Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Showtime Backstage

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Sting podjeżdża w środku nocy pod budynek WCE Starym, Czarnym Mustangiem... Jest pochmurna noc, w tle słychać grzmoty, widać błyskawice.

415084655a7724538217l.jpg

Piekna dziś pogoda.... W sam raz by skopać komuś tyłek.... The Rock My boy, lissen up what i wanna to tell you... Wiesz co twoi "wielbiciele mieli na głowie gdy wróciłeś?? Już ci wytłumaczę bo widać że twój rozum nie pojmuje tego.... Oni są prostaccy, więc tak samo jak mówią tak myślą... No i cię zszokuję, skoro ryczeli "You Suck" czy inne pierdoły to znaczy że tak też myśleli, mieli cię głęboko w dupie... Ciebie, twoja nieudolną karierę filmową, i wszystko co z tobą związane, zrozum oni są dobrzy dla ciebie puki grasz jak oni i zagrają... Powiem ci tylko tyle, sprawdź to, zaatakój któregoś z ich ulubieńców zobacz ich reakcję, zrozumiesz wtedy jacy są fałszywi... Mi oni nie są w ogóle potrzebni ponieważ JESTEM NAJWIĘKSZĄ IKONĄ TEGO BIZNESU WOOOO... I każdy chce ze mną walczyć by tylko udowodnić że jest lepszy od 52 letniego, umalowanego dziadka... Więc popatrz Rock... Jesteś taki sam jak masa innych Frajerów... Chociaż... Nie mimo wszystko nie mogę nazwać cię frajerem bo gdyby nie to że sprzedałeś się Hollywood naprawdę mógłbyś osiągnąć więcej dla wrestlingu, niestety wybrałeś łatwy szmal... Wiesz początki nie były złe, Król skorpion, Witamy w dżungli... Naprawdę dobre filmy, wtedy jeszcze myślałem że nie postąpiłeś źle poświęcając się aktorstwu, lecz kilka lat później gdy ujrzałem cię w "Dobrej Wróżce" zatkało mnie, najpierw nie dowierzałem, później obejrzałem, i na końcu ROZWALIŁEM TELEWIZOR... Co ty z siebie zrobiłeś?? Zarobiłeś parę dolców i co?? Świat się śmieje, nikt nie traktuje cię już poważnie, a ci twoi "Fani" wiesz dlaczego tak są za tobą?? Nie?? Stałeś się aż tak tępy?? Oni po prostu dalej chcą się z ciebie pośmiać, dalej widzą BYŁEGO świetnego wreslera który się sprzedał... you sold up Rocky.... taka jest prawda, podczas gdy Ja wylewałem poty mimo wieku dla tych imbecyli, Ty zbijałeś łatwy szmal w hoollywood robiąc z siebie debila. Wtedy poprzysiągłem sobie że jeśli kiedykolwiek wrócisz na ring i będę miał możliwość nakopię ci tak że odechce ci się wrestlingu i tego mam zamiar dokonać na najbliższym PPV... Rock mów co chcesz o mnie, mów że jestem Stary, nieudolny, że potrafię się obronić tylko kijem... Tylko kogo to obchodzi?? Zobaczysz, gdy przegrasz walkę ze mną twoje "miliony fanów" odwrócą się od ciebie... Może po tym laniu które zbierzesz na następnym PPV uświadomisz sobie że Fani są gówno warci, to frajerzy którzy płacą grubą kasę za to by w końcu wyśmiać swojego "Idola, gdy ten zrobi tylko nie coś po ich myśli i znaleźć sobie kolejnego.... Ok Rocky starczy....

Kolejna błyskawica przeszywa niebo, deszcz pada coraz mocniej, w pewnym momencie na ramieniu Stinga laduje krók trzymający w dziobie płytę DVD z napisem "NWO"... Sting chwilę na nią patrzy po czym wchodzi do budynku, odnajduje w recepcji przenośny odtwarzacz słucha komentarzy członków NWO po czym wraca do komentowania.... [/b

