Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Super Summer Events! Cz.1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

9c7fa0921c.png

Na hali Rozbrzmiewa Theme Super Summer Events AC/DC - Highway To Hell. Rozpoczynamy największe wydarzenie lata.

Kamera od razu przenosi się na backstage gdzie w ciemnym pokoju siedzi Rob Van Dam.

RVD: To dziś 18 sierpnia, środa, największe wydarzenie lata Super Summer Events. Oj tak będzie Super i dla mnie i dla was, długo myślałem aż w końcu doszedłem do wniosku że wrestling to nie wszystko, uzgodniłem pewne sprawy z zarządem, i jestem gotów podjąć się wyzwania jakim jest Shad i walka No Rope Barbed Wire. Nie ma lin, są tylko druty kolczaste. Jednak jest jeszcze coś, chodzi dodatkowy poziom tej walki, chodzi o Title vs. Carrer Match, wygram zachowuję pas i zostaję, przegram to strach to mówić DUDE, ale odejdę. Jednak nie myślcie że się poddam, będę walczyć i jestem prawie pewny że pokonam tego wielkiego goryla, nie dam mu szans na wygr...

Do pomieszczenia wchodzi Shad

Shad: Jesteś coś zbyt pewny siebie Rob, myślisz że jestem nieprzygotowany jak na New World? To Cię rozczaruję, bo dziś będę nie do zatrzymania, kuracja, trening, krótki odpoczynek, to jest recepta na sukces. Ja Ty leżałeś gdzieś sobie wygodnie na leżaczku przy piwku czy innym szajsie ja trenowałem, trenowałem po to by dziś pokazać Ci co to jest prawdziwy wrestling i kim jest Shad Gaspard, oraz kto zasługuje na Hardcore Championship...Tą osobą jestem ja, mógłbym Cię zniszczyć tu ale poczekam do naszej walki i wtedy cię zniszczę...

RVD: Więc taki jesteś mądry? Przychodzisz podczas mojej wypowiedzi i wszystko psujesz ale skoro taki twardy, niezniszczalny i wytrenowany, skoro ja leżałem i leniłem się a Ty ciężko trenowałeś to jesteś bardzo trudnym przeciwnikiem. Powiadasz że mógłbyś zmiażdżyć mnie tu w tym pokoju, wiesz co jakoś w to nie wierzę ale dla pewności sprawdźmy to...

RVD rzuca się na Shada, ciska nim w kierunku kamerzysty, Shad wpada na kamerzystę niszcząc tym samym kamerę...

Striker: Tym jakże miłym akcentem witamy się z państwem. Jesteśmy w Chicago w stanie Illinois, mamy godzinę 21 a więc czas zacząć Show...

Tenay: Tak jest zaczynamy i to od dużego Boom czyli pierwszego w historii WCE Battle Royal, zwycięzca będzie mógł wyzwać dowolnego mistrza na walkę o jego pas...

Striker: Czas na pierwszą walkę wieczoru a będzie to...

Tenay: Niesamowity, nieprzewidywalny, nie powtarzalny pojedynek Rumbele Royality .

Lilian Garcia: Ten Event to 10 - Man Rumbele Royality, zasaday są takie: na ringu przebywają czterej zawodnicy (na początku) następnie w przeciągu trzech minut przybywają nowi. Nie przedłużając zaczynajmy... Jako pierwszy wchodzący na ring, SUICIDE!

3121049330_cb25def0e1.jpg

Suicide, come alive

Takes the pain from all who just can't see the light

Lilian Garcia: Jako drugi na ring wchodzi WADE BARRETT!

Wade_Barrett_display_image.jpg?1276193642

Theme Barretta

Lilian Garcia: Jako trzeci na ring wchodzi, pochodzący z Calabria, Italy, ważący 227 funtów SANTINO MARELLA!

0d5813d74ab78cb4661b70c7462e.jpeg

La vittoria è mia, è mia

Lilian Garcia: Kolejnym zawodnikiem w tej walce będzie, pochodzący z Doliny Śmierci THE UNDERTAKER!

takerstonecold.jpg

You Gonna Pay

Striker: Czas zacząć, czterech na ringu, pięciu pewniaków, jedna niespodzianka i Jericho jako ostatni.

Tenay: Zapowiada się ciekawie...Sędzia kazał zabić w gong, zaczęli!

