Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

CrashDay Backstage

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

images?q=tbn:ANd9GcTDh7LLeHqRntlRMadpgPaCUxmyVu3VnlGMr68Pyn8N2YfLVbU&t=1&usg=__QchJIXmLrv98ob6lIyX1syFlIcg=

Aj Styles ty nadal myślisz że jesteś lepszy hahaha pokonałem cię na TNA i nie wykręcaj się że ci kazali nawet jeśli to prawda i tak byś przegrał wybrałeś Sucide a on chciał być z tobą w tag teamie on świetny wrestler i ty żałosny nieudacznik zakała WCE Aj Styles jak się wszyscy domyślają pokonam cię na Crashday a ta walka przejdzie do historii jako pierwsza walka po której jeden z wrestlerów(ty) zostanie z kontuzjowany tak chce cię z kontuzjować chociaż to zwyczajna walka wykonam ci Axe Bomber i już po walce praktycznie ale jeśli sam chcesz to wykonam ci tyle akcji aż zostaniesz kontuzjowany i tag team z Sucidem zostanie na jakiś czas zawieszony.Dibiasie pewnie jesteś wściekły na Aj Styles z tego powodu mam dla ciebie propozycje może stworzymy tag team choćby na jakiś czas żeby pokonać Stylesa i Sucide nie za specjalnie się lubiliśmy ale zakopmy toporek i wbijmy coś do głowy tym idiotom tak zamknijmy im mordy!Mam nadzieje że się zgodzisz i już na 2 (no chyba że z kontuzjuje Aj Stylesa)Crashday pokonamy ten ich marny tag team byłego świetnego wrestlera Sucide i Aj Stylesa nieudacznika i zakałę WCE!Hulkamaniacy wiem że będziecie mnie wspierać podczas walki powiem wam jedno nie zawiodę was i udowodnię że Hulkamania jest nieśmiertelna!

I nie przeszkodzi mi w tym ani Kingston z jungli ani psychol Foley ani wy Styles i Sucide!
  • Odpowiedzi 586
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

34

• Widura

33

• T0meq

31

• Turej

31

Top użytkownicy w tym temacie

The_Miz_004.png

If You So Smell What The Miz is Cooking?

Rock widzę, że już masz zamiar bronić się bandą świrów?! Foley? Ludzie Foley nie jest wrestlerem jest clownem który bawi was idiotów i ofiar na publiczności wszyscy na publiczności zazdroszczą THE MIZOWI! Wiesz Rock jesteś durniem bawisz tych idiotów na publiczności i myślisz, że to, że każda z tych ofiar krzycząc Rock, Rock Ci pomoże w walce jesteś jak Cena tak to ten człowiek z którego wszystkie federacją wrestlingowe śmieją się! Rocky będziesz nikim! Co ja mówię już jesteś nikim. Myślisz, że jesteś dobry przy Micu?! Owszem, ale ja jestem lepszy! Myślisz, że jesteś najlepszym wrestlerem wszech czasów? NIE! Bo ja jestem lepszy! Rock pozwól przytoczę sobie parę cytatów z tego twojego bełkotu..
Walka o No.1 Contender? Bret, wszyscy dobrze wiemy że w tym brandzie to The Rock jest najgodniejszy pasa WCE
Po pierwsze tym brandzie jesteś przypadkiem bo jest to brand z najlepszymi wrestlerami! Najgodniejszy? Co może chciałeś udowodnić swoją godność w tej walce na Super Summer Events? Obrażasz Jericho a sam zrobiłbyś to samo! Wbiegłbyś i zaatakowałbyś mojego lidera od tyłu! Taki z Ciebie godny wrestler.
Dobra mniejsza o niego, teraz ważny jest pojedynek z tym niby pięknym czy wspaniałym Mizem. Szkoda gadać, przecież ta miernota nie ma szans na to by pokonać The Rocka w zwykłym matchu a co dopiero w Submission Match.
"Niby" Rock coś Ci wyjaśnię nie NIBY tylko na pewno i nie pięknym czy wspaniałym tylko Pięknym I Wspaniałym rozumiesz? Miernota? Ta miernota zniszczy Cię na CrashDay i to będzie koniec twoich marzeń o pas WCE! Tak Submission Matchu nie będziesz mnie mógł spinować i nie bądź taki pewien bo ja Ci powiem i jeszcze kilka osób, że jesteś nikim! Rozumiesz? NIKIM! NIKIM!
Wiesz Miz, zajmowałeś się Tag Teamem to się nim dalej zajmuj bo singlowa kariera to nic dla ciebie.
Haha wiesz, co? Zrozumiałem, że Tag Teamy są dla mnie za słabe i udowodnię wszystkim niedowiarkom i tobię, że jesteś lepszym wrestlerem kiedy walczę sam! Rozumiesz? Chłoptasiu.. Nie nawidzę takich POZERÓW jak Ty..
Takie życie jest tylko dla najlepszych, pasy są dla najlepszych, ludzi kochają najlepszych, takie życie jest dla The Rocka, pasy są dla The Rocka, ludzie kochają The Rocka. Rozumiesz
Wieć takie życie jest dla mnie, więc pasy są dla mnie, ludzi mam w dupie, Dla The Ro... MIZA! Pasy nie są dla Ciebie a błąd! Są dla Ciebie pasy, ale pasy dla Jobberów czy w innych rozwojówkach.. Ludzie kochają Rocka bla bla bla BORING!!! Nie rozumiem bo coś Ci się powaliło.. Nie dla The Krocka tylko dla The MIZA!
Miz dostałeś tę walkę choć wcale jej nie chciałeś, także Rock ma propozycje, odpuść sobie a wyjdziesz z tego cało, Rock pokazał co potrafi, niszcząc Goldberga, Middouxa i inne gwiazdki, które za dużo sobie pozwalały.
Nie chciałem? Ta walka to moje przeznaczenie jak i ten pas! Tak masz się czym chwalić pokonałeś łysego koksa który nie umie wypowiedzieć pół słowa samodzielnie pokonałeś jakiegoś owłosionego Zidane nie nie ma co zawodnicy pierwsza klasa.. Naprawdę Brawo..
Zadaj sobie jedno proste pytanie po co Ci to? Szczerze po nic bo i tak nie masz szans z Jericho i tyle, w WWE byłeś marny US Championem, Rock był 9 razy WWF Championem i dwa razy WCW Champem i co z tego wynika? Tylko jedno Rock jest lepszy od Ciebie, a co za tym idzie
Po co mi to? Udowodnię, że jesteś nikim! I powinieneś być w tym koślawym brandzie ShowTime.. Nie mam sznas z Jericho? Hahah Wiesz, co jesteś naprawdę zabawny jesteś na poziomie Marelli.. Twije przechwałki kim byłeś w tej beznadziejnej federacji jaką jest WWE są daremne naprawdę śmieszne! A i nie wycofam się.

