Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Showtime Backstage

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

center]

Sting siedzi na sali treningowej

Więc Show Time się nie odbędzie, szkoda ale są i tego dobre strony, bedę miał więcej czasu na przygotowania co Tego całego śmiesznego PPV Crash Time. Obiło mi się o moje piękne uszy że Kapitanem Teamu Sowtime, o ile można to teamem nazwać został Triple H, No to teraz to juz mająludzie przesrane dokładnie. Jak Ktoś mogł wpaść na taki gówniany pomysł żeby dać tego paranoika oraz hipokryte na kapitana, Hunter powtzyłeś stare sztuczki? poszedłeś do zarządu i siorbnołeś każdemu z osobna? Człowieku nie tędy droga może i zostałeś tym "przywódcą" ale wargi pewnie cie napierdalają niemiłosiernie. Już bym zrozumiał gdyby Del Rio Poszedł , zapłacił i siorbnoł bo to u niego normalne ale ty? Do nie dawna miałem do ciebie jakiś % sacunku ale teraz? po tym co powiedziałeś na mój temat? Kawał Hu^@ z ciebie, ciekawe co byś zrobił bez tego twojego piepszonego młotka. A no tak zapomniałem że w swojej karierze non stop posługiwałeś się innymi np Degeneration X, Evolution. Zobaczyłem tutaj Shawna Michaelsa, ale chyba zobaczył że dalej jesteś tym samym palantem i nawet się nie odezwał. Kim teraz się zasłonisz żeby nie dostać po tym krzywym ryju? Nikt cie tu nie lubi, myślałem że nkt nie lubi Alberta lecz on ma tego swojego Rodrigeza czy jak mu tami są ze soba szczęśliwi. Ty masz kogo Stephanie McMahon z którą hajtłeś się tylko po to by do kieszeni Vinca się doczepić? to co ty tutaj robisz czemu tam nie siedzisz? Czemu tam nie zawracasz ludziom Głowy swoimi fanaberiami? TU NIE MASZ NIKOGO kto stanołby za tobą w razie kłopotów, a robisz ich sobie coraz więcej, chociaż widze ostatnio ucichłeś i dobrze może w końcu skumałeś gdzie twoje miejsce. Pogadajmy o twojej drużynie, jak ty chcesz z nimi współpracować jak każdy chce ci tam spuścic porządny wpierdol? drużyna CD będzie cię okładać będziesz prosil o zmianę i kto za toba stanie? kto Cena? wątpie, Kurt Angle? No ok to może być twoja jedyna szansa, lecz gdy zobaczy jak cierpisz pewnie bedzie miał taki ubaw że sobie nie bedzie przerywał, CM Punk też raczej nie, Albert? taaaa jasne Albert ci pomoże, Pomoże ci złamać rękę. Więc powiedz mi i innym o wielki kapitanie HHH jak masz zamiar to rozegrać? jk masz zamiar doprowadzić nasz roster do zwycięstwa nad dużo bardziej zgraną drużyną? Co weźniesz swój młoteczek i znów zaczniesz tłuc wszystkich? myslisz że dasz radę? raczej nie bo wtedy zostaniesz sam, a sory zapomniałem ty już jesteś sam. Koniec Gadki o tym "Kapitanie". Wracam do ćwiczeń Alex nasza walka już nie długo, mam nadzieję że nie wymiękasz?

Sting odchodzi, wchodzi na ring by rozpocząć sparing, obraz z kamery urywa się

sig.png
  • Odpowiedzi 576
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• GMS

63

• Luks

44

• fanfanfan

40

• Piledriver1674325991

29

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

johncena23bycenaviper45.png

Your time is up my time is now

You can't see me my time is now

It's the franchise boy I'm shining now

You can't see me my time is now

Wiecie co wiele osób zadawało mi pytanie jaką role odegra John Cena na CrashTime, wielu ludzi pytało John czy to będzie twoje PPV, czy twój czas w WCE nadszedł już teraz? Odpowiadałem nie wiem, nie wiem jaką role odegra John Cena na CrashTime nie wiem czy to będzie moje PPV.Nie wiedziałem aż do poniedziałku, na którym wystąpiłem na ShowTime to wtedy dowiedziałem się jaką role odegram na PPV i mogę wam powiedzieć, że na CrashTime będę dumnie reprezentować lepszy brand, mój brand, ShowTime będę reprezentował ten roster wraz z Alberto who Del Rio,Kurt lubię pić mleko Angle,Triple nochal H i CM pomyłka Punk? Czy to jest jakiś żart powiedzcie jak mamy to wygrać przy takim składzie to jest praktycznie nie możliwe, ale pomyślałem przez chwilę, pomyślałem o tym, że zostanę kapitanem naszego "Timu" i powiem tym bezmózgą co mają robić i może wtedy jakimś cudem wygramy, ale nie kolejna przeszkoda ktoś wpadł na genialny plan i kapitanem został Triple H to już jest nie do wybaczenia i nie rozumiem tego jak osoba, która przegrała ze mną ma zostać kapitanem myślałem, że najlepszy zostanie kapitanem, ale widzę, że tak się nie stało bo nie jestem nim no,ale to tylko zaszkodziło ShowTime i dzięki tej decyzji GM wydał na nasz roster wyrok czyli porażkę na PPV, nie kurde nie, nie mogę na to pozwolić w końcu jestem John Cena, a jak wszystkim wiadomo używam słów "Never Give Up" co oznacza nigdy się nie poddawaj, więc tym razem też nie mogę się poddać muszę zmobilizować drużynę i pokazać im drogę do zwycięstwa, bo daleko nie zajdziemy z takim kapitanem tak więc można powiedzieć, że to Ja obejmuje dowodzenie i nie obchodzi mnie to, że to właśnie Hunter został kapitanem swoją drogą zastanawiam się dlaczego on już lepszy był by John Cena hej przecież to Ja haha nie ma lepszej osoby niż Ja w tym teamie tfu nie tylko w teamie na całym świecie, ale przecież wszyscy to wiedzą no dobra może nie wszyscy przykładem jest GM ShowTime, który lekko myślnie wygrał Triple H, dobra dość tego narzekania trzeba działać, Ja osobiście zaczynam ciężkie treningi 8 dni pozostało do gali więc to nie dużo, ale spokojnie mi wystarczy żeby dać z siebie 100% na PPV pozostałym członkom mojego teamu radzę to samo, bo jeśli tego nie zrobicie po gali czeka was surowa kara żeby było prościej bo wiem, że nie każdy rozumie tak mam na myśli ciebie Triple H jeśli nie wygramy na CrashTime zniszczę każdego z was, jednego po drugim i każdy z was zapłaci za to, że poniosłem porażkę jedynym uniknięciem kary będzie Draft może komuś uda się uciec z ShowTime uciec przed moim gniewem, ale zaraz istnieje też szansa, że to mnie przeniosą na CrashDay jeśli tak się stanie to zniszczę cały team CrashDay wtedy to ich będę obwiniał za moją przegraną i to wy poniesiecie konsekwencje tego miejmy nadzieje, że to się nie stanie i nie zmienię brandu.Jeszcze słów kilka do Championa Morrisona pojedynek One vs One nie było nam w tym momencie pisane, ale zapewniam cię, że nadejdzie taki moment, w którym będziesz mógł mówić John Cena skopał mi dupę to tylko kwestia czasu, ale teraz muszę się skupić na PPV i na tym żeby poprowadzić mój team do zwycięstwa nad temem CrashDay, a resztę mam aktualnie głęboko w poważaniu więc czekam na wynik walki na wyniki draftu i wtedy można powiedzieć coś więcej do zobaczenia na CrashTime!!

