Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

US Champion i co z jego karierą?? (Spoilery!)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

e5d73157c3_52579114_o212.jpg

Daniel Bryan, a raczej Bryan Danielson legenda Sceny Niezależnej trenowany przez takich zawodników jak HBK Shawn Michaels, William Regal czy Masako Tanaka. Wystąpił na początku roku w pierwszej edycji NXT nie wygrał tam przez pare miesięcy walki ale w pierwszym rankingu był pierwszy. Przed pierwszymi eliminacjami zawalczyl na RAW i odniósł tam swoje pierwsze zwycięstwo w WWE co mogło oznaczać odmiane sytuacji ale odpadł z NXT dzień później. Potem po skończeniu pierwszej edycji NXT pojawił się w grupie Nexus, która zaatakowała Johna Cene, Straight Edge Society i innych pracowników RAW demolując przy tym ring. Pare dni później jednak został zwolniony za duszenie Justina Robertsa jego własnym krawatem i tym samym Nexus został w siódemke. Dwa miesiiące później na SummerSlam miala odbyć się walka Nexus vs Team WWE 7-on-7 Elimination Match ale na RAW przed SS Nexus zaatakowało Great Khaliego uniemożliwiając jego występ. Na SummerSlam jako 7 na ring wyjść chciał The Miz (były mentor Bryana z NXT) ale John Cena wziął mikrofon i powiedział mu, że to nie on będzie 7 zawodnikiem w ich drużynie i wtedy wszyscy zostali zaskoczeni, bo na ring wszedł Daniel Bryan! Podczas walki szło mu świetnie. Od razu wyeliminował Darrena Younga. Później jednak John cena był nieprzytomny na ringu, a w narożniku stal już tylko Bryan. podczas gdy Nexusów był trzech. Cenie udało się zmienić i po paru świetnych akcjach Bryan wyeliminowal Heatha Slatera. Jednak wtedy nar ing z walizką wszedl The Miz i zaatakował nią Daniela, któy został odliczony. ostatecznie Team WWE wygrał ale teraz nasuwa się pytanie co z Bryanem. Chyba nikt nie ma wątpliowści, że Miz musi stracić US Championship i Danielson po tym jest murowanym faworytem do tego tytułu. Moim zdaniem na NOC zobaczymy walkę The Miz vs Daniel Bryan i po Cripple Crossface wygra Brayn. Potem Miz zezłoszczony wykorzysta walizkę i zdobędzie pas ale tu nie o tym. Chodzi o Daniela z kim mógłby w obecnej chwili feudować o ten pas?? Ja jakoś nie widzę rywali dla niego. Chociaż Morrison, DiBiase, Regal, Ryder mogliby dostać szanse. Jak dla mnie świentym pomysłem jest feud z Regalem dwóch świetnych techników. Trener i uczeń. Mogłoby to się zakończyć Title vs Carreer na Survivor Series. Koniec kariery Williama na tym samym PPV, które to bylo jego pierwszym PPV w WWF ale raczej to niemożliwe, bo WWE zbytnio nie myśli o tmy pasie więc po co jakiś większy feud o jakiś tam pas US?? Moim zdaniem świetne rozwiązanie ale WWE nie stać na takie coś. Więc taki scenariusz odpada. Dalej feud z Johnem Morrisonem. John ma przejść Heel Turn więc czemu nie. Mogliby wykręcać ładne walki, bo Morrison wraca do formy ostatnimi czasy i nawet częściej trafia ze Stairship Pain co może wnioskować jedno jakieś większe plany do niego i może US Champ pod koniec roku na SS. Na pewno dobre rozwiązanie. Ale są inne możliwości Heel Turn Trutha, która ma nastąpić jeszcze w tym miesiącu po tym jak dostanie nowy theme. Na pewno byłoby miło ale jest tez pewien jobber, któy według mnie mógłby stworzyć niezły feud z Bryanem, a jest nim Zack Ryder, który ma dobry gimmick i ma talent ale jest niewykorzystywany (choć kto zna spoilery z następnego RAWpewnie zastanawia się czy nie szykuje się dla niego coś wiekszego) i Daniel mógłby go podpromować (chociaz dziwnei by to wyglądalo). Jedno jest dla mnei pewne Daniel straci pas na TLC albo Survivor Series, a potem będzie piął się do ME. I właśnie jakim sposobem się do niego może dostać?? Jak dla mnie są dwie opcje. Pierwsza Miz jest WWE Champem do stycznia (z jakimiś tam przerwami) i wtedy Bryan ni z gruchy ni z pietruchy wygrywa Royal Rumble Match i potem rozpoczyna feud z Mizem. I wtedy zależy czy na Elimination Chamber Miz utrzyma pas. Jeśli tak to na Wrestlemanii mamy walkę Miz vs bryan i pas dla Daniela dzięki czemu jest w ME albo jeśli Miz straci pas, Daniel wyzywa na walkę Undertakera i wygrywa kończąc karierę oraz serie phenoma tym samym promując się na wielką gwiazdę, która może wszystko i wtedy jakiś Heel Turn i pas WWE na jego barku. Albo drugi sposób Triple H jest mistrzem przed Elimination Chamber i Daniel dostaje się do tej walki (Hunter jeszcze lider Nexusa jakiś pretekst byłby) i wtedy na koniec zostaje z Triple H i zakłada Criple Crossface zdobywając pas WWE. I potem na Wrestlemanii rewanż wygrany przez Bryanem tym samym zostaje wypromowany na mega gwiazdę. Mogą też poczekać dłużej ze wprowadzaniem go do ME i po stracie pasa US dać mu feud z Mizem zakończony jego zwycięstwem na WM'ce i potem draft na SD! i feud o WHC z Zigglerem, Punkiem lub Swaggerem. A może WWE zaskoczy i znajdą inne rozwiązanie na jego dołączenie do ME?? Albo on nic nie osiągnie i stanie się po prau miesiącahc jobberem?? Nikt tego nie wie więc zapraszam do dyskusji.

