Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Showtime Backstage

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

showtime2.png

Wszyscy wiedzą jak to ma się odbywać. Tu rządzą Yao i SCM. Zapraszam.

SCM Edit: Przecie miałeś do mnie SCM mówić, zapominaczu :(

Proszę bardzo :D

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Odpowiedzi 576
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• GMS

63

• Luks

44

• fanfanfan

40

• Piledriver1674325991

29

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

7fda9831a9b47636f716127c4b8a5a80.jpg

It's The Final Countdown...

[Daniel siedzi przy biurku w swoim pokoju za kulisami w budynku WCE]

No, no, no i się coś nowego zdarzyło w WCE. Tak, tak... Dostaliście tego czego chcieliście. Fani WCE otrzymali podwójne Show!!! Dwa rostery, dwie dwutygodniówki i dwa razy więcej emocji. Ach Mistico... Mistico... jestem z tobą w rosterze. Witaj na Showtime!!! Wraz ze mną. Ale co do Hogana... Hogan jesteś na CrashDay!!! Nie jesteś ze mną, co utrudnia mi skopanie twojego starego tyłka. Ale jak już mówiłem.. NIC ani NIKT mi w tym nie przeszkodzi, dlatego nie będę zwracał uwagi na rostery w jakich się znajdujemy, tylko mam zamiar, raz na zawsze zakończyć to co się dzieje między nami oraz raz na zawsze zakończyć twoją nudną oraz bezsensowną karierę!!! Wylecisz z WCE!!! Wylecisz Hogan!!! Zrozumiałeś co powiedziałem?! W-Y-L-E-C-I-S-Z!!!!!! Hulk dobrze o tym wiesz, także spakuj się z szatni i wypier... [Daniel opanowuje się i powoli mówi] i odejdź po dobroci z WCE... Posłuchaj i to dokładnie, powiem powoli, żebyś zrozumiał tumanie... Ja, Daniel Bryan zmiażdżę ciebie Hulku Hoganie na House Show już w tą niedzielę. I nie ma innego wyjścia. Wyjdziesz na ring, przegrasz i odejdziesz spokojnie, bez rzucania się z WCE. Zrozumiałeś, czy trzeba powtórzyć? Mam nadzieję, że aż takim tumanem nie jesteś za jakiego ma cię rodzinka, więc nie będę się powtarzać. Coś tam wyjąkałeś wcześniej z siebie, że chcesz jakieś walki Legendy vs Młodziki... Każdy z nas ma inne plany. Wątpię, żebyś ty, znalazł jakiegoś wrestlera, który jest tak stary ja ty. Nie chce tracić czasu na ciebie i twoje głupie zachcianki. Moim celem w tej federacji jest zdobycie pasa kontynentalnego i jednocześnie pokonanie Mistica. To jest mój cel i swojego zdania nie zmienię, ze względu na staruszka. Ty Hulk jesteś dla mnie przeszkodą, którą sobie sam podłożyłem, aby wyeliminować z tej federacji takie zakały jak ty Hogan. Zostało ci tylko [Daniel patrzy na kalendarz, który wisi na ścianie] pięć dni istnienia w świecie wrestlingu. Po pięciu dniach, każdy będzie ciebie wytykał palcami i wyzywał od najgorszych jacy mogą istnieć. Za pięć dni będziesz już nikim. Cała ta twoja wymarła Hulkomania zniknie i wszyscy!!! Wszyscy zapomną o legendzie wrestlingu, za którą ty niby się uważasz. Za pięć dni będziesz siedział niepełnosprawny na foteliku przed telewizorem i będziesz przełączać kanały, aby uciec od tego co się stało. Ale gdy już włączysz telewizor, na każdej stacji telewizyjnej zobaczysz swoją twarz i twoich byłych fanów jak wyzywają cię oraz plują na twoje zdjęcia. Kto będzie ciebie znał to będzie się wstydził samego siebie i żałował, że był tak naiwny. Taka jest twoja przyszłość. Czy jestem jakąś wróżką, że tak mówię? Nie... nie jestem żadną czarownicą, która przepowiada przyszłość... Tylko wszystko, dosłownie wszystko wskazuje na twój koniec, który nastąpi za pięć dni na House Show!!! [Daniel jest cały czerwony ze zdenerwowania lecz powoli się uspokaja lecz trwa to z jakieś 30 sekund. Po tym czasie Daniel zaczyna dopiero mówić] Teraz chciałbym się zwrócić do Mistica. Koleś, ty nadal siedzisz cicho... Ty sobie niby masz poradzić przy obronie pasa?! Tchórz i ma sobie poradzić. Co ty wyprawiasz?! Zdobyłeś pas na Super Summer Events i uciekłeś z nim? Boisz się go położyć na szali?! I ty, godnie nazywasz się mistrzem kontynentalnym federacji WCE?! Nie rozumiem ciebie. Nie potrafię tego rozgryźć. Meksykański wrestler, niby bardzo utalentowany... a ty... Ty Mistico boisz się pokazać przed kamerą całemu światu?! Nie odzywasz się od długiego czasu, a nikt nie wiem co się z tobą dzieje. Nikomu nic nie powiedziałeś i po prostu sobie poszedłeś z WCE? Mistico musisz wrócić do WCE przed naszą walką na Showtime. Inaczej stracę do ciebie mój szacunek i zobaczysz co się stanie. Tylko spróbuj... A już więcej razy w życiu takiego błędu nie popełnisz. Jest tylko jedna osoba w tej federacji, która jest przyszłością WCE oraz przyszłym mistrzem kontynentalnym... Jest... Nią... DANIEL BRYAN...

[Daniel obraca się w stronę drzwi i spokojnie wychodzi ze swojego pokoju w budynku WCE]

1884085347_small_1.jpg

Tak , tak . Teraz sobie siedzę w barze ze znajomymi i opijamy nowe wydarzenia w WCE . Powstały dwa brandy , WCE zostało podzielone na jakby 2 zespoły . Powstały dwa nowe rostery co niesie ze sobą wiecej wrażen , wiecej rywalizacji , wiecej posiadaczy pasów . Ja ze swojej strony jestem zadowolony z przydzielonego mi brandu , i jedno co mnie zadowala to jest to , że stajnia legends of destructions będzie nadal istnieć i w najblizszym czasie tylko jak wróci stone cold pokażemy wam co potrafi LegDes , co potrafi Team Legends , co potrafią legendy światowego wrestlingu . Tak , tak Kane , Undertaker i Steve Austin . Jedni z najbardziej utalentowanych wrestlerów , jedni z najbardziej utytułowanych wrestlerów , jedni z najbardziej hardcorowych wrestlerów . Po prostu najlepsi wrestlerzy . Teraz będziem walczyć razem i pokażemy najlepszy wrestling w histori , najlepsze show i najlepsze momenty. Jesteśmy najlepszą stajnią w WCE i mimo takiego wieku będziemy teraz gromić w brandzie show time ! Więc szykować się . Legendy mogą w każdym momencie zapanować nad cała federacją i zdobyć co chcą.

Kane bierze pare łyków piwa.

Ah bym zapomniał. U nas w brandzie są trzy pasy . World Heavyweight Championship , który narazie nie ma posiadacza , nie ma właściciela , ale do tego przejdziemy zaraz . Continental Championship , którego właścicielem jest Mistico . Gratuluje posiadaczaowi jeszcze raz zdobycia pasa , ale szkoda , że nie ma tutaj pasa Hardcore champion , który najlepiej pasuje do mnie , do kane , do Glena Jacobsa . No , ale nie będziemy ubolewać , mamy za to nowy pas WHC i droga otwarta . Ostatni pas to WCE Tag Team Championship . Tutaj posiadaczy to hmm , szkoda gadać . Jakiś ćpun , który niby jest czysty , chociaż smierdzi z daleka , ale to szczegół i goldberg . Do niego nic nie mam , ale z kim on jest w tag team , masakra . Przejrzyj na oczy , bo jak narazie szmacisz sobie ostatnie lata kariery . Dobra to teraz dokończę moją rozmowe odnosie pasa WHC . Tak , tak posiadałem już owy pas w innych federacjach min w WWE jednej z najwiekszych federacji wrestlingowych . Byłem tam owym championem . Nie ma tutaj pasa Hardcore , którym byłem zaineresowany dlatego teraz będę się krecił wokół tego pasa , tak ja jestem w tej federacji chyba najbardziej wartościowym wrestlerem . Ja tu chyba najwięcej znacze jeśli się nie myle . Tak , ja jestem najwiekszym wkoncu monstrum w histori tego wrestlingu . To , że nie zdążyłem zdobyć pasa Hardcore to nie znaczy , że nie będę miał żadnego pasa . Teraz moim celem jest głowny pas WHC i chyba wiadomo , że nikt nie przeszkodzi mi w zdobyciu tego pasa , będę gotowy w zdobyciu go w każdej chwili , a jak go zdobędę to zdobędziemy jeszcze w stajni pasy Tag Team i będziemy najlepsi w tym brandzie . Ja będę gwiazdą i ikoną WCE Show Time , ja będę tutaj ustawiał każdego kogo zapragnę po koncie i będę mu dyktował to co ma robić . Wkoncu to mnie nazwano Kanem . Hmm jakbym zapomniał o Shadzie . Jak już mowilem pare dni temu Shad do ciebie ten pas nie pasuje , ten pas powinien należec do najbardziej hardcorowego wrestlera , a nie do najbardziej pustego jobbera dla którego uderzenie krzesłem to już "hartkor" . Wiem , że oglądasz to w telewizji , wiem , że teraz przechodzą cię ciarki . Ale nie musisz się juz bać mnie , możesz wejsc do federacji , bo gdy byłeś ze mną w brandzie jakoś bałeś się odpowiedzieć nawet na moje słowa . Teraz też strach ci nie pozwala nawet przed telewizorem odpowiedzieć , bo boisz się , że mógłbym to usłyszeć i znaleźć cię , ale nie zapomnij , że federacja jest jedna , to tylko brandy są dwa . Dlatego gdy zeszmacisz ten pas , który miał być noszony przeze mnie to poczekam w swojej szatni i wyjde gdy będziesz szedł i pokaże kto jest najwiekszym hardcorem rzucając cię po ścianach . Na koniec wykonam ChokeSlam From Hell do Smietnika i podpale ten kufer . Teraz mój cel to tylko WHC champion , tylko ten głowny pas . I kiedyś go zdobędę na pewno , na najblizszej gali oczekuje mojej pierwszej walki w tym brandzie i nastepnej wygranej na moje konto , nastepnego zwyciestwa monstera Kane . Troche mi zaschło w buzi .

W tle słychać głosy wołające Glena , wkoncu jest impreza

Zaraz przyjdę Keni , zaraz skończę .

Dopija piwo i woła kelnera .

Następna kolejka . Wszystko na mój koszt , proszę dopisać do rachunku .

A przepraszam , jestem w barze i to wszystko dlatego , musimy wkoncu opić to , nie ? A własnie co do nastepnej gali .. Kontynuacja mojej passy , to co się zdarzyło na super summer events poszło w nie pamięć , może nie zdobyłem kontraktu o pas , ale i tak zrobiłem to co chciałem , pokazałem tym zuchwalcom , że jestem najlepszy . Zauważyliście ? nikt nie mógł mnie wyrzucić , nie mogli dać rady mnie wyrzucić . I gdybym wiedział , że ktoś stoi za mną , za linami to byłby podbródkowy i walka toczyłaby się dalej , bo dałbym rade pokonać dwóch zawodnikow , którzy obecnie byli . Dlatego jestem z siebie dumny , że nikt nie dał rady mnie wywalić sam , nikt nie dał rady przerzucić mnie przez trzecią line . Teraz tylko pozostało dalej prowadzić swoją kariere i zdobywać wykonywać kolejne cele , kolejne plany , które sobie ustanowiłem. Przecież życie nie kończy się na jednej gali ? tak mam rację .

