Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE w rękach naszej trójki !

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dzięki jasio97par napewno któryś z twoich pomysłów wykorzystam ,ale co do gali to wyslij mi ją na PW ,jak mi się spodoba to zamieścisz!

wwe+Ecw+Logo.jpg

Tuesday Night ECW

4 Maj 2010

ECW zaczęło się się efektów pirotechnicznych i Theme organizacji! Komentatorzy przywitali się z przybyłymi na gala ,jak i z osobami przed telewizorami. Zapowiedzieli też dzisiejszą walkę wieczoru czyli Triple Theat Hardcore Match o pas ECW między Benajmin ,Carlito i Sabu.

Jey Uso vs Justin Gabriel(w/Heath Slater)

Walka bardzo ciekawa i barwna. Od początku atakować zaczął Gabriel na początek odbił przeciwnika od lin i powalił go potężnym Clothselin'em. Justin od razu podniósł swego przeciwnika i wepchnął go w narożnik ,a tam go okładał Punch'ami po twarzy i jeszcze Kick w brzuch ,a na koniec Gabriel wyciągnął od narożnika Jey'a i kopną go w brzuch ponownie ,następne odbił sie od lin i wykonał na Jey'u Scissors Kick ,a ten padł jak rażony piorunem. Justin po chwili odpoczynku dalej atakował wskoczył na liny i wykonał Moonasult ,a chciał Gabriel przypiąć ,ale tylko 2count. Gabriel chyba się pogubił i nie wiedział co ma robić ,więc podniósł Jey'a ,odbił go od lin ,ale Jey uniknął Clothseline'a od Gabriela uchylił się ,odbił się od lin i High Kick'em powalił Gabriel'a na matę ,ale gdy chciał przypiął to Heath Slater wyciągnął z ringu Gabriel'a i próbował go ocucić ,ale w tym czasie Jey odbił się od lin i skoczył na nich obu i wykonał Runing Over the Rope Planche. Jey podniósł swego przeciwnika i wepchnął w barierki oddzielające publiczność od ringu ,a następnie zaczął obijać głową Gabriel'a o tę barierkę i próbował wepchnąć Gabriel'a w metalowy narożnik ,ale on skontrował i wbił Uso w narożnik ,a następnie Gabriel wrzucił go do ringu bo sędzia odliczał. Gabriel odrazu wskoczył na trzecią linę i wykonał Springboard Moonasult ,szybko Gabriel wszedł na narożnik i wykonał mu 450° Splash i przypiął 1..2..3 ! Pojedynek przez PinFall wygrywa Gabriel.

Tuż po pojedynku ,Heath Slater podnosi Uso ,następnie wyrzucił go za ring i wyszedł za nim ,obił go kilka razy o stół komentatorski i wrzucił go na niego ,a potem sam na niego wszedł i wykonał na nim Jumping neckbreaker ,ale stół się jeszcze trzymał. Gabriel wyciąga spod ringu drabinę i wyszedł na samą górę ,a następnie wykonał ponownie 450° Splash ,a tego stół już nie wytrzymał ,N-Generation odeszło od Uso i powędrowało w stronę szatni ,a Uso został wyniesiony na noszach nie przytomny i odwieziony do szpitala!

Do biura Hardcore Holly'ego weszła cała delegacja walczących zawodników walczących w Battle Royal w zeszłym tygodniu, oprócz Jey'a Uso.

Czego chcecie ? - Holly

Co miało znaczyć zatrudnienie tego wariata do ECW ,chodzi nam o Sabu - Burke

Mówiłem że chce ,aby powróciła złota era ECW i mam zamiar zatrudnić jeszcze dwóch dawnych zawodników - Holly

Ty jesteś porąbany ,ci co walczyli w ECW przed laty ,to są chyba wyciągnięci z psychiatryka - Benajmin

Wiesz teraz że mnie Shelton obraziłeś ,bo ja też tam walczyłem. Jak wam się nie podoba jak ja prowadzę ECW ,to możecie wy w czterech walczyć na mnie i na nowego zawodnika ECW ,nie podam jego imienia ,a jak ja przegram to odchodzę z ECW ,ale jak wygram to zrobię jeszcze większy Hardcore niż teraz. Co wy na to? - Holly

Po chwili namyślenia wszyscy się zgadzają.

Ale to będzie pojedynek gdzie wokół ringu będą znajdować się świetlówki i kto wypadnie będzie w nie najlepszej sytuacji ,a teraz proszę opuścić moje biuro. -Hardcore Holly

Wszycy wyszli z biura Hardcore Holly.

Jillian Hall vs Maria

Walka strasznie nudna ,nic ciekawego się nie działo i krótka. Gdy na ringu pojawiła się Jillian to jak zawsze musiało sobie trochę pośpiewać ,ale wszyscy na szczęście zatkali sobie uszy i uspokoiła ją dopiero piękna i zgrabna ,lubiana przez publiczność Maria ,która wpadał na ring i zaczęła atakować Jillian bez gongu ,ale sędzia rozpoczął tą walkę ,a Maria już powaliła po dwóch Punch'ach i Kick'u. Maria podniosła przeciwniczkę i Irish Whip ,a powalił ją ponownie po Spinning Wheel Kick'em i przypięła ,ale tylko sędzia do dwóch doliczył. Maria zdenerwowana wskoczyła na drugą i chciała wykonać Springboard Crossbody ,ale Jillian złapał przeciwniczkę i wykonała Backbreaker'a. Jillian znów zaczeła śpiewać ,ale po chwili próbowała wykonać Moonasault ,ale Maria wystawiła nogi i Jillian się na nie nadziała ,a Maria szybko wstała i podniosła obolałą przeciwniczkę wepchnęła ją w narożnik i podeszła do niej chwyciła za szyję ,a następnie wykonała Beautiful Bulldog ,a następnie przypina 1..2..3! Maria wygrywa przez PinFall!

Abraham Washington Show

W studiu u Abrahama pojawiają się on i Tony Atlas ,który jak zawsze się głupio śmieje! Abraham wita się z publicznością.

-Witam was jak wiecie w tamtym tygodniu wybrałem sobie najgorszego gościa w historii AWS czyli Curt'a Hawkins'a ,ale dziś chyba będzie lepiej ,a moim dzisiejszym gościem jest Elijah Burke.- Abraham

W studiu pojawia się Elijah wita się Abraham'em i Tony'm.

-Cześć wam ,to ja ten która trzyma to ECW i jego Ratingi. - Elijah

-Dobra spokojnie Elijah. Jak wiemy w przyszłym tygodniu walczycie żeby na ECW nie było Hardcore Holly'ego ,ale nie boicie się jego partnera w tej walce to może być większy psychopata od Sabu.

-Ale nas jest 4 ,a ich 2 i dobego jeszcze jeden do stary gościu który nawet jak był młodszy niewiele umiał.-Elijah

-Jak myślisz kto zostanie dziś mistrzem ECW?

-To mnie nie obchodzi ,ale wiem że ja zostanę następnym mistrzem ECW i to się stanie do Fatal-4-Way ,choćby nim został ten Porąbaniec Sabu ,to i tak go pokonam!-Elijah

-Kogo byś zwolinił z ECW w najbliższym czasie? Bo ja wiadomo Curt'a Hawkins'a!-Abraham

-Ja nie wiem kogo ,ale Curt może coś osiągnąć ma możliwości. Wiem kogo zwolnimy w przyszłym tygodniu ,będzie to Hardcore Holly!-Elijah

-Coco? Hawkins ma możliwości on nawet zdechłego kota by nie przypiął!- Abraham

W tym momencie było słychać Theme Song Hawkins'a i on wbiegał do studia i je zdemoluje doszczętnie.Tony Atlas uciekł ze studia ,a Curt zaczął wyżywać się na Washington'ie ,Curt zaczął łamać rękę Abraham'owi ,a Washington wezwał ochronę i gdy Curt'a trzymali ochroniarze to Washington kopnął w kroczę Hawkins'a i wziął zaczął go bić po twarzy metalową rurką ,którą nie wiadomo skąd miał.

Zobaczyliśmy Tony Atlas'a który pożegnał się z publicznością i tym sposobem zakończył dziejsze AW Show.

