Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Power 10

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Chris_Jericho.jpg

1.Chris Jericho

Chris Jericho po zwycięstwie w 10 Man Rumble Royality wywalczył sobie Title Shot na każdy pas w WCE, nie zastanawiał się jednak długo i już tej samej nocy wykorzystał swoją szansę, pokonując zmęczonego Mr. Kennedy po walce z Mattem Hardym. Widzom może się to podobać lub nie ale nastały czasy Jericho.

Mistico.jpg

2.Mistico

Obiecywał że zwycięży w walce Fatal 4 Way na Super Summer Events i tak się stało, nie dość że pokonał swojego jak na razie jedynego pogromce The Pope'a to jeszcze zgarnął pas Continental, jak długo go potrzyma? Sam wrestler mówi że zmiana posiadacza nie jest planowana na najbliższy ROK!

goldberg.pngCM_Punk28.jpg

3.Goldberg & Cm Punk

Punk i Goldberg na Super Summer Events obronili pasy, jednak to nie oznacza końca walki, ich pasy ponownie zostaną położone na szali zwycięstwa jednak mówi się że pretendentami do nich są Batista & The Miz, czy Goldberg i Punk poradzą sobie z równie dobrymi przeciwnikami? Sami zainteresowani mówią że póki oni mają pasy to Awesome Animals mogą o nich tylko marzyć.

Shad_Gaspard.jpg

4.Shad Gaspard

Po szybkiej wygranej na Super Summer Events Shad dopiął w końcu swego, zdobył upragniony WCE Hardcore Championship. Shad nie ma obecnie przeciwnika, jednak chodzą plotki że ma być nim nie kto inny tylko człowiek o wielu twarzach, sam Mick Foley. Ile w tym prawdy? Shad komentował plotki mówiąc krótko, "Foley Come Get Some!".

Batista.jpgth_The_Miz-1.jpg

5.Awesome Animals (Batista & The Miz)

Nie udało im się na Super Summer Events to może na następnym PPV, Batista i Miz mają na celowniku Punka i Goldberga, jednak najbardziej interesują ich pasy tag teamowe, które są w posiadaniu teamu Punka i Goldberga. Mówi się że na najbliższym Showtime Batista i Miz mają dostać szansę na zdobycie tych pasów. Odnośnie ich Title Shotu Batista i Miz powiedzieli jedno "We Are Next!"

Steve_Austin.jpg

6.Stone Cold Steve Austin

Szóste miejsce zdecydowanie zasłużenie dla Stone Colda, pomimo wielu przegranych w WCE, 18 sierpnia na Super Summer Events, pokonał w ładnym stylu Teda DiBiase, młodziak nie wiedział na co się porywa i spotkała go zasłużona kara, sam Austin powiedział że na oku ma swojego dawnego przeciwnika The Rocka, zobaczymy co z tego wyniknie.

The_Rock30.jpg

7.The Rock

Po dość długiej dla Rocka przerwie wakacyjnej, The Great One wraca już na poważnie i jest w formie, mówi się że ma dostać Title Shot na WCE Championship. Sam Rock nie robi z tego wielkiej afery i mówi że dostanie to co mu się należy. Rock miał już szansę by dostać taką walkę, jednak Jericho okazał się sprytniejszy i teraz to on dzierży pas. Rock już dawno miał na pieńku z Chrisem a jeżeli pogłoski o Title Shot'cie to prawda to szykuje nam się niezła walka.

Undertaker-4.jpg

8.The Undertaker

Undertaker w Rumble Royality pokazał klasę, mimo że na ringu przebywał od początku to wypadł dopiero jako siódmy. Undertaker zapowiada że nie odpuści i będzie starał się o jakikolwiek pas. Zarząd nie potwierdził informacji o tym że Taker ma zostać przeciągnięty przez dywizję Continental, kto wie może mają co do niego większe plany...

Cody_Rhodes.jpg

9.Cody Rhodes

Mimo że przez niego Dashing Two przegrali to Rhodes nie robi z tego wielkiej afery, po walce zaatakował go John Morrison jednak Rhodes odparł atak i zapowiada zemstę na swoim byłym tag team partnerze. Zarząd poświadczył że gdy feud obydwóch zawodników się skończy to mają oni zostać przeciągnięci kolejno przez dywizję Hardcore i Continental.

Ken_Kennedy.jpg

10.Mr. Kennedy

To że stracił pas jeszcze bardziej go podbudowało, mówi się że Kennedy wyjechał na wakacje i w najbliższym czasie nie będzie pokazywał się w telewizji. Chodzą pogłoski że po powrocie Kennedy ma zająć się głównie kierowaniem Destination. Wrestler zapytany co zamierza zrobić ze stratą pasa powiedział tylko "Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Keeeeeeeennnnnnnneeeeeeeedddddddyyyyyyy! KENNEDY!"

Piszę znów, Sorry za zdjęcie Rocka z pasem ale inne są tak denne że szkoda gadać...

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• T0meq

1

• TeCktoN

1

• Tuptuś

1

• El Gonzalito

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Kolejne notowanie Power 10 więc trzeba je skomentować odpowiednio :P , tak więc 1 miejsce zdecydowanie zasłużone , tak jak 2 i 3 , no i 4 też wkońcu Jericho , Mistico , Shad zdobyli na SSE pasy , a Punk & Goldberg je zachowali co było dla mnie sporym zaskoczeniem. Zaskoczeniem jest dla mnie to , że nie ma Kane'a , a jest Taker. Jest też Rhodes , ale zaraz , zaraz gdzie jest Morrison? :thinking: Przecież ostatnio narobił tyle szumu w federacji , no nic następnym razem już z pewnością znajdzie się na liście :P

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Kennedy dopiero na dziesiątym miejscu?! Co to ma być?! Zapomniałeś o mojej epickiej walce z Mattem na SSE :P ? Nie no spoko. Obecność Jericho na pierwszym miejscu nie dziwi, to samo z Mistico i Punkiem/Goldbergiem. Fajne, opisy nie za długie, nie za krótkie i co tu dużo mówić...good job :)

Ja bardziej dałbym mistico na 1 miejsce , bo chris zdobył pas jakby to powiedzieć fuksem . Wszedl ostatni na rr i dlatego wygral i odebral pas po walce matta z kennedym . Mam nadzieje , ze na nastepnym pojawi się już kane , bo jak dotychczas nie ma za co ;p