Glen dalej !

Zaraz , zaraz !

Dobra jak sami widzicie , znajomi mnie wołają . Muszę kończyć i lecimy się bawić . Jestem Monstrum , ale jestem też człowiekiem , i jak każdy mam życie prywatne . Wrestling to moje życie , ale każde życie ma swoje oblicza , każde życie ma wiele stron . No więc dobra ja lecę się bawić i dziekuje , że przybyliście do mnie i , że chciało wam się oglądać moją twarz . No to żegnam wszystkich , widzimy się już nie długo , przed najblizszym show na pewno się zobaczymy. Teraz się bawie , a za pare dni znowu zapanuje w ringu . Heh . Glen znów będzie musiał pokonać wszystkich swoich przeciwników i zdobyć ten pas.. A dobra koniec srania o wrestlingu tu jestem po to aby się zrelaksować ze znajomymi i ..

Glen ! dalej toast!

Glen kur !!!

i ... Dobra lecę..

Sami widzicie co się dzieje , musze już naprawdę lecieć , Siema , widzimy się za pare dni ..

Kane pobiegł do znajomych i kazał kamerzyście postawić co sobie życzy na swój rachunek.

wade-barrett-3_display_image.jpg?1276747859

Theme Barretta

No prosze. Nie bylo mnie kilka dni, a w WCE spore zmiany. Chodzi mi o "wielkie" przyjscia do federacji i to ze federacja posiada juz dwa rostery. Zaczne od tego co zaczalem. Nie bylo mnie te kilka dni, poniewaz po porazce w Battle Royal matchu na Super Summer Event zaczalem duzo cwiczyc i udoskonalac swoje umiejetnosci. I przyznam, ze teraz czuje sie o wiele lepiej. I obiecuje, ze w nastepnych moich walkach dam z siebie 100% procent moich mozliwosci. Walka Battle Royal byla moja pierwsza duza porazka w WCE. Wypadlem za ring zbyt wczesnie. Nie powinienem wogole wypasc z tego glupiego kwadratowego ringu! :evil: Bo to ja bylem faworytem wsrod wszystkich fanow wrestlingu. Ale nie musial wygrac ten beznadziejny Chris Jericho, ktory ciagle powtarza swoja gatke : "Jestem najlepszy na swiecie w tym co robie". A to gowno prawda. Ale ominmy ten temat, bo nie jest wart jego poruszania. Podczas mojego ciezkiego treningu wiele sie zmienilo. Przyszedl do federacji Hulk Hogan, John Cena, Triple H, Mick Foley, Abyss, Brock Lesnar. Jednak on mial takie szczescie i wylecial po bodajze tygodniu z federacji. I bardzo dobrze. Nie chcemy tutaj nieudacznikow. Moim zdaniem bardzo dobrze, ze sa dwa rostery. Gdy byl ten jeden brand zarzad mnie nie docenial. To ja powinienem wygrac walke Battle Royal i to ja powinienem potem wykorzystac ta wygrana po walce Kennedego i Matta Hardy. Ale nie! Wszystko musi byc inaczej. Prawda? Mniejsza oto. Teraz to ja jestem najlepsza i najwieksza gwiazda na ShowTime! I juz sobie mysle jaki pas wybrac do zdobycia. Przeciez sa trzy : Pas Tag Team, Continetal i Wagi Ciezkiej. Zacznijmy od pierwszego. Chyba nic z tego nie wypali, bo chyba nie znajde godnego moich umiejetnosci wrestlera, ktory bedzie ze mna wspaniale wspolpracowal etc. No bo kto to moze byc? Przeciez nie wezme jakis nieudacznikow, bo to nie logiczne. Dalej pas Continental. Nie bede mieszal sie w walke o ten pas, bo : szanuje to ze wygral Mistico. I zycze mu dalszych sukcesow. Ale jezeli ze mna zadrze to bedzie inaczej. Wszystko odwroci sie do gory nogami. Ostatni jest pas Wagi Ciezkiej. Bardzo mi pasuje. Pierwszym powodem jest to, ze to najwazniejszy pas w brandzie. Po drugie nie ma jeszcze zadnego posiadacza tego pasa. A po trzecie. To ja go zdobede! Wiec tutaj, teraz, wlasnie w tym miejscu zadam walki o ten pas. Moze byc na ShowTime. Kiedy chcecie. I tak pokonam mojego przeciwnika. Nie interesuje mnie kogo mi dacie. Zdobede ten pas i koniec kropka. Zrozumiano? Mysle, ze tak, bo nie mam zamiaru drugi raz tego powtarzac.

Uslyszalem Kane, ze chcesz pasa Wagi Ciezkiej? :shock:=)) Ty? Ty powinienes walczyc z Undertakerem o pasy TT, a nie. To nie jest pas dla ciebie. Jestes za slaby na ten pas. Niedlugo to bedziesz opijal moje zwyciestwo o pas. Bo ja jestem Wade Barrett i jestem najlepszy na ShowTime :!: Powiem ci cos : ty, Undertaker i Stone Cold Steve Austin moze i byliscie najlepszymi wrestlerami, ale to bylo w WWF. Byles wtedy mistrzem i federacji i jeszcze czegokolwiek. I to bylo dawno dawno temu i to jest juz przeszlosc. A w przyszlosci nie zdobedziesz juz zadnego pasa i to dzieki mnie. W ringu nie masz ze mna szans. Radzil bym ci nie krecic sie wokol pasa Wagi Ciezkiej, bo to tylko bedzie twoja strata. Po moim Wastelandzie odlicze ciebie i to bedzie nasz koniec walki. A ja po gongu konczacym walkepostawie noge na klatce pokonanego rywala. Walka odbedzie sie szybko. Bo gdy przeciwnik poczuje bol po zadanych ciosach albo podda sie i pozwoli mi go przypiac albo ucieknie ze strachu ze zrobie mu krzywde. I nawet nie pomoze ci twoj brat Undertaker. Ani ten staruszek Austin.

Mysle ze to na tyle. Czekam na walke o pas. I nikt mnie nie powstrzyma przed zdobyciem pasa Wagi Ciezkiej. Bo ja jestem Wade Barrett i osiagne swoj dotychczasowy cel czyli zdobycie pasa WHC!

Yao:Wiesz co to jest alt??To taki magiczny przycisk że jak go naciśniesz razem z "z" to ci wyskoczy "ż".Radze zapamiętać bo tak to się fajnie tego nie czyta.

johnmorrisonjohnnynitro.jpg

Now listen this aint no make belive

Come on open your eyes and see . . .

[John ubrany w czarny garnitur , wychodzi z uśmiechem na twarzy z sali konferncyjnej WCE . . . Schodzi schodami na dół i zamawia w barze , szklanke whisky. . . Barman podaje mu whisky , a John zostawia na ladzie 100 $ mówiąc , że nie chce reszty]

A co tam będę oszczędzał , wkońcu to wielki dzien w historii World Championship nie tylko dla federacji , ale również dla mnie Johna Morrisona!!! Co tu będę się oszukiwał teraz to ja będę najwiekszą gwiazdą w moim rosterze i nikt temu nie zaprzeczy , bo kto może się w tej chwili równać ze mną?! Nikt , poprostu nikt! To ja zaczne tworzyć nową historie brandu Showtime , jako pierwszy zostane World Heavyweight Championem i wtedy pokaże , że tylko ja zasługuje na ten pas i mogę walczyć o niego z każdym , a i tak to ja zwycięże tą walke i stane się kimś jeszcze lepszym od was wszystkich choć i tak już od dawna nie dorastacie mi do pięt pachołki , tchórze przygotujcie się na moje panowanie podczas każdej gali zrobie wszystko , aby zniechęcić was do tego stopnia iż nie moglibyście myśleć nawet o tym , żeby ze mną walczyć! Jesteście wielkim dnem na , które nikt nie chcę spoglądać i nie myślcie , że , któryś z was utrudni mi zdobycie mojego pasa , dla was to jest nie realne , poprostu nawet nieosiągalne w marzeniach , a dla mnie?! To jest moja wspaniała przyszłość i to wszystko się już niedługo stanie , a wtedy nędzne odrzutki przyznacie mi racje , że tylko ja mam prawo do posiadania pasa WHC , wystarczy porównać powiedzmy kilku z was do mnie i co wtedy byście zobaczyli?! Mnie , wspaniałego Johna Morrisona i taką miernote pokroju i gdy usłyszałem jego wypowiedź na temat mistrzostwa to złapałem się za głowe i pomyślałem , czy z Barretem jest coś nie tak , skoro uważa , że ten pas będzie do niego pasował , powiem Ci tylko tak Barret! Twoje wyprzedzenia w tak daleką przyszłość poprostu mnie rozbawiają , musisz spojrzeć w jeszcze dalszą , bo w tej chwili przyszłości dla Ciebie w WCE nie ma i dopóki ja tu jestem nigdy nie będzie! Zrozumiałeś to czy nie?!! Nie próbuj zgrywać z siebie twardziela bo i tak wiem o Tobie wszystko , jesteś tylko zwykłym śmieciem nic nie wartym , tak postrzegają Cię wszyscy , ale tylko ja mogę Ci to powiedzieć z taką chęcią zabicia kogoś moimi słowami , aby szumiały mu w uszach przez każde spotkanie ze mną , podczas każdej walki. Ty Barret stałbyś się bezbronny , wiedząc , że ktoś chcę Cię zaskoczyć , nie wiedziałabyś co zrobić , zamotałbyś się , dostał ode mnie niezły wycisk , wpłynąłbym na Twój zasrany umysł , zapamiętaj to sobie co teraz Ci powiem , a mówiłem już to samemu Kennedy'emu , że tacy ludzie jak Ty stają się tylko pionkami w tej ruletce , a żałuję , że nie trafił do tego samego brandu bo miałem się z nim rozprawić , ale nie szkodzi czas na to się znajdzie jeszcze nie raz , a wracając do Ciebie bezmózgi ośle to już nie robi na mnie wrażenie , że próbujesz udawać jaki jesteś groźny i co każdemu mozesz zrobić , a wiesz co Ci powiem?! Jesteś takim samym beztalenciem jak wszyscy , każdy nazywa się mistrzem , ale tylko dla samego siebie , bo robienie to przed kimś jest dla Ciebie nieosiągalna tak jak dla was wszystkich! Barret czyżbym ja się przypadkiem nie przesłyszał?! Naprawdę walnęło Ci coś w ten pusty łeb?! Ty masz czelność stawiać żądania?! To coś śmiesznego , ale ja się teraz nie będę śmiał bo coraz bardziej działasz mi na nerwy , a ja strasznie tego nie lubię! A nie chciałbym popsóć sobie humoru , w ten jakże ważny dzień w historii WCE tak więc zamknij swój pysk bo to może się dla Ciebie , źle skończyć.

