Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Showtime Backstage

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

SheltonBenjaminPicture.jpg

(Kamera pokazuje Sheltona idacego w strone swojej szatni. Ten zatrzymal sie zaraz przy wejsciu, zaczal sie smiac w kierunku kamery, po czym zaczal mowic)...Wiedzialem, ze na tym swiecie egzystuja ludzie, ktorzy za wszelka cene, wyzywajac wszystkich wokol, chca dorobic sie polamanej szczeki, ale nie spodziewalem sie, ze ktorys bedze tak uparcie staral sie pojechac mnie. Taka osoba jest miejscowy glupek, nie zdajacy sobie sprawy z tego, do kogo prawi tekstami z googli, szukajacy wiecznie guza, póldupek zza meksykanskiego krzaka, Alberto Del RRRRyjjjooo. Sluchaj, kurczaczku, nie ma sensu twoje ciagle rzucanie sie, niczym gowno w trawie do takich ludzi jak ja. Zas takim stracencom, jak ty, nie przynosi to nic dobrego. Chcialbys ze mna zawalczyc? Taaa, przedzej dostaniesz pojedynek z Big Showem w damskiej bieliznie, Przegrany-Wpierdziela-Puszke-Psiego-Zarcia Match, hehe...Na koniec powiem ci krotko - przyuwaz z kim fruwasz, bo kiedys cos cie pacnie i nawet nie bedziesz wiedzial z ktorej strony...

Dobra, mameje pierweszego stopnia odstawmy na bok, a zajmijmy sie teraz pewnym osobnikiem. Ludzie pijacy spore ilosci alkoholu, majacy Dzien Dobroci Dla Jabronich zwa go The Great One...musza byc niezle wcieci...Juz wiecie o kogo chodzi...Here comes The Rock...His ugly face make people be in shock...Witajcie, Johnson na Showtime. Nawet nie wiesz jak ja sie ciesze, ze zostales tutaj przeniesiony. Zawsze chcialem miec szanse, by zloic komus takiemu tylnie policzki, no i ku mojej radosci wszystko sie ulozylo po mojej mysli. Co wiecej slyszalem, ze juz uprzednio mnie wyzwales na pojedynek...Czy ja aby na pewno dobrze slyszalem? Wielki The Rock wyzywa mnie, The Gold Standarda Sheltona Benjamina na pojedynek? Wiesz, jako, ze najwazniejsze PPV w tym roku tuz tuz, chetnie sprawdzilbym swoje sily kopiac dupsko jakiemus bezwartosciowemu pseudo-People's Championowi kupionego za dyszke ze sklepu "Za Rogiem". Jesli zarzad sie zgodzi to nie ma sprawy, mozemy sie zmierzyc. Dla tych nieustannie beczacych owieczek siedzacych na trybunach i przed telewizorami bylby to wielki klasyk. Powracajacy po dluuugiej przerwie, bezprzecznie legenda swiatowego wrestlingu, Shelton Benjamin versus eyebrow raising, his own ego racing, crap eating, jabroni meeting, horrible singing, as well as stinking, show stopping, always tapping, people's shit, The Rock...Dla mnie, zas, bylby to taki maly sprawdzianik przed Final Showdown. Tam juz nie bedzie pojedynek o pietruszke, tylko o cos co uzupelni brakujacy puzzel w ukladance "The Gold Trio" czyli Showtime-The Gold Standard-World Heavyweight Championship. Teraz jabroni, spojrz na calosc ze strony, na ktora ja patrze i pamietaj, ze to nie moja wyobraznia, tylko czyste realia. The thing that's going to happen is the thing that no one wants to happen...apart from me. Future is simple, future is me! Remember that!

Dobra wracajac do tematu walki do pas wagi ciezkiej, wlasnie w tej chwili przypomnialem sobie o osobie, ktora tez najprawdopodobniej wystapi, ktora cos wczesniej do mnie mowila, tylko tak sie zle dla niej zlozylo, bo niezbyt bylem zainteresowany w jakiekolwiek slowo, ktore padlo z jej ust...Triple H, czekaj, dziadku, pozwol obejrzec mi plytke, na ktorej zostala uwieczniona twoja wypowiedz...(Shelton wlacza DVD i oglada przemowe Huntera). OK, wiec tak sprawy stoja...Dziadzius klapie jadaczka zalac sie, ze ja, za swoja wrodzona wspanialosc, dostalem juz walke o pas. Gdybys byl mna, to juz dawno byl z tytulem WHC paradowal, ale nie jestes mna i nigdy nie bedziesz wiec jedyna rzecz, na ktorej bedziesz mogl polegac to szczescie, ktore rzecz jasna czesto ludzi zawodzi. W twoim przypadku, w szczegolnosci w konforntacjach ze mna, bedzie zawodzic cie non-stop. na najblizszym PPV nie pomoze ci doslownie nic - ani twoja sila fizyczna, ani pomoc twojej Stefci, ktora byla niesamowicie radosna po spotkaniu ze mna w hotelu, ani twoj smieszny mloteczek, ktorego mozesz co najwyzej uzywac podczas urzadzania sobie wiejskiego tuningu na zlotach starych garbusow, ani tym bardziej szczescie...But wait wait a goddamn minute...I was just wondering...What the hell are you doing in MY title match?? Przeciez ty nie masz klasy, brak ci mozgu, co udowodniles nazywajac mnie "czarnychem", brak ci charyzmy, jestes strasznie powolny, masz zone, ktora cie zdradzila, twoja era juz dawno przeminela, do tego wypaliles sie staruszku juz dawno...Teraz to ja juz nie jestem pewien, czy zarzad przypadkiem nie chce mi ulatwic zdobycie tego pasa dolaczajac mi ludzi przegranych do pojedynku...You wanna play the game? So, go to some playground, and I'm telling ya, you're not gonna be disappointed...

Na koniec kilka slow do Jacka Swaggera...Witaj w WCE, pojdz do logopedy zanim zaczniesz do mnie cos mowic. Milego dnia.

Have lots of fear, 'cause The Gold Standard's here!!

ps. NIe czepiac sie dlugosci, bo w koncu nie ona gra pierwsze skrzypce :) .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• Odpowiedzi 576
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• GMS

63

• Luks

44

• fanfanfan

40

• Piledriver1674325991

29

Top użytkownicy w tym temacie

Szatnia Unstoppable's, słychać świętowanie., kamerzysta uchyla niśmiało drzwi lecz zauważa go Sting

Hej człowieku chodź tu z tym złomem, The Icon ma parę słów do powiedzenia tobie oraz kilku innym nieudacznikom w tej Federacji. Otóż najpierw parę słów do tych całych "wybrańców, chociaż nie wiem czy warto o nich wspominać sami widzieliście co się z nimi stało, jak ktoś nie widział to niech powtórkę sobie zobaczy, kupi DVD czy nie wiem co jeszcze, powiem jedno, dla takich chwil warto żyć. Skopaliśmy te ich cztery litery, bez żadnego wysiłku, nic nie byli w stanie nam zrobić. Ale czy ktoś mądry chociaż raz pomyślał że może być inaczej, że tacy zawodnicy jak my mogliby przegrać z takimi miernotami? Oczywiście że nie, to było pytanie retoryczne! WOOOOOO! WOOOOOOO WOOOOOO!

[Ej Chłopaki ciszej bądźcie bo mam coś ważnego do powiedzenia, Potem też sobie pogadacie

Po chwili w szatni panuje w miarę spokojna atmosfera

Tym samym dziś jak już wspominaliśmy, zadebiutowaliśmy jako stajnia, dzień dzisiejszy to początek naszej dominacji w WCE, Już niedługo nikt nam nie podskoczy, Będziemy najbardziej dominującą stajnią w WCE. Niestety Kavalowi nie udało się pokonać Edga, Kaval nie przejmuj się, i tak rozwalisz tą blond włosą panienkę jeszcze nie raz i twój upragniony pas w końcu będzie tam gdzie jego miejsce czyli na twoim ramieniu. Monte, Volvo, Poter czy jak ci tam, masz taką nie wyparzoną jadaczkę, pisałeś co ty to nie zrobisz Ryderowi, i co?? i gdzie byłeś, słyszałem że zwiałeś tuż przed pojedynkiem ktoś widział twój samochód jak opuszcza halę 5 minut przed walką. nie dziwne że Ryder tż nie wyszedł do ringu, tylko zaoszczędził ci dodatkowego upokorzenia. Powinieneś być mu wdzięczny, powinieneś lizać jego śmierdzące stopy za to że mimo twojego tchórzostwa wyszłeś z tego z twarzą. Ale Poter ja ci nie odpuszczę już za 2 tygodnie ty vs THE ICON STING walka z pasem,mam nadzieję że nasza nowa pani GM zgodzi się na to bo nie chce byś mi uciekł, tak jak to zrobiłeś dziś, a nawet jeśli to zrobisz to powinieneś wiedzieć że przedemną nie ma ucieczki, Te trzy łamagi już to wiedzą, wiedzą już o tym też widzowie, zostałeś tylko ty. Chociaż może twoja ucieczka była spowodowana tym że zobaczyłeś nasze zwycięstwo, i przestraszyłeś się że możemy spotkać cię na BS? Miałeś do tego prawo, lecz nie bój nic powiedziałem już chłopakom żeby nie robili ci krzywdy, ty jesteś mój, za te wszystkie cwaniackie odzywki spuszczę ci taki łomot że twoje prawnuki będą miały czkawkę. Starczy tych pustych słów na twój temat Poter, Zwrócę się jeszcze do naszej nowej pani manager, Chciałbym serdecznie panią Powitać na Showtime, Gdzie rządzi Stajnia Unstoppable's. Mam nadzieję że nie powtórzy pani błędów poprzednika i nie będzie pani stawiała na swojego męża w ME, Jak widzisz Stef on nawet nie może wygrać walki z takim patałachem jak Del Rio i do tego mając partnera, do tego nie byle jakiego. Czy on może jeszcze bardziej pokazać jakim jest nieudacznikiem?

Ok kończę chłopaki mnie wołają na kolejną kolejkę Trzymajcie się. Aha a ty tu siedź w razie gsyby ktoś z nich miałby się ochotę wypowiedzieć .

Sting Podkręca głośniej muzykę, bierze szklankę Whiskey i wraca do reszty Unstoppables
sig.png

1.jpg

1,2 You here the clock ticking?

Tick-tock, You about to stop living,

Tick-tock, I want you to remember me,

Tick-tock, but the day don't have no memory...

[MVP wchdzi do szatni kopie krzesło i po chwili zaczyna mówić.

