Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Showtime Backstage

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

johnmorrisonjohnnynitro.jpg

Now listen this aint no make belive

Come on open your eyes and see . . .

[John rozmawia przez telefon , słychać kobiecy głos lecz nie wiadomo kim ona jest , po chwili kończy rozmowe , odwraca się i zmierza w kierunku swojego pokoju , wchodzi do niego , zdejmuje marynarke i siada na łóżku]

Nareszcie mogę odpocząć po tym długim dniu pełnym obowiązków związanych z moim największym dotychczasowym celem jaki już w najbliższym czasie osiągne w WCE.Nie będę się powtarzał , bo Ci co powinni wiedzieć co mam na myśli to napewno wiedzą , a jeśli nie to już nie mój problem i wogóle mnie to zbytnio nie interesuje. Ja robię to co do mnie należy i to jest w tej chwili najważniejsze lecz to , że ktoś prubóje mnie w bezczelny sposób ośmieszyć przed ludźmi to bardzo mi się nie podoba! Zapytacie mnie , czemu jeszcze nie wyjawiłem do kogo mówie?! Nie powiem tego , bo to byłoby zbyt proste , a ten dureń z pewnością domyśli się , że chodzi o niego , a jeśli nie to będzie to dla mnie zawód bo miałem nadzieje , że pracują tu ludzie rozumni tacy co wiedzą co jest najważniejsze w tym biznesie , a nie tacy co nie mają zielonego pojęcia w tym wszystkim , takimi ludźmi gardze , czyli prawie każdym w tej federacji! A czemu?!Sprawa jest prosta , nie macie nic w sobie co pozwalałoby wam być takim kimś jak ja! Prawdziwą gwiazdą , myślącym człowiekiem i znakomitym wrestlerem! To są tylko niektóre rzeczy z tej długiej listy , jaką sobie ostatnio sporządziłem i z przykrością dla was wszystkich stwierdzam , że żaden z was. Żaden! Nie ma za grosz charyzmy , rozumu i zero techniki w ringu , jesteście tylko pachołkami , pionkami na szachownicy , które poruszają się tylko wtedy gdy ktoś to zrobi za nich , a ja?! Ja za każdym razem robię to sam! Przemyślam swoje decyzje , rozważam wszystko , a potem wszystko pięknie , samo się układa tak jak tego chcę. Tylko tacy jak ja mogą nazywać siebie gwiazdami , mistrzami tej federacji i co najgorsze , to nie ma ich zbyt wiele , tylko ja , ale nie ma się czym przechwalać , bo takie rzeczy to już od dawna można było się domyślić , a nawet głupi by to przyznał, Prawda? Wiedziałem , że się ze mną zgadzacie! Gdy słucham takich pomyleńców jak Jacobs to jest to dla mnie coś naprawdę strasznego , bo zachowuje się jak zwierz , a rząda walki o pas WHC! Czyż to nie jest śmieszne?! Nie! To jest żałosne! Tacy ludzie tylko ośmieszają WCE robiąc z tego bałagan , nieład i zniżają federacje do poziomu WWE , to coś strasznego , Jacobs wracaj tam skąd przyszedłeś , bo tutaj nie ma miejsca dla takich niedorobionych ludzi i zwierząt. WCE to jest przyszłość , ale zamiast pnąć w góre , naprzód to federacja wstrzymuje się w rozwoju przez takich jak Ty Jacobs oraz Twoje przydupasy , Austin i Calaway choć trudno się domyślić , który z was jest liderem skoro , niczym się nie odróżniacie od siebie , starzy , słabi , przypominający swoje osiągnięcia sprzed 10 , albo i więcej lat i co to ma być wogóle?! Cyrk , a może federacja promująca stare , bezużyteczne ścierwa?! Widocznie tak jest , a nikt nic nie może zrobić , więc czemu ja mam się przed tym powstrzymywać?! Nie ma dla mnie żadnych utrudnień , a jeśli jakiekolwiek będą , to napewno nie będzisz nim ani Ty , ani nikt inny! Popełniasz dużo prostych błędów , dlatego żal mi tego co mówisz , bo to jest dla mnie bez sensu , robisz z siebie błazna , najgorszego jakiego miałem okazje tutaj zobaczyć , już nawet Marella Cię nie przewyższa , ale mniejsza o niego , bo to Ty jesteś najgorszym pachołkiem , robisz wszystko , nie myśląc nawet o tym , zero myślenia tak więc co tu można powiedzieć , dno dla Ciebie już dawno wyschło i teraz coraz bardziej będziesz wbijał się pod ziemie , a kiedy tak się stanie to już nie będziesz miał sił na to , aby się wygrzebać z takiego bagna , Twoja nędzna kariera zostanie zakończona , w tej chwili ośmieszasz całą federacje tak samo Austin & Calaway , to był ogromny błąd , że zostaliście przydzielenie do lepszego rosteru Showtime! A nie do CrashDay gdzie bylibyście świetnymi jobberami pasuje wam to niesamowicie! Choć całkowity błąd był taki , że tu przyszliście , Jacobs Twoja mierna kariera dobiega końca i zakończy się ona tutaj w WCE , nie pytaj kiedy , bo odpowiedź dostaniesz w bardzo szybkim czasie , bądź na to przygotowany. Nic nie osiągniesz tutaj , zarząd stawia teraz na prawdziwych mistrzów , a co za tym idzie , sypią się z tego ogromne pieniądze , samo moje przyjście do WCE podniosło jeszcze wyżej tą federacje , nie ważne ile razy walczyłem , ale ważne jest to co zrobiłem w tak , krótkim czasie , a wy?! Swoją niepotrzebną obecnością zaniżacie poziom WCE , przez co fani skarżą się na totalny brak widowiska , którego rządają , a nie gadania i pierdzielenia starców w ringu! Jacobs po raz kolejny popełniasz ten sam głupi błąd , ciężko będzie chyba wbić do tego pustego łba , że to co było kiedyś , teraz nie ma najmniejszego znaczenia! Zapamiętaj to sobie , bo takie Twoje bezsensowane opowiadania nie interesują mnie wcale! Zejdź na ziemie , zobacz rzeczywistość , a wtedy przekonasz się , że to ja mam cały czas racje nie Ty! Jesteś tylko kolejnym nic nie robiącym głupcem , liczącym na podknięcia innych , ale na moje nie licz bo jeszcze się przeliczysz , mam silną psychike i takimi tekstami to nie zwalisz mnie z nóg , ani nimi , ani tym co masz zamiar pokazać w ringu , co raczej będzie żałosne. Do kur. . nędzy , Ty powalony idioto! Ile razy mam Ci powtarzać to samo?! Myślisz trochę czy już całkiem wypaliło Ci mózg?! Bo mi się zdaje , że już masz w nim , pusto i tylko kurz tam masz , nic więcej. Gówno wiesz Jacobs o tym co zdobyłem , a czego nie! Wcale nie muszę się tym przechwalać , bo każdy wie ile razy posiadałem pasy tag teamowe , pas ECW , oraz pas IC trzy razy , a Twoich osiągnięć już nikt nie pamięta , zostały zapomniane więc je przypominasz , a i tak wiesz , że każdy na to sra! Twoja niekompetentność mnie bawi i to bardzo , czy uważasz , że stanąłbym do walki z tym staruszkiem?! Za kogo Ty mnie masz!!! Irytuje mnie to coraz bardziej Jacobs! Twoje ciągłe przechwalanie tym , co zdobyłeś kiedyś , ale już nie powiesz co zdobyłeś teraz bo nic nie masz! I nigdy nie będziesz miał , a jeśli mam mówić o rzeczywistości to zapewniam Cię , że pas WHC ma już swojego właściciela , wystarczy tylko dopełnić formalność czyli zawalczyć o niego z jakąś pizdeczką. Choć już mówiłem zarządowi , że to może się obejść bez tego , bo sam powiedziałem , że nie ma tu takich , którzy mogliby posiadać ten pas oprucz mnie! Brawo Jacobs wiedziałeś chociaż z kim kiedyś miałem tag team , ale co z tego?! Nie interesuje mnie to wcale! Tak oczywiście mam duże prawa nie tylko w swojej willi , ale również tutaj i wydaje mi się , że strasznie mało wiesz , żeby muc mi mówić takie rzeczy , a dla Twojej świadomości to dodam tylko , że nie mam psa. Ciężko jest mi mówić coś pożytecznego kiedy rozmawia się z tak niedorobionym idiotą! To jest dla mnie coś strasznego , że muszę słuchać słów takiego bezużytecznego staruszka. Bo młody , już nie jesteś i to jest Twoja słabość czyli nie masz nade mną żadnej przewagi! I znowu się myliłeś! Ile razy , jeszcze tak będzie?! To już staje się dość monotonne i nudne , choć na początku dobrze się uśmiałem z tych głupot , ale teraz to nawet to nie robi na mnie wrażenia. Wogóle mam wrażenie jakbym miał doczynienia z jakimś debilem i proszę zarząd , aby dał mi kogoś innego do tej walki byle tylko nie tego idiote , oczywiście to wasza decyzja , ale wystarczy pomyśleć i samemu sobie powiedzieć , czy ta walka przyniesie naszemu brandowi jakiekolwiek większe zyski?! Nie!!! To upokorzy Showtime , a nikt tego nie chcę , i zapewniam , że kiedy zostane mistrzem to zniszczymy CrashDay w mgnieniu oka , wgnieciemy ich w ziemie! Przemyślcie tą propozycje , bo inaczej się nie dogadamy , a nie mam czasu , żeby przyjeżdżać na jakieś osobne spotkania , szkoda mi na to czasu bo jest dużo innych rzeczy jakie mam na głowie , a więc chyba wyraziłem się wystarczająco tak , abyście mnie zrozumieli?! Prawda? No chyba się dogadamy. Wracając do Ciebie menelu to od kiedy masz "managera"?! A może to Twoja niańka , bo taką ciote to trzeba na każdym kroku pilnować , żeby nikomu nic się nie stało. Niech Ci liże dupsko , skoro jest Twoim cieciem , bo co on niby miałby innego robić jak nie to?! Nic! Jacobs Ty się nadajesz , ale do rozbawiania ludzi! Nie do wrestlingu , zapomnij o tym , że pas WHC trafi w Twoje brudne łapska , albo powiem to inaczej! Możesz sobie o nim pomarzyć , nic innego nie możesz zrobić! Jedyna rada , jaką dla Ciebie mam , pomyleńcu jest taka , że ze mną się nie zadziera! Czasy WWE już dawno minęły , teraz jestem tutaj i nie jestem tym samym człowiekiem co kiedyś , a Ty ciągle jesteś takim samym durniem , powiadasz , że jesteś "wielką czerwoną maszyną"? Człowieku weź się ogarnij to już jest przestarzałe , żeby kto kolwiek o tym wspominał , jesteś zacofany! A teraz zamknij pysk i słuchaj!!! Zadarłeś nie z tą osobą co trzeba , możesz się nie obawiać w tej chwili , ale ten czas nadejdzie już niedługo , a wtedy bardzo szybko zmienisz o mnie zdanie , bądź tego pewny!!!