Main Event

Sabu vs Carlito vs Shelton Benajmin. Triple Theat Hardcore Match o pas ECW Championship

Walka ciekawa i bardzo barwna. Każdy coś przyniósł ze sobą do ringu Shelton miał metalową rurkę ,Carlito miał śmietnik ,a Sabu jak zawsze kij Basseball'owy. Walka zaczeła się od współpracy Shelton'a i Carlity ,obaj atakowali Sabu. Zaczeli od podwójnego Clothseline ,ale Sabu od razu wstał ,to Carlito chwycił Sabu za ręce ,a Benjamin obijał go po twarzy metalową rurką ,ale Sabu sie śmiał. Sabu się wściekł odrzucił Carlito w narożnik ,a Benjamina kopnął w brzuch i uderzył jego metalową rurką i ten spadł jak sparaliżowany na matę. Sabu wyszedł za ring wziął jakieś krzesło od publiczności i wrucił na ring ,rozłożył krzesło i głowę Carlito zaczął miażdżyć. Benajmin wstał i kopnął w plecy Sabu i uderzył go rurką w plecy ,a ten padł chyba to odczuł. Benajmin przypiął szybko Carlito ,ale tylko 2 count ,już za jego plecami stał zdenerwowany Sabu i zaczął okładać go Basseball'em po plecach i Shelton padł na matę ,ale Sabu dalej go okładał. Carlito uderzył pokrywką od śmietnika w głowę Sabu i podniósł Benjamina ,ale nie miał dobrych zamiarów wykonał mu Backstubber'a i prziął go ,ale Sabu znów przeszkodził odciągnął go od Benjamina i wepchnął w narożnik. Sabu wziął rozbieg i zaatakował Clothseline'm z kijem w rękach i z głowy Carlito zaczęła lać się krew ,a Sabu wziął śmietnik i nałożył go na głowę Carlito ,a następnie zaczął bić po śmietniku kijem i wypchnął za ring Carlito. Sabu podniósł Benjamin'a i uderzył go kijem w brzuch i na koniec wykonał na nim Powerbomb. Carlito wrócił i dostał od Sabu Punch'a i Kick'a w brzuch ,a powalił go kijem basseball'owym. Sabu wyszedł za ring przyniósł stół i ułożył na nim Benjamina i Carlito ,a następnie wyszedł na narożnik i wykonał Arabian Facebuster na stół i przypiął obu przeciwników 1..2..3! Sabu dzięki PinFall został nowym mistrzem ECW!

Tym sposobem ECW schodzi z Anten!

Komentujcie nasz Diar!

Liczymy też na wasze uwagi na temat :

-Powrotów

-Nowych Feudów

-Nowych Tag-Teamów

i wielu innych co wam się nasunie na myśl!

• Odpowiedzi 28
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kazek

11

• The Kamil

4

• SD! FUN

3

• Rocky1674304328

3

Top użytkownicy w tym temacie

main event bardzo mi się podoba, ale ogólnie było za mało walk, wymienił bym również roster, a przynajmniej main eventerów. i do tego jakieś jey uso, wolałbym ECW Originalsów i innych hardkorowców, ale to twoja decyzja :)

Wreszcie jakieś pożadne walki. BS jest, show Abe'a też a to wystarczy. Daje 7/10

No jest poprawa,lecz oceniam tylko ECW.Walki dobre.BS też jest.Main Event troche krótki.Ogólnie coraz lepiej.Czerwony Brand najgorszy masakra z kim wspólpracujesz.Co do pisania Raw to wiesz do kogo walić.

Porządne ECW choć zbyt krótkie. Były tylko 2 segmenty. To za mało. Walki bardzo dobre. Staraj się jeszcze bardziej rozwinąć BS. Ocena: 7/10 ;)

Kilka newsów z WWE

Rating Gal WWE :

Raw - 0.5

SmackDown - 1.0

ECW -2.8

Zarząd WWE zaszokował rating Raw i Smackdown. GM Raw Bret "The Hitman" Hart został zwolniony ,a na jego miejsce pojawi ktoś kogo poznamy na następnym RAW ,ale władze wyjawiły że to świetny Showman i chcą zostawić to w tajemnicy dla lepszego Show ,GM'owi SD udało się utrzymać pracę ,ale gdy sytuacja się powtórzy też zostanie wyrzucony z WWE!

Zawodnik Smackdown Chavo Guerrero ,został zatrzymany przez policję za bójkę w dyskotece ,a dalsze jego losy w WWE poznamy na Smackdown.

Karta na Smackdown 7 Maja:

1.S.T.S vs MVP i Mr.Kennedy

2.Matt Hardy vs Kane no DQ

3.Alberto Del Rio vs Yoshi Tatsu vs Evan Bourne o pretendenta do pas Intercontinental Championship na gali Fatal-4-Way

Main Event

4.Undertaker vs Drew McIntyreo prawo walki w Fatal-4-Way o pas World Heavyweight Championship

Komentujcie nasz Diar!

-Powrotów

-Nowych Feudów

-Nowych Tag-Teamów

Drugie Smackdown pod wodzą nowego prezesa WWE rozpoczęło się fajerwerkami i wybuchami a także piosenką Let it Roll. Potem przywitali nas komentatorzy którzy wspominali coś o Fatal 4 Way. Następnie przenieśliśmy się na ring gdzie czekał na nas CM Punk. On natomiast mówił o zbawieniu i po raz kolejny o zasadach Straing Edge a także że może pokonać wszystkich ponieważ on jest czysty i w tej chwili przerwał mu Randy Orton który stanął na rampie i powiedział że nikogo to nie obchodzi i że on jest w stanie go pokonać w tej chwili. Słychać Squueze It a na rampie staje Generalny Manager niebieskiej gali i mówi że Orton w tej chwili nie będzie walczył ani nie dostanie na tej gali walki o pas WHC tylko na Fatal 4 Way. Teraz zwrócił się do Punka powiedział że on i Luke Gallows mają szykować się do walki ponieważ zmierzą się z tymi panami

Tony Chimel: Przed państwem ważący razem 223 kilogramy Montel Vontavious Porter MVP!!! I jego partner Mr. Kennedy !!!!!

S.E.S( Luke Gallows & CM Punk) vs Montel Vontavious Porter & Mr. Kennedy

Dzyń !!!

CM biegnie w strone MVP jednak ten powala go Front Legsweepem. Przez co Punk wykonuje efektowny obrót w powietrzu i uderza plecami o mate. Chwyta go za głowę i wykonuje Irish Whip w narożnik.. rozpędza się i wykonuje Turnbucke Elblow Strike co skutecznie powala rywala. Idzie do swojego narożnika jednocześnie wlokąc za sobą Punka.. zmiana.. Kennedy łapie CM i wykonuje Bridging Exploder Suplex co wiąże się z natychmiastowym pinem. 1..2… Kick out.

Chwyta leżącego za nogi.. obraca go.. to próba STF.. nie ! Punk w ostatnim momencie kopnął w dupę Kennede’diego. Punk rzuca się do swojego kąta i na ring wchodzi Gallows. Mr.Kennedy pędzi w jego stronę jednak otrzymuje Big Boot.

Gdy były zawodnik TNA wstaje otrzymuje Modified Bulldog… Luke podnosi oponenta.. w kontrze otrzymuje Chop’a i Yakuza Kick. Mr. zmienia się z MVP..ten wykonuje Ruuning Big Boot wbijając Luke w narożnik z takim impetem że sam spadł poza teren ringu.

Montel kontynuuje ofensywę próbując wykonać Turnbuckle Double Knee Facebreaker. Jednak Luke uniknął tego i wykonał Powerbomb wbijając rywala w ziemię.. jednak widać że chce zakończyć walkę.. wykonuje Double Powerbomb. Luke podniósł rękę.. odbił się od lin i zakończył to Splashem ! 1…2.. Porter przerywa liczenie. Na ring wbiega CM.. kopie Montela w brzuch i przygotowuje Go To Sleep.. ten wyrywa się i kontruje próbując wykonać Playmaker ! Jednak otrzymuje Crossbody. Mr.Kennedy wchodzi i wykonuje lariat na Punku

Wchodzi na narożnik i wykonuje Kenton Bomb .

Sędzia nie wie co się dzieje.. Gallows podcina MVP i zakłada mu Bear hug.. po dobrej minucie MVP taapuje. Gallows zdejmuje chwyt jednak Kennedy próbuje wykonać na nim swojego finishera.. CM reaguje błyskawicznym GTS.

Matt Striker: Ależ emocjonująca walka tyle się w niej działo i przyznasz że dość szybko się skończyła jak na starcie Tag Teamów

Todd Grisham: Tak to prawda ale teraz przenieśmy się z powrotem na ring ponieważ czeka na nas kolejna walka

Tony Chimel: Ladies and Gentelman teraz czas na walkę 1 vs 1 No DQ

Słychać Live for the Moment

Tony Chmiel: Przed państwem pochodzący z Cameron, North Carolina ważący 107 kilogramów Matt Hardy!!!

Przy wrzawie na trybunach wchodzi na ring

Nagle rozbrzmiewa Man on Fire

Tony Chmiel: I jego rywal pochodzący z Knoxville, Tennessee ważący 147 kilogramów

„ The Big Red Monster” Kane !!!

Ten powolnym krokiem wchodzi na ring i obaj czekają na gong!!

Dzyń!!

Matt atakuje Kane krzesłem, rzuca w niego tym przedmiotem.

Monster łapie krzesło, Matt wykorzystuje to uderzając wysokim dropkickiem,

następnie robi zamroczonemu rywalowi Neckbreaker.

Schodzi z ringu, wraca z łańcuchem. Kane doszedł już do siebie,

wydziera broń przeciwnikowi i wykonuje mu arm drag.

Matt szybko wstaje, a jego rywal zaczyna dusić go łańcuchem!

ten pierwszy wydostaje się, z zaskoczenia podnosi przeciwnika do swojego finishera,

ale Kane ładnie przechodzi do Big Boot!

1,

2,

wybicie.

Matt dostaje potężnego chairshota!

bierze długi kij i za jego pomocą próbuje założyć leg lock!