Jestem bardzo wkurzony i muszę coś powiedzieć o ST, ale to na koniec.Wiesz co Sting. Przyjmę każde twoje wyzwanie. Nie wane w jakiej stypulacji odbędzie się nasza walka. Pamiętaj, że ja i tak wygram. Bardzo cieszę się, że mam u ciebie trochę szacunku. Normalnie o czym innym nie marzyłem. Mówiłeś coś o slumsach, ale nie będe ci na to odpowiadał, bo nie chcę znirzać się do twojego poziomu. Ale o tym, że jestem czarny to już przesadziłeś. Jak chcesz coś mi powiedzieć to powiedz mi to prosto w oczy. Zemszczę się na tobie w za te słowa w ringu i musisz wiedzieć, że bardzo pożałujesz tych słów ty je***y staruy rasisto ! Mam jeden problem. Mianowicie nie iwem jaki pojedynek mam wybrać na najważniejszej gali roku. Z tobą czy o pretendenta do pasa Hardcore, bo doszły mnie słuchy, że taki pojedynek ma się odbyć. Nad czym ja w ogóle myślę, przecież wiadomo, że wybiorę walkę o pretendenta, a nie z tobą. A to nie dlatego, że się ciebie boję, ale dlatego, że ma już dość walk o nic z jakimiś niedorajdami i staruchami. Chcę w końcu coś osiągnąć, a nie cofać się w rozwoju przy takich kalekach jak ty i Ryder. I proszę cię nie porównuj mnie do Cena, bo ja i on jesteśmy całkiem inni. Ty napewno pomyślałeś, że chodzi o kolor skóry. Mi chodzi o to, że jesteśmy inni pod względem stylu walki. Tyle co do twojej pierwszej wypowiedzi, a teraz przejdę do drugiej. Dla twojej wiadomości nazywam się Montel Vontavious Porter, a nie Monte Volvo Poter. Co ty pier****sz. Nie odjeżdżałem żadnym samochodem i gadaj mi tu takich rzeczy. Jakbyś nie wiedział to nawet stałem obok ciebie i pytałem się na co się gapisz, a ty odpowiedziałeś "Na Jurka" i zemdlałeś. Ja zaprowadziełm cię do twoje szatni, a tam zajęli się tobą twoi partnerzy. Fajnie to brzmi, partnerzy. Mniejsza z tym. Ty powinieneś mi dziękować, a jeszcze mnie wyzywasz. Jesteś dziwny. Wiedziałem, że tak się stanie. Chodzi mi o to, że się ululałeś. Napewno po wygranej walce znów się upiłeś i miałeś jakieś zwidy. Nie martw się, to da się wyleczyć. Zapisz się na AA i będziesz zdrowy. Ja uciekłem, bo bałem się, że spotakam te wasze Unstopales czy jakoś tak na BS ? Chyba cię posrało. Nawet miałem nadzieję, że was spotkam i powiem wam kilka rzeczy, ale niestety od razu uciekliście do swojej szatni się upić. Wiedz, żę czekałem do końca gali na inforamcję, że będę walczył, ale się jej nie doczekałem. Zobaczymy kto tu komu spuści łomot dziadku. Lepiej uważaj, bo możesz w domu zasłabnąć i naszą walkę szlak trafi, a tego byś nie chciał. No masz rację. Mógłbym lizać śmierdzące skarpetki Ryder'a tyle, że go na nie nie stać. Dobie też mogę o wielki królu. Pewnie myślisz, że mówię to naprawdę. Gdybyś tak myślał nie mógłbym się powstrzymać aby wyśmiać cię prosto w twarz. Dla twojej wiadomości mówiłem to z sarkazmem, ale ty pewnie nie wiesz co to znaczy. Nie będę ci tłumaczył co to znaczy, bo nie jestem nauczycielem chociaż mógłbyś sie ode mnie uczyć jak się walczy dziadku. Lepiej idź popracować nad kondycją, bo nie jestem pewny czy wytrzymiesz tempo tej walki. Dobra kończę z tobą dziadku. Pamiętaj, że nazywam się Montel Vontavious Porter, a nie coś tam. Narazie dziadku. Teraz przejdę do sprawy z Showtime. To jest jakaś kpina ! Co ten zarząd sobie myśli ?! Dlaczego nie pozwoliliście na odbycie się mojej walki z Ryder'em ?! Baliście się, że go zabiję czy co ?! Może i trafiłby na długo do szpitala, ale to nie powód n odwoływanie walki ! Tydzień intesywnych ćwiczeń poszedł na marne ! Jakk ja mogę pracować w takich warunkach ?! Chcę walki,a jej nie dostaję ! Co to ma być ?! Na 99% odchodzę z federacji i to może być moje ostatnie pojawienie się tutaj ! Możliwe, że odejdę z tej gównianej fedracji ! Dziękuję za miło spędzony czas i dobranoc ! I pomimo tego, że może stąd odejdę pamiętajcie. To ja jestem najlepszym i najlepiej opłacanym zawodnikiem w tym biznesie i nikt ani nic tego nie zmieni.

[MVP wyrzuca kmerzystę z szatni i trzaska drzwiami. Obraz się urywa.

ksgj.png

No i po Showtime Drew jak się cieszysz po przegranej jak to było finisher od każdego zawodnika Unstoppable's i co nie przełamała ci się żadna kość? Doba nie ważna ważniejsze jest to że przychodzicie tu i myślicie że możecie decydować o walce której uczestnikom nie dorastacie do pięt. Nie ważne i tak już ta wasza stajnia rozpadła. Już wiem czemu się nazywacie chose one bo zostałeś już jeden tylko ty McIntyre już wszyscy odeszli Barrett się przestraszył a teraz Okurna dostał po dupie i ze strachu przed kolejną walką odszedł. McIntyre jeszcze ty zostałeś WCE chce zmniejszyć ilość debili i wy im w tym pomagacie dobrym przykładem zmniejszanie ilości debili przez fedeacje jest oczywiście zwolnienie naszego kochanego Rica o właśnie Flair mam nadzieje że już nigdy nie powrócisz do WCE. A wracając do tematu przykładem zmniejszenia ilości debili przez was jest wasze odchodzenie które mnie bardzo cieszy. Drew tu nikt się za tobą nie wstawi tu jesteś jeden na czterech. Tu nie ma Vince który da ci drugą szanse jesteś sam i to przeciwko czterem więc to zapamiętaj. Tu nikt cię nie poklepie po główce po przegranej walce nikt nie da ci odetchnąć podczas walki. Drew, Drew, Drew czemu akurat Del Rio czemu mu pomogliście? Czemu nie Triplak moglibyście zaplusować wtedy u naszej nowej gm'ki albo Rock nie wiem co wam dała pomoc jemu ale i tak według mnie po prostu zrobiliście sobie wrogów a oni cię zostawili jesteś sam na 6 bo oni na pewno ci tego nie odpuszczą. A co do innych wrestleów MVP chcesz odejść z federacji to ja powiem ci o tym tylko jedno nara. Nikt cię tu nie chcę już nie ma Rica i dlatego twoja walka się nie obyła Stephanie wolała puścić reklamy niż takie beztalencie na ring uwierz te reklamy miały by większy ratting niż ta walka więc lepiej dziękuj że nie zostałeś upokorzony a nie już płaczesz i mówisz że odejdziesz z federacji. Hahahaha czy dobrze usłyszałem liczysz że wygrasz walkę batle royal w której ja wystąpie człowieku jesteś naprawdę chory a co do rasistowskiego tekstu Stinga to naprawdę przesadziłeś możesz mu cisnąć od wszystkiego ale kolor skóry jest nie ważny to zawsze będzie ten sam idiota nie ważne czy czarny czy żółty czy kolorowy. A wracając do tematu myślisz że wygrasz wiesz kto będzie w ringu z tobą jeśli zdecydujesz się na batle royal po pierwsze Ja wspaniały, zdumiewający, niesamowity ALEX RILEY!!!!!!! Będzie tam też pewnie Zack ale mniejsza z nim będzie tam HBK Shawn Micheals. A właśnie Shawn witaj na Showtime. Wracając do tematu będą tam wszyscy z Showtime oprócz kilku którzy będą walczyć o pas WCE. Co ty k***a zmyślasz MVP tobie się już zupełnie w tym łbie popierdoliło zmyślasz że przynosiłeś go do nas nieprzytomnego chyba go pomyliłeś ze swoją starą a naszą szatnie z burdelem. Montel upadłeś nisko jak tamci z chose one którzy znaleźli jakiś chory filmik na youtube i od razu mówią że to my. A właśnie żebyś nie zapomniał żegnam się z tobą i jak sam nie pójdziesz to mogę ci w tym pomóc. Nie ma tu miejsca dla tych którzy określają tą federacje mianem gównianej. Ale ciekawi mnie jedno skoro ta federacja jest taka gówniana i zasługujesz na main eventy itp to czemu tu k***a przyszłeś! Dobra przejdźmy do tej już planowanej walki o najważniejszy pas na Showtime najpierw omówię uczestników. Triplak Eidz oczywiście dostał te walkę tylko i wyłącznie dzięki swojej żonie taka rodzinna pomoc jest chora bo na przykład Alberto Del Rio bardziej zasłużył na miejsce w tej walce i miał by szanse na pas a tak to Triplak dostanie po dupie i tyle. Rocky jak już mówiłem nie jest za specjalny ale trochę talentu ma więc może ale to mało prawdopodobne wygra. Gold oczywiście jak kiedyś dostawał push to od razu main eventy i walki o pasy ale oczywiście przegra te walkę i to z kretesem. Nitro jedyny z uczestników tej walki którego szanuję ma 100% szansę na wygraną nasz mistrz World Heavy Weight zatrzyma pas i będzie go trzymał aż ja mu go nie odbiorę bo nie ma lepszego wrestlera niż niesamowity, wspaniały, niepowtarzalny, zdumiewający Alex Riley!!!!! Więc oczywiście walkę wygra Johny Nitro ale możliwa jest wygrana również wygrana Rocka. Ale ja oczywiście stawiam na Nitro i mogę na niego typować

vladimirkozlovolegprudi.jpg

Ja prinjos tebe bol , Ja tvoj koshmar

Ja tvoja problema i ty ejo ne hochesh

Ja prinjos tebe vojnu , Ja skala kotoruju ty ne sdvinesh

Rosyjski czołg znowu uderzył podczas minionej gali! Razem z Alexem , Stingiem pokonaliśmy te łachudry czyli Barretta , Otunge i Drewno i to wcale nie było takie trudne teraz my jesteśmy potęgą wce! Unstoppables jest coraz większą siłą i tylko patrzeć jak staniemy się najlepszymi zawodnikami w całej federacji , zniszczymy każdego kto stanie nam na drodze. Drew czemu byłeś takim tchórzem podczas walki i nic nie pokazałeś , a na początku tylko się przechwalałeś swoją siłą i wolą walki , która cię zgubiła. Vladimir Kozlov rozniósł wszystkich razem ze swoimi partnerami jak to powiedział nasz lider Sting nie dorastacie nam nawet do pięt. Otunga i Barrett stworzyli kopie tego nędznego Nexus , które długo się nie utrzymało i nawet mało kto się dowiedział , że tu byliście skoro tak szybko wasza stajnia przestała istnieć. Chcę też podziękować naszemu nowemu nabytkowi Kavalowi , który także miał udział w zwycięstwie Unstoppables , znakomicie wykonałeś nasz plan i Sting dobrze zrobił przyjmując cię do nas , jesteś bardzo ważnym punktem naszej stajni. Sting jest bardzo doświadczonym zawodnikiem pomaga nam się rozwijać , Alex to młody utalentowany chłopak no i Kaval , który przez długi okres czasu występował w federacjach niezależnych szkoląc się na wspaniałego zawodnika , a teraz jego umiejętności pomagają nam wszystkim sami widzicie , że jesteśmy najlepsi i nitk nie może tego podważyć. Kto teraz zadrze z nami skończy tak samo jak te niedorozwinięte móżdżki z Nexusa , teraz to już historia bo McIntyre został sam i będzie miał z nami teraz bardzo źle nie mówiąc o tym co mu się stanie jeśli z nami po raz kolejny zadrze , dobrze wiesz Drew , że nie masz żadnych szans twoi partnerzy stchórzyli przed nami , przed naszą siłą i odeszli zostawiając cię na lodzie , krótko mówiąc. Chcę też coś powiedzieć teraz o naszym nowym General Managerze , którym została kobieta czyli Stephanie McMahon , ale to chyba jest jakiś spisek pana Nochala , który specjalnie sprowadził tutaj swoją żonke , aby wkońcu dostać pas , ale mogę teraz powiedzieć , że pas , który w tej chwili posiada Nitro będzie należał do Stinga może nie w tym roku , ale od przyszłego zapowiadam , że będziemy się starać o wszystkie pasy nawet o te , które mają teraz Batista i Kennedy zostaniemy najlepszą stajnią w historii wce , Sting zdobędzie pas WHC , Kaval pas hardcore , a ja z Alexem odbierzemy pasy tym idiotą z Destination tak to będą wspaniałe chwile chwały i już nic nie stanie nam na drodze!

