Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Poster of the Month - Wrzesień by Luba

Temat pracy: Night of Champions lub No Surrender

Termin oddania: 10 wrzesień (niedziela) godz. 20:00

Wymiary:

Plakat: Max w700 x sz600

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: Na pracy musi być widoczne logo PPV oraz data gali.

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

______________________________________________________________________________________

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 10 dni.

Praca #1

postera.png

Praca #2

nightofchampionsposter1.png

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] - twoja ocena - twój komentarz

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• szymix96

1

• Zaq123

1

• Tuptuś

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Pytam się, czemu nikt mi nie powiedział że PotM jest? :P

[Praca 1] - 5 - To tak, wszystko pięknie, fajny motyw z chmurkami, i to takie pionowe rozjaśnianie miejscami, Rejdeński musi mi podesłać tę teksturę albo brusha, wszystko ładno pasuje i o dziwno napis nie ssie :D

[Praca 2] - 4+ - Ta praca też bardzo fajna, fajne smużenie czy jak to się tam nazywa, logo NOC też fajnie zmodyfikowane, tylko ten napis u góry, czemu jakaś podstawowa czcionka? Mi się nie podoba a więc ssie :D To tyle na ten temat...

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

[Praca 1] - 4 - będę surowy. Nie podobaja mi się te chmurki, bo przecież co to ma wspólnego z NoC'ą xD. Poza tym praca dobra i mi się nawet podoba.

[Praca 2] - 5- - Wykoanie prace szczerze mówiac, nie jest złe ale miałeś lepsze prace, więc ta nie będzie miała szóśtki. Do tego, gdzie jest ten napis Randy Orton jak na plakatach WWE. Praca może być, plus za to, że jest nietypowa.

ahfo.png

luba_049.png

[Praca 1] - 5- - Jak dla mnie jest poprostu lepsza co do drugiej pracy. Każdy ma swój gust, a w mój pozytywnie uderzyły te chmury. Również jak pisał Tupek, rozjaśnienia ładnie wyszły. Dobre napisy i podkreślenie pasującej postaci.

[Praca 2] - 3+ - Hmm... według mnie te rozmazanie nie było aż tak potrzebne. Napis zbyt prosty i w ogóle brak gry efektów. Takie jest moje zdanie.

[Praca 1] - 4 - schludnie, ładnie, kolorystycznie, tylko po co do h#*@a te chmury? Nie dało się czegoś wykombinować?

[Praca 2] - 3 - Sądziłem, że na plakacie Night of Champions postać powinna być z pasem, ale kto to wie. Pomysł jest, wykonanie mi się mniej podoba, po prostu coś mi nie pasuje i tyle. Ta praca mniej mi się podoba od pierwszej

Praca 1 - 5, bo w sumie rzadko na BGZ osattnio widze prace z pomysłem, któe mi się podobają. Szkoda tylko, że tło jest kiepskie, bo napis na jak największy plus.

Praca 2- 2 - Co to k***a jest? Nie wyobrażam sobie, żeby taki plakat się pojawił...

Praca 1 - 4, bardzo ladna, prosta praca, takze ladnie dobrane kolory, jedyne co mi nie pasuje to tlo. No nie mogles wstawic tu czegos innego. Ale Rejden postarales sie.

Praca 2 - 3-, praca gorsza, zaduzy efekt tego rozmazania, widac jedynie dokladnie twarz i to mi nie pasuje.

• 2 tygodnie później...

Praca 1 - Średnia Głosów: 4.45

Praca 2 - Średnia Głosów: 3.41

Ladies and gentlemen... zwycięzca PotM #2: Rejden i jego plakat z Ted'em DiBiase'm!

postera.png

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...