Hardy odkopuje rywala od siebie. Zwarcie,

Matt Hardy zakłada sleeper hold, ale Kane ładnie przechodzi do back suplexu.

Wchodzi na narożnik, próba diving clothesline jego rywal z trudem przechwytuje go

i slamuje go na matę. Cover

1,

2,

Kane unosi łopatkę

a Hardy atakuje go serią angry stompów.

Wnosi na ring stół, uderza nim w siedzącego przy linach wielką czerwoną maszyne,

następnie rozkłada stół i kładzie na nim Kane.

Wchodzi na narożnik, mamy diving elbow drop!

Matt niszczy stół, ale Kane unika ciosu!

Teraz bierze dwie części stołu i przez chwilę ściska nimi rywala.

Wykonuje cravate suplex, pin

1,

2,

kick out.

Klincz, arm wrench i irish whip Kane’a,

kinky elbow i chairshot dla Matta. układa głowę rywala na rozłożonym krześle,

robi guillotine leg drop i pinuje

1,

2,

obaj wstają, Kane wyrzuca z ringu przeciwnika

i skacze na niego .

Kilka uderzeń o krawędź ringu i stół komentatorski, whip w schodki

i powrót na ring z drabiną i drugim stołem.

Wymiana ciosów, zakrwawiony Hardy znajduje siły na unik i leg sweep.

Rozkłada drabinę, wchodzi na nią,

...ale uwaga! Na ring wbiega zamaskowany zawodnik!

Atakuje Kane’a, ale ten wyciąga młot ,

atakuje masked mana "młotem", slamuje go na rozłożony stół,

po czym wchodzi na drabinę, gdzie czeka Matt!

Wymiana ciosów na najwyższym, szerokim szczeblu

i niesamowity Superplex z drabiny na stół!!!

Kane i Matt leżą nieprzytomni, Matt pinuje rywala

1,

2,

3!

[ Reklamy ]

BackStage

Akcja znów przechodzi na Backstage.. Widzimy Ortona siedzącego na ławce.. cały czas mruczał coś pod nosem. Najwyraźniej miał coś do powiedzenia.. wstał rozwalając kawałek ściany ręką.. zaczął krwawić..

Nagle można zauważyć pewną osobę to Jack Swagger

Swagger: Orton stary przyjacielu

Widać że Orton też miał granice wytrzymałości

Orton; DO JASNEJ PIE**** CHOLERY CO SOBIE MYŚLISZ PRZYCHODZĄC UBRANY JAK PEDAŁ ? POWIEDZIAŁEM ŻE TY I TWOJE WALKI SSĄ ! NIE UMIESZ UŻYĆ GŁUPIEGO KRZESŁA RAZ ALE PORZĄDNIE !? HAŃBĄ JEST DLA WWE ŻE CHAMPION SMACKDOWN JEST CIOTĄ ! DLATEGO JA TEN TYTUŁ CI ODBIORE JASNE POPIERDOLEŃCU ? GDY Z TOBĄ SKOŃCZĘ TWOJA ZASRANA RODZINA SIĘ NIE POZNA ! JEŚLI JAKĄŚ MASZ BO TYLKO MUTANTY MOGŁY ZROBIĆ TAKĄ PAŁE I PIZDĘ W JEDYNYM!

Swagger: hhh miło miło a teraz zapraszam cię na przyjęcie z okazji trzymania pasa przeze mnie

Orton z impetem powala Swaggera i zaczyna okładać go pięściami i z nikąd przybiega ochrona i atakuje Ortona najpierw paralizatorem a potem atakuje go pałami ( bez skojarzeń )

Striker: Takich rzeczy jeszcze nie widziałem w WWE.. dobrze Swagger to idiota. Teraz czas na kolejną walkę.

Tony Chimel: Kolejną walką jest starcie eliminacyjne do Fatal 4 Way.

Słychać "Broken Dreams" a z trybun dobiega buczenie I słowa “ You Suck”

Tony Chimel: Jako pierwszy pochodzący z Ayr, Scotland, ważący 110 kilogramów

Drew McIntyre!!

Dyn!! Dyn!!

Tony Chimel: I jego rywal pochodzący z Death Valley ważący 136 kilogramów The Phenom THE UNDERTAKER!!!!

Dzyń!!

Zawodnicy weszli już na ring.. Taker natychmiast atakuje rywala z próba Choeklamu jednak kontruje to dynamicznym Arm Dragiem. Nie puszczając jego ręki zakłada Arm Lock.. widać że Undertaker wyjmuje coś z pod ringu.. to krzesło ! Drew jednak to widzi.. w ostatniej chwili przed uderzeniem wykonuje Dropkick na broń trzymaną przed głową Colta. Carlito jednak też nie miał zamiaru przegrać.. wstał i wykonał Russian Legsweep na Undertaker’ze. Próba pinu 1..2.. Kick out. Widząc że to nic nie dało podniósł go .. próba DDT jednak Taker z ogromnym impetem wykonuje running Lariat na Colonsie. Ten jednak otrzymuje stiffowy Yakuza Kick od McIntyre.. . ustawił rywala

a sam wszedł na Turnbuckle.. Taker wstaje.. Drew wykonuje Crossbody.. jednak Undertaker kontruje to przetaczając się w ostatniej chwili dzięki czemu to on Pinuje. 1..2.. Drew przerwał liczenie. Podnosi Takera Irish Whipuje go.. i Spinebuster.. Drew zachodzi go do tyło.. i The Dragon Suplex na krzesło które leżało na ringu ! 1…2.. i Undertaker dzięki pomocy rywala który pociągnął go za nogę wywija się z pinu. Słychać Cheer dla Takera.. pokazał że umie walczyć. Na karku takera widać czerwoną plamę.. to od uderzenia w krzesło. Drew nokautuje sędziego. Podnosi łańcuch i z całej siły uderza nim Undertaker’a w twarz po czym obwiązuje mu nim szyje i zaczyna go dusić.. Po minucie sędzia wstaje I liczy . 1..2.. i Drew dostaje potężne kopnięcie w tył głowy.. i Tombsone Piledriver. Wszyscy leżą na macie.. pierwszy wstaje Taker i od razu próbuje pinu.. 1..2.. Kick out.. McIntyre ma całą siną szyje.. jednak podnosi się i wykonuje Future Shock

1..2.. Rope Break. Nagle Taker uderza w krocze Drew.. chyba będzie to.. Tombsone Piledriver ! Drew McIntyre pada na mate.. Taker pinuje.. 1..2..3 !

Tony Chmiel: Zwycięscą walki zostaje The Undertaker!!!!!!! I on kwalifikuje się do Fatal 4 Way. !!!

Todd Grisham: Undertaker jako pierwszy kwalifikuje się do Fatal 4 Way.

Matt Striker: Panie i panowie teraz czas na pierwszy wywiad z Generalnym Managerem Smackdown! Theodorem Longiem A wywiad przeprowadzi diva Tiffany

Tiffany: Witaj Teddy

Long: Witaj

Tiffany: podobno widziałeś się już z Prezesem WWE, jakie cele ma teraz nasza federacja

Long: Było spotkanie po pierwszej gali SD. Teraz WWE nie ma na celu teraz ery PG tylko skupiać się głównie na dobrych walkach i feudach.

Tiffany: Bret Hart został zwolniony i ty o mało też nie czy powodem był słaby rating czy poziom walk.

Long: Otóż te dwie przyczyny były głównym powodem.

Tiffany: Dzięki za wywiad

Long: Dzięki

[ Reklamy ]

Backstage

Widzimy Evana Bourne’a w swojej szatni przygotowuje się do walki nagle wchodzi Kofi Kingston

Kofi: Evan sądzę że powinieneś wygrać tą walkę ponieważ chciałbym się z tobą zmierzyć a po zatym masz słabych rywali Tatsu i debiutującego Alberto Del Rio. Będę ci kibicował

Kofi wychodzi z szatni głośno się śmiejąc i mówiąc powodzenia.

Widzimy teraz Alberto Del Rio który idzie w stronę rampy mija dużo ludzi którzy dziwnie na niego patrzą.

Słychać Born to Win znów wrzawa na trybunach a Bourne wchodzi do ringu

Tony Chimel: Jako pierwszy pochodzący z St. Louis Missouri ważący 83 kilogramy Evan Bourne.!!

Teraz Japońskie disco rozbrzmiewa w hali

Tony Chimel: Jego pierwszy rywal pochodzący z Tokio ważący 100 kilogramów. Yoshi Tatsu.!!

Slychać piosenkę Alberto Del Rio

Tony Chimel: Jako ostatni pochodzący z Mexico City. Ważący 110 kilogramów. Alberto Del Rio!!

Na titranonie pokazuje się Theodore Long

Long: Panie i panowie zmieniam tą walkę na No Dq Match Dziękuje

Dzyn!!

Wszyscy trzej wrestlerzy są już na ringu.. Mamy gong!! Del Rio od razu powala

tautnującego Yoshiego double ax handle. Evan nie zwleka i atakuje Alberto

łańcuchem jak sędzia tego nie widział!! Publiczność heatuje a z czoła Del Rio spływa krew! Bourne podnosi Yoshiego i atakuje go punchami! Air Bourne schodzi z ringu i wyjmuje spod

niego krzesło i stół. Wraca do "kwadratowego pierścienia" i powala Alberto Chair Shotem!