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Prywatna kamera Stinga

Ha, HAHA, HAHAHA. MVP ale mam z ciebie ubaw, HAHAA, śmieszniejszego człowieka dawno nie słyszałem, jesteś lepszy od Czarka Pazury. Idź lepiej załóż swój kabaret bo jak widzisz w tej federacji już nikt nie chce cię na wizji pokazywać. najpierw bredzisz że przyjmniesz każde moje wyzwanie, potem że odchodzisz z federacji, a na sam koniec że to ty mnie przyprowadziłeś pod drzwi szatni? Więc zacznijmy od początku. ża Ty VS Największa Ikona Wrtestlingu, Najwspanialszy zawodnik wszech czasów THE ICON STING będziemy związani pasem, tak żebyś się nauczył że przedemną nie ma ucieczki, zwłaszcza gdy podważasz moją reputację, NASZĄ reputację, czy tu do nikogo nie dotarło jeszcze że jeśli ktoś zadziera z jednym z nas, to zadziera z wszystkimi czterema ludźmi? reszta pewnie to wie bo się nie odzywa, ale ty nie, musiałeś znów zacząć kłapać tą twoją niewyparzoną gębą. Zresztą mniejsza z tym, już nie ma odwrotu, jeśli nie stawisz się na walkę, to i tak cię znajdziemy, możesz uciekać, ale nie zaznasz spokoju. No i właśnie, ponoć kończysz z WCE? Brawo, pierwsza mądra decyzja w twoim żałosnym życiu BRAWO POTER!! Tu nam takich jak ty nie trzeba, zaniżasz poziom, wygrałeś dwie walki? wiesz co JA TEŻ!! Ty stoczyłeś 2 walki? a ja TRZY!! W tym jedna porażka, ale taka porażka to nie porażka, nie miałem formy, ale to już mówiłem. Wracając do ciebie Monte, Chcesz odejść bo wiesz że po spotkaniu ze mną twoja dalsza kariera i tak nie wchodziła by w grę, po tej walce i tak będziesz miał połamane kości, to spowoduje że nie będziesz w stanie walczyć przez następny rok. No i największa bzdura jaką powiedziałeś Pajacu...TY MNIE PRZYPROWADZIŁEŚ POD SZATNIĘ?? Chyba kpisz, Gdybym cię tam zobaczył to niestety, ale musiał bym ci skopać twoje cztery litery, Widziałeś co spotkało McDonalda? nie opowiadaj takich bzdur bo skończysz podobnie. Po walce poszliśmy do szatni, Tam wypiłem dosłownie szklaneczkę Whiskey, i ty mi tu pierdo&!# że byłem pijany? Człowieku ogarnij się bo już nie wiem po co takie pierdoły opowiadasz, chciałeś mnie Wkurzyć?? Więc.... Ok udało ci się, ale już za dwa tygodnie, Za dwa tygodnie Poter wyjaśnimy sobie kilka rzeczy sam na sam, i zobaczymy kto miał rację. A potem sobie odchodź do tego twojego zakichanego WWE gdzie i tak nikt ci szansy na nic nie da, byłeś zerem, jesteś zerem, i zerem zostaniesz do końca twojego nędznego żywota, Mam nadzieję że się rozumiemy Monte? Ok kończę już z tym palantem, Czas zacząć rysować plany na najbliższe miesiące, FonalShowdown już nie długo, Skoro MVP odchodzi to chyba nie pozostanie mi nic innego jak wygranie Battle Royal, I wygranie głównego pasa organizacji, ALE gdyby tak się nie stało to mam już plan awaryjny, Vladimir Przykro mi kamracie ale musimy wtedy zamienić się rolami, Ty lub Kaval zajmnijcie się pasami tutaj, a Ja z Alexem, zabierzemy się za Pasy Tag Teamowe które są teraz na tym nędznym Crashday, w posiadaniu dwóch ludzi których co prawda nawet troszkę szanuję, lecz cóż tu dużo mówić trzeba je przynieść z powrotem na Showtime, na najlepszy Brand pod słońcem. Tak Kennedy And Animal, o was mowa, mam nadzieję że nie dacie się pokonać ludziom w starych skarpetach na głowie. zszokowało mnie to jak mogłeś Kennedy przegrać z tą miernotą Mistico? Spadek formy? zresztą nie ważne. Od Stycznia będziecie mieć na głowie nas, i żadni Rudzi czy jak im tam nie będą psuli naszego genialnego planu, Mam nadzieję że się rozumiemy. Wiem że dacie radę obronić te pasy w grudniu, lecz potem? Potem niestety, lub też stety je stracicie, wtedy to dowiecie się która stajnia w WCE jest najlepsza, Najwspanialsza, która ma najjaśniejsze gwiazdy w swych szeregach, nie, nie żadne Destination Lecz my Unstoppable's WOOOO. Wrócę jeszcze do tej miernoty MVP... Lecz najpierw muszę się napić, zaschło mi w gardle.

Sting wyciaga z torby butlkę napoju izotonicznego "4 ICONS" bierze parę łyków i kontynuuje

Widzisz więśmaku to nie jest Alkohol, nie mam żadnych problemów w życiu, a tym bardziej z alkoholem, w odróżnieniu od ciebie jestem profesjonalistą, nie to co ty, lub kilku innych tutaj. To jest najwyższej klasy Napój izotoniczny, smakuje wybornie, zresztą sama nazwa wskazuje że nie jest dla byle kogo. Więc Poter skończ opowiadać opowiadać bzdety, zajmnij się sobą. Nie idziesz przypadkiem do więzienia znów?? mam rozpowiadać o tym historyjki? Jakoby największy nawrócony przestępca znów poszedł siedzieć?? Zresztą za co ty siedziałeś? za zwinięcie cukierka małej dziewczynce? i dałeś się złapać?? HAHAA no tak to by było do ciebie podobne, z twoim tempem to nawet żółw by cię dogonił. Ok starczy na dziś. Co do moich fanów to...WOOOOOOOO IT'S SHOWTIME FOLKS WOOOOOOO
sig.png

http://www.youtube.com/watch?v=MnIM6K4qN9k&feature=player_embedded

[Na ekranie pojawia sie "nowy" stary titantron Triple H'a, po czym pojawia sie sam Hunter i zaczyna mówić]

Zdziwieni?! Tak? To jeszcze nic! Mam dzisiaj kilka rzeczy do powiedzenia po ostatnim ShowTime. Przede wszystkim pragne poinformować wszystkich idiotów, którzy nie oglądali ostatniego ShowTime z jakiegoś głupiego powodu typu "byłem w pracy", "złamałem ręke" czy "matka mi zmarła", że nasz Generalny Menager Showtime Ric Flair nie pracuje już dla tej organizacji! Tak, cieszycie sie, ja też nie cierpie tego starego zgreda, ale to nic! Nową Generalną Menager Showtime została moja żona Stephanie McMahon! Cieszycie sie z tego powodu prawda? Nie? Macie coś do najlepszej deyczji jaką podjął zarząd tej federacji od czasu sprowadzenia mnie do WCE? Powiem wam to inaczej. Gówno macie do gadania, zamiast głupio buczeć i obżerać sie chipsami przydajcie sie na coś i idzcie do sklepu z pamiątkami kupić jakąś koszulke Ceny czy innego pajaca, bo nikt was tutaj nie potrzebuje i przede wszystkim wszyscy mają w dupie was i wasze humory. Buczcie sobie więc jak wam dobrze, ale i tak nic nie wskóracie, ale żeby was wk****ć jeszcze bardziej powiem wam jeszcze jedną rzecz, która była tak oczywista, że powinniście o tym wiedzieć. Pierwszą decyzją nowej Generalnej Menager było przyłączenie mnie do walki o pas wagi ciężkiej na Final Showdown! To decyzja Menager i z nią sie nie wolno sprzeczać, tak więc na Final Showdown zobaczycie fatal four way match o pas WHC. Cieszycie sie lub nie, w dupie to mam, bo i tak nic nie wskóracie. W ogóle nie wiem po co jesteście na widowni, skoro nic nie robicie, tylko obżeracie sie chipsami i innymi fast foodami, potem przychodzicie do domu, siadacie na kanapie, załączacie telewizor i robicie to samo. Zamiast marnować czas na wkurzanie ludzi zostawcie miejsce na widowni dla normalnych ludzi, a sami zostancie w domu, w koncu wysoki rating też sie przyda federacji. No tak w tym kraju nie ma normalnych ludzi... same bezrozumne grubasy. Zresztą co ja sie bede z wami pieprzyć... Prawda jest taka, że mam walke o pas WHC i nic na to nie poradzicie, za to możecie sobie kupić nową koszulke, żeby pokazać, że i tak jesteście "lepsi". Radziłbym wam zmienić stosunek do mnie, ponieważ patrzycie na mistrza świata wagi ciężkiej! Nie, nie postradałem zmysłów, tak sie stanie. Na Final Showdown Johny Nitro zostanie upokorzony na oczach was wszystkich i straci swój tytuł, który mu sie i tak nie należy. Mało tego po tej walce nie bedzie nawet w stanie sie o niego ubiegać. To samo sie stanie z Rockiem i to samo będzie z "The Gold Fają" Benjaminem. Wierzcie lub nie, ale nawet Shelton mnie nie powtrzyma. Nie powstrzyma mnie, bo po prostu nie jest w stanie tego dokonać. Machina ruszyła, gra rozpoczęta, nadszedł Mój Czas, Czas Huntera Hearsta Helmsleya i nic na to nie poradzicie. Możecie tylko siedzieć cicho i patrzeć jak niszcze waszych faworytów. To wcale nie bedzie takie trudne po tym co pokazał Benjamin na ShowTime. Ludzie pokładają w tym czarnym pedałku całą swoją nadzieje, ale na ShowTime udowodnił, że nadzieja jest matką głupich nie potrafiąc przypiąć Johnego Nitro. I ty chcesz ze mną grać?! Chyba Cie głowa boli, musiałeś sie za dużo nawdychać czegoś tam... ale dobra, udowodnie moje słowa na Final Showdown i bynajmniej nie mam zamiaru dokonywać tego samemu... Nie kryje sie z tym, bo g***o mi możecie zrobić. Dla inteligentnych ludzi, którzy nie wiedzą o co chodzi, a zapewne większość z osób które mnie w tej chwili słuchają sie do tej grupy zalicza powiem wprost- Hammer pójdzie w ruch, o to sie martwić nie musicie. Nie gram czysto, bo na tym polega rola Game Mastera. Nie mam zamiaru sie bawić z tą bandą durni tylko dlatego, żeby ludzie mieli mnie za "dobrego człowieka", bo nie mam zamiaru nim być. Po prostu nie licze sie z ludźmi i najlepiej na tym wychodze. Nie zasługujecie na to, żeby sie z wami liczyć. Jesteście żałośni tak bardzo jak to tylko jest możliwe. No i... nic mi nie możecie zrobić... Boicie sie podejść do mnie zresztą, w grupie jesteście kozaki, ale modlicie sie by mnie nie spotkać na ulicy wieczorem i zresztą słusznie, bo nie było by to przyjemne spotkanie. Dla was oczywiście... Dobra pogadałem o was, pora teraz przejść do kolejnych spraw czyli tego co sie wydarzyło w walce wieczoru na ostatnim ShowTime, albo raczej do tego, kto ma teraz przeje***e. Mowa o tym pieprzonym palancie Del Rio i Jego trzech przydupasach, przez których przegraliśmy z Rockiem walke. Zanim sie zaczniesz głupkowato szczerzyć i śmiać jak głupi do sera mam dla Ciebie pewien komunikat Alberto. Nie bede sie już z wami pieprzyć tępe sukinsyny, i powiem wam to wprost. Ty i ten twój nowy przydupas McIntyre zmierzycie sie ze mną i z Rockiem już na najbliższym ShowTime. I nie obchodzi mnie to, że już "wygrałeś", że masz coś tam i inne głupoty, które rodzą sie w tej Twojej pustej, latynoskiej czaszcze Alberto. Teraz nikt nie ma wątpliwości kto tu rządzi. Jak widać Barett i Otunga zrozumieli jaki wielki błąd popełnili w poniedziałek i jak bardzo mają przesrane za to, dlatego jak widać po cichu złożyli wymówienie i uciekli z tej federacji nim sie zorientowałem. Jednak dobrze, że Wy jesteście takimi idiotami i na to nie wpadliście. Bede miał rozgrzewke przed zdobyciem pasa WHC. Tak, troche ruchu mi sie przyda, wy sie nadacie idealnie. To niesamowite jakiego masz farta Alberto, nadal nie moge uwierzyć jak to robisz, że jeszcze żyjesz?! Jak widać są jeszcze dzieci szczęścia na tym świecie i Ty jesteś tego idealnym przykładem. Nie mniej jednak zostaliście sami i będziecie moimi pierwszymi ofiarami, tym razem nie pomogą Ci Otunga i Barett. Możesz liczyć tylko na Drewa, który na ShowTime przegrywając z bandą pomalowanego klauna udowodnił, że w tej walce Ci niewiele pomoże. Tym razem nie będzie litości i nikt mi nie przeszkodzi. To jest moja gra i to ja ją kontroluje. Nadchodzi mowa era na ShowTime, It's My Time. Nie uciekniecie od tej walki, choćbyście nie wiem co zrobili, w WCE panują teraz nowe zasady i to Ja je ustalam i co do tego nie macie chyba wątpliwości. To Ja stanowie tę gre. Mówie to po raz kolejny i tym razem przekonacie sie o tym na własnej skórze. Przekonacie sie co to znaczy zadrzeć ze mną. Do zobaczenia w poniedziałek...