[John wstaje gwałtownie z kszesła . . . Ogarnia go złość , lecz po chwili podchodzi po raz kolejny do lady i zamawia kolejnego drinka . . . Barman po chwili podaje Johnowi szklanke po czym ten mu ją wyrywa gwałtownym ruchem]

Barrett , Barrett , Barrett skończ już to bo to nic Ci niestety nie da , jedynie może Ci przynieść dużo więcej problemów , a chyba nie chcesz , zbyt szybko pożegnać się z federacją?! O to się nie martw bo nikt z zarządu Cię nie zwolni , tutaj masz moje słowo , ale jeśli oni tego nie zrobią to ja postaram się o to jak najlepiej , zrobię to z wielką przyjemnością! Jesteś trochę zacofany , skoro Twoje wiadomości o mnie nie są zbyt duże , ale cóż zrobię Ci porządną niespodzianke , takie , której nie zapomnisz do końca swojego życia , będzie to Twoim koszmarem , najgorszym w całym Twoim nędznym życiu! Boże , jesteś naprawdę strasznie głupi , wybije Ci wszystko z tego pustego łba , nie będzie dla Ciebie nic , za Twoją zniewage jaką mi pokazałeś , żądając walki o pas WHC to był błąd , straszliwy błąd i wbij sobie to do swojego zasyfiałego mózgu , że tylko ja mogę czegokolwiek rządać w tej fedracji , Ric Flair jest już taki zdesperowany , że zrobi to co mu powiem , przestraszył się mnie podczas ostatniej rozmowy i od tego czasu nawet nie śmie , podważać moich decyzji i dobrze , że nie popełnia już tych samych błędów. Teraz czas na Ciebie czubie , albo odwołasz swoje rządania , albo podczas Showtime znikniesz z WCE raz na zawsze , zniszcze Twoją kariere , to będzie dla mnie czysta przyjemność patrząc na czyjąś porażke , uwielbiam sprawiać komuś takie upokorzenia wtedy staje się jeszcze lepszy , siłniejszy nie tylko fizycznie , ale także psychiczne , co pozwala mi na dobicie moich przeciwników słowami , takimi po , których czują duży strach i słusznie bo nie są tacy jak ja , jesteście inni , a tylko ja jestem prawdziwym ideałem wrestlera , szybkość , spryt , warunki fizyczne , psychika to są moje najcenniejsze zalety , a jest ich o wiele więcej , ale żeby was zbytnio nie ośmieszać nie będę ich wymieniał. Jedyne co mogę teraz powiedzieć to to , że wy nie macie żadnych zalet , i to jest wasza słabość to co ja posiadam , będzie dla was nie osiągalne do końca kariery! Barret nie daje Ci zbyt wiele czasu , więc się lepiej pośpiesz bo masz tylko jedną szanse na udzielenie mi odpowiedzi , tylko dobrej odpowiedzi takiej , jakiej oczekuje od Ciebie , a czasu masz coraz mniej także pośpiesz się bo czas szybko płynie!

Kane , kolejny głupiec , który sądzi , że ktoś obawia się jego słów i tego co niby mógłby zrobić w ringu , ale nie robi nic i tyle. Twóje pogaduszki już przestały na wszystkich robić jakiekolwiek wrażenie , zresztą na mnie nie robiły wcale , te czasy już dawno minęły miernoto!!! Wiesz co oznacza słowo "wartość"?! wiesz?! Odpowiadaj!!! Jeśli nie wiesz to czemu o tym mówisz , jesteś następnym bezwartościowym wrestlerem w WCE! Ani Ty , ani Barret nie zrobicie nic co uszczęśliwi was , ale ja za to was nieusczęśliwie i to w należyty sposób , już niedługo Glen zobaczysz mnie z pasem WHC , który wzniosę w góre po moim zwycięstwie , będzie to widzieć cały świat! Będą widzieć prawdziwego mistrza , nie jakiegoś Jericho tylko mnie!!! To będzie coś pięknego , gdy będę wiedział , że zostaliście upokorzeni przeze mnie i , że sądziliście , że można mną pomiatać. Po walce ze mną , wasze nogi zmiękną , ręcę będą jak z waty , a w oczach zobacze strach , który będzie wam towarzyszył przez dłuuugi czas! Mylisz się Jacobs!!! Zawsze się mylisz , jesteś nikim , kolejnym pionkiem w rzędzie , który może zrobić tylko jeden ruch , ale co z tego , skoro na przeciwko stoją cele nie osiągalne dla was takie , które przewyższają wasze możliwości kilkakrotnie.Będąc najlepszym zawodnikiem naszego brandu , nie powinienem mieć z wami żadnych walk , ten pas powinien zostać przyznany odrazu mnie ,ale dobrze , skoro zarząd chcę sprawdzić mnie to proszę bardzo , nie ma dla mnie żadnego problemu! Jacobs! Zapomniałeś o zasadach jakie tu panują , o moich zasadach! Tylko ja mam prawo do tego , aby podważać swoje zdanie , ale napewno nie Ty!!! To jest już bardzo nudne , kiedy każdy z was wyjeżdża z tym samym tekstem " Jestem najlepszy , nikt się ze mną nie równa , będę mistrzem WCE . . ." , bla , bla , bla i to jest cały obraz tego jak to wszystko wygląda , wszystko jest niczym dla was , nie znacie wartości słów jakie mówicie o sobie , a robicie z siebie najlepszych , a nawet nie odbiliście się od dna , a ja już dawno "wypłynąłem na głębokie wody" , przez co nie znajdziecie się nigdy tu gdzie zaszedłem ja w tak , krótkim czasie , nie możecie w to uwierzyć , zżera was ciekawość?! Chcecie wskazówek?! Rad ?! Dobrze rozumiem to , ale powiem tylko tak : Zapomnijcie błazny o wszystkim co piękne bo piękne momenty dla was w WCE się skończyły , teraz przyszedł czas jedynie na wasze upokorzenia i poniżanie , a zapowiadał się taki dobry dzień , lecz nie wyszło nic z tego , lepiej miejcie oczy wokół całej głowy , bo ja nie zapomnę o tym co dzisiaj usłyszałem od was , coś co wzbudza we mnie piekielną złość , czasem mam ochotę kogoś zabić , przez to , że w federacji jest tyle niemyślących ludzi , pachołków nic nie znaczących w WCE dla was kariera stanie w miejscu , bo ja nie pozwole na to , żeby ktoś zdobył moją własność , będę gwiazdą tej federacji , a zarazem stanę się jej historią zdobywając nowy pas , najważniejszy pas w Wrestle Championship Entertaiment już niedługo będę mistrzem i wtedy zacznie się prawdziwa gra , tylko , że to ja będę rozdawał karty , nie Flair i nikt inny tylko ja!!! Wszystko pójdzie zgodnie z tym jak sobie to przedstawiłem w tej chwili i nie ma mowy , aby było inaczej! Słuchajcie mnie wszyscy bo drugi raz nie powtórzę , nie stanowicie dla mnie żadnego zagrożenia , ani Barret , który działa mi na nerwy , ani Ty czerwony baranie! Gardzę wami , tak się robi z miernotami i tchórzami , i przygotujcie się na swoje ostatnie walka w WCE bo po walce ze mną już nigdy nie zechcecie walki ze mną , a czemu?! Bo jesteście w tyle , tam gdzie się zaczyna , nic nie potraficie zrobić porządnie , a w dodatku zapominacie to kim jestem w tej federacji , ale spokojnie dowiecie się wszystkiego na Showtime , pas trafi w moje ręce i od tego momentu zacznie się prawdziwa zabawa , ale do tego czasu przemyślcie wszystko dokładnie , bo raczej napewno nie chcecie mieć doczynienia ze mną także posłuchajcie mojej rady , a to wyjdzie wam na dobre! Teraz udam się na odpoczynek , z myślami już o pasie WHC ma moim ramieniu , i to już niedługo stanie się naprawdę!!! Bądźcie tego pewni , John Morrison zostanie nowym mistrzem i nikt mi nie odbierze tego tytułu! Nigdy!!!

[John wstaje , rozgląda się . . . Po chwili zakłada czarne okulary , podnosi pustą szklanke i rozbija ją o ziemię po czym zaczyna się śmiać zachowując przy tym swoją złość]

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

250lfex.jpg

"Człowiek, który zaczął dostrzegać swe wady, wie już, jaką ma wybrać drogę."

Mikołaj Gogol

Długo mnie tu nie było.Bardzo długo i widzę że w federacji dużo się zmieniło.Doszło wiele nowych gwiazd.Jedni to żywe legendy a drudzy dopiero pracują nad tym żeby się nimi stać.Ja również dużo poświęciłem czasu mojej dalszej karierze w federacji.Dużo myślałem o tym co teraz będę robić i jakim będę mistrzem.Wiem że nie istnieje coś takiego jak mistrz doskonały,bez wad i słabych punktów.Dla tego nie chcę was oszukiwać że właśnie taki będę.Zobaczycie praktycznie tego samego Mistico jednak z kilkoma nowymi rzeczami,oczywiście z pasem mistrzowski,nowymi akcjami no i najważniejsze z nowym doświadczeniem.Podczas mojej nieobecności wiele osób ma chęć na mój tytuł.Rozumiem to,sam długo o niego walczyłem ale po co te nerwy.Po co te nerwy Panie Brayan??Dopiero co zacząłeś swoją karierę a już chcesz mistrzostwa.Gratuluje ale nie wypadło by się najpierw przedstawić??Ja jestem Mistico.Powiem wprost Daniel,jesteś dobrym wrestlerem ale robisz sobie za dużo wrogów.Hulk Hogan,Ted i jeszcze ja??Chyba idziesz pod prąd i niedługo dojdzie do wielkiej kolizji.Ale co mnie to twoja kariera,twoje decyzje.Widzę że bardzo lubisz sobie siedzieć w sieci.Cieszę się że odwiedziłeś mojego Facebooka,jednak po co mówisz mi komentarze które znam??Takie wytykanie wad świadczy że się mnie boisz.Tak próbujesz pokazać jaki to ja jestem słaby żeby zasłonić twój własny strach przed naszą walką.Nie ładnie,niestety nie każdy wie co to kultura osobista.Jednak Daniel zapominasz o jednym.Raptownie byłeś trzy razy na Backstagu i trzy razy mówiłeś to samo,próbowałeś mnie oczernić itp.Ale gdzie twój trening,jak chcesz mnie pokonać,pokazując komentarze z facebooka,twittera czy może myspace??To nie tak chłopcze,w ringu będzie o wiele ciężej niż teraz.Nie powiem do ciebie po gongu ani słowa aż do końca walki.Tak jest zawsze.Poza tym to ja jestem mistrzem i to ja decyduje czy będę z tobą walczył.Nie wiem czy tylko nie będę marnował czasu,nie to że mówię że jesteś słaby ale no wiesz.Twoje sprzeczki z Hulkiem były trochę żałosne.Akurat tak się składa że mam propozycje o rewanż od Evana do którego mam więcej szacunku gdyż nie raz mi udowodnił że jest jednym z najlepszych w tej branży.A więc powiedz mi dla czego miał bym akurat walczyć z tobą.Ty młody,pyskaty wrestler który lata z laskami,gada tylko bez sensu na backstagu i szuka wad innych wrestlerów,którzy w tym czasie trenują,ma ze mną walczyć zamiast byłego mistrza który jest świetnym lotnikiem??Niestety ja Mistico jestem już taki że daje szanse innym i nie odrzucam tak po prostu wyzwania i dam ci szanse.Jedną szanse która praktycznie może dać się wybić na sam szczyt lub spaść na samo dno głębokiego oceanu.Jako iż trudno mi wybierać między tobą a Evanem,mam pewien pomysł.Żaden z was nie zawalczy tak od razu o mój pas,to by było za szybko.Rozmawiałem z Panem Flairem i doszliśmy do wniosku że Daniel Brayan i Evan Bourne zawalczą na najbliższym ShowTime o pretendenta do pasa kontynentalnego w walce 1 vs 1.A więc teraz Brayan możesz pokazać na co cię stać i czy jesteś godzien walczyć o tytuł w tej federacji.Nie myślcie że będę próbował któremuś z was przeszkodzić wygrać tą walkę.To nie w moim stylu,ta walka będzie należała tylko do was.Jak by to powiedzieć,wygra najlepszy.Wiele osób mi mówiło że teraz będzie coraz ciężej,z początku nie wierzyłem w to.Myślałem że jak zdobędę tytuł to będzie tylko z górki i praktycznie nie będę musiał nic robić.Niestety zauważyłem że wielu innych wrestlerów tak robiło i co??Już nimi nie są.Ja jestem inny,muszę cały czas trzymać światowy poziom i pokazywać że wrestling to nie tylko fajerwerki.Do puki mam na sobie ten tytuł,moja motywacja jest ogromna a chęci do działania jeszcze większe, więc nie myślcie że El Mistico zrezygnował z tej federacji i będzie pokazywał słabą komedię.Bo wkońcu to ja jestem WCE Continental Chempionem i tylko Bóg może mi go zabrać.Rozumiecie Bóg!!Do puki on będzie chciał żebym reprezentował Meksyk tym tytułem tak długo ja będę go bronił z całych sił.Teraz muszę się z wami pożegnać bo czas na kilka ćwiczeń i w późniejszym czasie modlitwę która tak dużo mi dała.A więc powodzenia wszystkim moim rywalom na najbliższym Showtime i do zobaczenia w walce o pas.Viva Mexico!!Viva WCE!!Viva Showtime!!