Ehhh You want a war?? You Get it... Shawn.... Czy ty wiesz czym było NWO?? Mówisz że zawsze to byli jka czterej jeźcy Apokalipsy.... ARE YOU KIDDING ME?? W czasach WCW była to najliczniejsza stajnia z jaką miałem do czynienia, mimo to rozwaliłem ją w drobny mak... I tym razem będzie tak samo, tylko tym razem byłem zmuszony wykonać telefon do mojego niedawnego Wroga HHH, nie powiem rozmowa nie była łatwa, lecz uznaliśmy że pokonanie was będzie dobre dla całego rosteru, damy radę we dwójkę ponieważ jesteście słabi, żałośni, i z prawdziwym NWO nie macie nic wspólnego.... To tak jakbyśmy odtworzyli NWO Wolfpack.... Hmmm co w sumie nie jest złym pomysłem.... HHH Pewnie też się zgodzi ze mną... LEcz to nie o nazwę chodzi, Ty Shawn, tak jak SCSA oraz największy frajer z was wszystkich JTG jesteście zakałami dla tej stajni, Co innego Big Sow który kiedyś zwał się "The Giant"... Co sie z toba stało człowieku, też sprzedałeś się dla pieniędzy?? Gdzie ten olbrzym który wzbudzał strach wsód przeciwników?? Coś ty z sobą zrobił?? Ty byłeś w NWO... podobnie jak ja, ty wiesz jak ta stajnia funkcjonowała, robiliśmy to co chcieliśmy, zdobywaliśmy to co chcieliśmy.... A teraz?? zaczołeś zadawać się z trzema niedorajdami, nie rozumie cię... Lecz to twoja sprawa, skoro uważasz ich za twardzieli to spotkamy się w ringu... Przemyśl to jeszcze raz olbrzymie.... Shawn, Shawn , Shawn.... Ile jeszcze będziesz beczał że Hunter "się już z tobą nie che kolegować...." Jesteś żałosny, płaczesz jak małe dziecko... Więc wiesz co płacz dalej... Ponieważ właśnie dostałem sms od Huntera po którym doszliśmy do pewnego wniosku...Otóż Po bardzo długich naradach doszliśmy do wniosku że nie ma co rozpamiętywać tego kto jest "Legendą" ponieważ obydwaj walczymy dalej... i w dodatku nie zamierzamy przestawać, więc jednym słowem... Macie przewalone... To tyle na dziś, NWO pamiętajcie... To nie my zaczliśmy tą wojnę lecz my ją skończymy WOOOOOO
sig.png
  • Odpowiedzi 576
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• GMS

63

• Luks

44

• fanfanfan

40

• Piledriver1674325991

29

Top użytkownicy w tym temacie

11155.jpg

[JTG siedzi w swoim domu.]

Yo, yo, yo, yo. To znowu ja, JTG. Wiesz, co Ci powiem, Sting? Jesteś żałosny. Po prostu żałosny. Już niebawem przekonamy się czy rzeczywiście jesteś tak dobry, jak o sobie mówisz. Wiem jedno. NWO w obecnym składzie jest w staniu wygrać z KAŻDYM bez wyjątku. Z Tobą też. Jeśli ja także dołączę do tej świetnej stajni, to NWO będzie jeszcze lepsze. Nie masz szans z NWO! Moim zdaniem, i pewnie nie tylko moim, jesteś po prostu za stary i za słaby na wrestling. Powinieneś zakończyć karierę, bo Twoje umiejętności są po prostu nikłe. A więc albo zakończysz karierę, albo będziesz się dalej pogrążał w Wrestle Championship Entertainment. Co wybierzesz? Ja myślę, że korzystniejsze byłoby dla Ciebie pierwsze rozwiązanie. A zresztą nawet jak mnie nie posłuchasz, to New World Order i tak Cię zniszczy i zmusi Cię do zakończenia swojej kariery. Ja do Ciebie nie mam w ogóle szacunku. Nigdy Cię nie lubiłem. Jesteś nikim. Niebawem New World Order pokaże, na co ich stać. Zobaczysz. Big Show, OK. Z Ciężkim sercem, ale zgadzam się na walkę z Tobą. Sam dobrze wiesz, jak bardzo Cię cenię, no ale dla NWO jestem w stanie się poświęcić i w ringu dam z siebie 100%! Będę starał się Ciebie pokonać, choć wiem, że będzie to bardzo trudne, ponieważ wiem, że jesteś Największym Atletą Świata. Jednak łatwo się nie poddam. Przed tym pojedynkiem będę bardzo dużo trenował, aby jak najlepiej przygotować się do tego pojedynku, bo bardzo mi zależy na tym, aby dołączyć do najlepszej stajni na świecie, czyli New World Order! Możesz być pewien, że dam z siebie wszystko i nie zawiodę.

[Kamerzysta przestaje nagrywać.]

WWE-The-Rock.jpg

[Rock przechodzi się przed siedzibą WCE rozdając autografy swoim fanom. Kamera podchodzi do niego i ten zaczyna mówić dalej rozdając autografy]