GONG! Zawodnicy krążą w okół ringu, Undertaker spogląda na Baretta z wzajemnością, Sucide i Marella, patrzą się na siebie, Wade i Undertaker rzucają się kolejno na Suicide i Marelle. Barrett okłada Marelle, jednak ten nie pozostaje mu dłuzny, wymiana ciosów, punch za punch, teraz Marella zdobywa przewagę atakując przeciwnika kolanem, Undertaker okłada Suicide w narożniku, ten jest bezradny, Undertaker bierze rozbieg i... clothesline w do narożnika, Suicide aż usiadł z wrażenia, Undertaker sadza przeciwnika na narożniku, sam wchodzi na drugą linę, bierze rywala na barki i... Samoan Drop, jednak widać że Taker nie za dobrze wykonał ten chwyt i łapie się teraz za głowę...Tymczasem Marella powiększa swoją przewagę na Barrettem, okłada go w narożniku, Irish whip do drugiego, skontrowany, Santino wpada w narożnik, Barrett biegnie i... Spear!!! Nie jednak Santino unika i Barrett wpada w metalowy słupek, Marella szybko wykorzystuje sytuację i wypycha Barretta. Wade Barrett wypadł, ale zaraz czemu sędzia go nie wyklucza, Santino kłóci się z sędzią, ten tłumaczu zawodnikowi że przeciwnik musi wylecieć na trzecią liną, Barrett wraca... tymczasem Suicide zyskał przewagę nad Undertakerem, Suicide próbuje wyrzucić Undertakera, Taker stoi przy linach, Suicide odbija się od lin skacze i... WYLECIAŁ! UNDERTAKER ODSUWA SIĘ A SUICIDE ELIMINUJE SAM SIEBIE!! Undertaker nie wie co się dzieje, publika wrzeszczy z radości...Na ring wchodzi Bryan Danielson!! Undertaker czeka na niego z niecierpliwością ale ten pokazuje na Barretta, Undertaker odwraca się i... SPEAR, tym razem trafiony, Danielson wchodzi na ring, jednak tam już czeka na niego Marella,wymiana cisów, pomiędzy Bryanem a Santino, Wade Barrett, próbuje pozbyć się Undertakera, ten jeszcze się trzyma... tymczasem Bryan zdobywa przewagę, bierze rozbieg i dropkick, Dokłada jeszcze Elbow Drop, jeden, drugi, trzeci, teraz Leg Drop, Marella nie wie co się dzieje, Bryan podnosi swojego rywala, stawia go przed narożnikiem, sam wskakuje na trzecią linę, skacze i... DDT! Ależ to wyglądało! Santino chyba zasnął... tymczasem Undertaker wraca do gry i zaczyna kontrować, punch jedne, drugi, trzeci, pchnięcie na liny, Barrett odbija się od lin i... Big Boot! Undertaker tauntuje w swoim stylu, pokazuje że chce wykończyć Wade'a, wyniesienie i... LAST RIDE od Undertakera! Barrett chyba nie kojarzy gdzie jest, Undertaker podnosi go i próbuje wyrzucić, to samo robi Danielson z Marellą! Jeszcze trochę i Barrettt I Marella wylecą ! POLECIELI! Marella i Barrett wylecieli, Danielson nie widzi Takera i tauntuje do publiki, tak samo Undertaker. Odwracają się nie ma równocześnie, Undertaker patrzy ze wściekłością na Danielsona, jednak teraz czas na Dolpha Zigglera, właśnie zmierza na ring, próbuje zaatakować Undertakera, punch, jeden, drugi, Taker wygląda jakby nic nie odczuwał, podnosi Dolpha i ten żegna się ringiem, a nawet dobrze się z nim nie przywitał... Danielson wygląda jakby bał się tego człowieka, Undertaker wpędza tego młodego chłopaka do narożnika i pyta czy przeżył kiedyś koszmar? Ten nie odpowiada ale kiwa głową w prawo i w lewo, Undertaker śmieje się i mówi że teraz ma szansę... Taker odchodzi o Danielsona i każe mu wyjść z narożnika, ten wychodzi i mamy zwarcie, które wygrywa Undertaker... Ale zaraz co jest...To Kane!

Striker: Zaraz...ale za szybko...jeszcze musi poczekać!

Tenay: Wiesz że Kane nie lubi czekać, i tak długo wytrzymał...

Striker: W sumie racja, czarno widzę przyszłość w tej walce Danielsona

Tenay: No może być z nim ciężko...