[ The Miz schyla się podnosi czarną tkaninę ] o Rock patrz zapomniałem Ci przedstawić czarnego brata pana Socko! Mr. Mocko! Który osobiście do mnie przyszedł a co Mocko chcesz coś powiedzieć? Mr. Mocko: Ty Rock możesz Mizowi skoczyć na Krok! Jesteś nikim a mój Biały Brat jest ode mnie gorszy. Ej Mocko skończ.. Widzisz Rock ja też mam obstawę jeśli Batista , Shad czy ktokolwiek inny nie będą chcieli mi pomóc to ja i Mr.Mocko rozprawimy się z wami sami. Wiesz w czym mam największy problem? Jaki Ci założyć submission? Może Sleeper Hold? Nie zbyt proste.. W sumie jest to mój największy problem.. Hm.. Może też pokażę Ci prawdziwy SharpShooter? A zresztą nie martw się wymyślę dla Ciebie coś specjalnego. Jesteś Rock nie wiem Ciebie się nie da określić raz się zdaję, że swój chłop a następnego dnia idiota i pajac który pozuję i cieszy się przed tymi nieudacznikami na publiczności.. Rock jesteś nikim zrozum to odejdź z federacji zabierz się za sprzedawanie Coli, Kebaba czy czego tam jeszcze.. Wieczorkiem rozwiąż krzyżówkę potem włącz sobie TV obejrzyj wspaniałego Miza jak niszczy rywali. obudź się jesteś zwykłym przeciętnym człowieczkiem jesteś na najniższym szczeblu ludzkiej hierarchii ja i Mr. Mocko jesteśmy najwyżej albo inaczej ty i ten Krock&Sok jesteście hm.. Na samym dole łańcucha pokarmowego a The Miz na samej górze a na CrashDay Cię zniszczę Beacuse Im The Miz AND Im AWESOME!

[Ted Dibiase siedzi z swoją dziewczyna w pieciogwiazdkowej reustoracji i pije wino rocznki 92 . ]

dibiase_smile.jpg

Ahh świetna reustoracja mają bardzo dobre wino , a ty Santino gdzie jadasz ? Pewnie w jakimś taniej włoskiej reustoracji i pijesz jakieś siuśki które nazywasz winem ale przecież taki prostak jak ty całkowicie nie ma gustu ty mógbyś pić nawet swoje siki i nie zauważyłbyś róznicy między nimi a jakimś dobrym winem . [ Ted bierze łyk wina z swojego kiliszka . ] Bardzo dobre ale teraz powiem kilka słów o naszej walce . Po pierwsze wogle jaki ty masz finisher . Bo zawsze twoje walki albo kończywy się twoim totalnym zniszczeniem albo jakoś szczęśliwie wygrywałeś ale jak to się mówi głupi ma zawsze szczęście . Ale to nie ważne ponieważ bodczas naszej walki doznasz prawdziewgo bólu będzie błagał sędziego o to żeby przerwał walke ale ja ci nie odpuszcze póki cię nie skontuzjuje . Po nasz pojednku odszczekasz wszystko co o mnie powieziałeś a ja będe się tylko śmiał że jesteś takim frajerem . To na razie wszystko co mam tobie do powiedzenia ale to nie koniec mojej wypowiedzi ponieważ ostatnio się dużo wydarzyło i wypadało by żebym to skomentował . Mówietu oczywiście o tym że Aj Styles odżucił moją propozycje TT . Ja myślałem Aj że ty jesteś normalnym inteligętnym facetem ale się przeliczyłem . Zamias takiego fenomalnego zawodnika jak ja wybrałeś Suicidego . To była głupia decyzja ale niestety Aj ale już jej nie odwrócisz . Tylko nie przychodź do mnie z płaczem gdy będziesz przegrywać i będziesz chciał znaleść nowego TT partnera wtedy ja też odrzuce twoją oferte jak ty to zrobiłeś z moją . Nieważne że zrobiłeś najgłupszą rzecz w swoim życiu muszę ci w jednym przyznać racje . Chodzi mi o to że nazwałeś mnie bardzo dobrym wrestrelem . tu masz racje . Nie zapomniałem ja przecież jestem najlepszym wrestrelem w tym całym zakichanym WCE . Nikt ni jest lepszy odemnie ale to przecież jest oczywiste . Ponieważ żaden wrestrel nie jest nawet w połowie tak utalętowany jak ja . [Ted się uśmiecha . ] Słyszałem że Hulk Hogan zaroponował mi TT . Nie wiem co o tym myśleć hmm . Z jednej strony szukam zemsty na Aj ale z drugiej czy chcem mieć za TT partnera takiego dziadaka jak Hogan . No cóż to bardzo trudna decyzja ale ponieważ jestem najlepszym wrestrelem w tej federacji to mogę sobie pozwolić na chwilę zastwnowienia . [ Ted znowu bierze łyk wina . ] No cóż niech strace ale tylko raz razem zawalczymy Hulk . Ja chcem się tylko zemścić na Aj chcem pokazać mu że podją najgorszą decyzje w swoim życiu zadzierając z taki wspaniałym wrestrelem jak ja . Gdy ja wraz z Hulckiem będe miał walke z tobą Aj i tym twoim załosnym partnerem zniszcze cie założe ci milion $ dream będziesz błagal mnie o litość ale to ci nie pomoże gdy będziesz tak cierpiał zrozumiesz jakim błendem było odrzucienie mojej propozycji TT zrozumiesz że jesteś idiotą zrozumiesz to wszystko podczas nie wyobrażalnego bólu który ci zadam . To narazie wszystko co miałem do powiedzenia .

[Ted płaci kelnerowi i wychodzi z reustoracji z swoją dziewczyną . ]
Edytowane przez Gość

