Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Showtime #7

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

showtime2.png

Na gali rozbrzmiewa theme WCE, Crush autorstwa Megadeth. Zaczynamy siódme WCE Showtime!

Jim Ross:Panie i Panowie witamy na kolejnej gali Showtime.Nazywam się Jim Ross i jestem nowym komentaorem tego widowiska które będe razem wam "opowiadał" z..

Paul Hayman:Ze mną.Nazywam się Paul a to już siódma gala Showtime w historii.Po raz siódmy obejrzymy dawkę świetnego wrestlingu,dawkę kolejnych emocji.

Jim Ross:A ich na pewno nie zabraknie tym bardziej że jak wiadomo nasza federacja poszerzyła się o dwa brandy.

Paul Hayman:Dokładnie oprócz poniedziałkowego Showtime będą mogli państwo obejrzeć w sobotę Crashday!!

Jim Ross:Sam nie wiem czego się spodziewać po tej gali alee zobaa....

Paul Hayman:Cicho Jim.Słyszysz to, to theme Pana Flaira.

Jim Ross:No to szykuje się ciekawy wieczór.

RicFlair.jpg

Woooo...!!!

Rick Flair:Woooooo!Wooooooo!Tak to już siódma gala Showtime,rozumiecie siódma.Nasza federacja się potęgą.A to wszystko dzięki mojej ciężkiej pracy.Od razu po przyjściu do tej federacji wiedziałem że z tego syfu będzie można zrobić coś wielkiego.I tak się stało.WCE jest potęgą!!Wooooooooo!!!Jednak nie przędłem tutaj aby gadać o federacji i tracić czas który jest tak ważny w tej branży.Jak wiecie w Showtime mamy nowy tytuł.Coś na co wszyscy wrestlerzy mają ochotę.Ciekawe jak daleko się posuną by go zdobyć.Długo zastanawiałem się komu dać ten tytuł.Niestety w tej federacji niema takiej osoby jak niegdyś ja za młodu,dla tego muszę znaleźć tego "jedynego".Który będzie godnie reprezentował ten tytuł.Mam coś co na pewno się wam spodoba.Mały turniej z wielkimi gwiazdami.Pewnie zastanawiacie się kto wystąpi w tym turnieju.A więc przejdę do konkretów. Odbędą się dwie walki na dzisiejszej gali.Pierwszą obejrzymy zaraz,wystąpią w niej nikt inny jak "Wielki Czerwony Potwór" Kane i John Morrison.To już za chwilę a walką wieczoru i dalszym ciągiem turnieju będzie,prawdziwy hit w WCE.Dwóch młodych wrestlerów z wielkimi umiejętnościami.Pierwszy z nich to były Tag Team Champion "Dashing" Cody Rhodes kontra Wade Barrett.Oprócz tego już na następny Showtime dojdzie do rewolucji w historii WCE!!Co to będzie,chyba nie myślicie że wam powiem.Szczerze mówiąc sam dokładnie nie wiem ale mogę was zapewnić że nie będziecie żałowali tych 15$ które wydaliście na mój nowy samochód.A więc wszyscy Maniacy WCE jesteście gotowi na zastrzyk emocji w wykonaniu mojej federacji!!Woooo!!Czas zacząć a więc oglądajcie grzecznie a ja idę opić kolejny sukces!!Zdrowie!Wooooooooooooooooooooooooooo!!

Jim Ross:Turniej tego się nie spodziewałem.Rick zawsze potrafi mnie zaskoczyć.

Paul Hayman:Eee tam ja tam za turniejami nie przepadam lubie oglądać tylko finały.

Jim Ross:Człowieku ale to turniej WCE!!Nie jakiś zwykły turniej na boisku tylko Turniej o pas World Heavyweight Champion!!Rozumiesz to?!

Paul Hayman:Dobra dobra skończ bo zagłuszasz piękny głos naszej spikerki Lillian.A więc zobaczmy jaki będzie ten turniej.

Lilian Garcia:Jest to pierwsza walka półfinałowa, turnieju o World Heavyweight Championship. Odbywać się ona będzie do jednego przyłożenia

220px-john_morrison.jpg

Pierwszym zawodnikiem, jest pochodzący z Los Angeles, California, ważący 223 funtów "The Shaman of Sexy" John Morrison!

Kane_768784a.jpg

Jego przeciwnikiem, jest ważący 323 funty, Kane!

Obaj panowie stanęli na środku ringu, Morrison uśmiechnął się w stronę Kane'a i spoliczkował go...Kane odsunął się krok w tył, również się uśmiechnął i mamy big boot! Kane odbija się od lin i leg drop! Nie jednak nie, Morrison odsunął się, Kane usiadł na macie, a Morrison odbija się od lin i running knee strike! Big Monster leży, a JoMo dokłada breakdancing leg drop! 1..2..to za mało, by pokonać wielką czerwoną maszynę. John Morrsion wchodzi na narożnik, czeka aż przeciwnik wstanie, crossbody! Jednak Nie! Big Red Machine, łapie Morrisona na Powerslam, jednak ten wyrywa się i mamy reverse ddt! Kane pod narożnikiem, wiec morrison szykuje się na StarShip Pain! Jednak nie! Kane odsuwa się i Morrison spada na brzuch! Oboje wstają, Big Red Monster wbija przeciwnika w narożnik, po czym wykonuje sidewalk Slam! Odbija się od lin i tym razem leg drop udany!1..2.Morrison odkopał. Kane w narożniku, czeka na Morrisona i mamy flyning clothesline!1..2..To wciąż za mało! Kane odpoczywa chwilę, by zaraz podnieść Morrisona i złapać go na chockeslam! The Shaman of Sexy już w powietrzu, jednak kontruje akcje konczącą przeciwnika, na fantastyczną Hurricarane! JoMo odrazu przechodzi do pinu. 1...2..Niee! Morrison ustawia sobie Kane'a i standing shooting star press! 1....2....2.9 Nieee! Morrison nie wierzy!

Jim Ross:Mimo iż to dopiero początek walki, jest ona wspaniała!

Paul Hayman:Prawda Jim, Morrison robi niesamowite show, mimo iż walczy z wiele większym i silniejszym od siebie przeciwnikiem!

