Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Showtime Backstage

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

2wdwysy.png

[Rock siedzi w kawiarni i popija kawę, kamerzysta podchodzi z kamerą, a The Great One każe mu ją włączyć]

After ShowTime. Po gali, na której Rock nie walczył, ale chociaż zaistniał na niej... co ja gadam. Przecież The Rock zawsze był najlepszy, jest i zawsze będzie rozpoznawalny na całym świecie! The Rock jest People's Championem i jego ludzie kochają. Jest kimś kto potrafi zrobić coś nieprzewidywalnego. Coś czego nikt się nie spodziewa. Tak, The Rock pomógł wygrać Skip'owi Sheffield'owi przeciwko przeciwnikowi The Rock'a na najbliższym PPV, czyli Stingowi. Wiesz, co Stinger? The Rock mówi, że się ciebie nie boi i tak robi. The Rock nie biega z kijkiem pod pachą i przywala tym ludziom, których się boi... The Rock mówi, że nie boi się ciebie, twojego kijka i wszystkich! Nie ważne czy jest wyższy od Rock'a czy jest wysokości Reya Mysterio. To dla Rock'a najmniejsza przeszkoda pokonanie ciebie. The Rock chce być kimś więcej w WCE. Oczywiście już jest The Most Electrifying Man in all of Sports Entertainment, ale w WCE nie ma dużo osiągnięć... The Rock potrafi pokonywać takich jak ciebie, Sting. Ponieważ The Rock ma miliony fanów, miliony! Miliony! A ty, Sting? Masz tylko swojego kruka i kijek baseball'owy.. Pomyliłeś się z tym, że zaatakowałeś The Rock'a na Our World. Chciałeś tam zaistnieć, ale to ci się nie udało. Chociaż The Rock przegrał to i tak zaistniał! Ty tylko pokazałeś jakim jesteś frajerem i tchórzem uciekając przed tymi dwoma frajerkami. Po prostu sobie odleciałeś, bo nie chciało ci się już walczyć? To pokazuje, że nie jesteś ikoną wrestlingu, tylko tchórzem wrestlingu! To The Rock jest ikoną wrestlingu! The Rock nie maluje sobie twarzy tylko pokazuje ją przed wszystkimi! Wiesz, Sting... jesteśmy w tym biznesie bardzo, bardzo długo. Oby dwaj zdobyliśmy wiele pasów. Oby dwaj jesteśmy jednymi z najbardziej rozpoznawalnych wrestlerów i tu w WCE mamy się zmierzyć. I to nie w zwykłym pojedynku tylko w No Holds Barred Matchu! Tak... w walce bez żadnych zasad. Możemy robić wszystko co chcemy i jak chcemy. Widzisz, Sting... ja od ciebie jestem dużo młodszy, dużo! Ty już masz ponad 50 lat a ja 39... Może i jesteś starszy, ale to nie znaczy, że bardziej doświadczony. The Rock też ma doświadczenia od cholery. Występował w wielu walkach, w nie tylko No Holds Barred Match'ach, ale i też w "I quit" Match'ach i wielu innych pojedynkach. Było ich tak wiele, że The Rock już ich nie pamięta! Jak już The Rock mówił, na Our World zachowałeś się jak tchórz. Myślisz, że skoro masz ze sobą kij i długi płaszcz przeciwdeszczowy oraz chodzisz w butach kupionych na wyprzedaży w Biedronce to jesteś jakiś fajny czy coś w tym stylu? Sting, szanowałem cię jak byłeś w WCW, jak się przeciwstawiłeś Vince'owi i nie poszedłeś do WWE, ale teraz, tu w WCE... to nie jest twój czas! Tu w WCE jesteś tylko kolejnym jabroni, którego Rock pokona z łatwością! Z łatwością... Zapamiętaj sobie to.. Jeśli The Rock coś mówi, to to robi. Nie udaje czegoś tylko mówi prawdę. Nie kłamie... i na Nowhere to Hide pokaże ci to. Właśnie jak mówi nazwa tej gali. Nie schowasz się nigdzie, nie uciekniesz z ringu albo nie odlecisz z ringu. Będziesz musiał stanąć z Rock'iem oko w oko, bark w bark. I nie uciekniesz, ponieważ The Rock i tak cię znajdzie, a potem zniszczy! A wiesz, co zrobi jak cię zniszczy? To patrz

[The Rock wyjmuje kij spod stołu, przy którym siedział i pokazuje go do kamery.]

Oh yeah... To jest twój kij. No może nie ten, który ty nosisz, ale dokładna replika. Taki sam nosisz za pazuchą przeciwdeszczowego płaszczu. Pewnie jeszcze się nie domyślasz, co The Rock zrobi z nim, bo masz taki umysł, że trzeba ci coś kilkanaście wytłumaczyć, a dopiero zrozumiesz, chociaż czasami trzeba to jeszcze raz powtórzyć. Ale The Rock nie będzie tracił czasu na to by wytłumaczyć ci co zrobi z tym kijem, bo chyba wiesz, co z nim zrobię. Jednak jeśli nadal się nie domyślasz, to kiedy wrócę do szatni, pokażę to przed całym światem. Nie tylko kamerzystą, ale całym światem! Przed jego milionami fanów! Milionami! Tylko na razie dopije kawę i przejdę się do szatni. Ale najpierw mam pytanie do kamerzysty, właśnie do ciebie...

Domyślasz się co The Rock zrobi z tym kijem?

Kamerzysta: Nie mam pojęcia..

Właśnie... i bardzo dobrze, że nie masz pojęcia, bo The Rock zrobi coś nieprzewidywalnego, coś co zrobił na ostatnim ShowTime Sting'owi. Upokorzył go przed milionami widzów przed telewizorami i w tej hali. The Great One zrobi coś jeszcze, ale najpierw z tym kijem, a potem ze Sting'iem. Ale chyba wszyscy wiedzą co Rock zrobi z Stingiem... Ale przypomnę.. The Rock will do exsacly what he does the best and that is lay the smacketh' down on Sting candy ass! Spuści ci taki łomot, jakiego nigdy! Nigdy, przenigdy nie dostałeś. I ty jeszcze myślisz, że coś mi zrobisz? Zrobisz coś The Great One'owi? The People's Champ'owi? Dobry żart, Steve... Bo chyba mogę do ciebie mówić po imieniu, nie? Dobra, bo trochę się dłuży, a nie chce nudzić moich fanów. Idziemy do mojej szatni!

[Rock dopija kawę, wstaje od stolika i kieruje się do swojej szatni, a obraz się urywa. Znów się włącza w szatni Rock'a, który stoi z kijem przy worku treningowym, na którym jest zdjęcie Stinga.]

Tak... to jest worek treningowy, na którym Rock ćwiczy, a na nim jest dodatek... czyli zdjęcie Stingera. Wiesz, Steve... The Rock wylewa tu swój pot, ale także myśli nad strategią tak by bardziej cię upokorzyć podczas naszego pojedynku. The Rock ma już tak dobrą strategię, że nigdy, nikt nie wpadłby na taką. The Rock zrobi coś dużego, bardzo dużego! Nie tylko zrobi Rockburger'a wraz z ekstra ostrym Rocksos'em, ale także go włoży w twój tyłek, Sting! Wsadzi ci go tak głęboko, że poczujesz go w swoim żołądku! Dobra, przestanę pieprzyć... The Rock przejdzie do rzeczy... a oto ta rzecz!

[The Rock wali kijem kilka razy po naklejonym zdjęciu Stinga na worku treningowym, potem go upuszcza i mówi dalej.]

To chyba byłoby na tyle, ale jeszcze coś mam do powiedzenia, tobie Sting..! At Nowhere to Hide The Rock will take that baseball bat, shine it up real nice, turn that sumbitch sideways and stick it straight up your candy ass! No i jeszcze jedno... najbardziej elektryzująca linijka w historii wrestlingu...

IF YOU SMELALALALALALALALALALALALALALALALALALAALALALALALALALALALALALALALALAU...

WHAT THE ROCK.. IS COOKIN?!
  • Odpowiedzi 576
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• GMS

63

• Luks

44

• fanfanfan

40

• Piledriver1674325991

29

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Sheamus-WWE-Champion-sheamus-15822458-307-390.jpg

It's a shame that they lost their head

A careless man who could wind up dead

O Is ea. King Sheamus Tá TV Champion! Na wczorajszym ShowTime Ja, King Sheamus pokonałem Carlita i Chrisa Jericho w Triple threat matchu i zdobyłem TV Championship! Tak jak mówiłem przed ShowTime tak zrobiłem. Zdobyłem TV Championship i teraz ten pas będzie na moim ramieniu bardzo długo. Nie mam zamiaru się z nim rozstawać. Podczas mojej wczorajszej walki rozgniotłem swoich rywali. Żaden z nich nie miał ze mną szans. W ogóle nikt nie ma szans mierzyć się z Celtyckim Wojownikiem, Television Championem, King Sheamusem!! Każdego, który mi się sprzeciwi spotka surowa kara. Ja tutaj jestem królem i to ja rozdaje karty. Od teraz dzięki mnie jako mistrza TV WCE będzie dużo zyskiwać. Ludzie będą kupować jeszcze więcej moich gadżetów i będę bardziej rozpoznawalny niż do tej pory. Na ShowTime #18 pokazałem na co mnie stać. Długo kryłem się w cieniu innych zawodników ale od teraz to Celtycki Wojownik, KING SHEAMUS będzie najbardziej rozpoznawalnym wrestlerem tej federacji i to KING SHEAMUS będzie najdłuższym posiadaczem pasa Television! Carlito po raz kolejny wykręciliśmy świetną walkę. Było wiele wspaniałych akcji z mojej strony i trochę mniej fajnych z Twojej. Tym razem nie dałem Ci się po raz kolejny pokonać i wygrałem! To Ja, KING SHEAMUS przerwałem Twój streak i to teraz Ja jestem TV Championem! Nabrałem Do Ciebie trochę szacunku to tej walce. Przekonałem się, że masz dobre umiejętności. Usłyszałem również, że na następnym ShowTime będziesz walczył w Main Evencie. Brawo, ładny skok. Z Mid-Cardu to Main Eventu. Jeszcze zobaczymy czy się tam długo utrzymasz. Może to Cię zdziwić ale życzę Ci powodzenia!