suicide-albums-mine-picture8425-suicide-tna.jpg

Suicide come alive

Takes the pain from all who just cant see the light

Dobra mamy pare spraw do omówienia... Najpierw pogratuluje AJ Stylesowi swojej dobrej decyzji, brawo. Wiedz, że się na mnie nie zawiedziesz, i razem będziemy rządzić tym roste.. tfu! federacją! Pasy Tag Teamowe są już w naszym zasięgu, po prostu trzena sprzątnąć po drodze paru frajerów, jakim jest np. Hulk Hogan : ty naprawde sądzisz że z nim wygrasz? Dostaniesz takie lanie, że nigdy już się nie ruszysz. Styles Clash z narożnika to mało powiedziane, ty jeszcze nie wiesz do czego jest zdolny AJ, lecz niedługo się przekonasz. Przekonasz się jak słaba jest ta twoja Hulkmania. Jestem pewien Hulk, że DiBiase skorzysta z twojej propozycji na zasadzie "lepszy rydz niż nic", i ja się ciesze, dostaniecie od nas we dwóch. Dobra teraz przejdźmy do innych ważnych spraw, mianowicie chodzi mi o moją walkę na najbliższym CrashDay. Mick Foley? Nie rozśmieszajcie mnie, proszę, chcę poważnej walki, przecież to się nie rusza! Jeżeli twoim zdaniem, Mick, hardcore to poruszanie się po ringu z prędkością żółwia czy innego ślimaka, to gratuluje ci, jesteś najbardziej harcorowy w tej federacji, zaraz po Hulku Hoganie. Ty nie wiesz co ja mogę zrobić, nie wiesz jaki ja jestem hardkorowy. Oglądałeś moją walkę z Ceną? To jeszcze nic! Dla mnie tamta walka była rozgrzewką przed skopaniem ci tyłka, i pokazaniem jaki ty jesteś Hardcorowy. Ojojoj. Nie przestraszysz mnie tym. Wiedzę jak używać Barbed Wire to ja mam w tym paluszku, o w tym, tym najmniejszym. Płonące stoły, pinezki, świetlówki... jest tyle rzeczy którymi mogę cię zniszczyć.... I wtedy nie będzie już Have a nice day, bo takich dni napewno nie zaznasz, gdy będziesz patrzył jak zdobywam pas Hardcore, od człowieka który znalazł się na tym miejscu zupełnie przypadkowo, zdobył pas, a teraz boi się pojawiać w naszej federacji. Lecz do niego przejdziemy później, wracając do psychopaty imieniem... zapomiałem jak się nazywasz, już tyle tych imion masz. Człowieku, rozdwojenie jaźni się leczy, lecz nie odbieraniem oklepu od Suicida, a lekami i sesjami z psychiatrą! Radze ci się tam udać, bo na stare lata wszystko ci się pomieszało. Ty, raczej mi przypominasz świętego Mikołaja, a nie wrestlera, i to do tego hardkorowego, więc może byś się udał na biegun północny, i co roku uszczęśliwiał dzieci, a nie walczył we wrestlingu! Walka to źle powiedziane, te twoje ślamazarnie ruchy i ciosy nie można nazwać walką, jest to żenada, pośmiewisko. Na to się tylko wystawiasz, próbując walczyć ze mną. Celowo pomijałem Kingstona, do niego przejde później, lecz on nie zasługuje na tyle czasu co ty. Tak, to komplement, brawo! Powinieneś czuć się wspaniale, tyle czasu ci poświęciłem, tyle słow to pod twoim adresem wypowiedziałem, lecz to jeszcze nie koniec! Teraz omówmy ten twój żałosny tag teamik. To akurat nie jest śmieszne. Twój partner, Rock, też nie jest za młody, lecz ty to przesada. Nie macie żadnych szans na dominacje, dominować tu będą tylko AJ Styles i Suicide. AJ Styles i Suicide... To brzmi dobrze, lecz musimy miec jakąś nazwe, AJ. Pozostawiam to w twoje ręce, mam nadzieje że wymyślisz coś dobrego. Tak więc Mick, przegrasz, już możesz to przyjąc do wiadomości, twój czas już minął, bye, nie nadajesz się tutaj. Ty będą panować młodzi, nie renciści. Dla ciebie pozostaje tylko włożyć ciepłe kapcie, rozsiąść się wygodnie przed telewizorem, i oglądać zwycięstwa moje i AJ. Uwierz mi, to będzie ciekawe, gdy będziemy rozwalać wszystkich po minucie. Nawet nie miej nadzieji, nie nadajesz się już do wrestlingu, a już na pewno nie hardcorowego. O tej walce będziesz chcia jak najszybciej zapomnieć, tak jak i o moim imieniu, bo Suicide będzie ci się kojarzyło z cierpieniem, bólem, i powodem zakończenia swojej kariery. Walczy z nami mistrz drugiego planu Kofi Kingston - nie masz szans. Ty i hardcore? Thats not funny. Wogle nie wiem, czy Bret Hart był w pełni trzeźwy, kiedy dodał go do tej walki. Nie wiem po co kieruje te słowa do ciebie, skoro ty w tej walce prawie wogle nie weźmiesz udziału. Nie liczysz się i koniec. Nikogo nie obchodzisz, szybko cię rozwale, i tedy zajmę się Mickiem. Hardcore Championship i ty, hahah bardzo śmieszne. Mam jeszcze pare słow do Teda DiBiase - naucz się odmieniac rzeczowniki, a potem zajmuj się wrestlingiem. To wszystko. Narazie...

Wiem miało być boom, ale jestem w gościach, i mnie poganiają

Dop. Luba No żeś dał, teraz muszę wyjawić moją tajną broń czyli rozdwojenie jaźni pod tytułem Cactus Jack człowiek bez zahamowań. Have a Nice Day!

11a99b46c918caff8a28a27c151fbb58_Randy_Orton.jpg

**Randy Orton siedzi w swojej szatni**

Hmm... Randy Orton przybył do was, do Wrestle Championship Entertaiment. tak, to prawda ta federacja od teraz zmieni się całkowicie. Jest tu całkowicie inny poziom, World Wrestling Entertaiment nie spełniało moich oczekiwań wiele się tam zmieniło, zależało im tylko na kasie prawdziwa zabawa i show przestała być ważna a o to właśnie chodzi w tym sporcie. Jeżeli chodzi o mnie to sprawie że to Show Podniesie swój poziom, a dlaczego ? bo po prostu nikt nie tworzy takiego przedstawienia i walk takich jak ja, to ja jestem Randy Orton! Żmija, Zapamiętajcie to od teraz na zawsze. Wejdę na szczyt Wrestle Championship Entertaiment i nie będę miał zamiaru z niego schodzić. W ringu nikt nie jest taki sam jak ja, nikt absolutnie nikt się nie równa ze mną. Dlaczego ? Nie wiecie ? W ringu posiadam największy talent oraz pasję tej federacji i jestem po prostu wspaniały. Zobaczycie jak zdobędę już za niedługo mój pierwszy tytuł w tej Federacji. a komu to wszystko zawdzięczam ? Sobie tylko sobie. Są tu różni wrestlerzy i najlepszy z nich wszystkich jest Ted Dibiase. Crashday to miejsce dla takich jak ja i ty, tu występują poważni zawodnicy, a ty jesteś Ted Dibiase, syn Hall of Famera Milion Dolar Mana. Więc składam ci propozycję stworzenia Tag Teamu ze mna, uprzedzam cię jeżeli odmówisz to będzie oznaczało wypowiedzenie mi wojny. Pamiętaj Ja jestem Dominatorem. A jeżeli chodzi o innych tutejszych wrestlerów mogę bez najmniejszego problemu pokonać każdego na Crashday. pokona mnie ktoś ? nie sądzę...

**Randy Orton z uśmiechem na twarzy idzie w stronę siłowni .**
Edytowane przez Gość

randyhs.png

1 x World Tag Team Champions (Milion $ Killers)