John wchodzi do narożnika, jednak po chwili wstaje Kane, również wchodzi na narożnik i uderza pięściami Morrisona! Obaj uderzają się na zmiane, aż w tym samym momencie popchnęli się i znaleźli się poza ringiem, a Morrison nieszczęśliwie uderza głową o bande! Jako iż obaj nie wstają, sędzia rozpoczyna odliczanie: 1.........2.........3......Morrison zaczyna wstawać podpierając się o bande, zaś Kane podpiera się o Morrisona.. obaj stoją, Morrison próbuje kopnąć przeciwnika, ten łapie go za nogę, ale JoMo uwalnia się i wykonuje capoeira Kick! wchodzi do ringu i każe sędziemu odliczać, a sędzia słcha go: 1......2......3.......4........Kane klęknął już na jedno kolano..5.......Big Red Monster wstaje, ale Morrison wyskakuje z lin i wykonuje Corkscrew plancha!

Paul Hayman: Morrison coraz bardziej mnie do siebie przekonuje, walczy fenomenalnie! Mam nadzieje że wygra ten turniej, zasługuje na to!

Jim Ross:Jednak Kane też walczy bardzo dobrze, Morrison tym ciągłym skakaniem może się zmęczyć, wtedy być może przyjdzie czas na niego.

John Morrison wrzuca przeciwnika na ring, i próbuje przypiąć. 1...2...Kane daje nogę na line i sędzia przerywa odliczanie! John przesuwa wielką czerwoną machine na środek ringu, i przechodzi do headlocku..Kane próbuje się wyrwać, jednak Morrison kontroluje sytuacje, Kane traci siły, a JoMo trzyma go przez kolejne 20 sekund, Kane uderza rywala łokciem kilkakrotnie i przerzuca go przez siebie! Oboje wstają, ale Kane wykonuje running DDT! 1...2...Morrison odkopuje! Kane podnosi Morrisona, wynosi go na barki. PowerSlam! Kane szykuje się na choceslam, łapie rywala, jednak Morrison wyrywa się i Nitro Blast!! Znów oboje leżą na macie, są już bardzo zmęczeni, po kilkunastu sekundach, Morrison przeczołgał się do Kane'a i próbuje przypiąć 1...2.....2.9.. Nie! Kane odkopuje! Morrison próbuje jeszcze raz. 1..2...znów nie! JoMo łapie się za głowę, chyba nie spodziewał się, że po takiej akcji jak Nitro Blast, ktoś będzie wstanie się podnieść! Zdenerwowany, podnosi Kane'a i próbuje wykonać Moonlight Drive, jednak ten popycha go na liny i wykonuje clothesline, jeszcze raz, i Big Red Monster wynosi Morrisona na Gorrila press drop i wykonuje tę akcję! 1...2....Kick Up! Seria leg dropów od Kane'a, znów próba pinu 1....2....Znów nic z tego! Kane ponownie wchodzi do narożnika, znów czeka na rywala, wyskakuje... Ale dropkick!! Znów obaj leżą przez chwilę...Jednak to Morrison wstaje pierwszy, podchodzi do lin, czeka na rywala i wykonuje flyning chuck! Jednak Kane się schyla i obrywa sędzia! Kane łapie Morrisona i wykonuje Choceslam!

Jim Ross:To musi być koniec !Kane w finale turnieju!

Paul Hayman:Przecież sędzia leży jak zabity, kto odliczy Morrisona?!

Kane położył się na Morrisona, walka byłaby już dawno skończona, gdyby nie to że sędzia jest znokautowany! Kane strasznie zmęczony leży na Morrisonie, sędzia nie widzi co się dzieje, leży na macie jak zabity... Jednak po chwili wbiega drugi sędzia! biegnie na ring i odlicza 1.....2......Kick Up!Morrison odkopuje! To jeszcze nie koniec! Big Red Machine nie wierzy! Kłóci się z sędzią, sędzia pokazuje mu że odliczył tylko do dwóch, Kane cały zdenerwowany łapie sędziego i mamy choceslam dla sędziego! Podnosi teraz Johna Morrisona, wynosi na Tombstone Piledriver! Jednak Morrisonowi udaje się uciec od tej akcji, kopie rywala i wykonuje moonlight Drive!! Morrison kładzie się na rywalu, sędzia który rozpoczynał tą walkę bardzo powoli odlicza 1......2.......Niee! John podsuwa Kane'a pod narożnik i z wielkim trudem wykonuje swoją akcję kończącą StarshipPain! 1.....2.......3...

Lilian Garcia:Zwycięzcą tej walki i finalistą turnieju o pas World Heavyweight Championship, zostaje John Morrison!

Paul Hayman:Tak myślałem! Doskonała walka, John Morrison w finale turnieju!

Jim Ross: Nie spodziewałem się takiego poziomu. Wiedziałem że będzie się działo, ale aż tak? Jestem ciekaw kto będzie rywalem Morrisona!

Paul Hayman:Teraz niestety na kilka minut musimy się z państwem pożegnać,żebyście mogli poglądać coś co kupicie jutro w hipermarkecie jednak zostańcie z nami bo po przerwie kolejna dawka emocji!

{Kamera po reklamach przenosi się do studia gdzie czeka już Chelsea z gościem}

Chelsea:Witam.Nazywam się Chelsea i moim dzisiejszym gościem z którym przeprowadzę wywiad będzie "Meksykański Wojownik" i obecny Continental Chempion,Mistico!Witam Pana i od razu zadam moje pierwsze pytanie,jak myślisz kto wygra dzisiejszy pojedynek i kto z tobą zawalczy o twój obecny tytuł??

Mistico:Również witam.Kto wygra??Muszę panienkę zawieść i powiedzieć że niewiem ale znam jedną osobę która zna odpowiedz jest nim Bóg.Ja mogę tylko przypuszczać,no i patrząc w statystyki jakie dostałem od Pana Flaira ten pojedynek powinien wygrać zdecydowanie Evan Bourne,niestety ja statystyką nie ufam i moim zdaniem obaj wrestlerzy mają równe szanse.