[John wstaje z łóżka , idzie do łazienki lecz nagle słyszy dzwonienie do drzwi , podchodzi otwiera je , a przed nim stoi piękna , ciemnowłosa kobieta. John spogląda na nią i dopiero po chwili ją poznaje . . . Po chwili mówi , aby weszła i się rozgościła , oboje wchodzą . . . John przynosi kieliszki i wino , nalewa je do połowy , odstawia butelke , oboje siadają na kanapie i zaczynają ze sobą rozmawiać]

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

• Odpowiedzi 576
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• GMS

63

• Luks

44

• fanfanfan

40

• Piledriver1674325991

29

Top użytkownicy w tym temacie

9a6a6b8e-74d8-4545-babf-d6f76f208ba8_Main_5803_F13_WWE_00926_Maryse_502.jpg

"Pourquoi es-tu si belle?

Pourquoi tu bouges comme sa?..."

Witajcie fani WCE. Nazywam się Maryse Ouellet i jestem z Kanady, z Montrealu. Jestem pierwszą divą federacji WCE, a także modelką. Nie jestem jeszcze pewna, co będę robić w przyszłości, może będę menadżerką jednego z zawodników, a może znajdę jakiś stały związek? Mam nadzieję, że w przyszłości będę walczyć z utalentowanymi divami i chciałabym zdobyć pas mistrzowski div, a także mam nadzieję, że będziecie się przy tym wszystkim dobrze bawić! Przepraszam was na chwilę, muszę odebrać telefon.

Maryse odbiera telefon i przez chwilę z kimś rozmawia

Dobrze, możemy kontynuować. Widziałam już naszych zawodników, niektórzy są bardzo utalentowani, a niektórzy mniej i nawet są tacy, którzy są bardzo seksowni. Powiem jeszcze, że nie będę jedyną divą w WCE i tego możecie być pewni. Pozdrawiam wszystkich fanów jak i zawodników WCE.

Maryse uśmiecha się i kieruje się w stronę wyjścia

showstopper.png

:)

undertaker.jpg

Keep rollin' rollin' rollin' rollin' (what?)

Keep rollin' rollin' rollin' rollin' (c'mon)

Keep rollin' rollin' rollin' rollin' (yeah)

Dzień Dobry! Mmm... Odezwał się mistrzu od siemiu boleści, nasz kolega z podwórka! Kiedyś Cię szanowałem, ale jakieś zło wczorajszego wieczoru wstąpiło we mnie i musiałem Ci coś powiedzieć! Jesteś zwykłym tchórzem nawet taki tchórz jak CM Punk broni Cię przed innymi Tag Teamami... Ooo jeszcze Bryan dołączył to widzę, że już trzecia lub czwarta stajnia w całym WCE! Wreszcie Punk będzie miał prawdziwego Tag Team partnera! Ostatnio coś żaden Spear Ci nie wychodzi. Ostatniego pożądnego speara widziałem chyba z pięć lat temu...Pięć lat temu Hmmm... Byłem wtedy DeadManem postrachem całej okolicy, ale i tak teraz boicie się mnie bardziej niż kiedyś! Ale koniec tego wspominania swoich najlepszych czasó.... Ołłł ja zawsze mam dobre czasy!Słyszałem, że do federacji...STFU! Na CrashDay dołączył mój kolega Kof....... STFU! STFU! Cena, dobrze, że sobie przypomniałem, że jesteś w tej federacji! Marny żałośny Cena, dołączył do WCE i nie lubi Triple H'a! Ja nie lubię nikogo w tej federacji oprócz Stone Cold'a i Kane'a. Nie boję się nikogo! Tak Cena nie boję się nawet twojej pieluchy z wczoraj! Hahaha! A i Goldberg jak by to powiedział..... kto to był? A nie ważne, już Edge robi lepsze speary, Ty robisz Spearki! Gdybym był na twoim miejscu Bill uciekł bym z tej federacji i zaczął skakać w WWE, bo żadne WWE ni TNA nie równa się z wielkim Wrestle Championship Entertainment! A dlaczego? Bo jest tu The Undertaker!Big Evil jest Bogiem WCE... Królem! Właśnie dlatego na Wron Side to Hell wygram! Obojętnie z kim będę walczył mogę nawet z Tobą Goldberg i tak wygram bo ja jestem Big Evil! Ja jestem The Undertaker! Jestem po to by wygrywać! Bo kiedy Undertaker znajdzie się w ringu... Nie ważne z kim, to wtedy zapanuje era destrukcji, era Undertaker! Łoch jaki ze mnie chłop od rymowanek Era Undertakera. Haha... John!!! Tym razem mówię do Johna"Pedała"Morrisona. Johnie Morrisonie! No nie znowu rymuję, przepraszam.. Już wszystko dobrze a więc John czy Ty myślisz, że możesz pokonać każdego? Mnie nigdy byś nie pokonał ale połowe innych "wrestlerów" WCE pokonałbyś ich pstryknięciem w nos.John szanuję Cię, jak nikogo innego w WCE oprócz Kane'a i Steve'a ale pamiętaj, że gdybyśmy stanęli razem w ringu nie dał bym Ci szans! Ale przejdźmy do popularnego już w WCE "Nochala"... Nochalu nie szykujesz się do podstawówki? Przecież 1 września szkoła. Zapomniałeś? Mogę Ci kupić zeszyty na tą okazję! A jak tam żyje Stefcia? Poszła już do przedszkola? No dobra, ale teraz to już naprawde! Paul jesteś zwykła szmatą od podłogi, która się co chwile brudzi od psiego gówna! Jesteś zwykłą zmiątką do sprzątania pająków!Tak w ogóle to nie jestem pewien czy w domu Cię kochali? Byłem przez chwilę nowoczesny jak to mój syn mówi do swoich kolegów z klasy! Gdy ktoś mu stawi czoło, to on kopie go tak zwanym big bootem a po tym kimś jest tylko mokra plama na ziemi lub podłodze.Mój syn rozpieprzył by Cię na kawałeczki.Jeszcze z moją stajnią zrobili byśmy Ci Legend Clothsline! Czy jakoś tak? Kane zrobił by Ci Choke Slam'a, Steve zrobił by Stunnera, a ja takiego Last Ride'a aż by Ci się gacie rozpieprzyły! A Cena by przyleciał, rozebrał się i dał by Ci swoją pieluchę! Troszkę się z wami zagadałem, ale muszę już kończyć! Przed ShowTime chyba się nie zobaczymy, bo muszę zrobić sobię malutką przerwę, żeby odzyskać swoje wszystkie siły... Do widzenia.

[Taker odjeżdża z areny w WCE, a jego fani klaszczą i krzyczą na jego cześć!]

american-evil.jpg

Keep rollin' rollin' rollin' rollin' (what?)

Keep rollin' rollin' rollin' rollin' (c'mon)

Keep rollin' rollin' rollin' rollin' (yeah)

michelle-mccool-wwe-wrestling.jpg

Michelle stoi przy automacie z napojami i bierze kawe z mlekiem.

W WCE nastąpiły wielkie zmiany. Do federacji przyszła mistrzyni Michelle McCool :!: Odeszłam z WWE z powodu tego, że pan Vince McMahon za mało mi płacił. I słusznie, że odeszłam, no bo taki talent ma się marnować :?: Przyszła do WCE Maryse. Od razu będę miała przeciwniczke. Ale zastanawiam się może zostanę kogoś menadżerką. :thinking: Narazie chyba zajmę się pokonaniem Maryse. Sama mówiłaś, że chcesz walczyć w przyszłości z utalentowanymi divami. Chciałaś i będziesz miała. Mam nadzieję, że jesteś taka sama jak w WWE. Naiwna i słaba. Gdy na ShowTime znajdzie się pas Div to zmierzymy się o niego. I okaże się kto jest lepszą divą w WCE. Życzę Ci dużo szczęścia. Przyda Ci się. Ale jeszcze nie czas na pojedynek, ponieważ zanim się zmierzymy to może dopiero na najbliższej gali PPV.

Michelle bierze łyk gorącej kawy z mlekiem.

Idealna. Przepraszam , ale miałam długą noc. Musiałam spotkać się z zarządem w sprawie mojego kontraktu. Ale dzisiejszą noc mam wolną i muszę się porządnie wyspać. Mniejsza o to. Mam nadzieję, że niedługo zmierzę się z tobą. Chcę przetestować swoje umiejętności w nowej federacji. Oby General Manager dał nam walkę na najbliższym WCE ShowTime.

Michelle ziewa.