foley3cutedbycrank.png

Bang! Bang! Tak to prawda, nie żadne przewidzenia, do was właśnie wrócił Cactus Jack i to na lelgalu. Dobra ale mniejsza o to, miałem tu załatwić pewną sprawę. Znowu dziś powiem trochę o biznesie, a przecież wiecie, co dla mnie jest biznesem. Tak to właśnie Hardcore Championship, nieważne w czyim jest posiadaniu i tak zdobędę i nikt z was nie będzie miał nic do gadania, bo ja jestem najbardziej kreatywną i ogólnie najlepszą osobowością Mick'a Foley'a. Mówią nam mnie, że jestem człowiekiem bez zahamowań, to dzisiaj się sprawdzi czy to prawda. Walka w jakiej mam się zmierzyć to Extreme Rules Match, to co tu opłakiwać, przecież to pojedynek stworzony dla mnie, ja się w nim świetnie czuje, a moi rywale, weź przestań. Są tak słabi i żałośni, że ta walka może się szybko skończyć. No ale dobrze powinien przejść do przeciwników którzy sądzą, że są lepsi ode mnie. Bardzo śmieszne, nikt albowiem nikt nie jest bardziej Hardcore'owy niż ja. Takie małe coś jak Suicide który pieprzy w kółko Suicide make a live. No ale dobra co on do mnie powiedział? Że co? Mówisz, że ja się ledwo co ruszam, bardzo śmieszne, nie muszę biegać tak szybko jak ty i udawać dziecka z ADHD. Mogę się poruszać w swoim tempie i tak cię pokonam, ty możesz biegać, skakać i wyprawiać najprzeróżniejsze kombinacje, a ja na spokojnie sobie wezmę 2x4 Barbed Wire i kiedy ty nadlecisz dostaniesz taki o to prezent od wuja Cactus'a. Tym prezentem jest strzelenie cię w brzuch, może głowę. Możliwe też jest, że zachce mi się rozwalenie twojej maski, a wtedy, będziesz już zwykłym Kazem, a nie Suicide make a live.Nie no to jest śmieszne. Szczerze mówiąc twoje pogardy trochę mnie denerwują, a ni chcesz abym się zdenerwował, bo wtedy będzie strasznie źle. Ty próbujesz mi wmówić, że masz Barbed Wire'y i różne takie gówna, w swoim jednym paluszku? Are you F'n Kidding me? Już cię widzę jak biegasz z 2x4, lub innym sprzętem by Cactus Jack. Już to widzę, nie rozśmieszaj mnie takimi głupotami, przecież ja wiem, że ty w ręku czegoś takiego nigdy nie słyszałeś, mogę nawet stwierdzić, że ty prawdziwego 2x4 ogólnie nie widziałeś na swe mizerne oczy, a ty próbujesz mi wmówić, że masz to! W swoim małym paluszku, nie to jest nie możliwe. Nie kupuje tego. Choć wszystko się okaże podczas walki, wtedy zobaczymy, że wielce hardcorowy Suicide umie się obsługiwać sprzętem. Ja cię tam zniszczę dzieciaczku. Idź powiedzieć mamusi, że jak wrócisz na kolację to będziesz cały we krwi. Niech przyniesie ci ręcznik, abyś mógł się wytrzeć. Ha! Ha! Ha! To brzmi coraz piękniej. Płonące stoły, pinezki, świetlówki, tak masz rację to dla ciebie łatwizna, no po prostu nie mogę zaprzeczyć.? Jesteś w tym mistrzem, bo nigdy na oczy nie widziałem abyś w jakieś swojej walce wykorzystał coś takiego. Jesteś mizerny aby posuwać się do kłamstw i oszustw, widać, że chcesz się czymś pochwalić ale nie masz czym. Chcesz tu zabłysnąć, pokazać się z lepszej strony, chcesz aby ludzie cię szanowali ale przykro mi. Tak nie jest. Jesteś kolejnym pozerem, zerem i nikim. Nawet on nie rozumie co to znaczy Have A Nice Day. Teraz już wiem, że jesteś do tego imbecylem. HAND, wiesz co to, czyż nie. No właśnie, a to jest skrót od Have A Nice Day, czyli po ludzku, zaraz będziesz miał Mr.Socko w mordzie. Tak to jest cały niezły dzień. Nie to co myślisz. Twoja spostrzegawczość jest mierna. Jak taki sam poziom pokażesz w ringu to cię nawet na kolanach zniszczę. Co się tyczy zdobycia pasa Hardcore, to to, że to ja jestem jego następnym posiadaczem, więc chyba znowu nie rozumiesz. Jak wybrałem sobie przydomek "Former HC" oraz "Future HC" to chyba oznacza, że ja byłem w przeszłości Hardcore champ'em i będę w przyszłości Hardcore Champ'em. To już jest zaklepane, więc jedynie ja mogę nim zostać. Myślisz, że rozdwojenie jaźni się leczy!!! Chyba sobie śnisz, gdyby Mick to leczył przez te lata, to mnie by tu już nie było! Nie mógł bym ci skopać dupy, a potem pogrzebać! Rozdwojenia jaźni nie trzeba leczyć, można się z nim zaprzyjaźnić, tak jak z Hardcore'm ale ty jesteś za głupi aby to zrozumieć! Rozumiesz za głupi!? Tak! Ja jestem psychopatą i zobaczysz to w sobotę jak ci spuszczę lanie! Nic nie mnie powstrzyma, absolutnie nic! Będziesz cierpiał za swoje wszystkie grzechy! Dzień sądu dla ciebie bardzo szybko i nieubłaganie się zbliża. Nie powstrzymasz tego! O nie! Masz rację uszczęśliwię dzieci, wiesz w jaki sposób! Dzięki HAND, Mr.Socko. Wepchnę ci go do ust i wszystkie dzieci na widowni będą szczęśliwe, uśmiechną i się i powiedzą ci Have A Nice Day whit Mr.Socko in mouth!!! Co z tego, że jestem stary! Ja jestem w świetnej formie, tak samo jak The Rock, a jak nie wierzysz, to niedługo zobaczysz mnie jako Hardcore champion'a, a Rock'a jako WCE champion'a. Zapamiętaj te słowa, nie liczy się wiek lecz forma. Możesz mieć i dwadzieścia lat ale ze słabą formą nic nie wskórasz. A ty taką masz, więc co tu dużo mówić, po prostu przegrasz. It's Over! No przykro mi, dla mnie słowo Sucide kojarzy się z tobą, czyli tak jak mówiłeś z cierpieniem, bólem, i powodem zakończenia swojej kariery. Chcesz tego, nie ma sprawy już się tym zajmę. O Kofi'm Kingstonie nie chce mi się mówić, więc może coś powie mój dobry przyjaciel i ulubieniec publiczności World Champion Mr.Socko! Mr.Socko: Dzięki za udzielenie głosu, więc jeśli mam mówić o tym jak mu tam, no murzynek bambo, w Afryce mieszka i nie chce się tu pokazać, trudno, dla mnie żadna strata i tak to cienias, słabeusz, hipokryta, słowa Rob'a "nieudacznik". Co tu więcej mówić to żadne zagrożenie dla nas, my jesteśmy najlepsi. Cactus, mój najlepszy przyjaciel, człowiek który zdobył miano Hardcore Legend, więc Suicide make a live, on(Cactus) na bank musi być hardcorowy, przecież tylko dwie osoby na świecie mają taki przydomek, a jest to Terry Funk oraz Mick Foley, więc trochę szacunku głupi geju. Od wyzywania jestem najlepszy, więc po twojej wielkiej porażce, sam ci powiem Goodbye Suker, i wyrzucę cię z ringu! Tak zakończy się twoja przygoda z pasem Hardcore. Dziękuje, dobranoc! Mr.Socko ma rację to ja jestem Hardcore Legend i ten pas należy do mnie, więc mogę jedynie powiedzieć, jesteś odstrzelony! Bang! Bang!

Sorki za Mr.Socko ale jednak zostaje tak, nie chce nic zmieniać.

ahfo.png

luba_049.png

images?q=tbn:ANd9GcS0U2Z6pgvcXrouDgflEwXVtaQMW2FkMBzpScc4vxo2w8NwIOc&t=1&usg=__EFqtAZgSpr7JId07vqZjFUrFG8s=

Tak Hulkamaniacy ja i młody milion dolar man pokonamy Sudka i Aj pierdołę ale wcześniej ja sam pokonam pierdołę i przez to opóźnij się walka tag team! Ale i tak choćby była przerwa do następnego PPV pokonamy was i zamkniemy wam mordy!Tak już na 1 Crashday pokonam Aj pierdołę i zamknę mu mordę a po następnej walki żaden z nich nie będzie obrażać Hollywood Hulka Hogan Brother! Po naszych 2 walkach żaden z nich nawet nie odważy nic powiedzieć o Hulku Hoganie no chyba że w zdaniu Hollywood Hulk Hogan jest najlepszym wrestlerem. Tak bo ja najlepszy wrestler Crashday i całego Wrestling Championship Enterteiment! Zdobędę wszystkie pasy Crashday zaczynając od pasu WCE!Brother jak już mówiłem zniszczę Aj pierdołę na Crashday a za kilka tygodni ja i młody mlion dolar man zniszczymy Sudka i pierdołę! Później zajmę się tobą Jericho i odbiorę ci pas WCE bo ja jestem Hollywood Hulk Hogan!Brother to ja jestem największą legendą wrestlingu jego teraźniejszością i przyszłością tak to ja stworzyłem Hulkamanie i kontynuowałem ją przez wiele lat a teraz będę ją kontynuować w Wrestling Championship Enterteiment!Bo to ja największa gwiazda WCE .