[King Sheamus poprawia pas na swoim ramieniu po czym kontynuuje]

Moim drugim rywalem był Chris Jericho. Chris Ty w tej walce nie miałeś nic do powiedzenia. To Ja tworzyłem show! To Ja byłem najjaśniejszym punktem tej walki! I to Ja zdobyłem pas TV! Dawno nie widziałem Cię na Backstage. Podczas walki nie byłeś taki sprawny jak kiedyś. No tak przecież masz już swoje lata. Jesteś coraz starszy. A może powodem Twojej nieobecności jest występ w jakimś amerykańskim show typu Taniec z Gwiazdami? Ha, ha. Możliwe. Teraz po naszej walce już długo Cię nie zobaczymy. Będziesz musiał sporo odpocząć po tym jak spuściłem Ci łomot. No ale wiedziałeś co Cię czeka wchodząc razem ze mną do ringu. Ahh Jak to pięknie brzmi. " Here is the winner and new Television Champion, Celtic Warriorn KING SHEAMUS!" O tak te słowa brzmią wspaniale. Po ShowTime #18 mogłem dopisać sobie kolejne zwycięstwo do mojego bilansu i dołączyć mistrzostwo TV do moich osiągnięć. A Ty? Ty nic tutaj nie osiągnąłeś i masz małe umiejętności. Bardzo rzadko pokazujesz się na Backstage i podczas walki też niczym nie imponujesz. Nic z Twojego doświadczenia. Twoje doświadczenie nie ma szans z moją siłą i umiejętnościami. Czyż nie jestem wspaniały? Nie tak dawno przyszedłem do tej federacji i już mam pas TV! W WWE było tak samo. Przyszedłem do WWE i niedługo na TLC pokonałem Cene i wygrałem pas WWE. Tutaj pokonałem Carlita i stałem się Television Championem. A więc niedługo ShowTime #19. Ciekawe kto na najbliższej gali ST będzie odważny i stawi czoło nowemu mistrzowi TV, KING SHEAMUSOWI! Nie zdziwię się jeśli nikt nie będzie miał odwagi stanąć ze mną w ringu. No w końcu jego rywalem byłby najwspanialszy, najlepszy, najsilniejszy, Celtycki Wojownik, KING SHEAMUS. Już niedługo poznam swojego rywala na ShowTime #19. Już wkrótce zarząd tej federacji ogłosi kartę na następną galę tego brandu. A więc mój przyszły przeciwnik musi się liczyć z tym, że nowy mistrz TV spuści mu taki łomot, że ten długo go popamięta. Nie mam zamiaru ponosić kolejnych porażek. Od teraz będę tylko wygrywał. Nikt ani nic nie odbierze mi tego pasa. Po tym jak na najbliższej gali rozgniotę mojego przyszłego rywala nadejdzie czas mojej walki na PPV! Wtedy wejdę i wyjdę z tego PPV jako mistrz TV. Na pewno znajdzie się jakiś śmiałek, który na PPV będzie chciał mnie pokonać. Nie ważne kto to będzie, nie ważne co osiągnął. I tak go zniszczę i obronię swój pas. To Ja jestem tutaj Królem i to Ja ustalam zasady. Oddajcie mi pokłon nędzni ludzie. Żaden z was nie zasługuję na miano mistrza TV. A więc jest jakiś śmiałek, który chce się ze mną zmierzyć na ShowTime #19? Jestem gotowy na propozycje. Potem z zawodników, którzy się zgłoszą sam wybiorę swojego przeciwnika bo Ja jestem Królem i to ja tutaj rządzę. Teraz idę świętować moje wspaniałe zwycięstwo. Czekam na śmiałka, który rzuci mi wyzwanie. Żegna się z wami Duma Europy, Celtycki Wojownik, Król Sheamus i WCE Television Champion KING SHEAMUS!!!

Post taki sobie ponieważ nie wiem z kim się zmierzę na następnym ST :) Jak poznam swojego rywala to post będzie o wiele lepszy ;)

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Prywatna kamera Stinga.... Sting znajduje się w jakimś ciemnym pomieszczeniu w którym widać tylko Telewizor, krzesło, wieszak oraz kruka siedzącego na krześle.

HAHAHA WOOOO.... Witam wszystkich was wszystkich brzydkie grubasy... Oraz ciebie główny pajacu Showtime,,, Tak Rock o tobie mowa... Jesteś największym hipokrytą jakiego WCE widziało, jak można mówić o sobie non stop w trzeciej osobie... The Rock to... The Rock tamto... Puszczę pawia jeśli jeszcze raz usłyszę słowo The Rock.... Słuchaj, nie obchodzi mnie to że masz replikę MOJEGO kijka.... Oryginał zawsze jest lepszy od podróby, Tak samo jak ja jestem lepszy od ciebie w każdym calu, Mówisz non stop o twoich osiągnięciach.... A czemu nie pochwalisz się jak odeszłeś z wrestlingu by robić gównianą karierę w Hollywood?? No... WHY ROCKY WHY!!!!! I ktoś taki chce się zwać The PEOPLES Champem?? Do you lost you mind haah? Zostań tam, rób filmy, odejdź, giń przepradnij rób co chcesz ale nie nudź już nas wszystkich swoją bezbarwną postacią.... Już niedługo na PPV w meczu bez zasad zostaniesz unicestwiony przez NAJWIĘKSZĄ LEGENDĘ ORAZ IKONĘ TEGO SPORTU... PRZEZ NAJLEPSZEGO ZAWDNIKA WSZECHCZASÓW "THE ICON"Stinga... Ja nie mam stu tysięcy ksyw, ja nie robiłem kariery w Hollywood... A wiesz dlaczego?? BO NIE MUSIAŁEM... Zarabiam tutaj wystarczająco dużo, jestem najbardziej rozpoznawalną twarzą tego sportu... Chwila....Czy ty wymieniłeś się wraz ze mną w jednej lini?? Chyba cię bóg opuścił Skałko.... Ty jesteś daleko za mną gdzieś za Johnem Ceną a przed Great Khalim... czyli w głębokiej rezerwie głębokiej rezerwy... Zapamiętaj twoje miliony fanów obecnie cieszą się tylko dlatego że znów mogą się posmiać z ciebie tak jak było wtedy...

Sing wyciąga z pod płaszcza płytę DVD po czym na ekranie pojawia się nie kto inny jak The rock

Jak się wtedy czułeś gdy tysiące z twoich fanów krzyczały AAAASSSSHHHHHOOOOLLLLLEEEEEE ....... Jak się czułeś gdy inni z twoich fanów trzymali transparenty "BOOO THIS MAN" "tHE ROCK SKOCK" I jeszcze parę innych... Ktoś taki jak ty chce zwać swoją nędzną osobę The peoples Champem?? Przyjołeś o jeden chair shot za dużo?? a może od tej rózowej kiecki poprzewracało ci się w tej twojej malutkiej główce.... Fani nigdy już cię nie będą lubieć, zrozum to ludzie są fałszywi i kochają takich kretynów jak ty czy John Cena przez których ich dzieci mają swoich idoli a oni nie muszą się nimi zajmować starczy że puszczą im takie WWE i odmóżdżają witokiem tej bandy kałnów.... Może i maluję twarz lecz to mnie się boją wszyscy w koło, ochydni rodzice nie dają oglądać swoim nafaszerowanymi fast foodami dzieciom brać przykładu ze mnie ponieważ wiedzą jaki jestem groźny, nie ubieram się na wszystkie kolory tęczy, nie mówię o sobie non stop w trzciej osobie, nie staram się być cool a tym bardziej nie wchodzę tym pasożytom społecznym w jak ty to określasz... Candy Asses.... Ja po prostu wchodzę na ring i robię swoje, bez litości czy udawanego szacunku dla kogokolwiek. A wiesz dlaczego skałko?? Ponieważ wiem na co mnie stać, ponieważ wiem że mimo wieku jestem w stanie pokonać każdego i ty tutaj nie stanowisz żadnego wyjątku, jesteś kolejnym pionkiem który stoi na przeszkodzie w mojej drodze do pasa tej federacji który aktualnie znajduje się w rękach tego majonezopodobnego irlandczyka z którym między innymi przegrałeś... Ja nie czuję się żebym z nim a tym bardziej z Ceną przegrał... A dlaczego cię opuściłem?? Bo to najlepsze co mogłem zrobić, dominowałem nad wami wszystkimi, mógłbym sam wygrać tę walkę ale nagle sobie uzmysłowiłem że zabawniejszym ruchem będzie uświadomienie ci że mi się nie ufa, zwłaszcza jeśli chce się mną derygować... Nie Rock tego robić nie wolno... Już na No Where To Hide udowodnię ci to po raz kolejny wraz z moim kijem.... Szkoda że to nie Ambulance Math miałbyś przynajmniej podwózkę do szpitala no ale cóż żarząd wybrał zabawniejszą stypulację.... Pokonam cię i zosawię w kałuży twojej krwi na środku ringu... a może zrobię jeszcze coś innego?? Sam nie wiem ta stypulacja jest tak ciekawa, tak bardzo pozwala uwolnić moje sadystyczne myśli że HAHAHAAH to będzie coś pięknego AHAHAHAAHAAAAHAHAHAHA

