Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Chris Jericho negocjuje, wpadka McCool, Edge na SD! i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

post-38-1222863078.jpg

:arrow: Chris Jericho nadal nie ma podpisanego kontraktu. Narazie pracuje na umowie podpisanej w 2007 roku, która kończy się za kilka tygodni. Trwają negocjacje ale nie ma pewności, że strony dojdą do porozumienia więc możliwe, że po Night of Champions przestaniemy widywać Chris Jericho. (tylko mi się układa scenariusz z tym, że Sheamus zakończy następną kariere??)

:arrow: A w spoilerze mały wypadek Michelle McCool w poprzednim tygodniu na NXT:

1.jpg

dolph_1089216a.jpg

:arrow: Ryan Nemeth brat Dolpha Zigglera udzielił wywiadu dla http://www.DolphZiggler.com gdzie mówi parę ciekawych rzeczy jak na przykład to, że zamierza ruszyć w ślady starszego brata i już trenuje w OVW. Wywiad po angielsku dostępny na tej stronie: http://tinyurl.com/25o3xdn

:arrow: Jake "The Snake" Roberts w niedziele na show sceny niezależnej w Nowym Yorku ogłosił koniec kariery. Podczas przemówienia na ringu wynalazca DDT mówił, że dalej nie może otrząsnąć się po śmierci swojego ojca Grizzly Smitha, a do tego powiedział, że nie może już walczyć przez sprawy zdrowotne. Roberts osiągnął wiele w World Wrestling Federation podczas Ery Złotego Wieku w 1980. Walczył też w national Wrestling Assocation w 1983 roku i World Championship Wrestling w 1992 roku. W drugiej części kariery zmagał się między innymi w AAA.

:arrow: Oto karta na House Show w Newark w Nowym Yorku 29 Sierpnia:

Steel Cage Match Randy Orton vs Sheamus

John Cena, Chris Jericho i Daniel Bryan vs Nexus

United Steates Championship Match The Miz vs Evan Bourne

WWE tag Team Championship Match Hart Dunasty vs The Usos

:arrow: Kaval wygrał konkurs na NXT i będzie mógl pokazać się na głównej stronie WWE.com.

:arrow: Jim Ross na Twiterze zauważył, że nie będzie obecny na Night of Champions. JR pisał też, że nie na ręke było mu SummerSlam ale rutynowo wykonał swoje obowiązki za kulisami.

:arrow: Serena, która została zwolniona z WWE o czym informowałem wcześniej najprawdopodobniej została wyrzucona prze to, że w życiu prywatnym nie utrzymywala swojego gimmicku to znaczy często byla widywana w barach gdzie wody mineralnej raczej nie piła. (Myślałem, że szczytem było kazanie Nexusom wszędzie nosić opaski i zakaz udzielania wywiadów. Jestem ciekaw czy Undertaker śpi w trumnie, a Orton każdemu na ulicy robi RKO)

:arrow: Spoiler z Dragon Gate Tag League:

Masato Yoshino i Naruki Doi wygrali coroczny turniej Dragon Gate Tag League.

:arrow: TNA ostatnio w Orlando przeprowadziło swoim zawodnikom testy na obecność narkotyków we krwi.

:arrow: Na ostatnim tapingu Impacta Abyss musiał pracowac chory. Przypadkowo doznał zatrucia pokarmowego.

:arrow: Jeff Hardy na następny Impakcie zadebiutuje przy nowym Entrance Video ale muzyka dalej będzie ta sama. Jeff Jarrett też zadebiutuje przy nowym wyjściu.

:arrow: Edge zacząl zdjęcia do nowego filmu Break The Rules w Luizjanie. Oprócz niego zagrają tma Jamie Kennedy, Jennifer Esposito, Phillip Baker Hall, Jesica Walter i Alicia Witt. Początkowo Edge miał grać adwokata ale ta rola została obsadzona Kennedym. Ostatecznie WWE Superstar zagra skorumpowanego policjanta.

:arrow: John Cena w październiku również rozpocznie zdjęcia do nowego filmu w nowym meksyku. Film będzie nosić tytuł Blood Brothers, a Cena zagra Sama Cleary'ego, policjanta i jednego z trzech braci (pozostali dwaj to niewolnik i złodziej). Będzie to już czwarty film Ceny w WWE. Poprzednie trzy były nagrywane w Nowym orleanie więc jest mała zmiana.

:arrow: Vince Mcmahon obchodził we wtorek swoje 65 urodziny.