"so... you think you're untouchable?"

Word life! this is basic thuganomics

this is ba-basic thuganomics

word life!

\m/ \m/

Słabo bo nie chce mi się pisać mam nadzieje, że to chwilowy kryzys i jeszcze nadejdą lepsze czasy dla Johna Ceny :P

7fda9831a9b47636f716127c4b8a5a80.jpg

How long are you gonna have to go...

[Daniel siedzi w swojej szatni słuchając muzyki. Gdy zauważa kamerzysta odkłada słuchawki i bierze leżący pas z biurka na swoje ramię po czy siada wygodnie na kanapie i zaczyna mówić z zadowoleniem]

Nie ma to jak znów być między wami. Od dziś mam już swoje łóżko, swój prysznic, wygodne siedzenie i dobre jedzenie. A dlaczego tak o tym mówię? Ponieważ pewnego dnia, po wspaniałym ShowTime dostałem telefon z wiadomością że jest organizowany tak jakby obóz przetrwania. Mówiło się tam o bardzo i to bardzo ekstremalnych warunkach na których można przetestować swoją psychikę oraz sprawność fizyczną. No i udało mi się. Przetrwałem i można powiedzieć że wróciłem z tego obozu silniejszy!!! Przyjechałem wczoraj bardzo późno ponieważ byłą to godzina 23.40 więc wybaczcie że nie pojawiłem się, aby z wami pogadać, ale zrozumcie, że nie byłem w stanie... No ale podczas mojej nieobecności bardzo dużo się zmieniło... Przede wszystkim witam nowych zawodników. Ta federacja WCE jest początkiem waszej prawdziwej oraz wielkiej kariery. Mam nadzieję że nie skończycie tak jak taka niewiasta zwana Kurt Angle lub inne zakały w tym biznesie i w tej federacji. Życzę wam powodzenia. [Daniel poprawia swoją pozycję siadu i zaczyna mówić radosnym głosem krzycząc przy tym] Daniel Bryan still WCE Continental Champion!!! Tak, tak nie miałem za dużo czasu żeby się nacieszyć tą wiadomością, a to ze względu na dwie rzeczy... Pierwsza ze pojechałem od razu na ten obóz a tam nie było czasu na myślenie o takich wspaniałych rzeczach, a drugim czynnikiem który się do tego posunął to, to że wiedziałem od samego początku, że ta walka będzie dla mnie taką rozgrzewką, ponieważ walczyłem tylko z kaleką Kurtem Angle, co nie było zbyt trudną sprawą wygrać z tą padliną walki. Walka byłą przynajmniej dla mnie wspaniała, no ale dla kogo może być zła? Tylko dla Kurt'a. No nie dziwię się jakbym przegrał walkę przez jeden malutki błąd. Dzisiaj sobie pozwoliłem włączyć komputera, aby pooglądać ja kto tam wszystko na świecie wygląda. Jedną z ważniejszych rzeczy jak mi wyskoczyła to wiadomość z nagłówkiem: "Daniel Bryan dziecko szczęścia w WCE" Chciałbym się do tego odnieść. Otóż, to co się wydarzyło na ShowTime to nie szczęście... To Daniel Bryan!!! Nie chodzi tu o to, że ja jestem szczęściem, chodzi tu o to, że aby być prawdziwym mistrzem trzeba wygrać czystko, bez kantowania, tak jak zrobiłem to ja. Nie było żadnych przekrętów... Po prostu Kurt umocnił opinię o sobie, że jest niezdarą... Mógł zakończyć walkę? Mógł i to bez problemowo, ale znając życie i mnie i tak bym wygrał tą walkę, nawet po wykonaniu tej jego żałosnej akcji. I to nie mówię tak od siebie, żeby pozmyślać i wam napchać pierdół do głowy. To jest przeznaczenie!!! To jest przeznaczenie w którym to ja jestem mistrzem i nim pozostanę!!! Tak jest i tak pozostanie!!! I każdy o tym wie, jedni się z tą wiadomością zgadzają a inni nią gardzą, ale i tak będzie tak jak ja chcę i moi fani!!! Dobra koniec tych przemów bo poczułem się teraz jak jakiś prorok który mówi o apokalipsie czy coś w tym stylu... [Daniel robi poważną minę] Dobra teraz zmieńmy temat. Doszło na obozie oraz przed chwilą wiele newsów ze świata WCE. Pierwszym jest smutną wiadomością do nas, zawodników ST oraz was fanów WCE... Nie odbędzie się w ten poniedziałek długo oczekiwane przez wielu ShowTime. Ze względu na to na gali PPV WCE CrashTime został wybrany już kapitan naszego brandu w walce rosterów. Jest nim Triple H... No nie wiem czy będzie wspaniałym kapitanem naszej drużyny, ale lepiej on niż zakała Angle... No ale niestety Kurt jest uczestnikiem tej walki, czyli można szczerze z serca powiedzieć, że walka CrashDay vs Showtime będzie walką nierówną, ponieważ będzie ona pięciu zawodników CrashDay na czterech zawodników ShowTime, a to wszystko wina Kurta i zarządu która przydzielił go do walki... No ale trudno ShowTime i tak skopie wam tyłki!!! My jesteśmy podstawowym składem WCE!!! U nas dzieje się najwięcej rzeczy. Ludzie chcą oglądać prawdziwy wrestling, taki jaki jest w ShowTime!!! Zobaczymy, kto wyjdzie zwycięsko z tej walki... Kolejną wiadomością jest że gala która odbędzie się w grudniu będzie największą galą w roku, największej i najwspanialszej federacji wrestlingowej na świecie czyli nas, Wrestle Championship Entertaiment!!! Ta gala będzie ponad wszystkie gale!!! Będzie większą galą niż Wrestlemania w WWE. O wiele większa!!! Na tej gali walki oraz możliwość pokazania się dostaną tylko najlepsi zawodnicy na świecie. Czyli zawodnicy WCE. Wszytko będzie cacy, tylko pozostało nam czekać. Wszystko przed nami!!! Chciałbym powrócić do osoby Kurta Angle... Otóż przeglądając reklamy zauważyłem coć co zwróciło moją uwagę... Coś mi ta postać przypominała ale nie widziałem co. Dopiero gdy wyobraziłem sobie twoją osobę od razu zrozumiałem kim jest ten tajemniczy człowiek. Otóż urywek z reklamy:

kurtanal.jpg

[Daniel upada na ziemie śmiejąc się. Widać że kamera porusza się i słychać śmiech kamerzysty]