Kane i Undertaker przybijają piątkę, Bryan Danielson jest cały roztrzęsiony, jednak znajduje w sobie odwagę, zbiera siły i atakuje Kane'a, punch, jeden, drugi, trzeci, DropKick, Undertaker chce pomóc swemu bratu ale ten pokazuje że ma sobie dać spokój, Kane wstaje i uśmiecha się w swoim stylu, Bryana przeszły ciarki, Kane zmierza w jego kierunku, łapie go oburącz za szyję i wrzuca do narożnika, podchodzi o niego i okłada go teraz szybkimi punchami...Undertaker wychodzi poza liny ale nie schodzi z ringu, krzyczy coś do Kane ten podchodzi i przybijają piątkę, Undertaker krzyczy TAG! Czyżby chodziło im o Tag Team Match? Dziwne teraz Kane wychodzi za liny, Undertaker, wpycha Bryana do narożnika po drugiej stronie ringu, biegnie tuż za nim i clothesline do narożnika, i jeszcze jeden, kolejny, Danielson siedzi na macie, Taker teraz go kopie, pomaga wstać rywalowi, zaprasza Kane'a ale ten pokazuje że nie było Tag'u. Undertaker się pofatygował ale to nie jest pieprzony Tag Team Match tylko Battle Royal co oni wyprawiają. Kane i Undertaker wypychają Daniela Bryana, ten biegnie wprost na nich i DOUBLE BIG BOOT! Bryan pada na matę jak zastrzelony, Kane i Undertaker tauntują ale czas na kolejnego wrestlera, kto tym razem? LESNAR! The Pain Time! Lesnar pokazuje jak bardzo jest spragniony walki, biegnie w kierunku ringu... Undertaker i Kane czekają na tego osiłka, Lesnar wślizguje się na ring ale zostaje zaatakowany gradem kopniaków, jednak to na niego nie działa, on biegnie dalej, odbicie od lin, Kane i Taker próbują Big Boota, Brock unika i odbija się od lin ponownie, jego rywale się odwracają i... DOUBLE CLOTHESLINE od Lesnara! Brock Lesnar powala rwali Coltheslinem, tauntuje, spogląda na Bryana, pomaga mu wstać, wyniesienie i... F5! F5! F5 na Danielu, Brock teraz podnosi swojego rywala, wyniesienie w górę i... wyrzuca go za ring! Daniel Bryan poleciał! zostało ich trzech plus niespodzianka i Jericho, Kane i Undertaker wstają w swoim stylu, Brock Lesnar nie robi z tego większego problemu, Kane i Undertaker podchodzą do Lesnara, wszyscy trzej mierza się wzrokiem... ale zaraz co jest Undertaker patrzy przeraźliwie na Kane'a ten nie wie o co chodzi, na twarzy Lesnara pojawia się uśmiech, szyderczy uśmiech... LESNAR I UNDERTAKER rzucają się na Kane'a, obaj okładają go i spychają do narożnika, Lesnar coś sugeruje, Undertaker zgadza się, zaraz...co jest... oni chyba nie... Podnoszą Kane'a razem i próbują go wyrzucić, Kane jeszcze się broni ale oni są za silni... zaraz co to za muzyka? Kto to? To ROCK! THE ROCK JEST NIESPODZIANKĄ TEGO Rumbele Royality!! Biegnie w stronę Kane'a, łapie go za głowę i pomaga ściągnąć go z ringu, Kane wylatuje a publika jest w niebo wzięta, czyżby to zwiastowało zwycięzce? Rock zapowiadał że będzie i jest, Kane wstaje i atakuje Rocka, jest wściekły, Rock musi jednak wejść na ring, Brock Lesnar atakuje Undertakera, ależ zamieszanie, Kane okłada Rocka, jednak teraz szale się odwórciły, punch, jeden, drugi, trzeci i teraz If Ya Smell This? People's Right Hand!! Kane pada oniemiały a Rock wpada na ring, Undertaker odkłada Lesnara w narożniku, Rock podchodzi do niego, mówił coś że chce wyrównać rachunki i jednym i z drugim, Rock klepie Undertakera po ramieniu, ten się odwraca i Rock łapie go za szyję, ściska coraz mocniej i mówi coś do Deadmana, wynosi go i... CHOKESLAM!!!!! Teraz chyba chce się rozprawić z Lesnarem, Podnosi go, idzie z nim na środek ringu, tauntuje i... ROCK BOTTOM! Undertaker powalony, Lesnar powalony, ale co to, to KANE! atakuje Rocka od tyłu krzesełkiem, Rock pada jak kawka, Kane ciągle okłada Rocka, teraz podchodzi do Lesnara i jego też okłada, teraz podchodzi do Undertakera i... pomaga mu wstać, braterstwo ponad wszystko....

Striker: Jednak bracia na zawsze...

Tenay: Tak to prawda, niby dwa potwory a kochają się jak mało kto.

Striker: Tu się zgodzę...