:arrow: RoH szczęśliwie wydał oświadczenie, w którym dowiedzieliśmy się, że Briscoe Brothers pogodzili się firmą i podpisali nowy kontrakt. Swego czasu Tag Team wystąpił w WWE jako jobberzy i byli blisko podpisania kontraktu.

Edge_1196386778.jpg

:arrow: Edge jest reklamowany przez program SyFy jako gwiazda SmackDown, które niedługo zadebiutuje na nowym kanale. Więc bardzo możliwe, że 31 października zobaczymy przejście Edga na SmackDown z RAW. Inne gwiazdy wymienione w reklamie to: The undertaker, Rey Mysterio, Michelle McCool i Beth Phoenix.

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

1

• Yaoohoo

1

• Turej

1

• Piledriver1674325991

1

Top użytkownicy w tym temacie

Wątpię żeby WWE chciałoby się pozbyć Jericha. Jericho jest gwiazdą. Najbardziej utalentowany w WWE. Zaczął karierę muzyczną i to może właśnie być powodem tego całego zamieszania. Ale wątpię, żeby odszedł z WWE... Co do Michelle McCool no nieźle xD Ja tam tego nie zauważyłem xD Ale nawet, nawet :twisted: Gratulacje dla Kavala, wiedziałem, że wygra i mam nadzieję że wygra drugi sezon NXT. No masz rację z tą Sareną. Wkurzające to jest. To jest aktorstwo i nie muszą się aż tak w to wczuwać w życie. Przesada!!! I znów nowy film z Johnem... Chyba się za bardzo wczuł... Czyżby drugi The Rock? :D Najlepszego Mr. Vince. Trochę spóźnione ale zawsze coś. Edge na Smackdown... On tam bardziej pasuje niż na RAW. To jest gwiazda Smackdown, a nie Raw. Cieszę się z tego, że będzie na SmackDown!

Dzięki za newsy!!! :D

Edytowane przez Gość

Jedyna rzecz, która mnie w tej chwili interesuje w WWE to to, czy Jericho podpisze nowy kontrakt i mam nadzieje, że tak sie stanie. WWE dużo straci bez "najlepszego na świecie w tym co robi", mógłby przy okazji też przejść na SD! Przejście Edge'a to genialne rozwiązanie. Na RAW nie pasuje, tylko sie marnował, a na SD! znów może powrócić "psycho" Rated R Superstar". Wpadka Michelle... no nieźle :D Kaval sie pokazuje i jest jednym z głównych faworytów do zwycięstwa w NXT, chciałbym, żeby tak sie stało ale raczej zajmie co najwyżej drugie miejsce, bo jest za dobry by wygrać. Fajnie, że nie zeszmacili go tak jak danielsona. Brat Dolpha chce zacząć przygode w WWE :shock: może powstać kolejna stajnia na miare np. Hardy Boys. Cena w kolejnym filmie, życze mu z całego serca by Jego kariera potoczyła sie tak jak kariera Dwayne'a z tym, że Ceny nie beda nazywać legendą. Wszystkiego najlepszego Vincencie życze Panu mniejszych zysków z ery PG i troche zwiększenia poziomu brutalności WWE bo to w końcu wrestling =))

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

No newsy ciekawe i mam nadzieję, że Chris nie odejdzie z WWE, bo Vince chyba nie jest na tyle głupi, aby wypuszczać takiego zawodnika. Edge na SD znowu go przenoszą po co w ogóle dawali go na RAW tam nic w ogóle nie robił. Może zacznie feudować o WHC np. z Takerem. No szykują się filmy może ten z Edgem ściągnę, a Jasiek kolejny film? No panie Mcmachon wszystkiego najlepszego. Więc Kaval pewnie wygra NXT i dobrze, bo zasługuję już myślałem, że zeszmacą go i nie wygra żadnej walki, ale jakoś wyszło. Dzięki za newsy :D

Tak jak moi przedmówcy, chciałbym aby Jericho porozumiał się z Vincem w sprawie nowego kontraktu. Jeśliby jednak tak się nie stało to w TNA napewno Go nie zobaczymy, a jakoś w niezależnych nie wyobrażam sobie Chrisa. Y2J pewnie dogłębniej będzie zajmował się śpiewaniem.

Jeżeli brat Zigglera będzie tak dobry w ringu jak On, to oczywiście miło będzie Go zobaczyc.