Hahaha.... Ha... Oki muszę się uspokoić... Ale to trudne... Hahaha... Oki Daniel pełna powaga. No muszę powiedzieć ze Kurt wymiatasz. W końcu znalazłeś coś co jest twoim przeznaczenie. Jak widzisz wrestling to był tylko taki okres twojego życia, który był dla ciebie taką jakby rozgrzewką dla dalszego życia. A dlaczego wrestling miał być rozgrzewką? Ponieważ w ringu jesteś do dupy więc wszystko mówi za siebie. Taki już twój los!!! Pasuje do twojej osoby jak ulał!!! Nie martw się dasz radę [Daniel zasłania twarz i słychać tylko śmiech daniela oraz pojawiają się łzy] Przepraszam, ale już nie umiem wytrzymać, muszę tą reklamę gdzieś schować bo się uduszę ze względu na śmiech. Dobra już schowana więc mogę kontynuować... Haha... Przepraszam, ale gdy sobie przypomnę to na prawdę nie mogę... Dobrze już, postaram się o tym nie myśleć ponieważ jest to obrzydliwe

xD A ty bardziej że tam na plakietce pisze że jest to zabawka erotyczna przeznaczona dla mężczyzn więc po raz kolejny wszystko mówi za siebie... [Daniel po długiej chwili uspokaja się i zaczyna mówić poważnym głosem] Mick... Do naszej walki jest coraz mniej czasu... A czas w naszej walce będzie bardzo ważny. Pamiętam moją pierwszą walkę WCE... Była ona właśnie stypulacji Iron Man... Był remis, ale pamiętaj, że wtedy byłem słabszy niż jestem teraz. Teraz jestem kimś w WCE!!! Zawsze byłem kimś, ale teraz jestem o wiele, wiele lepszy niż na początku mojej kariery w WCE. Nie będzie to dla ciebie łatwe żeby mnie odliczyć lub zmusić do poddania. Mamy dwadzieścia minut i przez te dwadzieścia minut pokażę kto jest lepszy!!! Także przeglądając wiadomości na Internecie napotkały mnie tematy odnośnie naszej walki. Do oka wpadł mi jeden artykuł: "Czas niepokonanego Daniela Bryana zbliża się ku końcowi?" Można w nim przeczytać, że: "Daniel to obecnie jeden z najlepszych zawodników w całym WCE. Podczas ostatniego notowania najlepszej 10 WCE pojawił się on na piątym miejscu. Przypomnijmy że to jego pierwsze pojawienie się na tej liście. Sam Daniel mówi, że jest to dla niego zaszczyt móc pracować w WCE i na pewno nie da się łatwo pokonać i chce zwyciężyć walkę z Mickiem na CrashTime " Jak sami widzicie i słyszycie... Nie dam się tak łatwo i wiem że mam ogromne szansę na zwycięstwo na CrashTime. Nie zapominajmy, że w miedzy czasie będą się odbywały Drafty na gali i może zajść do wielu i to wielu zmian, które mogą wpłynąć ogromnie na przyszłość WCE. Ja nie zamierzam się nigdzie wybierać. Jak już wcześniej mówiłem... ShowTime to mój do i nic na zawsze pozostanie. Pamiętajcie o tym!!! Tak więc do CrashTime pozostał nam już tylko tydzień i zapewniam, że będzie to Show na bardzo wysokim poziomie, a już na pewno moja walka z Mickiem. Wiem że moi fani będą i nigdy nie zapomną o dopingu. Wiem że na ShowTime a sytuacja gdy wszyscy byli za Kurtem... Nie ma do was żalu. Nawet powiem szczerze, że się ucieszyłem że macie inne zdanie co do naszej walki. Może i uważaliście że powinien wygrać Kurt, ale stało się jak miało się stać i to ja Daniel Bryan mam nadal mój pas kontynentalny!!! Lecz wiem, że mnie nigdy nie opuścicie i tego także nie zrobiliście na ST po tej całej sytuacji. Kurde już późno i wypada iść spać. OD jutra znów treningi aby udowodnić wam kto tu jest The Best!!! Dzięki wam za wszystko i do zobaczenia.

[Daniel wstaje, zabiera swoje rzeczy i wychodzi ze swojej szatni kierując się ku wyjściu z budynku WCE]

How long are you gonna have to go...

1.jpg

1,2 You here the clock ticking?

Tick-tock, You about to stop living,

Tick-tock, I want you to remember me,

Tick-tock, but the day don't have no memory...