Kane właśnie zmierza do szatni, Undertaker patrzy na Rocka, ten zwija się z bólu, nieźle oberwał krzesłem, Undertaker pokazuje że poderżnie mu gardło, ale zaraz chyba zmienił zdanie i zmierza w kierunku Lesnara, publika zaraz zacznie odliczać czas do wejścia Jericho... jeszcze 20 sekund... Undertaker podnosi Lesnara i wykręca mu rękę, sam podnosi drugą w geście zwycięstwa, zaraz co on robi, wchodzi na narożnik, publika odlicza czas do wejścia Jericho, jeszcze 15 sekund... Undertaker wykonuje spacer po linie chce skoczyć ale zaraz co jest?...UNDERTAKER IS OUT! Undertaker poleciał! Lesnar pchnął Takera i ten wypada poza ring, ależ błąd doświadczonego Deadmana, Lesnar tauntuje ale w tle słychać już Break The Walls Down... na ring dość wolnym krokiem podąża Chris Jericho, widać że jest pewny siebie, Rock automatycznie wstał jakby nic mu nie było, Lesnar zauważył to i podszedł do Rocka, ten ma się na baczności i chce zaatakować Lesnara, jednak ten pokazuje na Jericho Rock kiwa twierdząco głową, Jericho wchodzi na ring, chyba wie co się święci, pierwszy ruszył Lesnar, dorwał Jericho, Irish Whip do narożnika, Rock podchodzi do tej dwójki i... zaraz co on robi, przecież mieli umowę... Rock atakuje Lesnara, jeden punch, drugi, trzeci, If Ya Smell That? People's Right Hand! Lesnar pada na mate a Rock czeka aż wstanie, łapie go i... Rock Bottom!! Rock odwraca się a tam jest już Jericho i jego Codebreaker! Rock pada na matę! Jericho teraz tauntuje, spogląda na Rocka ale wie że ten uratował mu teraz tyłek i idzie w kierunku Lesnara, pomaga mu wstać, koniec jest już chyba bliski, Jericho atakuje Lesnara ale ten niespodziewanie oddaje, i znów, jeszcze raz, Jericho jest zaskoczony, Lesnar coraz bardziej bije Chrisa, czyżby nagły przypływ adrenaliny? Zaraz co... Rock jest za Lesnaraem i zaczyna go uderzać, Jericho odzyskuje siły i pokazuje Rockowi że czas pozbyć się Brocka, Rock jest tego samego zdania, współpracują jak za dawnych lat kiedy byli mistrzami Tag Team, próbują wyrzucić Brocka, ten jeszcze się opiera, Rock mówi Chrisowi żeby postawił go na nogi i trzymał, Jericho tak właśnie robi, Rock bierze rozbieg i... Flying Clothesline ! BROCK LESNAR IS OUT! Lesnar jednak jest w pełni sił i mówi coś do The Rocka, zmierzając do szatni, Rock wykłóca się z Lesnarem i pokazuje że może wrócić do ringu... Ale zaraz Jericho jest za Rockiem, próbuje go wyrzucić i... udaje mu się JERICHO ZWYCIĘZCĄ!!! CHRIS JERICHO WYGRYWA RUMBELE ROYALITY!!! ROCK NIE MOŻE UWIERZYĆ!!! MÓWI COŚ DO CHRISA ALE TEN GO NIE SŁUCHA!!! JERICHO MA SZANSE NA PAS!

Striker: Jednak Jericho...

Tenay: Stawiałem na Rocka...

Striker: To się przetawiłeś...

Tenay: Nie bądź za mądry!

Kamera przenosi nas do szatni Cody'ego Rhodesa i Johna Morrisona...

Cody Rhodes: Już niedługo pasy mistrzowskie wrócą do mnie...to znaczy do nas. Zdajesz sobie z tego sprawę, Morrison? Dashing Two ponownie zostaną mistrzami Tag Team...nie mogę się doczekać...czy ty mnie słuchasz?!

John Morrison: Prawdę mówiąc to nie. Mam dość twojego ględzenia. To oczywiste, że pasy trafią w nasze ręce, ale nie będzie to twoja zasługa, Rhodes. Przez długi czas opiekowałem się tobą, ale dosyć tego. Już teraz wiem, że błędem było dołączenie do New Hardcore Evolution. Ani ja, ani ty nie jesteśmy ekstremalnymi zawodnikami i raczej nigdy nie będziemy...

Cody Rhodes: Odbiło ci? To nasza szansa! Dashing Two to najlepszy Tag Team w WCE, a New Hardcore Evolution...(Przerywa mu Morrison)

John Morrison: Mam dość. Tylko Dashing Two, New Hardcore Evolution...już mi od tego niedobrze. I wiesz co? Stać mnie na dużo więcej niż na pasy Tag Team!

Morrison opuszcza szatnie, a Rhodes ze złością rzuca krzesłem o ścianę...

Lilian Garcia: Proszę państwa ten Event to No Rope Barbed Wire Match for Hardcore Championship a zmierza się w nim... pochodzący z Battle Creek, Michigan... THE HARDCORE CHAMPION ROB VAN DAM!!

rvd1_335305a.jpg

The Whole Fuckin Show

Lilian Garcia: Jego przeciwnikiem będzie... pochodzący z Brooklyn, New York... SHAD GASPARD!!

167657.jpg

Hey I Want a Taste!

Tenay: Stawiam na RVD

Striker: Shad go rozniesie, ta walka nie będzie długa...

Tenay: Zobaczymy...