{Do studia wpada rozwścieczony Daniel Bryan}

Daniel:Statystyki??Równe szanse??Co ty pieprzysz Mistico,każdy wie że to ja wygram ten pojedynek czemuż to bo tylko ja jestem godzien nosić ten tytuł,szanuje to że udało ci się go zdobyć jednak twoje pięć minut minęło.Wiele razy słyszałem te twoje nic nie warte cytaty z książek i innych tego typów rzeczy ale niestety żadna metafora ci nie pomoże wygrać z moimi umiejętnościami.Zrozum Mistico zrozum to ja jestem przyszłością tej federacji i to ja wygram tą walkę.

{Do rozmowy wtrąca się przechodzący Evan Bourne}

Evan:Proszę proszę Daniel Bryan.Jak zwyklę musi powiedzieć swoje zdanie przed kamerą.Boisz się że ludzie o tobie zapomną??Zrozum to że ty sobie pogadasz nie oznacza że jesteś w stanie pokonać byłego mistrza.No właśnie mistrza wiesz co oznacza te słowo.Potęgę,siłę,mądrość coś czego ty nie masz,a więc gadać głupoty rusz swój tyłek i pokaż na co cię stać bo ja tak łatwo nie odpuszczę,bo to ja jestem prawowitym mistrzem tego tytułu i mam zamiar dziś pokazać na co mnie stać.

{Obaj wrestlerzy patrzą na siebie z nienawiścią i odchodzą w swoją stronę.Po tej całej sytuacji Mistico patrzy ze zdziwieniem na Chelsea}

Mistico:Amatorzy tak mają.

{Mistico wychodzi ze studia z pasem na ramieniu}

Lilian Garcia:Panie i Panowie,przed nami walka one falls match o pretendenta do tytułu Continental Cheampiona.Zmierzą się w niej...Pochodzący z Las Vegas w stanie Nevada..Ważący 86 kg i mierzący 178 cm wzrostu...Daniel Bryan!!

Daniel-Bryan-Nxt-Superstar-3.jpg

{The Final Countdown}

Lilian Garcia:I jego przeciwnik..Pochodzący z St. Louis w stanie Missouri...Ważący 83 kg i mierzący 175 cm wzrostu..Były Continental Chempion...Evan Bourne!!

evan-bourne.jpg

{Born To Fly}

Jim Ross:Wow walka na pewno będzie wyrównana,podobny wzrost,podobna waga.No i oczywiście podobne umiejętności.

Paul Hayman:No tak ale Bryan nie potrafi latać.Dla tego stawiam na Evana Bourna.

Jim Ross:Gadasz głupoty Daniel to doświadczony wojownik i odetnie skrzydła twojemu orzełkowi.

Paul Hayman:Zobaczymy teraz czas się skupić na walce bo właśnie sędzia ją rozpoczną.

Obaj zawodnicy nie patrzą na siebie zbyt miły wzrokiem i od razu biegną w swoim kierunku,od razu mamy pierwsze zwarcie,zdecydowana wygrana Daniela,który szybko odbija od lin Evana i wykonuje po chwili Arm Drag na twardą matę.Na Evanie najwyraźniej nie robi to wrażanie i bardzo szybko wstaje z uśmiechem na twarzy.Obaj teraz krążą wokół siebie i czekają aż któryś z nich popełni mały błąd.Bourne nie wytrzymuje tej presji biegnie w kierunku Daniela jednak ten robi w ostatniej chwili unik ten odbija się od lin i wykonuje droopkick na Danielu,który pada na matę.Próba przypięcie,sędzie odlicza z trudem do jednego gdyż Bryan od razu wyrywa się jak torpeda.Evan pomaga mu wstać i od razu przechodzą do zwarcia które znowu dominuje wrestler z Vegas.Daniel cały czas napiera rywala,są już przy narożniku.Evan ostatnimi siłami próbuje się wyrwać,jednak Bryan nie daje za wygraną i wkłada Evana na narożnik i do wykonania suplexa.Bourne najwidoczniej widzi że jest w krytycznej sytuacji i nie chce do tego dopuścić,Daniel wydaje się być zamroczmy a Evan wykorzystuje sytuacje i robi z narożnika podwójną Hurricanrana'e po czym Bryan pada na matę z potężnym hukiem.Jednak Evan jeszcze nie jest w pełni bezpieczny ponieważ Daniel ma nadal bardzo dużo sił,Bourne podnosi rywala i odbija o lin,Bryan nie świadomie biegnie i gdy już ma się odbić nadziewa się na dropkick od Bourne po czym wpada za ring.Bourne klaszcze rozgrzewając tym publikę,następnie odbija się od lin i szybko biegnie przed siebie.Wykonuje Suicide dive przez liny!!Wpadając prosto na Daniela,obaj padają na twardą podłogę.

Jim Ross:Wadziłeś to!!Niesamowite a już myślałem że Bourne zaraz wyjdzie jako przegrany z tej hali.

Paul Hayman:Uważaj Mike bo to jeszcze nie koniec i tak może się stać.

Bourne podnosi ledwo trzymającego się na nogach Daniela i uderza jego twarzą kilka razy o metalowe barierki a następnie wrzuca go na matę.Sam wchodzi od razu na narożnik i tountuje do swoich fanów.Daniel leży nadal a jego rywal w tym czasie wykonuje Air Bourne prosto na niego.Publiczność szaleje a pojedynek wydaje się zbliżać końca.Sędzia odlicza 1....2...Trzzz nie Daniel ostatnimi siłami się wyrywa.Bourne zdaje się być zaszokowany tą sytuacją i próbuje wmówić sędziemu że było definitywnie trzy jednak za nim stoji już Bryan który raptownie odzyskał siły,i mocnym ruchem obraca Bourna i wykonuje potężny spear.Bourne pada od razu na matę,Daniel nie czeka chwili i podnosi rywala następnie wykonując Bridging Dragon Suplex z próba przypięcia 1..2.. nie sędzia zauważa jak Bourne dotyka stopą drugiej liny i mamy rope break.Daniel wstaje z ignoranckim uśmiechem na twarzy,szybko wchodzi na narożnik i czeka aż jego rywal wstanie.Nie trwa to zbyt długo,jednak Bryan jeszcze szybciej wykonuje Missile dropkick prosto w Bourna.Daniel jednak chyba chce wykończyć rywala gdyż idzie z nim w kierunki narożnika na który Bryan wchodzi razem z Bournem.Łapie go i wykonuje potężny Powerbomb!!Evan skacze z bólu po całym ringu.Daniel podchodzi do leżącego "wroga" staje na nim i wykonuje surfboard!!!Bourne już niema sił i natychmiast się poddaje!

