Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE By Xeb

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Po pierwsze chcę obiecać, że teraz nie będzie słomianego zapału jak przy poprzednich projektach. I w następnym temacie podam szersze info a tu pierwsza gala! Przepraszam, że 1 walka taka krótka, ale napisałem i co? Usunęło mnie się parę godzin roboty. Liczę na krytykę zdrową bo wiem, że jest słabo.

Witam na pierwszym WWE po reformie!

W. Szaranowicz: Witam państwa.. Postaram się państwu skrócić co wydarzyło się w historycznym dla WWE dniu 27.08.2010r. GM Raw i SD oraz prezesi pokłócili się. Prezes się strasznie zdenerwował powiedział, że ma dość i odchodzi. Włączyło się do tego ECW, I tak dziś na gali bez nazwy bez podstaw zobaczymy dwie walki! Ale przed odejściem wyznaczył 3 zasady miał takie prawo a oto one:

1) Odbędzie się Battle Royal o jedyny brand dominujący i dzierżący władzę w WWE. Pomiędzy RAW, ECW i SmackDown!

2) Wszystko przechodzi do historii zostaję anulowane. Od pasów po członków brandów i zarząd. Oraz całą ekipę.

3) Zniszczenie Div.

W. Szaranowicz: A więc zaczynamy od Elimination Tag Team Matchu!

[ Theme Hitmana ]

Wchodzi wraz z Hart Dynasty i przybija piątki fanom.

[ Theme Abrahama ]

Wchodzi nie wie o co chodzi za bardzo..

[ Theme Milion Dolar Mana! ]

Wchodzi rzuca pieniędzmi na trybuny i nad siebie

Wchodzi Zamaskowany wrestler. Cały na czarno w masce w złamane serca!

W. Szaranowicz: Kto to jest?! A więc teraz losowanie kto za walczy w TT z kim! Szkoda, że sam muszę komentować.

[ Titantron się zapala z 4 twarzami i losowanie ]

W. Szaranowicz: Już znamy TT! Abraham Washington&Zamaskowany vs Hitman Hart& Dibaise sr. A więc już chyba wiemy kto wygra.

Pierwsi wchodzą Hitman i Abraham!

GONG!

Hitman poteżne uderzenie w twarz Abrahama i Sharpshooter! Abraham klepie, ale nie ma czasu na radość wbiega zamaskowany i Clothesline! Potem Big Boot! Hart pada.. Ależ próbka umiejętności.. Teraz seria kicków wbicie w narożnik i Baseball Slide! Odbicie od lin Big Boot i Sharpshooter na HITMANIE! Zapięty!! Ale trzyma chwilę i wypuszcza! Teraz wstaję i Leg Drop. Ach, ach.. Hitman ma marne szanse. PIN! 1.. Tylko jeden no za mało to jeszcze na Hitman. Hitman czołga się w narożnik. Ale Zamaskowany go łapię i Angle Lock! Achhh trzyma, trzyma mocno! I puszcza znów! Hitman wstaję i odbija się od lin, ale zamaskowany kontruję i clothesline po czym wbija nogę w krtań.. Zamaskowany wchodzi na narożnik i Elbow Drop!! Trafiony! Hitman leży wyczerpany i podryguję. Chyba ma drgawki.. To nie wygląda za dobrze. Hitman się powoli podnosi, ale już złapany i Vertical Suplex.. Teraz taunt zamaskowanego.. Hitman wstaję i Reverse DDT! Ależ no zaraz poznamy wszystkie akcje wrestlingowe.. To nie wygląda miło.. Hitman obolały się podnosi.. I dochodzi do zmiany jakimś cudem zamaskowany już mu pozwolił... Teraz Dibiase sr. od razu dostaję Clothesline.. Serię kicków w ogóle sobie nie radzi. Dibiase.. Obijany ciągle cios po ciosie! Celny.. Dibiase sr. pada.. A my mamy Peoples Elbow!...