Sting siada na krześle, przez chwilę mamrocze coś pod nosem nagle wybucha smiechem... po chwili obraz kamery urywa się

sig.png

stonecolds1.png

Stone siedzi w szatni, woła kamerzyste, ten wchodzi i zaczyna nagrywać

Hell Yea ! Stone Cold Steve Austin przybył do tej federacji zwanej Wrestle Championship Wrestling. Ostatnio nie miałem co robić, więc zadzwoniłem do gościa który kiedyś polecał mi tą federację i złożyłem podanie. Podobno walczą tu sami najlepsi. Zobaczymy po pierwszej gali. Wszyscy zakryją się uszami po tym co będzie jak ja wejdę. Dawno nie walczyłem. Na ostatniej Wrestlemanii byłem sędzią specjalnym w najgorszej walce w historii całej rozrywki sporotwej. Więc lepiej nie gadać o tym co było. Teraz porozmawiajmy o przyszłości w tej federacji. Po wiadomości, że Stone Cold podpisał kontrakt z tą federacją zadzwonił do mnie niejaki Shawn Michaels przedstawił mi propozycję. Czy chcę dołączyć do nWo. Hmm pomyślmy. Oczywiście zgadzam się. Czemu nie. Chyba nikomu tak się nie zdarzyło że na początku ktoś proponuje mi wstąpienie do stajni. Będę miał pewnego rodzaju ochronę przed innymi niechcianymi osobnikami. Chciałem powiedzieć również, że moim głównym celem w tej federacji nie jest jakiś pas. Oczywiście ucieszę się gdy zaproponują mi coś takiego. Moim głównym celem są zwycięstwa w walkach. Zawsze mnie to zadowalało a pas był tylko przypinką do mojego nazwiska. Chciałem zapowiedzieć, że będzie się ze mną trudno walczyło. Nikomu nigdy nie dam fory. Na koniec chciałem powiedzieć. Hell Yea ! Stone Cold W Wrestle Championship Entertainment !

Steve wyrzuca kamerzyste z pomieszczenia.

ps. wiem krótko ale początek jest trudny zawsze. musze kogoś znaelść do feudu

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

John-Cena-4-april-2011-and-red-t-shirt-john-cena-20727502-686-384.jpg

*** John wychodzi z hali po Showtime, ale dopada go kamerzysta i prosi o parę słow ***

Daniel Bryan przegrał. Daniel Bryan jest żałosny. Daniel Bryan jest "przegranym" mistrzem. Tak się chwaliłeś, że wygrasz ze mną w walce. Byłeś taki pewny siebie. W twoich wypowiedziach nie widziałem szacunku dla mnie. Przegrałeś przez to, że nie doceniłeś mnie. Obiecałem WCE Universe, że Cię pokonam i pomszczę Skip'a i tak zrobiłeś. Widzisz Daniel i tym się różnimy. Ja nie rzucam słów na wiatr i wierzę w swoje możliwości... Jednak o tym może później, teraz chciałbym powiedzieć coś o tym, na którym zawiodłem się najbardziej. Skip Sheffield byłeś moim przyjacielem, mogłem Tobie powieżyć największe sprawy mojego życia, zawsze mi pomagałeś i wierzyłeś we mnie do samego końca.. Ale niestety zgłupiałeś!! Co to miało znaczyć? Obiecałem, że Cię pomszczę i to zrobiłem. Przez chwilę myślałem, że chcesz się cieszyć ze mną, ale jednak ty postąpiłeś tak hamsko, tak głupi, że słów mi brak. Nie wiem jaki miał być cel tego ataku, ale myślę, że to była Twoja słabość. Powiedziałem Ci przed walką, że ta moja walka będzie walką, w której nic więcej nie będzie się liczyło niż zemsta. Należy Ci się rewanż na pas WHC i nie chciałem Ci go odbierać, ale to co mi zrobiłeś nie należy do rzeczy honorowych i uczciwych. W ten sposób udowodniłeś, że jestem dla Ciebie zagrożeniem, że się mnie boisz.. Bo niby czemu chciałeś mnie wyeliminować co? Prawda jest taka, że ty nie chcesz abym włączył się do walk o World Heavyweight Championship. Ty doskonale wiesz, że ja mogę pokonać każdego i mogę zdobyć wszystko. Ty doskonale o tym wiesz. Każdy o tym wie, ale nikt się z tym nie liczy. Tak samo było z Daniel'em i zobacz jak skończył. Zapiąłem mu tylko STF i po chwili odklepał. Czysty śmiech na sali... Ale to co ty zrobiłeś jest nie wybaczalne. Byliśmy razem z stajni, pomagałem Ci ją odbudować, pomagałem Ci w walkach. Gdy walczyliśmy razem o pas to powstrzymywałem się od akcji, które mogłby Cię pokonać. Wreszcie to powiedziałem. Tak Skip robiłem wszystko aby Cię nie pokonać. Nie wiem dlaczego, ale wtedy jeszcze Cię lubiłem, dażyłem szacunkiem, a teraz mam Cię gdzieś, pluję na Ciebie i mam ochotę sprać Ci tyłek tak bardzo żebyś nigdy go nie poznał!! Dobrze się składa bo na następnym Showtime zmierzysz się ze mną i z Carlito. A twoim partnerem będzie beznadziejny Daniel Bryan. Skip z jednej strony chciałbym abyśmy zostali przyjaciółmi nie patrząc na to co się stało, ale z drugiej strony podejrzewam, że boisz się mnie i ten atak nie był przypadkowy. Sądze, że nie byłeś do końca pewny co robisz bo teraz będziesz tego mocno żałował. Ale wracając do tej walki to sam widzisz, że to właśnie ty oberwiesz najwięcej bo wątpie aby Daniel zrobił cokolwiek. Ten typ człowieka nie jest przystosowany do poważnej i ciężkiej walki, na którą serdzecznie zapraszam WCE Universe bo będzie się działo!! Pewnie nie możesz znieść tego faktu, że będziesz miał takiego tag team partner'a, ale niestety ja tego nie wybierałem. No chyba, że w tej kewsti jak się myle i ty chciałeś być z tym dzieciakiem w tag team'ie. Ogólnie to nie obchodzi mnie z kim ty jesteś, bo ważne jest to, że pokonamy was w tej walce!! Ale teraz chciałbym powiedzieć coś o moim partnerze Carlito. Od początku zastanawaiłem się dlaczego ty zawsze mam ze sobą jabłko, ale teraz już wiem. Każdy ma coś co lubi i ja to szanuję, ale chodzi mi o to, że ty zawsze chcesz być w dobrej formie.. Skip i Daniel powinni z Ciebie brać przykład bo oni cały czas siedzą z dupą na kanapie i jedzą kebaby od turków.. Do turków nic nie mam bo ich jedzenie czasami też jem, także polecam tylko, że nie za dużo bo będziecie wyglądali jak Skip i Daniel razem wzięci....

*** John wraca się do swojej szatni i włącza na DVD walki Carlito ***

Carlito patrzę uważnie na te twoje walki i muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem. Twoje umiejętności są na wysokim poziomie, poruszasz się po ringu jak prawdziwa balerina. Oczywiście to był żart, ale myślę, że ty to odbierzesz jako komplement, bo poruszać się jak balerina tzn być szybki, giętki, skoczny.. Te wszystkie cechy do Ciebie pasują, dołączyć także moje więc wygraną mamy w kieszeni. Chcę pokazać, że zarząd miał rację wybierając nas do jednego team'u na jedną walkę. Powiem Ci, że to nie był przypadek, zasługujemy na Maint Event i musimy pokazać się z jak najbardziej dobrej strony! Liczę na Ciebie Carlito bo wiem, że możemy wygrać i mam nadzieję, że tak będzie. Ogólnie to jestem dumny, że zarząd dał mi Ciebie do walki z Daniel'em i Skip'em. Będę móg odegrać się na Skip'ie za to co mi zrobił.. Ty się zajmiesz dzieciakiem, a ja zdrajcą. WCE Universe obiecuję wam, że zobaczycie świetną walkę. Podsumowując to Skip Sheffield & Daniel Bryan będziecie mieli spore problemy bo my tak łatwo wygranej nie oddajemy!!! John Cena & Carlito wyjdą z tej walki jako zwycięzcy i wtedy Skip chętnie pokażę Ci, że tak łatwo nie odpuszczam. Myślę, że to co teraz powiem pasuje do Carlito, a więc Never Give Up.. Skip & Daniel zapraszam na ST, a jeśli nie przyjdziecie to osobiście po was pojadę i wtedy będziecie w większych tarapatach.

