Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Game Over? Panie H?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

triplehh.jpg&t=1

Paul Lavesque znany jako Triple H człowiek legenda w WWE. Walczy już bardzo długo wiek też ma nie powiem podeszły. Jest to wielokrotny WWE Champion kilka razy w karierze zdobył też pas WHC. Był wraz z inną ikoną HBK Shawn'em Michaelsem TT Championem. By dwa razy European Championem mało trafny tytuł dla tej postaci niestety. Był też co ciekawe IC Championem aż 5 razy! Wygrał King Of the Ring oraz Royal Romble, był trenowany przez uwaga tutaj wszyscy szok Killera Kowalskiego! Jego przydomki budzą strach i są jednoznaczne. jego themy wykonuję znana kapela MotorHead. Walczy już 18 lat. Był oraz prowadził stajnię które zapisały się już na stałe na kartach Pro Wrestlingu.. Mówię tu o Evolution i Dx. Oraz kilka innych. Ma też wiele wyróżnień. Pewnie zastanawiacie się do czego zmierzam? A zmierzam do tego czy ta ikona nie powinna już kończyć kariery? Nie mówię tu niczego przez złośliwość ani też zawiść, czy też nienawiść do tego zawodnika bo go lubię, ale, ale uważam, że powinien kończyć czemu? Kontuzje, Kontuzje, Kontuzje a mianowicie jego kolano. Jak wiadomo nam wszystkim miał z nimi ( kolanami ) Już wiele problemów. Więc czy to ma sens jeszcze ciągnąć jego przygodę z WWE? Może nie przygodę, ale jego karierę w kwadratowym pierścieniu? Bowiem pewnie gdyby skończył walczyć zająłby się czymś w WWE już by mu to Stephanii załatwiła. Triple nie walczy od Extreme Rules po walce z Sheamusem więc nasuwa się też kolejna rzecz czy Sheamus nie zakończył kariery kolejnej legendy? Obawiam się, że tak. i tam myslę sobie czy teraz walki Triple H nie będą dla niego bardziej męczarnią? Czy może nie czas kończyć już tą grę? Ja mu życzę jak najlepiej, ale obawiam się niestety, że pushowanie go na siłę będzie zbędne i niedługo będzie się nadawał do głupich segmentów z Mastersem -.- Wiemy, że Dx nie wróci więc nawet na to nie może liczyć pan 3 Ha. Więc Triple H zapewne będzie się starał o pas WWE czy to będzie zwycięska batalia? Moim zdaniem.... TAK! Czemu? Ponieważ i rodzina i to, że jest ikona zaprocentuję. Wiadomo, że kiedyś będzie musiał skończyć karierę więc otwarte zostanie pytanie jak? Czy poprzez kontuzje czy też poprzez jakiś genialny carrer match?

ZAPRASZAM DO Dyskusji.
  • Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• HBK FoReVeR

1

• swiroos1674325948

1

• krzaq91

1

• Piledriver1674325991

1

Myślę że Triple h powinien zakończyć kariere ale w przyszłym roku na wrestlemani 27 ale jego karierę niech zakończy jakiś znany zawodnik np The Undertaker czy może nawet Kane ale jeśli nie oni to może jakiś feud z Johnem Ceną.

jednak ja myślę że to ikona WWE i wrestlingu więc trudno będzie się mi pogodzić że taki