Lilian Garcia:Panie i Panowie.Walkę wygrywa Daniel Bryan!!

Jim Ross:Wow a więc jednak Daniel jest równie dobry w ringu jak przy mikrofonie,jednak trochę szkoda mi Evana,powinien dostać rewanż.

Paul Hayman:Człowieku to nie balet wygrywa silniejszy,a w tym przypadku jest nim Daniel Bryan!Ale czekaj widzisz to co ja?? Przecież to CM Punk i Goldberg właśnie idą w kierunku ringu.

Jim Ross:Czego oni tu chcą

Goldberg_2.jpgCM_Punk_18.jpg

Mistrzowie Tag Team stoją już w ringu, Cm Punk bierze mirofon do ręki i zaczyna mówić: 1 lipca bierzącego roku nastąpił przełom. Cm Punk oraz Goldberg zostali nowymi mistrzami Tag Team.. Wszystkim wydawało się to nierealne, jednak ta dwója która stoi tu dzisiaj, udowodniła że nie ma rzeczy nierealnych. 18 sierpnia, wszyscy twierdzili że Cm Punk i Goldberg stracą pasy Tag Team, na gali Super Summer Events. Jednak Ci poraz kolejny udowodnili, że są najlepszym tag teamem w histori Wrestle Championship Entertainemnt..Lecz nie mogli tych tytułów zdobyć tak od siebie. To wszystko dzięki temu, że prowadzi ich Straight-Edge! Tak jest!Po 18 sierpnia kilka pasów zmieniło swego właściciela, a mistrzowie Tag Team, pozostali tacy sami,dzięki temu że nie piją, nie palą, nie biorą narkotyków, a ich jedynym nałogiem jest wrestling! Wiecie co wystarczy zrobić, żeby być tak znakomity jak my?: "Just Say No"( Cm Punk powtarza to kilkakrotnie) Jednak Nie, wy wolicie być nałogowymi palaczami, alkoholikami..Wolicie mieć zepsute życie, wolicie na starość latać po szpitalach, chodzić na różne odwyki. Czy to jest normalne? Oczywiście że nie, wy wszyscy jesteście nie normalni( słychać głośne chanty You Suck!) Goldberg był kiedyś taki jak wy, jednak postanowił pójść tą samą ścieżką życia co ja, postanowił być lepszy od was! A teraz stoi tu u mojego boku, i nosi na barku pas: WCE Tag Team Championship! Kto chce być taki jak ja? Kto chce dołączyć do nas? Do mnie, do Goldberga, do Daniela Bryana? Kto? Niech w tym momencie złapie się za pięść i podniesie ręke do góry!( nikt poza goldbergiem tej ręki nie podniósł, słychać jedynie, bardzo głośne:Booo) Tak myślałem.. Będziecie buczeć, jednak już nie długo.. Wasze płuca będą tak zepsute, że nawet nie będziecie wstanie powiedzieć prostych słów, po 26 września: "Cm Punk i Goldberg obronili swoje pasy WCE tag Team Championship" Pewnie nawet nikt nie odważy się stanąć, twarzą w twarz z nami, najczystszymi wrestlerami w Wrestle Championship Entertainemnt. The Miz i Batista latali po klubach, a w tym czasie my ćwiczyliśmy, i co? pasy tag team zostały w naszym posiadaniu. Żaden team nie jest tak wspaniały i niepowtarzalny by stanać oko w oko ze Straight-EDGE! Kto pokaże, że jest na tyle dobry, by zmierzyć się z nami?...no właśnie nikt...(nagle słychać rozbijającą się szybę!) Stone Cold Steve Austin! idzie z piwami w stronę ringu, jednak zatrzymuje się, wskazuje na titatron, rozbrzmiewa theme Undertakera, a ten wjeżdża na motorze! Austin oraz Undertaker wchodzą do ringu, i stają na przeciw Goldberga i Cm Punka!

Austin popatrzał na Cm Punka, po czym napił się piwa, jedno dał Cm Punkowi, a ten po zastanowieniu wylał je..Austin uśmiechną się, STUNNER! Goldberg Biegnie na Undertakera, jednak nadziewa się na Big Boot! Choceslam! Stone Cold oraz Undertaker, unoszą pasy tag Team do góry, po czym rzucają je na mistrzów i opuszczają ring.

Jim Ross:Ale rozróba,już dawno nie widziałem na Showtime takiego zamieszania ale co tu się dziwić w konicu jak to powiedziałeś już Paul to nie balet.

Paul Hayman:Dokładnie a teraz dostaniesz tego potfierdzenie gdyż teraz właśnie zmierzą się dwie osoby u których nie warto mieć długów.

Jim Ross: Ej ja nie mam długów.

Paul Hayman:Już masz!

Lilian Garcia:Czas na walkę, która odbywać się będzie, do jednego przyłożenia.

06588pi.jpg

My Time is Now

Pierwszym zawodnikiem, jest pochodzący, z Boston,Massachusetts, ważący 240 funtów, John Cena!

Triple-H-7.jpg

Time To Play The Game

Jego przeciwnikiem, jest pochodzący z Greenwich, Connecticu, ważący 255 funtów, "the Game" Triple H!