PS> Nie dodaje durnych pytań, bo jak ktoś nie potrafi sam złożyć składnej wypowiedzi to zamiast na forum zapraszam do podstawówki.

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

2

• Piledriver1674325991

2

• Yao

1

• SweetChinMusic

1

Top użytkownicy w tym temacie

Moja wypowiedź będzie dość długa, to tak na marginesie :) Chciałbym się odnieść do słów niektórych osób, które podczas pierwszego sezonu NXT mówiły, że Danielson będzie Jobberem Jak Bourne bla, bla, bla....I co teraz? Wiele mówi się o tym że Vince jest głupi, bo era 4kids, bo to bo tamto... Otóż nie, Vince McMahon jest geniuszem. Potrafi tak zakręcić ludźmi, że to jest aż nieprawdopodobne. Wielu wydawało się, że nie ma takiej opcji, by Danielson, powrócił do WWE, ale Vince na prawdę nie jest na tyle głupi, by stracić takiego wrestlera. Vince dobrze wie, że Tienej chciałoby sięgnąć bo Briana. Dlatego nie potrafił wytrzymać tych 90-dziesięciu dni. Wiedział, ze Danielson po 90 dostanie propozycje od Dixie( No niech mi nikt nie mówi że TNA, chociaż trochę nie starało by się o niego.)więc zaproponował mu powrót, już na SummerSlam. Jest kilka argumentów przemawiających za tym, że Danielson w WWE stanie się gwiazdą. Otóż, po pierwsze po śmierci Benoita, nie widzieliśmy ani jednego świetnego, a może i wręcz kapitalnego technika w krainie Vinca. Drugi argument jest taki, po co Vince robił by powrót Brianowi, na największej gali lata? Mało tego, w Main evencie największej gali lata. McMahon bardzo dobrze wie, że Danielson jest zajebistym wrestlerem, nie pozwoli zmarnować takiego talentu. Kto wie czy za 3 lata, American Dragon nie będzie jedną z głównych twarzy World Wrestling Entertainment. Można powiedzieć, że feud z the Mizem, trwa już od 23 lutego. Myślę, ze Night of Champions, to ta gala, na której Danielson sięgnie po swój pierwszy tytuł w World Wrestling Entertaimnent. Wszystko idzię w tym kierunku. Miz na pewno stanie się Main Eventerem, a przeciwnika dla niego nie było. Teraz na szczęście już jest, więc czas stracić pas Mizanin :)

Ps: Miało być 3 razy dłużej, ale się śpiesze. Jak wrócę, zedytuje posta i coś dopiszę :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Ja myśle troche inaczej. Oczywiście nie wierzyłem, w to że Vince był na tyle głupi by zwolnić takiego zawodnika jakim jest Bryan Danielson (mówcie, co chcecie, ale jeszcze przed SS o tym pisałem), jednak myślałem, że powróci po tych 90dniach lecz Sebu wyjaśnił dlaczego tak sie nie stało :) Inaczej wyobrażałem sobie jego powrót. Myślałem, że powróci jako żądny zemsty Bryan Danielson, jednak jest facem. Za to to, co pokazał w ME na SS wróży, że nie bedą go szmacić tak jak na początku. Vince jest genialny i świetnie wykorzystuje wszystkie sytuacje nadażające sie, dlatego myśle, że feud Daniela z Mizem oczywiście już sie zaczął i Daniel dostanie pas na NoC. Jeśli Miz straci swój pas na NoC od razu ze złości wykorzystałby walizke i w efekcie Sheamus bedzie chciał rewanż. Jak wiemy w październiku ma wrócić Hunter i dlatego myśle, że Daniel wygra na NoC, , Miz wykorzystuje walizke Rudy chce rewanż, wkracza Hunter i feuduje z Rudym. Jasiu "bezrobotny" bedzie mógł na nowo przyssać sie do pasa WWE i feudować z Mizem, który sam tego chce. Ale nie o tym mowa.

