Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE News #12

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

9c7fa0921c.png

:arrow: Informacja z ostatniej chwili! Wrestle Championship Entertaiment zostaje podzielone na dwa brandy. Co więcej, znamy już nazwy obydwu brandów oraz wiemy do, którego z nich zostali przydzieleni poszczególni zawodnicy. Poniżej nazwy obydwu brandów.

1. WCE Showtime

2. WCE CrashDay

:arrow: Poniżej przedstawiamy loga obydwu brandów, wykonane przez jednego z grafików WCE.

1. Showtime (Logo tymczasowe, w ciągu najbliższych dni zostanie zmienione)

27xgqjs.png

2. CrashDay

wa4m89.png

:arrow: Wszyscy zapewne czekają na informacje o tym, którzy zawodnicy zostali przydzieleni do jakich brandów...poniżej wyniki "cichego" draftu.

Roster CrashDay:

- The Miz

- The Rock

- Mr.Kennedy

- Mick Foley

- JTG

- Batista

- Aj Styles

- WCE Hardcore Champion Shad Gaspard

- WCE Champion Chris Jericho

- Big Daddy V

- Santino Marella

- The Pope

- Kofi Kingston

- Suicide

- Hulk Hogan,

- Ted DiBiase Jr.

Roster Showtime:

- WCE Tag Team Champion CM Punk

- "Dashing" Cody Rhodes

- Randy Orton

- Evan Bourne

- WCE Continental Champion Mistico

- "Stone Cold" Steve Austin

- John Cena

- WCE Tag Team Champion Goldberg

- John Morrison

- Kane

- Wade Barrett

- Abyss

- Bryan Danielson

- The Undertaker

- Triple H

- Sheamus

:arrow: Znamy również rozmieszczenie poszczególnych pasów. Wiemy też, że do Wrestle Championship Entertaiment zostały dodane nowe pasy!

Showtime

1. World Heavyweight Championship - Posiadacz zostanie wybrany później

2. Continental Championship - Posiadacz Mistico

3. WCE Tag Team Championship - CM Punk & Goldberg

CrashDay

1. WCE Championship - Posiadacz Chris Jericho

2. Hardcore Championship - Posiadacz Shad Gaspard

3. World Tag Team Championship - Posiadacze zostaną wyłonieni niebawem.

Y2J--Chris-Jericho-psd16231.png

:arrow: Na Super Summer Events Mr. Kennedy po raz kolejny musiał stanąć w obronie swojego pasa mistrzowskiego, a przeciwnikiem ponownie był nieustępliwy Matt Hardy. Ostatecznie po długiej walce Kennedy zdołał przypiąć swojego przeciwnika. Radość lidera Destination nie trwała długo, gdyż chwilę później pojawił się zwycięzca Royal Royality - Chris Jericho. Jericho bez zbędnych ceregieli wykonał Codebreacker na zmęczonym Kennedym po czym go odliczył. Chris Jericho został drugim w historii po Kennedym WCE Championem. Sam Jericho zachował zimną krew, ale widać było, że jest z siebie niezwykle dumny. Wielu przyzwyczaiło się już do Kennedy'ego jako WCE Championa, ale teraz nadeszła era Chrisa Jericho. Zarówno Jericho i Kennedy zostali dodani do jednego brandu, więc to na pewno nie jest koniec ich wojny, a zaledwie początek

Shad-Gaspard.jpg

:arrow: Pomimo, że Kennedy stracił WCE Championship, to jednak Destination nie pozostało z pustymi rękoma. Shad Gaspard, który od wielu tygodni ubiegał się o Hardcore Championship ostatecznie pokonał Roba Van Dam'a i w końcu założył pas mistrzowski na swoje ramie. Shad nie krył swojego zadowolenia i od razu po gali zapowiedział, że jego czas właśnie nadszedł i nie ma zamiaru oddawać swojego jak to określił "dziedzictwa".

0.jpg

:arrow: Mr. Kennedy po stracie swojego pasa mistrzowskiego na rzecz Chrisa Jericho postanowił zrobić sobie krótką przerwę od wrestlingu i jak to powiedział "wyjechać na zasłużone wakacje". Oczywiste jest, że Kennedy wróci do WCE, jednak kiedy? Tego już niestety nie wiemy...Na czas nieobecności Kennedy'ego liderem Destination ma zostać Batista.

mistico-cmll-mexico.jpg

:arrow: Mistico - Nowy Continental Champion. Na początku swojej przygody z WCE wielokrotnie udowadniał swoją wyższość nad legendą wrestlingu - "Stone Coldem" Stevem Austinem. Nareszcie Mistico dostał swoją szansę, którą należycie wykorzystał. Jednak to dopiero początek prawdziwej walki o pas Continental. Mistico został przydzielony do brandu Showtime, a wraz z nim jest tam wielu, którzy chcą zdobyć na własność jego pas. Meksykanina czeka teraz trudna przeprawa, jednak nikt nie wątpi, że da sobie świetnie radę.