The Champ Is Here

*** John wychodzi z szatni i idzie w stronę baru, w którym ma się spotkać z Carlito. ***

Ostatio miałem mało czasu na pisanie, ale teraz mam nadzieję, że będzie wszystko ok ;)

hbknwo_display_image.jpg?1275534681

Kamerzysta wchodzi do pokoju, w którym Shawn ogląda wypowiedź Stone Cold'a, kiedy kamerzysta podchodzi bliżej, Shawn zaczyna mówić

Jedność, współpraca, dominacja... te słowa definiują NWO. Dzisiaj, tak, właśnie dzisiaj, nadejdzie historyczny moment, zarówno dla WCE, jak i NWO, Ladies and gentelman... Boys and girls... Let me itroduce to you the newest member of the NWO .... 3:16, STONE COLD STEVE AUSTIN!!! Miło cię widzieć, stary! NWO będzie niepokonane, kto się nam sprzeciwi? W NWO masz zapewnioną ochronę, HELL YEAH!!! Nasza grupa nie ma lidera. Naszym celem jest zdominowanie WCE. Jesteśmy rodziną. Mówię teraz do całego Showtime: Nie wchodźcie nam w drogę. Jeżeli chcesz zapewnić sobie nietykalność, po prostu do nas dołącz, zrób to teraz, gdyż w NWO zostało tylko JEDNO wolne miejsce. Jesteś z nami, lub przeciwko nam. Chłopaki czasami lubią się wyżyć na innych, więc kiedy widzisz Big Showa z grymasem na twarzy, uciekaj. Błagam cię, uciekaj. Ten człowiek jest z żelaza i nic go nie zatrzyma. Jest jak pociąg, gigantyczny, rozpędzony pociąg. O Steve'ie chyba nic nie muszę mówić. Człowiek napędzany alkoholem. Jeżeli brakuje browarów, nie jest w najlepszym humorze. A teraz przejdźmy do osoby, o której chciałem się dzisiaj wypowiedzieć. Chodzi oczywiście o Triple H'a. Mój epizod z nim wygląda mniej więcej w ten sposób: Unifikacja, Zwycięstwa, ...Zdrada. Niby byliśmy przyjaciółmi ale tak samo jak ja, jak i on wiemy, że jego bycie przyjaciółmi gówno obchodziło. Nie ukrywam, w DX świetnie się bawiłem. Ale On chciał być najlepszy, i kilka razy był posiadaczem pasa mistrzowskiego WWE. Może i był mistrzem, ale nie był numerem jeden. Najciekawsze jest to, że odnosił sukcesy tylko wtedy, kiedy ja akurat byłem kontuzjowany. Inaczej nigdy by do czegoś takiego nie doszło. Wiesz co, Hunter? Istnieją ludzie nieśmiertelni, istnieją ludzie którzy plują starości w twarz. Ale ty do nich nie należysz. Jesteś słaby, stary, i beznadziejny. Nic nie potrafisz. Powinieneś zejść ze sceny, nie upokarzać się, co chcesz udowodnić? Że jesteś najlepszy? Nigdy ci się to nie uda, dopóki ja tu jestem, ty jesteś tym kolesiem, który był w DX obok Shawn'a Michaels'a. Odejdziesz w zapomnienie, zmuszę cię, abyś odszedł z WCE. Spójrz na siebie. Wyglądasz jak tępy, nafaszerowany sterydami bezmózg: "OOOO!!! PATRZCIE NA MOJE MIĘŚNIE!!! PRZEZ 10 LAT PAKOWAŁEM W SIEBIE STERYDY!!!" A ja jestem w 100% naturalny. Tutaj w WCE, nie masz tatuśka w zarządzie, tutaj jesteś nikim. A na następnym Showtime, kiedy odbędzie się nasza walka, pokaże ci dlaczego mam przydomek The Showstopper. Koniec z Shawnem, który wszystkim się podkłada, który uważany jest za słabego, od teraz będe silny, silniejszy niż kiedykolwiek wcześniej. Będe się czołgał, będe krwawił, będe złamany, ale wygram. Na ostatnim Showtime, udowodniłeś, że jesteś słaby, o wiele słabszy niż sądziłem. Zaatakowałeś mnie, kiedy podałem ci ręke. Nie miałeś odwagi poprosić mnie o walkę, nie miałeś odwagi spojrzeć mi w oczy. Na Showtime też będziesz się bał stanąć twarzą w twarz? Najbliższe Showtime, "The heart-break kid" Shawn Michaels vs. "The King of Kings" Triple H w walce... NO HOLDS BARRED!!! Co ty na to, big man? Zaraz... Mam jeszcze jeden pomysł, aby stworzyć ten pojedynek jeszcze większym. Jak może zauważyłeś, reaktywowałem najlepszą stajnie w historii wrestlingu, NWO!!!! Jeżeli wygram ja, dołączysz do New World Order, jeżeli wygrasz ty, po walce na showtime, nie musisz bać się ataków ze strony NWO. Ale pewnie i tak znajdziesz jakąś wymówkę, wszystko, byle tylko nie stanąć w szranki ze mną. Uważaj, bo jeżeli ty nie przyjdziesz do mnie, NWO przyjdzie po ciebie...

Shawn wychodzi z pokoju, zostawiając kamerzystę samego

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

Sting przechadza się po zapleczu z kijem Basebalowym owiniętym drutem kolczastym....

415084655a7724538217l.jpg

Roooockyyyy..... Roooockkkkkyyyy where are you you ugly son of the bith!!!!.....Hahaha WOOOOOOOOOO Noooo gdzie jesteś, przede mną i tak nie zwiejesz. No chyba że do świata wróżek zębnych, ale to one niedługo cię odwiedzą gdy na najbliższym PPV zrobię ci porządek z uzębieniem... No gdzie jesteś marna namiastko wrestlera, od dłuższego czasu się chowasz, nie od jakiegoś czasu, nikt nie wie gdzie jesteś, pewnie gdy wyjdziesz puścisz bajkę że trenowałeś.... Trenuj trenuj Skałko, to ci się przyda, może zdołasz jakoś uciec z ringu, i uchronisz swoje nędzne ciało od całkowitej destrukcji.... Po mojej ostatniej wypowiedzi chyba zrozumiałeś kim jesteś, ludzie cię wyśmiewają, tak samo jak w 2003 roku, nikt cię nie szanuje rozumiesz Rocky NIKT!!!! Jesteś słabym ogniwem tej federacji, niepotrzebnym smieciem którego trzeba się pozbyć, Który tylko psuje ogólny wizerunek tej federacji, nie trzeba nam tutaj Aktorów klasy C, tu trzeba prawdziwych ludzi potrafiących walczyć a ty?? ty już dawno zapomniałeś juk się walczy, wolałeś robić karierę w Hollywood.... Hmmm a może zebrałeś swoje grube dupsko i własnie tam należało by cię szukać... Jeśli tak to nie będę nawet z tobą dyskutować bo widać że ten piękny sport znaczy dla ciebie mniej niż nic... Fakt że kibicują nam prawie wyłącznie grubi, brzydcy, niepełno sprawni umyślnie ludzie... o ile można nazwać ich ludźmi, dla mnie to bezmózgie yetti, ale nie o nich miałem mówić, nie zasłużyli sobie by mówiła o nich taka osoba jak NAJWIĘKSZA IKONA ORAZ LEGENDA TEGO BIZNESU W JEDNEJ OSOBIE THE ICON STING WOOOOOOO!!! Ok wracamy do ciebie ćwierć mózgu, I jak ja mam iść na emeryturę gdy do wrestlingu wracają takie oszołomy jak ty?? Już rozumie powrót Michaelsa, ten facet w jakiś tam sposób przyczynił się do popularyzacji tego sportu, nie tak bardzo jak Ja, ale w jakichś 10% z tego może tak... AAAA właśnie Shawn.... Parę słów do ciebie, Nie wiem z kąd masz mój mail, lecz nie wysyłaj mi dla własnego dobra zaproszenia do NWO.... Już raz was zniszczyłem, nic nie stoi na przeszkodzie bym to zrobił jeszcze raz, trzymaj się z twoimi przydupasami daleko ode mnie to może powarzam... Może dam ci żyć....

Sting napotyka pracownika zaplecza, pyta go gdzie jest The Rock ten nie wie, Sting odkłada pałkę na bok, i już ma go uderzyć...Lecz pyta gdzie jego szatnia, przestraszony pracownik zaprowadza go przed szatnię The Rocka Gdy tym momencie wykonuje na nim Scorpion Death Drop po czym kopie go parę razy...

To cię nauczy że gdy ja o coś pytam to masz wiedzieć co i jak, za to ci płacą śmieciu!!!!