Dobra. Koniec tego dobrego. Muszę iść spać. Tak sobie myślę, czy ktoś chciałby, abym została jego menadżerką. Rozważę każdą ofertę. Dobranoc chłopcy. I Maryse. :twisted:

Michelle zmęczona idzie do pokoju.
mariakopia.png

evanbourne.jpg

Born to win . . .

Mistico rozumiem , że moja propozycja podirytowała cię , ale nie ma się czym denerwować wykonam swoją robote i wtedy będziemy mogli zmierzyć się w pojedynku Ultimate X o pas Continentalny. Pochlebiasz mi tym , że mnie szanujesz , ja ciebie również i uwierz , że to co moglibyśmy zrobić razem przerosłoby całe WCE nieważne czy jesteśmy na Showtime czy będziemy na CrashDay nasz wspólnie połączone siły przyniosłyby nam wiele korzyści , ale narazie jest to niemożliwe dopuki nie odzyskam mojego pasa , jest to dla mnie najcenniejsza rzecz w życiu jaką osiągnąłem będąc tutaj , dzięki mojemu zwycięstwu na Nowhere to Hide zostałem zauważony , ale co najważniejsze uwierzyłem jeszcze bardziej w siebie więdząc jakie mam umiejętności i na co tak naprawdę mnie stać. Twój pomysł Mistico wcale mnie nie zraził bo spodziewałem się tego , że odzyskanie pasa może być o wiele trudniejsze niż jego utrzymanie , nie żebym pomyślał , że Ty też go stracisz , ale musisz być świadom tego , że w naszym rosterze nie tylko ja i Bryan czekamy na Twoje potknięcie lecz zdąrzyłem cię dobrze poznać i wiem , że bez walki nie oddasz mistrzostwa. Walczyliśmy już 2 razy ze sobą w tag teamie i wiem , że jesteś wymagającym rywalem z piekielnie dobrymi umiejętnościami. Ale nie powiesz chyba , że ja ich nie posiadam. Z dnia na dzień robię coraz większe postępy tak , aby dorównać Tobie i zmierzyć się na najbliższej gali. Moim rywalem , stojącym na drodze do odzyskania pasa będzie nie kto inny jak Daniel Bryan , o nim można by wiele mówić naprawdę zrobiłeś sporą kariere na scenie niezależnej , ale czy tutaj ci się to uda? Zobaczymy , napewno nie przyjdzie Ci to z łatwością gdy na twojej drodze stoi ktoś taki jak Mistico czy nawet ja. Dziwi mnie tylko to , że chcesz być na szczycie nie mając zbyt dużego doświadczenia na arenie międzynarodowej przy tak dużej i wspaniałej publice , czy uporasz się z tym? Wierze w to , ale musisz sam to udowodnić inaczej z naszej walki będą nici , a ja tego nie chcę , jeśli masz zamiar mnie pokonać to wiedz , że będziesz musiał włożyć w tą walke nie 100 , ale 150 % swoich umiejętności i oddanie walce , będziesz myślał tylko o pasie? Nie rób tego , bo to tylko zniszczy naszą walke , pokaż , że honor i zwycięstwo w uczciwym pojedynku też jest bardzo ważne , takich wrestlerów fani zapamiętaują do końca życia. Bądź pewny , że o tobie też nie zapomną jeśli będziesz walczył uczciwie i z honorem , nie będziesz chciał wygrać za wszelką cene , bo to nie jest najważniejsze jeśli wygrasz , a ta wygrana nie przyniesie ci satysfakcji , dla mnie to jak porażka kiedy wygrywam , a czuje się tak jakbym przegrał , to musi być piękne widowisko i jestem przekonany o tym , że pomożesz mi to zrealizować , kibice będą zachwyceni naszą walką , wiem , że jesteś także dobrym lotnikiem i to jeszcze bardziej urozmaici naszą walke , nasze zaufanie do siebie będzie teraz najważniejsze bo bez tego walka będzie tylko kolejną , tak jak każda inna o , której fani zapomną po 1 nocy , a ja chcę , żeby pamiętali to przez całe życie! Daniel przygotuj się na nasze starcie na Showtime! Dam z siebie wszystko , ten wieczór będzie należał tylko do nas , oczy wszystkich będą skierowane w naszą strone. Powodzenia.

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )

9a6a6b8e-74d8-4545-babf-d6f76f208ba8_Main_5803_F13_WWE_00926_Maryse_502.jpg

Michelle McCool. Nie wiedziałam, że się tutaj zjawisz, przeciwniczkę będziesz miała i to nie byle jaką. Myślisz, że masz szanse mnie pokonać? Chyba za dużo kawy wypiłaś, skoro tak myślisz. W WWE byłaś bardzo słaba i bez talentu, po prostu aż szkoda gadać. Oczywiście na pas div nie masz na co liczyć, zwyciężczynią może być tylko jedna. Myślę, że pokonam Cię z łatwością, sama o tym wiesz. Przyszłego PPV nigdy nie zapomnisz! Po co w ogóle odchodziłaś z WWE? Mogłaś zostać tam i tutaj nie przychodzić. Będziesz żałowała, że odeszłaś i tego możesz być pewna.

Maryse uspokaja się i szyderczo uśmiecha

Pozdrawiam wszystkich fanów WCE i mam nadzieję, że będziecie trzymać za mnie kciuki w moim przyszłej walce z McCool, ona myśli że jest jakaś wielka, obrażając mnie. Nie długo zobaczy, co się dzieje, jak się mnie obraża, wszyscy możecie być pewni, że zrobimy wam takie widowsko, że do końca życia to zapamiętacie. Michelle, masz dać z Siebie wszystko, bo ja na pewno będę z Siebie dawać ile tylko się da. Po prostu niech ten pojedynek będzie równy, tak abyśmy Sobie dorównały. Tobie też szczęścia życzę, bo bardziej Ci się przyda niż mi. To, że zdobyłaś w WWE o 1 pas więcej niż ja, to była kwestia szczęścia. Tutaj nie ma twojej Layly, która by Ci zawsze pomagała. Tutaj jesteśmy tylko my, a więc szykuj się na naszą walkę, bo ona nie będzie jedną z twoich łatwiejszych. Nie zapominaj też, że fani są w większości za mną. Powodzenia. Niestety muszę już isć, pozdrawiam fanów WCE i zawodników, a także Ciebie Michelle.

showstopper.png

WWE-Smackdown-5th-of-March-2010-edge-10766590-555-339.jpg

To fantastyczne... To genialne i nie powtarzalne uczucie przybyć tutaj...

Stoję tu i pokazuję się wam pierwszy ,lecz na pewno nie ostatni raz... Zawodnicy WCE ,którzy są w tej federacji dłużej niż ja mogą wam mówić o mnie wiele ,lecz w duszy wiedzą ,że wraz z przybyciem do tej federacji Edge'a zaczyna się nowy rozdział. Nie jest to wkroczenie nowych pasów na arenę tej federacji... Nie jest to również podział na dwa brandy... Zaczyna się nowy ,nigdy niekończący się rozdział w historii tego biznesu... Rozdział zwany... Rated R Erą! Przybywam tu by wykonywać Spear na każdej osobie ,która stanie mi na przeszkodzie doprowadzenia WCE do stanu anarchii jednego człowieka. Z czasem przybycia mojej osoby do WCE żaden zawodnik ,żadne istnienie nie może czuć się pewnie... Jestem człowiekiem ,którego słów lekceważyć nie wolno... Dlatego zastrzegam was przed zrobieniem pochopnego ruchu... Nikt z was... Żadne nowoczesne aparatury ,wynalazki... Nic nie jest w stanie przewidzieć moich zamiarów! Wystarczy jedno złe słowo! Jeden fałszywy ruch! A Spear stanie się niczym bomba zegarowa! Nie pozwolę by ktokolwiek obrażał moją osobę... (Heat) Shut up! Wiecie co o was sądzę? Nienawidzę was ,rozmiecie?! Nienawidzę waszych plakietek z napisem "You Suck" ,nienawidzę waszych koszulek John'a Cena'y! Nienawidzę waszych tłustych brzuchów ,nienawidzę tych gwizdów! Nienawidzę i nie mogę znieść tego ,że tu siedzicie i słuchacie tego wszystkiego. Nie potrafię pojąć jak możecie pokazywać palcami na człowieka bez ,którego wrestling umarłby już dawno! Tego chcecie?! Chcieliście bym wpadł w furię?! Sycicie się tym widokiem?! Ty kibicu The Rocka również nie możesz wytrzymać ze śmiechu?! Wyciągnij telefon i zrób zdjęcie! Wasz nędzny widok potrafi doprowadzić mnie do stanu w jakim obecnie się znajduję... Teraz w sposób szczególny chciałbym wynagrodzić każdego z was! Wasza nagroda to... Spear! Spear! Speeeaaar!!!Ok ,ok.... Easy ,easy... Przybyłem tutaj również po coś... Tym czymś jest oczywiście mistrzostwo tej federacji... World Heavyweight Championship... Taaak... Jest to jedyna rzecz ,która motywuje mnie do występów tutaj... Nie zamierzam stracić jej z horyzontu gdy bezpańsko znajduje się w moim brandzie... Jest dla mnie jak na wyciągnięcie prawej dłoni ,lecz jednak tak daleko... Trafiłem do Showtime jednocześnie zmniejszając odległość jaka mnie od niego dzieli... Panie i panowie.... Ladies and Gentleman... Nie przedłużajmy ceremonii i nie komplikujmy sobie życia... Pas World Championa należy się bez większych rozważań mnie. Nie znam bardziej odpowiedniej osoby do objęcia tego tytułu... Można wręcz powiedzieć ,że to mistrzostwo stworzone niedawno zostało wcielone w życie z myślą o mnie! Bo kto oprócz mnie jest godzien tego mistrzostwa? Powiedzmy sobie szczerze... Nikt! Nie ma w WCE bardziej odpowiedniej osoby do reprezentowania federacji jako World Champion niż ja! Niż Rated R Superstar!

