Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

CrashDay Backstage

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

39790e7677.jpg

Continental Champion Kofi Kingston znowu was wita.Za nami kolejna gala CrashDay, pojawiam się dopiero teraz ponieważ musiałem troszke odpocząć po tej gali.Miałem walke z Alberto Del Rio którą niestety przgerałem, Alberto brawo udowniłeś że potrafisz mnie pokonać, staram się w każdą walke dać tyle siły ile moge ale uwierz jeśli były by to walka o pas to nie wygrałyś jej.Dobra wygrałeś ciesz się chwal tyle ile chcesz to twoje chwilie, ale pamiętaj że to ja jestem Continental Championem i jedna przegrana nic tutaj nie zmieni, wiem że niemasz teraz co robić to pewnie dalej będziesz się próbował wepchnąć to walki mojej i Morrisona o pas Continental Championship, ja niemam żadnego wpływu na te decyzje ale uwierz mi że radze sobie w walkach trzech, jak nie wierzysz to zobacz sobie walkie 1.Contender for Continental Championship Ja vs Christian i Morrison.Właściwie to dla mnie nie powinnieneś walczyć razem ze mną i z Morrisonem ponieważ, John musiał wygrać Ladder Match na PPV aby się zmierzyć właśnie ze mną a ty ? Przgerałeś z Rey'em Mysterio i nagle zachcianka na mój pas Alberto ? Jeśli tak myśli to Wrestle Championship Entertaiment nie jest dla ciebie.Jeśli GM tak zdecydyje to prosze bardzo walcz razem z nami ale w tej walce nie będzie nowego posiadacza tego pasa.28 Dni posiadam pas Kontynentalny i niemam zamiaru stracić go tak szybko a zwłasza oddać go w twoje ręce.Pojawiłeś się na CrashDay i myślisz sobie że masz łatwy cel to zdobycia pasa mnie.Teraz twoje przekonania robie się pewniejsze po twojej wygranej ze mną ale uwierz że się ździwisz tym że tego pasa i tak nie dostaniesz.Zapracowałem sobie na ten pas i ani mi się myśli żeby oddać go tobie czy nawet Morrisonowi którego szanuje.Ty sobie na szacunek nie pozowalasz ponieważ uważasz się za boga a nim nie jesteś.Jak będzie trzeba to ja i John zajmiemy się tobą a potem zrobimy świetne Show o mój pas i nie będziesz nam przeszkadzał.Radze ci wróć do swojej willi z basem, drogich samochdów ale nie mieszaj się do pasa Continental Championship bo na niego nie zasługujesz, jesteś bogaty ? zrób sobie własny pas bo poprzez walke pasa w tej federacji nie zdobędziesz.Jeśli chcesz możemy zmierzyć się kolejny raz i kolejny aż ci się znudzi ale to nadal KOFI KINGSTON POZOSTANIE CONTINENTAL CHAMPIONEM !!Dopółki będe w Wresltle Championship Entertaiment zapamiętaj że na tym pase nigdy nie będzie napisane Alberto Del Rio, szukaj swojego przeznaczenia gdzie indziej bo na CrashDay nigdy go nie znajdziesz BOOM BOOM BOOM !!!!

Sorki że mało ale tak jakoś bez pomysłu

• Odpowiedzi 586
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

34

• Widura

33

• T0meq

31

• Turej

31

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

alebrtodelrio78k.png

[Widzimy szatnię Alberto Del Rio, w której znajduje się ten wrestler, a koło niego stoi Ricardo Rodriguez: Panie i panowie, powitajcie jedynego, który jest … najlepszy z najlepszych, najwspanialszy z najwspanialszych..."La Exelencia"... Aaaalbertoooooo ... Deeeeeelllll Riiiiiiioooooo! Kiedy Rodriguez kończy, Del Rio włącza telewizję, kieruje się w stronę kamery i zaczyna mówić:]