[ Rozbrzmiewa Written In My Face ]

Sheamus wchodzi z 3 innych wrestlerów a tymi wrestlerami są: Dolph Ziggler, The Miz, John Morrison!

W. Szaranowicz: Nowe Evolution?

Otaczają ring i wskakują, Sheamus nagle wbiega z Bicycle Kick w zamaskowanego!

GONG!

W. Szaranowicz: dQ. Zwycięzcą nowymi prezesami i GM'ami są Abraham Washington i Zamaskowany!

[ Sheamus z ekipą schodzą na backstage ]

***BACKSTAGE***

John Cena: Tak, Triple o mnie się nie matw wesprę was w walce Battle Royal będę po stronie Raw.

Triple H: Mam nadzieję, że będę mógł na Ciebie liczyć.

The Miz: HHH z nim czy bez niego i tak wygramy..

Triple H: Jesteś pewien?

The Miz: Tak Beacuse Im The Miz And Im AWESOME!

Triple H: Taa...

John Morrison: Tyy, ale mówiłeś, że ja też jestem awesome?

The Miz: Ta jesteś..

Great Khali: habaku dakrju

John Morrison: Tak pewnie..

The Miz: Masz rację Khali...

W. Szaranowicz: Zapraszam teraz państwa na Main Event!

Main Event:

W. Szarnowicz: A więc będzie to WWE 6vs6vs6 Battle Royal! A na....

[ Let The Bodies Hit The Floor, przerywa. ]

Wchodzi Dreamer, Raven, Sabu, E. Jackson.

Dreamer: Obiecujemy Wam, że to my wygramy i zostaniemy jedynym brandem! Nie zawiedzimy naszych fanów!

Raven: Ponadto pokażemy co to Hardcore!

Nagle wszyscy schodzą do środka i zostawiają Jacksona zwracając się przeciw niemu. Sabu z niczego wykonuję DropKick Ezekiel pada na liny.. Raven podbiega i go dusi do nieprzytomności a Dreamer? Bierzę drabinę! Rozstawia ją przy ringu... Nikt nie wie o co chodzi a publika skanduję: SABU! SABU! SABU! SABU! Sabu wchodzi na drabinę chyba się wacha nie on się śmieję tem i skacze Leg Drop na szyję Ezekiela! On mu przecież skręcił kark!

Sabu: THIS IS EXTREME!!

[ Ezekiela ściągają sanitariusze! ]

Nie możliwe. Team ECW się śmieję. I powoli chcę wyjść z ringu, ale gasną światła!

Po paru sekundach się zapalają naprzeciwko Teamu ECW stoi: Boogeyman, Sandman, RVD

Boogeyman: Im The Boogeyman!

Zawodnicy do siebie się uśmiechają po czym zaczynają się śmiać i razem schodzą z ringu.

W. Szaranowicz: więc Team ECW chyba znamy,.

Ale nie zdążyli zejść a tu..

[ Theme SmackDown! ]

Pewnym krokiem wchodzi na Edge...

W. Szaranowicz: Chyba mamy lidera teamu SmackDown!

A za nim wchodzą: Chris Jericho, Kane, Undertaker, Rey Mysterio.

W. Szaranowicz: Chyba jeszcze kogoś nam brakuję?

Gasną światła..

J. "Szczena" Gmoch: BU!

W. Szaranowicz: O jezu!

[ Word Life... ]

Zapalają się światła publika szaleję! John Cena w koszulce Raw.. Ale co?! On ją rozrywa a pod nią ma koszulkę SmackDown wraz z teamem SmackDown zmierza na ring.. Ochorna robi za mur między zawodnikami ECW a SmackDown!

[ Rozbrzmiewa theme Raw ]

Ci jako jedyni wejdą wszyscy?! Wychodzą.. Great Khali, The Miz, John Morrison, Triple H, Randy Orton.

[ Miz bierze Mic, ale wyrywa mu go HHH ]

Triple H: Jeszcze coś powiesz nie tak.. A teraz zapraszmy byłą gwiazdę WWE, byłego zawodnika TNA.. Jeffa Hardyego!