Miz przestanie sie krecic wokół pasa US no i teraz co dalej... ponoć ma być heel turn Morrisona, więc czemu nie. Jeśli rzeczywiście z tym HBK to było zagranie komercyjne, to Shawn Michaels Jr może spokojnie feudować o pas US z Danielem, przy okazji zwiększając prestiż tego pasa, co by było kolejną świetną rzeczą, bo ten pas ma w końcu promować młodych, a teraz to taki jakby niewiele znaczący dodatek. Co do wejścia do Main Eventu, to wydaje mi sie, że dopiero po drafcie. Teraz na SD jest mnóstwo gwiazd i ME jest przepełniony, a jeszcze teraz Triple H wraca i Miz wchodzi, a ciągle Edge z Jericho sie kręcą wszędzie. No cóż na RAW robi sie coraz ciekawiej, a WWE z PPV na PPV jest coraz lepsze, więc nie moge sie już doczekać Night of Champions.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Hola hola bez przesady,to prawda Brayan ma teraz duży push ze strony WWE ale nie aż taki żeby na NoC bez problemu wygrać US Chempiona.Nie wydaje się wam że feud pomiędzy Mizem a Danielsonem musi potrwać dłużej niż miesiąc,następnie Danielson zdobywa pas i koniec.Moim zdaniem Vince zrobi taki myk że to Danielson wygra ten pas na NoC jednak zaraz po walce przybiegnie Alex Riley i razem z Mizem po walce będą okładać Danielsona aż do konica jego sił,potem Miz wykorzystuje walizkę i ma znowu pas,Danielson czuje się oszukany i próbuje odzyskać pas.Może i walizka była by słabo wykorzystana,jednak feud byłby genialny i mi by się to podobało.

Jeśli Miz straci swój pas na NoC od razu ze złości wykorzystałby walizkę i w efekcie Sheamus bedzie chciał rewanż. Jak wiemy w październiku ma wrócić Hunter i dlatego myśle, że Daniel wygra na NoC, , Miz wykorzystuje walizkę Rudy chce rewanż, wkracza Hunter i feuduje z Rudym. Jasiu "bezrobotny" bedzie mógł na nowo przyssać sie do pasa WWE i feudować z Mizem, który sam tego chce.

Ej chyba cię za bardzo fantazja poniosła,gdyż tak jak mówiłem feud pomiędzy tą dwójką jest za krótki a poza tym jaki WWE Chempion,jakie małpy =)) ?? Miz aktualnie ma za mały push na mistrza WWE i jego przeznaczeniem było już od początku NXT 1 feudowanie z Danielsonem a więc twoja wersja wydaje się mało prawdopodobna.Tyle od mojej osoby na temat przyszłości Danielka :).

#SmartFanZone

potem Miz wykorzystuje walizkę i ma znowu pas

Tak tylko na Money in The Bank cały czas gadano, że walizka z SD! jest do pasa World Heavyweight Championship, a walizka RAW do pasa WWE Championship więc takie rozwiązanie jest niemożliwe chyba, że WWE będzie chciało ogłupić fanów co pare razy już próbowalo. Pozatym takie rozwiązanie byłoby mierne i to byłby koniec pushu dla Miza i jego marzeń o ME. Więcd pomysł trochę nierealny i głupi, bo nie byłoby ME dla MIza. Mówisz, że Bryan nie dostanie takiego pushu, a jednak to bardzo możliwe. Przecież muszą odebrac Mizowi pas, a to z Danielem feud jako taki ma. Jak dla mnie Night of Champions to świetne miejsce aby Miz zdobył pas, a to dlatego, że:

Będzie 6 Pack Challenge czyli można liczyć na długą walke z paroma extremalnymi akcjami więc mistrz po walce będzie wykończony i biorąc pod uwage, że bardzo możliwe iż ani Cena ani Orton tego nei wygrają to Miz ma wielką szanse zaatakować nowego mistrza i to moim zdaniem możebyć jego face turn.

No więc są wielkie szanse, że Bryan zdobędzie pas na NOC i nawet powiem, że będe zaskoczony jeśli go nie zdobędzie i to bardziej niż byłem zaskoczony kiedy Rhodes nie wygrał MitB albo kiedy Cena na SS nie przeszedł Heel Turnu. Poprostu zdobędzie ten pas na 2000% i nie ma bata żeby było innaczej.