CM_Punk25.png

:arrow: Walka o WCE Tag Team Championship przyniosła wielkie oburzenie publiczności. Słabo spisujący się ostatnimi czasy Goldberg i CM Punk obronili swoje pasy w starciu z Awesome Animals i Dashing Two. Mimo, że obrońcy pasów byli jedynie tłem w tej walce to jednak jakimś cudem zdołali się wybronić i zachować pasy.

JohnMorrison.png

:arrow: John Morrison po rozpadzie Dashing Two zamierza zająć się karierą solową. Jako, że Morrison został na Showtime zapewne będzie starał się zdobyć Continental Championship, chociaż mówi się, że zarząd planuje dać mu szansę na WCE Heavyweight Championship! Nowy pas nie ma posiadacza, a Morrison spisuje się ostatnimi czasy nienagannie. Jak narazie to tylko plotki, ale w każdej plotce jest ziarno prawdy...

Wade-Barrett.png

:arrow: Mówi się też o pushu dla Wade'a Barretta, Bryana Danielsona oraz Undertakera. Ci trzej zawodnicy wyróżniają się i na pewno w przyszłości dostaną swoją szansę. Po cichu mówi się też o tym, że Kane ma w przeciągu kilku miesięcy odegrać znaczącą rolę w Wrestle Championship Entertaiment...

:arrow: Jak narazie nie wiadomo co stanie się Riciem Flairem. Można jedynie zgadywać do, ktorego brandu zostanie przydzielony, ale prawdopodobnie zostanie na Showtime.

alod_flair_gold.gif
  • Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• T0meq

1

• Turej

1

• Ulicznik Xeb

1

• Piledriver1674325991

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Newsy cacko! A to w jakim rosterze jestem to tak jakbyś mi w głowie siedział Tomek! Nazwa drugiego rosteru boska loga też oba mnie się podobają. Już się bałem, że nie bd miał szans na pas TT a jednak! Pasy też bosko rozłożone wszystko perfekcyjne naprawdę perfekcyjne! 00 Amatorki. Brawo! A co do newsa o pushach jest OK. Więc boska robota :applause:

Hmm, newsy świetne. Taker na Showtime :P Pewno te loga to dzieła Pietrka bo świetne. Hmm Undertaker ma dostać push :P czyli zapowiada się ciekawie, już widzę jak DeadMan zdobywa pas na ShowTime a potem traci go na następnym xD. Newsy cud, miód i malina :D

Newsy spoko . Ted jest na crashday więc widzę że o iniwdualny pas się nie zakręce więc może przejde do tt ? A tak po za tym to newsy są rewelacyjne i ogólnie podoba mi sie podział zawodników .

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

To tak newsy kapitalne :D Koksik dla twojej wiadomości to te "loga" to ja wykonałem. Co do WCE to wielkie zmiany i tyle, myślę że będzie lepiej, zapewniam was że o pasy nie będą rywalizowac cięgle te same osoby...

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Tak widać, że się napracowaliście za co wielka chwała . Newsy chyba najlepsze ze wszystkich obecnych .

Szkoda tylko , że u mnie w brandzie nie ma Hardcore pasa , ale ogólnie brandy nie są złe . Ładnie brandy poustawiane

według feudów , żeby nie było tak , że feud się przerywa . Nie mówie o moim z shadem , bo się nie zaczął nawet :) .

Podoba mi się , że mam odegrać znaczącą role w wce i , że Undertaker mój kolega ze stajni ma dostać push .

Bardzo dobrze , że doceniacie naszą aktywność , oby tak dalej . o tuptuś jeszcze widze coś dopisałes, że o pasy nie beda

rywalizować ciągle te same osoby i to mi się podoba bo mr kennedy vs matt hardy to juz sie np nudzilo ;p.

Pozdrawiam :)

No newsy spoko i jest podział. Jestem na CrashDay, dobrze, że zrobi się trochę luźniej z pasami. Robi się ciekawie zobaczymy jak pasy tt na CrashDay. Może niedługo dostanę jakąś szanse. Póki co zmiany nadciągają i to w niezłym tempie :D .

Newsy są dobre i draft też mi odpowiada. Myślałem, że bede przeniesiony do nowego rosteru, ale ważne, że feud z Ceną bedzie kontynuowany. Jak z nim skoncze, to może Triple H zakręci sie wokół jakiegoś pasa... :D

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

No widać, że się napracowaliście. Duże brawa dla was. :applause: Mam nadzieję, że Yao i Sebu dadzą radę :D Bo wy Tuptus i Tomeq dajecie znakomicie, tylko teraz będzie więcej roboty i trzeba będzie poświęcić więcej czasu na WCE. Rostery mi się podobają, tylko trzeba skończyć feud z Hoganem, choć on jest w drugim rosterze, ale mam nadzieję, że pozwolicie to skończyć mimo podziału. Nazwa ładna drugiego rosteru, loga także. No i nawet pojawiły się nowe pasy. Myślę, że z tymi nowymi pasami to świetny pomysł. Naprawdę włożyliście w to bardzo dużo pracy i dzięki za to. Pozdrawiam :D