Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Podział na Rostery?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

W związku z tym że mamy już dość dużo zawodników możliwy jest podział na rostery. Zawodników jest bodajże 32, więc roster wynosiłby 16 zawodników, każdy roster miałby swój pas główny, jeden Midcard (Hardcore lub Continental) i pas Tag Team (WCE lub World Tag Team Championship). Ja jestem osobiście na tak, T0meq także, jednak ostateczny wybór należy do was. Oczywiście zrobienie drugiej dwu tygodniówki wiąże się z zatrudnieniem dwóch nowych bookerów (dwóch bookerów na roster). Zaznaczajcie w ankiecie i piszcie swoje opinie Tutaj. Ankieta potrwa 5 Dni.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TeCktoN

2

• Tuptuś

2

• Ulicznik Xeb

2

• Kazek

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Jestem jak najbardziej za. Podzielić na choćby dwa rostery. I pasy podzielić też na dwa. Że tu będzie tyle i tam będzie tyle. Żeby było po równo. Tylko nie wiem co chcecie zrobić z HS i Showtime. Czy chcecie to podzielić, że będą 2 Showtime osobnych rosterów czy co... Tylko, że wtedy byłoby więcej roboty z pisaniem gal. Choć bo ja wiem. Może i nawet tyle samo. Ale świetny pomysł z tymi rosterami. Mam nadzieję, że wejdzie w życie :D

Edytowane przez Gość

Ja osobiscie jestem na tak. Wolalbym dwa rostery. Sa mozliwosci poniewaz mamy duzo wrestlerow. Jest to duze utrudnienie dla bookerow. I mysle tez ze na tych 16 w jednym brandzie bedzie okolo 10 aktywnych. Ostatecznie jestem na tak.

Ja jestem zdecydowanie na tak . Podział na rostery da każdemu graczowi możliwość wykazania się . Tylko myśle że może być kłopot z znalezieniem 2 nowych bo bokerów ale zarząd na pewno coś wymyśli . Podsumowójąc to bardzo dobry pomysł z strony zarządu .

Wielki TAK! Już dawno za tym byłem! Ale mam taki pomysł aby to tylko bookerzy mieli wpływ kto jest na jakim rosterze to bd normalnie a nie ja chcę tam ja chcę tam. Mam nadzieję, że ankieta szybko wypatrzy zwycięzvy i jeśli bd 16+ chyba bd można skończyć ją.

Ja też oczywiście jestem za tym pomysłem , bo teraz na BS zrobił się ogromny szum :P , a tak to będzie trochę lepiej poukładane więc fajnie by było gdyby to wszystko wypaliło , ale jak Tuptus napisał są potrzebni jeszcze 2 bookerzy.

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

O nowych bookerów się nie bójcie, mamy z T0meqiem koncepcje na to wszystko, tylko najpierw to trzeba wprowadzić w życie :D Wszystkie informacje dotyczace pasów i reszty sa w moim pierwszym poście także czytać i głosować...

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Jestem za : nowe rostery, mniejsza ciasnota, więcej pasów = większa chęć do rywalizacji. Mam nadzieje tylko że rostery będą miały jakieś sensowne nazwy, bo wiele już kiczowatych nazw rosterów w e-fedach widziałem.

Również jestem na tak, bardzo dobry pomysł ale jeśli by to weszło w życie. To kto będzie w jakim barndzie? Jak będą się nazywać. No ale pewnie to podacie później. Co do mnie, to ja chcę być w brandzie gdzie będzie Hardcore Chmapionship oraz The Rock. To są moje wymagania. :D

ahfo.png

luba_049.png

Jestem za. Mniejsza ciasnota i w ogóle będzie lepiej poukładane. Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie, bo zagłosowałem na tak. Np. Tuptus by się zajął jednym rosterem, a Tomasz drugim i by było dobrze :). Czekam na Takera i jego dominacji w którymś z rosterów. :)

Jestem na tak :t_up: . Jak wszyscy napisali będzie luźniej, będzie każdy miał większe szanse na jakiś pas. Dodałoby się jeszcze jakiś główny pas i spoko. Tylko trzeba dobre nazwy wymyślić oraz jakiś sensowny podział. Jednak pomysł dobry i tylko teraz trzymać kciuki, aby wypalił.