Yea... Where are you Sting? Where are you F'n bastard?! Siedzisz znów gdzieś na dachu ze swoim kijkiem obmyślając jak uciec przed The Great One'm? Pewnie tak. Widzisz... Rock jest ze swoimi fanami, którzy go uwielbiają, bo chyba gdyby tak nie było, to nie brali by autografów. No, powiedzcie Rock'owi... uwielbiacie go? [Fani krzyczą, że tak] I, Sting? Dobrze chyba słyszałeś, bo głośno i wyraźnie krzyknęli. Jeśli nie usłyszałem to The Rock powtórzy to... Uwielbiają go! A Rock uwielbia ich. [Podchodzi do jednego z fanów] Jak masz na imię? Steve? Kto ci dał takie imię, hę? Ojciec? Matka? Oni oglądali WCW? Nie? Oglądali WWF albo WWE? To pozdrów ich i zapytaj się czemu nie dali ci na imię Dwayne.. Ale wracając do ciebie, Sting. Chyba każdy wie, że Rock zniszczy cię na Nowhere to Hide i nic po tobie nie zostanie jak tylko kijek i twoje ciało... no może jeszcze farba na twojej mordzie. Dobra, na dzisiaj tyle... Słuchajcie zgromadzeni! Rock do was wróci, ale dopiero jutro! Albo wiecie, co? Zostanę z wami jeszcze przez trochę... Sting, Rock uwielbia przebywać ze swoimi fanami.. nie wiem jak ty, ale on woli stać tu przed nimi, niż siedzieć na dachu jakiegoś starego domu w burzę... i nie, że się boi, tylko po prostu woli spędzać czas z kimś takim jak oni. Jednak jedno mam ci też do przekazania... The Rock nie sprzedawał się w Hollywood. The Rock po prostu był tam by nie tylko zarobić kasy, ale też pokazać, że nie jedno umie... że potrafi też być aktorem i kopaczem tyłków w jednym. No i jeszcze jednym z najbardziej przystojniejszych facetów na tej planecie. Co nie, mamuśka? O właśnie... dzisiaj jest dzień matki, więc składam wszystkim kobietom na świecie, które są matkami życzenia! I Rock życzy twojej matce, Sting, żeby wytrzymała jeszcze trochę do Nowhere to Hide i nie oglądała tej gali, bo tam "jej synek" dostanie niezły wpier***... Tak i to chyba będzie najlepszy prezent jaki możesz dać swojej mamie.. Czy ty umiesz tylko wykrzykiwać, że jesteś ikoną wrestlingu? I tego biznesu, hę? Każdy wie, że jesteś największą... ofermą tego biznesu! A największą ikoną wrestlingu jest The Jabroni Beating lalalahow, Pie Eating, Trailblazing, Eye brow raising, heartstoppin', elbowdroppin, electrifying the drity south, so know your role and shut your mouth! The Brahma Bull! The Great One, The People's Champ, The Most Electrifying Man in all of Sports Entertainment.. THE ROCK! Nie żaden pieprzony Sting, Cena czy inni frajerzy... Najbardziej rozpoznawalnym wrestlerem i człowiekiem w historii wrestlingu jest The Rock! Zapamiętaj to sobie, Steve... The Rock jak mówi coś to tak jest.. więc jak The Rock powie, że skopie ci tyłek na Nowhere to Hide tak też się stanie. Nie zapomnijmy, że jest to No Holds Barred Match, czyli walka bez wszelkich zasad. To stypulacja dobra nie tylko dla ciebie, ale też dla Rock'a, chociaż bardziej by mu się podobał "I Quit" Match... Pamiętasz Royal Rumble 1999? Kiedy zniszczyłem Mankinda w pojedynku z tą właśnie stypulacją? Wykonałem na nim od groma chair shotów, że sędziowie sami musieli przerwać pojedynek, bo to było groźne dla jego zdrowia...

Rozwaliłeś telewizor kiedy oglądałeś film z Rock'iem? No, wiesz.. to jest zachowanie jakbyś był jakimś psychikiem... Wow... przecież w połowie ty nim jesteś... Siedzisz na dachu starych domów, kiedy są burze, wyglądasz trochę jak umarlak no i czasami gadasz nie do rzeczy...

[Daje autografy kolejnym osobom i kontynuuje] Steve, Rock zaczyna się o ciebie martwić.. idź do jakiegoś lekarza lub coś, bo coś dzieje się z tobą nie tak, Stingerze. Wiesz, co? Rock zna dobrego psychiatrę i może ci go polecić, bo wyleczył już Hulka Hogana, kiedy Rock spuścił mu lańsko na którejś WrestleManii... Dobra.. na dziś koniec rozdawania autografów.

[Rock wchodzi do budynku WCE i kieruje się do swojej szatni. Wchodzi do niej, bierze do picia colę, siada sobie na kanapie i kontynuuje.]

Ach.. Walka Sting vs. The Great One The Rock już blisko, ale Rock nie próżnuje.. obiecuje każdemu fanowi, że zrobi wszystko, by pokonać tego dupka, Stingera... WSZYSTKO! Nie ważne czy to jest jakiś jabroni.. The Rock i tak skopie ci tyłek, Sting... jednak każdy już to wie. The Rock mówił, że skopie tyłek Cenie i tak się stało! Teraz jest kolej na ciebie... jesteś następny w kolejce.. następny na liście Rock'a. Widzisz? Nawet sam HBK Shawn Michales potwierdził to, że się tobą zajmą jak ci skopę dupę... Mam już dość gadania o tych różnych pierdołach i w ogóle..