[Triple sie szyderczo uśmiecha, a obraz znika. . .]

*wiem, że cholernie słabo, ale nie miałem za grosz weny i pisanie tego posta zajęło mi jakieś półtorej godziny. Następne bedą lepsze.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

1.jpg

1,2 You here the clock ticking?

Tick-tock, You about to stop living,

Tick-tock, I want you to remember me,

Tick-tock, but the day don't have no memory...

Wiecie co. Ale was w ch**a zrobiłem ! naprawde myśleliście, że stąd odejdę ? Musiałoby mnie by mnie chyba opętać abym odszedł stąd. WCE to najlepsza federacja na świecie i nawet jeśli będę tu jobbował to i tak stąd nie odejdę. Powiedziałem, że odchodzę, bo chciałem zobaczyć reakcję Stinga. Napewno się uciezsyłeś, bo pomyślałeś, że nie będziesz musiał przeżywać tego horroru czyli walki ze mną. Ale o tobie później. Riley, widzę, że ty też byłeś ululany na maxa i też tego nie pamiętasz. A nie przypominasz sobie jak myślałeś, że przyszła pani na zamówienia i chciałeś Stinga, wiesz o co mi chodzi. I nie wyzywaj mojej mamy dobra. Wiem, że mi zadrościsz tego, że mam mamę. Wiem, znaczy się nie wiem co czujesz, ale wiem, że wychowywałeś się w bidulu. Napewno było ciężko. Ta walka o każdy kawałek chleba, o każdą łyżkę zupy. To musiało być ciężkie. Ale widzę, że już o tym zapomniałeś i masz drugie życie chociaż kilka nawyków ci zostało. Np. kradnięcie w supermarketach. Co myślałeś, że nikt cię nie widział jak kradłeś aparat z Biedronki. Dobra, kończę z tobą i przechodzę do tego dziadka Stinga. To prawda, byłem kiedyś w więzieniu i co ? Każdemu może zdarzyć się w życiu błąd w życiu. Z resztą nie chcę już o tym mówić. To było dawno i nieprawda. Wiem czemu pijesz te napoje izotoniczne. Rozgryzłem cię. Pijesz to żeby mieć świadomość, ze w ogóle żyjesz. Bo po tylu drinkach trudno jest szybko w rócić do formy. Matko szpanujesz, że masz napój 4 Icon. Napewno sam go sobie nalałeś. Ba, napewno nalałeś tam znowu te swoje whiskey. Znów cię rozgryzłem ? Wiesz co. Powiem szczerze, że nie iwem z kim przegrałeś walkę. Nie potrafię sobie przypomnieć. Zobazczymy czy przyznasz się z kim przegrałeś. Jeśli nie to jeteś pi**a. A z kim ja przegrałem ? Czekaj chwilę, muszę pomyśleć. Aha, już wiem. Z nikim. Nie przegrałem jeszcze w WCE żadnej walki. Może i odbyłem tylko dwie, ale gdybym stoczył tą trzecią również bym ją wygrał. A już za niecałe dwa tygodnie pokonam cię dziadku i pokażę wszystkim, że jestem w stanie walczyć o każdy pas w WCE. Kiedy w końcu będzisz mnie nazywał normalnie, a nie Poter. Jeśli będziesz mówił do mnie normalnie to ja do ciebie. Miejmy do siebie choć trochę szacunku starcze. Nie wybieram się do żadnego WWE ani TNA, bo to co mówiłem ostatnio to był żart. Chciałem zobaczyć ja zareagujesz. Napewno spadł ci kamień z serca, że nie musisz ze mną walczyć. Ale nie będzie tak fajnie. Nie dostaniesz prezentu pod choinkę. Wiesz czemu zadzieram z tobą i z tym waszym Uno coś tam ? Bo się was nie boję. Jesteście pi**y i tyle. Jesteście tak jak te całe Nexus. Ni emacie ani trochę godności. Czym ty się tak podniecasz. Gdybyś walczył 1 vs 1 przegrałbyś. Wygraliście tylko dla tego, że pomogł wam Kaval i tyle. Gdyby nie o nie mielibyście nic do powiedzenia. Dlatego ja jestem indywidualistą i walczę sam, bo wtedy jestem zależny sam od siebie, a nie od kogoś. Ty jesteś profesjaonalistą ? No teraz to mnie dobiłeś. Wiedziałem, że jesteś głupi, ale nie aż tak. Nie powiem ci za co siedziałe, bo nie chcę o tym gadać, a w dodatku nie jesteś tego wart dziadku. Chybaczymy kto tu kogo nie dogoni podczas walki. Nie martw się jak nie będzisz umiał ustać, bo będziesz pijany to odprowadzę cię do szatni więc możesz spokojnie się upić przed naszą walką. Dobra, na dziś już kończę. Mówię teraz do wszystkich w WCE. To ja jestem najlepszym i najlepiej opłacanym zawodnkiem w tej federacji i nikt ani nic tego nie zmieni !

ksgj.png

Alberto-Del-Rio-Fashion-Hairstyle.jpg

[Na parking federacji podjeżdża strasznie długa limuzyna, z której wysiada Alberto Del Rio. Dziennikarze momentalnie doskakują do niego i proszą o kilka słów co do jego walki na ostatnim Showtime]

Ja nigdy nie boje się konfrontacji ani z wami, ani z jakimiś dziadkami w ringu, bo nazywam się Alberto Del Rio i jestem największa ikoną federacji WCE. Nie wiem czy do wszystkich to dotarło, ale jeśli nie to ile razy mam wam jeszcze to udowadniać? Zostałem zatrudniony do tej federacji miesiąc temu i wystąpiłem na trzech galach. We wszystkich zaliczyłem Main Event’y, jeden wygrałem, jeden przegrałem i jeden No Contest. Nie obchodzi mnie w jaki sposób wygrałem Main Event na Showtime, ale mimo, że byliście w dwójkę na mnie samego to przed wejściem tych młodzieniaszków nie dawałem wam chwili wytchnienia. Hunter może wyładowywać się na mnie i mówić, że jestem rozpieszczony, mam za dużo pieniędzy i tak dalej i tak dalej. Rozumiem to bo sfrustrowany mężczyzna tak ma, sfrustrowany mężczyzna podejmuje tez głupie decyzję. Miałem już rozwalić wreszcie tę jajogłowatą piłke, ale ty musiałeś podjąć ostatecznie dla siebie kolejną perfekcyjną decyzję. Myślisz, że żona zrobi za ciebie wszystko? Może i jest Manager’ką Showtime, ale mną nie będzie nikt rządził i lepiej powiedz swojej żonce, żeby zmieniała karte na galę PPV bo ja nie odpuszcze i chcę znaleźć się w walce o pas, który ma Nitro. Nie wyobrażam sobie, że pokonałem dwóch uczestników walki o pas i nie będę brał w niej udziału. Hunter dla ciebie to tez obojętnę, bo nadal masz 0 zwycięstw na koncie i już nie pleć bzdur, że wygrywasz wojny, tak nie jest i nawet twoja żona tego nie zmieni. W końcu, abyś wygrał wojnę to musisz choć jedna walkę wygrać, a ty tego nie potrafisz. Próbujesz już to zrobić 3 miesiące, ja potrzebowałem miesiąca by przewyższyć Cię w tej federacji. Myślisz, że czemu ludzie twojej żony umieszczają mnie przed Toba na listach? Bo ja już coś pokazałem w tej federacji, a ty tylko pokazujesz show, „Jak idiota gada głupoty”. Kazda twoja wypowiedź to kolejna część, a może wielki pan The Game wziąłby się do pracy bo już Unstopabble’s robią z Toba co chcą. Ja umiem coś wyznać i dziękuję im za to, że ingerowali w moją walkę, ale tu głównie podziękowania należą się Triple H’owi za jego kolejną bardzo inteligentną decyzję czyli aby nasza walka była No Disqualification. Człowieku ty już sam siebie krzywdzisz, nie umiesz sam podjąć właściwej decyzji, a jak nawet stoi przy tobie żona to i tak robisz swoje show. Show w którym jesteś komikiem, a wszyscy w ringu śmieją się z takiej osoby jak ty. Zapychasz tylko droge w tej federacji, ja już ją sobie odetkałem i mam nadzieję, że nie będziesz znów stawał mi na drodze, bo mogę pokonać Cię znowu, ale teraz już bez niczyjej pomocy. Kolejnym po tobie jest The Rock, którego także pokonałem, a mimo wszystko on jest w walce o pas, a ja nie. Stephanie mam dla ciebie dobrą radę, nie słuchaj swojego męża, który nie podjął dobrej decyzji od ponad 5 lat, tylko dodaj mnie do walki o pas, a ja zostawię twój młotek w spokoju. Rozumiem, że nie chcecie mnie w tej walce, no bo po co aby najlepszy wrestler z tej federacji zdobywał pas, lepiej aby wogole go nie było w tej walce to będzie wam łatwiej. Jednak tak się składa, że połowę osób z tej walki o pas pokonałem więc należy mi się tam miejsce i nie odpuszczę tej sprawy. Zawszę dotrzymuję słowa i tak jest i tutaj od 3 tygodni. Obiecywałem wam Huntera, obiecywałem wam Rocka i pokonałem ich na raz! Niestety na gali bał się stanąć ze mna twarzą w twarz ulubieniec dzieciaczków – Jasiu Szczena, w sumie dla niego to lepiej i nie rozumiem czemu Triple H nie podjął takiej samej decyzji? Może miałby walkę z Bananem i odniósł by pierwszą wygraną? Ale nie, on musiał swoim świetnym pomysłem pomóc swojemu przydupadkowi Rock’owi. Obaj w tej walce byliście dominowani przez największa gwiazde tej federacji i nie zmieni tego nic, nawet głupie gadanie Huntera. Obaj w ring nie mogliście sobie ze mną poradzić nawet kiedy graliście nie czysto i w dwójkę na raz.