Jestem na tak i ja podzielilbym takze graczy wedlug umiejetnosci , zeby byly rowne rostery pod wzgledem pisania . Do tego przy zapisie losowo dodawac zawodnikow do rosteru . Bardzo ciekawy pomysl jestem na tak !

:shock::shock:

Ja jestem na tak. Myślęm że nowy zawodnicy tacy jak ja miely by więsze szanse coś osiągnąć!

A ja jestem na nie. Czy obecnie aż tyle osób pisze na Backu aby robić z tego 2 rostery i co z tego wynika 2 tygodniówki? Jakoś nie wydaje mi się. Co do Bookerów to też może być problem bo jakoś nie widzę innych tak dobrych bookerów jak obecni. Choć chciałbym się mylić.

Jestem na tak!Jak są dwa rostery to jest większa szansa na pas bo tak to taki WCE to chcę każdy a tak to jedni by walczyli o takie dwa pasy a drudzy o drugie dwa pasy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Ian McCord Ćwierćfinały turnieju New Japan Cup wystartowały 15 marca, kiedy NJPW zagościło w Yamanashi. Na karcie były dwa ćwierćfinały, w których Boltin Oleg i Yuya Uemura odnieśli zwycięstwa i zameldowali się w półfinałach. W półgłównym starciu wieczoru Openweight Championowie stanęli naprzeciwko siebie – STRONG Openweight Champion Boltin Oleg zmierzył się z NEVER Openweight Champion Renem Naritą, by wyłonić, który mistrz przejdzie dalej. Jak nietrudno zgadnąć, House of Torture zaczę
    • Grok
      Nic Nemeth twierdzi, że jego ostatni kontrakt z WWE miał na celu powstrzymanie go przed przejściem do AEW. Były Dolph Ziggler niedawno gościł w programie Off the Ropes z Jonathanem Coachmanem. Wyjaśnił tam, że powiedział WWE, iż żąda więcej pieniędzy, niż sądził, że mu zapłacą, bo był gotowy odejść. Nemeth powiedział: Nie jest do końca jasne, kiedy Nemeth podpisał swój ostatni kontrakt z WWE. W 2018 roku media donosiły jednak, że zawarł dwuletnią umowę z firmą wartą około 1,5 miliona dol
    • Mr_Hardy
      1. Ricochet (c) 2. Willow Nightingale (c)  3. Boom & Doom ("Big Boom!" A.J. and Q. T. Marshall) (with Big Justice)  4. MJF (c) 5. The Young Bucks (Matt Jackson and Nick Jackson) 6. Konosuke Takeshita 7. Andrade El Ídolo (with Don Callis) 8. Swerve Strickland (with Prince Nana) 9. Thekla (c) 10. The Don Callis Family (Kazuchika Okada, Kyle Fletcher, and Mark Davis) (c) 11. Marina Shafir 12. The Babes of Wrath (Harley Cameron and Willow Ni
    • Jeffrey Nero
      1. Ricochet (c) vs. Tommaso Ciampa vs. Trent Beretta vs. Rocky Romero vs. Dralístico vs. Rush vs. Scorpio Sky vs. Daniel Garcia vs. Anthony Bowens vs. Hook vs. Katsuyori Shibata vs. Juice Robinson vs. Austin Gunn vs. Ace Austin vs. "Jungle" Jack Perry vs. 6 - TBA21-man Blackjack Battle Royal for the AEW National Championship 2. Willow Nightingale (c) vs. Lena Kross - Singles match for the AEW TBS Championship 3. Boom & Doom ("Big Boom!" A.J. and Q. T. Marshall) (with Big Justice) v
    • KyRenLo
      Wklejam bo widzę to podobnie. Moim zdaniem te Rumoured matches bardzo prawdopodobne i widziałbym to niemalże identycznie. Od siebie dodałbym dwa starcia: AJ Lee vs. Becky o pas IC. Wieloosobowy Ladder Match o pas należący do Melo. To dałoby 15 pojedynków, a więc do 16 brak jednego starcia. Trick vs. Sami albo Seth vs. Bron, o ile Ci będą w stanie na WrestleManii zawalczyć. Chyba nic innego nie wymyślę z tego, co obecnie dzieje się w WWE. Jak wy widzicie finalną kartę
  • Dodaj nową pozycję...