Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Breaking News: Serena została zwolniona!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

serena-wwe-fashion.jpg

Diva WWE SmackDown i człnkini Straight Edge Society została zwolniona. W ubiegłym tygodniu zaliczyła debiut w ringu w WWE. Więcej szczegółów później.

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Łajt

2

• Yao

2

• Turej

2

• Piledriver1674325991

2

Top użytkownicy w tym temacie

Mogła się przydać jeszcze,bo jeżeli SES miało być silne to powinno posiadać,jak najwięcej członków.Dziwne ,debiut i odrazu zwolnienie.Nie widziałem jej walki,ale najgorsza nie mogła być.Ja po niej na pewno płalać nie będę.

Nie wierze ze ot tak ją zwolnili. Albo to jakieś story z S.E.S. albo musiała nieźle przeskrobać... czekam na reszte info

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Haha? Czemu? Nie no bardzo dziwna sprawa.. Której kompletnie nie rozumiem.. :?: Może jakieś story coś jak z Bryanem? Ale byłoby to już nudne. Ciekawe...

=)) haha leb jej ogolili, a teraz ja zwalniaja.... ciekawe co z tego wyniknie... czekam na info, SES bez niej bedzie dziwny

A mnie akurat jej zwolnienie nie dziwi. Właśnie po tym fatalnym debiucie na SD mogli ją zwolnic. Nawet w raporcie została przeze mnie skrytykowana bo jej akcje wyglądały conajmniej śmiesznie. Cóż jak to mówi WWE - życzymy dużo szczęścia w dalszej karierze (czy coś takiego).

Serena , najgorsza diva w wwe , ogladalem jej walke i masakra... beztalencie jak ch.... Jak wykonywala finisher to tak to wygladalo jakby go 1 raz robila , koslawo .. Nie bede plakal i nie żałuje , zawsze chcialem żeby ją zwolnili , przecież ona im sluzyla tylko do stworzenia na poczatku stajni SSE , bo sam punk i gallows nie stworzyliby stajni w 2 . Ogolili ja zaplacili marne pieniadze i bay ;]

Z tego co wyczytalem to WWE zwolinlo ja poniewaz nie miala szacunku do swojego gimmicku. Podobno w miejscach publicznych nie umiala sie zachowac jak czlonek SES. Czyli wychodzi na to ze pila, palila itp =)) Ja tam tez zalowac nie bede, jakos do gustu mi nie przypadla.

hmm... Mimo, ze Serena nie pokazala sie zbyt dobrze podczas walki (choc byla to jej pierwsza walka - nie miala okazji sie nawet rozkrecic) to speeche miala nawet niezle. Jestem ciekaw jak wyjasnia jej odejscie na SmackDown! Czyzby znow siegnela po alkohol i CM Punk ja wywalil? :D

@Ptk., pisze sie "bye", nie "bay" ._.

No jakoś mnie nie ruszyło. Chociaż ciekawe co zrobią z SES, bo skład się kurczy może dadzą jakąś inną divę. Poczekam na dalsze informację względem powodu. Trochę śmieszy mnie fakt, że już zaliczyła debiut, a tu do widzenia łysa. Liczę, że raczej jej już nie zobaczę, bo szczerze nie ma na co patrzeć.

Ciesze się, że ta idiotka została zwolniona. SES stracił na wartości, ale teraz przynajmniej ci łysole to same chłopy... Nie chcę więcej już oglądac Sereny.

braggingrights2010wallp.jpg

No w końcu.... Nigdy nie byłem fanem Sereny, ale S.E.S lubiłem i powiem, że ona tam była do niczego. Była zbędnym ciężarem dla tej stajni, więc mam nadzieję, że już nie wróci do WWE.TNA na bank nie złoży jej oferty bo ona nie pasuje do TNA. To tyle o tym... Myślę, że dzięki jej zwolnieniu Straight Edge Society dostanie jakiś push.

Sory, że tak mało ale jestem u wuja i jestem tylko na BGZ tylko na chwilkę. :)

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Serena to dobra zawodniczka,widziałem kilka jej walk w innych federacjach niż WWE.Jednak Serena została pewnie zwolniona dla tego że WWE nie miało na nią pomysłu gdyż nie była to modelka lecz dobra zawodniczka a gdy ścieli jej włosy to praktycznie bookerzy sami sobie zrobili samobója gdyż taka zawodniczka nigdy w WWE nie przeszła by face turnu i nic wielkiego by nie zdziałała.Jak dla mnie nie jest to szokująca wiadomość gdyż prędzej czy później wiedziałem że do tego dojdzie.

#SmartFanZone

No, no WWE, gratulacje :applause: Zwolniliście kolejną świetną zawodniczkę. Róbcie tak dalej, a na pewno zyskacie więcej dzieci :t_down: NO jeszcze zwolnijcie CM PUnka, Undertakera, Jasia Cene i Triple H o i jeszcze Reya Mysterio :t_down: Żal mi was

Myślę że S.E.S znajdzie sobie kogoś nowego tym razem faceta.

Gratuluję warna. Boogey

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...