GONG! Zaczęli, obaj rozglądają się po ringu, Shad dotyka dłonią druta kolczastego i jest on rzeczywiście ostry, dobrze wie że to już nie przelewki, RVD jest pewny siebie, tak samo Shad, pierwsze zwarcie wygrywa Shad i próbuje pchnąć RVD na drut kolczasty, RVD kontruje, tak samo Shad i to RVD biegnie wprost na drut kolczasty i... SALTO W TYŁ, RVD robi piękny unik, wyskakując za ring robiąc salto w tył, bardzo efektowne i mądre, uniknął pokaleczenia... Widać że Shad bardzo się zdenerwował ale nie wie jak wyjść z ringu, RVD może spokojnie poszukać sobie coś poza nim... wyciąga spod ringu krzesło i zawinięty na kiju drut kolczasty, RVD wrzuca krzesło i pałkę z drutem na ring, sam wchodzi na narożnik i wchodzi na ring bez szwanku, Shad wziął krzesło a RVD pałkę, Shad odwraca się i mocnym zamachem próbuje uderzyć Roba, jednak ten shcyla się i unika, Shad ma odsłonięte plecy i to tam właśnie RVD uderza tą pałką, Shad bardzo to odczuł i uklęknął na kolana, RVD wyjmuje wbitą w plecy Shada pałkę z drutem kolczastym, patrzy na publikę i pokazuje na Shada ta krzyczy, bierze duży zamach i wbija ją prosto w głowę Shada, ten upada na matę, chyba nieprzytomny, RVD wskakuje na narożnik ale chyba nie chce skakać, tak wyskakuje poza ring. Wielkie doświadczenie w tych walkach ze strony RVD, Van Dam znów szuka czegoś pod ringiem, tym razem wyciąga stół i wrzuca go na ring, RVD wraca do kwadratowego pierścienia, Shad już na nogach, jednak nie wie chyba gdzie jest, RVD dokłada mu serie punchy i low kicków, Gaspard jest zamroczony, chyba znów się nie przygotował dobrze na walkę, Rob rozstawia stół i centruje go do lewego narożnika, układa na nim Shada, zaraz... co... on robi ? Wyjmuje zapalniczkę z buta, próbuje zapalić stół, nie udaje mu się to. Chyba powiedział coś w stylu "Damn I Need Gas"...RVD wyrzuca zapalniczkę za ring, wchodzi na narożnik, tauntuje i... FIVE STAR FROG SPLASH!!! Jednak nie Shad w ostatnim momencie ześlizguje się ze stołu i RVD upada na pusty stół, to było ryzykowne i się nie opłaciło...Teraz od głosu dochodzi Shad, podnosi RVD i wynosi go w górę, patrzy się na publikę, krzyczy coś w stylu Waaaaaaa i sadza RVD krokiem na drucie kolczastym, to musiało boleć!

Tenay: AŁA!!

Striker: O Fuck co to było, najszczersze kondolencje Rob

Tenay: To dopiero początek...

RVD spadł za ring i trzyma się za krocze, Shad tauntuje do publiki, wchodzi na narożnik i zeskakuje z ringu, podłapał o co biega od swojego rywala, teraz on coś szuka pod ringiem, wyciąga kij bejsbolowy, spoglda na niego, dwa razy uderza nim RVD i kij się łamie, Shad wyrzuca kij i szuka dalej, znajduje blat od stołu z jednej strony owiniętym drutem kolczastym, wrzuca go na ring, szuka drugiego, o dziwo nie musi długo szukać bo ten leży w tym samym miejscu, Shad wrzuca i drugi blat na ring, teraz podnosi RVD ale nie wie jak wrzucić go na ring, Stawia go przy narożniku, sam wchodzi na narożnik, łapie go jakby ustawiał się do DDT, wspomaga się drugą ręką łapiąc go za nogę, wyniesieni i Shad spada na ring z RVD, ta akcja wyglądała dziwnie i dwuznacznie, jednak to nie ważne, RVD leży jakby był martwy, Shad ustawia jeden blat w jednym narożniku, drugi w drugim, podnosi RVD i Irish Whip ale pierw na drut kolczasty, który zastępuje liny, RVD wbija się w te liny i krwawi z każdej strony, Shad teraz bierze jego głowę i wbija ją w drut, to musi boleć... Gaspard Tauntuje, RVD w geście rozpaczy zaczyna go okładać punchami i low kickami, jednak na niewiele to się zdaje, Shad szybko wstaje i odpowiada Standing Clotheslinem, RVD upada robiąc przy tym fikołka w tył, Shad jest chyba zadowolony ze swojej postawy, podnosi RVD i Irish Whip do narożnika z blatem od stołu owiniętym drutem kolczastym, teraz do tego z naprzeciwka tam też jest to samo urządzenie, Shad wbija RVD raz w jeden, raz w drugi blat, Rob krwawi z każdego zakątka ciała ale Shad także, Gaspard wyrzuca teraz z narożnika Van Dama, kładzie blat na macie, podnosi RVD, wyniesienie i... STO!! Nie RVD kontruje to w DDT, jednak to Rob upada na blat z kolczatką a Shad na matę... Gaspard już się podnosi tak samo RVD, jednak ten drugi nie ma nawet siły by zadać jakiś cios, Gaspard dokłada dwa punche i RVD przewraca się z wyczerpania, Shad podnosi rywala i... STO na kolczatkę, rozgląda się teraz wokół ringu, patrzy na zapalniczkę, jednak bierze drugi blat z kolczatką i kładzie go na RVD, ten ciągle leży na tej pierwszej... Shad Gaspard dobrze wie co robi, szuka czegoś pod ringiem, znalazł kanister z benzyną, wrzuca go na ring, idzie po zapalniczkę, sprawdza czy działa, okazuje się że tak, Shad podnosi ją w geście zwycięstwa i znów krzyczy coś w stylu Waaaaaa!!

Tenay: Co ten wariat chce zrobić?