Dobra, to jedziemy z tym koksem. Ciebie Jack zostawię sobie na koniec, bo mam ci wiele do powiedzenia. Zacznę od Zack'a. Widzę, że zgodziłeś się na nasz pojedynek rewanżowy. Szkoda tylko, że nie odbędzie się na Showtime przed galą CrashTime. Dla ciebie to chyba lepiej, bo nie będziesz przynajmniej poobijany. W tej walce spiszę się napewno lepiej niż w poprzedniej. Masz rację, teraz sędzie nie przeszkodzi mi w tym aby cię zniszczyć. Tylko jest jeden problem. Mianowicie na gali CrashTime odbędzie się Draft i któryś z nas może przejśc do CrashDay. Jest jeszcze opcja, żę obydwaj przejdziemy do CD i wtedy napewno stoczymy walkę. Widzę, żę na CrashTime zmierzysz się z Dr' Wagner'em. Powiedz tylko tyle, że będzie ci ciężko. Życzyłeś mi powodzenia więc ja też życzę ci powodzenia. Teraz przejdę do ciebie Jack. Dziwnie imiona moich rywali są prawie identyczne. Może dlatego, że obydwaj są tacy sami. Głupi, słabi i dziwni. Nie wiem dlaczego powiedziałem o tobie, że jesteś dobrym zawodnikiem. Chyba jak społem to uderzyłem się o szafkę albo za dużo wypiłem, bo na trzeźwo nie mógłbym tego powiedzieć. Jeśli o mnie nie można powiedzieć, że jestem dobry to o tobie można powiedzieć, że nie jesteś Amerykaninem. Mówisz, że w Main Evencie występują najlepsi. To prawda. Nie poznano się jeszcze w WCE do końca na moim talencie, ale to tylko chwila za nim wam to pokażę. Jedynym talentem jaki ty posiadasz jest wku rznie ludzi. Ja powinienem się cieszyć, że w ogóle wystąpię na CT ? Gdyby mnie nie byłoo w tej federacji to nie miałbyś z kim walczyć. Walczę z tobą tylko dlatego, że muszę i przydzielono mi taki pojedynek. Zdecydowanie wolałbym walczyć z Wagner'em, Sehamus'em i Ryder'em niż z tobą, bo oni coś potrafią. O Zacku'u można by długo dyskutować, ale tak czy siak jest lepszy od cibie. Sheamus dobrze powiedział, że wygram z tobą, bo jesteś słaby i marny. Sądzisz, że zdobyłem mało ważny pa United States. No to skoro jesteś All American American dlaczego go nie zdobyłeś ? Zdobyłbym pas wagi ciężkiej gdyby dano mi szansę jego zdobycia, ael takiej nie dostałem, a ty szczęśliwie zdobyłeś walizkę MiTB i się teraz podniecasz. Mówisz, że wygrasz na 70%. Jeśli jest się dobrym wrestler'em i jest się świadomym swoich umiejętności to jest się pewnym zwycięstwa. Widocznie ty nie jesteś tego świadom i tylko wmawiasz sobie, że jesteś dobry. Naprawdę nie mogę uwierzyć w to co słyszę. Ty jesteś najlepszym zawodnikiem w tym biznesie ? Nie no zapisz się do jakieś kabaretu albo coś. To był najlepszy żart jaki w życiu słayszałem. Jeśli tak to jestem kobietą. Możesz sobie pomarzyć o tym aby mnie rozgromić. Gromić to może Real albo Barcelona, ale nie ty. Ty nie jesteś stworzony do gromienia tylko do przegrywania. Nie jestem za słaby aby cię pokonać, bo to ty jesteś za słaby aby pokonać mnie. Lepiej potrenuj przed naszą walką aby jako tako wypaść, bo na zwycięstwo nie masz szans. marnym wrestler'em który myśli, że jest znakomity. Spójrz prawdzie w oczy. Jesteś żałosny. Zastanów się nad tymi słowami. A i jeszcze jedno. Od czasu do czasu przejżyj się w lustro, bo wyglądasz okropnie. Nie dożywiają cię czy co ? I pamiętaj to ja jestem najlepszym i najlepiej opłacanym zawodnikiem w tym biznesie i nikt ani nic tego nie zmieni, a szczególnie ty.

ksgj.png

Wade-Barrett-wwes-the-nexus-16195535-300-420.jpg

To wielki dzień dla federacji WCE ponieważ do rosteru Showtme zawitał nie kto inny jak Wade Barret !!! Przybyłem do WCE żeby osiagąc najwyższe cele a

pierwszym z nich jest główny pas federacji.Odszedłem z WWE ponieważ uznałem że przebywanie w tej nudnej federacji dla dzieci nie jest dla mnie

i nie mialem odpowiedniego rywala który by dosiegał mi chociaż do pięt.Mam nadzieję że w WCE to się zmieni i bede miał odpowiednich rywali.

Chciałbym także odnowic swoją niesamowitą stajnie Nexus.Jeśli jest ktoś w WCE godny przyłączenia się do Nexusa to z pewnościa ja go przyjmę z

otwartymi ramionami a jesli ktos jest przeciwko mnie to czekam na wyzwania.Pamiętajcie jesteście ze mną albo przeciwko mnie.

center]

Prywatna kamera Stinga

Wade Barret?? Kto to kurde jest? AAAa tak przypominam sobie "wódz" NEXUSA . Chcesz odtworzyć ta nieudolna stajnię w tej federacji? Nichech chwile pomyślę, nie masz tu swoich "pionków" i raczej nie zdobedziesz ich tylu ilu bys chciał. Więc powiedz mi Wade boisz się czy co solowej kariery? Ja mógłbym przystapic do ciebie, szczeże mówiąc mam dośc tego co tu się dzieje, GM to kawał pojeba, wiekszośc zawodników tak samo. Cóż trzeba będzie wziąść sprawy w swoje ręce. Więc Barret powiem ci od razu, NIE BEDĘ PRZYJMOWAŁ ROZKAZÓW OD JAKIEGOŚ MAŁOLATA, Nazwa Nexus odpada oraz barwy no przecież kur... się nie bedę malował na żółto czarno jeszcze mnie z Joshi Tatsu pomylą i dopiero będzie zwała. Aha Wade i jeszcze jedno pokaż najpierw że potrafisz walczyć, pokonaj kogoś, wtedy MOŻE pwtażam MOŻE do ciebie dojdę, gówno mnie to obchodzi czy beie to HHH, czy morison, czy Del Rio. może to być nawet zasrany Rick Flair w dupie to mam pokaz że potrafisz walczyć. Alex co tak ucichłeś czyzbyś w koncu zdał sobie sprawę że nie ma możliwości byś wygrał nasze małe starcie? Wiesz co lepiej późno niż wcale, ale i tak jesteś ok. Nie siedź cicho jak mysz pod miotłą zawsze byłeś taki wygadany, traz zaczynasz karierę solową i ci mowę odjeło czy co? cóż nie kazdy może być taki boski jak ja, Rick Flair mówił swojego czasu że jest bogiem wrestlingu, dziś juz chyba wie jak bardzo się mylił bo prawdziwym bogiem jestem ja, to ja jestem Ikoną tego sportu, to ja byłem, jestem, i zawsze bedę na ustach fanów, i wreszcie TO JA zaniedługo znajdę się na samym szczycie WCE. Więc Alex, Jeśli dojdę do Bareta to dobra rada dla ciebie, przyłacz się do nas, sięgnijmy po to co nam się tu nalezy nie ważne czy po dobroci, czy siłą. Jeśli jednak nie bedziesz tego chciał zrobić to radzę zejdź mi z drogi. to chyba wszystko na dziś. Co do moich fanów to WOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. Its Show Time Folks.

Sting zamyka Laptopa, obraz z kamery się urywa

Sory panowie i panie robie tak jak ktos pisał z tymi obrazkami i jak widac to dalej to samo :(

sig.png

Wade-Barrett.jpg

Sting nie wiesz kim jest Wade Barrett? Odpowiedź jest prosta... Jestem przyszłym mistrzem. Szanuję Cię Sting ale musisz się pogodzic z tym że jestem od

Ciebie lepszy. Mówisz że nie potrafie walczyc bez swoich jak ty to nazwałeś

"pionków" ale prawda jest taka że dam sobie radę bez moich pomocników.Jęśli chcesz dołączyc do Nexusa musisz mnie szanowac.

I pamietaj Sting ty tu nie stawiasz warunków tylko ja i nie musze Ci udowadniac nic tylko ty musisz udowodnic mi czy nadajesz sie do Nexusa.