wrestler jak on odchodzi ale trudno. Tyle ode mnie

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Durne gadanie i zaczyna mnie to wnerwiać. Czemu każdy kto ma 40lat skończone musi konczyć kariere? Jericho też ma 40 lat więc niech też odchodzi na zasłużoną emeryture, Edge ma 37, ale miał kilka kontuzji, więc też powinien... Tryplak jest w dobrej formie i narazie nie skonczy kariery. Skoro Taker potrafi walczyć w wieku 45lat, w dodatku w nienajlepszym stanie zdrowotnym, to co stoi na przeszkodzie Trajplowi? Shawn jest jeszcze starszy, a do końca potrafił zrobić świetną walke, a też miewał kontuzje, jednak mógł spokojnie walczyć, ale okazał sie być normalnym człowiekiem i wybrał rodzine. Hunter nie ma tego problemu, bo on u rodziny pracuje, więc spędza z nią cały czas. Walczyć potrafi, chociaż ostatnio przycichł. Skończy nagrywać film, wykuruje do konca kolano i powróci mam nadzieje jako heel, a o Końcu Jego kariery nie ma co myśleć, bo na moje jeszcze przez 5lat go będziemy spokojnie oglądać, a może nawet dłużej. Pewnie zdobędzie jeszcze kilka razy pas WWE i nikt go pod tym względem nie pobije, bo jakoś do historii musi przejść. Ja osobiście lubie Huntera, bo jest dobrym zawodnikiem i nawet bez DX sobie poradzi. A może stworzy kolejną legendarną stajnie na miare DX czy Evoluszyn? Kto wie? W tym jest przecież najlepszy.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

według mnie HHH ma jeszcze sporo lat przed sobą i wiele dobrych matchów. Jego wiek nie ma tutaj żadnego znaczenia Triplak jest nadal w świetnej formie a jego walki cały czas stoją na wysokim poziomie. Przy dzisiejszym stanie medycyny i wiedzy na temat odpowiedniego wspomagania sportowców 40 nie jest żadnym problemem. Kontuzja kontuzją, ale pamiętajmy że HHH kręci film jego przerwa również tym została spowodowana, kontuzje leczy nie jako przy okazji. Miał obry feud z Rudzielcem i szczerze liczę, że w jeszcze w kilku równie dobrych go zobaczymy. W końcu He is The Game.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Triple H tak szybko nie odejdzie, jak wszyscy się spodziewają, a czemu? Miość do Wrestlingu, Wrestlingu i jeszcze raz pieniędzy :) Walczy 18 lat, w sumie to już dużo, tytułów zdobył równie wiele. Najbardziej denerwuje mnie gadanie że to drewno, że gówno potrafi, bla bla bla.(pozdro bugi).. Takie walki, jak ta z Undertakerem na WM 17, czy ze ŚP. Benoitem, oraz Michaelsem na WrestleMani 20, na zawsze pozostaną w pamięci. Pewne jest to, że leci na kase, jednak ma jej wystarczająco wiele( no wkońcu ma fajnego zięcia :D)i myślę, że nie tylko to się liczy. Wiele zrobił dla tego biznesu, a i wkońcu to on wypromował Sheamusa, na stałego Main Eventera.. Był pazerny na pasy, ale nie teraz.. Pasy tag team, zdobyć musieli, wkońcu DX już nie zobaczymy, a pas WWE ostatni raz zdobył półtora roku temu.. Także, jego antyfani nie mają co liczyć na jego emeryture, myślę że jeszcze przez 5 lat spokojnie po walczy, by odejść na wpełni zasłużoną emeryture :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Swiroos nie zgodzę się,że miał dobry feud z Sheamusem.Tak ładnie został wypromowany i wogóle ,ale walki były słabe.Mówiło się ,że na WMce HHH nic nie pokazał ,a na ER to już wogóle.Piledriver nie mów ,że to durne gadanie ,bo ma sens.To,że HHH ma swoje lata i częste kontuzje widać.Oczywiście przyznam,że jak na ówczesne czasy to WWE pozwala mu na dużo.Trochę powiem od siebie ,bo miałem taką dyskusję założyć ,ale na szczęście mam jeszcze parę pomysłów.Triple H jest u mnie w pierwszej 10.Jego walki zawsze były na poziomie.Jedyne co mnie wkurzyło to to,że przez ślub ze Stephanie dostawał duży push.Całe McMahon - Helmsley Era to był HHH i jego zwycięstwa.Czasem mi się to podobało ,ale czasem były bardzo wkurzony(RR z Mickeim Foley ,NWO także z nim i jeszcze ten wygrany match na WMce).Ale jest coś w nim za co go bardzo ceniłem ,a mianowicie ..... DX.Razem z HBK stworzyli moim zdaniem najlepszy tag team tego dziesięciolecia.Ich walki były boskie ,a segmenty przekomiczne.Oczywiście nawet ich feud był bardzo ciekawy ,tylko szkoda tych przegranych HBK'a,bo uważam ,że powinien wygrywać nad młodszym kumplem.Wiele razy miał pas ,ale może to lepiej ,bo teraz ma bardzo mocną pozycję.Teraz przejdę do czasów nam bliższych.Ogólnie całe to powtarzanie feudu HHH vs Orton było nudne .Ile można!Tryz razy Last Man Standing i to jeszcze nie za ciekawy.Wolałem tych panów ,gdy tworzyli Evolution,bo ta stajnia było super.Kierowała całą federacją.Gdy Triple H stracił pas na Backlash 2009 i nie udało mu się go odzyskać byłem trochę zdziwiony.Niby trochę się starzał ,ale bez przesady.Oczywiście byłby lepszym posiadaczem pasa niż Cena ,ale jego geud pomiędzy DX,a Legacy stał na moim zdaniem dobrym poziomie.Dalej to już pisali co z nim było.Nie ciekawie,bo po rozpadzie DX krótki feud z Sheamusem i kontuzja.Teraz kręci lub już nakręcił film .Oby tylko nie wybrał kariery filmowej ,bo coraz więcej filmów pojawia się z jego udziałem.Na początku myślałem,że HHH się zemści i na następnej WMce zobaczymy match Taker vs HHH.Teraz myślę jednak,że będzie dążył do pasa,jak najbardziej się da.Wiele osób się wokół niego teraz kręci,ale myślę,że HHH jakoś go zdobędzie i trochę potrzyma.Na dobry początke mógłby też pokonać Sheamusa i odwdzięczyć mu się za kontuzję .Chyba po wyleczeniu tej kontuzji jeszcze trochę pociągnie w WWE ,bo następna moim zdaniem będzie dla niego mogiłą.Ok. 3 lat moim zdaniem potrzyma ,a później może jakiś super Carrer Match.Ale zobaczymy co nam los przyniesie.