Striker: Chyba go zapalić...

Tenay: Obyś się mylił...

Shad jest już na ringu, wylewa cały kanister z benzyną na blat na górze, teraz chce to chyba zapalić i tak też się dzieje, RVD w potrzasku ale co widzimy, to nie koniec Shad wchodzi na narożnik, RVD ODKLEPUJE, MAMY NOWEGO MISTRZA! SĘDZIA MÓWI ŻEBY SHAD NIE SKAKAŁ, JEDNAK TEN NIE SŁUCHA SKACZE i... LEG DROP NA PŁONĄCY BLAT... RVD JEST WYNOSZONY DO KARETKI A SHAD CIESZY SIE JAK DZIECKO ZE SWOJEGO PASA I ZMIERZA NA BACKSTAGE!

Tenay: OMG! Co on z nim zrobił!

Striker: Dobrze że pojechał już do szpitala, jednak i tak koniec jego przygody z WCE, trudno będziemy wypatrywać jego następcy... A tymczasem zapraszamy na reklamy!

Tym razem kamera przeniosła nas do szatni Destination. Widzimy siedzącego na kanapie WCE Championa - Mr. Kennedy'ego, który ogląda w tv walkę Shada. Po chwili do szatni wchodzą The Miz i Batista...

The Miz: Kennedy nie wątpię w to, że pokonasz Hardy'ego. Prawdę mówiąc to ten cieć może ci co najwyżej naskoczyć, ale wiesz...

Mr. Kennedy: Miz, Batista...chcieliście powiedzieć mi coś ważnego, czy tylko uświadomić mnie w przekonaniu, że pokonam Hardy'ego? Nie musicie. Hardy jest nikim, walka ze mną będzie jego ostatnią w WCE.

Batista: Shad zdobył Hardcore Championship. W końcu. Wiadome jest, że ty obronisz WCE Championship, a Awesome Animals pokonają te beztalencia i zostaną nowymi mistrzami Tag Team. Tak musi być. Nic ani nikt nie może tego zmienić...(Przerywa mu Miz)

The Miz: Becouse Weeeeeeeee....Areeee...Aweeeeeeeessssooooomeeeee!!!

Mr. Kennedy: Ta...to się dopiero okaże. Prawdę mówiąc nie możecie przegrać. Praktycznie nie macie konkurencji. Wasza porażka nie wchodzi w gre, nie ma opcji żebyście dostali od tych oszołomów. Wyobraźcie to sobie...The Destination...najwspanialsza stajnia w historii wrestlingu...będziemy posiadać wszystkie pasy mistrzowskie tej federacji...to nasza federacja. Nasza! Aha, i zostawcie sobie troche sił, przecież dziś przychodzą dziewczyny...

W pewnym momencie do szatni Destination wchodzi The Rock, trzymający w ręku piwo...

The Rock: Keeeeeeneeeeedddyyyy! Rock życzy ci powodzenia w walce z tym Jabroni. Rock wie, że sobie poradzisz, ale czy nie lepiej byłoby się wyluzować przed walką? Rozumiesz...

The Miz: Kto ci pozwolił wchodzić do naszej szatni, ee?! Kim ty w ogóle jesteś?! To przez ciebie przegraliśmy w Berli...(Przerywa mu Kennedy)

Mr. Kennedy: Spokojnie, bo jeszcze ci żyłka pęknie. A tak właściwie to co wy tu jeszcze robicie? Przecież wy dwaj macie za chwile walke...jazda na ring! Aha, Batista, Miz...wierze w was. Dajcie z siebie wszystko.

Kennedy poklepuje Batiste po ramieniu. Awesome Animals wychodzą z szatni. Rock rozsiada się na kanapie i podaje piwo Kennedy'emu...

The Rock: A pamiętasz tą Stacy...? Ależ to była szprycha...

(Theme Dashing Two...)

Lilian Garcia: Panie i panowie, czas na walkę o pasy mistrzowskie Tag Team! Jako pierwsi na ring wchodzą...pochodzący z Charlotte, North Carolina, ważący 200 funtów..."Dashing" Cody Rhodes!

cody_rhodes3.jpg

Lilian Garcia: Oraz jego partner...podchodzący z Los Angeles, California, ważący 223 funty...John Morrison!

john-morrison.jpg

(Hey, i want a taste...)

Lilian Garcia: Ich przeciwnicy...Wspólnie ważący 521 funtów...Awesome Animals! Batista...

batista.jpg

Lilian Garcia: Oraz...The Miz!

img8199729.jpg

Lilian Garcia: Oraz ich przeciwnicy...Wspólnie ważący 520 funtów...WCE Tag Team Champions...Goldberg...

billgoldberg.jpg

Lilian Garcia: Oraz...CM Punk!

Punk_Tag_Champ.jpg

Matt Striker: Zapowiada się nam świetna walka. Jestem za Dashing Two!

Mike Tenay: Ja wstrzymam się z głosem...