Nie!! Del Rio uchyla się przed ciosem i wyprowadza przeciwnikowi Headbutta który

zwala Evana z nóg!! Del Rio rozkłada stół i podnosi Tatsu. Ten jednak kopie go

w krocze i dokłada mu Powerbomb'a na stół!!! Publiczność cheeruje! Yoshi odwraca

się i.... obrywa Dropkickiem od Evana Bourne!!! "Air Bourne" rozkłada krzesło i kładzie na nie głowę Alberto Del Rio!! Lotnik wspina się na narożnik i mamy Diving Leg Drop!!! NIE!!

Del Rio ucieka przed upadkiem przeciwnika! Evan uderza prosto w krzesło i....

zaczyna się śmiać!! Rio nie rozumie reakcji "Air Bourna". Szybko jednak Chair Shotem

powala go Tatsu! Evan podnosi się i Superkickiem wyrzuca Tatsu z ringu!!!

Bourne schodzi z "kwadratowego pierścienia". Japoniec atakuje punchem przeciwnika

i zaczyna sprzątać stół komentatorski z monitorów. Evan jednak podnosi się i powala

przeciwnika Dropkickiem!! Del Rio tauntuje i podnosi przeciwnika! Death Valley driver

ma stół!!! NIE!!! Bourne w ostatniej chwili ześlizguje się barków Del Rio i wykonuje mu

Hurricanrana na stół komentatorski!!! Zaraz zaraz Yoshi skacze jeszcze z narożnika na

Del Rio wykonując mu Moonsault!!! Publiczność cheeruje!! Evan podnosi "Rio"

i wymieniają się nawzajem punchami! Yoshi Tatsu chwyta znak stop'u i atakuje nim przeciwnika!

"Air Bourne" nie pozostaje dłużny i oddaje mu krzesłem!! Tatsu podnosi się spod rozwalonego

stołu. Wyjmuje on spod ringu Krzesło i rusza na przeciwników! Del Rio

zobaczywszy szarżującego przeciwnika zaczyna się wycofywać na rampę! Tatsu jednak rusza

na Evana i.... zostaje potraktowany krzesłem po brzuchu!!! Na brzuchu "Air Bourna" pojawia się

plama krwi! Natomiast Del Rio w drodze ucieczki wspina się na titantron!! Tatsu tauntuje

i wspina się za "Uczciwym"! Evan także goni przeciwników wspinając się na titanron!!

Del Rio na szczycie titantronu brawluje ze Japońcem ! Publiczność cheeruje a Rio

łapie przeciwnika i wykonuje mu Death Valley Driver ze szczytu titantronu!!!!! Czy oni jeszcze żyją?!

Publiczność nie może uwierzyć w to co przed chwilą widziała!!! Evan patrzy w dół na swoich

przeciwników i skacze na "Don Carasa " Air Bournem z titantronu!!!! Halę rozsadza ogromny pop

od kibiców!! Gdy kamera przenosi się do nieprzytomnych zawodników sędzia spostrzega że

"Evan" leży na przeciwniku!! Pin ..1..2..3!!!

Nosze już są przy zawodnikach jako pierwszy wyjeżdża z Hali Evan Bourne który podnosi kciuk w górę

Todd Grisham : Wspaniała walka zakończona w jeszcze lepszy sposób i to zdecydowania najlepsza walka od ery Attitude

Matt Striker: Tak walczyli wspaniale a Evan Bourne jest pretendentem do pasa IC

Smackdown zchodzi z anteny

1. Ty jesteś dyslektykiem ??? Mam nadzieję, że tak bo błędów robisz niezliczoną ilość i to jeszcze głupich. Zdania zaczyna się z dużej litery !!! A Ty za każdym razem kiedy dawałeś wykrzyknik to zdanie rozpoczynałeś z małej. Brak przecinków przed słowami, w których musi on być, wiele błędów interpunkcyjnych. Pod tym względem na prawdę tragedia ...

No ale widać, że się starałeś i doceniam to oraz szanuję. ;)

Liczę, że to poprawisz. Poza tym niezłe walki. Trochę głupi segment Ortona ze Swaggerem.

Walki nie muszą być aż tak długie ;) Mi się w połowie ME odechciało czytać. Skróć je trochu.

Ocena gali: 3/10 - Widać jednak zdecydowaną poprawę tylko te błędy ;)

P.S - Ściągnij sobie przeglądarkę, która Ci będzie podkreślać błędy i je poprawiaj bo z nimi to tragedia.

Komentujcie nasz Diar!

-Powrotów

-Nowych Feudów

-Nowych Tag-Teamów

Wasze zdanie jest najważniejsze bo to dla was piszemy te Diary!

Dodano:

Kilka newsów z WWE:

RAW w nadchodzącym czasie wypromuje nową gwiazdę do walki o pas WWE.

Rikishi powróci na RAW w roli managera swego syna Jimmy'ego Uso.

Karta na RAW

1.Ezekiel Jackson vs Vladimir Kozlov

2.Melina vs Eve for Divas Champioship

3.Daniel Bryan vs Cody Rhodes for 1#contender for U.S Championship

4.David Otunga vs Darren Young

Main Event

5.Jimmy Uso vs Kurt Angle

Jey Uso leży w szpitalu w stanie śpiączki farmakologicznej. Jego rokowania są bardzo złe ,ale lekarze mówią że przeżyje ,lecz nie wiadomo czy powróci do wrestlingu.

Hardcore Holly nie wyciągnął konsekwencji za zachowanie Justina Gabriel'a i Heatha Slater'a ,tłumaczył się że zawodowy wrestler musi być przygotowany na kontuzje ,a szczególnie w ECW.

Karta na ECW:

1.Justin Gabriel vs Trent Barreta

2.Curt Hawkins vs Abraham Washington

Main Event

3.Hardcore Holly & ??? vs Austin Aries & Carlito & Sheltin Benjamin & Eljah Burke - Handicap 2 vs 4 Hardcore Elimination Match. Jeśli Holly przegra to odchodzi z ECW i razem z nim jego parter w tym pojedynku.

rawlogo.jpg

Raw zaczeło się od Efektów pirotechnicznych.Komentatorzy witają sie z zasiadłymi przed Telewizorami.Po chwili wchodzi Chairman WWE Vince McMahon.

McMahon:Witam WWE Universe,zjawiłem sie tutaj by przedstawić wam nowego General Managera Raw.

Publiczność:WHAT ??

McMahon:Jest to jedna z legend WWE,świetny Showman,uwielbiany przez miliony ludzi

Publiczność:What ??

McMahon:Jesteście gotowi??

Publiczność:WHAT ??

McMahon:Myślicie że nowym General Managerem będzie Stone Cold Steve Austin

Publiczność:Yeah

[Nagle słychać Theme The Rocka,wydziera mikrofon Mcmahonowi i krzyczy]

Rock:It DOESNT`MATTER WHAT YOU THINK.

Rock:Yeah Jabroni The Great One przybył żeby zająć się tym marnym Raw.The Rocka najbardziej martwi niewykorzystywanie najlepszych talentów.

Rock mówi tutaj o swoim bratanku Jimmym,The Rock zadba by to sie zmieniło,a pomoże mu w tym Rikishi,który zadba o to by Jimmy był jak najlepiej promowany.

IFF YOU SMELALALALAU WHAT THE ROCK...

Publiczność:Is cookin.

Rock:(cicho)Is Cookin.

Rozbrzmiewa Theme The Rocka,po czym ten idzie do swojego biura.

Zaczynamy pierwszą walkę,między Vladimirem Kozlovem,a Ezekielem Jacksonem.

*GONG*

Kozlov i Jackson znają się bardzo dobrze,jeszcze z czasów stajnii z Williamem Regalem z czasów występów w ECW.

Zawodnicy w zwarciu,oczywiście silniejszy Jackson który odpycha Kozlova do narożnika po czym atakuje clotheslinem.

Irish wip do drugiego narożnika,Jackson rozpędza się,i próbuje następnego Clotheslinu,lecz Rosjanin w ostatniej chwili się odsuwa.

Moscow Mauler okłada Punchami Guajanczyka,lecz ten nic sobie z tego nie robi,odbycha Kozlova i Shoulder Block.

Kozlov podnosi się,Jackson próbuje wykonać Następny Shoulder Block,lecz Rosjanin,sprytnie odsuwa się i podstawia noge przeciwnikowi.

Obolały Rosjanin dochodzi do narożnika,i wspina się na 3 line,jest już na górze,lecz Jackson wstaje i zaczyna okładać Kozlova punchami,ten przysiada na 3 linie,Jackson również wchodzi na 3 line próbując wykonać SuperPlex.Rosjanin w opałach,jego przeciwnik złapał go i przygotowywuje się do rzutu,lecz Kozlov zaczyna okładać go Punchami i odpycha.Jackson na macie,to jest szansa Kozlova.Rosjanin wykrzykuje coś w swoim języku,po czym wykonuje Leg Drop.Idealnie trafia,Jackson się dusi.Ezekiel stacza się poza ring,i po chwili się podnosi,Kozlov wykonuje Baseball Slide,Jackson leży,Kozlov wykonuje knee drop,po czym pomaga wstać przeciwnikowi.Rosjanin wykonuje Scoop Slam na dużo cięższym przeciwniku,udaje mu się.Moscow Mauler wciąga Jacksona do ringu,po czym próba wykonania Irish Wipu,lecz silniejszy Jackson kontruje,i to Kozlov odbija się od lin,po czym otrzymuje Big Boota.Rosjanin na macie,Jackson podnosi go i wykonuje Ura-nage slam,po czym przypina.1...2...3

Ezekiel Jackson pokonał Vladimira Kozlova.