The Rock is waiting for that night when he will lay the smacketh' down on Sting ass! Now.. The most electrifying line in sports entertainment...

IF YOU SMELALALALALALALALALALALALALALALALALALAALALALALALALALALALALALALALALAU...

WHAT THE ROCK.. IS COOKIN?!

[Rock wychodzi z szatni, a kamera kieruje się za nim, kieruje się do parkingu, wsiada do jego samochodu i odjeżdża, a obraz kamery się urywa.

hbknwo_display_image.jpg?1275534681

Kamerzysta wchodzi do szatni. Tam Shawn rozmawia z lekarzem.

Niedawno miał miejsce straszny wypadek. Otóż na urodzinach mojego przyjaciela Scott'a Hall'a był obecny także Kevin Nash. Oczywiście była to zakraplana impreza. Nad ranem Kevin chciał wracać do domu. Kiedy wsiadł do samochodu, chciałem go zatrzymać, aby nie jechał po alkoholu. Niestety, było już za późno. Kevin odjechał, i niedługo później uderzył w drzewo. Mam dobrą informację dla wszystkich jego fanów: Stan Kevina jest stabilny. Niestety narazie nie ma potwierdzonej informacji na temat jego stanu zdrowia. Lekarze robią wszystko, aby Kevin w przyszłości chodzić, a nawet biegać, mimo wszystko nie ma na to stu procentowej szansy. Kiedy z nim rozmawiałem, zaniepokoiła mnie jedna rzecz. Otóż Kevin powiedział, że w samochodzie nie był sam. Jechał z nim... Sting. To przez niego miał miejsce cały wypadek! To on uderzył Kevina, przez co stracił on panowanie nad samochodem. Sting, myliłem się. Myślałem, że to Triple H jest największym skurwielem w tym biznesie, jednak to ty możesz się szczycić takim przydomkiem. Czemu to zrobiłeś?! Wiedziałeś, że jeżeli Kevin dołączy do NWO, będzie stanowił wielkie umocnienie zespołu. Dlatego go wyeliminowałeś. Przez ciebie Nash może być kaleką do końca życia!!! Zrobię wszystko, aby skopać twój tyłek na następnym Showtime!!! HBK Shawn Michaels vs. Sting w walce No Holds Barred!!! Street fight! Krzesła, stoły, drabiny, wszystko, czym mogę cię skrzywdzić będzie dozwolone w tej walce!!! Żadnych dyskwalifikacji, żadnych odliczeń, ŻADNYCH hamulców!!!Tak, to jest wyzwanie!!! Wiesz jak zakończy się ta walka? Sędzia ją przerwie, ponieważ zmasakruje cię tak mocno, że nie będziesz dał rady wstać, a potem to samo zrobię z Triple H'em, z pomocą NWO, lub bez, ale uda mi się. Jestem najlepszy, i dobrze wiesz że nie masz ze mną żadnych szans. Moje NWO jest tak silne, że nawet nie możesz sobie tego wyobrazić. Przez ciebie mój przyjaciel leży w szpitalu i prawdopodobnie będzie jeździł na wózku! Sting... zabije cię. I ty mówisz, że ja płaczę za Triple H'em?! On też był moim przyjacielem. A ty nigdy ich nie miałeś, Sting. Wiem kim jesteś. Jesteś dziwadłem. Malujesz twarz, ponieważ myślisz, że możesz zakryć swoją szpetną mordę farbą. Jesteś stary, i beznadziejny. Tak samo jak w WCW, jak i w TNA nigdy nie byłeś gwiazdą. Byłeś tym, który gaśnie. Tutaj też tak będzie, z tym że ja cię zgaszę!!! Nie wiem, jak mogłeś zrobić coś takiego dla Kevina, człowieka, który zawsze ci kibicował, zawsze stał za tobą murem. Skopie ci tyłek, obiecuję, skurwielu. Ty i Triple H nie macie szans w WCE. Jesteście za słabi, chody w zarządzie to nie wszystko. Tutaj potrzebne jest serce. Wiecie, ostatnio miałem przyjemność rozmawiać z dawnymi kumplami Sting'a. Zawsze był ofermą, zawsze był tym, który dostawał po dupie. Był popychadłem, samotnym, brzydkim popychadłem. Dlatego teraz maluje swoją twarz, bo nie chce pokazywać jego prawdziwej obrzydliwej mordy.Wyglądasz jak smutny klaun z rodziny chorych na autyzm. Nie masz szacunku do nikogo, Sting. Nie mogę się doczekać PPV Nowhere to Hide, gdzie The Rock skopie ci tyłek tak mocno, że nie będziesz mógł siadać przez miesiąc. Jeżeli oczywiście będziesz w stanie się pojawić, bo na Showtime cię zniszczę!!! Tak, The Showstopper, pokaże ci, gdzie twoje miejsce. Sexy boy, The Main-event i jego NWO tak bardzo cię sponiewierają, że sam zdecydujesz się opuścić WCE. Przestań się pogrążać Sting! Odejdź, skończ karierę. Możesz wrócić do TNA, tam potrzebują takich ciotek jak ty. Dokładnie wiesz, że twój czas już się kończy. To całe twoje łażenie po dachach... Przypomina ci dom, co? Też z rodziną tak chodziłeś po dachach, polowałeś na jakieś ptaszki i inne zwierzątka, żeby mieć co jeść, tak? To cud, że potrafisz się porozumiewać w ludzim języku... Sting, zemszcze się na tobie za to co zrobiłeś mi, Kevinowi, i całemu WCE!!!Zacząłeś wojnę z NWO... Strenght in numbers,Sting... Nie możesz się nam sprzeciwić! Big Show, wielkolud, który sam nosi samochody na swoich barkach, rozwaliłby cię jednym paluszkiem. Stone Cold? Uciekaj jeżeli go zobaczysz, jest na ciebie ostro wku**iony. JTG, jeżeli chcesz dołączyć do NWO, musisz być najlepszy, musisz dać z siebie 100%. Zaimponuj mi.Sting, musisz pamiętać o 2 rzeczach : Po pierwsze-jeżeli wybierasz tag-team partnera, niech to będzie każdy, ale nie Triple H. To stary skurwiel, który nic nie umie w ringu, chociaż w sumie to pasujecie do siebie. A po drugie: NWO ma cię na oku...