Ogólnie nigdy jakoś nie przepadałem za Tryplakiem, ale doceniam to, co zrobił dla federacji. Myślę, że powoli mógłby kończyc swą przygodę z rolą aktywnego wrestlera, ale pewnie jak narazie do tego nie dojdzie. Triple H lubi swoją pracę i myślę że szybko nie odpuści, chyba że kontuzje Go do tego zmuszą. Ciekawi mnie w jaki sposób powróci ponieważ jest wiele opcji. Pierwsza z nich to taka, że mógłby okazac się anonimowym General Managerem Raw. Byłaby to sytuacja bardzo ciekawa. Druga możliwośc to taka, że mógłby powrócic jako heel i skumplowac się nieco z Nexus, odświeżyc feud z Sheamusem (możliwe że o pas), a potem wypiąc na nich tyłek. Ostatnia wymyślona przeze mnie opcja mówi, iż mógłby założyc niezłą stajnię z członkami Nexus. Dostaliby push, sialiby postrach i co najważniejsze, nowe, młode gwiazdy wypromowałyby się w cudowny sposób.

Myślę że Triple H powalczy góra, 3 lata i zostanie w WWE lecz już na innym stanowisku. Jakiś carrer match byłby jaknajbardziej na miejscu. Pewnie potem dostałby posadę managera, a w przyszłości mógłby byc współwłaścicielem federacji.

Aha i jeszcze wszystkiego najlepszego dla Trypla ponieważ podobno urodziła mu się trzecia córka :) .