Tupałek dop: Człowieku, rozwiń trochę tą wypowiedź bo takimi postami to będziesz Jobbować, naprawdę dobrze Ci radzę, spójrz na posty innych...

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

rock_paulsmith.gif

IF YOU SMELALALALALALAU WHAT THE ROCK IS COOKIN!?

Rock Siedzi w szatni na kanapie i popija piwko.

Wow, wow, wow, wow, WOW! Miz! Ty jesteś naprawdę dziwny, żadnych umiejętności, nie umiesz ułożyć jednego dobrego zdania i Ty chcesz konkurować o pas WCE? Nie bądź śmieszny chłopcze, możesz być sobie kim chcesz nawet Samym Brucem Willisem ale nigdy nie będziesz wrestlerem z najwyższej półki, jesteś tylko rozwydrzonym chłopakiem, który myśli że jest coś wart, jednak są tu osoby, które Cię uświadomią, taka osoba jest The Rock, na najbliższym CrashDay Rock pokaże Ci czym jest prawdziwy wrestling. Submission Match, match w którym trzeba wymęczyć przeciwnika a później zmiażdżyć go swoim submission holdem, Rock dobrze wie że nie masz Submission Hold, mówisz że chcesz założyć Sharpshooter, jednak to trzeba umieć, jeżeli czegoś nie umiesz to to nie poskutkuje, dobrze wiesz Miz że nie umiesz zakładać submission holdów, Rock ma ich kilka, taki Sharpshooter, Figure Four Leg Lock, popularna w MMA balacha, jest jeszcze kilka ale po co Rock będzie się produkował jak wszyscy wiedzą że i tak nie masz szans, Submission match to nie twój typ, Rock jest mistrzem w takich walkach...Myślisz że People's nie pomogą Rockowi? To jesteś w wielkim błędzie, gdyby nie People's To Rock nie byłby Rockiem, Rock byłby takim Jabroni, jakim ty jesteś, byłby nikim, byłby młodym rozkapryszonym chłopcem, którego nikt nie lubi...Miz skoro ten Brand jest z najlepszymi wrestlerami to c Ty tu robisz? Co robią tu inni Jabroni o których Rock na razie nie zamierza mówić, bo pora kopania ich Candy Assów dopiero nadejdzie, teraz ty jesteś następny w kolejce i nie myśl sobie że ona cie ominie, bo tak nie będzie, to będzie największe w twoim posranym życiu Layeth The Smacketh Down On Your Candy Ass! Zobaczysz co jak ty to nazywasz ten nieudacznik potrafi, możesz byc pewny że masz Rock Bottoma gratis a People's Elbow stawia Firma The Ass Kicking...Zobaczymy coś tym tam jeszcze głupiego nawygadywał...[Rock popija browarka]... Piękne i wspaniały, bla,bla,bal, ciągle jedno i to samo, mówisz to jaki ty jesteś wspaniały i niepowtarzalny, to robi się już nudne, mówisz że Rock ciągle powtarza że ludzie go kochają, to prawda Rock to powtarza, jednak to jest prawda Because The Milions And Milions Of Rock Fans Loves The Rock, a ciebie kto wielbi, kto? NIKT, nie masz nikogo, kto mógłby Cię wesprzeć Jabroni, dlatego tez polegniesz na CrashDay...Myślisz że przeciwnicy The Rocka nie byli wymagający, małpa Middoux był cholernie dziwny, skakał nad rockiem jakby miał swój okres godowy, o pokonaniu Goldberga to ty możesz pomażyć, ten gość jest silny ale za mało sprytne, Rock pokonał też Jericho Tu Ww WCE, jednak to było najłatwiejsze ale teraz to miejsce się zmieni ty je zajmiesz, Rock po założeniu Sharshottera daje Ci co najwyżej 30 sekund i odklepiesz, ciesz się bo to i tak cholernie dużo Jabroni, twój Candy Ass będzie obolały a nogi nie będą wstanie funkcjonować...Co to za brat Mr Socko? Wiesz Co, jesteś śmieszny, Rodzina Socko miała tylko jednego syna, z którego mogą być bardzo dumni, z resztą jest tu z The Rockiem Mr. Socko i rwie żeby ci coś powiedzieć...

Mr. Socko: Miz ty głupi śmieciu, co ty sobie myślisz że możesz obrażać mnie wielkiego Mr. Socko?

Rock: No taki wielki to Ty nie jesteś Socko...

Mr. Socko: Oh przestań Rock, dobrze wiesz że nie o to chodzi, mam nadzieje że pozwolisz mi iść z tobą zaraz po tym jak z Mickiem rozprawimy się z tamtymi chłoptasiami, co Ty na to?

Rock: Zawsze jesteś mile widzianym gościem w mojej kieszonce ewentualnie w innym schowku...

Mr. Socko: To świetnie! IF YOU SMELLL...

Rock: Ej, ej jeszcze nie pora na to, spadaj do Micka...

Słyszysz Miz? Socko też tam będzie a więc bój się bo czeka Cię zasłużona kara, Rock i Mr. Socko rozprawią się z tobą w try miga... Myślisz że możesz obrażać Rock&Sock Connection? Myślisz że ujdzie Ci to płazem? Otóż nie, nie na tym ale na następnym CrashDay, Ty i Batista vs. Rock&Sock Connection! One On One With The Grat Ones! Aha i jeszcze jedno kochasiu... Pamiętasz twoja wczorajsza rozmowę z Bogiem? Rock dobrze wie jak to było i zamierza to teraz przedstawić, a więc panie i panowie, chłopcy i dziewczęta oraz Mr. Socko... Co wąsy? Ah tak chciałeś aby Rock dorysował Ci wyczesane wąsy, na które poleca laski, zaczekasz chwilę? Co tam szepczesz? Spokojnie to nie potrwa długo... No więc oto Rozmowa miza z Bogiem...

Miz: Oh Dear God, Look My Name Is Mike And I'm One Time US. Champion, But There Is One Problem, Everybody Still Thigns If I Absolutly SUCK!

Wtedy to dom Miza zaczął szaleć, okna same otwierały się i zamykały, drzwi wylatywały z zawiasów i sam Bóg przemówił do Miza...

God: Bob!

Miz: But My Name Is Mike

God: IT DOESEN'T MATTER WHAT YOUR NAME IS! You Are Absolutly right You Do Suck. But There's One Thing If Only You Can Do... You Must Find The Man Who Is Simply Electrofying... YOU MUST GO FIND THE ROCK!

Miz: OMG! Any Body But No The Ro...

God: KNOW YOUR ROLE AND SHUT YOUR MOUTH!

I wtedy To miz zaczął się trząść, łzy same leciały mu z oczu a mocz poleciał mu po nogawce... Twój Dom znów zaczął szaleć i wtedy... usłyszałeś coś jak Milions...And Milions of Havens Voices And They Said... Jabroni!IF YOU SMELLLLL WHAT THE ROCK...IS COOKIN!

Twoje Zdrowie Jabroni...

Rock dokańcza piwo i udaje się w stronę swojego wozu...