[ No More Words ]

Fani wprost zgłupieli cieszą się jak małpy! Bardziej niż przy wejściu Ceny! Hardy w swoim stylu wchodzi staję wraz z teamem Raw z każdym przybił piątki stanęli przed ringiem i wszyscy w jednym momencie jak jeden mąż wślizgnęli się pod dolną liną wchodząc.

J. "Szczena" Gmoch: A wiesz, że Khali ma takie pseudo jak ja?

W. Szaranowicz: Masz się czym chwalić..

J. "Szczena" Gmoch: Raw wygra.

W. Szaranowicz: Nie bo SmackDown ewentualnie ECW.

J "Szczena" Gmoch: Zobaczymy..

GONG!

Rzucili się na siebie jak wilki na owcę widać, że im zależy! Cena z Ortonem punch za punch każdy z każdym.. W parach niemiłosiernie się obijają. Powoli sytuacja jakoś się klaruję Miz i Morrison okładają Dreamera w narożniku serią kicków wbijają go w narożnik. Ale z odsieczą przybywa mu Raven i od razy sytuacja się zmienia bowiem to Raven obija i Miza i Morrisona. Ale gdy to zobaczył Khali podszedł i wymierzył mu poteżnego klapsa w kaltkę piersiową.

A co się dzieję w narożniku Sabu wchodzi na narożnik skaczę a Rey z lin skacze też i w locie Hurricanrana na Sabu! Obaj padają na ziemię Rey przykrywa Sabu.. Jeff gdy to widzi wbiega na narożnik wchodzi na niego i Swanton Bomb na tą dwójkę to musiało boleć.. A co się dzieję w przeciwnym narożniku? John Cena i Orton okładają się wmieszał się w to Triple H który.. też okłada Cena który się osuwa. Triple odchodzi na środek ringu.. Gdy zauważa RVD podchodzi do niego a RVD atakuję go Serią Kicków w okolice kolana Triple w końcu wściekły łapię jego nogę. I wyrzuca ją z nim za ring! Rob wypada! NIE! Wślizg od dołu podcinając Tripla.. A na środku ringu.. Khali odbija Chrisa od lin Chris to wyjorzystuję i Drop Kick Khali pada na kolano wtedy Chris go kopię, ale to nic nie daję Khali wstaję i laps w Chrisa po czym Leg Drop.. W narożniku Hardy i Sabu patrzą na siebie wzrokiem zabójcy a Rey od tyłu atakuję Drop Kickiem w plecy Jeffa ten wpada na Sabu a Sabu wypada! Wypadł! Wypadł! ECW -1 zawodnik.. Nie będzie łatwo. Morrison szarpię się z Dreamerem w narożniku pcha Dreamer na liny Dreamer łapię się lin i podchodzi do Morrisona i wymierza mu kopa w twarz, Morrison był pochylony.. Ależ błąd.. Miz podbiega od tyłu do Dreamer Skull Crushing Finale! Tommy pada.. Boogeyman walczy w narożniku z Edgem.. Boogeyman sobie nie radzi z odsięczą idzie mu Raven, ale od razu doskakuję tam Kane który wykonuję Big Boot!