#SmartFanZone

18194264.jpg

It's time to play The Game

Time to play The Gme!...

Jasiu, Jasiu, Jasiu... owszem pokonałeś mnie na WrestleMani22, ale tylko z winy sędziego i dobrze o tym wiesz. Uwolniłem sie z Twojego "pro" chwytu i miałem Cie dosłownie pod młotem. Przypiąłem, ale ten frajer odliczał jak mu sie chciało. Ot i tak zostałeś mistrzem WWE.

Irytuje mnie jedna twoja wypowiedź "to zdjęcie było tylko dla fanów staruszku"- ot i cały bohater 10latków John Cena, a raczej największy kłamca w WCE. Lecisz tylko na kase! To twoje miłe gadanie i bohaterskie czyny...wszystko na pokaz. Właśnie dlatego dostałeś kontrakt w tej federacji, bo świetnie sie sprzedajesz. Można to zrozumieć, federacja młoda, pieniądze sie przydają, a ty masz za sobą całą armie 8latków, którzy sikają na widok "You can't see me". To jedyna Twoja zaleta, którą warto mieć w federacji, nawet kosztem obniżenia poziomu. W sumie to najlepsze miejsce dla Ciebie było by przy stoisku z pamiątkami. Ty byś robił to co najlepiej potrafisz- sprzedawał siebie, autografy, a przy okazji inne gadżety, fani stali by w kolejce do Ciebie, a na trybunach siedzieli bo prawdziwi fani wrestlingu, oglądając takich świetnych zawodników jak Ja. Mówisz, że chcesz ze mną walki... zgoda! Nasze starcie i tak jest nieuniknione, więc po co czekać? Zmierzmy sie przy pierwszej okazji- na Showtime, możemy nawet dodać jakąś pr0 stypulacje do walki, żeby Twoi fani jeszcze bardziej sie podniecali tą walką. Mi to obojętne, bo wynik tej walki będzie jeden i to ja po walce wzniose ręce do góry, a po Ciebie przyjadą nosze. Powiedz mi John, dlaczego miałbyś mnie pokonać? Nie jesteś ode mnie silniejszy, nie jesteś szybszy i napewno nie masz lepszej techniki, bo mój but ma lepszą technike od Ciebie. Mówisz, że jesteś ode mnie młodszy i to wiek zadecyduje... wkrótce sie przekonasz jak bardzo sie mylisz! Wiek to tylko liczba, a Ja jestem w świetnej formie, powracam po kontuzji wypoczęty, z nowymi siłami, żądny zemsty i mam w nosie czy wyładuje swą złość na Sheamusie, czy Cenie. Wrestling jest bardzo niebezpiecznym sportem, kariera może sie zakonczyć w każdej chwili. To, że w wieku 40 lat jestem wciąż na szczycie oznacza, że jestem najlepszy, a ty wyzywając mnie do walki sam podpisałeś na siebie wyrok!

W WCE nastąpiły zmiany, są dwa rostery, a na Showtime nie ma jeszcze głównego mistrza, jak tylko z tobą skoncze Cena to zabiore sie za to co mi sie od dawna należy- tytuł mistrza świata.

Time to play The Game...

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

undertaker.jpg

Your Gonna Pay.....

Witam. Co tu się dzieje? Co się stało? W WCE są rostery? Tak, tak ja The Undertaker ma szansę na pas WCE....... Cena, Cena, Cena jakiś ty niemądry, że nie zostałeś w WWE. Już widzę jak Vince McMahon, dzwoni z płaczem do Triple H, że ma małą oglądalność! Chciałbym się wmieszać do waszego starcia i na ShowTime przyłączyć się do walki... Ric mówię to do Ciebie, że na ShowTime ma się odbyć walka Undertaker vs Triple H vs John Cena! Słyszysz? To będzię pojedynek wszechczasów gdy po walce Undertaker podniesie rękę w górę na cześć swojego zwycięstwa nad dwoma nieudacznikami!To będzie czas Takera...Daniel! Nie wstyd Ci? Pokazujesz swoją mordę dwa razy dziennie...Już wszystkim się to znudziło! Wstyd, wstyd z takim łbem chodzić i pokazywać się po miejscach publicznych. Wróćmy do jednego z dwóch nieudaczników, będzie to Triple H.H(uj)H(uj)H(uj)[Taker popada w głęboki śmiech, ale już chwilę potem ma normalną minę.] Przepraszam bardzo ale to strasznie ale to strasznie mnie rozbawiło!Hunter pamiętasz Wrestlemanie X-Seven, na której to ze mną przegrałeś?Czy Ty na tych Wrestlemaniach musisz przegrywać?Przecież to prawie taki sam wstyd jak u Daniela Bryana!Twój najepszy "przyjaciel" to młot, a ten młot, który masz na walkach to wyraz jednego wielkiego tchórzostwa... Gdy przegrasz to Stefcia podrzuci Ci młotek i pukniesz i złamiesz komuś nogę i po sprawie! Tak samo chciałeś zrobić z wielkim Goldbergiem, pamiętam tą walkę chciałem nawet interweniować ale wiedziałem, że z Goldbergiem nigdy nie dasz sobie rady... Z Ceną może i dasz radę ale ze mną nigdy! Czy Stefcia wie, że masz kochankę młota? Haha!!! Janusz odezwij się do mnie!!! Halo! Tak nic nie powiesz bo się boisz! Boisz się i srasz w gacie jak Ted i Hulk Hogan... John jak zaczynałem walczyć piłeś jeszcze mleczko z butelki nosiłeś pieluszki i nie umiałeś mówić...Słyszałem, że mówić nauczyłeś się dopiero 15 roku życia! Tak wasz kochany, ulubiony i najfajniejszy Johnek nie umiał mówić przez pół swojego marnego życia! Ja przez pół swojego życia miałem już kilka wspaniałych triumfów.... Żaden Hogan, Inoki, Mankind, The Rock, Sammartino, Flair nie odważył by się powiedzieć "Jestem większą legendą niż Undertaker". Któż niezna Undertakera, któż go zapomni? Nikt! Nikt! Moje zwycięstwa na Wrestlemaniach z: Jimmym Snuką, Jake'm Robertsem, Giantem Gonzalesem, King Kongiem Bundym, Sycho Sidem, 2x z Kanem, Big Bossmanem, Triple H, Riciem Flairem,Big Showem i A-Trainem,Randym Ortonem z Markiem Henrym, Batistą, Edgem, i 2x z Shawnem Michealsem!!! To jest prawdziwa potęga, to jest prawdziwa siła, którą posiada jeden, jedyny The Undertaker! Ja jestem najsilniejszy, najlepszy, najbardziej lubiany, największą legendą i.... Długo by wymieniać po prostu jestem lepszy niż ta chińska podróbka The Miz.Jestem lepszy od wszystkich w WCE, WWE, TNA, RoH, AAA i innych federacjach niezależnych.Ja Mark Calaway wygram triple threat match na najbliższym ShowTime! Po walce nie odważy się podejść do mnie Jericho! Choć bez problemów odebrał bym pas Chrisowi to jestem w tym rosterze i mam szanse na pas, który jest o wiele lepszy który trzyma pan Jericho... Ric!! Chyba jeszcze sklerozy nie masz i pamiętasz to co mówiłem?A jeśli masz to powtórzę drugi raz... Żądam na najbliższym ShowTime walki z Johnem Ceną i Triple H! Pokonam ich raz, dwa! Najpierw zrobię im podwójny Choke Slam na stół, a następnie zakończe walkę dwoma Last Ride'ami również na stół!! Cena, Triple H będę do poniedziałku wam się śnił w waszych największych i najstraszniejszych koszmarach! Ale prawdziwy koszmar nadejdzie dopiero wtedy gdy w ringu staniemy, wszyscy razem i wtedy jak to ja mówię Era Destrukcji zapanuje! Destrukcja, będzie w każdym zakątku ringu! HHH tym twoim młotem złamię Ci kark, a tobie Cena, połamie żebra! To będzie dla mnie pestka... W końcu to ja jestem wielki THE UNDERTAKER!!! Powiem jeszcze coś do Bryana... Lepiej się schowaj niż tak gadaj bo Ci się oczy pomarszczą. A brwi pomarszczą się też Triple H i John Cenie, po tym jak po walce będą wieźli was na salę operacyjną! Jak by to powiedział mój wróg Dolph Ziggler: I'm Perfection! Jestem perfekcyjny i..... jestem jeszcze bardziej AWESOME niż Miz i dlatego wygram walkę na ShowTime! Ric! Pamiętasz? Chyba tak... A więc to wszystko co chciaem dzisiaj wam powiedzieć, więc ja już będę odjeżdżał! Przed ShowTime na pewno mnie jeszce usłyszycie i zobaczycie! Dobranoc

[Taker odjeżdża z areny WCE ze swoją dziewczyną.]

american-evil.jpg

Your Gonna Pay.....