Za chwile odbędzie się druga walka dzisiejszego wieczoru o Pas Div między Meliną a Eve Torres.

*Gong*

Divy krążą po ringu,po Eve łapie za włosy Meline i kieruje się do narożnika,Eve dusi Meline w narożniku,sędzia odlicza do trzech po czym puszcza swoją przeciwniczke,obie odbijają sie od lin,po czym A–List Diva wykonuje Lariat Torres nie może się podnieść,Melina pomaga jej wstać po czym wykonuje kopnięcie w głowe przeciwniczki.Eve znowu na macie.Melina Tauntuje,Eve sie podnosi próbuje wymierzyć kopnięcie lecz Melina wykonuje szpagat.Eve wstaje i wykonuje irish wip,Melina odbija się od lin po czym wykonuje Huricarane,Barracuda znów Tauntuje,Eve podnosi się po czym dostaje kopnięcie w brzuch.Melina łapie ją za włosy i mamy Facebuster.Torres stacza się z ringu po czym wstaje,Melina również wychodzi,Eve zaczyna uciekać wokół ringu sędzia dolicza do 7 po czym Melina wchodzi do ringu,zaraz za nią wchodzi Eve,Melina wykonuje kopnięcie w prawą noge,po czym Eve łapie się za nią,A-List Diva,odbija się od lin i wykonuje Scissors Kick.To chyba koniec.Melinie się chyba nie śpieszy,siada w narożniku czekając aż Eve sie podniesie.Torres staje ale ciągle trzyma się za noge,Melina podbiega i wykonuje Last Call.Sędzia odlicza 1...2...3

Zwycięzcą tej walki i nową Divas Championką została Melina

Biuro GM`a

Do biura The Rocka wchodzi David Otunga.

Rock:Who in the Blue Hell are you??

Otunga:Nazywam się David Otu...

Rock:It`doesn`t matter what your name is.

Otunga:Przyszedłem prosić o Title Shota ponieważ jestem najlepszym zawodnikiem WCE,będe większą legendą niż ty THE...

[Rock wstaje]

Rock:Shut your mouth and know your role.[Poczym uderza Otunge w twarz,po czym A-list ucieka]

Za chwile rozpocznie się następna walka między:Codym Rhodsem/w Ted Dibiase,a Danielem Bryanem #1 contender do pasa US

*GONG*

Rhodes dąży do zwarcia leczy Bryan unika i okłada Rhodesa Low-Kickami Cody łapie się za noge,Bryan wykonuje irish wip,Rhodes odbija się od lin po czym Bryan podcina mu nogi,Cody na macie Bryan na drugiej linie,przygotwywuje się do skoku,lecz Rhodes podbiega i kopie go w nogi,Bryan na macie,teraz Rhodes wchodzi na drugą line i czeka aż jego przeciwnik się podniesie,Bryan na nogach,Rhodes łapie go za głowe i wykonuje Bulldoga z drugiej liny,Cody tauntuje,po czym pomaga wstać Bryanowi,Rhodes wykonuje Scoop Slam na Bryanie,Cody znów podnosi Bryana.Daniel zaczyna okładać Punchami Rhodesa,po czym go odpycha i wykonuje Superkick.Bryan wchodzi na 3 line szykuje się do skoku,Daniel wykonuje Diving Headbutt na Rhodsie. Bryan czeka aż Rhodes sie podniesie,Cody na nogach próbuje wymierzyć Headkicka Bryanowi,lecz ten unika i wykonuje Bridging Northern Light Suplex z przejściem do pinu.Sędzia odlicza 1...2. lecz Rhodes odkopuje.Obaj zawodnicy wstają równocześnie,Rhodes wykonuje Irish wip,Bryan odbija się od Lin,Rhodes wykonuje Dropkick z miejsca,lecz Bryan się odsuną,Rhodes na macie.Daniel wchodzi na 3 line,czekając aż jego przeciwnik się podniesie,Rhodes stoi,a Bryan wykonuje Missle Dropkick przechodzi do pinu.1...2.. i nie,Rhodes znowu odkopuje.Bryan znów pomaga wstać Rhodesowi,po czym wykonuje Irish Wip Cody odbija się od lin,próbuje wykonać Clothesline,lecz Daniel odsuwa się,Rhodes odbija się jeszcze raz,lecz teraz nie próbuje atakować,Bryan nie marnując okazji wykonuje Belly-to-Belly Suplex,po czym przysiada w narożniku.Rhodes wstaje po chwili,po czym opiera się na linach,Bryan wstaje po czym wykonuje silny Clothesline Codyemu,po czym Rhodes wylatuje za ring.Bryan czeka aż jego przeciwnik się podniesie.DiBiase pomaga wstać Rhodesowi,Bryan rozbiega się po czym wykonuje Suicide Plancha na Rhodesa i jego managera,wszyscy leżą na macie.Sędzia odlicza do siedmiu po czym wstaje Bryan i wciąga Rhodesa do ringu.Daniel stoi czekając na przeciwnika,Rhodes sie podnosi ,stoi tyłem do rywala lecz tego nie zauważa Bryan wykonuje Regalplex z przejściem do Pinu.Sędzia odlicza 1...2...3

Zwycięzcą walki został Daniel Bryan

Czekamy na kolejną walke która odbędzie się między Davidem Otungą a Darrenem Youngiem.

*GONG*

Zawodnicy w zwarciu,wygrywa silniejszy David Otunga który wykonuje Irish Wip.Young odbija się od lin po czym inkasuje Big Boota od Otungi.A-List podnosi Younga i wykonuje Scoop Slam.Otunga wykonuje Knee Drop,lecz Youn unika,po czym wstaje.Znów zwarcie,Young sprytnie kopie kolanami Otunge po brzuchu,A-list łapie się za brzuch,Young korzystając z okazjii Kopie Otunge w głowe.A-list na macie.Szybko się podnosi,Young wykonuje Irish Wip,Otunga odbija się od lin po czym inkasuje uderzenie z łokcia od Younga.

Lekko oszołomiony Otunga stoi w miejscu,w tym czasie Young odbija się od lin i wykonuje Shoulder Block.A-list upada lecz szybko wstaje i inkasuje kolejny Shoulder Block,teraz już nie wstaje o własnych siłach,Young pomaga mu stanąć mu na nogi po czym okłada go punchami,irish wip w narożnik,a po tym clothesline.Oszołomiony A-list oparty o ring.Young wynosi go na 3 line i mamy belly-to-back suplex,to już chyba koniec,lecz Young nie chce skończyć tej walki,wymierza kilka stompów w brzuch Otungi,po tym jeszcze Knee Drop,Otunga krwawi,sędzia zastanawia się nad przerwaniem walki ,lecz walka trwa dalej.Young podnosi Otunge,po czym wykonuje Irish wip. Otunga odbija się od lin,po czym inkasuje Powerslam od Younga. Darren przypina 1...2...3

Zwycięzcą walki zostaje Darren Young.

Na Ring wchodzi The Game Triple H

HHH:Witaj WWE Universe,przyszedłem tutaj oznajmić że 23 maja zostane nowym mistrzem WWE,gdy to pokonam swoich 3 przeciwników

Na rampie pojawia się 10 ochroniarzy i The Rock który wskazuje na HHH.Ochroniarze i The Rock rzucają sie na The Game`a.

HHH leży na ziemi a później The Rock wykonuje People`s Elbow ,a później podnosi i dokłada Rock Bottom.

Rock:Triple H your game suck.

Wchodzą sanitariusze na Noszach i zajmują się The Game`m,chyba nie wystąpi na Fatal 4 Way.

Rock:O nie co sie stało.The Rock uważa że chyba nie będziesz mógł wystąpić na Fatal 4 Way.To straszne,Rock zastanawia się kto mógłby cię zastąpić.Może Rockowi pomogą Miliony jego fanów skandujących jego imie.

Publiczność:Rocky Rocky Rocky Rocky.

Rock:Więc The Rock pyta się kto ma wystąpić na Fatal 4 Way??

Publiczność:EDGE!EDGE!EDGE!

Rock:A więc chcecie Edga?? IT DOESN`T... A w sumie to nie głupie,przecież EDGE walczył z HHH w walce eliminacyjnej.WIĘC THE ROCK POSTANAWIA ŻE TRIPLE H`a ZASTĄPI EDGE.

IFF YOU SMELALALALAU WHAT THE ROCK IS COOKIN.

Zaraz rozpocznie się Main Event wieczoru o miejsce w walce Fatal 4 Way O pas WWE między Jimmym uso/w Rikishi ,a Kurtem Angle.