W. Szaranowicz: Walka nam się ostrzy a eliminacja tylko 1.

J. "Szczena" Gmoch: Czekasz na porażkę? ECW i SD?

A co się dzieję w drugim narożniku Khali stoi naprzeciw niego Raven.. DropKick Y2J w Khaliego Khali wpada na Ravena i Raven wypada! 2 raz gwiazda teamu ECW wypada w taki sposób hahah. Orton wymiana punchy z Ceną który okażę się lepszy? Cena! Nie ORTON! Suplex wykonany.. Orton wstaję i łapię Cenę jeszcze raz DDT. I Orton wykonuję klasyczne dla siebie DDT. Ale wpada na Undertaker który zdziela go Big Bootem.. Clothesline.. Orton pada szybko wstaję, ale Cena się już podnosi i Buldog.. Orton pada! Undertaker go podnosi Piledriver? NIE! Z pomocą Żmii idzie Khali wykonując piękny Drop Kick na Takerze! Deadman pada a żmija zaczyna taniec żmiii. Podnosi się bd R.K.O na Deadmenie? Spear! Spear! Spear! Edge poteżny spear na wstającym Ortonie! Orton wpada na liny.. Rey bierze rozbieg i 619 ależ COMBO na Ortonie.. Ale to nie koniec po 619 Orton podniósł się i siłą odbicia odwrócił w drugą stronę i EDGE kolejny Spear na Ortonie, Orton pada a Cena pochyla się do You Cant See Mee.. Ale podbiega do niego Miz i Reality Check!

W. Szaranowicz: Ale akcja! NIesamowite!

J. "Szczena" Gmoch: Jak Miz i team Raw!

Miz podciąga Cene pod narożnik a Morrison wykonuję na nim Straship Pain! Co tu się dzieję! Fani skandują Hardy, Hardy, Hardy! Hardy wchodzi na narożnik i wykonuję Leg Drop z 3 liny na Cene. Kane i Undertaker szykują się do double Chokeslam na Khalim, ale Khali kontruję na Chokeslam! Khali wykonuję Chokeslam na dwóch rywalach! Bracia z Doliny Śmierci padają! Rob Van Dam otrzymuję od HHH Spinebuster! The Game tauntuję, ale wbiega w niego Rey Mysterio i Hurricanrana.. Rob się podnosi puka w plecy Reya, Rey się odwraca i otrzymuję Scoop Slam.. Rob pochyla się i coś krzyczy Reyowi w twarz a Orton to wykorzystuję i na pochylonym Robie wykonuję Buldog! Podbiega Jeff wchodzi na 3 liną i Swanton Bomb! Ale co się dzieję przy linach Khali osamotniony stoi a ECW i SD zbiera się w okół niego walczą z wielkoludem aż w końcu ten wypada, ale ciągnie za sobą Sandmana, który nic w walce nie pokazał. Team ECW i SD gratuluję sobie przy linach odwracają się a tam zaczajony team Raw w nich wbiega. I eliminuję! Boogeymana eliminuję Morrison! Kane - The Miz! Takera wywala Triple H! Dreamera również wykańcza Triple H! A Roba jego przyjaciel Jeff Hardy! Do Ceny podbiega za to Orton i wykonuję R.K.O po czym punt kick i również eliminuję!

W. Szaranowicz: Ależ to rozegrali haha!

J. "Szczena" Gmoch: Szach i Mat!

Team Raw staję razem naprzeciw Reya i Edga. Orton biegnie na Reya, ale ten przerzuca go nad głową! Raw zszkoowane tym razem zawodnicy Raw patrzą na siebie porozmiewawczo i parami Miz i Morrison atakuję Reya! A Triple H i Jeff Hardy Edga! Miz szybko ogłusza Reya ciosem w głowę. Łapię go a Morrison go okłada! Morrison bierze rozpęd i DropKick, ale Rey się uchyla DropKick w Miza! Miz pada w narożnik Morrison biegnie na Reya, Rey na Morrisona i..... Hurricanrana! Morrison ląduję na Mizie! Rey bierze rozpęd! Baseball Slide! Bierze Johna za włosy i wywala za ring to samo powtarza z Mizem! 2 vs 2! Triple H okłada Edga w narożniku! A Triple H się odsuwa! Jeff Hardy z rozpędu wykonuję swoją koronną akcje Turnbuckle DropKick! Triple H odsuwa się na środek ringu a Rey tam czycha! The Game kątem oka zauważa Reya robi unik odbija się od lin i Rey go podcina! Rey odbija się od lin fani szaleję 6-1... NIE! Jeff wbiega Baseball Slide i Rey wypada! Jeff pomaga wstać Triplowi i przybijają piątkę. 2 vs 1! Edge lezy bezwładnie a Jeff go podnosi bardzo pewnie. I Twist Of Fate po czym w powietrzu przejmuję Edga Triple H i Pedigree! Ale czemu oni go nie wyrzucają!? Jeff łapię Edga klęka i zapina Sleeper Hold! Edge traci przytomność! A Triple H zapina Figure 4 Leg Lock! Sleeper Hold i Figure 4 Leg Lock na raz! OMG! Po pewnym czasie puszczają. Jeff wsadza mu ręke między liny a go kładzie pod linami i pada w dół! Złamał! Złamał! Złamał mu rękę! Triple H bez litości go łapie i szykuję do katapulty, katapulta i DropKick od Jeffa i wiążą go o liny! Ale oni się pastwią. Dalej.. Teraz wbiegają w niego z impetem aż liny pójdą i wypadnie w końcu wypada.