Nie obchodzi mnie to że nie bedziesz słuchał moich rozkazów jeśli chcesz byc w mojej stajni masz słuchac moich rozkazów.

Chcesz dołączyc do mnie?? To najpierw stocz pojedynek z Alexem Rileyem.Jeżeli wygrasz to przyjmę cię do Nexusa.

Mówiłeś że nie zbiorę do swojej stajni zawodników ale to są brednie.Zobaczysz Sting jak Nexus zdominuje WCE.

Sting lepiej wygraj swoją walkę bo marnie skończysz kiedy to nie będziesz trzymał się mnie.Jeżeli jest ktoś w WCE godny bycia w Nexusie

z przyjemnością go przyjmę.

alex_riley_5328801_display_image.jpg?1277248520

Barrett o jakim ty Nexusie mówisz? Chyba ci się WWE z WCE pomyliło ponieważ nie dość że tu nie ma nikogo z tego całego Nexusa to nikt nie będzie słuchał twoich rozkazów! Przykładem tego jest choćby mistrz continental Daniel Bryan. Choć to i tak już przeszłość i tak bez kilku pachołów których tutaj nie ma dobrze zrozum moje słowa i pachołów których tutaj nie ma nie wygrałbyś żadnej walki chyba że właśnie z tymi pachołami! Dobra wiem że ja nie jestem legendą wrestlingu ani nie rozwinąłem swojej kariery ale ja nie osłaniałem się nikim sam wygrywałem walki. Więc nie myśl że ktoś z będzie chciał razem z tobą prowadzić ten Nexys. Jeśli chcesz tutaj założyć za wszelką cenę stajnie to proponuję Zacka Rydera! Razem będziecie sobie kontynuować tego twojego kochanego nexusa. Dla mnie bez różnicy tylko nie odzywaj się co do utalentowanych wrestlerów i siedź cicho albo stań w ringu ze mną lub z innym utalentowanym wrestlerem który ma przyszłość w tej federacji. A najlepiej żeby Ric stworzył jeszcze jeden roster dla was bo nikt już was tu nie chcę słuchać. Ric przemyśl mój pomysł może dodasz tam jeszcze jaśka z del riem i już mamy Showtime OK. Sting co?????????? Chcesz Nexusa człowieku Nexusa. Ja nie mogę jesteś tego pewny. Chcesz powtórki z WWE. Dla mnie to głupota ale jak chcesz żeby Wade Barrett mówił ci co masz robić to nie przeszkadzam ale jestem załamany że taki wrestler chce zostać pachołem co z tym Showtime się dzieje. Dobra nie będę się czepiał ale zastanów się w co się pakujesz.

Wiem że dawno nie pisałem ale nie miałem czasu

Wade-Barrett.jpg

O kogo my tu mamy Riey może nie ma tu nikogo z Nexusa ale w nie długiej przyszłości zobaczysz Nexusa... Będziesz bardzo żałował tego co mówiłeś i będziesz

prosił mnie żebym cię przyjął do mojej dominującej stajni.Ale dośc gadania o mojej stajni przejdźmy do rzeczy...Uważasz Riley że ja nie dam rady wlaczyc

bez pomocy kogoś z Nexus?? Spójrz na siebie Riley... Spójrz w przeszłośc kiedy to w WWE latałeś i słuchałeś się THE Miza.

Byłeś jego pieskiem który leciał na każde zawołanie a ja byłem przywódcą i teraz też będę.Nie mam zamiaru tu w WCE dowodzic tylko Nexus ja

mam zamiar zostac mistrzem i mi to się uda ponieważ w przeciwieństwie do ciebie potrafię walczyc i wygrywac a nie chowac się za plecami tak jak ty.

Riley rosimieszasz mnie mówiąc o sobie utalentowany wrestler.Bądźmy szczerzy Riley jakie są twoje osiągnięcia? Marne,jesteś drewniany jak Great Khali.

Bez urazy drewniaku z Indii :D Riley chcesz walczyc ze mną tak?? W takim razie zmierze się z tobą po tym jak przegrasz ze Stingiem bo wygrywac to

ty nie umiesz.Chcesz żeby Rick stworzył mi nowy roster bo boisz się ze mną walczyc.Nie dziwie ci się Riley po tym jak ciągle stałeś za czyimiś plecami

masz prawo się bac bo nie potrafisz walczyc.Sting przemyślałem dobrze to jakim jesteś zawodnikiem i wgl. i możesz dołączyc do Nexusa od razu jeśli tylko

chcesz.Stworzymy stajnię która zdominuje całe WCE.A ty Riley szykuj się bo na następnej gali zmierzysz się ze mną.

08.jpg

Sting Chodzi po poddaszu Sali w której odbedzie się CrashTime

Witam wszystkich. Wiecie jak to jest? wiecie jak czuje się człowiek który musi dokonać w życiu poważnego wyboru? Do tego bardzo ciężkiego wyboru,z jenej strony Wade Barret człowiek który może w końcu cos wtłoczy do tępego łba Ricka Flaira, człowiek który całkiem udanie poprowadził swoja stajnię w wwe. Z drugiej strony Koleś z którym mam się zmierzyć w nadchodzacym Crashtime, fakt że tylko w Dark Mathu Ale to bedzie najlepszy pojedynek tej walki, ale o tym już dość powiedziałem. No i właśnie to jest ten wybór, lecz wiecie co? Alex, Wade obydwoje mi go ułatwiliście, Alex ty przez twoją lekką krytykę ale jakże budująca, Wade... Wade Wade Wade.... Ty chcesz dyrygować mną? Ikoną tego sportu, Ty chcesz stawiać warunki? To że komus takiemu jak ja wogóle przyszło do głowy wstapienie do twojej nędznej stajni powinno cię przyprawić o trzykrotny orgazm.... Po za tym do jakiej kur... stajni ja dalej obok ciebie nie widzę nikogo ale niech pomyślę... Hmmm... ok zastanowiłem się, moja odpowiedź to NIE.. ty tępy niewyuczony Angolu.Nie dam sobą pomiatać miałem chociaż lekką nadzieję że czegoś się nauczyłeś po WWE gdzie nawet Cena wolał zostać zwolniony niż zrobić to co chcesz BUAHAAHAHAH to się nazywa lider. Bez swoich piesków jesteś nikim, i mylisz się twierdząc że na następnym Showtime zawalczysz z ALexem Rileyem... Twoja dupa jest moja, i nie ma innej opcji no chyba że znajdziesz sobie jakiegoś Tag Team partnera a Alex Zgodzi się być moim na ten jeden występ. Jeśli nie to walczysz z najlepszym w tym Sporcie ze mną , Sory MVP znalazł się większy popapraniec od ciebie. Alex teraz czas na ciebie, dziwne to jak to co ostatnio się dzieje w Polskim sejmie ale, największy szacunek w tej organizacji mam do kogoś o kim praktycznie nikt nie słyszał, do kogoś kto robił za przydupasa Miza, ale jest coś w tobie i naprawdę miło było by cię mieć po swojej stronie gdy już zadebiutujemy na PPV. Może troszkę mi się w głowie poprzewracało na stare lata a raczej na pewno, że wogóle zaczynam myśleć o "młodzieży" zawsze byłem sam, zawsze się na kimś zawiodłem, no może jedynie z AJem mi się dobrze współpracowało. A w tobie Riley widzę ten sam błysk w oku co u niego. Więc Barret Ty vs Ja Na Showtime WOOOOOOO i nie myśl że mi się wymkniesz, nie mysl że kto kolwiek przyjdzie ci z pomocą. No chyba że naprawdę niektórzy zawodnicy sa tacy głupi jak myśle, a gdy już skończe z tobą tępy brytyjczyku w kkońcu zajmne się tym po co tu przybyłem. Po pas, a po jaki to niespodzianka. Cóż pozostaje się pożegnać i powiedzieć po prostu, ITS SHOWTIME FOLKS WOOOOOOOOOOOOOO