michelle-mccool-profile.jpg

Michelle siada na kanapie w swojej szatni

Maryse Z jednym miałaś rację. Na gali WCE Wrong Side of Hell nasza walka będzie wspaniała. Nikt jej nie zapomni. Wiesz co. To ty będziesz żałowała swojej decyzji o przejściu do tej właśnie federacji. I nawet nie myśl, że możesz mnie pokonać i zdobyć pas Div. Chociaż z tym pasem się wstrzymajmy, bo jeszcze zarząd go nie wprowadził do WCE. I niewiadomo kiedy to zrobi. Maryse nie martw się dam z siebie 100% moich umiejętności, nie tak jak ty. Nie ważne czy ja mam więcej fanów, ważne, że to ja Ciebie pokonam. Ujrzysz mnie cieszącą się po naszej walce. Wykonam na Tobie Faith Breaker. Oczywiście to mój wspaniały finisher, nie tak jak twój. =)) Ale mniejsza o to szykuj się na dobrą oraz ciężką walkę. Przyda ci się ktoś do pomocy. Bo nie ujdziesz wtedy zwycięsko. Zobaczymy co powiesz po walce : "Jesteś najlepszą divą w WCE". Pewnie to. Ponieważ poddajesz się po jednej walce. Jak przegrasz to szukasz innej przeciwniczki, albo zostajesz kogoś menadżerką. Żałosne. Zapraszam Cię do ringu, Maryse.

Michelle wychodzi z szatni i idzie gdzie ją nogi poniosły.
mariakopia.png

wade-barrett-3_display_image.jpg?1276747859

Po ćwiczeniach na siłowni Barrett wchodzi do swojej szatni z ręcznikiem na głowie.

No proszę ! Od kiedy roster został podzielony na dwa WCE bardzo się rozwija. Ostatnio doszły divy. Dwie, ale zawsze są. I to na ShowTime! Teraz nasz brand jest najlepszy. Wróciłem dopiero z siłowni i jestem troche zmęczony. Ale dam rade w walce o pas Wagi Ciężkiej. Morrison myślałeś, że wycofałem swoje żądanie o walkę o pas WH? O nie. Nigdy tego nie zrobię. Mam nadzieję, że to nie do mnie mówiłeś na początku swojej wypowiedzi. I bardzo dobrze. Bo by się to źle skończyło. Dla ciebie i dla wszystkich, którzy zadzierają ze mną. Czyli oczywiście także "Najgorszy z Najgorszych" Kane! On także zasługuje na niezłe lanie z mojej strony i nie tylko.

Kane myślisz, że jak twój manager wypowie się o mnie to nic mu się nie stanie? Taki odważny się zrobił twój beznadziejny menadżer. Nie no. Wiem, że masz w domu telewizor, ale nie musisz się tym chwalić na całe WCE. To że mnie wtedy oglądałeś to nic nie znaczy. W NXT byłem słaby. Ale teraz po siedzeniu całymi dniami w siłowni i na treningach jestem o wiele lepszy. Może ci to udowodnić. Zrobię to, jeżeli zmierzymy się w walce o pas Wagi Ciężkiej. Mówię oczywiście do Kane'a. Twój niby menadżer tylko będzie stać obok ringu i nie będzie śmiał pomóc Ci w tej naszej walce. Będzie się bał, że zrobię mu krzywdę jak pomoże ci. Nawet jakby ci pomógł to ja wykonam kontre potem swój finisher i będzie po walce. Niby ja się lizałem do Vinca McMahona? Jak śmiesz tak mówić ty śmieciu. Uważasz się za najlepszego menadżera w wrestlingu. Nie no niezły żart. Jesteś nikim. Cały czas tylko obgadujesz wszystkich, a sam nie jesteś lepszy. Teraz powiem coś o Kane'ie. Poprawię Cię. Wygrywałem walki w WWE. A nie pamiętasz walki z Markiem Henrym. Wykonałem na nim swój finisher Wasteland. I powiem ci coś więcej. Twój Chokeslam jest przereklamowany. Nie wykorzystałem title shota z myślą o tobie. Gdy zobaczyłem Cię w tej federacji w WCE od razu pomyślałem "dojdę do WCE i zniszczę Kane'a". Powiem ci coś: Nie byli to dobrzi wrestlerzy, ale nie masz prawa tak mówić na moich byłych współpracowników. Ty sam jesteś klocem na tyłku. Tylko gadasz, a wogóle nie wygrywasz. Jesteś nieudacznikiem, który myśli, że może wygrać wszystko i wszystkie pasy w WCE. Dla ciebie będzie chyba pas Div. On jest najodpowiedniejszy dla ciebie.

Morrison nie zwróce się do ciebie bo jestem zmęczony, a poza tym to tylko strata czasu, bo ty i tak mówisz jakieś bzdury tak jak Kane.Odezwę się później.

7fda9831a9b47636f716127c4b8a5a80.jpg

It's The Final Countdown...

[Daniel siedzi w swojej szatni przy biurku i czyta tytuły z paru gazet]

WCE staje się potęgą światowego wrestlingu... Maryse i Michelle zapisały się w historii federacji WCE jako pierwsze divy w federacji... Showtime bogatsze o dwie piękności... [Daniel odkłada gazety i wygodnie siada] Ile w tych gazetach można się rzeczy dowiedzieć. WCE podbiło świat [Daniel krzyczy z radości] WCE jest chyba w każdej gazecie na świecie. Popatrzcie... W ciągu paru dni tyle się tutaj zmieniło. WCE zostało podzielone na dwa rostery - Showtime i Crashday... Do federacji WCE dołączyły takie osoby jak: Rater R Superstar Edge, Triple H, John Cena, Kofi Kingston, AJ Styles, Randy Orton i Bret "The Hitman" Hart!!! Ale ktoś jeszcze dołączył... Dwie piękne Divy, Maryse i Michelle!!! A do jakiego brandu one należą? Do Showtime!!! Showtime się rozwija, Showtime dominuje w WCE. Wy tam na Crashday możecie sobie zatrudnić taką divę jak tą co Santino pokazał [Daniel robi obrzydzoną minę i szybko biegnie do łazienki, po chwili wraca] Ufffff... Dzisiaj mi się udało, ale jeżeli sobie o tym pomyślę jeszcze raz to zapewniam i obiecuję, że nie dam rady i puszczę pawia. O Mój Boże skąd ty Santino wziąłeś te zdjęcie... Dobra nie chce już o tym myśleć. Chciałbym poruszyć temat pojutrzejszego wydarzenia. Showtime!!! Tak to już 30 Sierpnia czyli za dwa dni. Evan Bourne, wczoraj odezwałeś się... Powiedziałeś między innymi, że odzyskanie pasa będzie o wiele trudniejsze niż jego utrzymanie. Masz rację, tu się zgodzę. Walczysz ze mną, dobrze wiesz kim jestem i jakie mam osiągnięcia za sobą oraz przed sobą. Ale ty także nie będziesz bułką z masłem dla mnie. Doceniam ciebie, szanuję i wiem jak wspaniałym jesteś lotnikiem. Będzie ciężko, ale wiem że dam radę. Tak nie tylko ja i ty czekamy na potknięcie Mistica, ale to tylko my jesteśmy jedynymi którzy nadają się na mistrza kontynentalnego. Ale jest jedna osoba, która przewyższa drugą. Tą osobą jest Daniel Bryan. Evan gratuluję tobie, że chcesz walczyć o pas, a jesteś gorszy od Mistica. Sam tak powiedziałeś... Starasz się być taki jak Mistico? Chcesz być lepszym i wtedy chcesz dopiero dorównać Misticowi? Gratuluję twojego podejścia do sprawy... Żeby być mistrzem trzeba być lepszym od teraźniejszego mistrza. Evan nic w życiu nie przychodzi z łatwością. Żeby coś osiągnąć w życiu trzeba wiele poświęcenia i ciężkiej pracy i to ja właśnie staram się zrobić. NIC ani NIKT nie zniszczy naszej walki, ani jej nie zakłóci. Mistico przysiągł, że nie przerwie jej na czyjąś korzyść. Chce, aby ta walka była sprawiedliwa. Evan mi tego nie musisz gadać, że trzeba wygrać z honorem oraz uczciwie, ponieważ ja przez te osiem wspaniałych lat mojej kariery dobrze się o tym dowiedziałem. Zawsze kieruję się takim czymś. Jest to bardzo ważne i zawsze do tego się stosuję. Chcesz mieć pas? Walcz czysto a wtedy będziesz się czuł jako prawdziwy mistrz. To zawsze pomaga w czasie walki, kiedy tracisz nadzieję. Myślę, że ta walka nie popsuje naszej znajomości i naszych relacji. Jeżeli się przegrywa to z całym szacunkiem do przeciwnika inaczej jesteś nikim innym niż tylko jednym wielkim i niezapomnianym frajerem. Fani, którzy przyjdą na Showtime lub będą oglądać naszą walkę w telewizji, będą świadka mi czegoś ogromnego, co zapisze się w historii WCE na zawsze i nikt o tym nie zapomni, nigdy!!! Masz rację Evan, Showtime będzie nasze. Ta gala będzie należała do nas. My stworzymy walkę stulecia, a to wszystko dzięki tysiącom fanów, którzy tak wspaniale będą nasz dopingować. Nie chcę tworzyć jakiegoś pojedynku gladiatorów lub coś takiego. Chce stworzyć wraz z tobą walkę wrestlingową, która nigdy nie zostanie zapomniana. Będziemy tak długo walczyć, aż ktoś szczerze i z honorem bez przekrętów wygra pojedynek i odejdzie jako pretendent do pasa kontynentalnego i zmierzy się z Misticiem przy najbliższej okazji. Nie będę z siebie dawał 150% umiejętności tylko dam z siebie tyle na ile mnie stać, żeby pokazać, że to ja powinienem być mistrzem kontynentalnym federacji WCE!!! Zdaje mi się, że ta okazja nastąpi na kolejnym Showtime, ponieważ wczoraj została podana data gali PPV Wrong Side of Heel. Jeżeli ktoś by jeszcze nie znał dokładnej daty to ja teraz przypominam. Gala PPV federacji WCE odbędzie się 26 Września 2010 roku o godzinie 21.00. Mistico... Będziemy walczyć na kolejnym Showtime, ponieważ czekać do tej gali PPV nie ma co. Ciężka praca, ciężka praca i jeszcze raz ciężka praca charakteryzuje posiadacza jakiegokolwiek pasa, a tym bardziej tutaj w WCE. Evan, nasza walka będzie walką jaką jeszcze świat nie widział, a walka Daniel Bryan vs Mistico o pas będzie widowiskiem nad widowiskami. Chciałbym jeszcze wspomnieć o gali Wrong Side of Heel... Jeszcze oficjalnie nie ma żadnych walk, myślę, że okażą one się po kolejnym Showtime, ale możecie być pewni, że znajdzie się tam walka, w której to ja Daniel Bryan mistrz kontynentalny, będę bronić pasa przeciwko kolejnej gwieździe w WCE. A może będzie rewanż z Misticiem i będzie kolejne świetne widowisko? Wszystko się okaże już niebawem. Nasi fani, fani WCE zasługują na to, na co nikt inny. I obiecuję, że dostaniecie to, czego pragniecie, czyli świetnych walk na galach WCE. Najbliżej jest Showtime, już za dwa dni i właśnie tam zacznie się wasze marzenie z nowym, zreformowanym oraz jeszcze wspanialszym WCE.