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Jak dla mnie Triple H będzie jeszcze długo,a długo walczył dla WWE.Nie oszukujmy się wiem że wiele osób może za nim nie przepadać,jednak chcąc nie chcąc Hunter zawsze preferował dobrą formą co było widać w jego walkach.To prawda feud z Sheamusem był nie udany ale takich wpadek w pro-wrestlingu było wiele i zawsze będą,to że mu nie poszło w tym jednym feudzie nie oznacza że powinien odejść na emeryturę.Taka postać jak Hunter bez wątpienia jest potrzebna WWE,bo wiadomo era nowych gwiazd ale kto je wypromuje??HHH pokazał już że dobrze radzi sobie z "nowicjuszami" i jest wstanie ich wypromować.Tak też było z Sheamusem z którym co prawda walki były na tragicznym poziomie ale promocja i cała otoczka była świetna.Wiele osób spekuluje jakieś wielki story,jedni z GM Raw drudzy z przywódcą Nexus ale popatrzcie nie lepiej dać mu jakiegoś dobrego rywala i ciągnąć feud z dobrymi walkami.No bo kto chciałby go oglądać jako GM,to prawda Hunter ma charyzmę ale nie nadaje się on obecnie na GM bo każdy woli oglądać go w ringu niż na backstagu w garniturze a więc GM odpada,co do Nexusa to miałbyć tym przywódcą John Cena i nic tak samo pewnie będzie z Triple H'em który moim zdaniem był by dobrym heelem jednak jest on jedną z tych osób które świetnie się sprzedają czyli wszystkiego jego koszulki,czapki,skarpetki spadły by o połowę gdyż dzieci by go nienawidziły(ogólnie fajnie by było).A więc najlepiej niech Hunter zacznie jakiś nowy feud o którym nikt jeszcze nie wie i niech pokaże że w tym wieku można zrobić jeszcze wiele dobrych walk.

#SmartFanZone

Osobiście myślę że mógłby jeszcze z 5 lat powalczyć i odejść w podobnym wieku jak HBK. W sumie to lubię go oglądać w akcji, liczę na dobry feud z Celtic Warriorem po jego powrocie. Teraz Cena jest najczęstszym posiadaczem pasa WWE Title więc osobiście byłbym za jego transferem na SmackDown! i walki pomiędzy nim a Takerem, Kanem czy CM Punkiem. Sądzę, że gdyby faktycznie tak było pas WHC mialby w kieszeni. Więc tak, po skończeniu 5 lat walk, czas na Carrer Matcha na Wrestlemanii 31 z np. Takerem jak ktoś tu wspomniał. Zakończenie kariery przez Takera to mógłby być można by powiedzieć zaszczyt ale co ja tam wiem :P Well, po zakończeniu kariery w ringu mógłby o tym poinformować i kogoś Managerować, jakąś młodą gwiazdę a później gdy Vince zginie śmiercią tragiczną przejąć WWE. I właśnie ta posada dla Huntera jest więcej niż prawdopodobna. Triple H'a może też wyeliminować poważniejsza kontruzja kolano albo cos innego. Fajny byłby powrót Evolution ale nowego Evolution bo na Ortona nie ma co liczyć, Ric czerwienieje w TNA a Batista będzie przegrywał w MMA więc potrzeba nowych członków. Sam nie wiem: jakieś młode gwiazdy. MAM! Fajnym pomysłem byłoby zamienienie Nexus na Evolution z HHH'em na czele. Nexus może się też skończyć i HHH może zwerbować np. Gabriela a później Matta Hardy'ego i powiedzmy Christiana. Ale skończę to głosne myślenie i wróce do tematu. Jak narazie, panie H "grasz dalej" i to całkiem długo. HHH mógłby odświeżyć feud z Sheamusem i zdobyć od niego pas WWE ale jak znam WWE to Sheamus chyba nie wyjdzie z tego Six-Pack na NoC zwycięsko i wygra Orton albo Cena. Albo Edge o którym też często się mówi. Cerebral Assasin to dobry zawodnik, ktory trzyma się świetnie, i będę z chęcią patrzył na jego kolejne walki no chyba że kolano będzie mu się dawało we znaki. Powtórzę się: Panie H grasz pan dalej.