Gong rozpoczął walkę. Wszystkie drużyny ustawiły się w swoich narożnikach. Walkę rozpoczeli Cody Rhodes, The Miz oraz CM Punk. Rhodes bez słowa rzucił się na Miz, a Punk spokojnie przechadzał się po ringu przyglądając się walczącym. Rhodes spycha Miza do narożnika gdzie zasypuje go falą low kicków i punchy. W pewnej chwili Punk wykonuj Roll Up na Rhodesie...1...kick out. Rhodes patrzy na Punka i po chwili bez słowa rzuca się na niego. Punk robi szybki unik, jednak Rhodes odbija się od liny i...Closethline. Punk na macie, Rhodes odlicza...1...kick out. Cody zmienia się z Morrisonem. Rhodes podnosi Punka, odbija go od lin, Cody wykonuje na wracającym Punku Atomic Drop, a Morrison następnie Superkick. Morrison chce odliczyć...1...2...kick out. Lekko zdegustowany John siada na Punku i odkłada go po twarzy. Kiedy Morrison wstaje i odwraca się, otrzymuje Big Boot od Miza. Miz zaczyna tauntować, po chwili podnosi Morrisona i...Dropkick. Morrison wstaje od razu, biegnie w stronę Miza jednak nadziewa się na Closethline...i jeszcze raz. Miz wchodzi na narożnik, już ma skakać na Morrisona, kiedy dobiega do niego CM Punk...Superplex! Miz na macie. Punk odlicza Miza...1...2...kick out. Punk wstaje jednak od razu nadziewa się na Superkick od Morrisona. Morrison przeciąga Miza blisko narożnika, a następnie kładzie na nim Punka...John chyba szykuje się do Starship Pain...I tak! Starship Pain na Punku i Mizie! Morrison tauntuje! Rhodes wystawia rękę do zmiany, jednak Morrison lekceważy go. Punk podnosi się jednak od razu otrzymuje serie ciosów od Morrisona, który ma teraz ogromną przewagę. W pewnym momencie Morrison chce wykonać Enguiziri na Punku, jednak ten uchyla się i...Punk bierze Morrisona na barki, szykuje się G.T.S! Jednak po chwili Morrison wyrywa się i...Backbreacker na Punku. Morrison przeciąga Punka do narożnika i zmienia się z Goldbergiem. Goldberg przy owacji publiczności wchodzi na ring i od razu podnosi Morrisona i...Spinebuster! Goldberg ponownie podnosi Morrisona...i znowu Spinebuster! Goldberg zaczyna tauntować, jednak w tej samej chwili Miz zmienia się z Batistą...Goldberg odwraca się i otrzymuje Spear! Batista odlicza...1...2...kick out. Batista od razu okłada Goldberga po twarzy, po czym podnosi go i szykuje się do Batista Bomb...Batista podnosi Goldberga...i tak, Batista Bomb! Batista ponownie odlicza, to chyba koniec...1...2...Morrison! Morrison przerywa liczenie! Batista od razu wstaje i rusza w stronę Morrisona, jednak ten schodzi mu z drogi, Batista wypada poza ring! Morrison nie czeka długo, szybko wchodzi na narożnik i...Dropkick! Batista wpada na stół komentatorski! Morrison nie czeka długo, wstaje i sam wchodzi na stół, podnosi Batiste i chce wykonać Moonlight Drive, jednak Batista sprytnie wrywa się i podcina mu nogi. Morrison w opałach. Batista tauntuje nad leżącym Morrisonem, podnosi go i...Batista Bomb na stół komentatorski! Batista Bomb! Kiedy tylko Dave wygrzebuje się z resztek stołu, wraca na ring. Batista tauntuje...chwila...Spear! Spear! Goldberg! Goldberg odlicza...1...2...Miz! Miz przerywa liczenie, podnosi Goldberga i chce wykonać swój Skull Crushing Finale, jednak przerywa mu w tym Rhodes, który podbiega do Miza od tyłu, odciąga go od Goldberga i wyrzuca z ringu! Rhodes odwraca się i...Superkick od Punka! Sędzia traci kontrolę nad walką, przestał już nawet odliczać Morrisona! Punk ustawia się poza ringiem. a my widzimy Miza, który podnosi Rhodesa i wykonuje na nim Skull Crushing Finale, po czym ustawia się w swoim narożniku tauntując. Goldberg ustawia się w narożniku...Batista powoli wstaje...Goldberg rusza na niego, jednak Batista schodzi mu z drogi, Goldberg wpada w narożnik! Goldberg po chwili pozbierał się, odwraca się w stronę Batisty...Spinebuster! Batista podbiega do liny i zaczyna tauntować. Zwierzak został wypuszczony z klatki! Batista pomaga wstać Goldbergowi, ustawia go na Batista Bomb, jednak...to Morrison! Morrison wchodzi na narożnik...Morrison skacze na Batiste i...Tornado DDT! Batista na macie, to szansa dla Morrisona! Czyżbyśmy mieli nowych mistrzów Tag Team?! Morrison odlicza Batiste...1...2...kick out! Walka trwa dalej. Niesamowite widowisko!