[Daniel wstaje i wychodzi z pokoju]

KANEdinner.JPG

[Kane siedzi w barze je sałatkę i popija kefirem .]

Parę dni dobrego treningu wyszło na pewno na dobre , za pare dni show time na , który muszę być dobrze przygotowany , a dzięki takiemu treningowi jaki przez te wszystkie ciężkie dni przeprowadziłem z pewnością wygram moją walkę z Barettem . Trenowałem dość intensywnie na siłowni do późnego wieczora , a gdy wstałem wczesnym rankiem biegałem aby wyrobić dobrą kondycje i do tego jestem cały czas na diecie , odżywiam się teraz zdrowo i odrazu czuje się lepiej . WCE to federacja dla prawdziwych mężczyzn , to federacja nie dla dzieci i nie dla wrestlerów bez jaj . W tej federacji mogą być tylko wytrwali zawodnicy , którzy po paru dniach nie powiedzą "ja kończę nie mam siły" . To jest jak obóz przetrwania , tutaj każdy walczy aby być najlepszy , aby wygrać i zdobyć sukces . Jeśli nie posiadasz jaj i nie jesteś wytrwały to wogóle tutaj lepiej nie przychodź ,bo po pierwszej walce będzie cię zbierać pogotowie , albo będziesz dzwonić do mamy żeby cię odebrała stąd , bo się już boisz. Tutaj wszystko się może zdarzyć , wszystko jest możliwe w ruch wchodzą krzesła , stoły , inni wrestlerzy , ognie , wszystko co jest możliwe , tutaj nie ma ery 4 kids . Tutaj panuje era destrukcji , bo wkoncu jestem tutaj ja Kane i moja stajnia Legends Of Destrctions , która razem ze mną tutaj będzie panować . Do panowania w naszej federacji , u nas na show time został mi tylko malutki cel do wykonania , a jest to walka o pas , bo z kim to nie ważne i tak wygram i tak zdobędę pas , bo nawet mi w tym nie przeszkodzicie , nie macie szans mi czegoś zrobić , tak mówię to do was wszystkich lalusie w pedalskich okularkach i bluzkach "dzona siny" . Tak do ciebie też John , myślisz , że jak uliżesz włosy to jesteś fajny ? Mylisz się , bo udajesz , że jesteś zajebisty , ale masz racje tylko udajesz , bo taki nie jesteś . Jesteś trochę za mądry i będę musiał zakończyć to , dlatego na najbliższym Show time pokaże ci jak się rozprawiam z Barettem , a później zrobię to samo z tobą , bo o nie problem wygrać , z dwoma jobberami. Jesteś typowym pedancikiem , razem z Wadem i Codym Rhodesem , czy twoimi jeszcze z czasów WWE tag teamowcem Mizem . Popatrz na to , pierwszy twój tag team partner , Miz . Koleś , który myśli , że jest super , bo uliże sobie włosy do góry , powie , że jest awesome , nadrze mordę na całą hale , drugi Cody Rhodes ... nastepny koleś , który chodzi do kosmetyczki i depiluje się nawet w uszach , do tego występuje w badziewnych reklamach mówiąc , że jest Dashing . Barett tu już nie tag teamowiec , ale jeden z przeciwników do którego pasujesz , możecie założyć tag team i razem walczyć o pas z napakowanym koksem i ćpunem. Wade także ulizane włosy do tylu i błyszczy w jakimś płaszczu z lumpeksu .. Zobacz tych ludzi każdy do ciebie podobny , gdybyście byli razem w rosterze moglibyście założyć stajnie GejkiTeam . Nadajesz się do reklamowania szamponu , a nie do wrestlingu , wrestling to sport dla poważnych ludzi dla tych , dla których ten sport jest całym życiem , dla tych , którzy ten sport kochają i wiążą z nim głębokie uczucie , związek , jest to dla nich najważniejsze , a nie dla niewyżytych pedałów . Coś jak się wypowiadałeś to mówiłeś o jakiejś dziewczynie . Na pewno do ciebie przyszła dziewczyna ? a może to umówiłeś się z Dashing Codym na jakiś Anal ? Nawet się nie umyłeś fuj , bo nie poszedłeś do łazienki . A później założyłeś gumkę i jazda gdy wyszedł kamerzysta ? tak , tak , wszystko jasne już teraz wszystko wiemy i wszystko się wydało . Prawda wyszła na jaw , ale przykro mi .A teraz przejdę do konkretów . Ty chcesz zdobyć pas Wagi Ciężkiej ? Ty marny John mierny gracz , który w swoim życiu nic nie osiągnął i nic nie osiągnie ? Po co Ci ten pas ? Po to żeby poszpanować swojemu chłopakowi , nie wiem mamusi może ? , albo i pieskowi ? , mniejsza komu , ale przykro mi , bo przed tobą jest prawdziwy mężczyzna , prawdziwy wrestler dla , którego Wrestling jest całym życiem , który poświęciłby się za miano tego sportu.Kto jest przed tobą ? jeszcze się zastanawiasz? Tak , ja Kane i ja zadbam abyś nie zdobył tego pasa w ciągu swojej całej kariery póki ja tu jestem , bo na to nie zasługujesz , nie zasługujesz na taki tytuł , rozumiesz ? nie zasługujesz , jesteś tylko kolejnym pachołkiem , który jest malutką przeszkodą do ominięcia na mojej prostej drodze , jesteś tylko znakiem z pierwszeństwem przejazdu o czym pokaże ci na naszej walce . Nie stwarzasz tutaj dla mnie ani trochę zagrożenia , a twoje słowa spływają po mnie jak deszcz po parasolce . Dlatego odpuść sobie i idź dalej stukać swoich koleżków , pić drinki w barach i opowiadać gejowskie kawały swoim koleżanką , które śmieją się tylko z uprzejmości . Tak nie dam ci spokoju , niech wszyscy się dowiedzą jaki jesteś naprawdę . Przy najbliższej okazji pokaże ci , że nie brak mi umiejętności mimo mego wieku , ze nadal jestem w formie i potrafię walczyć , że potrafię uderzyć tak , że nie wstaniesz i , że też potrafię walczyć technicznie , a gdy cie pokonam to tylko zobaczysz gwiazdki , bo ja stanowię tutaj całą historie , ja stanowię cała grę do której ty jesteś tylko jednym przedmiotem z otoczenia , który dodaje tylko malutkiego urozmaicenia . Jestem od ciebie silniejszy , mam większe doświadczenie i większa wiedzę na temat wrestlingu , jestem gwiazda i ikoną wrestlingu na świecie , a na ciebie napalają się tylko przed monitorami , telewizorami pospolite opalone na solarce chłopczyki . To co najważniejsze w wrestlingu to nie bać się nowych wyzwań i kochać tą prace , a ty właśnie boisz się , bo nie masz jaj i nie kochasz wrestlingu tylko jest to dla ciebie zabawą , a nie pozwala ci na to strach , bo masz przed oczami każdej nocy , w każdym śnie i każdym koszmarze postać Glena Jacobsa , największego i najsilniejszego wrestlera w tej federacji , który nie boi się żadnych wyzwań , a każdy swój cel wypełnia od początku do końca i zawsze zdobywa to co pragnie , a , że pragnie pasa WHC tej federacji to już nie jego problem , tylko twój , bo to ty będziesz jego przeciwnikiem do tego sukcesu , a , że ja wypełniam swoje cele zawsze to zdobędę ten pas bez większych problemów , bo z tobą pójdzie mi łatwo , pójdzie jak po maśle . Tak dobrze słyszysz zdobędę pas WCE ! To będzie moje najprostsze zwycięstwo o pas w całej mojej przepięknej karierze , bo będzie to krótka , szybka i nie emocjonująca walka na , której ty po chwili wylądujesz na macie i zostaniesz odliczony do trzech , sędzia machnie ręką , a usłyszysz dźwięk kończący walkę , nie zdziwi to widzów oraz komentatorów , ale zdziwi to ciebie , bo znajdziesz się w tej sytuacji już po niespełna minucie i usłyszysz tylko The Winner Is The Big Red Monster Kane , tak John w tak krótkim czasie przegrasz walkę po której będziesz się musiał zbierać , bo karetka i nosze będą czekać na ciebie przy budynku z którego ja odjadę sobie samochodem , a ty karetką z pracownikami pogotowia ratunkowego , a wiesz dlaczego ja wygram ? Bo Jestem zawodnikiem , który nie bawi się i odrazu przechodzi do konkretów , jestem typem , który ma na celu tylko destrukcje przeciwnika , nie liczy się jak to zrobi , gdzie to zrobi i dzięki czemu , komu . Najważniejsze aby przeciwnik wylądował na macie i pożegnał się z karierą w tej federacji na zawsze i nie miał już czelności sprawiać mu oporu . Dla mnie się tylko to liczy , liczy się tylko twoja mina na twarzy gdy przegrasz walkę , a będzie ona taka jakbyś nie mógł zrobić kupki . Wiesz nie jesteś tutaj kimś kto jest dla mnie konkurencja , nie jesteś typem , który pasuje do pasa głównego czyli pasa wagi ciężkiej , bo takie beztalencie jak ty nie może się wogóle równać umiejętnościami ze mną , dlatego zapamiętaj to wszystko co ci powiedziałem , bo od teraz będziesz dla mnie stanowić tylko jeden brakujący element w układance do głównej nagrody , a nagroda to najważniejszy pas Show Time . Jesteś trochę zuchwały mówiąc jaki to ty nie jesteś , bo nie potrafisz tego pokazać , ja uznaję się za najsilniejszego , bo taki jestem , uważam się za tego dla którego jest pas whc , bo tak jest . A twoje wiadomości nie są wiarygodne . Wiesz jak dla mnie to ty jesteś przykładem osoby , która tylko potrafi mówić , a nie potrafi tego pokazać w czynach , ja potrafię to i to i dlatego jestem ceniony w wrestlingu , a gdy ktoś usłyszy Kane to wie już o kogo chodzi . Idąc ulicą zapytasz się przypadkowych 50 przechodniów kto to jest John Morrison odpowie ci może z tego 5 osób , a zapytasz się kto to jest Kane odpowie ci 40 osób . Jest różnica ? jest . A dlaczego wszystkie 50 nie odpowiedziało ? bo z dziesięciu osób , które nie wiedziały to było pięć starszych osób nie interesujących się tym i pięcioro dzieci którzy nie chodzą jeszcze do szkoły . Dlatego weź sobie odpuść ten tytuł , bo jest on nie dla ciebie , a dla mnie Glena Jacobsa . Nie ma teraz mojego managera przy mnie , a gdyby był powiedziałby ci jeszcze coś , ale dałem Mike'owi wolne , niech sobie odpocznie chłopak od obowiązków . Szanuje ludzi i wiem , że każdy ma życie prywatne , szanowałbym i Ciebie gdybyś miał chociaż za grosz rozsądku , ale , że nie masz rozsądku i wyzywasz mnie do walki , bo nie wiesz jeszcze co cię czeka , nie wiesz , że czeka cię pełna destrukcja w ringu . Dlatego na tym show time zmierzę się z Wadem , a na następnym zmierzymy się wszyscy trzej razem w ringu . Triple Treat Match Kane vs Barett vs Morrison . Zobaczymy kto z nas jest najlepszy i kto będzie miał szczęście w tym meczu .