Edytowane przez Gość
sig.png

vladimirkozlovolegprudi.jpg

Ja prinjos tebe bol , Ja tvoj koshmar

Ja tvoja problema i ty ejo ne hochesh

Ja prinjos tebe vojnu , Ja skala kotoruju ty ne sdvinesh

Zdrastvujcie! Tym razem Vladimir Kozlov dołączył do WCE , odszedłem z WWE żeby już więcej nie robić z siebie pośmiewiska na jakie byłem wystawiany już od dłuższego czasu , teraz to już koniec zapominam o tym , a moja kariera przenosi się właśnie tutaj. Oferty po moim odejściu z WWE płynęły do mnie co chwile wszędzie byłbym przyjęty z otwartymi ramionami nie jednak zainteresowała mnie oferta właściciela WCE i o to właśnie tu jestem! Zapytacie co ja mam na sobie , otóż to jest jeden ze strojów narodowych i niech nikt nie śmie nawet coś o nim powiedzieć bo jestem bardzo wrażliwy na takie powiedzonka z ust durnych amerykanów nigdy nie dowiecie się wszystkiego o Rosji! Moscov Tytan rozgniecie każdego! W karierze już mam kilka dużych osiągnieć pokonanie Takera było czymś entuzjastycznym w mojej karierze. Co mi jednak zostało? Nic , poprostu nic! Głupi i beznadziejny tag team z Santino Marellą osłabił tylko moją wysoką reputajce jaką miałem w WWE. Nie jestem taki głupi , żeby tam dalej siedzieć i robić z siebie błazna ja mam potencjał i talent , który wszyscy mi odbierają! Nie jestem amerykaninem , ale szacunku do mojej osoby wymagam od każdego nie ważne czy jest to amerykanin , kanadyjczyk czy rosjanin! Zobaczmy kto jest w rosterze do , którego zostałem przydzielony. No tak większość tych cwaniaczków już znam bardzo dobrze Ryder , MVP , Otunga , Edge , Cena , Triple H , Morrison i jeszcze inni , co wy tutaj robicie?! Czyżby nie było już pracy w WWE? No tak ciężkie czasy nie tylko dla mnie były , ale to już koniec ciągłego uniżania się przed wami! Stoczę walkę z każdym kto podniesie na mnie rękę będę bezlitosny pod każdym względem , bez wrażliwości i błagania o litość , będę terminatorem w walce! Przydałaby mi się jakaś walka rozgrzewająca na najbliższej gali , ale gdy patrze na to z kim mam walczyć to się odrazu załamuje bo są tutaj same kaleki i beztalencia. Może narazie nie będę szukał żadnego rywala , gdyż Creative Team napewno wpląta mnie w jakąś walke chcąc zobaczyć ile potrafie , wystarczy , że dostane swoją szanse i bez wahania ją wykorzystam nie będę się zastanawiał nad tym kogo mam zniszczyć pokonam każdego! Od teraz możecie mnie nazywać Vladimir " Tytan " Kozlov! Tak to jest mój nowy gimmick , który będzie odzwierciedlał to co będzie się działo z moimi rywalami , kto 1 , a kto ostatni to nie ma znaczenia! Przybyłem , aby podbić WCE wynieść się na wyżyny , stoczyć piękne walki! Czy ja to mogę zrealizować? Tak mogę! Już niedługo cały świat ujży nową gwiazde wrestlingu , kogoś kogo nigdy więcej nie ujżycie na oczy , to ja Vladimir " Tytan " Kozlov! Strzeżcie się rosyjska maszyna nadchodzi!

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

david-otunga.jpg

Kamera podjeżdża pod drzwi szatni David'a Otungi i wjeżdża do szatni ,a tam na kanapie siedzi David.

WCE ,w dniu wczorajszym dokonało najlepszej decyzji w historii tej federacji ,podpisało kontrakt ze mną David'em Otungą. Pochodzę z miejsca kultowe w USA ,którego pewnie wielu pewnie ,ani na oczy nie widziało czyli Hollywood i jestem bogatym człowiekiem. Wielu z was pewnie uważa ,że nic nie osiągnąłem ,ale zawsze na mojej drodze stawał człowiek ,który mi przeszkadzał w dominowaniu ,nie będę wymieniał nazwiska ,ale powiem że chodzi mi głównie o wpływowego biznesmena ,który nie interesował się wrestlingiem ,tylko była dla niego ważna kasa. WCE ,ma być inaczej ,tu stanę się twarzą tej federacji i będę znajdował się na każdym plakacie ,czy się to komuś podoba czy nie ,ponieważ jestem najlepszy w tym co robię ,a każdy kto będzie gwizdał ,to człowiek ,głupi i niedorozwinięty. Połowa społeczeństwa ,to niedorozwinięte i otyłe osoby ,nie tak jak ja widać jakie mam piękne mięśnie ,ale niestety na taką posturę musiałem odmówić sobie ,popularnych Fast-food'ów ,ale przynajmniej wyglądam jak człowiek ,a nie jak otyłe monstrum. Niestety prawda boli ,ale ktoś wam to musiał wreszcie to powiedzieć. Szkoda ,że nie wystąpię na najbliższym PPV ,ale szefowie WCE nie chcieli ,żebym już w pierwszym pojedynku ,rozniósł kogoś na PPV. W Main Evencie ,zmierzą się dwa rostery ,a wygrać może tylko ShowTime ,choć mnie tam nie będzie ,ale i tak większość gwiazd jest u nas i nie przystoi ShowTime przegrać. HHH ,masz tego dopilnować. Boję się ,że mój roster zostanie poważnie osłabiony na CrashTime ,bo odbędzie się tam draft ,a szefowie WCE wiedzą ,że ShowTime ,jest lepsze i będą chcieli wyrównać szanse ,ale niech nie robią głupoty. Jak włodarze zadecydują tak będzie ,jak osłabią roster ,to ja David Otunga stanę się szybciej gwiazdą.