Ok The rock, oto twoja obskurna szatnia, śmierdzi z niej jakby kot w niej zdechł... Przetrzymujesz tam zwierzęta?? Jeśli nie to cholera umyj się od czasu do czasu, wypierz te kiczowate slipy w których walczysz, no chyba że nie potrafisz i mamusia musi za ciebie to zrobić.... Ostatnio pokazałeś wszystkim jak to mnie nie będziesz obijał kijem... No cóż czas na rewanż, jak widzisz lekko zmodyfikowałem mój kij, dodałem ten jak że pięknie błyszczący drut kolczasty... Czas go wypróbować

Sting wyciąga z płaszcza Plakat Promujący "Dobrą Wróżkę" W której The rock jest ubrany w różową sukienkę, przypina go pineskami do drzwi... Chwilę się przygląda po czym z wyraźną satysfakcją uderza w plakat parenaście razy... W końcu lekko zdyszany wbija kij w resztki plakatu zostawiając go w drzwiach...

Tak to się robi The Rock, kij ci zostawiam, mam ich wiele, wszystkie przygotowane do tego by zrobić z tobą to samo co z tym plakatem... Mój dawny przyjaciel z TNA miał kiedyś coś jeszcze lepszego... Pamiętacie Abyssa i jego laskę Janice?? Chyba wykonam telefon, może mi jej pożyczy na tę jedną wspaniałą noc HAHAHAHAHAHAHA AAAAHAHAHAHAHAHAHA....

Sting patrzy na kamerzystę zdenerwowanym spojrzeniem.... Ten po krótkim czasie uświadamia sobie że pora się zbierać.
sig.png

11155.jpg

[JTG siedzi w swojej szatni.]

Joł, joł, joł, joł. OK, Big Show, wybaczam Ci, ponieważ, moim zdaniem, każdy zasługuje na drugą szansę. Uważam, że jesteś bardzo dobrym wrestlerem, ale szkoda, że zostałem przez Ciebie wyeliminowany na ostatnim ShowTime. Na początku przeważałem, jednak później poczułem się zbyt pewnie, zacząłem Cię lekceważyć, a Ty to wykorzystałeś. Wielka szkoda, że wygrał Cody Rhodes, bo ja Ciebie bardziej lubię niż tego pyszałka. Co do New World Order. W tej stajni są bardzo dobrzy wrestlerzy, których bardzo szanuję. Zacznę od Shawna Michaelsa. Występował on bardzo długo w World Wrestling Entertainment, a po zakończeniu swojej kariery postanowił wrócić do wrestlingu i wybór padł na WCE. Drugi z członków NWO, Stone Cold Steve Austin, to legenda. Bardzo szanuję jego osobę głównie za to, co osiągnął w świecie wrestlingu. Steve Austin to jeden z moich najbardziej ulubionych wrestlerów. Ma on również świetnego finishera - Stunnera. Podobał mi się jego feud z The Rockiem, podczas którego kibicowałem Tobie. Ostatnim zawodnikiem, który jest w New World Order, jest The Big Show. Jest to bardzo silny facet, który jest świetny w ringu. Niestety sam przekonałem się o Twojej wielkiej sile na osiemnastym ShowTime, gdyż wykonałeś mi potężnego Speara, którego skutki odczuwam do dziś. W takim składzie NWO będzie potęgą na ShowTime i bardzo chciałbym do Was dołączyć i pomóc Wam w osiąganiu sukcesów. Co Wy na to?

WWE-Smackdown-Big-Show_1171887.jpg

[The Big Show siedzi w szatni w koszulce NWO. Po chwili zaczął mówić do kamery.]

Minęło tyle lat, ale teraz, na ShowTime powraca NWO! Mamy świetny skład, nikt nam nie może podskoczyć. Naszym celem są mistrzostwa Tag Teamów. Jest nas na razie trzech. Dwie legendy światowego wrestlingu... Shawn Michaels i Stone Cold Steve Austin. HBK jest świetnym zawodnikiem. Mogłem go podziwiać w WWF i WWE. Stone Cold także jest wspaniałą gwiazdą. Osiągnął bardzo wiele i za to go szanuję. JTG, dzięki za wybaczenie. Również uważam, że jesteś wspaniałym zawodnikiem, tylko trzeba Cię odpowiednio zmotywować. Jasne, że znajdzie się dla Ciebie miejsce w New World Order. Shawn, chyba nie masz nic przeciwko, prawda? Ostatnio wyzwałeś Triple H na walkę. Jeżeli to jest Twój przeciwnik to jest także moim. Tryplak, ja już Michaels powiedział. Jestem nie do zatrzymania. Nie dziwię Ci się, że nie odpowiadasz na wyzwania HBK, bo boisz się naszej trójki. Po kolei byśmy Cię rozwalili. Co byś powiedział na kolejny Gauntet Match? Nas trzech, Ty jeden. Znając Ciebie na pewno się nie zgodzisz, bo jesteś zwykłym tchórzem. Masz szczęście, że na ShowTime nie mogłem dobrać Ci się do skóry. Uwierz mi, że nie byłoby to dla Ciebie miłe przeżycie. Przekonał się o tym JTG, który odczuwa jeszcze mojego Speara. Jeżeli Twoja główka jest zdrowa, to trzymaj się ode mnie z daleka. Nie wiesz co przeżywały takie gwiazdy jak Chris Jericho, Edge czy The Miz. Miz miał cały polik czerwony po moim KO Punch. Sheamus, po pierwsze gratuluję Ci zdobycia pasa mistrzowskiego. Brawo. Nie wiem czy zapomniałeś, ale co z moim wyzwaniem? Obawiasz się na nie odpowiedzieć? Mam nadzieję, że wiesz, że Największy Atleta Świata - The Big Show nie oszczędzi nikogo w ringu. Sting, co z tego, że nas zniszczyłeś? Czasy się zmieniają, a Ty jesteś już gasnącą gwiazdą. Jeżeli masz jakiś problem, to Big Show go rozwiąże. Tylko zadzwoń jeżeli posiadasz takie urządzenie jak telefon.

carlito_a_1049410a.jpg

( Kamerzysta przechadza się po korytarzu. Postanawia odwiedzić siłownię, tam zwykle zawsze siedzi jakiś zawodnik i trenuje. Zagląda do środka i ku swojemu zdziwieniu zauważa dawno nie widzianego zawodnika - Carlito Colona. Gdy ten spostrzegł że kamerzysta jest obecny na sali, niechętnie do niego podchodzi, czeka aż ten włączy kamerę i zaczyna mówić : )

- Dużo czasu minęło odkąd ostatnio mogliście oglądać przed kamerą. Musiałem na chwilę usunąć się w cień i przemyśleć parę spraw. Od ostatniego COOLtime wiele się zmieniło. Mój głupi błąd kosztował mnie wiele, co doprowadziło do wielu zmian w moim życiu. Poniosłem porażkę, straciłem swój pas, moja seria zwycięstw została przerwana. Co się stało, to się nie odstanie, nawet ja nie mam takiej mocy by cofnąć czas. Moim pogromcą okazał się Sheamus, czego zupełnie się nie spodziewałem. Nie doceniłem swojego przeciwnika, popełniłem ten sam błąd jak TedDibiase, kiedy to ja zabrałem mu złoto. Nie wstydzę się jednak porażki, bo stoczyłem z Sheamusem dobrą walkę i uważam że jest godnym mistrzem. Sheamus, gratuluję ci i mam nadzieję że pozostaniesz mistrzem na długo. Nie zapominaj jednak, że to Carlito Colon jest największym w historii WCE Television COOL Championem i większego mistrza ode mnie nie było, nie ma i nie będzie. Wszystko co dobre, musi się jednak prędzej czy później, by mógł rozpocząć się nowy rozdział. Dlatego nie zamierzam oglądać się za siebie, spale za sobą wszystkie mosty i już postawiłem sobie nowe cele. TV Championship to już przeszłość, którą zawsze będę dobrze wspominał, ale w życiu każdego człowieka przychodzi czas, że chce od życia czegoś więcej. Ten czas właśnie nadszedł i już wkrótce w WCE nastanie nowa era. Era Carlito Colona - WCE World Heavyweight COOL Championa. ( Carlito podchodzi do stolika obok, bierze leżące na nim jabłko, odgryza kawałek, żuje powoli i dokładnie, po czym mówi : )