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

[Ted Dibiase siedzi w szatni a na koszulce ma napis najlepszy zawodnik w WCE . ]

preview_url_max_540_Ted_Dibiase_jr_jpg.jpg

Widze że do federacji przybył Randy Orton i zaproponował mi TT . To dobry wrestrel i przy okazji inteligętny nie to co Hogan który jest kiepski w ringu i głupi . Nie wiem co o tym myślec bo już zgodziłem się na TT z Hoganem . Ale ja mam tylko jeden cel dorwać Aj . Nie ważne jak to osiągne dla mnie liczy się tylko żeby zniszczyć każdego mojego wroga . Więc tak Orton zgadzam się na TT z tobą Orton zostaniemy najlepszym TT w WCE i może i na świecie ale jak będziemy się nazywać bo Dibiase & Orton jest trochę mało kreatywną nazwą dla naszego teamu ale nazwe pozwole wymyśleć tobie bo ja jak na razie nie mam pomysłu na nazwe . Ale po za sprawami z TT mam jeszcze coś do powiedzenia do dwóch osób zaczne od Santino Marelli . Satino ostatnio nic mi nie odpowiadasz co boisz się ? Uciekłeś do tych żałosnych Włoch czy co . Chciaż ucieczka w twoim przypadku do byłoby najlepsze rozwiązanie . Pamietaj Santino ja cały czas na ciebie czekam ale to co mówie już chyba słyszałeś więc lepiej powiem o czymś czego jeszcze nie słyszałeś chodzi mi o to że jeszcze nic nie mówiłem o naszej walce która odbędzie się na najbliższym CrashDay . Powiem ci że ta walka przejdzie do histori . Ale nie jako jakaś wspaniała walka z strony obydwu zawodników tylko do będzie najkrótsza walka w histori WCE . Ta walka skończy się przed upływem 30 sekund . To będzie tak odrazu zakładam ci milion $ dream ty się podajesz i koniec . Dobra teraz przejdźmy do drugiego zawodnika z którym mam na pieńku chodzi mi tu oczywiście o Aj . Nie moge się doczekac kiedy stoczymy naszą pierwszą walkę . To pewnie będzie starcie o pasy TT . Oczywiście my wygramy mam na myśli siebie i Ortona . Zresztą jak taki cienias jak ty może cokolwiek wygrać . Ja na przykład i Randy jesteśmy wspaniałymi wrestlerami i dominacja tak marnej federacji jak WCE nie powina nam sprawić większych problemów . Wieć tak Randy zgadzam się na twoją propozycje stworzenia TT napewno zdominuje wszystkich . Ale mam do ciebie Randy tylko jedno pytanie ? Robimy TT czy stajnie chociaż wątpie że ktoś inny mógby do nas dołączyć ponieważ w WCE oprócz nas Randy to są same cieniasy . Dobra to tyle co mam jak na razie do powiedzenia .

[Ted Dibiase wstaje i wychodzi z szatni . ]

ps sory że tak krótko ale Widura prosił mnie o jak najszybsza odpowiedź .

Anthony-Carelli-aka-Santino-Marella-WWE-Superstar-5.JPG

[santino siedzi na krześle w szatni]

Dobra czas coś powiedzieć widzę Ted, że jednak znalazłeś jakiegoś naiwniaka do roli twojego partnera. Muszę jednak przyznać, iż AJ zrobił z ciebie niezłego pacana, ...chociaż przecież wcale nie musiał robić. Wystawił cię do wiatru ha ha ha uznałe, że jesteś za słaby, ale wiesz co nudzisz mnie ciągle pieprzysz o tym jak jesteś dobry i jak bardzo mnie zlejesz, a to jest już nudne, bo i tak cię pokonam. Ale Ted popatrz co znalazłem w internecie (Santino podchodzi do komputera i odwraca monitor w kierunku kamery) patrz zdjęcie twojej dziewczyny:

27a0960b000f784d4a2823d6.jpg

Człowieku jak ty mogłeś tak z nią uuu ohyda zbiera mi się na pawia. Po prostu obleśne jestem tylko ciekaw czy też była z tobą dla pieniędzy. I ty mówisz, że pieniądze dają wszystko, ale dziewczyny jakoś sobie nie kupiłeś chyba, że z jakiejś wyprzedaży. Może z lumpeksu, ale to pewnie nie opłacalne no, bo przecież tam się sprzedaje na wagę, a twoja dziewczyna w takim wypadku jest warta miliony. Wszyscy już wiedzą na kim ćwiczyłeś dreamstreet. Teraz już wiem, że ciężko będzie ciebie pokonać jak on po tobie skacze to mój headbutt jest przy tym tylko łaskotkami. Wracając do ciebie to tak czy siak cię pokonam i nikt oraz nic mnie w tym nie powstrzyma. Zmieniając temat to widzę, że wszystkie pasy są już prawie obstawione kto z kim, a mnie wśród tych zawodników niema. No, bo Rock albo Miz zmierzą się z Jericho, Mick Foley, Suicide albo Kofi o pas Hardcore, a o Tag Teamach już nie mówię, bo nie mam partnera. Tak więc jestem trochę obrażony na zarząd i mam nadzieję, że przed Wrong side of hell naprawia swój błąd. Na razie muszę czekać dobrze by było jakby dostał się do jakiejś walki, bo nie chcę oglądać tego ppv na trybunach lub w telewizji.(Santino lekko zdenerwowany idzie do automatu z napojami) Muszę się czegoś napić, bo się wkurzyłem.(wrzuca monetę, a puszka się zaklinowała) No co jest głupia maszyna, chcesz z kopa no chcesz, a masz może jeszcze jeden dawaj mój napój. Co za debile robią takie automaty, ale tak czy siak dostanę swoje picie. (Santino rozpędza się i uderza w maszynę i się odbija, lekko zamroczony dalej mówi) Więc chcę dostać walkę o jakiś tytuł na Wrong side of heel, bo inaczej......(Santino zemdlał)

(Kamerzysta nie wiedząc co dalej robić wyłączył kamerę i wyszedł)

Edit. Tomeq - Stary, chcesz nas zabić? Daruj sobie takie zdjęcia. Rozumiem, że to część twojego "Storyline" ale na przyszłość odpuść nam takie coś. Dzięki