W. Szaranowicz: Koniec tego pastwienia! Nareszcie.. Triple H i Jeff Hardy wygrywają! Team Raw zwycięża! Jedynym i głównym rosterem zostaję RAW! Tymczasem koniec walki i gali. Zapraszamy za 2 tygodnie.

Każdy kto skomentuję liczę na dużą ilość komentarzy :) Odwdzięczę się :)

Odpowiedzcie:

Zamaskowany to... ?

Wrestler gali?
  • Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

3

• TYMEKD

1

• mateusz199670

1

• Zaq123

1

Top użytkownicy w tym temacie

Dobra to skomntuje . Jak dla mnie walki były za chaotyczne . Chodzi o to , ze masz co chwile powtórzenia . Zamaskowany to , zamaskowany tamto , niesamowicie zamaskowany i tak co chwile . Możesz użyć słow typu zawodnik w masce , nieznany wrestler , bo teraz jak to czytam to mi sie odechciewa , poniewaz co chwile te same slowa .

Jak People Elbow to zamaskowany jest The Rock . Wrestler Gali ? nie mam nikogo wyjatkowego . Ezekiel Jackson :D

Ocena w skali -/10 powiedzmy , że jak na początek mogę dać te 6/10 , bo za dużo tych powtórzeń i trochę dziwne sytuacje czy też opisy . Np o niektórych zawodnikach w battle royal slychac dopiero po ponad polowi , a tak co robili ? na pewno nie stali w miejscu i nikt ich nie bil .

@edit, z tym ezekielem to ja żartowałem :D ^^

Edytowane przez Gość

Z tym zamaskowanym to celowo tak pisałem ponieważ bałem się tego, że się zgubię i wygadam kto to. A z tym, że wrestlerzy byli od połowy walki miałem w tym swój cel ponieważ jak oglądasz galę to nie widzisz wszystkiego prawda? I Ci wrestlerzy po prostu byli niewidoczni nie pokazywali nic. i kamera ich nie brała :P.

Zamaskowany to:

1 głos - Kurt Angle

9 głos - The Rock

2 głos - Stone Cold Steve Austin

Wrestler Gali:

2 głos - Triple H

1 głos - Ezekiel Jackson

8 głos - Jeff Hardy

1 głos - Chris Jericho

Edytowane przez Gość

To tak super napisane ,jedno z lepszych na całym BGZ. Tylko mógłbyś napisać kto walczy takim wyśrodkowanym tekstem ,a i jeszcze komentatorzy mi się nie podobają. Ale to z szczeną było dobre "A wiesz, że Khali ma takie pseudo jak ja?"

Moje głosy:

Wrestler Gali : Jeff Hardy

Zamskowany Wrestler : "Stone Cold" Steve Austin.

No gale niezła. Walki zgodzę się z Ptk. trochę chaotyczne, ale dobrze się je czyta i wynik również fajnie zrobione. Co do tej ankiety to świetny pomysł i zobaczymy czy ktoś wpadnie na to kto jest tym tejemniczym zawodnikiem i dobrze, że dajesz czytelnikom ocenić kto powinien zostać wrestleram gali. Ogólnie fajnie zrobione tylko trochę popraw walki i będzie git :D .