[Kane zjada jeszcze trochę sałatki , popija kefirem i woła kelnera]

Kelner ! Proszę tutaj zapłata za bardzo dobrą potrawę , którą serwujecie w tej wykwintnej restauracji . Na pewno zawitam tu jeszcze nie raz , następnym razem zabiorę ze sobą mego managera aby też spróbował tych świetnych dań . Obsługa tutaj jest super , a o jedzeniu już mówiłem wyśmienite . Poprosiłbym jeszcze Herbatę z lodem . Proszę tutaj zapłata i napiwek .

[Kane czeka przy stoliku za herbatą , gdy dostaje bierze łyka i zaczyna mówić]

Morrison jeszcze nie skończyłem . Oglądaj moją najbliższą walkę z Berettem , a nie Barettem . Chcę żebyś zobaczył jak zajmuję się tymi , którzy stoją mi na drodze. Jak wykonuje Chokeslam from Hell i jak kończę z moimi przeciwnikami . Patrz dokładnie , bo to samo spotka Ciebie , to samo spotka w najbliższej naszej walce . Ostrzegam przygotuj się dobrze , bo to nie będzie dla Ciebie łatwa walka . A teraz koniec gadania o Tobie , jeszcze raz powtarzam przygotuj się ..

[Kane uśmiecha się]

Co nowy dzień w WCE jestem zachwycony nowościami . Niedawno podział na rosteru co było niesamowitą wiadomością , a teraz dołączenie pierwszej Divy w historii WCE i to właśnie do brandu ShowTime i do tego jest nią niesamowita Maryse. Jestem mile zaskoczony twoją wizytą tutaj , u nas na show time . Od czasów WWE nic się nie zmieniłaś , jak zawszę piękna , najpiękniejsza ze wszystkich div .. Utalentowana Maryse .. Jeśli będziesz potrzebować pomocy zawszę możesz zwrócić się do mnie . We mnie będziesz miała obrońce i we mnie możesz szukać bratniej duszy . Wal do mnie w dzień , w nocy i o każdej porze . Mam nadzieję , że swoją pierwszą walkę wygrasz i dasz z siebie wszystko pokazując najlepszy wrestling , że będziesz czerpała z tego sportu wiele radości , a w federacji będziesz czuła się bezpiecznie i dobrze . Chociaż o bezpieczeństwo to się nie martw , masz tutaj od tego mnie . Zadbam o to aby nic ci się nie stało.

(Kane chyba pierwszy raz w federacji okazał uczucia.)O niespełna jeden dzień a następna diva dołączyła do naszego rosteru . No proszę . Dużo rzeczy się dzieje w WCE . Mam nadzieję , że dołączy jeszcze pare div i , że brand się rozwinie , bo właśnie o to tutaj chodzi , aby zawszę pnąc się ku góry , rozwijać się . Dlatego życzę wszystkim szczęścia na nowej drodze .

[Po chwili na Kane'a twarzy pojawia się szyderczy usmiech)

Zapomniałem jeszcze o paru słowach do tego żółtodzioba , hahaha . Wade , twoja kariera stoi w miejscu , a w nxt i wwe nic nie pokazałeś . Byłeś tam słabym i tu też taki jesteś , przez cała swoją karierę nie pokazałeś nic fascynującego . Nie chwalę się , że mam telewizor , bo nie chce żebyś był zazdrosny o rzeczy , których nie posiadasz , bo robisz tutaj za marne pieniądze , a ja robię tutaj , bo to kocham i to jest najważniejsze , nie liczy się dla mnie wynagrodzenie tylko to żeby w każdej walce dać z siebie wszystko . Mojemu managerowi nie jesteś w stanie nic zrobić , Mike jest pod moją ochroną , a żeby mnie pokonać nie jest tak łatwo , na najbliższym show time , a dokładnie za dwa dni pokaże ci w ringu to , że jestem lepszy i , że nie masz się co rzucać na mój pas wagi ciężkiej , jest on tylko i wyłącznie dla mnie , nie tyczy się to osób takich jak ty , bo jesteś skończonym idiotą , który myśli , że wygra z Kane'm , nie wygrasz nawet z tym łachudrakiem Morrisonem , a co dopiero ze mną z Kane'm , który jest najsilniejszym zawodnikiem tego brandu ? , chodzenie na siłownie ci nic nie da , bo może ci to lekko pomoże , ale najważniejsze w ringu to walczyć z całego serca , dac z siebie tyle ile mogę , dać z siebie maximum , a ty uliżesz włosy podniesiesz rączki do góry , ściągniesz płaszcz i myślisz , że wygrasz walkę . To ci nic nie da , bo dla ciebie wrestling to praca , dla ciebie to zarobek , a dla nas to cale życie . Jeśli jesteś ode mnie lepszy to możesz mi to pokazać w walce , mierząc się ze mną o pas WHC , ale jeśli jesteś taki pewny to jest zasada , jeśli przegrasz walke zostawiasz Pas whc w spokoju , a jeśli wygrasz przyznam ci , że jesteś lepszy ode mnie . To warunki chyba dobre , bo na inne nie zasługujesz . Ja nie potrzebuje pomocy managera , sam rozprawię się z tobą bez mniejszego problemu , jestem The big red monster , czyli Kane , a ja nie potrzebuje pomocy nikogo innego , wystarczy , że zapanuje destrukcja na ringu , której szefem będę ja i twoja kariera się na tym zakończy . Mój manager będzie oglądał walkę i oceniał ją aby później powiedzieć mi co zrobiłem źle aby dążyć do jeszcze większej perfekcji . Tobie do perfekcji brakuje jeszcze 90 % , bo 10% masz , bo nie boisz się mnie i to ci coś daje , ale po walce nawet te 10% stracisz. Ty i kontra , ty i finisher . Tak , tak były tam smoki , srały muchy będzie wiosna . Każde twoje słowo to kłamstwo , chociaż to , że byłeś słaby to jest prawda , ale nie dodałeś , że nic się nie nauczyłeś i nadal jesteś słaby , a mądry tylko w gębie . Kto to jest Mark Henryk ? Mark czy Henryk ? a Mark Henry , no to trzeba było odrazu ta kupa smalcu co waży ponad 200 kilogramów i jego bieg przypomina świński galop , masz racje pokonałeś go , ale czy to jest jakieś większe zwycięstwo ? zauważ , że od paru lat Mark Henry tylko jobbuje w WWE i nie dostaje żadnego pasa , żadnej walki o pas , bo jest już słaby . Go i mnie coś różni , nie chodzi tutaj o wagę . Jesteśmy już dość starzy , ale ja mam formę , ducha walki i wykorzystuje całe doświadczenie , a on nie ma formy , ma kupę tłuszczu i nie ma doświadczenia , to właśnie nas różni . Mój chokeslam jest przereklamowany ? Chyba się przesłyszałem ? bo jeśli nie to w naszej walce wykonam go na tobie i zobaczymy czy jest przereklamowany . Po moim finiszerze nie wstawały największe gwiazdy wrestlingu , poszukaj sobie w wyszukiwarce moje walki z WWF , WCW i zobaczysz tam co mój chokeslam zdziałał na zawodnikach . Doszedłeś do WCE i jakoś mnie nie możesz zniszczyć , zobaczymy zresztą co pokażesz na show time , jak dotychczas nie miałem wiele walk , miałem jedną walkę sam i dwie w tag team. Sam wygrałem , w tag team może przegrałem , ale to wszystko przez tą kupę tłuszczu Big Daddy , bo ten grubas wszedł na ring i wszystko zje***ał , wykonałem na nim chokeslam i wyszedłem , czyli nie przegrałem ja walki , tylko ten grubas zatłuściały . Nieudacznikiem jesteś tutaj ty , a pas div należy się tobie wypowiadałem się już na twój temat , ulizany pedałek , i do kogo tu pas pasuje ? do ciebie w sam raz , ale przegrasz nawet z Maryse i wtedy nawet nie zdobędziesz pasa div , bo nawet na niego nie zasługujesz zadumany platfusie . Czekam na show time , na show time się wszystko okaże , kto jest lepszy , kto dostanie pas , a kto pójdzie w pole .