- Taaaaa, dość już tych sentymentów. Carlito uduchowiony poeta odkłada mikrofon, by przejął go Carlito Caribbean COOL. And That is COOL! Jak już mówiłem na COOLtime, które wciąż pozostaje moim show, tak samo jak Wrestle COOL Entertainment pozostaje moją federacją, rozpoczyna się nowa era. Mimo że na moim ramieniu nie widnieje żaden pas, nadal Carlito pozostaje największą gwiazdą WCE, najlepiej sprzedającym się jej produktem, moje koszulki najlepiej się sprzedają, a moja twarz widnieje wciąż na telebimach i telemarkach na całym świecie. And That is COOL! A teraz ... teraz mamy tylko chwilowy okres przejściowy, gdy Carlito pozbywa się WCE Television COOL Championship by przejąć pas wagi ciężkiej, by moja fryzura mogła odbijać się w blasku jego złota. Nie jest do końca ważne, który pas mam w swoim posiadaniu, bo i tak ten właśnie tytuł będzie najbardziej prestiżowym, rozchwytywanym, najchętniej oglądanym i najwyżej stojącym pasem w WCE. Dlaczego? Dlatego że jego właściciel będzie, najbardziej rozchwytywanym, najchętniej oglądanym, najwyżej stojącym, najbardziej utalentowanym i najprzystojniejszym mistrzem w całym WCE. Tak jak to było z WCE TELEVISION COOL CHAMPIONSHIP. And That is COOL! Nieważne kto będzie mistrzem gdy przyjdzie mu stać w ringu ze mną, niech wie, że Puerto Ricańskie Ferrari jest rozpędzone jak nigdy dotąd i uderzy w mistrza z całym impetem zgarniając WCE WHC i może nawet zakończy jego karierę. Póki co sytuacja nie jest klarowna, a już za tydzień kolejna odsłona COOLtime, na którym zmierzę się w pojedynku Tag Teamowym. Moim partnerem bedzie John Cena, a przeciwnikami Daniel Bryan i Skip Sheffield. Ale najpierw chciałbym zwrócić się do Jaśka. Wiesz co John, nigdy jakoś nie czułem do ciebie większej sympatii. Nie wiem czemu, ale jest w tobie coś , co sprawia że cie nie kupuję. mimo to mam dla ciebie szacunek, może dlatego że jesteś prawie tak samo dobrze sprzedającym się produktem WCE jak Caribbean COOL, twoje koszulki Never Give up sprzedają się prawie tak dobrze jak moje koszulki I spit to Face, i twoja twarz znajduje się prawie na tak samo dużych telemarkach jak Caribbean COOL'a. Znaczy to, że jesteś prawie tak samo wielką gwiazdą jak ja. Chyba dlatego zarząd dał nam taką walkę Tag Teamową - dwie największe gwiazdy WCE vs dwie największe pomysłki WCE. And That is COOL! Radzę ci pamiętać o jednym John. Urodzeni mistrzowie, tacy jak Caribbean COOL Carlito Colon, chodzą własnymi ścieżkami. Nie potrzebują przyjaciół, partnerów, czy pomagierów którzy będą ściągali ich w dół, albo przyćmiewali ich blask. Dlatego nie licz że między nami zawiąże się jakaś wieź, że będziemy przyjaciółmi, bądź że będziemy stać u swojego boku poza ringiem. Łączy nas jednak w tym momencie wspólny cel, a jest to zdominowanie tych dwóch pachołków. I nie myśl sobie że jestem samolubny ... umiem się dzielić chwałą zwycięstwa, które odniesiemy na COOLtime. Umiem walczyć zespołowo i wspólnie doprowadzimy Daniela i Skipa do rozpaczy. Nier raz widziałem Cię w akcji ringowej i muszę przyznać, że masz talent a twoje umiejętności stoją na wysokim poziomie. Życie nauczyło mnie jednak, że mogę ufać tylko sobie, czyli Caribbean COOL'owi Carlito! And That is COOL!. Dość jednak o tym, pora skupić się na kochanych oponentach. Skip, czy ty jesteś do końca pewny tego co ostatnio zrobiłeś? John był jedyną osobą której mogłeś ufać i pewnie nie raz wypłakiwałeś mu się do rękawa, a ty się od niego odwróciłeś. Myślisz że znajdziesz przyjaciela w Bryanie? Bryan to zwykły dzieciak nie znający życia, arogancki i zbyt pewny siebie by móc współgrać z kimś w zespole. I swoim ruchem popełniłeś największy błąd swego życia. I udowodniłeś jeszcze raz, kim tak na prawdę jesteś. A jesteś po prostu zwykłym teksańskim wieśniakiem, country boyem, ofiarnym kozłem który próbuje bezskutecznie naśladować byka. And That's not COOL! Przypomnę Ci, jaka byłą sytuacja na COOLtime, kiedy byliśmy mistrzami równolegle obok siebie. Mimo że nosiłeś teoretycznie ważniejszy pas, byłeś w moim ceniu, a mój TELEVISION COOL CHAMPIONSHIP był o wiele więcej wartym pasem niż twój. To moja twarz była na wszystkich plakatach którymi obklejone były miasta na całym świecie, a twoja twarz pozostawała z dala od kamer, bo każde dziecko oglądające ciebie zaczynało płakać. Różnice między mną a tobą, czyli arystokracją a plebsem są ewidentne. Człowieka można wypędzić ze wsi, ale wsi z człowieka nie da się wypędzić. I dlatego zawsze stojąc koło Caribbean COOL'a będziesz postrzegany jako ten gorszy, mniejszy zawodnik nadający się jedynie do naprawy ciągników. And That is COOL!

Został nam jeszcze malutki Daniel Bryan, który jest moim celem numer jeden na tą chwilę. Każdy wie dlaczego. Daniel na swoim ramieniu nosi coś, co należy się mi. Coś, co widocznie ciąży mu na barkach a jego maleńkie ciałko ugina się pod jego ciężarem. Mowa tu pasie World Heavyweight Championship, z którego wkrótce Cię uwolnię. To co masz na sobie jest porządane przez wszystkich wrestlerów, ale tylko jedna osoba jest przeznaczona do tego by go nosić. To dlatego, ze tylko jedna osoba jest zarazem najbadziej utalentowanym, najprzystojniejszym, najwyżej postawionym wrestlerem, najlepiej sprzedającym się produktem WCE, najchętniej oglądaną osobą w telewziji, najwyżej celującą gwiazdą rozrywki sportowej, mającą do tego świetną fryzurę i styl i pochodzącą ze sławnej rodziny Colonów. A mowa tu oczywiście o Caribbean COOL'u Carlito! And That is COOL! A gdy patrzę na ciebie Daniel, widzę dzieciaka, który nie wyrosną jeszcze z piaskownicy,wyjątkowo brzydkiego, odtrąconego dzieciaka, rozpieszczonego przez rodziców z wyjątkowym przyrostem ego. A złoto w tej federacji jest przeznaczone wyłącznie dla dojrzałych mężczyzn. I kiedy spotkamy się w ringu sam na sam, a wierzę że kiedyś to nastąpi fortuna będzie sprzyjała mi, i pozwoli mi, Carlicie Colonowi odgryźć kawałek jabłka i opluć nim twoją dziecięcą twarz. Because I spit to face, of people who don't wanna be COOL!. Tak jak teraz.

(Carlito odgryza kawałek swojego jabłka i opluwa niem kamerę. Po czym mówi : )

Już wkrótce spotka się z wami odmieniony : Backcrackinator, Backstabbinator, Backtalkinator, From Puerto Rico, The Best of Colons and Hawaii Machismo,The Best Attracion of COOLtime, The Face of Wrestle COOL Enertainment, The One, The Only The Carribean COOLCarrrliiitooooo!!

And That is COOOOOOL!

stonecolds1.png

http://www.youtube.com/watch?v=0OQ--5MwknU

Stone siedzi na siłowni. Po chwili wstaje, włącza kamerę. Bierze piwo i otwiera.

Hell Yeah. Stone Colde jest tutaj. Poproszono mnie oto żebym wypowiedział się o nWo oraz o kandydatach którzy chcą być w nWo. Jest to niejaki JTG który podlizuje się wszystkim. Oraz Kevin Nash który jeszcze ani razu się nie odezwał. Zacznijmy od JTG'a. Cieszę się, że byłem twoim idolem w młodości. Jednak nie potrzeba mi się podlizywać, żeby coś dostać. Razem z Shawnem postanowiliśmy, że na najbliższym ShowTime odbędzie się między tobą JTG a panem Kevinem Nashem który kiedyś już w tym tag teamie był. Proste zwycięzca dołącza do nWo, a przegrany musi o nas zapomnieć. Kevin Nash...byłeś już kiedyś w tej stajni nieprawdaż ? I co jak ci się podobało ? Wiem było super tak jak teraz jak my jesteśmy, a ciebie wśród nas nie ma. Nie rozumiem jednej ważnej, rzeczy. Czemu przyszedłeś do Wrestle Championship Entertainment. Bo według mnie federacja popełniła wielki błąd przyjmując Cię tutaj. Co z tego, że jesteś super człowiekiem. Wszyscy kojarzą cie z wrestlingiem. Ale niestety już jest za późno. Twoje wspaniałe czasy już mineły. Ile ty masz lat...? 52 tak ? Czy to nie jest przypadkiem o jakieś dziesięć lat za dużo ? Według mnie tak jest. I ty nie nadajesz się do nWo. Naszym celem jest odmłodzenie składu a nie robienie z niego jakiegoś stada dinozaurów. Tak by było gdybyś ty przyszedł. Ale tak nie będzie bo zrobię wszystko żebyś nie dołączył do nas. Rozumiesz ?! Więc chyba jasne jest, że moim faworytem w waszej walce będzie JTG. JTG potrzebujemy kogoś takiego jak ty. Jesteś młody...masz potencjał...wszystko co potrzeba, żeby osiągnąć sukces. Ty możesz osiągnąć bardzo dużo w WCE tylko Ci sie nie chce. Bo po co. Nie ? Czy nie mam racji...pewnie że mam. Musisz się wziąć do roboty. Uwierz mi musisz zacząć ćwiczyć i to dużo wtedy z pewnością zdobędziesz pas w tej federacji. Widzę w tobie przyszłość. Wierz mi wiem co mówie. Nie raz tak mówiłem i stało się to co przepowiedziałem. Więc jeżeli będzie taka potrzeba na ShowTime pomogę Ci zwyciężyć. Bo nie mam zamiaru być ze staruchem w grupie nie mam zamiaru walczyć z nim ramie w ramie. Po prostu nie znosze gościa. Teraz coś do Triple H. Witaj. Pamiętasz mnie ? Kiedyś wlałem Ci tak, że długo nie mogłeś się pozbierać. Chcesz znowu tak oberwać ? Jeżeli nie to publicznie będziesz musiał powiedzieć, że HBK Shawn Michaels jest jednym z najlepszych wrestlerów na świecie. W przeciwnym wypadku publicznie Ci wleje. Więc lepiej to zrób. Na najbliższym ShowTime. Muszę już powoli kończyć. Do zobaczenia.