*GONG*

Jimmy Uso biega wokół ringu,niechce dopuścić do zwarcia.Kurt Angle,jednak go złapa i wykonał Back Suplex,obaj wstali,Irish wip w wykonaniu Kurta,Uso odbija się od lin,po czym zostaje zaatakowany Powerslamem.Angle pomaga wstać Uso i Belly-to-Back Suplex.Uso chyba nie będzie miał nic do powiedzenia w tej walce.Jimmy podnosi się i odrazu zostaje okładany punchami,Angle szykuje się do następnego rzutu,Overhead Belly-to-Belly Suplex od Kurta.Jimmy kieruje się do narożnika chyba będzie szykował się do skoku,Angle przygląda się spokojnie.Uso na 3 linie,Kurt interweniuje,okłada Samoańczyka punchami,ten przysiada na narożniku,Angle również na samej górze,szykuje się następny rzut,znów Overhead Belly-to-Belly Suplex.Walka z perspektywy Uso nie wygląda zbyt ciekawie Jimmy jest skazany na porażkę,musiałby zdarzyć się cud.Uso stanął na nogi,ma za sobą przeciwnika który objął go,czyżby następny rzut,tak German Suplex,Uso z ogromną siłą wpada na mate.Jimmy ucieka z ringu,Rikishi pomaga mu dojść do siebie,Angle denerwuje się sędzia dolicza do 8 po czym Uso wchodzi na ring.Angle odbija się od lin po czym upadł,złapany za noge przez Rikishiego,uderza głową o mate,po czym dostaje kilka stopmpów od Samoańczyka,lecz szybko się podnosi,Uso próbuje wykonać Superkick lecz Kurt Angle się odsuwa,odbija się od lin i wykonuje clothesline,później Shoulder Block.Uso wstaje,po czym Angle wykonuje Irish wip w narożnik,rozbiega się i uderza clotheslinem,po czym ciągnie samoańczyka za głowe i wykonuje Bulldoga.Rikishi wrzuca metalową rurke na ring po czym odwrócił uwage,Uso wstał i uderzył kilka razy Kurta rurką.Sędzia tego nie widzi,Uso wyrzuca rurke po czym podnosi Kurta i atakuje go superkickiem,Angle na macie,próbua pinu przez Uso sędzia odlicza 1...2.. Angle odkopuje.Wściekły Kurt okłada Punchami samoańczyka,po czym przygotowywuje się do rzutu,a nie jednak zakłada Sleeper Hold,lecz po chwili puszcza,Uso rozbiega się,odbija się od lin, próbuje zaatakować Kurta lecz ten kontruje i wykonuje Powerslam na Uso,podnosi go i German Suplex.Angle zakłada Ankle Lock,to już chyba po walce,lecz co to?? The Rock biegnie w kierunku ringu,Rikishi odwraca uwage sędziego,The Great one na Ringu,zaczyna okładać punchami Kurta,po czym wykonuje Rock Bottom,Angle na macie,The Rock doprawia Peoples Elbow,po czym schodzi z ringu.Jimmy przypina 1...2...3

Zwycięzcą walki zostaje Jimmy Uso

Raw schodzi z anteny

PS.TO moja pierwsza gala

Komentujcie nasz Diar!

-Powrotów

-Nowych Feudów

-Nowych Tag-Teamów

Wasze zdanie jest najważniejsze bo to dla was piszemy te Diary!

Nie podoba mi się komentarz w tych dziarach , walk narazie nie skomentuje , bo nie mam za bardzo czasu , ale komentarz jest słaby i ubolewa bardzo .

wwe+Ecw+Logo.jpg

Tuesday Night ECW

11 Maj 2010

ECW zaczęło się się efektów pirotechnicznych i Theme organizacji! Komentatorzy przywitali się z przybyłymi na gala ,jak i z osobami przed telewizorami. Zapowiedzieli też dzisiejszą walkę wieczoru czyli pojedynek o głowę Hardcore Holly'ego.

Justin Gabriel(w/Heath Slater) vs Trent Barreta(w/Caylen Croft)

Walka ciekawa ,ale momentami bardzo dobra. Walkę lepiej zaczął Gabriel ,na początek pchnął w narożnik Barrete ,a następnie wykonał Dropkick w narożniku. Gabriel nie dał odpocząć przeciwnikowi i od razu pchnął go w drugi narożnik i chciał wykonać Clotheseline ,ale Trent się odsunął ,a następnie wykonał Big Boot'a ,Gabriel osunął się po narożniku i Trent zaczął go dusić butem ,ale sędzia to przerwał i musiał odciągnąć Barrete ,a w tym czasie Croft uderzył z Punch'a w tył głowy Gabriel'a ,a sędzia tego nie zauważył. Barreta podniósł Justina i odbija go od lin ,a następnie powalił go Clothseline'm. Trent okopał swego po żebrach i Gabriel zaczął się trzymać właśnie za żebra. Barreta znów go podniósł wykonał Irish Whip ,ale Gabriel skontrował podciął przeciwnika. Gabriel szybko wszedł na narożnik i wykonał Diving Headbutt. Gabriel pomógł wstać przeciwnikowi i odbił go od lin ,a potem wykonał jeszcze Dropkick z miejsca ,ale nie dał żeby Barreta padł na matę i jeszcze uderzył go Uppercut'em ,a Barreta padł na matę. Gabriel szybko wszedł na narożnik i wykonał swego finsher'a czyli 450° Splash i przypiął 1..2..3. Justin Gabriel wygrał dzięki PinFall!

Na Backstage widać jak Gabriel i Heath Slater idą i cieszą się z wygranej Gabriel'a.

-Justin znów wygrałeś i trzeba by pomyśleć o walce o jakiś pas. Co nie? -Slater

-No przydało by się -Gabriel

-N-Generation jest najlepsze w całym ECW!!! -Slater

W tym momencie N-Generation zostają zaatakowani przez dwóch osobników,a nimi okazują się Jimmy Uso i Rikishi. Obaj atakują jakby chcieli ich zabić ,okładają ich pięściami ,aż do czasu gdy nie przybiega ochrona i przytrzymuje Rikishi i Jmmy'ego.

-To za mojego syna jeśli w go dotkniecie zrobię wam taką rozróbę ,że mnie po pamiętacie -Rikishi

Rikishi i Jimmy zostali wyprowadzeni z budynku przez ochronę.

Abraham Washington(w/Tony Atlas) vs Curt Hawkins. I Quit Match

Walka szybko skończona ,to pewnie z powodu że AW nie jest wrestlerem. Curt rozpoczął od ciosów metalową rurkę i tym powalił AW na matę ,potem jeszcze wepchnął go w narożnik i wykonał Clothseline z rurką. Curt odwrócił się na chwilę ,a AW go zaatakował Curt jego rurką i Hawkins się przewrócił ,a Abraham okopał go po głowie. Washington wziął od Atlas'a jedną świetlówkę ,ale nie trafił w Curt'a ,świetlówka rozwaliła się w rękach AW. Curt wepchnął Abraham'a w metalowy narożnik i AW wylądował za ringiem. Curt wychodzi za nim obił go o metalowe schodki. Hawkins zapiął dźwignię na lewą nogę AW ,a ten od razu się poddał. Curt Hawkins wygrywa dzięki Submisson!

Na ringu pojawia się Sabu i demonstruje swój pas.

-Ja jestem posiadaczem pas ECW i żaden Shelton Benjamin czy Carlito nie mają do niego prawa ,jest mój i tylko mój. Do ECW powrócą za tydzień jego dawne gwiazdy i będziemy robić rozróby ,jak za dawnych dobrych lat. Już nie mogę się doczekać tego. Liczę na powrót Orginalsów i znów będziemy stajnią.

Sabu bierze świetlówkę i rozwala ją na swojej głowie i nawet kropla krwi nie pojawiła się na jego głowie. Sabu oddaje mikrofon i znika na BS.