Shawn wychodzi z szatni

Edytowane przez Gość

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

1563_Big_Show.png

[The Big Show siedzi w swej szatni.]

Witam Was drodzy WCE Universe! Sting, uważam, że Stone Cold i Shawn Michaels to są twardziele. Ty nie jesteś żadnym twardzielem i się w ogóle nie udzielaj. Powinieneś czytać bajkę wnukom przy piecu. A Ty bierzesz się za wrestling. Coś tu jest nie tak, prawda? Poczekaj tylko, aż The Rock skopie Ci tyłek na ShowTime! Wiesz co? Nie sprzedałem się dla pieniędzy. Mógłbym nawet pracować za darmo dla tych wszystkich wspaniałych fanów. Ty rozwalisz NWO? Hahahahahhahhah! ''ARE YOU KIDDING ME??" Śmieszne jest to, co mówisz. Ty jak i Triple H jesteście starzy. Gdybym któremuś z was wykręcił rękę to bym z pewnością ją złamał. Dlaczego? To proste - nawet jeżeli podniósłbyś 5 kg to już miałbyś zakwasy w ręce, a uwierz mi, że moja pięść, a raczej ręka nie waży 5 kg. Powiedz mi jedno. Z jakiej racji mówisz, że Nas zniszczysz? Stunner od SCSA, KO Punch ode mnie i Sweet Chin Music od Shawna Michaelsa i wózek gwarantowany. Jeżeli chcesz, po ShowTime mogę sfinansować Ci wózek inwalidzki. Może nawet kupię Ci sztuczną szczękę, bo na pewno jej używasz. Powiadasz, że Ty oraz Triple H byście nas pokonali? Co powiesz na to, aby na dwudziestym ShowTime doszło do walki Tag Teamowej? Sting & Triple H vs. Shawn Michaels & Big Show? Zrozumiem Cię, jeżeli odmówisz, ponieważ nie wiem w jakim będziesz stanie po walce z The Great One, The Rockiem. Jeżeli udałoby Ci się pokonać Rocka, choć szanse są nikłe, to sądzę, że i tak byś odmówił, ponieważ narzekałbyś na słabego tag partnera, jakim jest Triple H. Sting, wiem jedno - boisz się NWO. Pozwól, że po raz kolejny zacytuję Twoje słowa: ''To nie my zaczęliśmy tą wojnę, lecz my ją skończymy" - widać tu wyraźny strach. Widać strach przed New World Order! A tak, byłbym zapomniał. Shawn Michaels nie jest żałosny i nie płacze jak małe dziecko. To Ty płaczesz jak małe dziecko przed dziewiętnastym ShowTime. Mamy przewalone? Śmieszne... Ty masz przewalone, ale w głowie, że w ogóle startujesz do New World Order. Zawsze byłeś słaby, tutaj nic nie osiągniesz. Powiem Ci coś, co powinieneś wziąć sobie do serca. Szykuj się na emeryturę, Sting. JTG, dziękuję za szacunek i cieszę się, że wziąłeś sobie moje słowa do serca. Uczyłem Cię, że we wrestlingu nie jest ważna siła ani szybkość, tylko szacunek do rywala. Pamiętasz naszą walkę na osiemnastym ShowTime? Przez początek walki przeważałeś. Później mnie zlekceważyłeś, a ja to wykorzystałem i w ten sposób zostałeś wyeliminowany z Gauntlet Matchu. Muszę Ci coś powiedzieć, Jayson. Na kolejnej gali nie odpuszczę Ci i dam z siebie 110%. Oddam serce w tej walki. Nie myśl tylko, że nie chcę Cię w New World Order - wręcz przeciwnie, ale nie mogę Ci się dawać. Musisz przejść wielki test, którym będę ja. Nie musisz mówić wszystkim, że będziesz dużo trenował. To wiadome, że każdy wrestler trenuje przed walkami. Ja także przygotowywałem się do Gauntlet Matchu. Zauważył to Mr. WrestleMania i dzięki mojemu zaangażowaniu i silnej woli znalazłem się w najwspanialszej stajni na świecie - NWO. Mam nadzieję, że także uda Ci się zrobić wrażenie przed Ikoną wrestlingu - Shawnem Michaelsem. Życzę Ci miłych treningów. Daj z siebie 100%, abym odczuł skutki tej walki jak Ty Speara, którego Ci wykonałem. A tak na marginesie, to jeszcze boli brzuch? Pozdro ziomek. Triple H, jak tam w szpitalu? Jedzenie zapewne dobre, co? Zakładam, że Twoja żona nie robi lepszego jedzenia. Jak mówiłem wcześniej - chciałbym przestawić Ci twarz, ale muszę się wstrzymać. Kolejka jest duża jak po ziemniaki za komuny. Tak bardzo mi zależy na tym, aby obić Ci ryj, że mogę poczekać. Miałeś, znaczy masz kontuzję do końca maja, a kiedy NWO weźmie się za Ciebie tak porządnie to nie wrócisz tak szybko.