Teraz chciałbym wspomnieć o dwóch zawodnikach z ShowTime. Pierwszym o którym powiem to Wade Barrett. Znam gościa z mojej poprzedniej federacji i miło wspominam współprace. Wade jest bardzo podobny do mnie ,jest nie ustępliwy i umie walczyć o swoje i tak jak ja wczoraj podpisał kontrakt z WCE. Wade i ja ,jesteśmy przyszłością WCE i za niedługo to my będziemy obsadzani w walkach wieczoru najważniejszych gal. Jeżeli oczywiście szefowie WCE ,poznają się na moim wielkim talencie. Drugim zawodnikiem o którym wspomnę to niejaki Sting. Jest on starym nie udolnym facetem ,który może dużo osiągnął ,ale to było lata temu i już pewnie nikt tego nie pamięta ,ja jestem za młody. Sting ,wydaje ci się ,że możesz obrażać Nexus w WCE ,mylisz się i powiem ci że jesteś nieudolnym starcem ,a najlepszym jestem ja David "A-List" Otunga i radzę zapamiętać to nazwisko.

Kamerzysta powoli wyjeżdża z szatni ,a David na koniec pokazuje swoją muskulaturę i obraz z kamery znika.

Alberto-Del-Rio-Fashion-Hairstyle.jpg

[Do szatnii Alberto wchodzi kamerzysta i prosi o kilka zdań na kilka dni przed galą CrashTime]

Nazywam się Alberto Del Rio, ale to już wiecie (mrugnął do kamerzysty). Widziałem, że na Showtime zawitał nowy osobnik, jest nim Wade Barrett. Nie za bardzo się go obawiam bo wiem, że dużo mówi, a mało czyni. Jedyne co udało mu się w WWE to stworzyć grupę, która rozwalała tamto denne Show. Na Showtime chcesz kontynuować tę dominację. Rozumiem Cię, każdy chce być na szczycie, ale do tego trzeba mieć to coś, to coś co ja mam. Myślisz, że powiesz przed kamera, że kto chce niech wbija do Nexusa? I co? Uzbierasz pakę Ty, Sting, może ktoś jak Ryder i myślicie, że ktoś w WCE będzie się was obawiał? Do ciebie pasuje Riley, który też wywodzi się z FCW, a jego jedynym sukcesem była zabawa w NXT. Tobie udało się chociaż to wygrać. Sting już powiedział Alex’owi aby dołączył do nich i tak się stanie i będziemy mieli Team najlepszy na świecie. Ten twój Team na pewno nie zrobi nic w WCE, bo wystarczę ja i może Morrison, aby rozłożyć taki Team raz na zawsze. Akurat teraz nie mam zbytnio czasu na pokazanie tobie i innym twoim przyszłym kolegom z Nexusa, gdzie jest wasze miejsce bo czekam mnie walka w Main Event’cie gali CrashTime! Nigdy nie słyszeliście tego słowa, więc posłuchajcie: MAIN EVENT! To taka walka najważniejsza najczęściej na gali, najbardziej ciekawa i najbardziej wyczekiwana. Tak będzie i tym razem bo wystąpię w niej ja i zagoszczę w Walkach Wieczoru już na zawsze. Kończmy temat tej nędznej grupy, bo to szkoda gadać. Brzejdźmy do pewnego Rosjanina, który nazywa się Władek Kozioł. Otóż Władek chce wejść do WCE i rozpierdo*lić wszystkich w trzy du*y bo jest z Rosji. Tutaj chłopcze pochodzenie Ci nie pomoże. Może i masz wielką siłę, ale za grosz rozwagi i umysłu. Gdybyś miał te rzeczy to nie pchał byś się tu, tylko po to by zostać … no może Jobberem. Nic tu nie osiągniesz po za feudami z nowymi zawodnikami typu Barrett, lub dołączeniem do jego śmiesznej grupy. Radzę Ci dobrzez, spadaj znów do Rosji. Przejdźmy do mojej drużyny. No niestety pan Ric po raz kolejny podjął tak zajebistą decyzję, że to aż się nie da wysiedzieć. Mimo, że chciałem rozejmu to nie rozumiem czemu Triple H został kapitanem? No co, nie wygrał już 5 walk i to dlatego? Decyzje naszego pana GM’a są bardzo kontrowersyjne i sądzę, że lepsze już by Hornswoggle podejmował. Nie wiem czy Hunter zapanuje nad wszystkimi dzikusami w naszej drużynie, ale ja nie będę mu składał żadnych obietnic, aby potem nie myślał sobie, że ma nad mną jakąś przewagę. Co będzie na CrashTime, niech się stanie i koniec tego tematu. I tak po tej walce wszyscy zapamiętaja wyłącznie moje imię i to mi przyniesie same korzyści. Ja zawszę dostaje tego czego chcę, a nie wiem czy to zwycięstwo to mój główny cel. Chcę tego aby na Showtime zjawiła się nowa gwiazda, którą będzie można bezkarnie zniszczyć. Mam na myśli The Rock’a, który jeśli znajdzie się na Showtime to będę pierwszym który go uderzy w twarz. Przekonacie się o tym już niedługo, a mianowicie na pierwszym Showtime po gali PPV – CrashTime.

[Alberto włącza telewizor i akurat leci wypowiedź Davida Otungi]

Ja nie mogę. Kolejna nędzna podróba wrestlera zawitała na Showtime. Nie możecie iść sobie to tych nieudaczników z CrashDay i im zatruwać życie? Jesteś młody, jak Barrett. Byłeś w Nexusie, tak jak Barrett. Jesteś głupi jak Barrett bo miślicie, że coś tu osiągniecie. Mówię to do wszystkich członków Nexusa z WWE i do nowych tak jak Drew Władek. Czego wy tu szukacie? Dla was nie ma miejsca, no chyba, że w FCW. Tam potrzebuja takich zawodników, aby w ogóle mieć za co robić galę. W WWE wszyscy dostaliście wielką szanse i w moich oczach ją zaprzepaściliście. Mogliście trząść całym Raw, ale to było do momentu. Potem robiliście się tylko nudni, wszyscy jak o was słyszeli to rzygali i ratowaliście się ucieczką tu. To nie był najlepszy pomysł bo tu spotkaliście mnie na swojej drodze!