Main Event

Hardcore Holly & ??? vs Shelton Benjamin & Austin Aries & Carlito & Eljah Burke -2vs4 Handicap Hardcore Elimination Match

Partnerem Hardcore Holly okazał się Abyss. Walkę zaczęli Holly i Carlito ,wiele młodszy Carlito wrzucił w narożnik Hardcore Holly'ego i Clothseline'm go zaatakował ,a ten osunął się po narożniku ,a Carlito przeciągnął go do narożnika swojej drużyny i zmienił się z Aries'em zrobili podwójną akcje czyli Back Belly To Belly Suplex. Aries podniósł Holly ,wykonał na nim Irish Whip ,ale Holly skontrował po odbiciu od lin wykonał Big Boot'a i zmienił się szybko z Abyss'em ,a ten podniósł Aries'a i wykonał na nim ChokeSlam'a za ring na świetlówki i Aries na noszach został zniesiony z ringu. Abyss teraz walczył z Carlito i Carlito radził sobie z potworem dosyć dobrze. Na początek wepchnął Abyss'a w narożnik potem wykonał Huricarnane. Carlito wszedł na narożnik ,ale za długo się zbierał i Abyss wykonał mu ChokeSlam, ale na szczęście tylko na ring. Abyss stanął w narożniku i zaczekał aż wstanie Carlito,a gdy Carlito wstał to Abyss wykonał na nim Spear i przypiął 1..2..3. Carlito wylatuje i teraz jest 2 na 2. Na ring wskoczył Burke obił Abyss'a Punch'ami i jeszcze wykonał Irish Whip ,ale nie zauważył jak Holly zrobił zmianę z Abyss'em. Holly zaatakował Burke od tyły świetlówką w plecy. Burke padł jak rażony piorunem ,a Abyss wrzucił na ring metalowe schodki do wchodzenia i zrobił zmianę z Holly'm. Abyss podniósł Elijah'a i uderzył kilka razy głową o metalowe schodki. Abyss wsadził rękę Burke pod metalowe schodki ,a sam wszedł na narożnik ,lecz gdy Shelton zobaczył co chce zrobić Abyss szybko podbiegł do niego i zrzucił go z narożnika na świetlówki. Abyss był cały w krwi ,ale wstał i wszedł ponownie na ring zapiął Twisting Chinlock ,a Burke po chwili odklepał i poddał się. Czyli został już tylko Shelton Benjamin. Benjamin wbiegł na ring i zaatakował Abyss'a potężnymi Punch'ami na zmianę z Uppercut'ami. Shelton wyszedł poza ring po świetlówkę i gdy wrócił rozwalił ją na głowie Abyss'a ,jednak Monster wstał ,ale Benjamin wykonał na nim Paydirt i przypiął 1..2..3 i wyeliminował Abyss'a ,a sędzia go ściągnął z ringu teraz jest walki 1 na 1. Holly zaatakował zmęczonego Benjamin'a metalową rurką w twarz Benjamina ,a Shelton zaczął chwiać się na nogach ,Hardcore Holly wykonał na nim Alabama Slam i przypiął 1..2..3! Hardcore Holly zostaje nadal GM ECW.

Hardcore Holly bierze mikrofon:

-W przyszłym tygodniu zostaną przedstawieni 5 "nowych" zawodników ECW.

Schodzi z ringu i gdy on znika to ECW też schodzi tyle że z anten

PS. Sorry że 3 walki ,ale od następnego tygodnia powiększy mi się roster i będą 4 walki na każdym ECW!

94_Decade_of_SmackDown_Logo_.png

Friday Night Smackdown

12 maja 2010

Kolejne Smackdown rozpoczęło się od efektownych wybuchów i piosenki Let it Roll. Następnie ukazał się skrót ostatniego Main Eventu

„ Del Rio w drodze ucieczki wspina się na Titranon[…], Rio łapie rywala i wykonuje mu Death Valley Driver ze szczytu ekranu[…] Bourne patrzy w dół ma chwilę zawahania ale skacze Air Bournem na Don Carasa!!!!

1..2..3 Evan Bourne wygrywa walkę w wspaniałym stylu.”

Potem przywitali nas komentatorzy którzy byli zachwyceni ostatnim Smackdown, wspomnieli o dzisiejszej karcie. Teraz ukazała się nam sytuacja na Fata 4 Way

WWE World Heavyweight Championship

Jack Swagger© vs Randy Orton vs Undertaker vs ???

WWE Intercontynental Championship

Kofi Kingston© vs Evan Bourne

WWE Womens Chmpionship

Beth Phoenix© vs Kelly Kelly vs Layla vs ???

1. CM Punk (w/ Luke Gallows & Serena) vs Big Show

( Wygrany kwalifikuje się do walki o pas WHC)

- Panie i Panowie jako pierwszy pochodzący z Chicago, CM Punk!!!

Punk pojawia się w ringu pewny siebie i skupiony

- I jego rywal pochodzący z Alken, Południowa Karolina, The Big Show!!

Wchodzi do ringu witany przez fanów

Dzyń!!

Big Show od razu rzuca sie do ataku chcąc powalic oponenta… Mocne uderzenie po którym Punk ucieka do narożnika ale i tam zostaje ofiarą Showa mocne uderzenie w klatkę piersiową Punk zwija się z bólu Big Show podnosi go i jeszcze jedne uderzenie w klatkę ależ to musi boleć na klacie Punka widać już ślady ręki Big Showa. Punk wychodzi na chwilę z ringu wraca przy pięciu Show podnosi Punka ale ten wyprowadza serię Low Kicków, odbija się od lin i Spinning Wheel Kick w wykonaniu CM Punk’a który powala rywala Punk rzuca się na niego z Ground and Pound’ami ale Show szybko go odpycha i powoli wstaje i uderza oponenta w brzuch, Show podnosi przeciwnika wpycha go w narożnik i jeszcze jedno uderzenie w klatkę Punk wychodzi z ringu ale Big Show nie odpuszcza sędzia zaczyna liczenie, obaj „idą w trybuny” sędzia jest już przy pięciu wymiana ciosów jeden za jednym w końcu Punk powala Showa uderzeniem i biegnie w stronę ringu już przechodzi barierki ale słychać gong!! Sędzia wyliczył obydwu zawodników.

Kolejne przeniesienie do komentatorów którzy zastanawiają się kto teraz będzie walczył w Fatal 4 Way jako ostatni w walce o pas wagi ciężkiej.

Backstage

Kelly Kelly rozmawia z Tiffany o walce o pas Womens Champion mówi że nic nie rodzieli ich przyjaźni jej rywalka z F4W zgodziła się i zaproponowała współprace a gdy zostaną 1 vs 1 nie będą odpuszczały

2. Rosa Mendes vs Michelle McCool( Wygrana kwalifikuje się do walki o pas Women Championship)

- Jako pierwsza pochodząca z Kanady Rosa Mendes !!!

- I jej rywalka pochodząca z Florydy Michelle McCool !!!

Obie panie wchodzą na ring, a cała męska część widowni ślini się jak nie normalna.. nie ma co się dziwić. Walka rozpoczęta… divy jak to divy.. z ogromnym impetem wpadły na siebie.. każda z osobna próbowała zyskać przewagę. Silniejsza McCool wygrała zaglądając na przeciwniczce Sleeper Hold. „Kanadyjka” szybko się wydostała uderzając blondynke w twarz i jednocześnie podcinając jej nogi. Po chwili dokłada Stadning Moonsault. Próba pinu 1..2.. Kick out. Michelle jest podnoszona.. jednak wykonuje szybkie kopnięcie w brzuch rywalki. Po czym wykonuje Thril-a-Whril Backbreaker. Próba pinu.. tylko do dwóch. Rosa zostaje podniesiona.. Irish Whip.. próba Clothesline przez blondynkę.. jedna nie udany.. Mendes wykonuje Wheel Kick.. widać że szykuje się do finishera.. nie ! McCool kontruje potężnym kopnięciem w brzuch.. i wykonuje Faith Breaker ! Próba pinu.. 1..2..3 !

Michelle McCool wygrywa walkę i kwalifikuje się do walki o Pas

Reklamy

watch?v=G0X5mMswx2U&feature=related

BackStage

Pojawia się Teddy Long.

TL: Skoro nie wyłoniono zwycięscy w pierwszej walce wieczoru jako main event odbędzie się Battle Royal ze wszystkimi gwiazdami Smackdown.

Komentatorzy byli zachwyceni decyzją Generalnego Managera niebieskiego brandu.

3. Jack Swagger vs Randy Orton

- Jako pierwszy pochodzący z Oklahomy Mistrz wagi ciężkiej Jack Swagger!!!

- I jego rywal pochodzący z St.Louis Randy Orton !!!

Gong!!

Zaczynają od klinczu, próba sił którą wygrywa Randy Orotn, są w narożniku, sędzia zaczyna liczyć 1..2..3.. Viper puszcza swojego rywala po czym unosi ręce do góry pokazując, że już nic nie robi i sędzia może przestać odliczać ale jednak brzydkie zagranie ze strony Ortona uderza bezbronnego w tej sytuacji Swaggera dość mocnym punch'em, sędzia upomina Viper'a lecz ten ma gdzieś sędziego odpychając go delikatnie ręką, następnie łapie rywala za głowe podciągając go do siebie, Orton stara się wykonać Suplex lecz skontrowany na Tornado DDT! Szybkie przypięcie

1..

2..

KICKOUT! Swagger szybko podnosi się i jak widać czeka teraz na przeciwnika... Randy zaczyna się podnosić.. Jest już na nogach, Orton odwraca się i w ostatnim momencie odsuwa się widząc rozpędzongo Swaggera! All American American wpada w rurke od narożnika!! To musiało boleć! Randy Orton wykorzystuje to! Wyciąga oponenta po czym dokłada Scoop Slam i przypina! The Legend Killer kładzie nogi na drugiej linie! Pin! Panie sędzio!

1..

2..

Sędzia nagle przerywa liczenie! Zauważa nogi Vipera na drugiej linie, Zdenerwowany Orton zaczyna kłócić się z sędzią! Powinien skoncentrować się na walce! Randy po chwili odwraca się i otrzymuje Top Rope Spinning Wheel Kick!! To może być po walce!! Publika szaleje!

1..

2,7.. KICKOUT!!