Stone bierze łyk piwa, łapie drugą puszkę i rozbija puszki o siebie.

Hell Yeah

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

11155.jpg

[JTG siedzi w siłowni, a kamerzysta zaczyna go nagrywać.]

Yo, yo, yo, yo. Big Show, chciałem Ci bardzo podziękować, że chcesz mnie przyjąć do New World Order. Uważam, że równy z Ciebie gość. Jednak w tej stajni szefem jest Shawn Michaels i to on stawia tutaj warunki i o wszystkim decyduje. Jeśli będzie taka potrzeba, to zmierzę się z Kevinem Nashem i pokażę, że to ja jestem lepszy. W młodości siła! Ja jestem młody i mam wciąż wiele do udowodnienia. Myślę, że jestem lepszy od Kevina pod wieloma względami. Na przykład chyba każdy się ze mną zgodzi, że szybkość jest po mojej stronie. Ja stawiam na technikę, a nie na siłę, i to właśnie tym sposobem postaram się wygrać walkę z Nashem o ile oczywiście do niej w ogóle dojdzie. Ja nie boję się nikogo. Nasha też nie. I na najbliższym ShowTime pokażę, że drzemie we mnie wielki potencjał, którego jeszcze w pełni nie wykorzystałem. Ale w najbliższych dniach będę pracował bardzo ciężko po to, aby z dnia na dzień móc być coraz lepszym, i abym w końcu zdobył jakiś pas w Wrestle Championship Entertainment. Uważam, że mam do tego odpowiednie umiejętności. Jak już wcześniej mówił Stone Cold Steve Austin, jesteś za stary na wrestling i musisz zacząć się z tym liczyć. Nie masz już kondycji takiej, co kiedyś. To samo tyczy się Twoich umiejętności. Na następne ShowTime przygotuję się tak, jak nigdy dotąd, bowiem bardzo zależy mi na dołączeniu do NWO. Dlaczego? Bo w tej stajni są świetni zawodnicy z wielkimi umiejętnościami i bardzo chciałbym rozwijać się pod ich bacznym okiem w New World Order. Oczywiście doceniam to, że Kevin Nash kiedyś był świetnym wrestlerem, jednak dziś nie prezentuje już umiejętności takich samych jak kiedyś. Co do Triple H-a, to ja również chciałbym go rozwalić i z miłą chęcią pomogę Big Showowi i Shawnowi Michaelsowi. Steve, to nie jest tak, że ja się podlizuję. Po prostu mówię, co myślę i jestem szczery. Jeżeli mówię, że Cię szanuję i imponują mi Twoje umiejętności, to jest to prawda. Uwierz mi. Powiedziałeś, że mam potencjał. To miło słyszeć takie miłe słowa w moim kierunku. Tym bardziej, jeśli wypowiada je mój idol za czasów młodości. Bardzo Ci dziękuję za te słowa, bo one mi dodały otuchy i na pewno dzięki nim poczuję się pewniej. Być może masz rację, że mi się nie chce, lecz w najbliższych dniach dołożę wszelkich starań, aby to uległo zmianie, bo ja kocham wrestling i za wszelką cenę chcę zostać gwiazdą w WCE! Będę tyle trenował, ile się da po to, aby być coraz lepszym.

[Kamerzysta przestaje kamerować.]

2wdwysy.png

[Rock siedzi w szatni z nogami na stole, kiedy włącza się kamera.]

Tu znów The Rock. Tu znów facet, który skopie tyłek Stinga na najbliższym PPV jakim będzie Nowhere to Hide! A jego przeciwnikiem jest Sting. Ktoś kto nazywa siebie ikoną wrestlingu. Może i nią jesteś, ale The Rock'a to nie obchodzi. The Rock to The Great One, The People's Champ. Ty Sting ma tylko jedną ksywkę... The Rock ma ich wiele, wiele. Wkurza cię to Sting, że The Rock mówi o sobie w trzeciej osobie? The Rock'a nie obchodzi co ty sobie myślisz. The Rock'a tylko obchodzi to by ci skopać tyłek tak, żebyś już z nim nigdy, przenigdy nie zadarł. Ponieważ kiedy staniesz w ringu razem z Great One'm może nie być z tobą dobrze... Na pewno nie będzie z tobą dobrze! The Rock zapewnia to tobie i wszystkim jego fanom! Milionom! Milionom ludzi, którzy są fanami The Rock'a! I tysiącami, którzy będą na tej hali podczas Nowhere to Hide i będą wrzeszczeć "Roooooooooooooocky! Roooooooooooocky! Rooooooooocky!" a na ciebie... "Stinger suck! Stinger suck!". I jak? Podoba ci się ta propozycja by fani tak chantowali, hę? Na pewno tak.. bo przecież ty nienawidzisz swoich fanów. Wolałbyś by był to Empty Arena Match? Pewnie tak, ale i tak The Rock wtedy skopał by ci tyłek tak mocno jak to zrobi na Nowhere to hide! Ty dla The Rock'a jesteś tylko kolejną przeszkodą, ponieważ The Great One pokonywał takich jak Undertaker, Kurt Angle, Triple H czy nawet "Stone Cold" Steve Austin! Poza tym pokonałem też Johna Cenę... A ty jesteś tylko następnym na liście. Będziesz kolejnym, który dostanie wycisk od Rock'a! Dostaniesz lańsko jakiego nie widział świat..!

Powiedziałeś, że ludzie zaczęli mnie nienawidzić po twojej ostatniej wypowiedzi. Chyba coś ci się stało w główkę, bo The Rock'a uwielbiają miliony! Uwielbiały, uwielbiają i będą uwielbiać zawsze! Zawsze! ...ZAWSZE! Tak, może mnie wtedy wyzywali i buczeli na mnie, ale wtedy były inne czasy. Wtedy oni dawali takie transparenty, ale w środku mówili sobie "The Rock to najlepszy wrestler w historii WWE!" Tak, ponieważ oni mnie nienawidzili przed innymi, ale w środku inaczej myśleli. Wiesz, chyba każdy wie, że to Rock ma miliony fanów i to miliony są za nim. Zawsze były i zawsze będą! Zapamiętaj to sobie Sting... Rusz swoją mózgownicę i trochę pomyśl nad czymś co powiesz, bo jak słuchałem twoich wypowiedzi, to nie wiedziałem czy mówi to dziecko czy 50-letni facet, który zdobywał wiele tytułów i jest jednym z najbardziej rozpoznawalnych twarzy w wrestlingu. Byłeś i jesteś uwielbiany przez wielu fanów, ale The Rock też. The Rock też ma swoich fanów, którzy jemu też kibicują i są za nim. Zawsze byli za nim i nigdy go nie opuszczą. The Rock ma miliony! O mój Boże, miliony fanów! Miliony! MILIONY! Dobra, dobra... to już znają wszyscy fani. Znają już wszystkie jego linijki jakie mówił. Koniec z pieprzeniem o głupotach. The Rock woli znów powiedzieć o kimś komu skopie tyłek na Nowhere to Hide... Wspomniałeś, że chciałbyś by był to Ambulance Match. Czemu? Bo chciałbyś mi zapewnić dojazd do szpitala? Nie, nie... to nie trzyma się kupy jak to, że Sting skopie tyłek Rock'owi. To jest jakby żółw prześcignął strusia pędziwiatra... to jest niemożliwe! NIEMOŻLIWE! Jak już The Rock mówił.. pokonywał największe gwiazdy tego biznesu, a ty kogo pokonałeś? Hulka Hogana? Tego dupka, który teraz niszczy TNA swoimi debilnymi pomysłami? Może jeszcze jakieś kilkanaście lat temu, kiedy Rock skopał mu tyłek w 2003? Błagał Rock'a by go oszczędził, ale nie miałem wtedy zamiaru i zrobiłem z nim to samo co Rock zrobi z tobą Sting na Nowhere to Hide! The Rock will lay the smacketh' down on your candy ass! Sting może i się nazywasz ikoną, ale dla Rock'a jesteś tylko Jabroni, któremu Rock skopie tyłek, ale to już mówił i to nie raz, ale chce powtórzyć by każdy na tym świecie wiedział, że The Rock skopie dupę Stingowi, ale to tak, że już nie będzie mu się chciało pojedynku z Great One'm! Co ty sobie myślisz? Że będziesz ze mną chciał walczyć jeszcze raz na następnym PPV?! Nie, nie.. The Rock chce z tobą skończyć, bo ma dość nie tylko twojej umalowanej mordy, ale też wymiany zdań jak z dzieckiem. Zachowujesz się jak dziecko, a nie jak na dorosłego faceta przystało. Popatrz jak się zachowuje The Rock, zachowuje się jak na dorosły facet...