[Alberto z uśmiechem na ustach wygania kamerzystę i idzie pod prysznic]

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Wade-Barrett.jpg

(kamerzysta wchodzi do szatni Barretta a on siedzi i mówi)

Widzę że ktoś nowy zawitał do WCE,ktoś kogo znam,szanuję i jest podobny do mnie to David Otunga.Witaj David w naszej wspaniałej federacji

mam nadzieję że spodoba ci się tu i odniesiesz sukcesy.Masz racje mówiac tak o Vincie to dzięki mnie dostałeś kontakt w WWE a Vince to ciota

i myśli tylko o kasie ciekawe ile jeszcze ta jego słaba i stworzona dla dzieci federacja wytzryma.Pewnie nie długo się rozsypie i

Vince nie będzie już bił kasy na ciuszkach Johna Ceny.David chcesz dołączyc do mojej nowej stajni w WCE?? Jeśli tak przyjmę cię

z przyjemnością.Z pewnościa razem osiągniemy największe sukcesy w WCE i jako nowa stajnia pod nową nazwą Newbenators zdominujemy

całą federację.Nie martw się David że nie wystąpisz na najbliższym PPV to wszytko wina tego popapranego,pomarszczonego GM Showtime.

Ale nie długo będziesz występował w ME gal PPV wraz ze mną.Z pewnością gdybyś walczył na najbliższym PPV rozniósł byś swojego rywala,

wierzę w twoje umiejętności David tak samo było w WWE i tak samo jest teraz w WCE.Dzięki naszym umiejętnościom zostaniemy

głównymi postaciami federacji.Tak więc David witaj w Newbenators.Teraz odniosę się do walki dwóch rosterów na najbliższym PPV.

Dziwne jest to że w Teamie Showtime nie ma Wade'a Barretta.Czyżby GM Showtime leciał w kulki?? Jeden z najlepszych zawodników

WCE jakim jestem ja nie znajduje się w Teamie Showtime to skandal... No cóż nic nie poradzę na to że GM jest poje****

Słyszałem Del Rio że masz jakiś problem do mnie i mojej stajni.Nie obawiasz się mnie?? Teraz nadszedł czas żebyś sie mnie bał...

Może dużo mówie ale też dużo robię.Mówisz że w WWE udało mi się stworzyc tylko grupę Nexus ale spójrz na to co ty zrobiłeś...

A zrobiłeś nic... Jak nie masz żadnych sukcesów na swoim koncie to lepiej nie odzywaj się do mnie.Mówisz że walczyłem w FCW.

Może walczyłem tam ale to mi pomogło nabrać umiejętności i wybić się na wyżyny.Nawet John Cena mnie w WWE nie mógł powstrzymac

i wylecial z WWE.Chce dominowac i na Showtime i mi się to uda tobie raczej nie cwaniaku który nie potrafi nic poza zbędnym paplaniem.

Myślisz że jak masz pieniądze wjeżdzasz na galę eleganckimi limuzynami to jesteś dobry?? Hahah jesteś żałosny i na dodatek zadzierasz

z nie odpowiednią osobą i to cię będzie dużo kosztowało.Przemądrzałku rzucam ci wyzwanie.Ty i ja w ringu na najbliższej gali PPV Crashtime.

Co ty na to?? Tylko nie stchórz a nawet jak stchórzysz to cię i tak dorwe.

(kamerzysta wychodzi z szatni a Barrett szyderczo się uśmiecha)

david-otunga.jpg

Kamera podjeżdża pod drzwi szatni David'a Otungi i wjeżdża do szatni ,a tam na kanapie siedzi David.

To ponownie ja. Wade ,chętnie dołączę do twojej stajni i razem będziemy siać ,zamęt w WCE i każdy zawodnik tej federacji ,będzie bał się Newbenators. Barrett ,ale teraz to nie ty będziesz liderem ,tylko człowiek z raju na ziemi czyli ja ,The A-List David Otunga .Wade ,my gwiazdy młodego pokolenia powinniśmy się trzymać razem ,ale mam jeszcze jedną propozycje ,aby do naszej stajni dołączył jeszcze jeden zawodnik młodego pokolenia i zdolny ,choć wiadomo nie tak jak ja ,ale on w przyszłości na pewno nie będzie zapychaczem gal ,a jest nim Drewwww McIntyreeeeeeeee!!!

W Drew'ie zobaczyłem cechy ,które mi się bardzo podobają ,jest bardzo pewny siebie i tak samo jak my jest bogaty. Naszą trójkę wiele łączy i nawet różne narodowości nie przeszkodzą nam w skopania tyłków tym niby gwiazdą. Jak sobie pomyślę co możemy osiągnąć ,bo przypominają mi się czasy Nexus'a ,choć tam byłem mało promowany ,to jednak trochę tam osiągnąłem ,ale to ca najbardziej zapamiętałem z tamtych czasów ,że każdy zawodnik WWE ,się nas bał ,nie dziwiłem im się kto by nie bał takie człowieka jak ja (David w tym czasie napina mięśnie). Jednym z wielu ,który próbował nam przeszkodzić mam na myśli John'a Cene i najpierw do nas dołączył ,a potem nie wytrzymał dręczenia ,jaki mu zafundowaliśmy i został zwolniony. Mówię ,tp wszystko z jednego powodu ,który mnie bardzo zdenerwował ,a tym powodem jest nijaki Alberto Del Rio. Ten niby Luchador ,nie może się porównać do prawdziwych gwiazd meksykańskiego Lucha. Alberto jest tylko marną podróbą zawodników z różnych organizacji lucha takich jak : Mistico czy La Parka. Napewno też amerykańskich zapasów nie można porównać z meksykańskimi ,bo u nas wrestling ,to tak jakby wyższa półka wtajemniczenia. Alberto ,jeśli byśmy się spotkali się w ringu ,to byś zobaczył prawdziwe mięśnie bo patrząc na twoją muskulaturę ,to widać że na siłowni cię spotkać nie można. Mówiłeś ,że miejscem dla mnie to FCW kiedyś tam byłem ,ale byłem za dobry i mnie przeniesiono do NxT ,ale chyba nie muszę ci przypominać ,jak to ty walczyłeś w FCW i byłeś tam cały rok. Bardzo chciałbym walki z tobą ,ale wynik byłby wiadomy przecież ktoś z takim talentem jak ja nie może przegrać z byle Luchador'em. Alberto ,proszę cię lepiej módl się ,abyśmy się nie spotkali ,bo nie lubię wysyłać na przedwczesną emeryturę ,ale dla ciebie zrobię wyjątek i w przyszłości swoim wnuką będziesz opowiadał ,jak to cię rozwaliła ,przyszły najlepszy wrestler WCE i to na tyle.

Kamerzysta powoli wyjeżdża z szatni ,a David na koniec pokazuje swoją muskulaturę i obraz z kamery znika.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
    • Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
  • Dodaj nową pozycję...