[Daniel siedzi ponownie w swoim pokoju w budynku WCE za kulisami]

No Mistico, jedna mój szacunek odzyskałeś. Lubię ciebie i nie chcę, aby między nami była jakaś wojna. Ale jest rzecz, która najbardziej interesuje mnie w tej federacji. Jest nią twój pas. Pas WCE Continental Championship. Czy ty uważasz, że ja się nie przygotowuję do walki? Myślałem, że ludzi to nie obchodzi ile ćwiczysz, czy w ogóle ćwiczysz i jak ćwiczysz. Jeżeli chcecie to pooglądać to zapraszam na jakieś fora internetowe na temat kulturystyki albo fitnessu czy w Telewizji można sobie to pooglądać. Fani wrestlingu oczekują emocji. A tych emocji oczekują podczas walki. Te efekty ćwiczeń i przygotowań mają być widoczne w czasie gal. Masz wyjść na ring i pokazać ludziom, że ty jesteś zwycięzcą i ty nadajesz się na coś więcej w tej federacji. Ciebie najwyraźniej WCE doceniło i dało tobie walkę o pas. I Ty wykorzystałeś ją i jesteś nowym mistrzem kontynentalnym. [Daniel wstaje i bije brawo lecz po chwili siada zbliża się do kamery i mówi] Ja nie jestem taki za jakiego ty mnie uważasz. Nie szukam sobie wrogów w tej federacji. Chce tylko zdobyć pas, a żeby to zrobić muszę udowodnić, że się na to nadaje. Z Hoganem jest już wszystko skończone. Nie dostałem walki, ale nie patrząc na nic on dla mnie on już nie istnieje. Z Tedem DiBiase nie chce mieć nic wspólnego. Nie chce z Tedem walczyć, ponieważ z nim nic nie osiągnę. Jedynym celem jest twój pas. Ale Live is Brutal!!! Mam kolejną przeszkodę... jest nią Evan Bourne. Kolejny wrestler, którego szanuję lecz niestety właśnie z tobą muszę walczyć o pretendenta o pas. Wolałbym z kim innym walczyć, ale mam nadzieję, ze nie popsuje ta walka relacji między nami. Na Showtime wszystko się okaże. Kto będzie mistrzem. Mistico nie chce zanudzać ludzi, że ćwiczę i ćwiczę i ćwiczę i nic innego nie robię. Po co to mówić. Ludzi to ani trochę nie obchodzi. Nie będę tobie niczego udowadniał, że ćwiczę. Nie będę sobie robił fotek i dodawać na facebook albo pisać, że już mam dosyć i jestem wykończony po ćwiczeniach nad technika i siłą. Chciałem pokazać wszystkim te komentarze ile fanów ciebie nienawidzi. Wiem o tym, że ty sobie możesz luknąć i przeczytać, ale nie wszyscy ludzie wiedzą, że można o tobie pisać opinię na facebooku. Nie chciałem ciebie tym upokorzyć tylko pokazać tobie, jaki jesteś w oczach tych ludzi. Taka jest prawda. Wątpię, żebyś dał jakoś radę wytłumaczyć im twojego tchórzostwa. Czy ja się ciebie boję? Nie, nie boję się ciebie. Szanuję ciebie i nie zamierzam lekceważyć, ale mojego celu nic nie zatrzyma. Czy zasługuję na ten tytuł? Walczę już ponad osiem lat i byłem w wielu federacjach i w tych federacjach zdobywałem najcenniejsze pasy!!! I pokażę wszystkim, że jestem kimś więcej w tej federacji niż tylko wrestlerem. Ale muszę się zgodzić z twoja wypowiedzią Mistico. Zacytuję: "Wrestling to nie tylko fajerwerki." Tak masz calusieńką rację. Wrestling to krew, wrestling to emocje, wrestling to świetne walki z udziałem najlepszych zawodników. I ta federacja WCE posiada właśnie wszystko co wymieniałem i co powinna posiadać. Lecz oczywiście zdarzają się wrestlerzy, którzy są zakałami, ale jest ich mało, przynajmniej tu u nas. WCE góruje nad WWE, TNA i innymi federacjami wrestlingu na świecie. WCE jest wrestlingiem, WCE dominuje na świecie w tej branży!!! [Daniel uderza dłonią w stół i patrzy się w obiektyw kamery. Lecz po chwili powoli się uspokaja] Ale wracając do wewnątrz WCE... Showtime się zbliża wielkimi krokami. Za parę dni fani WCE dostaną czego chcieli i za parę tych kroków wygram walkę o pretendenta #1 o pas WCE Continental Championship!!!Wpadłeś na świetny pomysł z tą walką, dokładnie jak to tak można nazwać półfinałem. Daniel Bryan vs Evan Bourne o pretendenta #1 o pas WCE Continental Championship na Showtime, a na następnym nasza walka ja z tobą Mistico jest nieodwracalna. Ach Mistico... i jeszcze jedno. Chciałbym tobie zwrócić mój szacunek do twojej osoby, ponieważ nie okazałeś się tchórzem. Lubię cię i nie chcę wejść z tobą na trop wojenny. TO chyba tyle ile miałem wam do przekazania. Pozdrawiam fanów WCE i moich przyszłych przeciwników. Do zobaczenia wszystkim.

[Daniel wstaje wyłącza laptopa i wychodzi z pokoju]

cena19.png

Your time is up my time is now

You can't see me my time is now

It's the franchise boy I'm shining now

Triple H dziękuję że przyznałeś mi rację chodzi mi oczywiście o to że WYGRAŁEM na WM 22 nie ważne w jaki sposób wygrałem ale liczy się to że WYGRAŁEM i mogę to zrobić jeszcze setki razy i nic cię przed tym nie uchroni.Czyli swoją przegraną zwalasz na sędziego żenada.No dobrze to żebyś tym razem nie narzekał to proponuję stypulację Steel Cage wiem że z twoją pamięcią już jest gorzej więc przypomnę ci zasady Steel Cage Matchu:

-Wrestlerzy są zamknięci w stalowej klatce o wysokości 20 stóp (ok. 6 m), szczelnie otaczającej ring. W jednym z narożników klatki znajdują się drzwi. Zwycięzcą walki jest ten zawodnik, który jako pierwszy ucieknie z klatki przez drzwi bądź wspinając się na jej szczyt.

Tak więc tym razem nie będziesz mógł zwalić na Sędziego.Chociaż znając ciebie to po przegranej będziesz szukał dziury w całym bo nie potrafisz przyznać się że przegrałeś.A tak nawiasem przedstawiam wam moją nową koszulkę która jest dostępna na mojej stronie ;)
koszulkax.png

Czyli tak jak na koszulce jest napisane GAME OVER Triple H.A wracając do tego co napisałeś to prawda że potrafię sprzedać wszystko co ze mną związane ale potrafię też walczyć jak prawdziwy mężczyzna a jeśli mi nie wierzysz to udowodnię ci to podczas naszej walki i to Ja po tym jak skończę z tobą zajmę się pasami tej federacji Ty będziesz na rozgrzewkę.

Undertaker ?? TY jeszcze żyjesz?? Chcesz wmieszać się do naszego starcia mnie to bez różnicy czy pokonam jednego dziadka czy dwóch.Ale po tym jak was pokonam Triple H będzie mógł zwalić winne na ciebie i to ciebie będzie obwiniał o to że przegrał więc radzę ci poczekać jak skończę z Triple H i może w między czasie znajdę czas na to by pokonać kolejną BYŁĄ gwiazdę.W WWE kiedyś byłeś gwiazdą ale te czasy minęły i tu nie ma czegoś takiego jak Wrestlemania a osiągnąłeś tak wielki Streak na WM tylko dlatego że nie trafiłeś na mnie na Wrestlemani.

A co do podziału na Rostery to dobry pomysł przynajmniej nie będzie się tu kręcić tylu nieudaczników typu Triple H lub Undertaker ale spokojnie jeszcze trochę i odeśle ich do domu starców tam gdzie ich miejsce.Tak więc czekam na odpowiedz zarządu i czy walka z Triple H zostanie zaakceptowana.

"so... you think you're untouchable?"

Word life! this is basic thuganomics

this is ba-basic thuganomics

word life!

1884085347_small_1.jpg

Kane siedzi w szatni na siłowni w towarzystwie swojego managera Mike'a .