11a99b46c918caff8a28a27c151fbb58_Randy_Orton.jpg

**Randy Orton siedzi w swojej szatni**

Widzę że młody Ted Dibiase nie zmarnował swojej szansy.Ted mogę ci obiecać że pomogę pokonać ci AJ style, od teraz możesz zawsze na mnie liczyć. Ja Widzę to już tak wyraźnie, widzę jak po naszej pierwszej walce o pasy Tag Teamowe zostajemy pierwszymi mistrzami, nasi przeciwnicy mogą już zacząć się bać, wiedzcie panowie że nie zatrzyma nas nic, po walce ze mną i z moim Tag partnerem wylądujecie na intensywnej terapii. Uwierzcie mi że leczenie kontuzji nie jest takie przyjemnie. Dobrze wam radzę gdy staniemy razem w ringu lepiej się poddajcie. Wszyscy wiedzą że nasz nowy Tag Team na pewno stanie się najlepszą drużyną w WCE. Ted jeżeli chodzi o twoje pytanie czy ma być to stajnia czy Tag, moja odpowiedź brzmi następująco. Nie ma tu wystarczająco dobrych Wrestlerów, ale nigdy nic nie wiadomo, jeżeli pojawi się jakaś ciekawa gwiazda to, kto wie ? Santino, Santino, nie jestem naiwniakiem, rozumiesz to ? Wybrałem Teda bo w nim jest potencjał, jest on po prostu najlepszy ze wszystkich was. Czy teraz jest wszystko jasne ? Moi przeciwnicy, zawsze byli słabi ale, nigdy nie walczyłem z takimi słabeuszami jak ty Santino. O pokonaniu jakiego kol wiek ty możesz zapomnieć, dlaczego ? Może dlatego że nikt cie nie chce przygarnąć pod swoje skrzydła, a nawet jeżeli jakiś frajer z tobą wystąpi to nie pokonalibyście nawet jakiś zawodników z jakiejś ulicznej federacji. Ja i Ted jesteśmy dominatorami Crashday i najlepszymi gwiazdami w całej federacji. to my będziemy najlepszą drużyną w historii Wrestlingu ale i pokonamy obecnych posiadaczy pasów i my zostaniemy nowymi mistrzami. A po walce przez długi czas będą rozmawiać jakie to było piękne Show. My jesteśmy już pewnymi mistrzami naszego brandu, nikt nam w tym nie przeszkodzi. Rozumiecie ? Nikt! Zapamiętajcie to! Jeszcze jedno zadzierając z jednym z nas zadzieracie z oboma.

**Randy Orton z uśmiechem na twarzy idzie w stronę siłowni .**

randyhs.png

images?q=tbn:ANd9GcTqiGUJjvGkz9TNOeCwaHHBZfV6gpH1Nx_pRfcgtZcEqe9Hu3o&t=1&usg=__6PK88SMDKu4Sa4q69xWpMRz-Po8=

Ted ty idioto taką okazje zaprzepaścić jesteś tak żałosny że nikt nie mądry nie chciał być z tobą w tag teamie ja chciałem tylko cię wykorzystać planowałem na Crashday zabrać ci rękę z pod nosa jak cię będą niszczyć wiesz jak oceniam wasz tag team synalek tatusia Ted zakała i Randy loser RLO Orton.Wiem że przegracie nawet z Sudkiem i Aj zakałą.Rozważam komu tu zaproponować tag team na pewno nie Kofiemu z jungli kto jeszcze jest Santino chcesz w końcu ten tag team bo już się nie cierpliwie?.Kto tam jeszcze jest Miz no nawet ale on ma już tag team.Dalej Rock no nawet się nadajesz jak chcesz to OK.Dalej Mr.Kennedy no też się nadaję.Dalej The Pope nadajesz się.Dobra czekam na odpowiedzi Brother jest jeszcze jeden!Chris Jericho jest świetnym wrestlerem i też składam ci propozycje.Dobra teraz o najgorszych w WCE mam już dość!Mam dość tego że wszyscy wrestlerzy obrażają legendy dlatego proponuje ci Hitman walkę na to następne PPV ja i wszyscy o których mówią stare dziadki najgorsi wrestlerzy nie umieją się nawet ruszać czyli ci co tak naprawdę są najlepsi kontra pyszałki

Aj zakała i tak dalej czyli najgorsi w tej wspaniałej federacji Wrestling Championship Enterteiment Brother!Więc tak na Crashday największa legenda WCE przyszły mistrz tej federacji Hollywood Hulk Hogan VS Aj zakała najgorszy wrestler Wrestling Championship Enterteiment!

Przypominam o mojej propozycji na tag teamy i o propozycji na walkę na najbliższym PPV!

40984895776296704034.jpg

**Randy siedzi na krześle w swojej szatni.**

Wielki dzień w historii Crashday zbliża się coraz szybciej! Co tu będę oszukiwał siebie oraz wszystkich fanów WCE teraz. Od powstania tag teamu który nosi nazwę Milion Dolar Killers. Ja i Ted jesteśmy największymi gwiazdami! Hulk Hogan coś próbował do nas mówić i zmieszać nas z błotem lecz nie udało mu się to, on jest zbyt żałosny żeby tracić na niego czas, więc skończę o nim mówić czas żeby zacząć tworzyć nową historie na Crashday, my zostaniemy pierwszymi posiadaczami tytułu tag Team w naszym brandzie. W pierwszej walce drużynowej pokażemy na co nas naprawdę stać, że tylko my zasługujemy na laury oraz sławę w naszej federacji. możemy walczyć o pasy z każdym, a tytuł w stu procentach należy się nam. Jesteśmy najlepsi ze wszystkich tag teamów. Suicide i Aj styles, wszyscy fani przekonają się jacy oni naprawdę są. Tchórzami i Wielkimi przegranymi, co prawda słyszałem plotki które mówią że jesteście najlepiej zapowiadającym się Tag Teamem. Lecz jakoś w to nie wierze chłopaki.,Przygotujcie się na ostre manto, które otrzymacie od Milion Dolar Killers dostaniecie tak ze nie będziecie mogli sami podetrzeć sobie tyłka rozumiecie ? Ted ma jakieś porachunki z Aj Styles, więc pozwolę mu się nim zająć, więc muszę cie zmartwić Suicide bo gdy dorwę cie w moje ręce to marnie skończysz, przysięgam ci to, nie chce nawet myśleć o tym, jak będziecie wyglądać po walce. Jesteście już na starcie, na przegranej pozycji.Wszyscy to wiedzą, nie wierzysz zapytaj się każdego odpowie ci to samo. które nikt nie chcę na was patrzeć nic wam już nie pomoże, Ostatnio ćwicząc na siłowni rozmyślałem nad pewną ważną rzeczą, czy z wami jest coś nie tak ? Czy jesteście normalni ? albo czy jesteście na tyle niebezpieczni żeby zagrozić nam w zdobyciu pasów. Skoro uważacie że te pasy należą się wam, to bardzo dobrze udowodnijcie jacy jesteście świetni, pokażcie że jesteście lepsi od nas, choćby w zwykłym starciu na jednym z Crashday, chyba nie stchurzycie ? Moje wyobrażenia na temat są mniej więcej takie. W walce o pasy wygram ja i Ted Zrozumieliście to czy nie? Nie próbujcie zgrywać z siebie nie wiadomo kogo i tak wiemy że my jesteśmy silniejsi. Wiecie jak wszyscy was postrzegają ? Jak bandę przygłupów i oferm, jesteście Zerami, nie zasługujecie na miano wrestlerów.jesteście tylko zwykłymi cieniasami bez przyszłość, i nic nie wartymi śmieciami. podczas naszej walki wylądujecie w śmietniku bo tylko tam jest wasze miejsce. Ciekawe czy coś wpłynie na waszą decyzje, może jednak zrezygnujecie z pasów tag team. Zapamiętajcie to sobie co wam teraz powiem, a mówiłem już to komuś innemu, jeżeli jakimś cudem wygracie to szybko nie pocieszycie się zwycięstwem, przysięgam wam to! próbujecie udawać kogoś kim nie jesteście, próbujecie udawać nas. Najlepszy tag team świata. A wiecie co ? Mam dla was dobrą rade. Zakończcie swoje marne kariery i po problemie. Bo w końcu co wy niby zdobyliście przez całą swoją karierę, co ? nic .. a za to ja jestem już, tak użyje tego słowa. Jestem legendą. Sześć razy byłem WWE championem, i po jednym razie posiadałem pasy takie jak: World Heavyweight Championship, Intercontinental Championship, World Tag Team Championship oraz wygrałem Royal Rumble w 2009 roku, ale to przeszłość to było w World Wrestling Enterteiment, a teraz tu zaczynam od nowa, i myślicie że będzie mi ciężko ? Mylicie się ! powiem tak wszyscy wasi fani odwrócą się po walce z nami, będziecie jednym wielkim pośmiewiskiem, Wykonam jednemu z was RKO, sędzia zacznie odliczać: Jeden.. Dwa...Trzy.. i to my będziemy pierwszymi w historii Mistrzami tag teamów brandu Crashday...