[Alberto wchodzi do budynku federacji. Po trzech godzinach wychodzi z Sali treningowej, a tam czeka na niego masa dziennikarzy]

Może i to co zrobiłem przed chwilą nie było w Main Event’cie jak w moich ostatnich trzech meczach, ale przez te trzy godziny zdążyłem rozłożyć 4 frajerów liczących na to, że w sparingu dostaną taryfę ulgową. Tak nie było i nie będzie, bo Alberto Del Rio nigdy nie odpuszcza i to nikomu. Nie wierzę, aby pomoc tej grupy na Showtime była mi potrzebna, ale skoro już była to pewnie będą chcieli czegoś w zamian. Mogę wam pokupować …. Limuzyny z szoferami jeśli chcecie. Nie liczcię na wielką rekompensatę, bo ta interwencja więcej przysporzy wam korzyści, gdyż trochę się wybiliście, ale pamiętajcie. Mierzcie wysoko, ale nie wyżej niż Alberto Del Rio (mrugnął do kamery, Alberto poszedł w stronę szatnii i do niej wpuścił tylko kamerzystę). No więc tak, przyszedłem do szatnii, aby coś wam zademonstrować. Mam tu piłkę do rugby, a tu mam młotek. Dla tych, którzy nie obserwowali największej gwiazdy wrestlingu w ringu na ostatnim Showtime to skrócę im tę walkę. W ringu jest już Meksykański wrestler i piłka, ale wchodzi młotek i mówi, że dochodzi do Piłki. Piłka pada na ziemię, młotek kładzie się na niej, a nad tym wszystkim jestem ja. Ja jestem powyżej was i tak było na Showtime gdzie byłem ponad wami i nie dałem wam nic zrobić (Zaczyna walić młotkiem o piłkę). Ja tu dominowałem i nic temu nie zaprzeczy. Oj, w piłce jest dziura, a młotek pękł! Jaka wielka szkoda, z wami w walce o pas który ma Nitro może być tak samo, Piłka będzie miała dziure w głowię, a Młotek dostanie w prezencie na Sylwestra złamaną rękę. Szczena uniknął tego i teraz pewnie pobedzie chwilę w ciszy, no bo po stchórzeniu to typowe dla takich „Wielkich gwiazd”. Dla mnie wszyscy jesteście wielkimi amatorami i nie dorównacie moim umiejętnością ringowym, ani po za nim przy mikrofonie. To jest mój czas w tej federacji i nie odbierze mi tego ani Młotek i jego żona, która doda mnie do walki o pas, ani Szczena, ani Piłka, ani Banan, a nawet nie zatrzyma mnie nasz pan mistrz – Johnny Nitro. Moja droga do tego tytułu była nie do przejścia, ale w trzy tygodnie odtorowałem ją sobie i odniosłem pierwsze zwycięstwo. Drugie będzie już uwieńczało moją pracę tu i będzie nagrodzone pasem mistrzowskim. Na Smackdown nie było tak jak tu, bo tam te zwycięstwa dawały mi jedynie kolejne walki z tym małym knypkiem. Tu jest zupełnie inaczej bo każde zwycięstwo jest decydujące i uzbierają się one w końcu na duży, złoty pas, który zawiśnie na moim ramieniu. Bez zwycięstw nic nie osiągniemy Panie H, taka jest prawda i na twoim barku nie zawiśnie pas, bo zwyczajnie nie masz zwycięstw no i z czego ma Ci się złożyć pas? Z tych twoich średniowiecznych wypowiedzi? Przeciez one są żałosne tak jak ty cały w walce i jako osoba. Nie myśl, że Stephanie będzie robiła co chcesz bo to nadchodzi Mój Czas i nawet twoja żona tego nie zmieni, a jeśli będzie się starała coś zmieniac to może się coś stać jej lub tobie. Niech Stephanie nie próbuje wkraczać tu z Erą McMahon’ów bo to jest Moja Era, Moja Federacja! Myślicie, że Ci wszyscy ludzie oglądaja te galę dla MVP? Rydera? Rocka? Szczeny? Młotka czy może Bankana? Nie, oni to wszystko robią dla mnie, dlatego aby zobaczyć najlepszego wrestlera w historii w ringu, aby móc się nasycić moją osobą. Jedyne czego większość tego posteru się nasyca to chyba jakieś proszki bo niektóre np. decyzję Triple H’a wyglądają tak jakby był on pod wpływem jakiś środków. Może to będzie twoja kolejna wymówka? Że nawdychałeś się nie tego co potrzeba i dlatego przegrywasz walki? No zapisuj do notatnika, bo niedługo twoje wymówki dlaczego to wielki pan H przegrał skończa się. Będzie ich tyle, że nie będziesz mógł ich policzyć, a wojen które zostaną przez ciebie przegrane będzie równie dużo. W odwróceniu losu może ci pomóc tylko ucieknięcie daleko ode mnie, bo gwarantuję Ci, że Stephanie wiele w twoich walkach nie zmieni, jeśli będę w nich ja, a miej pewność, że w walce o pas na gali PPV pojawię się!

P.S. Jezu jakaś blokada weny kompletna, bo mimo, że wygrałem 1 walkę to nie wiedziałem co pisac z tąd taka krótka długość posta. Nie miałem zbyt dużo czasu, ale od jutra FERIĘ więc teraz już będę miał czasu jak lodu!

Tupek: k***a człowieku gdzie tu jakiś sens? Posty są długie to prawda ale jest do cholery zero pieprzonego sensu a to sie liczy. Poćwicz nad tym :)

Człowieku jakos pisze tak juz miesiac i nikt z modów z WCE sie do mnie nie doczepil, tylko ty musisz oczywiscie sie wpierdolic i szukac bledow. Lepiej pilnuj swojej dupy, a nie innym bedziesz tu k***a bledy wytykał.

Tupek: Prosze jak na pana krytyka działa... szkoda gadać ale taka jest prawda :) aha i za edycję notki moderatora działu i obrazę moderatora działu ostrzeżenie fedowe 1/3 a za obrazę usera forum mógłbym dać Ci nawet warna ale tego nie zrobię gdyż mam dziś dobry dzień :)

O znajmy litość pana Tuptusia. Dziękuję bardzo. No i znowu równi i równiejsi.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Sting po zakończeniu treningu udaje się do szatni Unstoppable's otwiera lodówkę bierze butelkę napoju 4 Icons, włącza kamerę i zaczyna mówić

MVP, więc jednak zrozumiałeś że przedemną nie ma ucieczki? To zajebi$$, chodź raz pokazałeś się z dobrej strony, chcesz bym mówił o tobie "normalnie"? Ale jak to mam zrobić MVP skoro rzucasz się jak małe dziecko że ukradłem twoje hasełko na temat tego pojeba Ciotungi? Pisało gdzieś prawa autorskie zastrzeżone? Nie nie zauważyłem. Ale ok chcesz żebym miał do ciebie trochę szacunku? To odwołaj to twoje szczekanie że jestem alkoholikiem MVP to ty zaczłeś tą wojnę, a jak wiadomo na wojnie nie ma reguł, chcesz wojny z regułami? To odpal sobie setlersy czy inny badziew. Na wiadomość że odchodzisz pomyślałem jedynie że jesteś tchórzem, że jednak przestraszyłeś się tego... Jak ty to nazwałeś?? "Starego Dziadka"?? chyba cię pogło. Nie widziałeś co się ostatnio stało? Wygraliśmy nie tracąc żadnego zawodnika, to o czymś świadczy. Jak już wspomniałem ty nawet nie zasługujesz na czas antenowy. mówiłeś coś o Jobbowaniu?? niestety na starciach ze mną nic innego cię nie czeka. Nie masz szans wygrać z Największą Iconą tego Sportu. Zresztą popatrz na siebie, nosisz jakiś pedałkowaty czerwony kombinezon, czasem inny, nie masz osobowości. Jak takiego kogoś jak ty traktować poważnie? Jak do kogoś takiego mieć chociaż odrobinę szacunku? PS. dla twojej wiadomości barani łbie, To jest napój IZOTONICZNY...Widzisz butelka jest przeźroczysta, płyn w środku na pewno nie ma barwy Whiskey, jest niebieski Widzisz to? Czy może dostarczyć ci jeden taki napój do twojej szatni? Przydało by ci się coś na wzmocnienie bo ciężko wyglądasz.

Sting wypija cały napój duszkiem, wyrzuca butelkę do kosza po czym kontynuuje.

ITS DELICIUS, wiem MVP nie stac cię na takie dobre, i przy okazji smakowite napoje, a non stop pierdo&@%% że jesteś najlepiej opłacanym zawodnikiem, BLA BLA BLA !!! Jesteś jedynie kolejną ofiarą The Icon'a, z którym jak sam wiesz nie masz prawa się równać. Jesteś tak samo badziewny jak ten Palant od młotków i innych narzędzi budowlanych. Tak HHH o tobie mowa. Czy ty naprawdę nazwałeś mnie malowanym Klaunem ? A może się przesłyszałem? Ok może i maluję się ale wiesz co? Przynajmniej mam jakieś barwny, a ty co? Jesteś tu od dłuższego czasu i co?? Nic nie osiągnołeś, w LS musiałbyś walczyć w Battle Royal ponieważ nie było dla ciebie miejsca w Main Evencie, Więc musiałeś tu przyprowadzić twoją żonkę by nie ponieść i tam porażki, Gdyby nie zarząd, i zatrudnienie jej wkrótce stał byś się jobberem w tej federacji. Wracając do ciebie MVP, nawet taka miernota jak ten cały Edge jest lepsza od ciebie, wygrał z naszym człowiekiem Wspaniałym KAVALEM, lecz teraz wie żeby się nie pokazywać bo może nie dotrwać do gali PPV. A ty dalej pchasz się tam gdzie i tak nie masz czego szukać. nauczę cię raz na zawsze że ze mną nie warto zaczynać, ze mną oraz resztą UNSTOPPABLE'S mam nadzieję że się rozumiemy cienki bolku WOOO. Gdy skończę z tobą, i dalej będziesz bulkał coś w moją stronę to zniszczę cię jeszcze raz na gali PPV, albo 1v1 albo w innej walce, to nie ważne, ważne jest byś przyswoił sobie troszkę wiedzy, byś wiedział kim jest THE ICON STING, podczas naszej walki nie będzie litości, nie będzie głupiej gadki jaki to ty nie jesteś cool itp. Na koniec dodam tylko tyle że Nazywam się Sting i jestem najlepszym Wrestlerem na świecie, oraz ITS SHOWTIME FOLKS WOOOO

Sting Podchodzi do lodówki, bierze kolejną butelkę napoju daje ją komuś na korytarzu z proźbą by ten zaniósł ją do szatni MVP. Wyłącza kamerę obraz urywa się

Edytowane przez Gość
sig.png

wweslamnitromelina02byx.jpg

[ Kamera ukazuje Johhney'ego i Meline w szatni , Johnny krzyczy na Meline . . . z ust Nitro padają słowa " Wiesz , nie musisz mi mówić co mam robić , jestem najlepszy i wcale się ich nie boje! Przestań już się tak zamartwiać tylko bądź moją podporą , bo i tak mam już za wiele na głowie więc Ty też mnie nie dobijaj bo nie chcę się z Tobą kłucić , zrozumiałaś? . . . " po tych słowach Johnny zauważa kamerzyste i zaczyna się wydzierać na niego . . . " k***a człowieku czego znowu chcesz?! Nie wiesz , że tu się puka i nie jest to miejsce dostępne dla każdego! Mów czego znowu ode mnie chcesz! . . . " kamerzysta po tych słowach chcę wyjść lecz Johnny łapie go za ramie i mówi , żeby został bo chcę coś jeszcze powiedzieć . . . ]