Teraz moje głosy:

Wrestler gali: hmm chyba najlepszy był Jeff Hardy

Zamaskowany Zawodnik: Zważając, iż użył Sharpshootera i na końcu było People's Elbow, chyba że to tylko podpucha, to mój głos leci na The Rock'a

No to skomentuje...

Po pierwsze powie mi ktoś jak wyleciał Chris Jericho? bo nie zauważyłem. Ogólnie duuuużo sie działo i sam nie wiedziałem o co chodzi, powoli sobie każde zdanie tłumaczyć musiałem, bo akcja w jednym miejscu, zaraz przeciwny narożnik, a zaraz połowa wrestlerów wylatuje. Troche przesadzone ze złamaniem ręki Edge'a, przypomniałeś mi niemiłe wspomnienia, bo sam łamałem 3razy ręke i wiem jak to wygląda. Ogólnie niezłą gala, ale jak Khali np. padł na kolana to Chris w pierwszym momencie wykonałby Codebrakera i jeszcze jedna uwaga- Czy Khali w tej walce wykonał DropKick?

Jak mam oceniać gale to gdzieś 6,5 bo pierwsza walka troche krótka i średnia, za to drugą chciałbym zobaczyć w TV.

Co do pytań

zamaskowany wrestler hmm był wymieniony The Rick, SCSA, ale był też Angle Lock, więc jeśli nie Rock i nie SCSA, to stawiam na tą trzecią opcje czyli na mistrza olimpijskiego.

Wrestler gali- moim zdaniem Chris Jericho, bo on dosyć dużo robił, a Jeffuś wykonał za dużo Swantomów.

P.S. podobali mi sie komentatorzy, zwłaszcza Gmoch :D

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Gala chaotycznie napisana, za dużo w jednym momencie (na początku gali) było tych "[na titantronie pojawia się to]", "[muzyka kogoś tam]", itd. wiesz o co mi chodzi. jak napiszesz wrestler w masce, a nie zamaskowany wrestler to raczej też się nie skapnę kto nim jest. 2 walki ? Można to zrozumieć bo main event robił za trzy ;] Świetny ME chociaż też chaotyczny. Szaranowicz i Gmoch dobrze piłki nożnej nie komentują a zabierają się za wrestling :D

Wrestler gali - zdecydowanie Jeff Hardy albo Triple H

Zamaskowany wrestler - wydaje mi się, że Stone Cold. Tam ktoś coś pisał o People Elbow'ie, nie doczytałem tego może dlatego, że nie uważnie czytałem. Jeżeli People Elbow to raczej Stone Cold. A czemu ? Ponieważ przypomina mi się feud Austina z Rockiem, jak to Rock wykonał na Austinie Stunnera, to teraz Stone Cold wykonał People Elbowa tylko nie na Rocku i nie wiem czy ty też oglądałeś ten feud i wpadłeś na to aby tak "pozamieniać".

Za galę 6+/10, + na zachętę ;] Następna gala za 2 tygodnie ;/ nie chce mi siętyle czekać ;]

ps. zapraszam do komentowania moich gal.

No to więc, tak: Faktycznie troszkę jest chaotycznie, ale to jest pewnie trema :8 Zapewne będzie ci to lepiej wychodzić, ale jak na początek jest nieźle, znam Cię więc napewno bedzie lepiej. Komentatorzy są orginalni, zawodnicy realni więc myślę że jest Ok. ;)

Wrestler Gali : Jeff Hardy

Zamskowany Wrestler : The Rock.

Gala ci wyszła, szczerze mówiąc to mi się podobała :lol . Ale inni mają rację, trochę za bardzo chaotycznie napisana. Napiszesz jeszcze 2-3 gale i będzie spoko, ocenie cię na 9/10 :P

Wrestler Gali: Jeff Hardy

Zamaskowany to: The Rock

Xeb powiedzmy sobie coś szczerze nukt by nie komętował twojej gali jakbyś nie był pomocnikiem :P . A tak wogle to gala była całkiem całkiem całej gali nie przeczytałem bo mi się nie chciało ale jesteś na dobrej drodze . Nawet chyba mógbyś pomagać SCM albo Yao w pisaniu showtime ale ja tam się na tym za bardzo nie znam ale w każdym razie gala mi się podobała .