Zabrzmiał gong. Panowie, zamienili się wzrokiem, przez chwilę czasu nie atakują się, obaj chodzą po ringu, jednak jak narazie nie zamierzają uderzyć rywala. Stanęli na środku ringu, dalej nie odrywając od siebie wzroku.. Triple H popatrzał na Cene, po czym wykonał słynne " suck it" uderzając skrzyżowanymi rękami, o brzuch... Cena odpowiedział YCSM, i obaj panowie wymieniają się uderzeniami pięścią! Cena ostatecznie zyskał przewagę, powalając uderzeniem Triple H'a. Irish whip do narożnika, plus clothesline, który jeszcze mocniej wbił The Game'a w narożnik. John odbija się od lin, i próbuje wykonać buldog, jednak HHH łapie Cene w powietrzu i rzuca o mate... Obaj wstają i ponownie patrzą się na siebie, jak widać żaden z nich nie potrafi uzyskać przewagi...Triple H znienacka kopie Cene, po czym odbija się od lin, Cena próbuje wykonać clothesline, jednak The Game schyla się, po czym wykonuje neckbracker! Próbuje przypiąć, jednak oczywiście nic z tego nie wyszło. Cena wstaje, jednak odrazu triple h, wbija go w narożnik, po chwili wykonując bacbraker! Znów próba pinu, jednak i tym razem to za mało. Cena leży, a Triple H odbija się od lin i wykonuje knee drop, po chwili powtarzając tę akcję. Tym razem, nie próbuje przypinać, a odrazu podnosi Cene, i łapie na Pedigree, oczywiście to za wcześnie, na tego typu akcje, i ulubieniec dzieci wykonuje Back Body Drop! Triple H wstaje, a cena odbija się od lin i wykonuje shoulder block, jeszcze raz odbija się od lin, by wykonać tę akcje, lecz Triple H kładzie się na ziemie, i Cena spada barkiem na matę! Game czeka na rywala, ten się podnosi, i mamy potężny clothesline, ze strony byłego WWE Championa! Cena pada na matę, a triple H tauntuje do publiczności!

Jim Ross: Jak widać, Triple H'owi udało się zyskać przewagę nad swoim rywalem, jak narazie, Cena nie pokazał zbyt wiele.

Paul Hayman: Jednak Cenie często zdarza się przegrywać podczas walki, by na końcu wygrać. Szczerze mówiąć, liczę na niego!

HHH czeka na Cene, odbija się od lin, jednak ten wykonuje niespodziewanie arm drag, i jeszcze raz! Cena zdenerwowany, wykonuje irish whip do narożnika, Triple H odchodzi, Cena odbija się od lin i mamy facebuster! Teraz to Cena ma przewagę! Szybko podnosi Triple H'a, i wykonuje Vertical suplex!1...2.. The Game odkopuje. Triple H ucieka od Ceny do narożnika, ale ten szybko biegnie do niego, kopiąc go kilkakrotnie.. Ustawia w narożniku, próbuje wykonać superplax, lecz triple H nie daje się tak łatwo i spycha Johna Na ring! Przez chiwlkę odpoczywa, czeka aż rywal wstanie na nogi... Gdy tak się stało, Hunter skacze, wykonując Double axe handle! znów próba pinu. 1...2..Jednak John spokojnie unosi bark....Game stoi przy narożniku, odpoczywając, a Cena podnosi się, za pomocą narożnika umieszonego na przeciw tego, w którym stoi Triple H. The Game biegnie na przeciwnika, lecz John w ostatniej chwili odsuwa się, a "nochal" uderza z całej siły barkiem w metalowy słup! Cena, nie zastanawiając się, wykonuje roll up! 1...2...Kick Up! Wrestlerzy są bardzo zmęczeni, dlatego też przez chwilę leżą.. Cena podnosi się jako pierwszy, i łapie szybko opponent'a na Attitude Ajdustment! HHH wyślizguje się bardzo szybko, odbija się od lin, Cena nie trafia pięścią, Hunter odbija się od drugiej liny i Jumping high knee! 1..2...Niee! Poraz kolejny panowie przez chwile leżą ze zmęczenia, dopiero po chwili Triple H ma siłę by wogóle podnieść Johna Cene..Gdy już tak zrobił, wykonuje Irish whip, lecz Cena po odbiciu od lin, wykonuje shoulder blcok, jeszcze raz! Spin-out powerbomb! Publika szaleje, wszyscy wiedzą, co zaraz się stanie! You Can't See Mee?! Cena, odbija się od Lin... SpineBuster! Obaj poraz kolejny leżą na macie, są tak zmęczeni!

Paul Hayman: Cóż za wyczerpujący pojedynek! Żaden z nich nie ma już chyba sił by walczyć!

Jim Ross:Ja wierze jednak, że wycisną z siebie jeszcze więcej, jest ich na to stać! Triple H jest bardzo bliski wygranej.

Paul Hayman:Ja będę się trzymał tego, że to jednak Cena zwycięży w tej walce!

Triple H, po dłuższej chwili kładzie się na Cenie, jak widać, chce wygrać wkońcu tę walkę.. 1...2..Kick up! Ta walka, jeszcze trochę potrwa! Triple H zdenerwowany, podchodzi do Johna, i zapina figure four leglock! Cena nie wytrzymuje z bólu, jednak wciąż nie chce się poddać, jak wiemy, on nigdy się nie poddaje! Triple H, próbuje jak najmocniej zacisnąć nogi Ceny, by ten wkońcu odklepał, jednak jak widać nic z tego! Cena już cały czerwony, jednak wkońcu dotyka ręką liny ! Sędzia rozkazuje Triple H'owi przerwać uchwyt, jednak ten nie zamierza tego zrobić...sędzia więc liczy: 1..2..3...4.. Triple H puszcza Cene, ale tylko po to, by przyciągnąć go na środek ringu, i ponownie zapiąć Figure 4-leglock! Cena cały czerwony, nie wytrzymuje, a z ust triple H'a słychać słowa: No dawaj Cena, poddaj się! poddaj się! The Game jest już niemal pewny, że Cena za chwilę odklepie, jednak ten, poraz setny w karierze, dokonuje niemożliwego i obraca się na brzuch! Wydostaje się, a po chwili wykonuje STF! STF! To musi być koniec! Teraz to HHH jest w olbrzymich tarapatach! Cena mimo iż nie ma sił, to robi wszystko, by zmusić przeciwnika do poddania się! Triple H jest coraz bliżej lin, aż wkońcu dotyka ich! Cena puszcza uścisk, i kładzie się na macie, to samo zresztą czyni Triple H..

Paul Hayman: Już myślałem że to będzie koniec, jednak jak widać nic z tego, obaj są straszliwie wytrzymali!

Jim Ross: Masz Racje Paul, oboje robią co w ich mocy, by pokonać przeciwnika!

Sędzia, widząc że nikt z nich nie podnosi się, zaczyna odliczanie.. 1.....2.....3....4.....5.....6......7....dopiero wtedy Cena wstał, jednak wiedząc że w taki sposób nie pokona swojego rywala, złapał go za nogę i wyciągnął za ring! Tam uderza go kilka razy po czym, wpycha z calej siły w bandy! Triple H jest bezradny, Cena teraz okłada go przy bandach, a sędzia odlicza 1...........John łapie przeciwnika za włosy i wrzuca za bandy, obok kibiców!2............ John nie daje żyć The Game'owi, przez cały czas okładając go! 3.............John zupełnie nie zwraca uwagi, na to co krzyczy sędzia. Cena podnosi Triple H'a, jednak ten wykonuje low blow! 4........ Triple H chwilę odpoczywa, a za chwilę on masakruje pięściami twarz Johna! 5........Bierze go za szyję, i wchodzi z nim po schodkach. 6..........Wchodzi z Nim na samą górę, jednak Cena uderza przeciwnika łokciem kilka razy w brzuch, i uwalnia się z uchwytu. 7.......Teraz obaj uderzają się, raz ten, raz ten, biją się nad dolną trybuną! 8.... żaden z nich nie myśli o wbiegnięciu na ring, ważne by zniszczyć swojego przeciwnika..Triple H najpier wykonał Clothesline, a następnie ponownie złapał Cene, i wyszedł z nim na backstage.9........ Triple H popycha Cene z całej siły o ścianę! 10.....!Koniec walki! Double Count Out, jednak HHH nadal znęca się nad rywalem.. kopie go przy ścianie, cena stara się bronić, wreszcie wbiegają sędziwoie powstrzymują Triple H'a, jednak Cena szybko wstaje, i rzuca się na rywala! Sędziowie odciągają obu od siebie, nie potrafią ich powstrzymać!

Lilian Garcia:Walka zakończyła się podwójnym wyliczeniem poza ringowym.

Jim Ross: A zapowiadało się na prawdę wyśmienicie!

Paul Hayman: Przecież jest wyśmienicie! Najważniejsze jest to, że konflikt między tą dwóją, dopiero się rozpoczyna, ojj będzie się działo!

Jim Ross:Witamy po przerwie na Showtime.Niestety ale zbliżamy się konica,jednak żeby nas pocieszyć nasza piękna Chelsea znalazła kolejnego gościa z którym przeprowadzie wywiad.

{Kamera przenosi się do studia}

Chelsea:Witam ponownie w studiu jest ze mną nikt inny jak Stone Cold Steve Austin!Witam cię Steve i odrazu chciała bym zadać pytanie.Czemu??Dla czego zaatakowałeś razem ze swoim Tag Team Partnerem,Cm Punka i Goldberga??

Steve:Czemu??Bo rozlał moje piwo! Nie no żartuje ale popatrz Chelsea ile można słuchać w kółko jaki to on jest czysty i blablabla.Widziałaś jego walkę na SSE,to było żałosne,chłopak miał trochę szczęścia i wygrał jednak to długo nie potrwa gdyż Steve Austin jest w grze razem ze swoim dobry kolegą Undertakerem.Steve Austin i Undertaker wiesz co to znaczy,koniec rządów takich głupców jak CM Punk i jego głupich zasad.Boi się że jak będzie pił to na starość będzie chodził po szpitalach,niestety nie bo znacznie szybciej to się stanie,tuż po naszej walce tam pojedzie.I jeszcze jedno obiecuje wszystkim moim fanom,jak i całej Ameryce że CM w ciągu całej kariery napije się piwa!!Rozumiecie to!!Yeah!!

Chelsea:Życzę ci powodzenia w tym jakże ciężkim zadaniu.A teraz przenieśmy się do naszych komętatorów których gorąco pozdrawiam.

{kamera przenosi się do komentatorów}

Paul Hayman:My też cie pozdrawiamy Chelsea nawet nie wiesz jak gorąco ale nie teraz pora na komplementy tylko na kolejną rundę turnieju i nasz Main Event.

Jim Ross:Będzie ciekawe gdyż walka toczy się o wysoką stawkę.A więc dajmy już głos Lilian.

1ae588c49e9dada78592eaf144e308ad.jpg

Lilian Garcia:Panie i Panowie przed nami Main Event i kolejna runda turnieju o tytuł wagi ciężkiej!!W którym weźmie udział pochodzący z Marietta w stanie Georgia.Ważący 101 kg i mierzący 185 cm wzrostu.Panie i Panowie oto "Dashing" Cody Rhodes!!

Wade_Barrett_display_image.jpg?1276193642

Lilian Gracia:I jego przeciwnik.Pochodzący z Manchester, England.Ważący 120 kg i mierzący 202 cm wzrostu.Panie i Panowie oto Wade Barrett!!

Jim Ross:Obaj są już w ring,jednak widać że nie są przyjaciółmi.Barrett jest prawie o 20 cm wyższy,myślisz że Cody ma jakieś szanse.

Paul Hayman:Chłopie przecież on jest "Dashing"!!

Jim Ross:Racja hehe.

Zaraz po uderzeniu przez sędzie go w gong,Barrett przewraca Rhodes i okłada go serią kopnięć.Ten szybko łapie rywal za nogę i bez trudu przewraca i przejmuje prowadzenie.Cody stoi i nie wie co robić ,postanowił najwyraźniej czekać aż jego rywal się podniesie.Trwa to kilka minut jednak zaraz podniesieniu się Cody wypycha go za ring,Wade pada na podłogę.Cody nie czeka ani minuty i wykonuje Croos body poza ring,trafia prosto w Wada.Publiczność szaleje ale Cody szybko wstaje i pluje w twarz rywalowi,przy okazji wykrzykując mu coś do niego.Cody ma chyba nadzieje że Wade nie wejdzie na ring w ciągu 10 sekund.Cody tryumfuje już na ringu i czeka aż sędzie doliczy do 10.Jednak to nie takie proste gdyż Wade jest już na nogach i wchodzi na ring.Cody nie chce do tego dopuścić i biegnie w jego kierunku wykonując dropkick jednak Barrett w ostatniej chwili odsuwa się a Cody ląduja z wielkim hukiem na twardej macie.Barrett jest już na ringu i podnosi Codego który już kompletnie niema sił,czego nie można powiedzieć o Wade'ie który z wielką siłą rzuca Rhodesem o narożnik.Wade biegnie w kierunku rywala który leży na narożnikach,jest już przy nim i wykonuje nieco niezdarny spear.Cody zwija się z bólu jednak to nie koniec Barrett łapie Rhodesa i robi Powrbomb na środek ringu,po czym strasznie powoli wchodzi na ring i próbuje wykonać frog splash jednak uderza w wystawione nogi Cody'ego

Jim Ross:o to musi boleć

Paul Hayman:Tak to jest jak godzinę się wchodzi na narożnik.Ciekawe co teraz nam pokaże Rhodes

Cody podnosi prawie nie przytomnego rywala i idzie z nim do narożników gdzie uderza ponad cztery razy jego twarzą o narożnik,jednak najwyraźniej mu to nie wystarcza i próbuje ściągnąć zabezpieczenie.Sędzia gdy to widzi od razu reaguje próbując odciągnąć Codyego co okazuje się nie tak łatwym zadaniem,na całej tej sytuacji korzysta Wade Barretta który odwraca rywala i daje mu potężny cios w twarz,następnie w brzuch.Rhodes zwija się z bólu a Barretta dobija go kolejnym powerbomb'em tyle że tym razem o narożnik.Cody leży obolały na narożniku,jednak to jeszcze nie koniec Wade wkłada Codyego na narożnik jednak tej jest na tyle przytomny że uderza kilka razy rywala w twarz następnie odpycha do środka ringu.Cody wchodzi już sam na narożnik przygotowuje się do skoku..I mamy Missile dropkick.Barretta pada na matę a Cody szybko go przypina 1...2.. nie Barretta odskakuje.Rhodes jest zaszokowany i ponownie podnosi obolałego Wada przechodząc bez wahania do zwarcia,jednak wydaje się być to wielkim błędem gdyż Wade wygrywa to starcie i na zakończenie wykonuje Neckbreaker'a.Wade najwidoczniej wraca do gry,teraz szybko odbija się od lin i pokazuje nam efektowny Leg Drop na rywalu.Próba przypięcia 1.. nie Cody odskakuje,Wade nie dowierza że po takich obrażeniach można jeszcze żyć.Jednak bez większych sprzeczek kontynuuje walkę,kładzie rywala na liny i przygniata go butem dusząc go.Sędzia natychmiast to przerywa,jednak bez wątpienia Cody stracił wiele sił,gdyż leży na linach jak nie przytomny.Wade jest już pewny chyba swojej wygranej i na zakończenie próbuje nam pokazać Arm Trap Slam Backbreaker na rywalu jednak ten się wyrywa się i przejmuje inicjatywę wkonując bezlitośnie The Silver Spoon DDT!!Teraz próba przypięcia 1...2.. nie Barrett łapie się lin.Cody podnosi rywala i daje go do narożnika następnie uderza trzy razy w jego brzuch głową(coś w stylu spear),I mamy kolejne DDT!!Teraz Cody wchodzi na narożnik i pokazuje nam jak się robi Moonsault na przeciwniku.Publika skanduje imię Rhodesa który właśnie przechodzi do liczenia 1.....2..... nie Wade nie daje się i szybko suwa się poza ring.

Jim Ross:Daleko nie ucieknie hehe.

Cody odbija się od lin i udaje że chce wyskoczyć poza ring jednak w rzeczywistości to tylko zmyłka i zatrzymuje się przed linami tountując.Barrett pokazuje że tak się bawić nie będzie i wykorzystując podstęp ciągnie Codego za nogi i wyciąga za ring,następnie oszołamia go kilkoma ciosami w twarz.Sędzi odlicza do dziesięciu jednak Barrettowi najwidoczniej się nie śpieszy i dalej okłada rywala teraz kilka ciosów o metalowe schodki.Cody lekko krwawi,jednak Barreta nie przestaje ataku i wykonuje DDT na stół komentatorski,po czym wchodzi na ring a sędzi dolicza do siedmiu jednak Cody ostatnimi siłami,Barrett nie może w to uwieżyć i zaczyna kolejny atak jednak Cody był na to przygotowany i wykonuje Arm Drag! Jednak na Wade szybko wstaje i równie szybko pada po wykonaniu przez Codego,Bulldoga.Kolejna próba przypięcia 1...2... i kolejny ropebreak,Cody jednak nie załamuje się i pokazuje że jest gotowy do walki.Podnosi bez trudu rywala i odbija go od lin następnie spuszcza głowę w dół żeby uderzyć w rywala jednak ten jest czujny i kopie Codego w twarz.Po czym łapie go i mamy DDT!!I rozbieg a następnie leg drop!!Próba przypięcia 1...2.. kolejny raz Cody odskakuje.Obaj mają są już na krańcu sił i chcą to jak najszybciej skończyć.Wade odbija od lin rywala i Spinebuster!!!1....2.... nie Rhodes odskakuje i zsuwa się obolały za ring

Paul Hayman:Jak to??Już myślałem że to koniec.Niesamowite jak on to zrobił???

Jim Ross:Cody pokazuje nam właśnie jaką ma świetną formę.Ale czy to mu wystarczy żeby wygrać??

Barrett czeka na rywala,ten pochwili szybko wbiega i atakuje Barretta wieloma ciosami,teraz przechodzi do zwarcia które co ciekawe wygrywa i odbija go od lin i w ostatniej chwili wykonuje crossbody.Publika szaleje Rhodes wbiega na narożnik i tountuje a następnie nieoczekiwanie wykonuje Moonsaulta prosto na leżącego rywala.Odlicza 1...2..trzzz ale co to jakiś człowiek w kominiarce odciąga Rhodesa a następnie ucieka.Rhodes jest strasznie zdenerwowany szarpie linami i krzyczy "kim jesteś",jednak tajemnicza postać nic nie odpowiada,Cody kompletnie wpadł w szał klnie,wykrzykuje,szarpie sędziego.Ale za nim jest już Wade Barrett a Cody nic nie widzi,Wade wykorzystuje sytuacje,Roll-up 1....2....3..!!!Wade wygrywa walkę a następnie szybko ucieka z ringu z uśmiechem na twarzy.Cody rozwścieczony bierze mikrofon.

Cody:Co to kur*a miało być??To jakiś spisek,gdzie był sędzie??Walka powina być przerwana.Czy to aby na pewno profesjonalna federacja czy podwórkowe przedsięwzięcie??Niewiem kto mi przerwał tą walkę,już prawie ją wygrałem,dlaczego??Dlaczego boisz się pokazać twarzy,skoro mi już przerwałeś to pokaż się,no dalej,pokaż się skur :censored: nie.Tak myślałem jesteś tchurzem ale ja i tak znajdę cię,bo wiem kim jesteś.Jestem prawie pewny że to ty.Ale znajdę jeszcze dowody na to że to nikt inny tylko John Morrison przeszkodził mi wygrać tą walkę.Rozumiem że bałeś się ze mną zawalczyć ale uwierz zemsta będzie słodka.

SHOW TIME ZNIKA Z ANTENY

#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yaoohoo

1

• TeCktoN

1

• Turej

1

• Piledriver1674325991

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Dobra przeczytałem . Hmm przegrałem walke w troche głupi styl , tak samo jak przegrywałem poprzednie walki jak jeszcze był jeden roster . No , ale cóż . Bywa ;)

Troche mnie tylko wkurzyło , że miałem miec walke z Barettem , a dostałem z morrisonem . Wade mial pewna wygraną nad codym . Reszta walk ok , ale jak pamietamy w newsach było , że bede cos znaczyl w federacji przeciagu paru miesiecy . Wiec myśle , że pozniej zdobede pas . Przegrana to może motywacja do lepszej pracy ? zobaczymy jak to sie dalej potoczy.

No Showtime nieźły mimo, że za bardzo mnie wyniki nie odchodziły. Walki ładne i długie przebieg ich również ciekawy. Ogółem dobra robota :D . Segmenty fajne, ale mogłybyć trochę śmieszniejsze oczywiście to tylko lekka uwaga. Ciekawe kto wygra nowy pas chociaż nie mój brand to i tak zawsze jest zainteresowanie.

No ja już na ST czekałem cały czas :D Moja pierwsza walka wygrana bo pierwszą zremisowałem, a przy drugiej odpadłem, ale to nie jest przegrana do końca :D No to za 2 tygodnie walka o pas kontynentalny. No co do samej gali. ST ciekawy, walki są nawet długie. Trochę mało BS, no ale to nie jest gala PPV. No pierwszy ST z podziałem na rostery, to poszło wam wyśmienicie. Dzięki za ST i gratulację dla nowych brookerów :D Oby tak dalej

Moim zdaniem gala wypadła bardzo dobrze. Fajny pomysł z tym intro, ale troche za brakło mi tu tripla :P Walki bardzo fajne, niezły segment z Punkiem, ciekawe czy sie tego piwa napije? No i najważniejsze dla mnie czyli walka z Terminatorem. Założe sie, że SCM pisał tą walke, bo mi taki scenariusz nawet do głowy by nie przyszedł, ale podobała mi sie i nawet nie było widać, że Cena wykonał ze cztery akcje. Teraz trzeba tylko ciągnąć feud.

SCM dop:Ta, tu masz rację :lol

Edit Pile: Chciałbym zobaczyć walke heel in a cell w Twoim wykonaniu :D

Edytowane przez Gość

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Gala wyszła bardzo dobrze wyniki mnie nie obchodziły ale i tak mi się podobała długie walki nic do zarzucenia oprócz kilku literówek.Podoba mi się rozwinięcie feudu Jaśka z HHH dobry pomysł z tą walką za ringiem stawia Cene w innym świetle.

Pierwszy znaczący i nie możliwy błąd to to:

Rick Flair

- Rick?! Ric chłopaki ;)

Nie podobało mnie się to:

również się uśmiechnął i mamy big boot!

- Co Wy robicie z Kane jeszcze się uśmiecha :?::D

W pierwszej walce już nic co bym mógł skrytykować nie zauważyłem. i tą część oceniam na 8/10. Zwycięzca walki dla mnie dobry.

Chempion
- Champion.

I ten wjazd Bryana do wywiadu zdaję mnie się, że turek kreują go na Face? To mu popsuliście postać. Mogę się mylić.

Mistico:Amatorzy tak mają. - Roxxx :D Cytat gali :)

Daniela jednak ten robi w ostatniej chwili unik ten odbija się od lin i wykonuje droopkick na Danielu,
- Chłopaki pogubiłem się który to ten a który to ten..
Bourne podnosi ledwo trzymającego się na nogach Daniela i uderza jego twarzą kilka razy o metalowe barierki

- Chłopaki decyzja albo barierki o które Evan rzuca Daniela albo Banda na którą spada JoMo.

stoji
- stoi.
Chockeslam
- Może mi ktoś powiedzieć jak to się nazywa byłem pewien, że Chokeslam teraz nie wiem :)
komętatorów
A linijkę dalej pisze dobrze.

A i przecinek przed: że i ale.

Plusy:

- Długość

- Dało się to czytać.

- akcja

Minusy:

- Wyżej +

- Kilka znacznych błędów

- 0 BS.

No to tyle. :) Przyjmijcie krytykę tak, że chcę Wam pomóc, żeby było lepiej :) Gala 7/10.

Yao:Dzięki za poprawki ale jak byś ty miał pisać tą galę to zobaczył byś że nie jest to łatwe.Spróbuj choć w połowie napisać tak dobrą galę jak ta to pogadamy.Każdy mądry jak sam nie pisze.Błędy się zdarzają tak było jest i będzie.Jeśli uważasz że potrafisz lepiej pisać galę to zapraszam do nas i zobaczysz jak to jest

Hmm... Wszystko to ładnie poukładane, napisane, sklejone :P. Choć strasznie dużo jak to się mówi "byków". Kilka wymienił Xeb, ale jeszcze trochę tam ich było ;). Ogólnie gala dobra :P

Plusy:

-Długość

-Dobrze sklejone

Minusy:

-Dużo błędów ortograficznych

- No i zapomniałem xD

Fajny moment z Tag Teamami :) Stone & Taker w końcu zdobędą pasy ;)

SCM Dop: Chyba sobie jaja robisz :P Ale wybaczcie to mi i żałowi, tak to jest, jak chce się skleić coś dobrego, wtedy błędy się zdarzają, następnym razem się poprawimy :)