[Kane wstaję z krzesła]

Ja już się z wami żegnam późna godzina za chwilę zamykają restauracje , a my zobaczymy się w przeciągu paru dni na pewno . Dlatego oglądajcie mnie i nie przegapcie mojej walki w poniedziałek na show time . Żegnam , cześć !

[Kane odchodzi od stolika , wychodzi z restauracji . Po chwili wsiada do swojej limuzyny i odjeżdża . ]

62pegohq3p06ogq2.jpg

Maryse siedzi przy kubku pełnym gorącej kawy

Właśnie siedzę popijając kawę i rozmyślam o naszej następnej, a zarazem pierwszej walce, która odbędzie się w przyszłym ShowTime. Przez ostatnie dni dużo ćwiczyłam, aby trzymać formę na następną walkę. Zostało już kilka dni do następnego ShowTime, będzie to zarazem moja pierwsza gala. Dzięki treningowi który prowadziłam, czuję się świetnie i wierzę, w to że mam duże szanse pokonania Ciebie. Gdy wstałam rano ubrałam się, zjadłam dietetyczne śniadanie i poszłam ćwiczyć. Czuję, że nasza walka nie będzie łatwa dlatego trenowałam do późnego wieczora, tak aby mieć większe szanse pokonania Ciebie niż dotychczas, wrestling to nie jest jakaś tam łatwa praca, tutaj liczy się jak postąpisz i co zrobisz w danym momencie. Jeżeli podczas walki się zamyślisz, to już przegrałaś. Oglądałam dzisiaj występy Michelle w WWE i wykorzystywałam te informacje które zebrałam, czyli jakie ataki oczywiście unikać, jak też w których mogłabym skontrować atak. Jedyne co mogę w tej chwili robić to ćwiczyć i ćwiczyć, a to nie tak wcale łatwo jak się wydaje. Mój trener zlecił mi bardzo ciężkie ćwiczenie, dzięki któremu będę szybsza niż dotychczas. Jesteś zbyt pewna Siebie, siedząc tylko przed telewizorem i nic więcej nie robić, oprócz jedzenia chipsów i hamburgerów. Bądź pewna, że tak robiąc szybko przegrasz i niczego nie osiągniesz. Będziesz żałowała, że nie przyciągnęłaś ze Sobą Layly, która by Ci pomogła w każdych okolicznościach. Jedyne co w tej chwili oczekuję, to stanąć przed Tobą i spojrzeć Ci w oczy, a później Cię pokonać z uśmiechem na twarzy. Jeżeli prezes WCE wypuści do naszego rosteru WCE Diva's Championship, to nie myśl, że dostaniesz go po prostu na zawołanie, żeby osiągnąć pas trzeba wiele poświęcić, zarazem trzeba wiele trenować, by to osiągnąć. Być mistrzem to najlepsza rzecz jaka może się przydarzyć wszystkim. Fani mi w tym pomogą, bo oni właśnie dodają mi siły jaką potrzebuję, aby zwyciężyć walkę.

Maryse pije wystygłą kawę

Oczywiście, że nasza walka będzie niesamowita, wręcz wspaniała! Ale tylko dlatego, że właśnie Ciebie pokonam. Ja nie żałuję, że odeszłam z WWE i przyszłam tutaj, nawet bardzo się cieszę, że to zrobiłam. Jedyne z czego będziesz się cieszyła po walce, to tego że uszłaś z życiem. Bądź pewna że skontruje twojego "Fejt Brejkera" i wykonam na Tobie French Kiss, lub TKO, które zapamiętasz do końca swojego życia, ten twój wspaniały finisher jest niemowlęciem w porównaniu do mojego French Kiss, który rozłoży Cię na łopatki i długo będzie Cie po nim boleć bardzo głowa. Żadna twoja akcja nie robi na mnie kompletnie wrażenia. Mi się przyda ktoś do pomocy? Przecież Ty ciągle w WWE chodziłaś ze swoją Laylą, która zawsze i wszędzie Ci pomagała, nawet podawała Ci pilot gdy siedziałaś i oglądałaś telewizję. Ty i najlepsza diva w WCE? Chyba najlepsza przegrana w WCE.

Maryse się śmieje

Ja poddaje się po jednej walce? Chyba na odwrót, jedyna osoba która poddaje się po jednej walce po pani Michelle McCool. Jeżeli przegram z osobą, która mnie pokonała to dalej z nią walcze, tak abym ją doszczętnie zniszczyła, aby nauczyła się, że z Maryse się nie zadziera, sama się o tym przekonasz, tylko 1 rzecz: Ty wcale nie wygrasz :) nie licz na to, dziewczyno. Jeszcze bardziej się pogrążysz po przegranej, jak będziesz tak w Siebie wierzyła. Ja zostaje kogoś menadżerką? Przecież sama napisałaś, że szukasz menadżera, widocznie tak się mnie boisz, że potrzebujesz menadżera, ja już go nie potrzebuję. Żałosne jest to wszystko co o mnie piszesz i sama wiesz, że to nie jest prawda.

Maryse wypija kawę i wstaje z krzesełka

Niestety muszę już iść trenować, bo nie mogę tracić czasu na takie pogaduszki. Spotkamy się w ringu Michelle, tylko że Ty szybko z niego wylecisz. Pozdrawiam was fani, trzymajcie za mnie kciuki! Powodzenia Michelle.

showstopper.png

Stone-Cold-Steve-Austin.jpg

Do WCE powraca największa legenda w historii wrestlingu-Stone Cold Steve Austin! Nie było mnie tylko dwa tygodnie, ale czas dłużył się niemiłosiernie. A nie mówiłem, że na SSE zostanę zwycięzcą?! Wykonałem Stunnera i wygrałem! Jednak jestem zadowolony tylko w 50% ,bo byłem nastawiony na Last Men Standing match i zakończenie kariery DiBiase'go, ale trudno, już się z tym pogodziłem. To był tylko przedsmak moich możliwości, po dwutygodniowym urlopie jestem wypoczęty, a zarazem dwa razy lepszy niż kiedykolwiek! Wreszcie Legends of Destruction będzie w komplecie! Ponieważ Kane chce zostać World Heavyweight Championship ja wraz z Takerem wpadliśmy na pomysł zostania Tag Team Championami. Prosimy zarząd o walkę na najbliższej gali PPV. To będzie koniec panowania Punka i Goldberga! Cudem udało im się wybronić pasów na SSE, ale z nami tak łatwo nam nie pójdzie! Nasza cała stajnia będzie miała pasy! Na rozgrzanie zrobilibyśmy może jakąś walkę na którymś z Showtime? Na przykład...Legends of Destruction vs...jakieś lamusy, które się zgłoszą do walki, nie będę wybierał konkretnych zawodników, bo żyję w świecie wrestlingu kilka lat i wiem, że wycofali by się z walki. Ale odbiegam od tematu, jeszcze raz bardzo proszę zarząd o walkę o Tag Team Championship na następnej gali PPV. Ktoś w końcu musi odebrać pasy tym lamusom. Pamiętajcie, Legends of Destruction zapanuje nad WCE!

