Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jak oceniacie SummerSlam 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie będziemy oceniali największą imprezę lata, czyli SummerSlam 2010.

Proszę o wyczerpujące uzasadnienie swojego wyboru.

Ankieta potrwa 20 dni.

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• sm

1

• Turej

1

• swiroos1674325948

1

• Luks

1

Top użytkownicy w tym temacie

Ja zagłosowałam, że wspaniała.

Długo trwała, ale ani razu nie przysypiałam, wiele zwrotów akcji, kilka rozczarowań, nie ukrywam, szkoda mi było Kane'a i Takera, ale walki ciekawe, nawet divy się jakoś w miarę biły ;) Walka Ortona i Sheamusa długa i męcząca, ale bardzo ciekawa. I właściwie dobrze też, że moje wszystkie typy się sprawdziły. No i jeszcze ta ostatnia walka :) Kilka razy już myślałam, że Nexus wygra, potem znowu, że jednak Team WWE górą i tak w kółko. Ale było bardzo bardzo bardzo ciekawie, to jest wieeeeelki plus. A więc niech będzie, gala 6/6 :):D

Zagłosowałem na bardzo dobra.

Nie sądzę, że gala była wspaniała, było kilka niedociągnięć, jak umieszczenie na stronie Danielsona przed rozpoczęciem gali i Taker na plakacie.

Jednak sama gala mi się podobała. Tak naprawdę w każdej walce prócz div był jakiś element zaskoczenia, coś co mogło kogoś zaszokować. Całą galę uważam do udanych.

Ja uważam, że gala była bardzo dobra więc tak zagłosowałem. Na wspaniałą to troszeczkę, dosłownie troszeczkę brakuje. SummerSlam to SummerSlam. Wszystkie walki były na wysokim poziomie i wyniki były dosyć zaskakujące. I te powroty. Najpierw Undertaker a potem jeszcze niespodziewanie Daniel Bryan ;) Gala Bardzo dobra.

Zagłosowałem na bardzo dobrą, ale wahałem się czy niedać dobrej. Walki jak na ostatnie czasy były naprawde dobre. Wyniki raczej nie były zaskakujące. O tym, że zagłosowałem na bardzo dobrą przesądziły powroty. Takera mogliśmy się spowdziewać, ale Danielson to przynajmniej dla mnie duże zaskoczenie.

ksgj.png

Mój głos leci na "dobra". Wahałem się pomiędzy właśnie galą dobrą a gala przeciętną. Dlaczego tak zagłosowałem? Ponieważ 2 dobre walki to za mało jak dla mnie. Mowa tu o walkach Randy Orton vs Sheamus oraz o ME. W pierwszej walce z początku nie wiele się działo , jednak im bardziej walka dobiegała do końca tym lepsze było widowisko. No i bardzo dobre zakończenie RKO na stole. ME zachwyciłem się od razu gdy zobaczyłem Daniela Bryan'a, który pokazał w walce ze zasługuje jak najbardziej na miejsce w głównym rosterze( być może a raczej na pewno zacznie feud z The Mizem) . Trochę słabe zakończenie, oczywiście walkę musiał zakończyć nie kto inny jak John Cena... Reszta walk odstawała od tych dwóch niestety.

Mój głos poszedł na dobrą , zastanawiałem się nad dobra i bardzo dobrą , ale ostatecznie wybrałem ta pierwsza opcje .