Nie no Tripple H powalczy jeszcze trochę póki mu się chce i do czasu może aż Vince będzie za stary na chairmana. Według mnie jeszcze może coś zrobić tylko mam nadzieję, że będzie swoja osobą promował młodych jak Nexus. Tylko liczę, że nie będzie cały czas kręcić się w okół pasa WWE albo WHC no pewnie z raz dostanie, ale po co więcej. Jak wróci to pewnie wznowi feud z Sheamuse, a dalej nie wiem to zależy od WWE. Ja mu wróżę jeszcze kilka latek walk może nie tak częstych jak wcześniej, a po zakończeniu kariery, a potem poczeka i przejmie stanowisko chairmana. Wcześniej jeszcze może zrobić jak Flair w TNA czyli sformować jakąś drużynę i być takim mentorem i szefem. Jednak zobaczymy jak to wszystko się potoczy.

• 2 tygodnie później...

moim zdaniem Tryplak odejdzie w okolicach WM 30 ... A w sprawie pasa WWE . Teraz jest jedno miejsce wolne w Six-Pack Challange więc triple h może powrócić szybciej niż się spodziewamy. No wiecie wszyscy wychodzą po kolei . 5 osób stoi w ringu i czeka na 6 zawodnika. Wtedy pojawia sie filmik You think you're safe (link :http://www.youtube.com/watch?v=xXgqzrq4Hmw )i muzyczka time to play the game oczywiście towarzyszyć będzie temu GIGANTYCZNY taunt ! Dla mnie był by to wymarzony scenariusz.

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

Triple H ma na swoim koncie dużo osiągnięć, i walczy już bardzo długo. Mozę jest już stary, ale może jeszcze spokojnie pociągnąć jako czynny wrestler z 5 lat na pewno. Pewnie zakończy swoja karierę na jakiejś WM-ce, gdzieś w okolicach 30. Triple H dużo zdziałał i jeszcze może zdziałać, chodzi mi o promowanie młodych talentów. Feud z Sheamus może nie byl bardzo dobry, ale do ME dostał się nowy młody zawodnik, i brawo za to panie H. Hunter był w dwóch legendarnych stajniach chodzi mi tu o Evolution i DX. W evolution wypromowali przecież Ortona. Mozę w przyszłości tak jak to napisał Piledriver stworzy kolejna legendarna stajnie. Nie wiem czy jest to jeszcze aktualne ale były (lub jeszcze sa) plany co do prowadzenia Nexus. Ja osobiście średnio go lubię i myślę ze jeśli HHH będzie miał kolejne kontuzje to już wtedy skończy swa karierę. Ale na pewno zostanie w federacji jako na początek może GM a później Chairman WWE. Zobaczymy co nam przyszłość przyniesie.

• 2 tygodnie później...

Triple H powinien jeszcze pociągnąć w wrestlingowej branży jako zawodnik. Przypuszczam, że jeśli mu kolano pozwoli dociągnie do WM 30. Po karierze na ringu może zostać GM'em któregoś z rosterów w WWE.

W każdym razie życie Hunter'owi jak najlepej. :D

johnmorrisone.jpg

2363.jpg 24523.gif 24610.jpg 34029.png

Zapewne zostanę zaraz zlinczowany ale pana HHH nie trawię i nie płakałbym gdyby jego kariera już się zakończyła. Oczywiście nie wydaje mi się żeby miał już nie powrócić na ring. Zapewne zemści się jeszcze na Sheamusie i będzie walczył na każdym PPV o pas. Karierę Huntera powinien zakończyć ktoś pokroju Undertakera, nikt nie zasługuje żeby być wysłanym na emeryturę przez Johna C.

• 4 tygodnie później...

Moim zdaniem on powinien zakończyć karierę ,ale jak by to zrobił na Wrestlemanii 27 w walce Streak vs. Carrer z Undertakerem to by było dobre wydarzenie . :thumb: Ja bym chciał go widzieć w tym show jak najdłużej ,ale jego zdrowie mu na to już długo nie pozwoli .Mam nadzieje ,że po walce na Extreme Rulez z Sheamusem jeszcze troche powalczy bo jak narazie nie walczy i nie zapowiada się żeby coś się szybko zmieniło .