**Randy chwyta gazetę i zaczyna ją czytać, zostając w swojej szatni.**

Dop. Tuptus - Czemu usunąłeś wypowiedź Boba Ortona, to był dobry patent...

Edytowane przez Gość

randyhs.png

bigdaddyvphoto.jpg

Big Daddy V powraca! Rozdzielnie WCE na 2 oddzielne brandy to był całkiem dobry pomysł , ale dla kogo jest on korzystny to się dopiero okarze , łamagi. Nie widzę tutaj nawet godnego przeciwnika dla mnie , który mógłby się ze mną zmierzyć w walce. Same cienkie bolki począwszy od Hogana skończywszy na Dibiasim , Ortonie ,i całej reszcie , Shad ostatnio zdobyłeś pas Hardcore , ale co z tego skoro boisz się z nim pokazać , ale nie martw się nie chcę tego twojego paska bo dla mnie jest trochę za mały mnie interesuje główny pas WCE i tutaj składam propozycje Mizowi nie do odrzucenia , albo się wycofasz z walki o pretendenta do tytułu , albo wkrocze podczas walki i zaatakuje Rocka przez co ty przegrasz przez DQ Miz. Zastanów się nad tym , bo tak to ani ty ani ja nie będziemy mieli z tego korzyści , a jak oddasz mi miejsce w walce z Rockiem to będę bardzo zadowolony. Ale na rozgrzewke to rozwaliłbym jakiś pajaców może być nawet handicap match , ja sam przeciwko Ortonowi , Dibiasiem , Suicade'owi & Aj'owi sam was zniszcze i udowodnie , że nikt z was nie zasługuje na pasy tag teamowe pajacyki! Możecie sobie wziąć nawet Santino do temau jeśli macie ochotę Hitman zaakceptuj tą walke , a zobaczysz co znaczy prawdziwa siła! Czekam na odpowiedź.

davexp.png

40984895776296704034.jpg

**Randy siedzi na krześle w swojej szatni.**

Pomijając problemy Milion Dolar Killers z Suicide i Aj styles, to widzę że jakiś stary grubas który zwie się Big Daddy V skacze mi do gardła jak jakiś pies. Nie rozumiem go czemu od razu postanowił stanąć na przegranej pozycji. Jesteś zbyt pewny siebie, chcesz pojedynek typu Handicap ze mną i Tedem ? wiesz co się stanie jak wejdziemy razem do ringu ? może dam ci dobry przykład. Jakbyś ty w skoczył z trzydziestu metrów do basenu, wiesz jaki by to wywołało efekt ? Tsunami, które wszystko zmiata i niszczy, dokładnie tak, my zmieciemy cię z ringu w takim starciu rozumiesz nie radzę ci zacząć walczyć bo to nas jeszcze bardziej zirytuję. Wiesz co czuję publiczność kiedy wchodzisz na ring ? Naprawdę nie wiesz ? Może zapach a raczej smród twojego grubego spoconego cielska, nawet widzowie w ostatnich rzędach to czują, ty jesteś takim wybrykiem natury że powinni cie umieścić w Zoo lub cyrku. Wszyscy się ze mną zgadzają. Jeżeli chodzi o obicie ci facjaty to zrobię to z przyjemnością. Ale najpierw moim celem są pasy Tag Team dopiero potem zajmę się tobą, w najlepszym wypadku dla ciebie będzie tak że tylko cię pokonam i odejdę, albo odwrotnie pokonam cie i nie przestane do póki cię nie kontuzjuje. czy nadal jesteś pewien że chcesz ze mną walczyć.Gdy wiedzę i słucham takich chorych ludzi, takich jak Big Daddy, To naprawdę mnie motywuję do walki, no bo popatrzcie. Irytuję mnie jego gadanie, jaki to on nie jest najlepszy, jaki to on jest spasiony i jakie to jest cool. Zachowuje się jak w ringu jak wirtuoz w muzyce, a ty co niby walczysz, a i tak ja zawsze ci widzę jak zajadasz się Hamburgerami czy innymi świństwami czy to naprawdę nie jest śmieszne?! Ludzie to już jest chore co się z tym człowiekiem dzieje za niedługo trzeba będzie mu pomagać wstawać z łóżka za pomocą dźwigu. Tak, ja nie żartuję. Tacy ludzie tylko obniżają poziom naszej federacji, a on obniża poziom Crashday robiąc z tego jakiś wielki chlew z którego może jeść, WCE to miejsce dla ludzi z przyszłością i klasą, no oczywiście to jest nie możliwe żeby nie dostały by się tu takie ścierwa jak ty i tobie podobni. Ale to już nasze zadanie, nasze czyli dobrych wrestlerów, żeby wam zakończyć drogę do nieba i zrzucić was na samo dno tej beczki. Big Daddy dam ci dobrą radę. najpierw zadbaj o siebie, weź prysznic, może wyciągnij Hamburgery z pod fałd tłuszczu nie wiem. A może kiedyś znów zostaniesz prawdziwym wrestlerem, nie jakimś pachołkiem ludzi którzy nawet nie wygrywają na tygodniówkach, żenada. Możesz jeszcze zmienić zdanie, i nie rozdrażniać mnie jeszcze bardziej. To na pewno wyjdzie ci na zdrowie, no chyba że wolisz dostać ostre manto od Randyego. Albo walka Randy Orton kontra Big Daddy V jest nieunikniona i zbliża się coraz większymi krokami. Nie będę zwracać uwagi, na to co się z tobą stanie po walce. Dobra... takie pytanie masz fanów ? Jeżeli tak, to chyba nie będą za tobą płakać jak wylądujesz w szpitalu co nie ? Albo jak zakończę twoją marną karierę,

wrócisz sobie do domu, siądziesz przed telewizorem, włączysz jakiś kanał a tam naglę leci Crashday, a w nim walka w której ja występuje i zwyciężam. po czym biorę mikrofon i mówię jak bardzo się cieszę ze zwycięstwa, wtedy poczujesz jak wiele straciłeś rozumiesz ?

**Randy wstaję chwyta ręcznik i idzie pod prysznic**

randyhs.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
    • KPWrestling
      KPW ARENA 32 SPRAWIEDLIWOŚĆ I PRAWO 13.03.2026 Wstęp 17:00, Start 18:00 KLUB NOWY HAREM 81-342 Gdynia, 3 Maja 28 Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie! https://www.youtube.com/watch?v=faPFQq8Od4INajlepsi polscy zawodnicy, goście z zagranicy, wielkie emocje, duża doza szaleństwa – rozrywka na najwyższym pozio
    • MattDevitto
      Już chyba wiem kto otworzy show w ringu
    • Kaczy316
      Triple H i niespodzianki, więc jak to jest w jego zwyczaju szykujmy się na najzwyklejsze show na świecie i mega przewidywalne, więc Gunther kończy karierę AJ'a, Drew broni tytułu z Samim w czystej walce, Pianek powraca i wygrywa RR Match, a Roman wbija z nr. 30 i też wygrywa RR Match  
  • Dodaj nową pozycję...