Ustaw dobrze tą kamere łamago bo nie będę się powtrzał w kółko , bo jak widzisz nie mam za dobrego humoru więc stój i się nie odzywaj zrozumiałeś?! No ja myśle bo mogłoby być źle! Chcę wrócić słowami do tego o czym wypowiadałem się ostatnio czyli dokładnie do moich rywali z , którymi zmierze się na grudniowym PPV , ludzie wy mnie śmieszycie z każdą chwilą coraz bardziej bo ja dałem jasno do zrozumienia , że mój pas zostanie u mnie! Wasze zbędne starania są na marne nie widzicie klasy między mną a wami?! Chcecie wyjść na głupców , ośmieszając się przed całą widownią? Nic nie wskuracie tymi swoimi przechwałkami i docinkami kierowanymi w moją strone ja mam to gdzieś jestem odporny na takie rzeczy , wcale nie robią na mnie zbyt dużego wrażenia jako mistrz umiem zachować spokój i rozwage , której wam brakuje chcecie zdobyć za wszelką cene mój pas , ale to jest nie realne nawet w waszych marzeniach! Co wam da to wszystko skoro i tak jesteście tylko nadętymi frajerami bez grosza charyzmy i rozwagi nie cech***jecie się niczym odpowiednim co mogłoby wam przysunąć pod pysk ten pas! Taka jest prawda jesteście loserami skończonymi dupkami i ofermami! Popatrzcie na mnie i powiedzcie sobie tak samym sobie , że ten koleś jest ode mnie lepszy pod każdym względem i nie mam z nim żadnych szans czy to nie byłoby bardziej rozsądne niż te żałosne poniżanie mnie tymi zjebanymi tekstami typu " Shaman of Porno " , albo " Johnny Bravo " ?! To na mnie nie działa w żadnym stopniu umiem utrzymać stosowną jak dla mnie postawe i zemste zostawie sobie na największą gale w roku , wtedy poczujecie na własnej skórze co to znaczy ból , poniżenie i porażka! Teraz nie możecie sobie darować , że to ja jestem mistrzem i robicie z siebie błaznów jakich wiele jest w tej federacji , a ja jestem jak najbardziej spokojny o wynik tej walki , nie potrzebuje żadnych układów typu Nochal i ta jego żona Stephanie , która jak dla mnie jest zwykłą dziwką i szmatą i po kiego ch*** wpierdzieliła się na posade general managera mojego brandu , tutaj było potrzeba żelaznej ręki kogoś bardziej wyczutego w tym biznesie , kogoś kto to wszystko rozkręci , a nie jakieś szmatki nie mającej pojęcia o wrestlingu! Może to jakaś zachcianka z jej strony , skoro jej smętny mąż nie ma dla niej czasu i teraz tutaj będą się zabawiać , a on i tak nadal nic nie wygra bo jest pizdą! Zwykłą pizdą! Brak mi słów na ten cały syf jaki szerzy się na ShowTime jestem tym wszystkim zarzenowany iż przychodzi mi pracować z taką bandą debili i popaprańców , jako mistrz rządam wyjaśniem w tej chwili! Bo gdy taki czarny bambus wymyśla jakieś rzeczy z kosmosu to mi się rzygać chcę na samą myśl , żeby to słuchać jeszcze gdyby to było na jakimś wyższym poziomie , ale cóż nie każdy ma taki poziom inteligencji na jaki wygląda i jaki mu się przypisuje , ma to w dupie co mówią o mnie! Mam to gdzieś! Niech mówią co chcą , a ja i tak robię to co chcę i to co do mnie należy! Czy jest jeszcze coś co mogę powiedzieć o tych klaunach? Od zaj****** rzeczy , ale kto chcę słuchać na temat kogoś kogo prawie się nie zna i zapadł już dawno w niepamięć mowa o Rocku i Benjaminie , którzy sądzą , że samym przebywaniem tutaj mogą nazwać się gwiazdami! Może dla samych siebie są , ale dla mnie nigdy nie będą! Na takie " gwiazdy " to nawet nie chciałbym splunąć bo szkoda byłoby nawet zachodu na takie głupstwo. Wracając do tych dwóch wybitnych w negatywnym słowie tego znaczenia pajaców to nie wyobrażam sobie jak mogą myśleć , że mnie się da tak łatwo przechytrzyć i wyrolować , taki jest wasz pier****** błąd jaki popełniacie w sumie cały czas , ale to wasz problem! Piekło jakie zaznacie podczas tej walki jest tak duże , że nie możecie sobie tego wyobrazić bo wasza wyobraźnia jest zbyt ograniczona i niekompletna. Benjamin słuchaj mnie uważnie! Twoja zuchwałość nie jest niczym specjalnym co mnie zbytnio imponuje bo niestety nie masz czym mnie zachwycać , a napewno nie samym sobą bo to już byłoby totalne przegięcie! Ja niby nie pasuje do roli wrestlera?! To jak myślisz czemu nim jestem , czemu jestem najlepszy! No i czemu jestem mistrzem! Miernoto murzyńska! Zachwalanie się przede mną to jest ośmieszenie , jeśli już masz takie zachcianki to zrób to przed kimś pokroju tych Unszalbes czy jak to się mówi , a zresztą co mnie to interesuje , ale jak już to do nich spróbój wyskakiwać z takimi liczymi i poniżającymi tekstami bo przede mną nie masz co robić z siebie takiego błazna jakim jesteś , byłeś i będziesz już zawsze! Kolejny głupi żart , który to już z kolei?! Nie chcę mi się tego liczyć jesteś tak denny , że zastanawiam się czy nie powinieneś zostać wycofany z walki bo jak można dawać push komuś tak debilnemu i niekompetentnemu?! Oj Benjamin proponuje sprawdzić czy wogóle masz coś nie tak z tym swoim pustym łbem! Wydaję mi się , że jednak coś tam nie gra bo jakoś nie słychać , aby ktoś się śmiał z tego co mówisz , żenada poprostu żenada! Chcesz się przypodobać tym pajacom , żeby dali Ci pas i dlatego jesteś takim debilem?! Bo nie rozumiem co chciałeś powiedzieć przez ten głupi tekst z posadą dla mnie , wogóle gadasz jak potłuczony człowiek nie wiedzący czego sam chcę od siebie samego! Jak już mówiłem nikt nie uznaje mojej wyższości dopóki nie wyjdzie ze mną do walki! Wtedy nie wiecie co zrobić i robicie wszystko na pałe , aby do przodu przed siebie , a gdzie myślenie , rozwaga i rozum?! W dupie! Nie ma mowy o czymś czego się nie posiada i wygaduje się najgorsze , żenujące głupstwa nie wiedząc nawet czy jest w tym jakikolwiek sens! W dodatku z tego wszystkiego wjeżdżasz na moją kobiete! Piźnij się w łeb bo nie wiem czy Twoje myślenie jest w jakimś porządku. Czyżbyś miał jakiś problem z kobietami?! Idź sobie na jakieś kure*** , wyszalej się , wciągnij kreske , naćpaj się , ale do kur** nędzy zostaw ten biznes w spokoju! Daleko nie zajdziesz stosując takie zagrywki , jesteś tylko zwykłą ciotą! Przyznaj się , że ostatnio każda kobieta Cię omija szerokim łukiem wystarczy na Ciebie spojrzeć i nie trzeba nic więcej mówić czyżbyś miał jakieś kompleksy? Zanim dalej zaczniesz najeżdzać na nią to spójrz , kur** najpierw na samego siebie bo wcale za dobrze nie jesteś poukładany co zresztą widać i słychać w tym co wygadujesz! Same głupstwa , które nie mają najmniejszego sensu! Można powiedzieć , że jesteś murzyńską dziwką! Nie wnikaj już dalej w ten temat bo sam wiesz czemu Cię tak nazwałem. Czas skończyć tą zabawe , Twoje chamstwo skończy się nie będziesz już taki pewny siebie gdy wykonam Ci Nitro Blast! Skończysz tak samo jak reszta tych debili , jak sam Rock do , którego już brak mi słów bo udowodniłem mu , że jestem od niego lepszy we wszystkim i tak samo zrobię z Tobą , przygotój się na klęske nic innego Ci już nie pozostało!

[ Johnny bierze pas z kanapy i przybliża go do kamery po czym mówi . . . " Spójrzcie i podziwiajcie , to jest moje trofeum nikomu go nigdy nie oddam! Shelton , Rock , Triple H jedynie w taki sposób możecie na niego spojrzeć! Jesteście już skończeni! Wszystkie wasze starania są na marne i nie łódźcie się , że zostawie to tak od sobie! Last Showdown już coraz bliżej tak samo jak wasza niezmierna klęska! . . . " , po tych słowach Johnny zakłada pas na ramie i wygania kamerzyste ze swojej szatni . . . razem z Meliną znikają z obrazu kamery . . . ]

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

• Urządzenie:  iPhone

WWE-Smackdown-5th-of-March-2010-edge-10766590-555-339.jpg

[Edge w swojej szatni razem z Kaitlyn]