[big Show napił się wody i po tym kontynuował.]

Na czym to ja skończyłem? A tak, przypominam sobie. Tak właściwie to co Ci jest? Boli Cię język od gadania ze Stingiem? Wiesz co? Nigdy Cię nie lubiłem. W WWE byłeś takim przydupasem Shawna Michaelsa, drewniaku. Jesteś bardziej drewniany niż Sting, chociaż... Moglibyśmy dyskutować. Poza tym nie mam czasu na takie osoby jak Ty... Takie... Takie niedorozwinięte... Powiedz mi człowieku, jak Ty wyglądasz? W ogóle nie masz kolegów, tylko z młotem chodzisz. Obiecuję Ci, że zabiorę Ci kiedyś ten młot i wbiję do głowy, że nie ma sensu z nami zadzierać. W sumie nie wiem, czy coś to da, bo już masz nieźle najebane w głowie. Uważaj na nas. Kiedy Cię dorwiemy, to nie ma przebacz. Ohhh yeah! Szykuje się kolejny koniec kariery! Jak mawiał Shawn Michaels, NWO ma Cię na oku.

[Obraz nagle się urywa.]

jtg.jpg

[JTG siedzi w siłowni.]

Yo, yo, yo, yo. Do ShowTime pozostało już naprawdę wiele czasu, a ja z dnia na dzień jestem coraz lepszy i mam zamiar to pokazać w walce z Tobą, Big Show. Tak, masz rację, że szacunek do rywala jest ważny, ale szybkość jest równie ważna, ponieważ bez niej nie da się wygrać walki, a ja chcę wykorzystać ten atut w walce z Tobą. Wiem, że jesteś bardzo silny. Świadczy o tym Twój przydomek: Największy Atleta Świata. Czuję do Ciebie respekt, lecz zawalczę z Tobą i mam nadzieję, że ten pojedynek wygram. Pamiętam naszą ostatnią walkę, lecz nie mogę się z Tobą zgodzić, że pod koniec naszego pojedynku Cię zlekceważyłem. Ja nigdy nikogo nie lekceważę. Nawet najgorszych. Mówisz, że nie odpuścisz. Ja absolutnie od Ciebie nie oczekiwałem, abyś dał mi fory, bo ja w tej walce chcę sprawdzić swoje umiejętności i chcę zobaczyć, ile mi jeszcze brakuje do Ciebie. Myślę, że już niewiele, ponieważ codziennie dużo ćwiczę i jestem coraz lepszy. Ja bardzo chciałbym dołączyć do New World Order i chciałbym uczyć się od legend. Mowa tu o Tobie, Shawnie Michaelsie i Stone Coldzie Stevie Austinie. Byliście moimi idolami, gdy jeszcze byłem dzieciakiem i dla mnie to niepojęte, że jest szansa, abym mógł być z Wami w stajni. Wiem, że mi jeszcze do Was wiele brakuje, ale myślę, że z czasem zdobędę doświadczenie i Wam dorównam, a może i nawet będę jeszcze lepszy. Mówię, że dużo trenuję, ponieważ chcę Ci pokazać, jak bardzo zależy mi na dołączeniu do NWO. Ja trenuję tyle, ile mogę. Niekiedy trenuję nawet cały dzień, abym mógł poprawić swoje umiejętności. Dzięki za te wszystkie Twoje rady. Na pewno mi się one bardzo przydadzą, bo Ty wiesz, co to jest wrestling i jak trzeba walczyć. Jeszcze raz wielkie dzięki. Co do Twojego pytania, to jeszcze odczuwam skutki tamtego Speara. Był on bardzo silny, bo nie od byle kogo. W końcu jesteś Największym Atletą Świata. Mam jednak nadzieję, że do naszej walki zdążę się wykurować i będę w pełni sprawny, abym mógł Cię pokonać. Do zobaczenia w ringu. Shawn Michaels, mam nadzieję, że będziesz trzymał za mnie kciuki w tym pojedynku, żebym mógł dołączyć do Waszej wspaniałej stajni - New World Order. Jesteś legendą. Naprawdę bardzo Cię podziwiam za to, co zrobiłeś i co dalej robisz dla świata wrestlingu. Niewątpliwie jesteś jednym z najlepszych zawodników w historii i, jeśli mógłbym dołączyć do Waszej stajni, to będę bardzo uważnie podpatrywał Twój styl walki.