Hehe , już dzień po imprezie, wczoraj było super , wybawiliśmy się za wszystkie czasy , dobrze , że dzieją się takie rzeczy w wce , bo miło jest się spotkać ze wszystkimi znajomymi i z fachu i z real . Miło jest razem posiedzieć , pogadać . Zatańczyć ze znajomymi i razem napić się alkoholu . Bardzo fajnie przebywać w takim o to towarzystwie . Dzisiaj od rana już ćwiczyłem na siłowni , teraz jeszcze trochę poćwiczę i do domu . Dowiedziałem się , że obrażano mnie , oczerniano i próbowano poniżyć . Ciekawe kto był aż tak mądry i chcę wkurzyć mnie . Hmm popatrzmy .. Pierwszy o fuck . Wade Barett . Nie no , nieudacznik z nxt . Co ci dało , że wygrałeś 1 sezon nxt ? w wwe nie mogłeś nikogo pokonać , nikogo nie pokonałeś dzięki umiejętnością , nikogo nie pokonałeś uczciwie . Zawsze pomagali ci członkowie nexus , zawsze dzięki nim wygrywałeś walki , a dość często też przegrywałeś nawet z ich pomocą . Nawet nie wykorzystałeś title shota co jest jak dla mnie porażka , mieć szanse zdobyć pas w jednej z największych federacji i tego nie wykorzystać , tak potrafi tylko Wade Barett , tak potrafia tylko nieudacznicy nxt. Gdybyś nie miał przy sobie zawodników pierwszej edycji nxt to nie wygrałbyś nic , nic nie osiągnąłes nawet z nimi , kibice cię tylko znienawidzili , nikt nie czuje do ciebie respektu , nikt tobie nie jest posłuszny , nikt ciebie nie lubi . Posiadałeś w nexus same pokraki. Jakiegoś Shefilda , który robił zwykły clothesline tylko z biegu i myślał , że ma zaje.. finisher , a tak naprawdę to nic nie bolało tylko Vince kazał się przewraca po tym i dawać odliczać , kto tam dalej jakiś padałek skaczący , rudy cienias , czarny cwaniak , a tam szkoda gadać . Jedyny kto przejrzał na oczy jest daniel brayan .Chwała mu za to , bo jechał każdego z was jak chciał , każdy z was miał nasrane w gaciach gdy wam założył dźwignie ala Chris Benionit . I kto go ćwiczył ? Legenda Wrestlingu HartBrakerKid Shawn Michaels. Stawiasz opór takiemu zawodnikowi jak ja , a tak naprawdę nie mierzysz się wogóle ze mną . Ty nie powinieneś wygrać żadnej gali , nie powinieneś wykorzystać kontraktu na walce z Kennedym i hardym , a wiesz czemu ? Bo jesteś taki słaby , ze gdyby dali ci wygrać walka byłaby na poziomie hornswoggle vs chavo guerrero , a do tego nie dałbyś rady wygrać z zmęczonym Kennedym nawet. Piszesz , że jesteś najlepszy , jesteś zajebisty , wogóle jesteś super , a tak naprawdę jesteś słabszy niż połowa rosteru , może dostaniesz o zarządu szanse i dadzą ci pas na chwile żebym ja później nie musiał się męczyć w walce z takim jak ty , tylko wykonał pare punchów i wygrał . Mówisz , że nie chcemy tutaj nieudaczników ? Masz racje ! nie chcemy Cię tu , ale jednak jesteś , no cóż przypadki chodzą parami . Tam wspominałeś coś o pasach .. hehe . Continentala nie ruszysz , bo się boisz mistico , a nie , ze go szanujesz . Taka jest prawda , następne co , że pasy tag team odpadają , bo nie ma nikogo kto byłby godzien z tobą walczyć , mieć takie umiejętności jak ty i takie zgranie . Fakt . Nie ma nikogo tak słabego , który byłby godzien walczyć z tobą , nie ma nikogo tak słabego co posiada takie umiejętności jak ty . Nie ma nikogo kto nie ma wogóle zgrania . Kurde ciężko będzie znaleźć drugiego ciotę , który się dobrze do ciebie dopasuje . Tak ja przeszkodzę Ci w zdobyciu tego pasa , i ja chce go zdobyć, ja chcę być whc championem wce . Ja nie zasługuje na ten pas ? dobra . Dlaczego ty na swoim kącie nie masz żadnego takiego pasa , a ja mam takich pasów full ? dlaczego ja posiadałem już tyle pasów ile ty w całej karierze nie będziesz posiadał , dlaczego to ja dostawałem title shoty , a ty nie dostałeś żadnego ? Bo ja jestem Kane , bo ja jestem tutaj legendą . Za tt mogę się wziąć jak będę chciał . To nie ty będziesz tu wybierać co ja mam robić , i nie będziesz żądał o żadną walkę , bo ty jesteś tutaj tylko ochłapkiem. Może dostaniesz jak już mówiłem ten pas , ale wiesz po co ? chcą ci dać wkoncu pas , bo masz już ponad 30 lat , połowa kariery już za tobą . A ile miałeś tytułów w całej karierze ? Trzy .. I to gdzie ? w jakiś szkółkach nic nie znaczących . Raz zdobyłeś tytuł sam , a dwa razy w tt , i co to jest ? duże osiągniecie ? to ja w samych tag temach zdobyłem 9 razy tytuł , a nie będę mówić o reszcie tytułów , bo jest tego za dużo . Ja , Undertaker i Stone Cold byliśmy legendami i tu masz racje , ale jesteśmy nimi nadal o czym nie wspomniałeś , byliśmy najlepsi w WWF , zdobyliśmy tam wiele tytułów tu też masz racje , ale zdobędziemy ich jeszcze więcej , mogę ci teraz powiedzieć , że w mojej karierze jeszcze osiągne dużo , że jeszcze będę ikoną WCE . Chociaż już jestem . I będę się kręcić koło pasa wagi ciężkiej czy ci się to podoba , czy nie . Nie przeszkodzisz mi w zdobyciu tego pasa , nie przeszkodzisz mi założeniu belta na ramie . Dlaczego to ja byłem w WWE mimo tego samego wieku co teraz WHC Championem ? Bo byłem najlepszy , wielu ludzi było w rosterze smackdown , ale nikt mnie nie pokonał . Pamiętasz ten strach w oczach Swaggera ? ten strach w oczach mysterio ? ten strach w oczach CM punka . Strach w oczach Big Showa ? Dlaczego każdy się mnie bał chociaż to nie oni pobili mego brata ? dlaczego to oni bali się wejść na ring ze mną i przegrywali każdą walkę ze mną ? Bo jestem legendą , jestem doświadczonym, silnym i niesamowitym wrestlerem , tego właśnie brakuje tobie . Nie wykonasz na mnie Westelandu czy jak tam było temu debilnemu finisherowi . Nie masz nawet tyle siły żeby mnie podnieść , a co dopiero rzucić . Ty chcesz położyć na mnie nogę gdy wygrasz ze mną walkę ? O to sobie poczekasz jeszcze z 20 lat aż będę dziadkiem żeby móc ze mną wygrać , chociaż nie . Taki nieudacznik nawet wtedy nie da rady. O fuck , ale też mi ból po zadanych od ciebie ciosach . Ten ból jest jak ukłucie komara , nikt się nie podda . Uciec ze strachu ? ze śmiechu chyba . Jak zobaczy ten ryj i ulizane włosy ala Hitler to na pewno zrobisz krzywdę , ale na psychice . Na walkę o pas sobie trochę poczekasz , bo masz przed sobą na drodze mnie . I właśnie to ja cię powstrzymam przed zdobyciem Pasa Wagi Ciężkiej , bo ty jesteś Wade "szmata" Nieudacznik i osiągniesz swój cel dostać w ryja od takiego monstrum jak ja . Nie rób sobie wielkich nadziei , bo i tak nie wygrasz ze mną , a jakby to powiedziała policja . Każde słowo może zostać użyte przeciwko tobie . W walce ze mną otrzymasz Chokeslam from Hell i już w tej walce nie wstaniesz , wtedy ja włożę twoją głowę w miejsce gdzie polecą ognie , podniosę ręce do góry i pokaże znak zwycięstwa , a ognie , które się pojawią pokażą ci moją moc . Złapie cię na koniec wykonam Tombstone i ze śmiechem na twarzy wyjdę z ringu i pójdę do szatni śmiejąc się cały czas z ciebie . Dopóki tu jestem nie zdobędziesz tego pasa , nie pozwolę ci go zdobyć , nie pozwolę zeszmacić tobie tego tytułu , tak jak już Shad zrobił z tytułem Hardcore . Jest on zawodnikiem twojego pokroju , który także nie potrafi walczyć i żeby nie płakał dali mu pas . Szkoda , że takie poczwarki jak ty wogóle tutaj się znajdują . Szkoda gadać masakra . Całe życie z debilami , całe życie walczyć z jobberami . Ja już chyba powiedziałem wszystko .

Manager: Może ja się jeszcze coś wypowiem na temat Wade'a ?

Kane: Proszę mów .

M: Oglądałem go w nxt i nie zasługuje tutaj na żaden tytuł , gdyby nie podlizywanie vincowi przegrałby i odleciał jako pierwszy . Nie wiem tylko dlaczego Daniel Brayan nie wygrał tej edycji tylko został tak szybko wyrzucony , ale się nie dziwie , bo mógł zrobić krzywdę Wade'owi ..

K: Barett by się popłakał i Vince musiałby mu dać wygrać z jakimś miernotą typu Slater .

M: No tak , masz racje . Następne show time ty i on w ringu !

K: Jeśli dyrekcja się zgodzi , to ok , jestem gotowy rozwalić to "coś" w ringu .

M: Nie będziesz musiał się nawet męczyć w ringu przecież to będzie łatwa walka.

K: Dobra rozgrzewka podczas pierwszej walki w nowym brandzie.

M: Hehe szkoda gadać o takich dybach jak wade . Niby zwycięzca Nxt , a dostał to za lizanie . Eh . Szkoda gadać wwe zeszło się na psy i takiego psa właśnie jak wade miało pod swoimi skrzydłami..

K: Kit z nim . Mike , przestańmy już rozmawiać o nim

M: Masz racje Glen nie warto zniżać się do tak niskiego poziomu jaki on preferuje .

K: Dobra , idę dalej ćwiczyć .

Kane wstaję i już ma iść w stronę siłowni , ale jego manager wstaje i coś szepcze mu na ucho .

A dziękuje za przypomnienie . Usiądę sobie . Jeszcze jeden się tu znalazł , który myśli , że zdobędzie mój pas . hahaha . John Morrison , następny padałek w okularkach , który chodzi w futerku z włosów łonowych swojej dziewczynki . Idź najpierw do fryzjera , bo chyba się obraziliście na siebie . I mógłbyś się ogolić , bo wyglądasz jak goryl , morda taka sama , i zarost też , znaczy się sierść . Ty też ? ty też uważasz się za najlepszego , najbardziej wspaniałego , tobie się tylko należy , tak , tak , tak , nie dorastamy ci do pięt , i tak dalej i tak dalej . Każdy z was powtarza to samo , a nikt nie potrafi tego pokazać w realu , ja mogę tak mówić , bo ja zrobię to co mówię , zawsze dokonuje to co mówię , zawsze robię to co chce zrobić . Jedyne w czym się z tobą zgodzę to to , że barret chyba na głowę upadł ze zdobyciem pasa . Bo przecież ja go zdobędę , ty jesteś tu tylko marionetką , którą pokonam po barrecie .John , nie musisz się obawiać moich słów , nie musisz się bać , ale pokaże ci w ringu na co mnie stać i wtedy zobaczę twój strach w oczach , który tak naprawdę masz przez całe życie . Na tobie nigdy moje zachowanie nie robiło wrażenia ? to czemu zawsze byłeś osrany? Nigdy nie upokorzysz mnie i nigdy nie będę żałował , że z ciebie się śmiałem , bo nigdy nie przegram z tobą i dlatego nic takiego się nie stanie o czym ty mówisz . Zacytuje ,,wasze nogi zmiękną , ręce będą jak z waty , a w oczach zobaczę strach , który będzie wam towarzyszył przez dłuuugi czas" hahaha to się uśmiałem teraz . Największy żart jaki słyszałem przez całe moje życie . Nogi zmiękną ? , ręce będą jak z waty ? , w oczach strach ? haha nie no . Gdzie takie żarty znalazłeś ? w jakiej gazetce ? . Chyba ty nie myślisz , że wygrasz ze mną i , że ja będę się bał ciebie . Tak jestem pionkiem i mogę zrobić tylko jeden ruch , ty możesz zrobić trzy ruchy , ale ja jednym ruchem cię powale , a ty swoimi trzema mnie tylko draśniesz . Dlatego po co mi więcej ruchów ? Pas whc nie przewyższa moich możliwości , posiadałem już ten pas nie raz , a ty posiadałeś kiedyś wogóle ? posiadałeś kiedyś główny pas jakiejś federacji typu WWE , TNA , WCW ,WWF ? Jakoś sobie nie przypominam . Nie wliczam w to ECW , bo w tych czasach gdy to zdobyłeś ECW stało się najsłabszym rosterem WWE i trafiali tam początkujący . Dlatego nie zdobyłeś żadnego głównego pasa , a ja zdobyłem go wiele razy . Byłem Championem i w WWE i WWF . Byłem Championem i monstrum , którego nikt nie mógł pokonać . Gdybyś ty walczył w czasach WWF nie wygrałbyś żadnej walki , bo owa federacja posiadała same gwiazdy , z którymi tylko ja Kane mierzyłem się , bo ty nie miałbyś szans w tamtych czasach nawet ze starym Hoganem . Walczyłem u boku z Flairem , Hoganem , Andre The Giant , i wieloma innymi legendami wrestlingu wszech czasów . A ty z kim walczyłeś ? aa wiem , z Mizem w tt , hahahaha . Najbardziej zlamiony tag team w histori, niczym marella i Kozlov . Ty nie masz żadnego prawa , chociaż tak masz swoje prawa , ale u siebie w domu gdzie jesteś sam , tam sobie królujesz , bo pies cię słucha . Mówisz , ze każdy wyjeżdża z tekstem , że jest najlepszy i będzie mistrzem wce , że jesteśmy śmieszni ? Ty jesteś śmieszny , bo sam z takimi tekstami wyjeżdżasz , ty jesteś śmieszny , bo myślisz , że pokonasz Czerwoną maszynę w meczu o pas , ty jesteś śmieszny , bo myślisz , że zdobędziesz pas wce . Gdzie ty zaszedłeś w tym krótkim czasie ? gdzie ? w kupę gówna ? tak masz rację nie zajdę w te miejsce tak jak ty , przecież ty nic w życiu nie zdobyłeś , a masz juz ponad 30 lat , w moim wieku nie będziesz miał żadnych super osiągnięć takich jak ja . 9 krotny tag team champion itp , masz ledwo pojedyncze tytuły dla niższej rangi , bo na inne nie zasługujesz , a musiał się znaleźć jakiś debil , co się będzie z tego cieszył . Po co mi wskazówki i rady od ciebie ? po to żeby zajść w te gówno ? no weź przestań , nudny już jesteś , przechwalasz się gdzie ty zaszedłeś , co ty niby zdobyłeś , a co zdobyłeś ? nic ..

