Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Breaking News: Serena została zwolniona!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Z tego co wiem to Serena została zwolniona dyscyplinarnie bo źle się wczuwała w swoją role.

No, no WWE, gratulacje :applause: Zwolniliście kolejną świetną zawodniczkę. Róbcie tak dalej, a na pewno zyskacie więcej dzieci :t_down: NO jeszcze zwolnijcie CM PUnka, Undertakera, Jasia Cene i Triple H o i jeszcze Reya Mysterio :t_down: Żal mi was

I bardzo dobrze zrobili bo przez te całe story z SES CM Punk nic nie pokazuje niech skończą już te SES bo to nudy (Big Show pokonuje całe SES :8 )

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Łajt

2

• Yao

2

• Turej

2

• Piledriver1674325991

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Ale dzięki S.E.S. Punk jest w ME na SD! Jako heel Punk jest świetny, rozwiązanie S.E.S. oznacza face turn Punka co zresztą było planowane, szkoda że akurat teraz kiedy wydawało sie S.E.S. rośnie w siłe. Ja tam lubiłem Serene, przy micu dawała rade, a tam na twarz rzadko patrzałem, zazwyczaj troche niżej :D

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Nie ma zbytnio czego żałować. Nie tylko ze względu na jej wygląd , ale jej walka na SD była naprawdę słaba i dziwnie to wszystko wyglądało , ale cóż może znajdą inną ? :P Co do SES to ich porażka na SS mnie poprostu zaskoczyła , może jeszcze kogoś nowego przyjmą w swoje progi ja najchętniej zobaczyłbym tam Kavala. :)

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

No, no WWE, gratulacje :applause: Zwolniliście kolejną świetną zawodniczkę. Róbcie tak dalej, a na pewno zyskacie więcej dzieci :t_down: NO jeszcze zwolnijcie CM PUnka, Undertakera, Jasia Cene i Triple H o i jeszcze Reya Mysterio :t_down: Żal mi was

Żal mi jest jedynie ciebie i twojego niezbyt roztropnego myślenia. Zwolnili kolejną świetną zawodniczkę? Albo nie oglądasz gal, albo narzekasz, bo to modne... Uważasz, że była świetną zawodniczką, bo trzymała pasy w głębokich rozwojówkach WWE (OVW)? Otóż WWE nie chciało, by walczył,a bo była najzwyczajniej do bani w ringu, a do rosteru głównego dostała się tylko i wyłącznie dzięki temu, że zgodziła się zgolić włosy, ot cała historia... A poza tym, serio liczysz, żę CM Punk, Taker, Cena, czy Trejpol to zawodnicy pokroju Sereny? A raczej odwrotnie, czy Serena choć w 2% była kimś tak sławnym jak choć jedna z powyższych osób? Nie sądzę. Była w miarę, ale chyba nikt po niej (oprócz ciebie ofc) raczej płakać nie będzie.

Myślę, że stać cię na odpowiedź, bo może nawiązać się jakakolwiek dyskusja, bo te słowo na tym forum wymarło...

Chodziło mi o, że WWE nie daje szans młodym. To chyba cos oznacza że trzymała pas w innych federacjach. Czyli chyba oznacza to, że jest dobra. Wkurza mnie to, że po prostu wywalają młodzików na zbity pysk. Bo dlaczego ją wywalili? Coś mi się zdaje, że WWE nie zarobiło na niej. Miała sobie założyć taką koszuleczkę jak Cena i sprzedawać na WWE Shop? Może by wtedy nie zwolnili bo Vince zarobiłby 500 dolców. Nie byłem tam jakoś bardzo za Sareną, ale wkurza mnie to strasznie, że WWE zwalnia bez powodu. Tak samo było z Danielem Bryanem. Przyjęli go na nowo tylko dla tego, że tracili fanów. Bo się wszyscy zbuntowali. To samo było z Micky James. Tylko ten bunt jakoś ucichł i dlatego nie jest znów w WWE.