Gala była dość dobra i nie przynudzała , nawet walke div obejrzałem chociaz nie była super . Najlepsza walka to chyba walka o pas WWE , ale celtycki wojownik żeby nie stracic pasa specjalnie uderzył Ortona , jak wiem teraz orton może po prosić o Re-match , bo wygrał . Orton jak juz pisalem w temacie na najlepszego zawodnika tej gali trzymał klase cały mecz , nie poddawal się i wstawał i kontrował , rko na stol ... A po tym Bicykle Kick (chyba dobrze napisałem) po odliczeniu do 2 , przerwał to .. a ostatnio nie zauważyłem żeby ktoś po tym ataku nie został odliczony .. Walka Rey'a i Kane'a przyniosła u mnie wielkie zaskoczenie , ale nie zaskoczenie ze wzgledu na mysterio , ale na kane'a .. Skleil dobra walke i nie było tam tylko punchów + na koncu choke slam , były rożne dobre akcje , a walka trzymała poziom tylko rey nie mogl dac rady z kane'm przeciez jest od niego o wiele mniejszy , a kane przewaza go i sila i wzrostem . Bardzo mnie zaskoczyło to , że kane wykonał tombstone na undertakrze , a nie na odwrot . Moze byc z tego bardzo dobry feud braci , chociaz wolalbym porót bod . Ogólnie gala była dobra i na pewno lepsza niż MitB .. Aby takich więcej !!

Mój głos leci na dobra ponieważ co tu dużo mówić gala była taka. Szkoda walki o IC, bo mogła trochę dłużej potrwać i niepotrzebne było wbicie Nexus. Co do reszty to divy jak zwykle przewinąłem, walka Big Showa z SES średnia jeszcze to zakończenie przecież nie musieli się zmieniać więc raczej powinni wygrać, ale cóż. Match o pas WWE ciekawy, bardzo dobrze zrobiony obaj pokazali dużo zwłaszcza Randy no i nic nie zawiodło tylko trochę zakończenie mnie rozczarowało, ale poza tym wszystko dobrze. Na koniec to RKO na stół i pewnie na RAW upomnienie się o rematch. Walka WHC również niezła jednak wynik był wiadomy czekałem tylko, za którym razem pojawi się Undertaker już myślałem w pewnej chwili, że Reya zbije, ale nie. I na koniec ME walka bardzo dobra chyba najlepsza z dużym zaskoczeniem w postaci Brayana jednak szkoda, że nie było tego heel-turnu Ceny, na który liczyłem, ale walka było przednia. Ogółem gala stała na dobrym poziomie i oby tak dalej w WWE.

Mój głos poleciał na Bardzo Dobry.SummerSlam, to jedna z lepszych gal TNA i WWE w tym roku. Dwie walki były takie sobie, nudne i strasznie krótkie.Mowa oczywiście o SES vs Big Show i Melina vs Alicia Fox.Na miano main eventu rzeczywiście walka T.Cena vs T.Nexus trzymała dobry poziom, lecz na końćówka już... Nie powiem.Walka Kane vs Rey też dobra, równa walce o pas WHC była walka o pas WC Sheamus vs Randy.Orton w tej walce był jakiś niezniszczalny :).No i najbardziej oczekiwany powrót Undertakera i nieoczekiwany powrót Daniela Bryana, dlatego gala wg mnie jest bardzo dobra ;). Ocena gali 8.5/10.

Wahałem się między przeciętną a dobrą ale jednak przeciętna. Owszem, na gali było wiele zaskoczeń, choć o powrocie Takera wiedziałem 2 miesiące temu, to o Brayanie dowiedziałem się dopiero na gali. Walka o IC zapowiadała się ciekawie, niestety dzięki interwencji Nexusa została zawodowo spaprana. Potem walka div, która niczym specjalnym sie nie wyróżniała, handicap dosyć słaby, potem prawdziwa katorga w postaci pojedynku Sheamusa i Ortona - ta walka była po prostu nudna, niczym mnie nie porwała, no jedyny fajny moment to te RKO na stól, reszta słaba. Walka o WHC była najlepsza na tej gali, po prostu dobra, dynamiczna i nie tak nudna. Na wielki plus powrót Deadmana. Main Event był moim zdaniem drugą walką na tej gali, nie zawiodłem się, może dlatego że nie miałem zbyt dużych oczekiwań. No i niespodzianki: Brayan, atak Miza, złość Jericho i Edge'a.