Jake Roberts kończy karierę? Ja myślałem że juz dawno ją zakończył. Nie pozostaje jednak nic poza życzeniem mu wszystkiego najlepszego na emeryturze.

Serena ogólnie jako członek SES nie była zła, ale po walce na ostatnim SD stwierdziłem że umiejętności w ringu nie posiada.

No masz rację z tą Sareną. Wkurzające to jest. To jest aktorstwo i nie muszą się aż tak w to wczówać w życie. Przesada!!!

Zupełnie się z Tobą nie zgadzam. Właśnie to jest bardzo ważna częśc wrestlingu. Idziesz sobie na galę i widzisz Serenę jak obiecuje że nie będzie pic, będzie wierna SES itd. A tutaj na drugi dzień zachaczasz o bar gdzie widzisz również Serenę, która pije, tańczy i bawi się na całego. Keyfabe trzeba się trzymac, a jak nie to wylot...

PS: popracuj nad ortografią i pisownią "Jerico, Sarena, wczówac" ;) .

Po tegorocznym drafcie sądziłem że Smackdown zejdzie "na psy". Nawet bez czołowych gwiazd niezle sobie radzi (no jedynie ostatni SD to była porażka, ale to jak dotychczas jednorazowy wyskok). WWE właśnie jednak będzie chciało podpromowac niebieski brand na nowej stacji więc Edge pewnie dlatego prawdopodobnie tam przejdzie.

Aha bymbył zapomniał, Bugi ty zboczeńcu, nie masz co do roboty tylko Michelle podglądac. Idę postarżyc się Undertakerowi :lol .

Dzięki za newsy.

Moim zdaniem Chris Jericho przedłuży kontrakt bo nie widziałabym go w innych federacjach i nie wyobrażam sobie WWE bez Y2J. Tak jak napisał Droops pewnie zajmie się śpiewaniem. Gdyby brat Zigglera doszedł niedługo do WWE to mielibyśmy tag team braci Ziggler. Ja także myślałam, że Jake "The Snake" Roberts już dawno nie walczy. A tutaj dopiero kończy karierę wrestlingową. Zgadzam się po raz kolejny z Droopsem. Serena poza ringiem musi zachowywać się tak jak na ringu. Nie może przecież się napić w barze tyle, że ledwo będzie chodzić. Jestem ciekawa nowego titantronu Jeffa Hardiego w TNA.

Dla mnie Edge bardziej pasował jak występował na Smackdown!. I mam nadzieję, że jest prawdą przejście do niebieskiego brandu.

Dzięki za newsy :thumb:

mariakopia.png

Też uważam, że Jericho zostanie w WWE , bo chyba Vince nie jest taki głupi żeby go zwalniać. Brat Zigglera hmm... może mógłby powstać z tego jakiś ciekawy tag-team. Mam nadzieję, że Kaval wygra NXT jakoś od początku jakoś darzę go sympatią. A Serena, nie będę szczególnie za nią tęsknić. Film z Edge'm może być ciekawy, kiedy się pojawi na pewno go zobaczę bo czemu nie :D . Vince już stara dupa :D

A co do Michelle, Bugi - niezłe oko :twisted:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
    • Grok
      Shinjuku FACE, japońska arena, która przez ostatnie dwie dekady gościła mnóstwo gal wrestlingowych, zamyka podwoje pod koniec tego roku. Shinjuku FACE w Tokio wydało oświadczenie, w którym potwierdziło zamknięcie po wygaśnięciu umowy najmu pod koniec września 2026 roku. Arena pomieści kilkaset osób i mieści się na siódmym piętrze kompleksu w tokijskiej dzielnicy Shinjuku. Fani cenią ją za świetny setup i uważają za kluczową arenę średniej wielkości dla japońskich promocji, zwłaszcza tych joshi
    • Grok
      Druga runda New Japan Cup 2026 wystartowała we wtorek, gdy Yuya Uemura i Shingo Takagi wywalczyli sobie awans do ćwierćfinałów. Uemura i Takagi przes jumping dzięki wygranym odpowiednio z Drilla Moloney i Don Fale. Pierwszy ćwierćfinał turnieju jest już potwierdzony – Uemura zmierzy się z Takagim 15 marca. Zwycięzca tego starcia trafi do półfinału 20 marca. W turnieju Uemura pokonał już Great-O-Khana i Moloneya. Wygrana Takagiego z Fale to jego pierwszy sukces w New Japan Cup – wcześniej mia
  • Dodaj nową pozycję...