# ECW Championship ,# WWE Intercontinental Championship (3 razy) ,# World Tag Team Championship , # WWE Tag Team Championship (4 razy) I co to jest dużo ? zauważ , że nie ma tutaj ani jednego tytułu głównego z najważniejszych federacji typu TNA , WWE , WWF , a nie WWF to już inna bajka w tych czasach ty jadłeś kaszkę i piłeś mleczko od mamusi . Czemu nie ma tu pasa WHC , czemu nie ma tu pasa WWE Champ ? czemu nie ma tu innego ważnego , najbardziej wartościowego pasa ? , bo nie zasługujesz na owy pas , bo trzy czwarte tamtejszego rosteru było lepsze od ciebie , w tym ja , tylko , że ja byłem lepszy i jestem nadal lepszy , kiedy tylko chcesz możemy walczyć . Tak , tak ty będziesz rozdawał karty , ty będziesz tutaj panował , tak ty będziesz najważniejszy , ty będziesz championem .. Ehe za dużo bajek oglądasz i za wielkie są twoje marzenia . Ty ważniejszy od Flaira , ty chcesz tutaj rządzić ? jak ty nie potrafiłeś rządzić w tag team z miernotą rhodes'em , a ty chcesz cała federacją ? hahaha , ty nie potrafisz jednego zawodnika sobie ustawić aby cię słuchał , a chcesz całą federacje , śmieszny i dziwny jesteś , robisz z siebie w tym czasie cały czas pośmiewisko , nic więcej tylko pośmiewisko .. Przed telewizorami , komputerami , innymi urządzeniami gdzie można cię obejrzeć wszyscy się z ciebie śmieją , bo myślisz , że jak powiesz , że jesteś super hiper zajebisty to dostaniesz pas. Po walce z tobą będę jak nowo narodzony , bo przecież nie odczuje żadnego bólu od takiego słabeusza jak ty , w szpitalu to wylądujesz jak mnie wnerwisz i użyje schodów , aby na nie wykonać chokeslam . Nie mogę się doczekać panowania Johna Morrisona , a ty Mike ?

Kane i jego manager wybuchają śmiechem .

Mike: Eh , weź wogóle mi nic o nim nie mów , czytając na internecie jego wypowiedz nie mogłem przestać się śmiać , przecież on myśli , że pokona ciebie i zdobędzie pas whc ... hahaha

Kane: Wiem , jest śmieszny , ale co poradzisz? debile byli i debile będą on jest tego przykładem .

Mike: Nie psujmy dzieciom marzeń ..

Kane: Ok Mike , dajmy chłopczykowi pomarzyć , niech chociaż coś z życia dostanie , miał zepsute dzieciństwo , nie zdobył żadnego dobrego pasa , to może się zlitują tutaj i dadzą mu na pare dni pas niech potrzyma sobie i pochwali się kolegą , że chociaż raz zdobył pas wartościowy dla federacji

Mike: Wiesz wogólę nie wiem co on szuka tu w federacji . FCW w WWE jest nadal może tam iść , dostanie się do NXT gdzie odpadnie w 1 rundzie . On nazywa się najlepszym zawodnikiem brandu , ale zobaczymy na najbliższej gali czy jest taki w czynach jak w słowach .

Kane: Czekam , nie mogę się już doczekać nawet . Ja i on w ringu , Kane i Pachołek . Będzie nudna , ale szybka walka .

Mike: Hehe , chodź idziemy już na siłownie , szkoda tracić czasu na niego .

Kane: Ok , powiem jeszcze coś i idziemy .

Więc John widzisz co myśli o Tobie nawet mój manager , co myśli o tobie jeden z najlepszych managerów w wreslingu . Nie tylko ja i mój manager tak myślimy , wielu zawodników , ludzi tak o tobie myśli . Przecież śmieją się z ciebie na każdym kroku , w każdym miejscu , przy każdej okazji . Wogóle zobacz jak ty wyglądasz . Nie ogolony , z włosami jak dziewczynka , w futrze z lumpeksu . Wysmarowany olejkiem żeby się świecić jak psu jajca gejek . Szkoda gadać idę ćwiczyć . Nie jestem takim menelem jak ty co kupuje sobie sam Wódkę i sam ją wypija na ławce w parku . Panu kamerzyście już podziękujemy i lecimy na siłownie ćwiczyć wkońcu przed każdym z nas jeszcze wiele drogi , a niedługo już show time i trzeba być przygotowanym na każdą decyzje GM i każdy przypadek jaki może się stać , trzeba się przygotować na każde wydarzenie . Przecież ja muszę wygrać walkę na show time i pokazać tym dwóm zuchwalcom kto tu jest najlepszy na show time i kto tu zasługuje na pas WHC Champion . A jestem nim ja i tylko ja . Na show time muszę wygrać pokaże wam widzowie i całemu WCE , że jestem najbardziej wartościowym zawodnikiem w całej historii tej federacji , lecę , bo już późno !

Mike bierze ręcznik i wodę i razem z Glenem udają się w stronę wyjścia z szatni , po tym udają się do siłowni i Glen zaczyna ćwiczyć. Mike przygląda się i daję rady . Kamerzysta nie zostaje wpuszczony do Siłowni więc mu podziękowano , zapłacono i odesłano do domu .

Yao:Od kiedy Kane ma menadżera??

32432tripleh.jpg

It's time to play The Game

Time to play The Game!...

[Triple siedzi w swojej szatni troche zadowolony z piwem w jednej ręce i młotem w drugiej]

John Cena jesteś naprawde zabawny. Ja Ci mówie, że jesteś fałszywym frajerem nastawionym tylko na zysk z 8letnich fanów, a ty zamiast stanąć na wysokości zadania i przyznać mi racje... wydajesz nowe sweet koszulki. Musze przyznać, że nic mnie tak ostatnio nie rozbawiło, może w ogóle zamiast walczyć będziesz chodził po trybunach i sprzedawał swoje gadżety. Zabawne- John Cena, najuczciwszy z uczciwych, najbardziej bohaterski z bohaterów, alfa i omega, Superman, Batman i Pani Goździkowa w jednym, który jeśli przegrywa znajduje milion powodów, że przegrał nieuczciwie, a nie może przyznać, że na WrestleMani 22 obronił pas mistrza federacji Wincenta Kenediego Makmena tylko i wyłącznie w winy sędziego! Dobra mniejsza o to, tamta federacja i tak upadła już przez Ciebie wystarczająco nisko.

[Hunter bierze łyk piwa]

Cena, wyciągasz mi wszystkie brudy, a jak Ja powiem jakąś niewygodną prawde o Tobie, to udajesz jakbyś tego w ogóle nie słyszał. Wielce mówisz, że jestem stary i ledwo sie ruszam, ale nie skomentujesz tego, że nie tak dawno przegrywałeś ze starszym ode mnie Shawnem Michaelsem, nie skomentowałeś także tego "to zdjęcie było tylko dla fanów staruszku". Jesteś zwykłym tchórzem, ale gdy usłyszałem twoją ostatnią wypowiedź to aż chciało mi sie śmiać! Rozumiem, że chcesz udowodnić swoim małoletnim fanom, że Superman to pikuś przy Terminatorze Jasiu, ale wyzywając mnie do walki w "mojej" stypulacji popełniłeś samobójstwo. Chcesz sie ze mną zmierzyć w klatce, która kończy kariery? Chcesz ze mną walczyć w klatce, w której mało kto opuszczał ring o własnych siłach po starciu ze mna? Sam wchodzisz pod młot, ale oczywiście żal by mi było sie nie zgodzić dlatego pamiętaj, że sam podpisałeś na siebie ten wyrok.

Cena oczywiście nie jest jedynym, który sie chce wybić moimi plecami... [Triple bierze kolejny łyk piwa]. Undertaker! Legenda DabljuDabljuI i jedna z najbardziej rozpoznawalnych postaci we wrestlingu. Twoja seria na WrestleMani robi wrażenie, tym bardziej, że udało Ci sie pokonać nawet mnie! Jednak to było prawie 10lat temu i przez ten czas duuuużo sie zmieniło. Przede wszystkim chodzi mi o Ciebie, bo Ja sie prawie w ogóle nie zmieniłem, jedynie nabrałem doświadczenia, ale ty... spójrz na siebie, ledwo stoisz w ringu, ruszasz sie gorzej niż Hulk Hogan! W tej chwili jesteś tylko cieniem tej legendy jaką byłeś kiedyś. Zmieniłeś styl, znów jestes "wielkim zuem", ale coś mi sie wydaje, że nie tylko styl zmieniłeś, ale też orientacje... powiedz mi co to za transwestyta z tobą jeździ? Prosze Cie, oszczędź nam tego widoku, bo on naprawde nie jest przyjemny, chyba, że to jest Twoja strategia. Undertaker przegrywa, nagle Jego dziewczyna podchodzi, pokazuje twarz i przeciwnik ma uraz psychiczny do końca życia! Widze, że humor też Ci sie poprawił i nagle zacząłeś męczyć tych kretynów żartami rodem od Karola Strasburgera, to chyba kolejna Twoja strategia, bo masz śmiech jak świnia kaszel. Jedno mi tu nie pasuje. Jesteś legendą, wszystkim imponuje Twoja seria na wrestlemani i w WWE byłeś chyba najważniejszą postacią i wszyscy sie "jarali" Twoją osobą, jednak odkąd zmieniłeś federacje wszyscy mają Cie w czterech literach, a ty nie potrafisz znaleźć sobie miejsca. Wszyscy mają gdzieś wielkie zuo, bo mają Jasia Sine i innych sweeteśnich wrestlerów, a Taker schodzi na drugi plan, dlatego szukasz zaczepki gdzie sie da. Nieudolnie próbujesz wejść w konflikt pomiędzy mną a Jaśkiem, lecz Ja ci nie dam tej satysfakcji! Oczywiście wszystko zależy od Rica, ale ja nie chce tej walki. Jeśli chcesz sie pokazać za pomocą mojej postaci to poczekaj aż skoncze z Johnem i wtedy sie zajme Tobą! Lub inne rozwiązanie- zdobądź pas mistrzowski, wtedy będziesz czuł mój oddech na każdym kroku. Ric jeśli nasz Takerek sie chce wybić to ustal mu jakąś fajną walke, żeby mu sie nie nudziło, a Ja jak skoncze z Ceną to sie nim zajme.

[Triple dopija piwo, wyrzuca puszke i opuszcza szatnie]

Time to play The Game!...