Gala bardzo dobra i tak głosowałem. Cieszę się, że nie zrobili z Takera Supermana który zaraz po powrocie ze stanu 'warzywka' niszczy Kane'a. Powrót jego i Danielsona to świetna wiadomość, nie nazwę gali wspaniałą, gdyż nudna nieco była walka Showa z SES i za wcześnie skończyła się walka o IC, mogło Nexus wpaść ale troszkę później, nie dali pokazać całych możliwości Dolphowi i Kofiemu. Brakło też czegoś ciekawego po walce o pas WWE. Jednak po wystąpieniu Miza było już tylko lepiej :). Gala mi się podobała, dziwię się, że (w przeciwieństwie do.. Wrestlemanii) nie przysypiałem nawet przy walce Div.

Wahałem się pomiędzy słaba, a przeciętna. Wybór padł na słaba. Przede wszystkim dlatego, że na gali była tylko jedna walka, w moim rozumieniu, przyzwoita: pojedynek o WHC. Na coś takiego można już popatrzeć(plus powrót Takera nieźle zrobiony ;)). Poza tym dwie średnie(Divas Championship i ME) a walka o IC była minimalnie ciekawsza od tej o pas WWE. Kolejne mega słabe starcie o WWE Champ, walka Showa ze SES to były mega gnioty. Kolejnym zasadniczym minusem był powrót Daniela Bryan'a(gdyby nie on to ME również byłby nieistotny:P). Jestem zdania, że powinien promować Pro Wrestling na scenie niezależnej, a nie pracować w cyrku Vince'a. Od razu uprzedzę ewentualnych haterów, nie nie uważam by Daniel miał jobbować i jak najbardziej może trafić do ME, ale ile zostanie z tego wspaniałego zawodnika???

Reasumując minusy zasadniczo przeważają. Jeśli tę galę określić mianem B.Dobra to brakuje skali dla oceniania np ROH, czyż nie?

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Jak dla mnie gala wypadała przeciętnie.Dostaliśmy od WWE dużo segmentów,jednak trochę mało walki w ringu.Pas o IC gdyby trwał dłużej był by prawdopodobnie bardzo dobrą walką jednak dostaliśmy tylko zapowiedz Nexusa,który segment zaliczam na plus tej gali.Walka Div też była nie zła co prawda dużo nie widziałem(ci co ze mną oglądali wiedzą czemu) ale to też był raczej bardziej plus niż minus tej gali.Jednak tak jak powiedział Zaqu walka pomiędzy Ortonem a Shemusem i SES i Show.To kompletne gnioty,które obniżyły poziom tej gali.Najlepsza walką był Main Event który wypadł rewelacjnie nie tylko ze względu powrotu Danielsona i to ze ty Zaqu7 jesteś fanem federacji niezależnej(zresztą tak jak ja) to nie oznacza że walka była słaba bo Danielson wrócił do Main Streamu.Każdy w tej walce odwalił kawał dobrej roboty,nawet John Cena i sam Danielson tylko był jednym z elementów tego widowiska.Świetny występ Morrisona,Edga,Jericho to wszystko dało nam świetne show.A więc moim zdaniem gala wypadała przeciętnie.

#SmartFanZone

Ja uważam że gala była dobra i na taką opcje oddałem głos. Tak jak przedmówca uważam że mogło być więcej walk ,ale i tak segmenty były dobre. Cieszy mnie powrót Bryana do WWE świetnie on jest przyszłością WWE. Zepsuli powrót Takera i Divy miały nawet taki sobie pojedynek! Dobrze ,ale następnym razem liczę na więcej

Ja uważam że była wspaniała świetne walki i zwycięzcy no oprócz tego że Randy nie ma pasa.Świetnie że Danielson wrócił i Melina ale powrót Takera i odrazu pewnie będzie feud z Kanem nie podobało mi się logo na ringu i tam na titatronie stare było lepsze