Przepraszam za pomyłke, bo zapomniałem, że w październiku jest hell in a cell, a nie Survivor Series. Wydaje mi sie, że Triple powróci na SS, a ten feud Bryana nie bedzie taki krótki. Po prostu wszystko mi sie składało w jedną całość, tylko zbyt krótkie było właśnie o ten jeden miesiąc, dlatego wydaje mi sie, że Danielson nie zdobedzie pasa na NoC, właśnie dlatego, że wszyscy sie tego domyślają. Wszyscy sie domyślali heel turnu jasia, dlatego w zamian za to zmienili mu kolorek. Wszyscy wiedzieli, że Deadman powróci na SummerSlam i nie było żadnego zaskoczenia, kiedy wyszedł z trumny- jednym słowem wielki powrót Deadmana nie wyszedł tak jak powinien. Myśle, że na NoC Miz użyje jakiejś sztuczki ew. dyskwalifikacji i pas obroni. Na hell in a cell Daniel pas zdobędzie, a mistrz WWE (prawdopodobnie Rudy) bedzie wykończony po walce w klatce i Miz mu pas odbierze. Na Survivor Series powrót Huntera i dalej bedzie wszystko tak jak napisałem w poście wyżej. Nawet to, że Cena nie przeszedł heel turny sie zgadza. Bedzie feudował z Nexus, Miz bedzie dalej heelem i gdy Hunter sie zajmie Rudym Cena wróci do koryta (czyt. pas WWE) i bedzie feudował z Mizem jak wszyscy chcą (przynajmniej sam Miz i jasiek). Wszystko mi sie ułożyło w logiczną całość.

Co do tej fantazji to masz racje, bo już mam w głowie 5pomysłów nawet realnych na dalsze losy Takera i Kane'a...

P.S. a jaki push miał Swagger gdy zdobył walizke? bo ja jakiejś różnicy nie widze pomiędzy Mizem a Jackiem...

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Nie wzorując się na wypowiedziach innych napisze własną opinię i przyszłość dla Bryan'a.Zacznę od tego,że Daniela poznałem dokładniej właściwie przez WWE.Nie oglądam sceny niezależnej.Spodobał mi się jego styl walki.Myślałem,że uda mu się wygrać NXT ,ale spotkał mnie zawód.Póżniej ,gdy wiedziałem ,że cały czas jest w federacji liczyłem ,że zdobędzie US Championship pokonując Miz'a.Następnie jego głupie zwolnienie i strata jednego z najbardziej utalentowanych zawodników.Powoli o nim zapominałem(choć myśl ,że to on może być anonimowym GM też przeszła mi przez głowę).I nagle na SS wielkie zaskoczenie.Powrócił Bryan w wielkim stylu.Gdy po raz pierwszy wszedł do meczu zaszokował swoimi umiejętnościami.Drugi Benoit.Wyeliminował dwóch na końcu sam odpadł.I muszę przyznać ,że bardzo ucieszyłem się z jego powrotu.Pomimo,że przez Miza został wyeliminowany ,dało to podstawy do jego walk o US Championship.W końcu Miz ma walizkę ,a chyba WWE nie chce zunifikować pasa US i WWE CHampionship.Daniel jest świetnym kandydatem na przejęcie tego pasa od Miza.Przed tym liczę na jakiś porządny feud pomiędzy dawnym uczniem i mentorem.Obaj zawodnicy posiadają duże umiejętności.Daniel to w końcu trochę świeżości na Raw.Mam tylko nadzieję ,że nie wkręcą go w feud pomiędzy Nexus ,bo to byłaby porażka.Po feudzie z Mizem i zdobyciu pasa powinien się nim cieszyć ,jak najdłużej .Najlepiej do nawet Survivor Series,bo ten pas często właścicieli nie zmienia.Gdyby zaczął feud z Morrisonem bądz Ted'em też byłbym zadowolony.Moim zdaniem ciekawą koncepcją byłoby danie mu jakiegoś tag team partnera.Najlepiej równie dobrego w ringu ,jak on.Nie wiem kto to mógłby być narazie.Patrząc dalej w jego karierę ,gdyby na SS stracił pas na rzecz John'a na TLC powiedzmy w Ladder Matchu przerywa na chwilę karierę i powraca na Royal Rumble.Tam wchodzi z numerem 30 i wygrywa .Dalej już nie będę rozmyślał nad jego karierą,bo to trudna sprawa.Mam tylko dużą nadzieję ,że Daniel po dużym pushu nie wróci do jobbowania.Takie rzeczy też często w federacji się zdarzają.Jednak mam nadzieję na ,jak najlepszą przyszłość tego zawodnika,bo lubię jego styl oraz jego.Gdy tylko szybko zdobędzie uznanie w WWE wspaniała kariera stoi przed nim otworem.Prawdę mówiąc to mógłby zdobyć każdy pas.

Tyle ode mnie.