Już mineło pare dni od ShowTime. NIe pokazywałem się w telewizji, ponieważ musiałem jak to mówicie "opić zwycięstwo". Tak nie przesłyszeliscie się. Opijałem swoją wygraną z marnym i słabym Kavalem który nie był godzien mnie zaatakować poważnie. Hah myślicie, żę na Final Showdown przegram co? Nie własnie... Ja wygram i zostanę nowym WCE Hardcore Champions. Tak, tak, tak i będę się nim cieszył do końca swojej kariery w WCE. Powód jest taki, bo mi już nikt nie odbierze mojego kochanego Hardcore Champions... Teraz będzię Era jedynego zawodnika którym jest Rated R Superstars.... Aj zapomniałem dodać swojego okrzyku Jade na Final Showdown. AHAhah. Od teraz będziecie to słyszeć w każdej mojej wypowiedzi dla wszyskich hipokrytów WCE. A jednym z nich jest.... Mick Foley. Mówiłeś, że Kaval ma duży potęcjał, ale sie myliłeś on ma zerowy potęcjał. Tak, tak. Widziałeś jak go rozniosłem na Showtime? Widziałes? Ja myślę, bo to samo czeka ciebie. Zrozumiałeś??? Chyba tak.. A jak tam po moim ataku. Co? Twój "Cymbał" The Rock nie zdążył przybiec Ci na pomoc. Na następnym ShowTime też tak będzie wymierzę Ci Spear i zrobię jeden krok do wygrania Hardcore Champions. Mick, Mick pytam się po raz któryś WHERE ARE YOU? WHERE ARE YOU??? A jak nie znasz angielskiego to Ci powiem. Gdzie jestes Mick? Chowasz się przede mna? No co ja mówie? Przecież ty się przede mną chowasz. Foley gdy się nie odezwiesz. To nikt Ci nie pomoże nawet twój Tag Team partner The Rock. Zapomniałem on walczy o World Heavweight Champions. Ale mogę Ci z tego miejsca już powiedzieć, że on to przegrał. Tak, tak nie przesłyszałe się. To będzie koniec Rock's Connection. I wtedy już nawet Rock jak i ty nie zdobędziesz żadnego pasa w WCE. I wtedy zrozumiesz, że mogłeś oddać pas miernocie Hardy'emu lub Shadowi. Nie wiem po co Ci było walczyć nadal o WCE Hardcore Champions. Teraz gdy już odbiorę Ci pas to ostaniesz sam, sam!! Bo Rock nie będzię chciał być już z takim Pajacem ringowym jak "Hardcore Legend" Mick Foley. Mick ponowie propozycję. Zawalcz ze mną o stypulaciję która będzie stypulciją na Final Showdown. Zgadasz się? Gdy już zawalczymy to zobaczysz jak Cie pokonuje i wybieram stypulaciję która we wcześniejszej wypowiedzi wspomniałe. TLC to znaczy Tables, Laders and Chairs. To jest moja stypulacija... Tak, tak wygrałem wchodząc po drabinie walizke Money in the Bank na WrestleManii 21. Wygrałem rzucając Undertaker'a na stoły i w tamtej sytuacij wygrałem World Heavweight Champions. Krzesła kontuzjowałem nimi tyle osób, że nie pamiętam. Najwięcej krzeseł urzywałem gdy powstał najlepszy Tag Team w histori WWE czyli Rated RKO... Co to były za czasy wtedy. Achh jak bym chciał do tamtego okresu wrócić. No, no, ale czasów nie da się cofnąć i jestem bardzo zawiedzony... Ale wracamy do Micka Foley'a i The Rock'a. foley jak sie nie odezwiesz to Cię znajde nawet na końcu świata i nikt mi w tym nie przeszkodzi nawet twój Tag Team partner "ulubieniec głupków" The "ciamajda" Rock. Dobra teraz sobie kończymy opowieśc o tobie. Teraz zajmę się innymi i moją kochaną i piekno Kaitlyn która jest zwyciężczyniom drugiego sezony NXT trzy gdzie była zóltodziobem Vickie Gurerro. Ale teraz obiecałem Kaitlyn, że z Vickie dzisiaj zerwę a z nią będę na zwsze i nikt tego, i nic nie zmieni. Powtarzam dzisiaj zrywam z "Excue Me" Vickie Gurerro. Która tylko jak wspomniałem umie mówić Excuse Me i ciągle Excuse Me, Excuese Me.(Ktoś puka do drzwi Edga) O,o, o Vickie witam szanowną Vickie Gurerro. Zapraszam Cie do dalej (vickie dotrzega Kaitlyn i jest cała czerwona). Tak, tak, tak Vickie nie kocham Cię już, bo teraz kocham Kaitlyn. Powiem CI jedno jest od ciebie dwa razy ładniejsza, 2 razy inteligentniejsza i chyba z dziesięć razy chudsza. HAHAH tak nie przesłyszałeś się. Zrywam z tobą, zrywam. Tak jak Doplh z tobą gdy byłaś w WWE i on też był w WWE. Nie dziwię się dlaczego kochał Kaitlyn a nie ciebie. Ja też nie rozumiem dlaczego ciebie kochałem w WWE. Zapomniałem kochałem Cię w WWE, bo załatwiałaś mi walki o World Heavweight Champions, WWE Champions. Tak Vickie nie przesłyszałaś się. Byłem z toba, aby być mistrzem WWE. Dzięki tobie własnie wygrywałem wszystko tak jak zresztą Dolph. Na pewnno zgodzi się ze mną. Ty jesteś tak jak mówiłem grubą nieudacznicą która chce tylko dla swojego chłopaka. Gdy Doplh już przyjdzie do WCe zobaczysz, że już nikt Cię nie będzie chciał. A tak wracając do ceibie powtórzyć Ci? Czy już wiesz i wyjdziesz stąd. Bo.. nie chcę oglądać już takiej gęby tutaj, bo mi zal mojej ukochanej by widziała tak brzydką osobę jaka jesteś ty!!! Zrozumiałaś a teraz mówię Ci wyjdz z mojej szatni. Rozumiesz. Wypada tak nie powiedziałbym do żadnej kobiety oprócz tobie. Bo byłaś tylko marną menagerką SmackDown. NIe wiem co oni w tobie widzieli, ale też się w to nie wtrącam, bo już naszczęscie nie jest i nie mają takicj problemów. A teraz gdy już wszysko powiedziałem mówię jeszcze raz. Wypada! Wypada!(Wyganiam Vickie i zostaje sam z Kaitlyn i rozmawiamy o ShowTime i o Stadninie Stinga). A, więc kochanie jak mówiłem zerwe z Vickie i zerwałem. To teraz możemy pogadać o tej Stadninie Stinga... Sting jest zaskoczony, że wygrałeś pierwszą walkę w WCE, bo na to nie zasłużyłeś. Nie chcę mówić, że Drew zasłużył sobie na wygraną. Ale ty też nie zasłuzyłes. Powinnien być remis, bo, bo tak jak Drew zasłużyłes na wygraną. Ale mówiąć między nami. Liczyłem na wygrana Dre McIntyre i jego stajnia która chyba już zakończyła swoją działalność w WCE. NIe mówię o Drew ale o jego członkach czyli Davidzie i Wadzie... I dobrze bo dla takich zawodników nie ma miejsca w WCE. Wracając do Stinga. Ty chcesz wygrać Battle Royal o 1# Contender WCE Hardcore Champions? AHHAHA nie rozśmieszaj mnie tym. Jak ktos wygra to nawet nie będzie wstanie tego pasa wygrać, bo.... Ja jestem Rated R Superstars EDGE!!!! Dobra kończe, bo już Kaitlyn mnie prosi, abym pojechał z nią do resteuracji Per Se. A mówiać o tej resteuracji to... Ona jest wspaniała i myślę, że Johnny jest wart, aby pojechać tam ze swoją Meliną. A tak mówiąc szczerze to go zchecią zapraszam, aby pojechał razem ze mną i Kaitly. Myślę, że było by miło i na pewno byśmy się dobrze bawili w najlepszej resteuracji w USA czyli Per Se. Aj bym zapomniał Mick. Jeszcze jeden Spear i będzie po tobie, i ja zostanę nowym WCE Hardcore Champions. Pamiętajcie Rated R Superstars Edge jest najlepszyą gwiazdą ShowTime i całego WCE. Jeszcze mmam pare spraw do obgadania która jak dla mnie są bardzo ważne. A ,wieć tak powidam wam, że gdy zdobędę WCE Hardcore Champions. TO nie spoczne na tym trofeum, ale będę drązył po.... World Heavweight Champions. Tak, tak Nitro bój się już, bo gdy wygram tak jak wcześniej wpomniałem Hardcore Champions to ruszę własnię po ten pas. A potem.... po Unified Tag Team Champions. NIe wiem jak to zrobię, ale nie bójcie się. Powiadam wam, że Rated R Superstars będzie najbardziej opłacaną gwiazdą na ShowTime. I wtedy wszyskie gazety, wszystie programy będą krzyczeć jedno imię. Edge! Edge! A wtedy ja odwrócę się od was i bedę samotną gwiazdą która ma: Hardcore Champions, World Heavweight Champions, Unified Tag Team Champions. Gdy to zrozumiecie to już nie będzie przebać. Ale Pamiętajcie o tym to dobrze gdy skończycie być hipokrytami. A wtedy Rated R Superstars zacznie was lpostrzegać jako kumpli. I powtarzam to poraz kolejny. Rated R Superstars jest najlepszym zawodnikiem SwohTime i całego WCE!!!!

[Edge wychodzi z Kaitlyn i jadą do resteuracji Per Se]

Jak bym mógł to proszę was, aby przy moich walkach była obecna Kaitlyn, anie Vickie. To taka tam prośba.

37184451712723064921.png

shelton-benjamin.jpg

(Kamera ukazuje Sheltona siedzacego na fotelu w swojej szatni popijajacego wode z buteleczki. Zaraz po wzieciu jednego lyku spoglada na kamere, pozniej przez pare sekund wzrokiem odbiega gdzie indziej i zaczyna mowic)...Ja sie tak ostatnio zastanawialem nad pojeciami takich slow jak "debilizm", "zenada" czy "glupota". Musze powiedziec, ze te slowa, choc jakiejs wielkiej mocy nie maja, nie sa nadzwyczaj ofensywne, w rezultacie osoba ich uzywajaca niejest w stanie zgnoic osobe na ktora te slowa sa kierowane. Jednakze w pewnych sytuacjach jest to kompletnie bez znaczenia. Czesc ludzi ich uzywajacych tak na prawde nie zdaje sobie sprawy czy uzywaja ich poprawnie, lecz sa tez ci, ktorzy najpierw pomysla a potem podejma nastepny krok. Ja, mowiac, ze Nitro jest przepelniony glupota, debilizm czuc od niego na kilometr oraz wszystkie jego slowa to jest jedna, wielka zenada, jestem w 100,5% pewien, ze uzywam ich jak najbardziej slusznie, bez zadnego cienia watpliwosci. Wystarczy wymoczka posluchac, i juz wtedy dostrzega sie powod dlaczego tak mowie...Nitro, umowmy sie, jestes najbardziej zenujacym pseudo-wrestlerem ubierajacym sie w stroj typowy dla aktorow filmow niskobudzetowych, spotykajacym sie z tanimi ladacznicami bez klasy nie majacymi szans powodzenia w zyciu bez sprzedawania sie na ulicach calych Stanow Zjednoczonych, jakiego ludzie galy widzialy...Jest kilka faktow potwierdzajacych moje slowa, a pierwszym z nich i najwazniejszym jest obrazanie ludzi o innym kolorze skory, i tu cytuje, "miernoto murzynska" albo "murzynska dziwka"...Ludzie posiadajacy mozg by powiedzieli, "co za straceniec uzywa tego typu wyrazen?!? Zaraz, chwila, no przeciez nikt inny, niz Triple H, Johnny Brawo, tudziez Nitro czy wiecznie wciety pan Zbyszek Rasista urzedujacy juz 40 lat pod sklepem za rogiem"...Jako, ze ty mozgu nie masz, co potwierdzasz przy kazdej wypowiedzi, ktora kierujesz w moja strone, nie jestes w stanie zdac sobie z tego sprawy. In my entire freakin' life I've said a lot of bad things, I've done a lot of bad things, because I'm a goddamn asshole and there's no and I mean no doubt about it. However, I would never go as low as you! Nigdy, przenigdy nie spadne tak nisko jak ty i te twoje rasistowskie odzywki. Musze cie jednak zmartwic - ludzie twojego pokroju zawsze licza, i ich nieinteligentne slowa beda w stanie przygnebic osobe, ktora atakuje. Hmmm, moze czasem to na niektorych dziala, taaa. Aczkolwie ku twojemu zdziwieniu ja nie naleze do tej grupy, na prozno mnie tam szukac. Jeszcze ani jedno slowo, ktore padlo z twojej przebrzydlej jadaczki nie zranilo mnie i zgadnij co, nie zrani nigdy! Za cienki w butach jestes, brak ci klasy, inteligencji, subtelnosci i wyrafinowania w twoich wypowiedziach. Zeby moc zranic The Gold Standarda Sheltona Benjamina to trzeba...trzeba...yyyy, no patrz, nie da sie mnie zranic...Wiesz, czasami niemozliwe jest zadanie juz nie fizycznego ale psychicznego bolu zlemu czlowiekowi, bo akurat w moim przypadku na pewno jest to niemozliwe...

Dobra, przejdzmy dalej...Powiadasz, ze mam problem z kobietami?? Dziecinny belkot skonczonego Playboy'a czesc druga...No to jest bardzo dziwne, bo jakos Stefcia latwo mi ulegla, choc podobno stoi murem za hemoroidalnym Hunterem. Nie zapomnijmy o twojej Melinie, ktora juz po kilku moich slowach byla gotowa sie oddac, lecz na prawde nie chcialem dotykac tej wywloki, obawiajac sie jaks chorob, ktore ona moze przenosic.NIe zapomnijmy o Sharmell, ktora nie zostala wystarczajaco zaspokajana przez Bookera, wiec przyleciala do mnie, i przez 2 tygodnie banan jej z ryja nie schodzil, do tej pory nie moze zapomniec tej pamietnej nocy...Moge tak wymienic godzinami...You see, Johnny-poo, I win, you lose...again! And that's going to repeat over and over again until we end our careers and there are only two things that you can do about that - nothing or like it...

Patrz, tak bardzo lubie po tobie jezdzic niczym grubas sadlem po ziemi, ze az zapomnialem odniesc sie od naszej ostatniej walki czyli pierwszej po moim powrocie. Teraz zadam ci pytanie, co jest z toba, mistrzuniu? Jestes championem i nawet nie zdolales pokonac tego debila, ktorego raczysz tak nazywac? No patrz, tak mi przykro, coz za niefart. Maybe I didn't beat you, but also you didn't manage to beat me and make no mistake about it, that's not going to happen again, especially at the fight at Final Showdown. For sure, there will be a clear result saying that The Gold Standard is your neeeeew World Heavyweight Chmpion!! Dzien, ktory swiat zapamieta do konca istnien swoich wlasnych praprawnukow sie zbliza wielkimi krokami. Pozostaly niecale 3 tygodnie do momentu, ktory chyba nawet bedzie bardziej kluczowy dla ciebie, Nitro, niz krecenie najwiekszego pornola stulecia, w co mozna czasem watpic. Transport na gale - paredziescia dolarow, bilety, upowazniajacej wejsce - od kilkudziesieciu do ponad dwustu dolarow, mina przegrywajacego Johnny'ego Bravo pas, ktory tak czy siak nie bedzie trzymany zbyt dlugo przy jego ramieniu - bezcenne, ojjj, bezcenne...