Yao:Tekst trzeba zawsze wyśrodkować.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

cena19.png

Your time is up my time is now

It's the franchise boy I'm shining now

Hahaha a więc to cię boli Hunter Ty po prostu mi zazdrościsz popularności i chciał byś być tak rozpoznawalny jak Ja jeśli chcesz to zdradzę tobie i wszystkim którzy chcieli by być tacy jak Ja sekret mojej popularności wystarczy być dobrym w tym co się robi tak jak Ja i umiejętnie wykorzystać swoje zalety a moją główną zaletą jest Charyzma coś czego brakuję tobie i większości ludzi w WCE przyznam że jest tu kilku gości godnych uwagi ale to później pierw załatwię sprawę z potrójnym Ha.Wygrałem na WM 22 tylko dzięki sędziemu i to mi mówisz że jeśli przegram to szukam miliony powodów, przypomnij mi czy to Ja czy Ty klepałeś w mate bo mi się jednak wydaje że Ty więc nie opowiadaj takich bzdur. Faktycznie przegrałem ze starszym od ciebie zawodnikiem oczywiście mowa tu o twoim byłym partnerze Shawn Michaels i przyznaję się do tego przegrałem z nim i jakoś mnie to nie boli bo Shawn był i myślę zawsze będzie lepszym zawodnikiem niż Ty, Shawn miał jaja i potrafił skleić dobrą walkę był nieobliczalny tak jak na Survivor Series gdy na początku wykonał na tobie swój finisher ale nie wiem czy pamiętasz że pokonałem go podobnie jak ciebie na najważniejszej gali Wrestlemani 23 ale dość już wracania do WWE było minęło teraz tworzy się nowa historia w której to Ja znowu wyjdę zwycięsko.Jeśli chcesz to skomentuję to co napisałem Hulkowi to prawda to zdjęcie zrobione było tylko i wyłącznie dla fanów pierwszym powodem jest to że nie miałem wtedy dobrych stosunków z Hulkiem a po drugie pomyślałem że to będzie dobre zdjęcie dwie legendy razem na zdjęciu nazwij mnie jak chcesz ale to jest Wrestling wszystkie chwyty dozwolone, fani wyznaczają twoją pozycję w federacji.Nazywasz mnie terminatorem,bohaterem średnio mnie to rusza ponieważ wiem że tak naprawdę chciał byś mieć tyle wygranych na swoim koncie co Ja ale w tym wieku już tego nie osiągniesz za późno dla ciebie Triple H najlepiej dla ciebie było by odpuścić sobie już wrestling ale zaraz już ci to proponowałem więc jeśli nie chcesz po dobroci to będę musiał pokazać ci że już się nie nadajesz.Powiadasz że Steel Cage to twoja stypulacja? nie wiem na jakiej podstawię to wywnioskowałeś to że pokonałeś kilku słabych przeciwników w tej stypulacji nie czyni cię faworytem walki w klatce Ja też mam na swoim koncie kilka wygranych w tej stypulacji i wiem doskonałe że w Klatce może wydarzyć się wszystko ale postaram się żebyś nie cierpiał i w miarę szybko zakończę walkę i twoją karierę która i tak zmierzała ku końcowi.Tak więc panie i panowie na najbliższej gali możecie się spodziewać powrotu najbardziej Charyzmatycznego wrestlera w historii tego sportu i zapewniam was że warto wybrać się na gale tylko z mojego powodu nie zawiodę was i to Ja wyjdę z ringu z podniesioną głową gorzej będzie z Triple H któremu będą potrzebne noszę no ale cóż próbowałem go powstrzymać od tego żeby mnie wyzywać no ale nie posłuchał i czeka go zasłużona kara.Wszystkich nielicznych fanów Nochala przepraszam ale to Triple H znieważył mnie pierwszy i spotka go kara taka sama kara czeka na wszystkich którzy mnie znieważą.GAME OVER Triple H!!!

"so... you think you're untouchable?"

Word life! this is basic thuganomics

this is ba-basic thuganomics

word life!

Bill-Goldberg.jpg

Dance with the dead in my dreams

Listen to their hallowed screams

The dead have taken my soul

Temptation's lost all contro

Awesome Animals i Dashing Two ! Och wasze tyłeczki zostało sowicie skopane ! Znowu obroniliśmy pasy . Dead Frontier nadal panuje . Czyli jak zawsze ! ( widownia buczy na Goldberga ) Ha ! Myślicie, że obchodzi mnie wasze zdanie :?::!: Myślicie, że mistrza na miare XXI wieku obchodzi co myśli o nim tłum tłustych amerykanów i ich otłuszczonych dzieci :?::!: ( w strone Goldberga z widowni leci shake, Goldberg wykazuje sie refleksem i łapie go ) Ha ! Ależ wy jesteście żałośni ! Ale nie bardziej od tego drugoplanowego brandu Crashday ! Tam jest dopiero banda idiotów i hipokrytów ! ( na ring wbiega fan w koszulce z napisem Crashday i próbuje pobić Golberga lecz ten uderza go raz w twarz po czym fan pada na ziemie ) Kolejny atak fana :?::!: Hmmm ? Może zaraz wleci tu mały samolocik z tyciusim japończykiem który także będzie próbował mnie zabić ? ( na ring wchodzi Bryan Danielson i CM Punk z flagą na której widnieje logo Dead Frontier ) Witajcie chłopcy ! ( Punk i Danielson stają bo bokach Goldberga ) Widzicie w nas tą siłe ? Widzicie ? Ja jestem nie oszukujmy sie najstarszym i naj bardziej doświadczonym z nas . Punk reprezentuje siłe terażniejszości . A cóż .

Bryan to mimo wszystko nowe pokolenie z dużym doświadczeniem . Razem tworzymy niezniszczalną, jednolitą i niezniszczalną jedność . Nic nas niepokona . Ani ostanio przybyły John Cena ! Ani Triple H ! Ani inne cioty które są w tym fedzie ! Czy wszyscy słyszą co mówie ? Nikt nie ma z nami choćby najmniejszych szans ! NIKT !!! ( fani z nowu zaczynają buczeć, Bryan i Punk uciszają tłum ) Dzięki chłopcy ! A i jeszcze jedno na koniec . Teraz gdy w WCE zaponowało rozdzielenie na brandy to my czyli Dead Frontier opanuje tylko Showtime . Crashday nie zasługuje na naszą uwagę . ( Punk i Danielson wynoszą owego fana który leży jeszcze na ringu na Double Suplex, poczym Goldberg zrzuca kurtke wchodzi na narożnik i na owym fanie wykonuje jeszcze Spear, Goldberg szybko sie podnosi i bierze mikrofon ) Widzieliście to ? To był Dead End ! Tak skończy każdy kto z nami zadrze ! ( Bryan wbija flage Dead Frontier w narożnik ringu )

deadfrontier_01.jpg

canadiandestroyerani.gifth_ththswanton1vz0.gif

9178.png

24669.png

8806.gif

8791.png

[bryan idzie przez miasto z tobą sportową w stronę centrum]

Siemka WCE [Daniel z uśmiechem na twarzy wypowiada pierwsze słowa] Zapewne domyślacie się gdzie idę, ale to teraz jest najmniej ważne. Chciałbym coś powiedzieć o Crashday. Zaczynacie mnie już wkurzać i to bardzo. Co chwile jakieś opinie, że Showtime jest takie i srakie... A CrashDay?! Co wy sobie myślicie. Showtime to jest Show gwiazd, gwiazd WCE. Tutaj nie ma żadnych zakał tak jak u was na Crashday. Może byłoby Showtime i Zakałyday? Nie macie prawa wejść na choćby trybuny w czasie trwania Showtime!!! Macie swoje marne show i nawet nie próbujcie!!! My Showtime jesteśmy przyszłością WCE!!! My!!! Fani WCE głownie będą przychodzić na Showtime. Wy myślicie, że będą wydawać kasę na coś tak marnego? To się nieźle mylicie [Daniel śmieje się] Są tu takie gwiazdy jak CM Punk, Golberg, Evan Bourne, Mistico, "Stone Cold" Steve Austin i wiele, wiele innych gwiazd i przyszłości tej federacji. A Crashday? Sam zakały... Nawet nie che wymieniać bo by się znudziło wszystkim życie... Ale wracając do wspaniałego Showtime. No to gala już za trzy dni. Za trzy dni okaże się między innymi kto będzie walczyć z Mistrzem Kontynentalnym Misticiem o pas. Tak... już czuję zapach tego złota. Evan... nasza walka się zbliża, a ty siedzisz cicho jak mysz pod miotłą. Mam nadzieję, że ta sytuacja wyjaśni się tak jak z Misticiem. Okaże się, że miałeś problemy i w ogóle. Mam nadzieję, że nie stchórzysz. Ale ty nie jesteś taki. Evan wierzę, że stworzymy wspaniałe widowisko, ale to jednak ja wyjdę z Showtime jako #1 pretendent do pasa WCE Continental Championship!!! Live is Brutal jak to się mówi, ale taka jest prawda. A czy wykorzystam tą szansę? O to już się nie musicie martwić... Daniel Bryan will be WCE Continental Champion!!! I to jest nieodwracalny fakt!!! Ty już Evan miałeś swoją szansę i ja nie wykorzystałeś, także daj szansę innym gwiazdą WCE. Nie wiem Mistico kiedy nastąpi czas na naszą walkę ale coś mi się obiło o uszy, że zbliża się gala Wrong Side of Hell i to zbliża się ogromnymi krokami. Chce z tobą walczyć Mistico o pas przy najbliższej okazji jaka się przydarzy, ale coś mi się zdaje, że ta najbliższą okazją jest gala PPV Wrong Side of Hell!!! Byłoby wspaniale. Ja i ty, na gali Wrong Side of Hell o pas kontynentalny. Czyli czekają mnie dwie bardzo ważne walki. Daniel vs Evan i Daniel vs Mistico. Evan nie lekceważę ciebie bo jesteś bardzo dobrym zawodnikiem, ale wiem w stu procentach, że jedyną osobą w WCE która zasługuje na ten pas to Daniel Bryan. Myślę, ze fani też chyba też chcieliby zobaczyć Daniela Bryana z pasem kontynentalnym na ramieniu. Fani WCE dobrze wiedzą co chcą i dobrze wiedzą, że.....

[Nagle Danielowi przerywa grupka dzieci wraz z rodzicami, którzy bawili się na palcu zabaw. Daniel wita się z nimi, rozdaje autografy oraz przez jakiś czas bawił się z dziećmi w piaskownicy. Po pięciu minutach zabawy Daniel mówi, że się spieszy i musi już iść. Zaprosił rodziców wraz z dziećmi na Showtime i powiedział im, że warto przyjść bo to Daniel Bryan wyjdzie z Showtime jako pretendent do pasa kontynentalnego. Rodzicie pogratulowali mu i życzyli, aby wygrał tą walkę i zdobył pas. Daniel żegna się z dziećmi oraz rodzicami i odchodzi]

Uffff ci fani WCE. Kocham to!!! Dawno nie bawiłem się w piaskownicy. Chyba ostatni raz z jakieś 15 lat temu. Pamiętam to. Te budowanie sobie willi, robienie garaży i przechwalanie się kto jest bogatszy bo ma tyle aut, ten ma taką wille i tak bez końca. Pamiętam bardzo dobrze swoje dzieciństwo i nasze zabawy. Ale nie mogliśmy żyć bez wrestlingu, prawda? [Daniel uśmiecha się] No to potem do domu i wrestling leciał godzinami. To były czasy. A teraz? Są jeszcze lepsze bo to ja będę mistrzem kontynentalnym WCE i to ja jestem przyszłością WCE!!! Czyli jeszcze będę musiał wytrzymać trzy dni, ale damy radę. Nie mam zamiaru je przeleżeć obżerając się przed telewizorem, czy pić alkoholu i być przez te trzy dni nawalony non stop, tylko będę ciężko pracować, żeby stworzyć znakomite Show dla fanów i żeby być mistrzem kontynentalnym!!! Plany co do pokonania Hulka Hogana legły w gruzach i się nawet z tego powodu cieszę. Nie będę miał ciebie an sumieniu, że cię zabiłem czy choćby połamałem kręgosłup. Mam to gdzieś... Ważne, że szybciej będę mistrzem, a tak bym stracił tyle czasu na starego dziadziusia... W tym czasie w WCE bardzo dużo się zmieniło i jeszcze bardzo dużo może ulec zmianom. Ale pamiętaj Mistico i fani WCE. Walka Daniel Bryan vs Mistico o pas kontynentalny jest nieunikniona i nie zwracając uwagi co się stanie ta walka się odbędzie i mój cel w tej federacji także się nie zmieni. Dobra... Już dawno jestem w centrum i już za rogiem będziemy się rozstawać więc do zobaczenia wszystkim i narka.

[Daniel skręca za róg i wchodzi do siłowni]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
    • Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
  • Dodaj nową pozycję...