Tobie się coś nie podobało, że grałem w filmie "Dobra Wróżka"?! Czy w tym jest coś złego? Albo śmiesznego? Nie tylko zarobił ten film miliony, ale też obejrzały go miliony dzieci oraz dorosłych! Widzisz, Sting? Ludzie kochają Rock'a i to co on robi dla nich. Rock też ich uwielbia, uwielbia ich za to co oni robią dla niego, czyli kibicują mu, wtedy kiedy przegrywa i kiedy wygrywa, a często wygrywa i rzadko przegrywa. Ale na pewno wygra na Nowhere to Hide, ponieważ tam będą jego fani, którzy będą mu kibicować! Mówisz, że The Rock zapomniał jak się walczy?! Chyba ty sobie żartujesz, Sting... The Rock nigdy nie zapomni jak kopie się tyłki, a zwłaszcza takich dupków jak ty, Sting! Jak ty! Przyniosłeś mi swój kijek? Co mam z nim zrobić? Wziąć go na nasz pojedynek i po walce, po tym jak cię zniszczę wsadzić ci go centralnie w dupę? Wiesz, co? Chyba tak zrobię i wsadzę ci go w dupę, a potem wyjmę i oddam ci go, bo i tak Rock'owi on nie jest potrzebny... a dla ciebie bardziej się przyda by straszyć nim kogoś. Rock ma już dość ciebie, tak jak mówił jeszcze wcześniej, ale nie będzie znów tego powtarzał. Dobra, Sting... Nowhere to Hide zbliża się wielkimi krokami! Twoje lańsko tyłka też się zbliża wielkimi krokami! A na razie najbardziej elektryzująca i rozpoznawalna linijka w historii wrestlingu!

IF YOU SMELALALALALALALALALALALALALALALALALALAALALALALALALALALALALALALALALAU...

WHAT THE ROCK.. IS COOKIN?!

Sory, że nie piszę często, ale nie mam w ogóle czasu i weny na pisanie.

hbknwo_display_image.jpg?1275534681

Shawn siedzi w szatni, a kiedy kamerzysta wchodzi, zaczyna mówić do kamery.

Sting, Sting, Sting. Uważaj na słowa, ponieważ NWO może szybko się tobą zająć. Naprawdę tego chcesz? Chcesz, żebym skopał ci tyłek, chcesz stać się naszym workiem treningowym? New World Order ma cię na oku. Jesteś śmieszny. Dla każdego przychodzi czas, kiedy trzeba zejść ze sceny. Masz 52 lata, to chyba już pora. Może i byłeś mistrzem w WCW i TNA, ale zmierzmy się z tym, to miejsce to był żart. Tu w WCE zawsze będziesz słaby, tak samo jak w innych federacjach. Dobrze ci radzę, schowaj się na swoim dachu, czy gdzie tam, i nie wracaj,bo jeżeli nie zajmiemy się tobą my, zrobi to The most Electryfing man in all entartainment, the Rock!!!

Chociaż jego przydomek bardziej pasuje do mnie, do nieskazitelnego, silnego, idealnego Heart-Break Kid'a Shawn'a Michaelsa!!!

Niestety nie zgadzam się z tobą, Big Show. NWO zawsze było czymś na wzór jeźdźców apokalipsy. Było nas 4, CZTERECH. Niedawno zadzwoniła do mnie pewna osoba z dawnego, prawdziwego NWO, był on moim sprzymierzeńcem w WWF oraz WWE. Wiesz już o kogo chodzi? Dokładnie, to BIG DADDY COOL, KEVIN NASH!!!! Niestety, nie tylko on chce do nas dołączyć. Istnieje także osoba, która bardzo przypomina mi X-paca, który także był częścią NWO, chodzi oczywiście o JTG!!! Panowie, pokażcie, jak bardzo zależy wam na noszeniu koszulki NWO, na byciu częścią naszego zespołu. Na najbliższym Showtime odbędzie się walka JTG vs. Kevin Nash winner joins NWO match! Chyba nie macie nic przeciwko? Pokażcie, że jeżeli chcecie, to możecie. Młoda krew kontra doświadczenie, tak można zdefiniować tę walkę.

Steve, masz rację, tylko najsilniejsi, tylko najlepsi mogą się starać o koszulkę NWO. Kevin Nash niestety nie jest już pierwszej młodości, ale wypada dać mu szansę. Widzicie, stary, dobry Shawn zawsze, ale to ZAWSZE ma racje. Zawsze wiedziałem, że przyjdzie teń dzień kiedy każdy ujży tego prawdziwego HHH. Bezlitosnego, okrutnego, bez serca. Triple H, kiedyś największy przyjaciel, obecnie największy wróg jest największą szmatą jaką kiedykolwiek spotkałem.Triple H vs. Shawn Michaels, jedna z najlepszych rywalizacji w tym biznesie, niedługo się skończy. Dlaczego? Ponieważ przeze mnie, Triple H odejdzie z WCE, po tym jak go upokorzę, po tym jak połamię mu kark! Huntera NWO nie lubiło, nie lubi, i nigdy nie będzie lubiło. Triple H, jeżeli myślisz, że jak tylko się tu pojawisz, dostaniesz sromotny łomot od całej ekipy, to masz rację. Dostałeś od nas jeden raz, dostaniesz i drugi. Otóż tak, Triple H pojawił się tutaj, zapewne po to, aby prosić zarząd WCE o przeniesienie na CrashDay, gdzie byłby bezpieczny, więc tak jak obiecaliśmy, wzieliśmy go pod nasze skrzydła. Płakał, krzyczał, prosił, abyśmy go zostawili. Sponiewieraliśmy go tak mocno, że wątpie czy kiedykolwiek wróci do WCE. Zniszczyliśmy go. Triple H, jesteś starym, brzydkim, samotnym kaleką. Będziesz, obok Stinga, naszym oficialnym workiem treningowym, oraz naszym popychadłem. Boisz się mnie i NWO, prawda? Odejdź z WCE, zachowaj twarz, albo NWO zmusi cię do odejścia. Hunter, to tylko kwestia czasu zanim zaczniesz mnie błagać o to, abym dał ci jedną z naszych koszulek i uznał za członka najsilniejszej grupy w historii wrestilngu!!! Teraz mówię do całego Showtime i każdego z osobna: nikt nie jest bezpieczny. Nowa era Showtime się zaczęła. Era NWO!!!Remember, there is strenght in numbers.

Shawn wychodzi z szatni

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

WWE-Smackdown-Big-Show_1171887.jpg

[big Show siedzi w szatni]

Wczorajszego dnia, w sumie nocy, dowiedziałem się czegoś co mną wstrząsnęło. Kevin Nash był na urodzinach u Scotta Halla. Oczywiście nie obyło się bez alkoholu. Nash wypił za dużo, później wsiadł za kierownicę i... Stracił panowanie nad kierownicą, wpadł w poślizg i finałem tel sytuacji było wylądowanie na drzewie. Obecnie Kevin Nash jest w szpitalu. Jego stan jest bardzo ciężki. Diesel ma poważny uraz kręgosłupa i nie wiadomo, czy będzie mógł chodzić. Wiadome jest jedno - Kevin zakończy swoją wspaniałą karierę wrestlerską. Jak wiemy na dziewiętnastym ShowTime Kevin Nash miał stanąć do walki z JTG. Wyszło na to, że Jayson nie ma rywala. Ja wraz z Shawnem Michaelsem ustaliliśmy, że rywalem JTG będzie... będę ja! Brooklyn, w tej walce musisz udowodnić ojcu NWO, Shawnowi, że zasługujesz na ubranie koszulki z tymi trzema literami. Nie chodzi o zwycięstwo. Masz po prostu udowodnić, że masz jaja. Życzę Ci powodzenia i pamiętaj, że zawsze będziesz moim ziomkiem. Słyszeliście o kontuzji Triple H?Ma on być wykluczony do końca maja. My, NWO spowodowaliśmy, że The Game został kontuzjowany. Widzisz co z Tobą zrobiliśmy? Uwierz mi. To było zaledwie 10 % naszych ringowych umiejętności. Tak samo jak ja czy Steve, Shawn Michaels zawsze daje z siebie 100%, a Ty zostajesz kontuzjowany po 10? HBK w przeciwieństwie do Ciebie wkłade w walkę całe swoje serce. Walczy jakby na szali było wszystko. Jego rodzina, przyjaciele... Właśnie z tego powodu wszyscy powinni go szanować. A co można powiedzieć o Tobie, Hunter? W ringu stajesz się drewniany, a tutaj nie ma miejsca dla drewniaków. Mimo to, że bardzo Cię szanuję to nie mogę się doczekać, aby Mr. WrestleMania przestawił Ci twarz... A jeżeli on nie zdoła, zrobię to ja, i pamiętaj, że NWO ma cię na oku...

[Obraz urywa się]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...