Dobra na koniec, jak zwykle Shelton zapoda rade, specjalnie dla ciebie chloptasiu w obcislych spodniach...Ale zaraz, zaraz, wlasnie sobie przypomnialem, ze ty tez uraczyles mne, no i teraz sobie pozwole zazartowac "rada"...Wiesz, to jest kolejny dowod na to, iz miedzy nami jest potezna, ogromna, nie mozliwa do opisania przepasc. Fakt mowiacy, ze ty, jako czlowiek bedacym doskonalym ludzkim odpowiednikiem, wrecz ucielesnieniem slowa "alfons" nie jest zaskakujacy, mozna sie bylo czegos podobnego po tobie spodziewac. Teraz wsluchaj sie w to, co powiem, bo powtarzac nie bede...Raz - nie jestem toba wiec nie cpam, dwa - nie jestem toba, bo nie spotykam sie z najwiekszymi ladacznicami w kraju, trzy - nie jestem toba wiec nie jestem hipokryta, a ty, jako hipokryta powiadasz, ze zas jako champion potrafisz zachowac spokoj i rozwage a za kazdym razem potwierdzasz, iz ta teza omija realizm szerokim lukiem. A kim ty jestes, zeby mi rady dawac? Mialbym pojsc w twoje slady i skonczyc zarabiajac na zycie poprzez prezentowanie sie niczym model na wybiegu oraz mialbym udawac prawdziwego championa? No spojrz, i znowu ukazuje sie ta roznica poziomowa miedzy nami. Tak nisko na dnie chyba nie jest nikt...Mowiles wczesniej, ze ciezko pracowales, zeby sie tu znalezc...No i teraz nadszedl moment na moja rade - warto sobie zapamietac, ze ciezka praca robi z ciebie profesjonaliste, lecz mistrzem trzeba sie urodzic, i w tej chwili takiej osoby sluchasz...

Have lost of fear, 'cause The Gold Standard's here!!

(Shelton wstaje i wychodzi ze swojej szatni i tam wpada na sprztacza, ktory zmywal podloge. Benjamin powstrzymal sie od najechania na niego, wzial lyk wody z butelki i nagle spluwa mu prosto w twarz, po czym mowi...)Gruby, moze zamiast w paczki zainwestujesz w rozum! Dobrze wiesz, ze sie tak poprostu nie zmywa podlogi pod moja szatnia. Nie masz tego robic byle jak - masz to robic dokladnie, do tego byc w 100% skupiony, bo wiesz, ze moge stamtad wyjsc i znowu na ciebie wpasc, a takowa sytuacja zawsze bedzie sie konczyc dla ciebie z niekorzyscia, rozumiemy sie. Jak skonczysz to pozwalam ci isc zjesc jakas salatke warzywna...(Shelton kieruje sie na silownie) .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

wrestling-superstar-chavo-jack-swagger-15.jpg

[Kamerze ukazuje się ćwiczący Jack Swagger, który na chwilę przerywa trening aby coś powiedzieć]

Ten dzień jest już blisko! Tym dniem będzie Showtime gdzie swój debiut zaliczy najlepszy wrestler, który kiedykolwiek postawił nogę na ringu. Tak, tak możecie być pewnie, że zawalcze już na najbliższym Showtime i wygram, potem pojawie się na następnym i znowu wygram i tak na każdym kolejnym Showtime aż w końcu za parenaście lat zakończe kariere jako najdłużej panujący WCE Heavyweight Champion! To prawda! Tak się poprostu musi stać! Trenuje bardziej niż kiedykolwiek podczas gdy inne gwiazdy WCE wolą sobie iść na impreze zamiast trenować aby stać się lepszym. Ja cały czas się rozwijam, a już jestem lepszy od każdego w tej federacji i dlatego prezes WCE ściągnął mnie tutaj. Błagal mnie na kolanach żebym podpisał kontrakt i zrobiłem to, a teraz znów będe mistrzem. Jeśli za parę miesięcy nie będe jeszcze mistrzem to będzie to najbardziej zaskakujące wydarzenie 2011 roku, który już niedługo się zacznie. A teraz przepraszam ale muszę wracać do treningu.

[Po półtorej godzinie treningu Swagger wychodzi z hali i trafia na następną kamere]

Zbliżają się święta. To czas obdarowywania innych prezentami i dlatego na Showtime ktoś dostanie jeden wielki prezent, którym będzie darmowy urlop po moim Ankle Locku. Oprócz tego mam też prezenty dla fanów takie jak moje zdjęcia z liceum czy figurki z moją podobizną. Zobaczycie na Showtime wszyscy je będą mieli, bo każdy będzie chciał mi kibicowac i kupi sobie takie w sklepie przy hali. Możecie już mnie zacząć nazywać Jack "Santa" Swagger! Bo to ja będe w tym roku mikołajem! Ale musimy przejść do mniej przyjemnych spraw. Drew McIntyre człowiek, którego nikt nie szanuje, nikt nie kocha dobra Vince go kocha. To, że tylko w nocy to inna sprawa..... Ale wracając do ciebie Drew to jak już mówiłem chce na najbliższym Showtime Open Challenge więc będziesz mógł wyjść na ring i pokazać czy naprawde zasługujesz na bycie mistrzem, bo mi się zdaje inaczej. Ty jesteś poprostu tylko marną imitacją wrestlera. Nie masz ani warunków, ani talentu poprostu jesteś nikim ale próbujesz to ukryć mówiąc, że jesteś wybrańcem. jednak tu nie rządzi Vince McMahon i tu on ci nie pomoże, bo tu gdy wyjdziesz na ring dostaniesz taki łomot, że już nigdy do niego nie wrócisz. Możesz pokazać, że masz serce do walki wychodząc na ring na najbliższym Showtime! Nawet jeśli nie dostanę zgody GM'a to mogę cię rozgnieść na backstagu wystarczy, że pojawisz się w moim otoczeniu, a dostaniesz za swoje i będziesz odklepywał po Ankle Locku albo odpuścisz po Gutwrench Powerbombie. Tak czy inaczej masz tylko dwa wyjścia i żadne nie daje ci zwycięstwa ale nie martw każdy mój przeciwnik stoi przed takim dylematem. Ja ci jednak pomogę i na Showtime najpierw wykonam ci Gutwrench Powerbomb, a potem wykończe Ankle Lockiem i znów przegrasz pokazując, że nie jesteś prawdziwym mistrzem, bo nie masz serca do walki. Ja je mam i dlatego właśnie byłem dwa razy All American American i raz WWE World Heavyweight Championem. To moje sukcesy, do których dołożę już niedługo WCE Heavyweight Championship! Ale żeby to zrobić muszę wyeliminowac każdego kto stanie mi na drodze. Ty na niej stoisz i masz czas do Showtime aby się z niej usunąć, bo inaczej dostaniesz prezent od Mikołaja w postaci urlopu. Będziesz mógl pojechać do Szkocji, Islandii czy skąd tam jesteś. To nieważne jak dla mnie mżesz jechać nawet na Sri Lanke, bo i tak będziesz chodził o kulach. Tymczasem All American American będzie dalej trenował i zbliżał się do celu!

[swagger wchodzi do swojego Ferrari i jedzie do domu]

MVP wiesz co zrobiliśmy jak powiedziałeś że odejdziesz cieszyliśmy się świętowaliśmy myśleliśmy że to koniec historii najgorszego wrestlera. Dobra kończę o tobie mówić bo mi się niedobrze robi przejdźmy do ciebie Goldi. W swojej wypowiedzi zapomniałeś o wspaniałym,wybitnym,niepowtarzalnym, niesamowitym, utalentowanym Alexie Rileyyyyuuuuu!!!!!! Wiesz co Goldi miałem dać sobie spokój ale skoro zapominasz o najwspanialszym wrestlerze wszech czasów to odświeżę ci pamięć na Showtime. Tak proponuję ci walkę już na tym showtime ażeby nie było nudno to zastanówmy się co do stypulacji yyyyyyyyyy może steal cage match nie za słabe yyyyyyy może inferno match nie bo się za bardzo poparzysz może yyyyyyy mam proponuję Streat Fight Match. Zgadzasz się Goldi czy zgodzisz się na walkę z najwspanialszym wrestlerze niesamowitym, zdumiewającym, niepowtarzalnym, wybitnym, utalentowanym Alexie Rileyuuuuuu!!!!!!!! Goldi wrestlerze bez przyszłości pokonam cię na Showtime i każdy fan WCE zobaczy że wrestler który jest tu dla siebie nie dla nich może pokonać jak to powiedział Alberto Bankana Goldiego. To mój czas w WCE to czas dla młodego, utalentowanego, wspaniałego, niepowtarzalnego, niesamowitego Alexa Rilayyyyyyyyaaaaa!!!!!!!!!! To już koniec szopki z Rockiem i Bankanem Goldim czy nawet Jasiulkiem bez move seta i talentu. Goldi już na Showtime pokaże swoją wyższość nad tobą i zademonstruje mój talent i to że jestem najlepszym wrestlerem nie tylko tej federacji nie tylko XX wieku ale wszechczasów!!!!!!! Goldi to koniec czas by zmienić coś w tej federacji zmiana gm'a oznacza też zmianę wrestlerów na szczycie federacji to koniec twojej historii jako main eventera nie zdobędziesz już żadnego pasa a ja będę walczył w batle royal matchu o prawo do walki o pas Hardcore już na Final Showdown! To mój czas to ja jestem przyszłością WCE to ja jestem przyszłym main eventerem a tobie nie pozostaję nic oprócz przeszłości oprócz kilku pasów ale kiedy to było na początku istnienia federacji wiele tu się zmieniło i nie ma tu miejsca dla wrestlerów bez przyszłości jeszcze raz powtórzę to koniec Rockiego, Goldiego i Jasiulka jako main eventerów to jest czas przyszłego main eventera wspaniałego, niepowtarzalnego, zdumiewającego, niepowtarzalnego, utalentowanego Alexa Rileyyyyyyyyyyaaaaaaa!!!!!!!!!!! Pamiętaj Goldi posłuchaj mnie i zgódź się na walkę i chociaż zakończ swój okres walk w main eventach w wielkim stylu w walce z najwspanialszym wrestlerem wszechczasów niesamowitym, zdumiewającym, niepowtarzalnym, wspaniałym i utalentowanym Alexie Rileyyyyyuuuuuu!!!!!!! Goldi nie wygrasz pasa na Final Showdownie czy coś takiego przegrasz z Nitro kto tam jeszcze walczy Triplak który się tam dostał tylko dzięki Stefcii i tyle czy ktoś jeszcze wrócę do tego później. Pamiętaj i przemyśl moją propozycje co do walki. A teraz przejdźmy do komentowania walki o pas Heavy Weaight. Zacznijmy jak zawsze od opisania wrestlerów niektórych któryś już raz. Nitro no właściwy człowieku na właściwym miejscu utalentowany wrestler zasłużył na miejsce na pas. Triplak jak już mówiłem jest tu tylko dzięki Stefcii oczywiście jak już mówiłem zurzyty wrestler nasz nochal nie nadaję się na pas Heavy Weight. De Rocki wrestler przeszłości jego czas jako main eventera powinien już być skończony ale oczywiście Stefcia chciała żeby Triplak miał słabych przeciwników a Nitro musiała wziąść bo ma pas. Goldi jak już mówiłem wrestler z samą przeszłością bez przyszłości mój przeciwnik na Showtime. Co do walki ogólnie to największym błędem jest to że nie ma w niej ani mnie ani Alberto Del Rio to jest walka żeby po prostu Triplak wygrał ale ja i tak liczę na Johnego Nitro to jedyny utalentowany wrestler z tej czwórki. Co do wyniku to Nitro wygra ale jest szansa że Stefcia jakoś pomoże Triplakowi i będziemy mieli mistrza trzymającego pas na nosie ale mam nadzieję że tak nie będzie i Nitro obroni pas. Dobra ja już kończę Goldi pamiętaj ja i ty w ringu na Showtime.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
    • Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
  • Dodaj nową pozycję...