Chodziło mi o, że WWE nie daje szans młodym. To chyba cos oznacza że trzymała pas w innych federacjach. Czyli chyba oznacza to, że jest dobra. Wkurza mnie to, że po prostu wywalają młodzików na zbity pysk. Bo dlaczego ją wywalili? Coś mi się zdaje, że WWE nie zarobiło na niej. Miała sobie założyć taką koszuleczkę jak Cena i sprzedawać na WWE Shop? Może by wtedy nie zwolnili bo Vince zarobiłby 500 dolców. Nie byłem tam jakoś bardzo za Sareną, ale wkurza mnie to strasznie, że WWE zwalnia bez powodu. Tak samo było z Danielem Bryanem. Przyjęli go na nowo tylko dla tego, że tracili fanów. Bo się wszyscy zbuntowali. To samo było z Micky James. Tylko ten bunt jakoś ucichł i dlatego nie jest znów w WWE.

Tak, dlatego McIntyre był IC Champione, Ziggler też, Swagger World Heavyweight Championem, Sheamus dwukrotnym WWE Championem. Nie no fakt, zero promowania młodych :t_down: Wszyscy pójdą się J***ć, bo nie sprzedają się ich koszulki, masz racje, wszystkich zwolnią, zostanie tylko Dżon Sina, i będzie miał wszystkie pasy naraz :| Dlatego też, w ulubionych wrestlerach po boku, masz go :) Nie rozumiem takich ludzi.

Sory za offtop.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Alberto del Rio, Swagger, Ziggler, Kingston, Szejmas, Makintajer... WWE absolutnie nie daje szans młodym!.

pas trzymała w innych federacjach: W starej rozwojówce WWE. OVW w końcu stało się zbyt słabe, by WWE trzymało z nimi kontrakt. Serena w ringu jest mizerna i już, to nie podlega decyzji. WWE na niej nie zarabiało, to fakt. Ale ona nie miała być od zarabiania, a od sprzedawania produktu. Oczywiście musiało jej źle pójść, skoro została uznana za niepotrzebną. Zastanów się: czy WWE coś na tym straci, że zwolniło tą kobitkę, której za 4 miesiące już nikt nie będzie pamiętał? Nie sądzę...

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Jezu ludzie.Nie chodzi o to że nie sprzedawała koszuleczki WWE czy dla tego że jest młoda.Moim zdaniem cała magia kwi w tym że jej rola w WWE się skończyła,SES powoli się kończy.Serena jeśli naprawdę jest taka dobra jak mówi Turek to na pewno powróci do WWE za jakiś czas z nowym Gimnickiem.Na razie pewnie trafi do FCW albo OVW.

#SmartFanZone

Wiec tak, nie jest to oficjalne info ale prawdopodobnie tak jak pisalem wczesniej zwolniono ja z powodow dyscyplinarnych. WWE podobno twierdzi ze nie sprzedawala wizerunku SES w odpowiedni sposob. Byla widywana w nocnych klubach i dyskotekach, kilka razy przylapali ja na tym paparazzi i o to najbardziej chodzilo wladzom federacji :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
    • Grok
      Shinjuku FACE, japońska arena, która przez ostatnie dwie dekady gościła mnóstwo gal wrestlingowych, zamyka podwoje pod koniec tego roku. Shinjuku FACE w Tokio wydało oświadczenie, w którym potwierdziło zamknięcie po wygaśnięciu umowy najmu pod koniec września 2026 roku. Arena pomieści kilkaset osób i mieści się na siódmym piętrze kompleksu w tokijskiej dzielnicy Shinjuku. Fani cenią ją za świetny setup i uważają za kluczową arenę średniej wielkości dla japońskich promocji, zwłaszcza tych joshi
    • Grok
      Druga runda New Japan Cup 2026 wystartowała we wtorek, gdy Yuya Uemura i Shingo Takagi wywalczyli sobie awans do ćwierćfinałów. Uemura i Takagi przes jumping dzięki wygranym odpowiednio z Drilla Moloney i Don Fale. Pierwszy ćwierćfinał turnieju jest już potwierdzony – Uemura zmierzy się z Takagim 15 marca. Zwycięzca tego starcia trafi do półfinału 20 marca. W turnieju Uemura pokonał już Great-O-Khana i Moloneya. Wygrana Takagiego z Fale to jego pierwszy sukces w New Japan Cup – wcześniej mia
  • Dodaj nową pozycję...