany, ale jeśli miałby jobbowac tak jak na ostatnim Smackdown to ja dziękuję.

Heh, bójka o koszulkę Ceny. Nie zabardzo lubię Johna, ale gdyby rzucił to też bym się bił :thumb: .

Nie dziwię się, że roster TNA protestuje z powodu pushu dla ECW Originalsów. Dla większości z nich rola aktywnego wrestlera już się skończyła.

Prawdopodobnie Y2J pożegna się z WWE. Jeśli tak się stanie to chyba niestety skończy wogóle z wrestlingiem. Szkoda mi Go, chyba że WWE szykuje nam niezłą niespodziankę i to tylko podpucha. Kurczę, sam chyba nie wiem co mówię.

Możliwe jest to że MVP zmieni wkrótce gimmick. Oznajmił już że w przeciągu kilku tygodni zmieni theme, więc to możebyc czegoś zapowiedz. Niby sam Montel temu zaprzecza, ale możebyc różnie.

Unifikacja aż tylu pasów? Cóż ten Vince szykuje. Bardzo tajemnicza sprawa, może przywróci jakiś pas, bo coś niechce mi sie wierzyc że WWE zrezygnuje po unifikacji z trzech pasów.

I jeszcze słówko co do osoby Alberto Del Rio. Już widzę że WWE nie będzie żałowało że wzięło w swe szeregi tego pana. Del Rio rewelacyjnie sprawdza się w roli heela i cała oprawa związana z jego osobą wygląda niezwykle imponująco. Wiadomo że dostanie wielki push ze względu na to, że na wejściu pokonał nie byle kogo bo Reya Mysterio. Pas WHC myślę że za kilka miesięcy będzie w jego posiadaniu.

Tradycyjnie, dzięki za newsy.

Ciekawa sprawa z tym NXT Vince Ma już za duży roster,co do unifikacjii pasów ciekawa sprawa mógłby zrobić ciekawsze walki jeśli,zamiast nexusa wszyscy zawodnicy z Dwóch edycji NXT walczyli by pomiędzy sobą o 1 pas Mistrzowski 32 w systemie KO wygrany z każdego rosteru walczyłby o no 1 contender, ogólnie nie wiem po co jest WWE Superstars jeśli co tydzień walczy Carlito z Zackiem Ryderem na zmiany z Yoshi Tatsu, Można zrobić system rozgrywek o pas mistrzowski i każdy byłby wykorzystywany w 100% nie chce mi się oglądać na okrągło Johna Vs Locker Room tak było by Ciekawiej niech zawodnicy walczą miedzy sobą w rosterach.

No, ja się nie dziwię, ze popełniła samobójstwo... Ja nie miałem takiej sytuacji i nigdy nie chcę mieć, ani nikomu tego nie życzę, ale trzeba żyć dalej i się nigdy nie poddawać. R.I.P

No nie wiem... przecież to nie jedyny pożar nawet tak znanej osobowości. Myślisz, że z taką 'tragedią' nie da się żyć? Nie słyszałem o tym, żeby ktoś tam umarł, bo gdyby były ofiary to inna sprawa. Taka kobieta powinna być silna i to nie koniecznie motyw, dla którego popełniła samobójstwo. O ile właśnie tak się stało...

Oby Amazon odpadła w pierwszej eliminacji. Vickie nie nadaje się na Pro, bo sama nie potrafi nic w ringu ale jeżeli chodzi o masę to pasuję do siebie jak ulał. Osobiście nie jestem jakimś tam zapalonym wędkarzem, ale muszę pochwalić zdobycze Shawna. U nas raczej nie spotkam rekina, jakie to trzyma na reszcie zdjęć. Koslova widziałbym z chęcią na SmackDown!, bo jak dla mnie prezentuje nawet dobry poziom walki. Wracając do HBK'a to najwyraźniej wie jak odpoczywać od świata i spędzać czas z rodziną. NXT 3 zapowiada się ciekawie pod względem widowiska, bo raczej nie poziomem walk. AJ Lee zadowoliła mnie wyglądem, zapewne w ringu gorsza nie jest. Naomi Knight oraz Jamie Keyes to już spotkane przeze mnie Divy, ta pierwsza to w końcu mistrzyni Div w FCW więc zapowiada się ciekawie. Zgadzam się z tymi, którzy uważają że Hardcore Justice to powinna być jednorazowa gala i dolna część rosteru iMPACT! dostanie niebawem swoją szansę. Oczywiście przeciwko Sabu i Tomku w TNA nie mam nic przeciwko.