7fda9831a9b47636f716127c4b8a5a80.jpg

[Daniel idzie przez korytarz w budynku WCE i otrzymuje gratulacje od pracowników federacji]

Tak, tak dziękuję wszystkim... Ale to wspaniałe uczycie, iść przez korytarz, otrzymywać gratulację i być przyszłym mistrzem kontynentalnym WCE. Wspaniale mi się walczyło z tobą Evan, ale trzeba przyznać, widziałem że miałeś mnie w d#&ie. Myślałeś, że pójdzie tobie tak łatwo ze mną?! Od razu wiedziałem, że to ja wyjdę z hali jako przyszły mistrz kontynentalny. Wszyscy dobrze wiedzą kto i dlaczego jest przyszłością tej federacji. Chcieliście mieć dowód? To go macie. Pokonałem Evan'a można powiedzieć bez konkurencyjnie. Myślę, że fani nie żałują tych dolarów co wydali na Showtime, bo emocji było i to bardzo dużo. A wygrałem tą walkę dzięki wam. Ludziom, którzy krzyczeli ile sił w gardle - Daniel Bryan, Daniel Bryan!!! Te krzyki bardzo i to bardzo mi pomogły. Jestem wam za to bardzo wdzięczny i wiem, że mogę na was liczyć. Chciałbym coś jeszcze powiedzieć o Evan'ie. Ty to sobie idź do Crashday i udawaj tam gwiazdę wrestlingu jak pozostała część zawodników w tym brandzie. Tutaj jesteśmy na Showtime i tu nie ma obijania się. Chcesz kimś być w WCE to przejdź do Showtime i staraj się jak możesz. Może się powtarzam, ale muszę to powiedzieć po raz kolejny. Showtime dominuje w WCE i wy tego nie zmienicie. Nikt ani Nic tego nie zmieni. Ale wracając do dzisiejszej gali. Nie mogłem się doczekać naszej walki, ale jak widać warto było czekać... Jak widać osiągnąłem to ogromnym wkładem w przygotowanie się do walki oraz pomogli mi niezawodni fani WCE!!! Teraz ja powinienem stanąć tutaj, na środku korytarza i krzyczeć - Fani WCE!!! Fani WCE!!! [Daniel się chwilę pośmiał, ale po chwili zrobił poważną minę i zaczął powoli mówić] Nie wiem... Tu w tej federacji jest jakoś inaczej... Mówię inaczej, ale oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego słowa. Byłem w wielu federacjach. Byłem wiele razy pretendentem do jakiegoś pasa, a potem jego posiadaczem, ale jeszcze nigdy w życiu nie miałem tak wspaniałego uczucia. Po naszej walce dostawałem już różne pytania i postanowiłem, że teraz na niektóre odpowiem. Jednym z takich ważniejszych pytań to pytanie Czy jestem z siebie dumny... Moja odpowiedź brzmi NIE. A dlaczego? Bo nie osiągnąłem jeszcze do końca swojego celu. Jestem na 1/3 drogi do sukcesu, ponieważ walka z Evanem była pokazaniem, że się nadaję jako pretendent czyli przyszły mistrz, a teraz muszę wykonać 2/3 mojej drogi. W końcu Mistico pokonał Evan'a, tylko nie zapomnijmy, że w walce typu Fatal 4 Match. Tutaj muszę przyznać, że prawie zawsze wygrywa się w tej spekulacji meczu przez szczęście, czyjąś interwencję na uczestnikach walki itd. I tu Mistico musisz mi przyznać racje. A teraz kolejny etap. Muszę udowodnić, że jestem lepszy od Mistica i że moje ramie jest godne na noszenie tego złota. Kolejnym pytaniem było o to w jakiej spekulacji meczowej chciałbym walczyć o pas kontynentalny przeciwko Misticowi. Moim pomysłem nad spekulacją tej walki o złoto, które nosi swoją nazwę, która brzmi WCE Contienntal Championship jest walka o spekulacji No Disqualification Match. Pas jest tak ważny, że bez zastanowienia zasługuje na ten rodzaj walki. Mam nadzieję, że Ty Mistico i zarząd WCE zgodzicie się na tą walkę przy najbliższej okazji czyli na Showtime za dwa tygodnie. Było jeszcze wiele pytań, ale te uznałem jako dwa najważniejsze i najciekawsze, na resztę odpowiem na swoim twitterze, jeżeli ktoś będzie chciał znać pytania oraz odpowiedzi na nie to serdecznie zapraszam. Chciałbym się zwrócić do moich Tag Team partnerów, którymi są CM Punk i Golberg. Mówiłem wam wczoraj, że nie macie się pojawiać na Showtime jeżeli nie macie walki, a jak już się pojawicie to macie uważać na ludzi, którzy mają ochotę na pasy Tag Teamu. Ale wy jak zawsze nie słuchacie mnie i zawsze się kończy jak nie powinno. Trudno, stało się i mam nadzieję, że po raz kolejny zachowacie się inaczej. Teraz się lepiej zacznijcie przygotowywać do walki o pasy, bo chyba tylko o to chodzi Stone Cold Steve'owi Austin'owi i Undertakerowi. Wierzę w was, dlatego do was dołączyłem, ale tak jak mówiłem. Musicie mi wybaczyć, ponieważ teraz moim celem jest zdobycie pasa, więc będę walczyć solo. Mam nadzieję, że dziś, albo jutro spotkamy się i porozmawiamy o całej gali Showtime i o nas ogólnie co będzie i jak będzie. [Daniel podchodzi do drzwi swojej szatni] No to teraz muszę iść pod ciepły prysznic i zmykać do domu, bo narzeczona czeka. No tak trzymajcie się i do popisania na twitterze oraz do zobaczenia. A i jeszcze jedno... Dziękuję wam za wszystko.

[Daniel wchodzi do swojej szatni i zamyka drzwi]

32432tripleh.jpg

It's time to play The Game

Time to play The Game!...

[Triple siedzi zadowolony w swojej szatni, w jednej ręce trzyma swój młotek]

To zabawne Cena, cały czas powtarzałeś, że moja gra dobiegnie końca... Cały czas mówiłeś, że jestem stary i skoro sam nie chce odejść, to Ty zakończysz moją kariere. Mówiłeś, że zazdroszcze Ci zwycięstw, że nic nie potrafie i można wymieniać tak w nieskończoność... Jak sie okazało, były to tylko puste słowa. Wczoraj wkońcu stoczyliśmy walke i choć to nie była gala PPV, nawet nie była to walka w klatce, był to dla nas obu ważny pojedynek...Nawet sie ciesze, że nie był to steel cage match, bo wtedy myślałbym tylko o tym, żeby Cie poobijać i opuścić klatke. Ponieważ była to zwykła walka, nie miałem tylko pola 6x6, ale miałem do swojej dyspozycji cały budynek WCE. Stanęliśmy naprzeciwko siebie w ringu i od razu humor mi sie poprawił. W końcu dostałem Cie w swoje ręce i nie zamierzałem sie hamować. Jednak mnie zaskoczyłeś. Tak, musze Ci to przyznać John, dwa razy uwolniłeś sie z figure four leglock, a później założyłeś swój sto pro submission, który okazał sie zbyt słaby na mnie. Kiedy trzymałem Cie w moim chwycie, mówiłem Ci, żebyś sie poddał i zakończył tą walke, jednak ty poraz kolejny dokonałeś niemożliwego i sie uwolniłeś, po czym wykonałeś cały swój asortyment akcji. Pokazałeś wszystkie swoje 4 akcje! Mówiłeś, że Shawn zawsze był jest i będzie ode mnie lepszy, pomijając już to, że go pokonałem, tocząc z nim historyczne walki w klatkach. Mówiłeś o nieobliczalności, a sam jak zwykle chciałeś mnie "zaskoczyć" You Can't See Me, a nadziałeś sie na Spind Buster*. Do czego zmierzam? Jakoś sie podniosłeś, skontrowałeś i wyciągnąłeś z ringu co było Twoim największym błędem! Pamiętam jak cie obijałem, jak rzucałem na wszystkie strony. Mogłem wejść do ringu i zakończyć tą walke zwyciężając, jednak obiecałem Ci coś. Mówiłem, że z tego starcia wyjdziesz na noszach, a ja słowa dotrzymuje!

[Triple patrzy z uśmiechem na swój młotek]

Nie potrzebowałem nawet swojego przyjaciela. Szkoda, że nie widziałeś swojej miny, obijany, błagający o litość Cena... Coś pięknego [w szatni słychać buczenie fanów] Zamknijcie sie idioci, bo wiecie, że mam racje! Widzieliście wczorajszy ShowTime i widzieliście co sie stało z waszym bohaterem... Widziałem wtedy mine tych wszystkich głupich ludzi na widowni i ich przerażone miny. Miałem w nosie wynik tej walki i rzucałem Tobą na wszystkie strony, weszliśmy nawet dalej na zaplecze. Akurat jakiś fan wtedy kupował koszulke "Game Over". Jego mina była bezcenna. Nie wiedział w którą strone ma uciekać! Kiedy miałem już z Tobą kończyć zjawili sie sędziowie i mnie odciągneli. Masz u nich spory dług, ocalili Twoją kariere, być może nawet życie! Pewnie zaraz powiesz, że to nie prawda, że sam byś sobie poradził, że chcesz rewanżu, że wynik sie liczy...blababla. Nawet zrobiłem sobie zdjęcie Twojej miny, oprawiłem w ramke i powiesiłem nad łóżkiem. Nic tak nie poprawia humoru jak widok cierpiącego Jaśka. Ostrzegałem Cie Sina, ale ty mnie nie słuchałeś, więc teraz ja Ci to powiem, nie kontynuuj tego konfliktu, bo czeka Cie Game Over!

[Triple jeszcze bardziej zadowolony opuszcza szatnie i udaje sie na siłownie]

* nie specjalnie wiem jak to sie pisze

Time to play The Game!

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
    • KPWrestling
      KPW ARENA 32 SPRAWIEDLIWOŚĆ I PRAWO 13.03.2026 Wstęp 17:00, Start 18:00 KLUB NOWY HAREM 81-342 Gdynia, 3 Maja 28 Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie! https://www.youtube.com/watch?v=faPFQq8Od4INajlepsi polscy zawodnicy, goście z zagranicy, wielkie emocje, duża doza szaleństwa – rozrywka na najwyższym pozio
    • MattDevitto
      Już chyba wiem kto otworzy show w ringu
    • Kaczy316
      Triple H i niespodzianki, więc jak to jest w jego zwyczaju szykujmy się na najzwyklejsze show na świecie i mega przewidywalne, więc Gunther kończy karierę AJ'a, Drew broni tytułu z Samim w czystej walce, Pianek powraca i wygrywa RR Match, a Roman wbija z nr. 30 i też wygrywa RR Match  
  • Dodaj nową pozycję...