Matt Striker: Widziałeś to Tornado DDT?! To było świetne! Morrison, wspóść Rhodesa, wpóść Rhodesa!

Mike Tenay: Bardzo trudno jest ocenić kto wygra, wszystkie drużyny są praktycznie na jednakowym poziomie. Raczej nie da się tu wytypować faworyta!

Morrison nie może uwierzyć w to, że nie odliczył Batisty. Morrison wstaje i zastanawia się co ma zrobić, jednak chwile zastanowienia przerywa mu Goldberg, który wykonuje na nim swój Spear! Goldberg odlicza...1...2...kick out! Morrison również nie ma zamiaru odpuścić...chwila...nie może być...Goldberg podnosi Morrisona...czyżby Jackhammer?! Tak, Morrison jest teraz w bardzo niekorzystnej pozycji...chwila...to The Miz! Miz ustawia się na narożniku i skacze na Morrisona, Goldberg traci kontrole i potężnie upada na matę! Morrison upadł z wielkiej wysokości, to musiało boleć. Miz kładzie rękę Batisty na Goldbergu, sędzia liczy...1...2...kick out! Niesamowite, walka trwa dalej! Kiedy to się skończy!? Cała trójka leży teraz na ringu...Batista po chwili czołga się w stronę swojego narożnika, to samo Goldberg, Morrison leży nieprzytomny przy linach...Batista jest już przy swoim narożniku...zmiana! Miz na ringu, jednak w tym samym czasie zmiany dokonał Goldberg! Miz chce uderzyć Punka, jednak ten przebiega pod jego ręką, Miz odwraca się...Superkick! Punk tauntuje...Morrison czołga się w stronę swojego narożnika i...zmiana, Rhodes na ringu. Cody dobiega do tauntującego Punka, odwraca go i...Cross Rhodes! Cross Rhodes! To już chyba koniec! Cody odlicza...1...2...iii...kick out! Rhodes nie wierzy własnym oczom! Cody nie czeka długo, podnosi Punka i chce ponownie wykonać Cross Rhodes, jednak Punk wyrwał się i...podnosi Rhodesa! Szykuje się G.T.S...I...Rhodes wyrywa się, i...Closethline od Rhodesa! Cody bez chwili zastanowienia wchodzi na narożnik, ustawia się...Moonsault na Punku! Rhodes od razu odlicza...1...2...Miz! Miz przerywa odliczanie! Miz bez chwili zastanowienia podnosi Punka i...Skull Crushing Finale! To musi być koniec, mamy nowych mistrzów Tag Team! Miz odlicza...1...2...3...Nie! Nie! Punk złapał za linę! Miz kłóci się z sędzią, popycha go, jednak kiedy Miz odwraca się otrzymuje Cross Rhodes o Cody'ego! Rhodes tauntuje, i w tym samym czasie na ringu pojawia się Goldberg, który zmienił się z Punkiem! Goldberg wykonuje Spear na Rhodesie, a następnie podnosi go...tak, teraz musi się udać...Jackhammer! Goldberg odlicza...1...2...3!!! Koniec walki!!! CM Punk i Goldberg obronili swoje pasy!

Lilian Garcia: W tej walce zwyciężają, oraz zatrzymują pasy Tag Team...CM Punk i Goldberg!

Morrison podchodzi do leżącego na ringu Rhodesa...Rhodes podnosi się o własnych siłach, jednak chwieje się na nogach...patrzy na Morrisona...John podaje mu rękę. Cody patrzy na Morrisona, po czym podaje mu ręke. Dashing Two przez chwilę patrzą na siebie...CO?! Morrison uderza Rhodesa w twarz, po czym wykonuje na nim Moonlight Drive! Co to ma znaczyć?! Morrison prosi o mikrofon...

John Morrison: To twoja wina, Rhodes! Starałem się, robiłem wszystko jak należy, dawałem z siebie wszystko...tylko po co?! Ja wyprówałem sobie żyły, a ty wszystko zepsułeś! Wszystko! Koniec Dashing Two! Koniec z New Hardcore Evolution! Odchodzę! Od dziś będę się starał zdobyć któryś z najważniejszych pasów w federacji, nie potrzebuję do tego ani ciebie, ani nikogo innego...Ty i tak się do niczego nie nadajesz...

Morrison podnosi Rhodesa...chyba ponownie chce wykonać Moonlight Drive, jednak Rhodes wyrywa się i...Cross Rhodes! Cross Rhodes na Morrisonie! Rhodes rzuca się na swojego Tag Team partnera i okłada go po całym ciele, jednak Morrison wyślizguje się z ringu. Rhodes nie może uwierzyć w to co się stało...

Matt Striker: Koniec Dashing Two?! Koniec najlepszego Tag Teamu w Wrestle Championship Entertaiment?!

Mike Tenay: Na to wygląda...co się stanie z Codym i Johnem, pokaże przyszłość. Faktem jest jednak to, że CM Punk i Goldberg obronili swoje pasy Tag Team!

RESZTA W CZĘŚCI DRUGIEJ! TAM OCENIAJCIE!

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Tuptuś

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie