Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Niezdarny Rosjanin czyli Alex Koslov w AAA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

bbecbd290023db204c796e73

Dwudziestosześcioletni letni Alex Koslov już od dwóch lat reprezentuje Meksykańską federacja AAA.Alex był pierwszym AAA Cruiserweight Championem który trzymał przez cały feud z Extreme Tigerem.Było widać że Alex jest stworzony do Lucha a federacja AAA umiała wykorzystać jego talent który bez wątpienia ma,trzeba dodać że wrestler wcześniej występował w takich federacjach jak ROH,TNA,CMLL i ostatnio zaliczył swój debiut w WWE!Niestety po świetnych feudach w latach 08/09 w federacji AAA,teraz przeżywa istny kryzys.Co prawda nadal pojawia się na wszystkich galach,niestety jego pozycja w federacji jest fatalna.Obecnie zajmuje się walkami typu Mixed Tag Team lub Trio.Co ciekawe z charyzmatycznego Rosjanina,stał się niezdarnym a czasami wręcz głupim obcokrajowcem który obecnie ma feud z postacią która jest stworzona do rozbawiania publiczności głupimi segmentami i Comedy Matchami(coś takiego jak Santino w WWE a Koslov to Chavo :))chodzi oczywiście o Pimpinele Escarlate.A więc za wesoło nie jest,kiedy ostatnio odpaliłem Sin Limite i zobaczyłem jak Koslov jest poniżany przez La Pimpi pomyślałem gdzie się podział ten stary,chamski Rosjanin??Niestety ale znikną i wydaje mi się że za szybko nie powróci gdyż federacja niema kompletnie na niego pomysłu.A więc jak myślicie czy nie lepszym rozwiązaniem było by zmienię federacji na np WWE.Wiem wiem teraz zacznie się dyskusja czy będzie on tam szmacony itp.Niestety ale z moich obecnych opserwacji wynika że WWE szuka teraz nowych gwiazd do swojego produktu a Koslov jest łakomym konskiem,bo tak jak mówiłem ten wrestler ma świetną charyzmę którą się teraz ceni w tym biznesie,oprócz tego to bardzo dynamiczny zawodnik z masą umiejętności.Jednak uważam że jego występ w WWE jak na razie jest wyjątkiem i WWE nie będzie chciało brać tak szybko drugiego zawodnika ze sceny Lucha,chcą najpierw promować Del Rio.Niestety później juz dla Alexa może być za późno.Jednak może jest jeszcze szansa na uratowanie Alexa w Triple A??Moim zdaniem powinien rzucić tą całą zabawę z panienkami i znowu się starać o tytuł cruiserweight,czyli zaczął by feud z Evansem,który teraz też niema jakiejś większej roli w federacji.Obaj ci panowie nie raz pokazali na co ich stać i ich pojedynki bez wątpienia były by genialne.Jest jeszcze jedna opcja dotycząca rozwoju Alexa,gdyby AAA nie miało na niego już kompletnie pomysłu mogło by go wypożyczyć TNA z którym ma podpisany pakt.Niestety TNA w obecnej sytuacji mogło by zniszczyć kompletnie Koslova,pamiętacie co się stało z tym Japończykiem co miał kiedyś tag team Homicidem,on też był właśnie wzięty z innej federacji o ile się nie myle to NJPW czy NOAH.Ten wrestler w TNA zawalczył może z trzy krótkie pojedynki z czego jeden w Webmatchu ale ale Koslov już był kiedyś w TNA i całkiem sobie niezłe radził w dywizji X a więc może federacja z Florydy dała by mu jakąś szansę,niestety z tą federacją trudna wróżyć gdyż obecnie mają problemy ze swoim personelem więc nie wiem jaka by była pozycja Rosjanina.A więc co sądzicie o dalszej karierze tego wrestlera??Nie będę pisać pytań bo to bez sensu :).A więc

Zapraszam do Lucha Dyskusji
#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

1

• Rocky1674304328

1

• El Gonzalito

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Kozlov to świetny zawodnik,ma wszystko co potrzeba przede wszystkim charyzme i umiejętności ringowe.Swoją przygode z Triple A zaczynałem pod koniec jego feudu z Xtreme Tigerem,walke przegrał ale od razu widziałem w nim świetnego wrestlera,do teraz jest on jednym z moich ulubieńcow,ma świetny Gimmick,coś jak pomieszany Vladek Kozlov i Zack Ryder,niby taki chamski rosjanin a z drugiej taki troche Playboy,przynajmniej w moim odczuciu.Jest on świetnym wrestlerem który miał dobry początek w AAA,lecz teraz jest gorzej,wpakowali go w Trio z Sexy Star i Von Erich i Feud z siostrami Apache,gorszego rozwiązania nie mogli wymyślić,jeszcze ostatnio to Jobbnięcie na Smackdown przeciwko Del Rio,myśle że to jednorazowy występ i Koslov nie będzie nową gwiazdą WWE,są szanse jeśli chodzi o TNA,gdyż mają podpisaną umowę lecz z obecną sytuacją w TNA nie wiem czy to ma sens,gdyż wiadomo,ta sprawa z Orginalsami i teraz TNA skupia się na starszych zawodnikach.Według mnie Koslov powinien zostać v AAA gdyż jest małe światełko w tunelu,gdyż jego partnerki mogą przejść do innych federacji przecież WWE wykazało swoje zainteresowanie Sexy Star,a Von Erich przeszła chyba to Ti En Ej więc może wznowienie kariery solowej i jakiś Title Shot na pas Cruserweight.To by było na tyle.Miejmy nadzieje że sprawa Alexa obróci się na jego korzyść

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Postanowiłem wypowiedzieć się w tym temacie mimo , że nie oglądam Lucha Libre , lecz ostatnio tak naszła mnie chęć obejrzenia tego widowiska , kiedy to Yao chwalił bardzo częstwo federacje AAA oraz CMLL. Ostatnio po raz pierwszy (chyba) , obejrzałem gale AAA , ale już zapomniałem jaka była jej nazwa. Wiem , że dokładnie obejrzałem walke w , której wystąpił Alex Koslov tylko mam słabą pamięć co do tych wrestlerów jak narazie , ale pamiętam , że był razem w teamie z mistrzynią kobiet w AAA , Sexy Star i Lacey Von Erich , moim zdaniem to co pokazał podczas tej walki w WWE byłoby naprawdę bardzo dużym widowiskiem , ale byłoby tak jeśli nie stawiało by się tylko , w większości na tzw. "koksiarzy" , tylko na takich zaowdników jak Evan Bourne , Daniel Bryan , Kaval i kto wie może nawet Chavo , choć nie jest on już w takiej dyspozycji jak zza czasów WCW , ale wrócę do gwiazdy AAA , Alexa Koslova i tym jego debiucie , który nastąpił podczas ostatniego Smackdown , ale ten debiut był chyba najgorszy jaki mógłby być dla niego ponieważ zajobbował w walce Alberto'wi Del Rio , a przecież gdyby ta walka odbyła się w federacji Lucha to z pewnością mielibyśmy znakomity pojedynek , bo Del Rio także pokazuje , że potrafi stworzyć dobrą walke choć jeszcze brakuje do ideału.

Nie wiem co jeszcze napisać o Alexie , bo trochę za mało o nim wiem , więc jeśli ktoś mógłby mi podesłać na PW kilka jego dobrych pojedynków to byłbym bardzo wdzięczny :P

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png