[JTG wychodzi z siłowni.]

Pod Budynkiem WCE nagle gasną światła, kamerzysta wezwany na to miejsce o mało nie dostał zawału słysząc w ciemnościach złowrogi śmiech....

415084655a7724538217l.jpg

HAHAAHA WOOOO NAJWIĘKSZA IKONA ORAZ LEGENDA TEGO BIZNESU POWRÓCIŁA PO KRÓTKIEJ PRZERWIE HAHAHA WOOOO... The Rock or like you like Dvayne my litte ugly son of the bith.... mówiąc o mojej matce pokazałeś tylko jakim niedorozwojem jesteś na prawdę... Ciekawe co twoja myśli widząc swojego pedałkowatego synka biegającego w rożowej kiecce i z różczką w ręce... Ehhh szkoda mi już o tobie mówić zakało wrestlingu.... Tym bardziej o twojej matce która pewnie cię wydziedziczyła już dawno, zmieniła imię nazwisko, adres byle by nikt nie dowiedział się że urodziła takiego bękarta jak ty.....Chwalisz się tymi wszystkimi fanami którzy są mniej warci niż złamany grosz....ONI I TAK CIĘ ZDRADZĄ !!! Zobaczysz gsy skopię cię na no where to hide... Mam już kilka pomysłów co z tobą zrobię, znalazłem już w magazynku kilka zabawek których użyję na tobie ku uciesze twoich "Fanów" wtedy dopiero co dla nich gotujesz gdy popuścisz z bólu, posłuchaj starszego junior... Nie wchodź mi w drogę, oszczedź sobie cierpienia i nie wchodź ze mną do ringu ponieważ unicestwię wszystko w co wierzysz, będziesz wracał z ringu nie dość że pokonany to jeszcze twoi "Fani" będą cię wygwizdywać... Taka ich natura, oni kochają cię tylko gdy zwyciężasz i gdy mówisz o nich dobrze... Zresztą miałeś przykład w 2003 ale jak widać gówno cię to nauczyło, widać że nie umiesz uczyć się na błędach.... Cóż przeżyjesz upokorzenie jeszcze raz, może tym razem zapali ci się nad głową żarówka i pomyślisz że ten stary dziadek miał rację.... Ale.... Nie to nie możliwe, ty jesteś na to zbyt tępy... Ty i twoje MILIONY...a co mi tam niech to nawet będą MILIRDY fanów vs ściana ktora zwie się NAJWIĘKSZĄ IKONĄ TEGO BIZNESU.... Juz nie bawem ale wynik znają wszyscy to oczywiście moje zwycięstwo.... Innej opcji nie ma!!!!! Tak Junior, to bedzie twoja ostatnia walka.... Potemjedyne co cię może spotkać to przyłączenie się do tych palantów z NWO którzy liża ci od dłuższego czasu dupsko, lecz nic w tym dziwnego... Oni po prostu widzą w tobie takiego samego człowieka jakimi sami są, tzn ofermę z złudzeniami że kiedyś co kolwiek osiągną.... AAA właśnie....

Sting zapatruje się chwilę w pewien samochód stojący w oddali...