Wrestler Gali: Jeff Hardy

a tu są moje typowania

Trudno mi to skomentować skoro dobiero zaczynam z bookingiem, ale dobrze. Poza tym ja to robie w formie House Show, więc tutaj postaram się to odebrać inaczej. Ogółem długością nie powala, ale przynajmniej nie piszesz tak jak 'inni' bookerzy na BGZ czyli pięć zdań na walkę. Za dużo komentatorów podczas walki. Powinni się oni wtrącić, gdy akcja w ringu jest naprawdę efektowna. Main Event bardzo dobry i mam nadzięję, że to wszystko będzie szło w dobrym kierunku. W bookingu BGZ jest wiele WWE własnej roboty i jeżeli poziom poprawi się to może już to całkiem, całkiem dobrze wyglądać. Cieszę się, że wziąłeś pod uwagę dumy polskiego komentowania, ale uważam że tak na serio nie sprawdziliby się oni w komentowaniu wrestlingu, a zwłaszcza szczena. Co do zamaskowanego, to chyba wydałeś się trochę tym People Elbow. Nie wiem czy to miałobyć zamierzone, czy zepsułeś nam niespodziankę. To byłoby na tyle :D

Wrestler Gali: Triple H

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

To tak, długości walk nie za krótkie nie za długie, oczywiście mogłyby być dłuższe, następnym razem postaraj się zrobić całą galę, fajny backstage z Mizem i HHH, do tego wtrącają się Khali, który nie wiadomo co mówi i JoMo, ogólnie fajnie, tak trzymaj i oczywiście pamiętaj o zabawnym backstage :D

No to tyle, więcej nie mam nic do zarzucenia bo jest dobrze...

Zamaskowany Wrestler

THE ROCK

Wrestler Gali

TRIPLE H

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

A więc postaram się pisać mniej chaotycznie. Gala była krótka tylko dwie walki ponieważ była to wstępna gala. Która miała wyjaśnić co się bd działo. W ogóle chciałem to napisać tak, że jest to bez themów, publiki, komentatorów. Ale wyszło by to arealistycznie co by się Wam nie spodobało. Gala byłaby ciekawsza pierwsza walka dłuższa, ale po kilku godzinach roboty komp się zawiesił Word zamknął i klops.. Musiałem od nowa pisać. Backstage będzie więcej. Segmenty może o jakieś speeche się pokuszę? Cieszy mnie, że udało mnie się zmusić Was do komentowania. I Zapraszam tych którzy jeszcze nie zostawili swojego wpisu :)

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Gala trochę chaotycznie napisana i nie wiem czemu ale dobrze sie tego nie czytało.Backstage jest ale napisany jak by przedszkolaki że sobą gadały(ja wam pomogę.Ok ja tobie też.Hura!!).Co do Main Eventu to całkiem dobry.Długość całkiem dobra,pomysł na walkę też niezły no i jeszcze Jasio w Smackdown to był szok.Dobrze że będziesz pisał tylko RAW bo co za dużo to nie zdrowo.Jak na razie to bardziej wygląda na promo niż na galę a więc czekam na coś większego.No i zapraszam do mnie :)

#SmartFanZone

Ciekawa gala, ale dla mnie za krótka. Troche wszystko chaotycznie napisane, ale ujdzie. Ale nie będę krytykował twojej pracy, ponieważ :

- Nie ma zbyt wiele błędów,

- Sam pisze swoje WWE i też robię takie same błędy, a nawet gorsze.

To była gala wstępna mniejsza niż HS dla rozeznania. Nie chciałem jak wszyscy podzielić brandów o jechać galami tylko pokazać przyczyny rozdzielenia. // Xeb