Chris musi zostać, chociażby miał wygrać WWE Championship. Nie wyobrażam sobie WWE bez niego, Raw Is Jericho! Jestem ciekaw co teraz stanie się z Nexus... bez Skipa, nie wiadomo co niedługo Barrett może wyczynić. Kolejna zgoda z tymi, którzy uważają że przydało by się więcej tag-teamów w federacji. Chociaż wątpię, że powrót Dudley byłby dobrym pomysłem. No John osiągnął setkę, to teraz może by trochę pojobbował i dał trochę pola manewru młodszym. Chociaż po tej wypowiedzi Mr. McMahona może być inaczej niż myślę... No i na koniec wypada mi powiedzieć, że kontrakt rozwojowy Alberto Del Rio się należy i możliwe, że niedługo może wystartuje o jakiś pas...

Kolejna strata w świecie wrestlingu , kiedy to się skończy? Cieszy mnie fakt , że Shelton będzie walczył w ROH teraz to już z pewnością zaczne oglądać regularnie te gale liczę , że postara się on razem z Charlim o pasy tag teamowe , a potem? Może główny pas? Kto wie , to się jeszcze zobaczy , ale napewno nie będą oni postaciami z samego końca jak to było w WWE. Widać , że Shawn nie tylko przyjaźni się z kolegami z ringu , ale również z innymi pracownikami WWE. Jestem ciekaw czy Alex przejdzie do federacji Vince'a , oglądałem jego kilka walk z AAA i muszę przyznać , że umiejętności ma niezłe , a jeszcze na WWE to w zupełności wystarczy , ale pewnie do jobbowania no chyba , że dadzą mu taki push jak Władkowi , co raczej byłoby niemożliwe choć w WWE nie ma rzeczy niemożliwych i często zaskakują nas czymś. 3 sezon NXT miał być także męski , ale jednak zdecydowano się na żeńskie rookie :P , mentorki są ok , ale Goldust jakoś nie pasuje mi tu do Aksany , już bardziej AJ Lee pasuje do Primo , ale nie ma co narazie spekulować na ten temat bo wszystkiego dowiemy się podczas 1 NXT w 3 sezonie. Zorro w TNA? Widziałem jego 1 walke tag teamową z Hernandezem , ale raczej do siebie nie pasują , więc uważam , że powinien zostać w AAA. Według mnie ten cały story z ECW jest trochę przekombinowany i wcale mi się nie podoba , wolałem patrzeć na walki bardziej widowiskowe jakie były w TNA w latach 2004-2008 , a teraz ? Nic wielkiego się nie dzieje , przez co przez ostatni miesiąc nie oglądałem nawet Impacta :| . Mickie w TNA? No zobaczymy , ale napewno będzie miała czas na wrestling jak i na śpiewanie. Co do Chrisa Jericho to jestem przekonany w 100% , że nie wygra on walki na NOC i odejdzie z WWE , czy na zawsze? Tego nikt nie wie , ale jak sam napisał chcę poświęcić więcej czasu rodzienie , a pozatym wyjeżdża w trase koncertową wraz ze swoim zespołem. Skip pechowo trafił z tą kontuzją , która napewno wyłączy go z udziału w pojedynkach przynajmniej do końca tego roku , ale ciekaw jestem czy jak wróci to Nexus będzie jeszcze istniało. Jeśli znowu będzie to samo czyli Nexus 2 vs SD to się załamie wszystko będzie zapewne tak samo jak podczas feudu RAW vs Nexus tylko , że zamiast Ceny będziemy mieć Rey'a. :P Wszystkiego najlepszego dla Eve ;) oraz bliźniaków. Team 3D w WWE ? To już nie miałoby sensu dla mnie i tyle , niech już siedzą w TNA. Cena to niedługo pobije wszystkie rekordy wszechczasów xD:P To chyba byłoby wszystko.

Dzięki za newsy Pro :t_up:

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...