Shawn... Shawn...Shawn.... Poznajesz tego gruchota?? Pamiętasz jak Kevin odjeżdżał nim z urodzin?? HAHAHA... Pamiętasz jak go przekonywałeś żeby wzioł taksówkę?? Oczywiście że wiesz.... A wiesz co się stało później?? Wiesz?? Oczywiście że nie, w odróżnieniu ode mnie Jesteś zbyt mało inteligentny by domyślić się co się działo... Ale ok znaj moją dobroć, opowiem ci wszystko z szczegółami... HAHAHA to było naprawdę zabawne... Mój kumpel który był na tej imprezce dał mi znać że Kev wyjeżdża z imprezy i że mówiliście coś o jego przyłączeniu się do was, czyli do waszej głupiej, nie mającej przed sobą żadnej przyszłości stajni... Troszkę mnie to wnerwiło, więc zaraz po zakończeniu rozmowy wybrałem numer Kevina i umówiłem się z nim na piwo w zajeździe niedaleko trasy którą jechał.... Pogadaliśmy, starałem przemówić mu do rozsądku... Lecz on też był zbyt tępy by pojać to co chciał zrobić, więc musiałem go uratować przed nim samym... Poprosiłem go by podwiózł mnie do domu... HAHAHA tępak zrobił to bez żadnych sprzeciwów, żałuj że nie widziałeś jego miny gdy oberwał ode mnie po twarzy i krzyczał.... "sTEVE CO ROBISZ, POJEBAŁO CIĘ?? STEVE PRZESTAŃ PO WPADNIEMY NA DRZEWO...STEVE O CO CI CHODZI???" wykrzyczałem mu o co mi chodzilo po czym szarpłem kierownicę w stronę rowu a sam wyskoczyłem z samochodu... co się z nim później stało?? Who Cares?? Co do ciebie Shawn... oraz twoich kumpli z NWO nic mnie nie obchodzi co myślicie... Uratowałem Kevina przed popełnieniem największego błędu jaki mógł popełnić w swoim żałosnym życiu. Chcesz walki ze mną Shawn?? Naprawdę tego chcesz?? nie ma sprawy lecz zdecyduj się na jedną stypulację bo wymieniłeś ich tyle że głowa boli.... Lecz myslę że mogę ci pomóc z wyborem ponieważ The Pig Show też zabrał głos w sprawie.... Haha słuychając ciebie roześmiałem się do rozpuku, ale nie będę tego komentował... ALE... Ty jesteś tak głupi że nie wiesz iż będę walczył z Rockkiem na PPV a nie na zakichanej tygodniówce, tygodniówki zostawiam na takich frajerów jak wy... A więc.... Co powiecie łamagi z NWO na taki pojedynek....ME AND HHH VS BOTH OF YOU IN THE TORNADO HARDCORE MATH ON THE NEXT SHOWTIME?? Pasuje to wam?? Zresztą gówno mnie to obchodzi, chcecie się bawić ostro więc będzie naprawdę ostro, to może zagwarantować wam NAJWIĘKSZA IKONA TEGO BIZNESU....ORAZ ONE AND ONLY THE KING OF KINGS, THE GAME HHH WOOOOO.... A tak byłbym zapomniał.... This will be War of the worlds NWO VS....

Tak jest, jedyna słuszna opozycja wróciła... Gdy bedziemy was okładać wraz z HHH będziecie słyszeć właśnie dźwięki tej muzyki... W sumie co byście powiedzieli gdyby ta walka odbyła się o zawieszone w tej chwili pasy Tag Teamowe?? Nie wiem co zarząd na to lecz pokazało by to kto jest najlepszym Teamem w tej chwili w WCE oraz rozluźnilo by to sytuację wokół innych pasów... Więc Zachęcam wszystkich oczywiście o ile im życie nie miłe do stwarzania Tag Teamów..... Co do was Ćwierćmózgi z NWO czekam na waszą odpowiedź, yes or no you sons of the bihes.... Zresztą tak czy siak.... its gonna ba showtime WOOOO

sig.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
    • KPWrestling
      KPW ARENA 32 SPRAWIEDLIWOŚĆ I PRAWO 13.03.2026 Wstęp 17:00, Start 18:00 KLUB NOWY HAREM 81-342 Gdynia, 3 Maja 28 Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie! https://www.youtube.com/watch?v=faPFQq8Od4INajlepsi polscy zawodnicy, goście z zagranicy, wielkie emocje, duża doza szaleństwa – rozrywka na najwyższym pozio
    • MattDevitto
      Już chyba wiem kto otworzy show w ringu
    • Kaczy316
      Triple H i niespodzianki, więc jak to jest w jego zwyczaju szykujmy się na najzwyklejsze show na świecie i mega przewidywalne, więc Gunther kończy karierę AJ'a, Drew broni tytułu z Samim w czystej walce, Pianek powraca i wygrywa RR Match, a Roman wbija z nr. 30 i też wygrywa RR Match  
  • Dodaj nową pozycję...