My Name, My Name is Albertooooooo Dellll Riooooooooo!! But you … But you already know that... W WCE mamy ostatnio wiele zamieszania, CD jest niepewne i nie wiadomo jak potoczą się losy brandów, losy innych zawodników i losy moje! Jednak pewne jest to, że Nowhere to Hide musi się odbyć i odbędzie się, a na takiej gali nie może zabraknąć kogoś takiego jak ja! Żywa ikona tej federacji nie zwalnia tempa, a, że na CrashDay ostatnio każdy oprócz naszego mistrza WCE siedzi cicho to ja pozwoliłem sobie was wyprzedzić, być o krok lepszym i szybszym, co przełoży się na to, co zrobię na PPV! Chyba nie myśleliście, że ktoś taki jak ja, ktoś taki, kto nie boi się wyrażać swojego zdania będzie siedział cicho? O nie, po draftcie na CrashDay mam imponujący bilans 3-1, a moja 4 wygrana nastąpi na Nowhere to Hide i będzie momentem kiedy zdobędę swój pierwszy tytuł w tym brandzie, zostanę CONTINENETAL CHAMPIONEM! Byłem już raz mistrzem w tej federacji, lecz na Showtime nie dawano mi szansy na coś więcej i teraz rozpocznę nową przygodę, przygodę z tym co w obecnej chwili jest dla mnie najważniejsze czyli przygodę z pasem Continental! Kofi Kingston siedzi cicho jak mysz pod miotłą i bardzo dobrze, bo ludzie jak on nie zasługują by pokazywać się publicznie w telewizji bo tylko odstraszają fanów. Jestem jego zupełnym przeciwieństwem, jestem bogatym Meksykaninem, z charakterem, z pieniędzmi i pięknym wyglądem. Kingston jest zupełnie inny, zupełnie inaczej walczy od połowy rosteru, lecz polegnie jak każdy, który wyzwie do walki, lub wpadnie na celownik przyszłego mistrza! Alberto Del Rio to istna wspaniałość, ale póki co to nie ja jestem pretendentem do pasa, został nim – John Morrison! Tak tak, chodzi właśnie o tego karalucha, który kiedy tylko znalazł się w moim pobliżu to nie wychodzi z dziury i boi się powiedzieć coś do kamery. Tak samo zachowuje się mistrz, ale jego już trochę omówiłem i jeszcze do niego wrócę, lecz póki co jestem przy Morrisonie. John, w swojej wypowiedzi, kiedy jeszcze nie bałeś się wyjść z ukrycia mówiłeś, że przeszedłeś męczarnie i stoczyłeś najważniejszą walkę w życiu z Christianem w Ladder Matchu. Może i tak było, ale dla ciebie każda walka jest praktycznie o życie w tej federacji, bo nie jesteś nikim wyjątkowym w tej federacji! Masz te swoje akcje, swoje fanki i przede wszystkim fanów, ale nie wyróżniasz się niczym od innych. Taka gwiazda CrashDay jest efektowna, ale pomyśl, czemu ty musisz toczyć walki a ja nie? Ja mogę sobie po prostu wejść do ME kiedy chcę, bo jestem wyjątkowy! Mam swój styl, królewskie korzenie i przede wszystkim jestem z Meksyku co daje mi ogromną przewagę nad ludźmi jak Kingston czy ty! Mój charakter, zaciętość i wreszcie sukces płynący w genach czyni mnie zwycięzcą i przyszłym mistrzem! Nie przyszedłem do tego brandu, by wysłuchiwać jakichś ludzi, którzy myślą, że po słowach mogą być tak wspaniali jak ja! Oficjalnej karty na PPV jeszcze nie potwierdzono, ale jestem pewny, że tym razem – Nowhere to Hide, będzie dla mnie szczęśliwe i Bret wreszcie zdecyduje się na to, aby dać mi okazje, by tytuł Continetal wreszcie znalazł godnego mistrza. Wracając jeszcze do naszego „mistrza” to powiem wam, że nie cierpię ludzi, którzy jeżeli nie walczą o pas i przegrają to kryją się tym, ze w walce o pas by was zniszczyli. Właśnie od takich błędów zaczyna Kingston swoją wypowiedź, gdzie pokazuje nam tylko, że jest zwykłym tchórzem i kłamcą! To, że wygrałeś jedna walkę Triple Threat z ludźmi pokroju Morrison i Christian to uwierz, ale nie jest wcale powód by się tym chwalić i szczycić. Captain Charisma jest cieniem samego siebie, a Morrison to zwykła marionetka, która udaje gwiazdę. Nie mam feudu i dobrze, że spodziewasz się mnie w walce na PPV, bo będę w niej! Jedyne z czym się zgodzę w twojej wypowiedzi, to to, że jedna wygrana niczego wielkiego nie czyni, za to druga wygrana z tobą przypieczętuje moment mojego triumfu i udowodni drugi raz z rzędu, że mistrzem jesteś beznadziejnym! Szykuj się na sromotną porażkę, bo tabliczka z napisem Alberto Del Rio już czeka na to by doczepić go do mojego, pięknego jak ja tytułu, który już na Nowhere to Hide trafi w moje ręce!

[Alberto mruga okiem do kamery, Ricardo Rodgriguez zaczyna krzyczeć nazwisko swojego „pana”, a w tym czasie Del Rio wychodzi z szatni, po czym obraz powoli zanika.]

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...