Swagger był tak blisko! Ale walka trwa nadal! Jack dokłada jeszcze kilka kick'ów na tłów Ortona a następnie bierze rozbieg odbija się od narożnika i Corner slingshot splash! Ale Orton uniósł kolana w góre! Fantastico skulony leży przy narożniku! Po chwili stara się podnieść, póki co klęczy przy narożniku! Randy pokazuje na niego palcem! To może się źle skończyć dla Swaggera! Randy biegnie w jego strone i RKO! ale Swagger odepchnął rywala! Obaj szybko się podnoszą, Jack powala rywalem Clothesline'm, ten szybko się podnosi po nim, otrzymuje kolejny Clothesline! I ponownie szybko się podnosi lecz tym razem zostaje powalony Drop Kick'iem! Próba pinu

1..

2,6.. KICKOUT!

Jack Swagger wchodzi na narożnik, ryzykowna akcja w jego wykonaniu! Jack próbuje skoczyć Splashem ! Randy Orton udaje oszołomionego, łapie sędziego za koszulkę odwracając jego uwagę! Lecz któż to?! To Mr.Kennedy wychodzi spod ringu szybko podbiega do Swaggera i zrzuca go z trzeciej liny po czym chowa się pod ringiem, The Viper puszcza sędziego który prawie go zdyskwalifikował! Swagger inkasuje uderzenie w twarz od Randego! Ten pada na kolana do pozycji takiej samej w jakiej był kilka chwil temu! Orton wykorzystuje to podnosi rywala i wykonuje RKO!! To już na pewno jest koniec! Pin

1..

2..

3..!!

Randy wychodzi zwycięstwo z małą pomocą Mr.Kenned’iego

Orton tauntuje i pokazuje że to on zostanie nowym mistrzem Wagi Ciężkiej.

Komentatorzy wspomnieli o oficjalnym themie Fata 4 Way czyli piosence

„ ShowStopper” a kamera przeniosła się na ring

4. Dolph Zigler & Drew McIntyre vs MVP& Matt Hardy ( wygrany dostaje title shota o pasy Tag Team )

- Jako pierwsi ważący razem 207 kilogramów Dolph Zigler i Alberto Del Rio!!!

- I ich rywale ważący razem 221 kilogramów Montel Vontavious Porter MVP i Matt Hardy!!!

Obie drużyny już w ringu i czekają na gong!!

Czas na pokaz umiejętności pretendentów - zobaczymy czy zasługują na title match. Zaczynają Drew i Matt, Matt szybko przeskoczył do ataku, po serii Low Kick'ów wymierzył Dropkick którym posłał Drew na liny...próba Running Clothseline'u...ale wpadł pod Shoulder Block Brytyjczyka! Który teraz dodatkowo dobija go Leg Drop'em! Drew podnosi rywala, po czym wymierza Suplex. Foot Stomp, spadający prosto na twarz Matta! Od razu przechodzi do Chinlock'u! Hardy powinien szybko wstac, ale nie ma na zgody od McIntyre’a który po chwili przechodzi do Camel Clutch! Widac że Matt nie odklepie, za wcześnie na to - poza tym tytuł pretendentów do czegoś zobowiązuje - Drew rzuca nim jednak przez ring, wprost pod swój narożnik. Zmiana z Dolph'em...szykuje się akcja drużynowa – Drew(no) przygwoździł stopą głowę rywala do maty, Ziggler bierze rozbieg...i kończy to Baseball Slide'em w twarz przeciwnika! Dokłada Slingshot Knee Drop, po którym usadza rywala w narożniku, spogląda na MVP...po czym z rozbiegu wbija się kolanem w twarz Hardego! Dolph stoi przy linach, obserwując podnoszącego się oponenta, po czym chwyta go za włosy próbując podnieśc...ale Matt odpowiada! seria uderzeń w brzuch, po których Spinning Heel Kick daje mu szansę na zmianę! W ringu pojawia się MVP! Szybka seria Clothseline'ów którymi powala Jordan'a, odbija się od lin...Balling Elbow! Obaj zawodnicy chwilowo na macie, jednak Dolph już się podnosi. Zapowiada się dalsza defensywa drugiego teamu...i tak się dzieje, po serii Punchy w parterze, Dolph zakłada Arm Bar. Montel mimo to zdołał wstac...próbował wykorzystac Arm Bar do Arm Wrench Clothseline'u, ale Zigler uchylił się przechodząc do szybkiego Back Suplex'u! Próba pinu!

...1...2...

i nie wiele brakło, a bylibyśmy już po walce. Dolph szybko zmienia się z partnerem, po czym Irish Whip'em wrzuca rywala prosto pod Falling Clothseline! Drew przez chwilę spogląda na próbującego się podnieśc oponenta, chwyta go za głowę...i z dużą siłą wbija go twarzą w narożnik! Kolejny Irish Whip...po którym tym razem Porter powalony Big Boot'em! Totalna dominacja w wykonaniu Dolpha i Drew’a, nie najgorzej wychodzi im debiut jako Tag Team. Drew wynosi go w górę, pod DDT...jednak nie! Brian uwolnił się! Uuu...no to było już na prawdę nie potrzebne! Dolph kopnął MVP w plecy zza lin, siegnął go nogą kiedy ten chciał chyba wykonac Dropkick! Drew od razu chwyta go do Powerslam'u...bierze rozbieg...ale i tym razem MVP dał radę uniknąc! Ześlizgnął się z jego ramienia, po czym pchnął go w narożnik i zmienił się z Hardym! Matt szykuje się do skoku...Springboard Dropkick/Leg Sweep Combination jako rewanż! Drew na macie, a Matt dalej w ataku! Leg Drop na głowę przeciwnika, po którym szykuje nam się coś większego...Springboard Leg Lariat! Trafia rywala który nie zdołał w żaden sposób zareagowac! Chyba wracają do gry! Matt nadal utrzymuje Drew na kolanach, nie daje mu wastac atakując ciągle Low Kick'ami. Chwyta go wreszcie w headlock i zmienia się z bratem! Szykuje nam się Double Kick...Matt wchodzi do ringu! Nie zsynchronizował się jednak z partnerem, który uchylił się przed kopnięciami, sprawił że trafiły one Drew! MVP od razu wyturlał się z ringu, podczas gdy Matt próbuje Double Clotsheline'u...Wow! Imponująca kombinacja ! Double Leg Sweep po którym MVP wykonał Leg Drop a Matt Senton Drop!Drew także ratuje się ucieczką za ring, jednak nawet tam nie mogą czuc się bezpiecznie! Double Suicide Dive!! Nie czekając na nic MVP i Matt skoczyli za rywalami poza ring, powalając obydwu! Co za atak, co za zawodnicy! Chwilę jednak zajmie im dojście do siebie, taki szaleńczy atak musi byc męczący. Ciekawe czy są na tyle dobrzy by odebrac pasy mistrzowskie Hart Dynasty, na pewno nie będzie to łatwe ale czas pokaże. W między czasie wrócmy do walki - MVP wrzucił do ringu Dolph’a, podczas gdy Matt Irish Whip'em wbija Drew w bandy, poprawiając to jeszcze wspaniałym Enzuigiri! Matt serią Knife-Edged Chop'ów kontroluje Dolpha, dokłada jeszcze Side Kick...po którym Zigler rusza do ataku! Popełnia jednak błąd! Daje się złapac pod Dragon Suplex! Matt szybko podnosi rywala...i mamy Twist of Fate! Sędzia odlicza!

...1...2...3!

Matt Hardy i MVP dostają title shota na Fatal 4 Way.

Reklamy

watch?v=b0NURMkDuFY

Main Event

Smackdown Battle Royal

Alberto Del Rio vs Big Show vs Chris Masters vs CM Punk vs Dolph Ziggler vs Drew McIntyre vs JTG vs Kane vs Luke Gallows vs Mr.Kennedy vs R-Truth vs Shad Gaspard vs Yoshi Tatsu vs Finley

Big Show zostaje wyeliminowany przez 5 zawodników( niewiem jakich)

Chris Masters zostaje wyeliminowany przez Luke Gallows’a

Yoshi Tatsu zostaje wyeliminowany przez Alberto Del Rio

R- Truth zostaje wyeliminowany przez Kane’a

Luke Gallows zostaje wyeliminowany przez Kane’a

Shad Gaspard zostaje wyeliminowany przez Drew McIntyre

Finley zostaje wyeliminowany przez R-Truth

Mr.Kennedy zostaje wyeliminowany przez JTG

Kane zostaje wyeliminowany Drew McIntyre & Dolph Ziggler

Dolph Ziggler zostaje wyeliminowany przez Drew McIntyre

Alberto Del Rio zostaje wyeliminowany przez R-Truth

Drew McIntyre zostaje wyeliminowany przez JTG

Koncówka: I mamy 1 na 1 widać zmęczenie u obydwu zawodników klincz, Punk zakład bocznego HeadLocka Sprowadza JTG do parteru podnosi go odbija od ling i wykonuje DropKick JTG wypada nie dotknął podłoża tylko jedną nogą Punk nie może w to uwierzyć biegnie na JTG ale ten szybko obniża linę Punk wypada NIE!!! Także złapał się. Teraz obaj stoją na krawędzi ringu i Punk spycha JTG i to on będzie walczył na Fatal 4 Way